Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende aldım valla duydum reklamını eczaneye sordum aldım dün inş.dedikleri gibi doğaldır güven olmuyoki bunlara gerçi ne kadar doğpal olursa artıkk

saolun kizlar, yakin bi arkadasimin babasi 2 hafta sonra dügünü vardi kuzumun...

ben cikiyorum simdi, annemle kahvaltiya gidiyoruz biraz kafa dagitmam lazim
görüsürüz fistiklar

canımbaşınız sağolsun yeni gördüm valla atlamışım mesajı kız rahat vermiyoki gelip gidiyom bilgisayara da atlıyı veriyom sonra mesajları bazen.

yok canım ben kullanmıyorum tatlandırıcı..
ama eczanelerde splendam satılıyomuş herkes onu kullanıyo...

bana biraz fazla tatlı yapıyo gibi geldi ben tek şekerle içerdim çayımı kahvemi normalde ama oda olmayınca içemiyodum splenda kullanıyom dünden beri çok tatlı yapıyo yaww bu defada bal gibi oluyo yarım kullanayım diyom da bölemedim bugün

sen korkuyon da benimki 100 kg i gördü bi ara sonra dr kontrolünden sonra diete başlattım onu 96,5 e indi ama gene bozdu dieti başladı yemeğe yemeği çok sever benimki karadenizli bide etil accıkta ama bi öğünde 1 ekmek yer desem yeridir yanii şimdi yine 98 olmuş hasta olursan alır çantamı çıkarım diyom takılıyom kızıyo bana hastalık için uğraşıyon diyom kızıyom benimkinde kolesterol var karaciğer yağlanması var yağdaki kan oranımı ne yüksek çıkmış vss adam tınlamıyo genetik kalp hastalıkları var ailesinde kendisi bile 2-3 yaşlarında cerrahpaşada yatmış 5 ay kalp sorunundan dolayı ama nato mermer nato kafa işteee yakında 100 kg yi görücek yine baskülde

slmmm kızlaaarrrr ben döndümmm tatilden yani düğündençok özledim sizleri nasılsınız bakalımmm.çok yoğun bi 2 hafta gçirdimm veee +1 kilo ile döndümbu gün tam gaz başladım işte.bu arada kardeşlerim bende yatılı netiişgal ediyolarbirazdan menüm ile geri dönerimm.öpüyorum herkesi.

menümm:
kalkınca keten tohumlu yoğurt

sabah:
sucuk
1 zeytin
peynir
domates salatalık
çay
1 dilim ekmek

ara:
erik(5 tane)

öğle:

1 kase sütlaç

ara:

erik(5 tane)

akşam:

fırında tavuk göğsü
1 bardak ayran
biraz karpuz

2.5 litre suu.epeydir dikkat edemiyodum sütlaçı dayanamadım götürdüm valla öğle yemeği yerine.

bide aslım

nesfıt şekerli ya yedıkçe yıyo ınsan iştah açıyo ee 2yk gectıkten sonra ne anladım ben çıkolata gıbı nesfıtte bı yıyınce kendımı durduramıyom tadı çok güzel ......2 yk insanın dişinin kovuğuna yetmıyo kiii...

onun yerıne sekerı düşük muslı ye ıcınede meyveye dayanamıyon 2-3 meyve dogra al sana meyveli nesfit

ben o nesfiti yiyemedim bi türlü... bana tadı çok kötü geldi...

sehercim hoşgeldin canım...

bravo alkışşş
tablet mı aldın granülmü?

eferım

granul daha mı ıyı o zaman

ver tarifini hemen de bizde deneyelim cnm:82:
kız sende mı dukan cısın yoksa????????

anam sankı benım kocamı anlatıyo yuzde 50 tutuyo haha

hoşgeldin bebem gel dukan yapalım ılk defa bı dıyet mantıgıma yattı hatta eşimi bile kandırdım ınanamıyorum....

adam etçil olunca o bile ıkna oldu.....

ben o nesfiti yiyemedim bi türlü... bana tadı çok kötü geldi...

sehercim hoşgeldin canım...
meyvelisini deneseydın fıkrın değişirdi bence çok çeşidi var.....

benım favorılerım meyveli,bitter çikolatalı .....bi de çocukların kullandığı çikotoplu

meyvelisini deneseydın fıkrın değişirdi bence çok çeşidi var.....

benım favorılerım meyveli,bitter çikolatalı .....bi de çocukların kullandığı çikotoplu

yok sanmam ben meyveli pasta bile yemem...
ama bitter çikoltalı severdim kesin...

ver tarifini hemen de bizde deneyelim cnm:82:

sen napacan sen dukan mı yapıyon....ama çok istiyosan verem yaz hadi...

normal bildiğimiz yoğurt çorbasına pirinç ve un katmıyoruz onun yerine 2 kaşık yulaf kepeği katıyoruz al sana dukan usulü yayla çorbası

innuk orda mısın bacım...
paylaşıma senin kaptan yardımcısı olduğunu bildiriyom bu işi resmileştiriyom var mısın...

canım hoş geldin.. maşşallahh tatil yaramış derlerya almışsın kiloları.. eee hadi bakem onlar yerleşmeden vermek lazımm..

teş. tavsiyen için şekerim bende öyle yapıyom zaten meyvelisi var şu an elimde anam bende bi alınca 3 paket birden almışımbirazda o yüzden başladım bitsinler diye 2 kaşık meyveli geri kalana yulaf ezmesi keten tohumu bide bol tarçın ekliyorum aşure gibi çok güzel oluyo ben çok sevdim bide tok tutuyo aralarda ananas yedim bugün ama öğlen yemek yedim azcık çok oldu gibi ya yarın daha az yiycem

bak bende yapmıştım böylesini tabi unla pirinç koymadan marketlere hiç baktınızmı yokmu bu yulaf kepeği migrosa carrefura filan ben bi bakınıyım diyorum:26:
yok sanmam ben meyveli pasta bile yemem...
ama bitter çikoltalı severdim kesin...

meyveli pastayı bende sevmem ama bu öyle değil içinde kuruüzüm ve küçük renkli lokum gibi şekerlemeler var tam benlik yanii inşşşş kilo verebilirim

canım hoş geldin valla bravo +1 kiloyla dönmek bence süper bi başarı aman bekleme benim gibi hemen vermeye çalış 1 hafta geciksen yerleşiyo tecrübeyle sabit:))))))))

ayy şu sudemm alem kız valla bayılıyorum yazılarına canım bence sen pskolog olmalıymışsın fikirlerin çok güzel öbür topikte bi arkadaşa fikir vermişte ordan okudum bi sözü çok hoşuma gitti

eşlerimiz : onlar bizim kullanma kılavuzunu bildiğimiz kimselerdir...çok doğru bi söz ayy çok hoşuma gitti bu lafın canım çaldım haberin olsun:)))))))))))

cnm splenda tablet aldım ben granülünün olduğunu bilmiyorum varsa yanii.akşam üstü nescafe içtim bi tane tableti bıçakla böldüm yarım attım iyi geldi yanii.tasarruf tasarruff 300 tablet çıkar 600 e

bu erkeklerin hepiciği aynı galibam

bu arada dukancı değilim henüz .belki olurum bellimi olur tarif almak istedim sadece merak ettim dukan yayla çorbasını :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…