Yulaf kepeğini ben 2 kutu aldım canım 400 gr kutusu oda zaten 1 kg ya yakın yapıyo şimdilik yeter sonra bi daha bi daha kargo parası vermiyim diye...Sende öyle yap elinin altında bulunsun zaten çok pahalı deel 4,5-5 tl gibi falan fiyatı..
Hindi etini bende ilk kez denedim tadı kırmızı ete daha yakın ama daha yumuşak.. Yani denemeden bilemezsin..
canım splenda kullanıyorum ben. o şekerden yapılıyor ve aspartam içermiyor o yüzden hem düşük kalorili hem daha sağlıkl. Ben sadece kahvede ve ıce tea yaparken kullandım şimdiye kadar çayı yeşil çayı falan zaten şekersiz içerim şeker hiç kullanmam ama kahveyi şekersiz içemiyom maalesef. Birde tatlı falan yapınımda çok kullanılıyo o yüzden granül halinde olanından al derim hem daha ucuz hemde daha uzun süre gider..
saolun kizlar, yakin bi arkadasimin babasi2 hafta sonra dügünü vardi kuzumun...
ben cikiyorum simdi, annemle kahvaltiya gidiyoruz biraz kafa dagitmam lazim
görüsürüz fistiklar
Yaw kızlar iki akşmadır ben dukan amcaya ihanet ediyorum yaaa..
Cumartesi gece kocam ıslak hamburger almış ye ye bişe olmaz dedi yedim walla.. dünde akşam dondurma yedim.. bu sabahta +500 gr gördüm tartıda maalesef yaaaa
yok canım ben kullanmıyorum tatlandırıcı..
ama eczanelerde splendam satılıyomuş herkes onu kullanıyo...
ben bu gün dukan yayla çorbası yaptım... çok güzel oluyo denemediysen tavsiye ederim...
amanın sen 87 ye çok dıyon benımkı 97 yakında 100 olmasından korkuyom....
nesfir yapıyosan doğa markasının keten tohumlusunu yapsana senalar onla çok kılo vermişti bi ara şeker oranı yüzde 8 senın nesfıt yuzde 30 fılan amdem ona dışını sıkıyon en azından bi işe yarasın....
daha hızlı kılo verırsın....
ben başlamadım kıtap yarın gelecek
ayarlayabılırsem yarına temızlık düşünüyom...bakalım
bravo alkışşşcnm normalde yiyom salatalık domates ama bu sabah yemek istemedim hergün hergün sıktı yanii :) arada yemiyom böle
bende okudum bi yerden ama nerden hatırlamıyom
ay bacım biliyom biliyom da mesajı okurken vereceğim cevabı hemen yazıp atıveriyom kenara işte alın size alıntılı mesaj
tablet mı aldın granülmü?ya bende aldım şu tatlandırıcıyı splenda mıdır nedir sakarin yokmuş doğalmış vss 27 tl verdim valla napiim şekersiz çay kahve içemiyom onu da kullanırsam günde 3-4 küp şeker almış oluyom bakalım aldım valla 300 ad var içinde bitene kadar bende 60 kg ye inerim herhalde
eferımbende aldım valla duydum reklamını eczaneye sordum aldım dün inş.dedikleri gibi doğaldır güven olmuyoki bunlara gerçi ne kadar doğpal olursa artıkk
canımbaşınız sağolsun yeni gördüm valla atlamışım mesajı kız rahat vermiyoki gelip gidiyom bilgisayara da atlıyı veriyom sonra mesajları bazen.
granul daha mı ıyı o zamanbana biraz fazla tatlı yapıyo gibi geldi ben tek şekerle içerdim çayımı kahvemi normalde ama oda olmayınca içemiyodum splenda kullanıyom dünden beri çok tatlı yapıyo yaww bu defada bal gibi oluyo yarım kullanayım diyom da bölemedim bugün
kız sende mı dukan cısın yoksa????????ver tarifini hemen de bizde deneyelim cnm:82:
anam sankı benım kocamı anlatıyo yuzde 50 tutuyo hahasen korkuyon da benimki 100 kg i gördü bi ara sonra dr kontrolünden sonra diete başlattım onu 96,5 e indi ama gene bozdu dieti başladı yemeğe yemeği çok sever benimki karadenizli bide etil accıkta ama bi öğünde 1 ekmek yer desem yeridir yanii şimdi yine 98 olmuş hasta olursan alır çantamı çıkarım diyom takılıyom kızıyo bana hastalık için uğraşıyon diyom kızıyom benimkinde kolesterol var karaciğer yağlanması var yağdaki kan oranımı ne yüksek çıkmış vss adam tınlamıyo genetik kalp hastalıkları var ailesinde kendisi bile 2-3 yaşlarında cerrahpaşada yatmış 5 ay kalp sorunundan dolayı ama nato mermer nato kafa işteee yakında 100 kg yi görücek yine baskülde
hoşgeldin bebem gel dukan yapalım ılk defa bı dıyet mantıgıma yattı hatta eşimi bile kandırdım ınanamıyorum....slmmm kızlaaarrrr ben döndümmm tatilden yani düğündençok özledim sizleri nasılsınız bakalımmm.çok yoğun bi 2 hafta gçirdimm veee +1 kilo ile döndüm bu gün tam gaz başladım işte.bu arada kardeşlerim bende yatılı netiişgal ediyolar birazdan menüm ile geri dönerimm.öpüyorum herkesi.
meyvelisini deneseydın fıkrın değişirdi bence çok çeşidi var.....ben o nesfiti yiyemedim bi türlü... bana tadı çok kötü geldi...
sehercim hoşgeldin canım...
meyvelisini deneseydın fıkrın değişirdi bence çok çeşidi var.....
benım favorılerım meyveli,bitter çikolatalı .....bi de çocukların kullandığı çikotoplu
ver tarifini hemen de bizde deneyelim cnm:82:
slmmm kızlaaarrrr ben döndümmm tatilden yani düğündençok özledim sizleri nasılsınız bakalımmm.çok yoğun bi 2 hafta gçirdimm veee +1 kilo ile döndüm bu gün tam gaz başladım işte.bu arada kardeşlerim bende yatılı netiişgal ediyolar birazdan menüm ile geri dönerimm.öpüyorum herkesi.
teş. tavsiyen için şekerim bende öyle yapıyom zaten meyvelisi var şu an elimde anam bende bi alınca 3 paket birden almışımbide aslım
nesfıt şekerli ya yedıkçe yıyo ınsan iştah açıyo ee 2yk gectıkten sonra ne anladım ben çıkolata gıbı nesfıtte bı yıyınce kendımı durduramıyom tadı çok güzel ......2 yk insanın dişinin kovuğuna yetmıyo kiii...
onun yerıne sekerı düşük muslı ye ıcınede meyveye dayanamıyon 2-3 meyve dogra al sana meyveli nesfit
sen napacan sen dukan mı yapıyon....ama çok istiyosan verem yaz hadi...
normal bildiğimiz yoğurt çorbasına pirinç ve un katmıyoruz onun yerine 2 kaşık yulaf kepeği katıyoruz al sana dukan usulü yayla çorbası
yok sanmam ben meyveli pasta bile yemem...
ama bitter çikoltalı severdim kesin...
slmmm kızlaaarrrr ben döndümmm tatilden yani düğündençok özledim sizleri nasılsınız bakalımmm.çok yoğun bi 2 hafta gçirdimm veee +1 kilo ile döndüm bu gün tam gaz başladım işte.bu arada kardeşlerim bende yatılı netiişgal ediyolar birazdan menüm ile geri dönerimm.öpüyorum herkesi.
innuk orda mısın bacım...
paylaşıma senin kaptan yardımcısı olduğunu bildiriyom bu işi resmileştiriyom var mısın...
bravo alkışşş
tablet mı aldın granülmü?
eferım
granul daha mı ıyı o zaman
kız sende mı dukan cısın yoksa????????
anam sankı benım kocamı anlatıyo yuzde 50 tutuyo haha
hoşgeldin bebem gel dukan yapalım ılk defa bı dıyet mantıgıma yattı hatta eşimi bile kandırdım ınanamıyorum....
adam etçil olunca o bile ıkna oldu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?