meyvelisini deneseydın fıkrın değişirdi bence çok çeşidi var.....
benım favorılerım meyveli,bitter çikolatalı .....bi de çocukların kullandığı çikotoplu
sen napacan sen dukan mı yapıyon....ama çok istiyosan verem yaz hadi...
normal bildiğimiz yoğurt çorbasına pirinç ve un katmıyoruz onun yerine 2 kaşık yulaf kepeği katıyoruz al sana dukan usulü yayla çorbası
slmmm kızlaaarrrr ben döndümmm tatilden yani düğündençok özledim sizleri nasılsınız bakalımmm.çok yoğun bi 2 hafta gçirdimm veee +1 kilo ile döndüm bu gün tam gaz başladım işte.bu arada kardeşlerim bende yatılı netiişgal ediyolar birazdan menüm ile geri dönerimm.öpüyorum herkesi.
böcüğüm özel ilgi mi istiyon sen...
şu gruba gunaydın dedıydım sen bu gruba girmiyon mu?
şimdiden sabah gelen 1 takım üyelerine günaydın....hehehe...alemsin kaçak bacı....
kimseyi yargılamam sadece sitem ederım o kadar ....
böcüğüm yaaaaaa....
dukan kitabım gelsin başlıycam...inşallah 65 olmadan bırakmam.....şeytanın bacağını kıracam artık.....
tatlım ya sen hindi eti alıyomusun ?????bana pek sıcak fikir gelmedı de.....ınnuk wasayı bıle sevıyo damak tadımız onla uymazsa.....hindi hiç yemedım ben....
saol bebem
mekanı cennet olsun inşallah
saol bebem ü
şenmeden yazmışsın o kadar....
kitap gelsin kocişle başlıycaz da ben o zaöman yulaf kepeğini de sipariş ediyim....
1kg mı aldınız ???????
ayyy biri benım eve el atsın ya hiç iş yapasım yok.....
ev o kadar sıcak ki vantilatör bile sıcak hava üflüyo.....
canım aslında çoklu daha kolay diğer türlü yorulursun....
alntı yaptıgının yanındakı +olan kutucuga tıklıycan her alıntılık mesahj için sonra konuya cevap verdeyıp sırayla yazıcan....
Varım canım seve seve ama bucakmağduru değilmiydi kaptan yardımcısı ?? ayıp olmasın??
ay bu kadarmıymış bende bişii sandımdııı
şu yulaf kepeği ile marketlerde satılan yuylaf ezmesi aynı işe yaramazmı kızz aklıma geldi benim ukraynalı bir iş arkadaşım vardı 5 kilo fazlasını 20 günde yulaf ezmesini süt ve yopurtla karıştırarak yedi öğünlerde arada da sadece elma yada karpuz yedi spor yapıyodu ama 6 katlı şirkette bi aşağı bi yukarı günde en az 20 defa inip çıkıyodu buda ona spor oluyordu herhalde :))
ben de denemiştim ama 2 gün zor yapmıştık migrenim müsade etmedi malesef :))
Bassagligi dilekleriniz icin saolun kizlar,
arkadasimin yanindan geliyorum su an biraz toparlamislar ailecek cok sükür... azicik rahatladim....
dün gece hic uyuyamadim, insan cok kötü etkileniyor gercekten.
bugun dukani bozdum gercekten. ama yapcak bisey yok, abartmadan yedim yine cok sükür
kilo almamisimdir insallah.
bu arada uzun zamandir görmedigim hastalarimin yanina gittim bugun, ve hepsi bana zayifladigimi söyledi
gercekten cok mutlu oldum, rejimin etkileri yavas yavas görünmeye basladi.
sağol canım yaaa....
mağdure ağustos sonuna kadar gelmeyeceğini söyledi.. baya uzun bi zaman ben de görümcemle ders çalışmaya başlıcam buralara göz kulak olacak asayişi sağlıcak biri lazım...
Yaw kızlar iki akşmadır ben dukan amcaya ihanet ediyorum yaaa..
Cumartesi gece kocam ıslak hamburger almış ye ye bişe olmaz dedi yedim walla.. dünde akşam dondurma yedim.. bu sabahta +500 gr gördüm tartıda maalesef yaaaa
Bu sabah dukansiz bi kahvalti yaptim annemin zoruyla :))
bi pogca yanina abartmadan cesit cesit sebze ve jambon yedim...
iyi geldi ama, asl demesi gibi gözümün feri acildi :))
ben o nesfiti yiyemedim bi türlü... bana tadı çok kötü geldi...
sehercim hoşgeldin canım...
Günaydın herkese...
ben aldığım 500 gr daha verememişim....
offf cumaya kadar gitmesi lazım... bu hafta yine 1. olmamız lazım kızlarrrrrrr....
bu gün saf pro günüm... neyse perşembe de saf pro oluyo belki gider cumaya...
Günaydın herkese.
Dün diyet açısından güzel geçti çok şükür.
Dolapta duran tüm abur cuburlara ve iş yerimde çekmecemde duran bir çikolatalı göfrete rağmen
Sabah
Kepek ekmeğine domates ve peynirli tost, çay
Öğlen
5 ızgara köfte (aslında monti de dışarda köfte yasak. Ekmeksiz köfte serbest ama şansım yoktu), salata (kırmızı lahana, göbek marul, domates), 1 dilim kepek ekmek (bunu da yemem lazım dı sadece sabah ekmek serbest ama nasıl sa köfte yedim dedim bari bir dilim ekmek yiyim :)
Akşam
Ton balıklı bolca salata, yoğurt
Oyy canım baya bi yemişin. Kaçamak hakkımız ama sınırı bilmek lazım bebem.
Ohh afiyet olsun. Anneler söz kkonusu olunca akan sular duruyor.
Aynen bende yiyemedim. Her seferinde içine nutella, reçel koyasım geliyor.
Gider kaptan üzülme. 500 gr cık dediğin nedir ki
perigülden haberi olan var mı kızlar... hekketten peri gibi bi görünüp bi kayboluyo...
Kızlar günaydın bu sabah tartıda aldığım 500 gr ın gittiğini görünce çok sevindim..
Ayyy artık ne yiyeceğimi şaşırdım walla yani seçenek çok ama işte bazıları çok pahalıya geliyo beaa..
bende artık
sebze günlerinde et ve tavuk yerine yoğurt peynir yumurta falan yemeği düşünüyorum daha ağırlıklı olarak yoksa bıkkınlık gelicek bana..
Canım hastalarım demişsin eğer özel deilse ne iş yaptığını merak ettim yaa doktormusun yoksam??
kızlar merhaba
size bişey sorcam
ben ve duygu egegeçen hafta bildirim yapmadık
ayrıldığımızı belirtmiştik
ama biliyosunuz döndük sonradan takıma
şimdi bu cuma biz o bi haftayı napıcaz
2 ye mi bölcez izinli gibi gösterip 1 haftayı
1 e nasıl bölcez kafam karıştı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?