Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

meyvelisini deneseydın fıkrın değişirdi bence çok çeşidi var.....

benım favorılerım meyveli,bitter çikolatalı .....bi de çocukların kullandığı çikotoplu

valla ne yalan söliim ben meyvelisini aldım denedim hala dolapta duruyo bide dişlerimi yaptırdığım dönem aldım 1 hafta önce yanii tabii kıtır kıtır yiyemedim süte koyup bekledim yumuşadı iyice bebek maması gibi bişii oldu kaseyi zorla yedim valla ama bitiremedim .aklıma gelmişken yarın devam edeyim belki çok yumuşamayınca daha güzel olur :)

ay bu kadarmıymış bende bişii sandımdııı

şu yulaf kepeği ile marketlerde satılan yuylaf ezmesi aynı işe yaramazmı kızz aklıma geldi benim ukraynalı bir iş arkadaşım vardı 5 kilo fazlasını 20 günde yulaf ezmesini süt ve yopurtla karıştırarak yedi öğünlerde arada da sadece elma yada karpuz yedi spor yapıyodu ama 6 katlı şirkette bi aşağı bi yukarı günde en az 20 defa inip çıkıyodu buda ona spor oluyordu herhalde :))

ben de denemiştim ama 2 gün zor yapmıştık migrenim müsade etmedi malesef :))

Son düzenleme:

hosgeldin canim aramiza tekrar....

yaa ben onu ölesine dedim sana takıldım sadece

Bassagligi dilekleriniz icin saolun kizlar,
arkadasimin yanindan geliyorum su an biraz toparlamislar ailecek cok sükür... azicik rahatladim....
dün gece hic uyuyamadim, insan cok kötü etkileniyor gercekten.

bugun dukani bozdum gercekten. ama yapcak bisey yok, abartmadan yedim yine cok sükür
kilo almamisimdir insallah.

bu arada uzun zamandir görmedigim hastalarimin yanina gittim bugun, ve hepsi bana zayifladigimi söyledi
gercekten cok mutlu oldum, rejimin etkileri yavas yavas görünmeye basladi.

sabah:
domates
salatalık
yeşil zeytin
kk beyaaz peynir
vee 2 dilim beyaz ekmek :26:

öğlen:
küçük sandiviç
susamlı çubuk karaker:26:
3 tane bisküvi:26:
2 tane börek :26:
az irmik helvası:26:

akşam:
az tavuklu pilav
yarım kase çorba

spor 30 dak yürüyüş
su 1.5 lt
yeşil çay

Günaydın herkese...
ben aldığım 500 gr daha verememişim....
offf cumaya kadar gitmesi lazım... bu hafta yine 1. olmamız lazım kızlarrrrrrr....
bu gün saf pro günüm... neyse perşembe de saf pro oluyo belki gider cumaya...

Varım canım seve seve ama bucakmağduru değilmiydi kaptan yardımcısı ?? ayıp olmasın??

sağol canım yaaa....
mağdure ağustos sonuna kadar gelmeyeceğini söyledi.. baya uzun bi zaman ben de görümcemle ders çalışmaya başlıcam buralara göz kulak olacak asayişi sağlıcak biri lazım...

canım 1. si yulaf kepeği ile yulaf ezmesi farklı... yulaf ezmesinde az karbonhidrat varmış ama kepeğinde karbonhidrat 0 diyolar....
ikincisi bence sen sakın başlama... senin migrenin ileri derecede.. benimki orta olduğu halde 2 gün çok fena zorlandım kafamı kaldıramadım resmen

perigülden haberi olan var mı kızlar... hekketten peri gibi bi görünüp bi kayboluyo...

Kızlar günaydın bu sabah tartıda aldığım 500 gr ın gittiğini görünce çok sevindim..
Ayyy artık ne yiyeceğimi şaşırdım walla yani seçenek çok ama işte bazıları çok pahalıya geliyo beaa..
bende artık
sebze günlerinde et ve tavuk yerine yoğurt peynir yumurta falan yemeği düşünüyorum daha ağırlıklı olarak yoksa bıkkınlık gelicek bana..

Canım hastalarım demişsin eğer özel deilse ne iş yaptığını merak ettim yaa doktormusun yoksam??

sağol canım yaaa....
mağdure ağustos sonuna kadar gelmeyeceğini söyledi.. baya uzun bi zaman ben de görümcemle ders çalışmaya başlıcam buralara göz kulak olacak asayişi sağlıcak biri lazım...

Tamam o zaman canım merak etme idare ederim ben.. Bu arada sen ne dersi çalışcan kız??

Günaydın herkese.
Dün diyet açısından güzel geçti çok şükür.
Dolapta duran tüm abur cuburlara ve iş yerimde çekmecemde duran bir çikolatalı göfrete rağmen
Sabah
Kepek ekmeğine domates ve peynirli tost, çay

Öğlen
5 ızgara köfte (aslında monti de dışarda köfte yasak. Ekmeksiz köfte serbest ama şansım yoktu), salata (kırmızı lahana, göbek marul, domates), 1 dilim kepek ekmek (bunu da yemem lazım dı sadece sabah ekmek serbest ama nasıl sa köfte yedim dedim bari bir dilim ekmek yiyim :)

Akşam
Ton balıklı bolca salata, yoğurt

Oyy canım baya bi yemişin. Kaçamak hakkımız ama sınırı bilmek lazım bebem.

Bu sabah dukansiz bi kahvalti yaptim annemin zoruyla :))
bi pogca yanina abartmadan cesit cesit sebze ve jambon yedim...
iyi geldi ama, asl demesi gibi gözümün feri acildi :))

Ohh afiyet olsun. Anneler söz kkonusu olunca akan sular duruyor.

ben o nesfiti yiyemedim bi türlü... bana tadı çok kötü geldi...
sehercim hoşgeldin canım...

Aynen bende yiyemedim. Her seferinde içine nutella, reçel koyasım geliyor.

Gider kaptan üzülme. 500 gr cık dediğin nedir ki

günaydın canım... montiyi bilmediğim için menüne bişey diyemeyeceğim...
inşallah gider canım yaaa... cumaya kesin gitmesi lazım...
canım seni yakalamışken hedef kilonu söyler misin..

perigülden haberi olan var mı kızlar... hekketten peri gibi bi görünüp bi kayboluyo...

benim haberim yok canim, pek görünmüyor gercekten...

pahali bi diyet haklisin, trdeki et fiyatlarini düsününce...
aslinda dukan omletiyle falan cesit cesit seyler yapabilirsin tatlim, bi tarifleri arastirsana iyicene.
benim arkadasim bana netten 120 sayfalik dukan yemek kitabi indirmis, dün printerle cikatmis... is yerinde unutmusum, bugun bakarim insallah güzel tarifler vardir.

Canım hastalarım demişsin eğer özel deilse ne iş yaptığını merak ettim yaa doktormusun yoksam??

cok pilotlugun hayirli olsun seker
ben özel bi sirkette hemsireyim :)

hafif bulutlu bir mersin den herpinizeee kocamaaaaaaan günaydınnn
yeni kalkmadım aslında anca açtımı pc yi
kahvaltım
2 kaşık meyveli nesfit 2 kaşık yulaf ezmesi tarçın veeee buz gibii süttttt
1 şeftali 1 de kayısı
inş. veriyorumdur bu diyet tam benlik valla hep pratik hemde ne yiycem diye düşünmüyosun karıştır ye ohhhhh mis
öğlende arkadaşa gidicem abartmadan azcık azcık tadıcam ikramlarından akşama yine nesfittttt ama sabah aynaya
baktım yandan küçülmüşüm inşşş cuma tartıda öyle söyle korkumdan tartılamıyorum motivasyonum düşmesin diye
şimdi lesli bacımla yürüyüm azcıkta:))))

kızlar merhaba
size bişey sorcam
ben ve duygu egegeçen hafta bildirim yapmadık
ayrıldığımızı belirtmiştik
ama biliyosunuz döndük sonradan takıma
şimdi bu cuma biz o bi haftayı napıcaz
2 ye mi bölcez izinli gibi gösterip 1 haftayı
1 e nasıl bölcez kafam karıştı:26:

canim ben pek anlamam mai daha iyi bilir ama
bi hafta izinli gibi olursunuz herhalde
atiyorum 2 kilo verdiyseniz bu hafta, 2ye bölünür ve 1 kilo olarak yazilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…