günaydın bacular herkes iyidir inşallah
innuk co pilot luğun hayırlı olsun
perigülden haberi olan var mı kızlar... hekketten peri gibi bi görünüp bi kayboluyo...
kızlar 5.30 da küçük 1 sam seftalisi
7.30 da
1 dilim börek
kk peynir
2 ceviz
salatalık domates yedim
9.30 da 4 yaş kayısı 11.30 da bi bardak ayran
Bakalım günün kalanını nasıl atlatacagım??
Ben dün neyi fark ettim biliyor musunuz,
sabah kahvaltida bi pogcayla doydum yaaa
resmen sok oldum, eskiden olsa 3 tane yesemde doymazdim
ama simdi 1 pogcadan bütün gün patlicak gibiydim.
tamam yanina baya bi sebze falanda yedim ama
hic canim bufeden 2nci tabak almak gelmesi.
eskiden yedikce doymuyordum... midem biraz kücülmüs galiba
ve ben dün elif senanin dedigi o 5 biyerde cayini alayim dedim,
aksi gibi not etmemisim caylari
aklimda olanlari alayim dedim
3 cayi aldim... 1 tanesi yanlismis :)
mate cayini öyle karistirmadan bi deneyeyim dedim,
ALLAHIN gücüne gitmesin ne igggggggggreenc bi tadi var ya
bi yudum aldim irkildim resmen
ben sabah kahvaltimi yaptim geldim...
2 yumurtadan, bol baharatli omlet yaptim
yanina iki ince dilim tavuk gögsü ve biraz labne peynir
başlarda bende çok iğreniyordum hem şekersiz hemde tadları kötü diye ama şimdilerde çok rahat içiyorum geçen çayıma 1 tane şeker atiim dedim içemedim çayım kaldı öle tadını nsılada bozuyormuş şimdi daha ii anlıyorum
kız varya aynısı bende de var bende bakıyorum eskisi gibi yemiyorum kahvaltılarım falan da azaldı sanıyorum benimde midede bi küççük küçülme olayı oldu nasssı mutlu oluyorum böle değişiklikleri fark edince anlatamam oohhh ikimiz içinde ne iyi dimi şekercim
afiyet olsun harika bii kahvaltı olmuş senin için ben artık kahvaltılarda pek bişey yiyemiyorum pek de acıkmıyorum zaten azcık ekmek le peynir yiyorum fazla bile geliyoır bana sıcaklarında baya bi etkisi oluyor sanırım dün akşam eşile yürüyüşe gittik gene her zaman ki gibi dondurma yermisin hayır mısır yermisin hayır hiç bişey istemedi canım kendimlen gurur duyuyorum başka zaman olsa asla hayır demezdim
slm kizlar slm slm slm
ben geldim gecmisi oku oku bitiremedim
habersiz aniden bi gidisle gittim kusura bakmayin
kocacim surpriz bi tatil hazirlamis 3 gunlukcuk
dun gece geldik super bi 3 guncukdu .. ormanin icinde bi dag evinde kucuk bi kacamak yaptik .. muhtesem bi yerdi ..
kisaca dunyadan koptuk .. ne internet ne tel nede tv hic biseyi kullanmadik .. aradaki buzlarda erididemekki tebdili mekanda ferahlik varmis haftalardir ihtiyacimiz olan sey buymus sanirim
tabi kizlar benim dukan uctu bu uc gunde ..ama sukur sadece 300 gramlil zaiyatla kapatmisim bu 3 gunluk arayi
kızlarrr nerdesin yawwww ben eşimin laptopunu işe getirdim bugün buralardayım:126: ama şimdide siz yoksunuz:97::97::97:
ben de eşimin laptopundan bağlanıyorum da alışık olmayınca zor geliyo yazmak...
bende bu sefer daha kolay hayir diyebiliyorum
annem bile sasiriyor bana, hic bi diyette bu kadar azimli degildin ne oluyor sana diye.
kahvaltim baya doyurucuydu, aksama kadar acikmam simdi.
cuma gününe kadar saf protein diyeti yapayim
sonra kilo veremedim diye mai kizmasin bana
offf çok canım sıkılıyor...
dün oyuncağın birinin pili akmış halının bi kaç yerine bulaşmış... sabahtan beridir kaçıncı silişim çıkmıyor ellerim parçalandı halıyı silcem diye sinir oldum yaaaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?