canım şimdi nette baktım pil akıntısını karbonatlı suya batırlmış bezle silin diyor sen neyle temizledin halıyı???
slm kizlar slm slm slm
ben geldim gecmisi oku oku bitiremedim
habersiz aniden bi gidisle gittim kusura bakmayin
kocacim surpriz bi tatil hazirlamis 3 gunlukcuk
dun gece geldik super bi 3 guncukdu .. ormanin icinde bi dag evinde kucuk bi kacamak yaptik .. muhtesem bi yerdi ..
kisaca dunyadan koptuk .. ne internet ne tel nede tv hic biseyi kullanmadik .. aradaki buzlarda erididemekki tebdili mekanda ferahlik varmis haftalardir ihtiyacimiz olan sey buymus sanirim
tabi kizlar benim dukan uctu bu uc gunde ..ama sukur sadece 300 gramlil zaiyatla kapatmisim bu 3 gunluk arayi
canım sen seyire geçmedin mi...normal devam et diyetine sonra böbreklerinde sorun çıkar allah korusun...
sağlık olsun canım üzülme alt tarafı bi hali sıkma kendini bu kadaryok çıkmıyo lanet lekeler
ben sinir oluyorum o lekeleri gördükçe halım pis gibi duruyo...yıkamaya göndericem çıkmazsa bi de domestos döküp kökten halledicemsağlık olsun canım üzülme alt tarafı bi hali sıkma kendini bu kadar
ben sinir oluyorum o lekeleri gördükçe halım pis gibi duruyo...yıkamaya göndericem çıkmazsa bi de domestos döküp kökten halledicem
heee güzel olmamı... adı belli rengi gider en azından böyle şey lekesi gibi duruyo sarı sarıdomestos mu
çok güzel oluyo öyle arada bi tatil yapmak çok sevindim canım senin adına aranızın limoni olduğunu bilmiyordum ayrıca sevindimslm kizlar slm slm slm
ben geldim gecmisi oku oku bitiremedim
habersiz aniden bi gidisle gittim kusura bakmayin
kocacim surpriz bi tatil hazirlamis 3 gunlukcuk
dun gece geldik super bi 3 guncukdu .. ormanin icinde bi dag evinde kucuk bi kacamak yaptik .. muhtesem bi yerdi ..
kisaca dunyadan koptuk .. ne internet ne tel nede tv hic biseyi kullanmadik .. aradaki buzlarda erididemekki tebdili mekanda ferahlik varmis haftalardir ihtiyacimiz olan sey buymus sanirim
tabi kizlar benim dukan uctu bu uc gunde ..ama sukur sadece 300 gramlil zaiyatla kapatmisim bu 3 gunluk arayi
ben sinir oluyorum o lekeleri gördükçe halım pis gibi duruyo...yıkamaya göndericem çıkmazsa bi de domestos döküp kökten halledicem
pahali bi diyet haklisin, trdeki et fiyatlarini düsününce...
aslinda dukan omletiyle falan cesit cesit seyler yapabilirsin tatlim, bi tarifleri arastirsana iyicene.
benim arkadasim bana netten 120 sayfalik dukan yemek kitabi indirmis, dün printerle cikatmis... is yerinde unutmusum, bugun bakarim insallah güzel tarifler vardir.
cok pilotlugun hayirli olsun seker
ben özel bi sirkette hemsireyim :)
günaydın bacular herkes iyidir inşallah
innuk co pilot luğun hayırlı olsun
Kızlar slm.. sabah bir uğradım çıktım sonra gelemedim bi daha kusura bakmayın arkadaşım geldi onun için.. Tabi benim diyet nanay oldu yine ekler getirmiş arkadaşım.. inşallah o ekler bana eklenmez çünkü 8-10 tane falan götürdüm dur diyemedim kendime..
off yaaa hep bunu yapıyorum yaaa. Aldıklarımı daha yeni vermişkene şimdi tekrar almışsımdır kesin bi bakiim bugün kaç kalori almışım inşallah limiti aşmamışımdır.. akşama yemek yemiycem orası kesin..
canım tarif çokta insan üşengeç olunca işte yiyecek bişe bulamıyo..
ne güzel bir mesleğin varmış çok severim ben hemşireleri..
teşekkür ederim ayrıca inşallah becerebilirim.. mahcup olmam sizlere..
Teşekkür ederim canım çok saol
Kızlar slm.. sabah bir uğradım çıktım sonra gelemedim bi daha kusura bakmayın arkadaşım geldi onun için.. Tabi benim diyet nanay oldu yine ekler getirmiş arkadaşım.. inşallah o ekler bana eklenmez çünkü 8-10 tane falan götürdüm dur diyemedim kendime..
off yaaa hep bunu yapıyorum yaaa. Aldıklarımı daha yeni vermişkene şimdi tekrar almışsımdır kesin bi bakiim bugün kaç kalori almışım inşallah limiti aşmamışımdır.. akşama yemek yemiycem orası kesin..
canım tarif çokta insan üşengeç olunca işte yiyecek bişe bulamıyo..
ne güzel bir mesleğin varmış çok severim ben hemşireleri..
teşekkür ederim ayrıca inşallah becerebilirim.. mahcup olmam sizlere..
Teşekkür ederim canım çok saol
innukcum hazir 50 leri görmüsken sakin bi daha cikma 6 lara bak ben inemiyom bi türlü cok dikkat et bacim,
bacım nasıl yaparsın böyle bişeyi bu kadar emek verdin 2 de dursaydın 8 10 hiç olmamışş ama yapacak bişey yok 2 günde telafi edersin artık cumaya artıyla gelmeyin dedi kaptan saçımızı yolacak gerçi bende yolacak saç yok kısacık kestim bu sıcaklarda hiç uğraşamam uzunla hah ha hah
bu arada hayırlı olsun canım kaptan yardımcılığın allah utandırmasın :))))))))))))))))
bacım nasıl yaparsın böyle bişeyi bu kadar emek verdin 2 de dursaydın 8 10 hiç olmamışş ama yapacak bişey yok 2 günde telafi edersin artık cumaya artıyla gelmeyin dedi kaptan saçımızı yolacak gerçi bende yolacak saç yok kısacık kestim bu sıcaklarda hiç uğraşamam uzunla hah ha hah
bu arada hayırlı olsun canım kaptan yardımcılığın allah utandırmasın :))))))))))))))))
Walla çok haklısınız kızlar yaww.. Ama napalım oldu bi kere.. yaa kızlar size bişe sorucam sizce küçük boy eklerin 1 tanesi kaç gr dır yan 30 gr falan varmıdır? Eğer 30 gr civarı ise sorun yok bu günlük kalori sınırımı aşmamışım. yatana kadar hiç bişe yemezsem en azından kg almadan bitiririm günü arkadaşıma sordum 800 gr falanmış aldığı kutu hani diyorum 3 e bölmüş olsak kişi başı 250 den fazla düşerki ben 300 hesapladım aldığım kalori şöyle..
[1] Beyaz Peynir (yağsız) 20 GRAM 20.00
[2] Yumurta Beyazı 1 ADET 15.00
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[5] kahve (şekersiz) (250ml) 1 büyük fincan 2.00
[6] pınar light süt 1 100 ml 35.00
[7] Fırında Kabak Mücver 1 porsiyon 180.00
[8] kahve (şekersiz) (250ml) 1 büyük fincan 2.00
[9] Coca Cola Zero 2 KUTU 1.32
[10] Ekler 300 GRAM 750.00
Toplam : 1030.32 kal.
allahımmmm bu kız beni öldürecek 750 kalorilik ekler yemiş daaa kalorimi aşmamışım deyooooo
hoşgeldin canım... ne güzel aranızın düzelmesine sevindim canım... bundan sonra 3. kişilerin huzurunu bozmasına izin verme
offf çok canım sıkılıyor...
dün oyuncağın birinin pili akmış halının bi kaç yerine bulaşmış... sabahtan beridir kaçıncı silişim çıkmıyor ellerim parçalandı halıyı silcem diye sinir oldum yaaaa:84:
vay vay vayyyyyyy, romantik bi haftasonu desene, süpersiniz :)
çok güzel oluyo öyle arada bi tatil yapmak çok sevindim canım senin adına aranızın limoni olduğunu bilmiyordum ayrıca sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?