Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım şimdi nette baktım pil akıntısını karbonatlı suya batırlmış bezle silin diyor sen neyle temizledin halıyı???

hadi yaa hiç aklıma gelmedi nettenbakmak...
çok sağol canım...
ben besttem halı şampuanıyla siliyorum... çocuk emekliyo ya tamamen doğal diye almıştım...
ama hiç bi işe yaramıyo malesef...

vay vay vayyyyyyy, romantik bi haftasonu desene, süpersiniz :)

canım sen seyire geçmedin mi...normal devam et diyetine sonra böbreklerinde sorun çıkar allah korusun...

seyir evresindeyim canim ama bi kac gündür sebze protein yapmistim
öyle denk geldi nedense, simdide bi kac gün saf protein yapayim.

çok güzel oluyo öyle arada bi tatil yapmak çok sevindim canım senin adına aranızın limoni olduğunu bilmiyordum ayrıca sevindim

ben sinir oluyorum o lekeleri gördükçe halım pis gibi duruyo...yıkamaya göndericem çıkmazsa bi de domestos döküp kökten halledicem

bencede domestosla dene canım benim eşim dolma kalemi açık koymuş cebine bütün mürekkebi akmış çok üzülmüştü en sevdiği gömleklerinden biriydi arkadaşlar at daha bu leke çıkmaz demişler çizgiliydide bende domestosu sulandırıp bastım bi gece ertesi gün pırıl pırıl oldu giydirip yolladım işe

sende öyle yap

bu arada daha yeni geldim hemen size bakınıyım dedim kim ne yapmış sonra sayfalar birikiyo bitiremiyorum
yaz günü sarımsaklı yoğurtlu kabak yapmış arkadaş ohhhh bi güzel yedim 1 tabak soğuk soğuk1 tanede kornişon turşu 2 lokma ekmek
yedim eve gelince üstüne yarım lt su içtim küp gibiyim evden çıkarken su içmiyorum wc sorun oluyo yoksa :))))ordada içemedim çeşmeden içiyolarmış eve bi geldim yanmışım valla eskiden fazla su içemezdim artık susuz duramıyorum

Kızlar slm.. sabah bir uğradım çıktım sonra gelemedim bi daha kusura bakmayın arkadaşım geldi onun için.. Tabi benim diyet nanay oldu yine ekler getirmiş arkadaşım.. inşallah o ekler bana eklenmez çünkü 8-10 tane falan götürdüm dur diyemedim kendime..
off yaaa hep bunu yapıyorum yaaa. Aldıklarımı daha yeni vermişkene şimdi tekrar almışsımdır kesin bi bakiim bugün kaç kalori almışım inşallah limiti aşmamışımdır.. akşama yemek yemiycem orası kesin..

canım tarif çokta insan üşengeç olunca işte yiyecek bişe bulamıyo..
ne güzel bir mesleğin varmış çok severim ben hemşireleri..
teşekkür ederim ayrıca inşallah becerebilirim.. mahcup olmam sizlere..

günaydın bacular herkes iyidir inşallah
innuk co pilot luğun hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım çok saol

innukcum hazir 50 leri görmüsken sakin bi daha cikma 6 lara bak ben inemiyom bi türlü cok dikkat et bacim,

bacım nasıl yaparsın böyle bişeyi bu kadar emek verdin 2 de dursaydın 8 10 hiç olmamışş ama yapacak bişey yok 2 günde telafi edersin artık cumaya artıyla gelmeyin dedi kaptan saçımızı yolacak gerçi bende yolacak saç yok kısacık kestim bu sıcaklarda hiç uğraşamam uzunla hah ha hah
bu arada hayırlı olsun canım kaptan yardımcılığın allah utandırmasın :))))))))))))))))

innukcum hazir 50 leri görmüsken sakin bi daha cikma 6 lara bak ben inemiyom bi türlü cok dikkat et bacim,

Walla çok haklısınız kızlar yaww.. Ama napalım oldu bi kere.. yaa kızlar size bişe sorucam sizce küçük boy eklerin 1 tanesi kaç gr dır yan 30 gr falan varmıdır? Eğer 30 gr civarı ise sorun yok bu günlük kalori sınırımı aşmamışım. yatana kadar hiç bişe yemezsem en azından kg almadan bitiririm günü arkadaşıma sordum 800 gr falanmış aldığı kutu hani diyorum 3 e bölmüş olsak kişi başı 250 den fazla düşerki ben 300 hesapladım aldığım kalori şöyle..

[1] Beyaz Peynir (yağsız) 20 GRAM 20.00
[2] Yumurta Beyazı 1 ADET 15.00
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[5] kahve (şekersiz) (250ml) 1 büyük fincan 2.00
[6] pınar light süt 1 100 ml 35.00
[7] Fırında Kabak Mücver 1 porsiyon 180.00
[8] kahve (şekersiz) (250ml) 1 büyük fincan 2.00
[9] Coca Cola Zero 2 KUTU 1.32
[10] Ekler 300 GRAM 750.00
Toplam : 1030.32 kal.

Son düzenleme:

saçını çekmek eskidendi fururum didim...:82:

allahımmmm bu kız beni öldürecek 750 kalorilik ekler yemiş daaa kalorimi aşmamışım deyooooo

allahımmmm bu kız beni öldürecek 750 kalorilik ekler yemiş daaa kalorimi aşmamışım deyooooo

Ama mai başka bişe yemiycem yani şu anda aldığım toplam kalori 1030 yani çok mu almışım benim bazal metabolizma ihtiyacım zaten 1300 kal. civarında dukanda ihtiyaç farklı mı hesaplanıyo ??

Son düzenleme:
kızlar saat 6 gibi denize gittim yarım saat falan yüzmüşümdür dönüştede minübüse binmedik 1 saat falanda yürümüşümdür önce bayır çıktık sonra bayırı indik kavaktan sarıyere yürüdük nasıl iyi geldi anlatamam akşamda bir başka oluyor deniz yaa şimdi bi duş alıcam ama önce bi bakınayım dedim sizlerree

Baklava 1 porsiyon (4 adet) 520 kalori

tahin helvası 1 dilim 50 gr 220 kalori

kestane şekeri 2 adet 150 kalori

lokum çifte kavrulmuş 4 adet 250 kalori

acıbadem kurabiyesi 1 büyük veya 3-4 küçük 420 kalori

profiterol 1 porsiyon 400 kalori

fıstıklı künefe 1 porsiyon 440 kalori

ekler 1 adet 300 kalori

:18::18::18::18:

hoşgeldin canım... ne güzel aranızın düzelmesine sevindim canım... bundan sonra 3. kişilerin huzurunu bozmasına izin verme

insallah canim .. ama cok zor mai keske hayatimdan sokup atabilsem bazi 3. sahislari ..

cikmiyosa at gitsin canim .. bende aradigim haliyi bulursam aticam, bilal dogali 11 ayda halida hali kiligi kalmadi ..

vay vay vayyyyyyy, romantik bi haftasonu desene, süpersiniz :)

ay superdi valla oglan dogali bi 3 haftalik istanbul tatili disinda hic bisey yapmamistik .. demekki huzursuzlugum tatilsizlikdenmis .. vucud alismis gezmeye bi kere simdi naparsan yap durmuyo

Son düzenleme:
çok güzel oluyo öyle arada bi tatil yapmak çok sevindim canım senin adına aranızın limoni olduğunu bilmiyordum ayrıca sevindim

sagol canim .. bi iyi bi kotuyduk bu ara .. kisa bi balayi oldu bizim icin oglusumda olunca dahada tatli bi balayi oldu ...
bide su ani cikislarimi fevri davranislarimi bastirabilsem tam bal kaymak olces ama olmuyo iste

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…