Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

eeee bunların hepsini yedim canım

kalkar kalkmaz 4 kayısı

sabah:
uno denge sandviç ekmek yarısı içine beyaz peynir
yeşilçay

ara:
yeşil çay
kuşburnuçayı

öğlen:
k fleks 1 kase
yarım yağlı süt

ara:
nescafe 3 bir arada

akşam:
tavuk döner
ayran

spor 120 dak yürüyüş
su 2 lt
30 dak yüzme

Son düzenleme:

dukana başladığımdan beri tavuk yiyorum ama canım deli gibi tavuk döner çekiyo...

çal bacım

dogru tesbıt eskıden psıklog olmayı istemıştım hatta pdr okumayı bi dişçi olmayı ....bu yuzden sayısala gıttım dişçiliktan cayıp öğretmen oldum tembellıkten bıde yemedı tabı dişçiliği kazanacak kadar sıkı çalışıp adam gıbı puan alamadım .....

turkçe mat okusam garantı pdr ci olurdum.....ama kafayı yerdım heralde....

bı de kelın ılacı olsa derlerya başkasını kolay motive ederım ama.....hatta bı kankam bana teparistim der ama artık ona yapmıyom çunku abartı yaşıyo herşeyı.....takıntısı çok.....azda relax olmak lazım bu konuda kocamı örnek alıyom dunya yansın ohhh......adam akşama kadar temızlık yaptm bı perdeyı asmadı ya uyussss

nette gördum canım granul olsa ne azından kesmeyle ugraqsmazdın açar akıtırdın yarısını....
kız ben hemen yıyom süper oluyo bak sütü döker dökmez yemeye başla hafıf yumsak hafıf kıtır nasıl guzel oluyo....

ayy benımde bugun saç boyası halıdan zor çıktı yaaaaaaaaa.....

mai aseton denedın mı iyi gelir mi bilmiyon ama kımyasalı kımyasalla çözersın gıbıme geldı.......bi bak netten
canım sıkılıyo kimsecikler yok
ben varım bebem

asetonum yok malesef canım... uğraşamıcam zaten göndercem yıkamaya parmaklarımın derileri kalktı valla sürtmekten sabahtan beri..

eee naptın bu gün anlat bakem yoktun sabahtan beri

valla ben genelde hazir seyler aliyorum, 5 dakkada besiktas yani. ugrasasim gelmiyor benimde
bide ben isten sonra falan cok acikiyorum, hemen biseyler yapip yemem lazim
yoksa baska seylere saldiririm diye korkuyorum

Ama mai başka bişe yemiycem yani şu anda aldığım toplam kalori 1030 yani çok mu almışım benim bazal metabolizma ihtiyacım zaten 1300 kal. civarında dukanda ihtiyaç farklı mı hesaplanıyo ??

dukanda kalori hesabi yokki tatlim. ama senin bugun yaptigin dukan degil o kesin zaten

ay superdi valla oglan dogali bi 3 haftalik istanbul tatili disinda hic bisey yapmamistik .. demekki huzursuzlugum tatilsizlikdenmis .. vucud alismis gezmeye bi kere simdi naparsan yap durmuyo

iste ben bu yüzden cocuk istemiyorum, cünkü ruhum gezgin gezmeden duramam. cok seviyorum tatili, gezmeyi...
dukana başladığımdan beri tavuk yiyorum ama canım deli gibi tavuk döner çekiyo...

valla ben diyete baslayali kac defa yedim.
süper oluyor, hem dukanada uygun

sizin orda yağsız mı yapıyolar tavuk döneri...
bizim burda tavuktan başka br sürü şey katıyolar cesasret edip yiyemiyorum...

anliyorum canim, benim burda güvendigim bi dönerci var,
ve sadece tavuk eti ve baharat kullaniyorlar. Kiyma seklinde olmuyor, yaprak yaprak oluyor $i$te bile...
tavugun kendi yagida piserken gidiyor zaten, o yüzden icim rahat.
döner cok hassas bi konu, asla tanimadigim bilmedigim yerde yiyemem bende :S
cok pimpirikliyim bu konuda.

ben de malesef...
bu arada 2 gün önce sizin evlilik yıldönümünüzmüydü... taaa sağa dayamışsın yeni gördüm...
nice mutlu ve huzurlu yıllara inşallah canım...

ben de malesef...
bu arada 2 gün önce sizin evlilik yıldönümünüzmüydü... taaa sağa dayamışsın yeni gördüm...
nice mutlu ve huzurlu yıllara inşallah canım...

saol canim benim, evet evlilik yildönümdü.
pek bisey anlamadim, arkadasimin babasi vefat edince unuttum gitti kendimde.
kocamda yanimda degil zaten 1 senelik evliyim ama toplasam kocami 2 ay görmüsümdür :) kader iste...
yanina gidince kutlicaz gecikmeli olarak

süper canım yaaa çok sevindim sizin adınıza.tatil gerçekten çok iyi geliyo bırak tatili şööle bi çarşı gezmesi bile havsını değiştiriyo insanınıınnn.

kızla imdaaaaaaaaaaattt oğlum kolumu ısırıyooooo
ben sinir oluyorum o lekeleri gördükçe halım pis gibi duruyo...yıkamaya göndericem çıkmazsa bi de domestos döküp kökten halledicem
kızzz sen de pek bi titzsin anacım yaaaa.bırak kalsın büyüsün bebişler değiştirirsin güzelimm.
sagol canim .. bi iyi bi kotuyduk bu ara .. kisa bi balayi oldu bizim icin oglusumda olunca dahada tatli bi balayi oldu ...
bide su ani cikislarimi fevri davranislarimi bastirabilsem tam bal kaymak olces ama olmuyo iste

ben de ööelyim canım yaaa bu gün eşime sinirlenip oğluma bağırdım.sonra eşim de bana bağırdı küstük şimdi.aslında güzel oğluma bağırmak istemiyorum ama çok sinirli oluyorum bazen yaaaa kendime şaşırıyorum.çok yoruldum bu gün eşimde beyefendi bi çıktı saat altı olmuş yeni geldi.sonra da akşam düğün var canım oraya gitcem diyo.ayaklarım sızlıyo du artık yorgunluktan.

geçmişi okudum cevap yazdımmm şimdi sabahtan beri nerdeyidimmm:
kardeşlerim bendeydi kızlar dünden beri.büyük kız kardeşim kayseriye atandı anneyle babey onu götürdüler.2 kardeşim de bendeydi.bu gün sabahtan temizlik , yemek , çamaşır derkeeennn ayaklarıma kara sular indi.sonra annemleer geldi yemek yedik.ancak vakit buldum yazmaya.

ya kızlar bi de benim oğlan çokk iştahsız bu aralar.sizce biraz iştah şurubu versem mii yaaa.aslında çok karşıyım bu şuruplara ama hem diş çıkarıyo hem biraz üşütmüş hem de malum sıcaklar.ne dersinizzz???aslında günlük pekmezini veriyorum bi de doktorumuz zincoford diye şurup vermişti onu veriyorum.
oğlum 18 aylık 9.5 -10 kilo arasında gidip geliyo.bana bi akıl verin yaaa.

bu arada bu günki menüm:

sabah:
1 dilim ekmek
çay
domates salatalık
peynir
1 haşlam yumurta
1 zeytin
tahin helvası

ara:

yok

öğle:
yarım kase de patates ve tavuk göğsü (fırında yapılmış)

ara:
3 tane erik

akşam:
yarım tabak türlü
biraz karpuz

3 litre su,1 kupa nescafe şekersiz.

bimin var hem tavuk hem et döneri ben çok seviyorum tavada yagsız pişirıyorum ama dukan için nasıl olur bilemem tamamen yagsız değıl tavuk ndönerı et dön erden daha lezzetli....

asetonum yok malesef canım... uğraşamıcam zaten göndercem yıkamaya parmaklarımın derileri kalktı valla sürtmekten sabahtan beri..

eee naptın bu gün anlat bakem yoktun sabahtan beri
kız aseton faydası olursa ucuz markette felan her yerde var 1 lira cıvarı....eğer geçirise temın etmesı kolay....

amanın maım ban özel ilgi gösterıyo...

maim benı şımartıyo....

maım benım naptıgımı merak edıyo....yuppi kalkıp ıkkı göbek atıyım bariiiiiiiiii......

kuzucum o kadar işin arasında bana vakit ayırıyo....

hemen anlatam...

nerdeyse sabah 8 akşam 8 temizlık vardı evde....

ama her yer mis oldu pisletilmeyı beklıyo.....

duvarlar,perdeler,halılar,kapılar,pencereler,avize ler ,koltuklar ve evin kalan diğer bölümleri bi güzel elden geçti.....

ama bende çok yoruldum tabiii......allahtan işlerin büyüğünü ben yapmadım ona rağmen yoruldum....

bu barad dukan kıtabım hala gelmedı ben hala dıyete başlamadım...

hepsi b. uyuz oldum 24 saatte teslım dıyo pazar sipariş ettik daha gelecek.....

slm kızlar bugün hep dışardaydım sabah kahvaltımı ettim çıktım evden

3 ayrı iş görüşmem vardı ancak gittim hepsine ve sonra eski işyerime uğradım arkadaşları gördüm laf lafı açtı derken akşamı ettim valla eve gelmeden orda 1 ayran bir tost yedim felaket sıcak vardı bugün sabah ve akşam yemeği yemiş oldum sadece ama eve gelince ufak bir bitter çikolataya hayır diyemedim doğrusu .valla ayaklarım sızlıyo giydim bide topukluları anam ağladı valla .su topladı ayacıklarım.benden bu kadar yarın havuz başında güneşlenicem kims beni kaldıramaz yerimden :)))))))))

kilom 2 gündür aynı yaw gr gitmemiş nedense anlayamadım.galiba tam duraklama dönemi yaşıyom.halbuki regl sonrası ya gider biraz daha fazla diyodum ama 66,6 da kaldım ölecenek .bakalım nolcek cumaya kadar tartılmıcam moralim bozuluyorr hergün 100-200 gr gitmesine alışmıştım ne güzel

amanın bu gece rüyamda

maiyi gördum maının evıne gıttım 2 bebesıyle beraber vakıt gecırdık....

başka bı ruyamda da kocamın ve benım yanımızda bı çocuk vardı....

eşime çocuk senın mı dıyorum o da bana dna testı yaptırınca öğrenecem dıyo.....

çokmu uyudum ne uyuyunca sapıtıyom...

neyse yıne uykum var ...

herkese günaydın kızlar...
benim 500 gr cık gitmiş çok şükür...

bu gün çok işim var.... oğlan çikolatalı elleriyle duvarlara dokunmuş zaten ne zamandır gözüme batıyodu her tarafını silicem...
cam kapı halı bi elden geçircem sonra da okula gitcez kız bu gün havuza girecek inşallah sonunda bi de ata seyis buldularsa ata bincek inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…