Baklava 1 porsiyon (4 adet) 520 kalori
tahin helvası 1 dilim 50 gr 220 kalori
kestane şekeri 2 adet 150 kalori
lokum çifte kavrulmuş 4 adet 250 kalori
acıbadem kurabiyesi 1 büyük veya 3-4 küçük 420 kalori
profiterol 1 porsiyon 400 kalori
fıstıklı künefe 1 porsiyon 440 kalori
ekler 1 adet 300 kalori
:18::18::18::18:
yok yok yememiştir bence sevdiklerinin ne kadar kalorili olduğuna bakmıştır bizimle de paylaşmıştır...eeee bunların hepsini yedim canım
kalkar kalkmaz 4 kayısı
sabah:
uno denge sandviç ekmek yarısı içine beyaz peynir
yeşilçay
ara:
yeşil çay
kuşburnuçayı
öğlen:
k fleks 1 kase
yarım yağlı süt
ara:
nescafe 3 bir arada
akşam:
tavuk döner
ayran
spor 120 dak yürüyüş
su 2 lt
30 dak yüzme
çal bacımayy şu sudemm alem kız valla bayılıyorum yazılarına canım bence sen pskolog olmalıymışsın fikirlerin çok güzel öbür topikte bi arkadaşa fikir vermişte ordan okudum bi sözü çok hoşuma gitti
eşlerimiz : onlar bizim kullanma kılavuzunu bildiğimiz kimselerdir...çok doğru bi söz ayy çok hoşuma gitti bu lafın canım çaldım haberin olsun:)))))))))))
nette gördum canım granul olsa ne azından kesmeyle ugraqsmazdın açar akıtırdın yarısını....cnm splenda tablet aldım ben granülünün olduğunu bilmiyorum varsa yanii.akşam üstü nescafe içtim bi tane tableti bıçakla böldüm yarım attım iyi geldi yanii.tasarruf tasarruff 300 tablet çıkar 600 e
bu erkeklerin hepiciği aynı galibam
bu arada dukancı değilim henüz .belki olurum bellimi olur tarif almak istedim sadece merak ettim dukan yayla çorbasını :))
kız ben hemen yıyom süper oluyo bak sütü döker dökmez yemeye başla hafıf yumsak hafıf kıtır nasıl guzel oluyo....valla ne yalan söliim ben meyvelisini aldım denedim hala dolapta duruyo bide dişlerimi yaptırdığım dönem aldım 1 hafta önce yanii tabii kıtır kıtır yiyemedim süte koyup bekledim yumuşadı iyice bebek maması gibi bişii oldu kaseyi zorla yedim valla ama bitiremedim .aklıma gelmişken yarın devam edeyim belki çok yumuşamayınca daha güzel olur :)
ayy benımde bugun saç boyası halıdan zor çıktı yaaaaaaaaa.....offf çok canım sıkılıyor...
dün oyuncağın birinin pili akmış halının bi kaç yerine bulaşmış... sabahtan beridir kaçıncı silişim çıkmıyor ellerim parçalandı halıyı silcem diye sinir oldum yaaaa:84:
ben varım bebemcanım sıkılıyo kimsecikler yok
çal bacım
dogru tesbıt eskıden psıklog olmayı istemıştım hatta pdr okumayı bi dişçi olmayı ....bu yuzden sayısala gıttım dişçiliktan cayıp öğretmen oldum tembellıkten bıde yemedı tabı dişçiliği kazanacak kadar sıkı çalışıp adam gıbı puan alamadım .....
turkçe mat okusam garantı pdr ci olurdum.....ama kafayı yerdım heralde....
bı de kelın ılacı olsa derlerya başkasını kolay motive ederım ama.....hatta bı kankam bana teparistim der ama artık ona yapmıyom çunku abartı yaşıyo herşeyı.....takıntısı çok.....azda relax olmak lazım bu konuda kocamı örnek alıyom dunya yansın ohhh......adam akşama kadar temızlık yaptm bı perdeyı asmadı ya uyussss
nette gördum canım granul olsa ne azından kesmeyle ugraqsmazdın açar akıtırdın yarısını....
kız ben hemen yıyom süper oluyo bak sütü döker dökmez yemeye başla hafıf yumsak hafıf kıtır nasıl guzel oluyo....
ayy benımde bugun saç boyası halıdan zor çıktı yaaaaaaaaa.....
mai aseton denedın mı iyi gelir mi bilmiyon ama kımyasalı kımyasalla çözersın gıbıme geldı.......bi bak netten
ben varım bebem
canım tarif çokta insan üşengeç olunca işte yiyecek bişe bulamıyo..
ne güzel bir mesleğin varmış çok severim ben hemşireleri..
teşekkür ederim ayrıca inşallah becerebilirim.. mahcup olmam sizlere..
Ama mai başka bişe yemiycem yani şu anda aldığım toplam kalori 1030 yani çok mu almışım benim bazal metabolizma ihtiyacım zaten 1300 kal. civarında dukanda ihtiyaç farklı mı hesaplanıyo ??
ay superdi valla oglan dogali bi 3 haftalik istanbul tatili disinda hic bisey yapmamistik .. demekki huzursuzlugum tatilsizlikdenmis .. vucud alismis gezmeye bi kere simdi naparsan yap durmuyo
dukana başladığımdan beri tavuk yiyorum ama canım deli gibi tavuk döner çekiyo...
valla ben genelde hazir seyler aliyorum, 5 dakkada besiktas yani. ugrasasim gelmiyor benimde
bide ben isten sonra falan cok acikiyorum, hemen biseyler yapip yemem lazim
yoksa baska seylere saldiririm diye korkuyorum
dukanda kalori hesabi yokki tatlim. ama senin bugun yaptigin dukan degil o kesin zaten
iste ben bu yüzden cocuk istemiyorum, cünkü ruhum gezgin gezmeden duramam. cok seviyorum tatili, gezmeyi...
valla ben diyete baslayali kac defa yedim.
süper oluyor, hem dukanada uygun
sizin orda yağsız mı yapıyolar tavuk döneri...
bizim burda tavuktan başka br sürü şey katıyolar cesasret edip yiyemiyorum...
anliyorum canim, benim burda güvendigim bi dönerci var,
ve sadece tavuk eti ve baharat kullaniyorlar. Kiyma seklinde olmuyor, yaprak yaprak oluyor $i$te bile...
tavugun kendi yagida piserken gidiyor zaten, o yüzden icim rahat.
döner cok hassas bi konu, asla tanimadigim bilmedigim yerde yiyemem bende :S
cok pimpirikliyim bu konuda.
ben de malesef...
bu arada 2 gün önce sizin evlilik yıldönümünüzmüydü... taaa sağa dayamışsın yeni gördüm...
nice mutlu ve huzurlu yıllara inşallah canım...
süper canım yaaa çok sevindim sizin adınıza.tatil gerçekten çok iyi geliyo bırak tatili şööle bi çarşı gezmesi bile havsını değiştiriyo insanınıınnn.slm kizlar slm slm slm
ben geldim gecmisi oku oku bitiremedim
habersiz aniden bi gidisle gittim kusura bakmayin
kocacim surpriz bi tatil hazirlamis 3 gunlukcuk
dun gece geldik super bi 3 guncukdu .. ormanin icinde bi dag evinde kucuk bi kacamak yaptik .. muhtesem bi yerdi ..
kisaca dunyadan koptuk .. ne internet ne tel nede tv hic biseyi kullanmadik .. aradaki buzlarda erididemekki tebdili mekanda ferahlik varmis haftalardir ihtiyacimiz olan sey buymus sanirim
tabi kizlar benim dukan uctu bu uc gunde ..ama sukur sadece 300 gramlil zaiyatla kapatmisim bu 3 gunluk arayi
kızzz sen de pek bi titzsin anacım yaaaa.bırak kalsın büyüsün bebişler değiştirirsin güzelimm.ben sinir oluyorum o lekeleri gördükçe halım pis gibi duruyo...yıkamaya göndericem çıkmazsa bi de domestos döküp kökten halledicem
sagol canim .. bi iyi bi kotuyduk bu ara .. kisa bi balayi oldu bizim icin oglusumda olunca dahada tatli bi balayi oldu ...
bide su ani cikislarimi fevri davranislarimi bastirabilsem tam bal kaymak olces ama olmuyo iste
bimin var hem tavuk hem et döneri ben çok seviyorum tavada yagsız pişirıyorum ama dukan için nasıl olur bilemem tamamen yagsız değıl tavuk ndönerı et dön erden daha lezzetli....
sizin orda yağsız mı yapıyolar tavuk döneri...
bizim burda tavuktan başka br sürü şey katıyolar cesasret edip yiyemiyorum...
kız aseton faydası olursa ucuz markette felan her yerde var 1 lira cıvarı....eğer geçirise temın etmesı kolay....asetonum yok malesef canım... uğraşamıcam zaten göndercem yıkamaya parmaklarımın derileri kalktı valla sürtmekten sabahtan beri..
eee naptın bu gün anlat bakem yoktun sabahtan beri
thirtyfour,sudem.mai slmm kızlarr geçmişi bitirememdiniz herallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?