Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyy beni düşünerek mi yattındı...
keşke gerçek olsa valla çok isterimmm

ayyy sorma yaaa bende gece halı siliyordum lekesi çıkmıyormuş dün mai 'e üzülmüştüm ondan oldu herhalde

canım çok tebrik ederim nice uzun senelere beraber geçirirsiniz inşallah :132::123:

Kızlar günaydın...
Dünkü ekler faciasından sonra bu sabah tartıda yine eksi görmüş olmak benim bu diyete olan inancımı iyice artırdı.. bugün saf pro günüm inşallah daha fazla vercem..
benim oğlan elimi kolumu çekiyoo sonra görüşürüz..

ayy maicim çok sevindim...bu hafta yine 1. olcaz inşallah...
bu arada bu söylediklerin okuldamı yapılıyor yoksa ayrı bir yere mi gidiyorsunuz?

ne güzel canım zaten artıda geleydin yandıydın...
okulda yapılıyo canım... havuz terapisi ve at terapisi (hippoterapi) olarak..

kızlar bu arada akşam eşimle bi film izledik filmin konusu hakkında hiç fikrimiz yoktu belki olsa izlemeye cesaret edemezdik...
biz çok etkilendik sizde mutlaka izleyin...
filmin adı I am Sam....
zeka engeli olan bi adamın 7 yaşındaki kızını kazanma çabasını anlatyor...
mutlaka ama mutlaka izlenmesi gereken bir film bence...

ben o filmi izledim gerçekten görülmeye değer bir film ağlaya ağlaya bi hal olmuştum benimde eşim o zamanlar pek oğlanla ilgilenmiyordu ona zorla seyrettirdim baya bi işe yaradı film

günaydııııııııınn çıtır bayanlarrrr bügünde geç kalkmışım anca kahvaltı ettim bi bakınıyım dedim kahvaltım
1 kase nesfit
kayısı erik kiraz azar azar:))))

ayy bu dukanda da mı kal.hesabı yapılıyo yani senin bu yediklerinlede dukan oluyomu?
saçını çekmek eskidendi fururum didim...:82:
evet ya öyle demiştin demi vuracaktın hatırlattığın iyi oldu canım 2 gün kalmışken.((((

yani innuk nerden de bulup yazdın bunları hepside favorim güzel şeyler niye bukadar kalorilikiii.((((((

ay kızlar bide yeni bişey duydum döneri bilhassa daha lezzetli olsun diye şaraba yatırıyolarmış bir gece sizde duydunuzmu yaa en iyisi dışardan helede bilmediğin yerden bişey yememeli

çok sevindim canım senin adına ben korkudan tartılamıyorum bide ben son 10 senedir 72 nin altına 1 defa indim onuda hemen çıktım o yüzden 72 de vücut direniyo benim gibi napıcam bilmiyorum.(((((

günaydın kızlarrr bende kahvaltımı yaptım şimdi sıra işlerde ramazan gelmeden şöyle bir temizlik yapayım diyorum bu gün cam falan silcem mutfağı bir elden geçireyim haftayada benim kızların odası boyanacak eşim haftaya izinli beraber yapcezzz boyayı of şimdiden bu sıcakta fenalık basıyoo ama ramazanda oruçlu hiç yapamam şimdiden başlıyayım anca biter herkese bol temizlikli günlerrr:90:

canım yıllar önce izledim ben o filmi hatta iki kere izledim.. Ayrıca o çocuk o adamın bile değil kadın terk edip gidiyor bu adama o da gerçek çocuğu gibi sahip çıkıyor süper bir film gerçekten ağlatmıştı benide bayaa.. hiç unutmam o filmi..

Canım dukanda normalde kalori hesaplanmıyo sınırsız yiyorsun ama kitapta yazandan anladığım kadarı ile eğer kaçamak yaparsan o gün günlük kal. ihtiyacını aşmaman gerekiyor yoksa hoop geri alırsın diyo...
Benim bu menüm sebze+ protein günü menüsü ve evet ekler hariç hepsi dukana uyuyor.. kabak mücveri dukan usulu yaptım yani yağ yok un yerine yulaf kepeği kullandım...
bu gördüğüm tatlı listesini eklerin kaç kalori olduğunu ararken buldum aklımızda bulunsun diye de paylaştım.. ayrıca benim çokj sevdiğim waffle ın kalorisi de 1500 kızlar yerken 2 kere düşünün..
Döneri öyle şaraba falan yatırdıklarına inanmam öyle bişe olsa hemen anlarım.. ayrıca şaraba batırmak maliyetli.. yapamazlar zannetmem..

ayyy beni düşünerek mi yattındı...
keşke gerçek olsa valla çok isterimmm
gecen sene tanışsaydık gerçek olur du konyaya gelmıştım hemde hamişken .....benı tostopaqlak görurdun ama işte kader hamıuşkende zayıflama topıgınde ısım olmazdı....

bıde eşimin konyadakı kankısı niğdeye taşındı.....

kızlaer uyku manyagı mı olacam ben ya....

yada dunun yorgunlugu mu dıyeyım....

yenı kalktım uykudan yıne....

bu sferde eşim bulaşık yıkıyomuş hemde çitileye çitileye......makıneye yerleştırıyomuş......4 senedır 1 bardak yıkamadı.....

hatta ben yurt dısındayken bıle düşünün eve geldım tabaklar küflenmişti.......

ben rüyalarda mı yaşasam....

eşim bulaşık yuıkıyo mainin evine gidiyom ohhhh

ayyy sorma yaaa bende gece halı siliyordum lekesi çıkmıyormuş dün mai 'e üzülmüştüm ondan oldu herhalde
kız hiç güleceğim yoktu bastım kahkahayı..........hahaha

ben o filmi izledim gerçekten görülmeye değer bir film ağlaya ağlaya bi hal olmuştum benimde eşim o zamanlar pek oğlanla ilgilenmiyordu ona zorla seyrettirdim baya bi işe yaradı film
sende az uyanık değilsin haaaaaaaa....

canım kaç çocugun var....pek denkgelemedıgımızden senı yakından tanıyamadım.....köpeklerını bılıyodum bı...........
o iş benım dun bitti ...

üzerımden büyük bi yük kalktı ınanın.....

mantıklı hiç düşünmemiştim şarap okadar pahalı döner o kadar ucuz....

ama canım yurt dışında olabılır çunku orda hayat daha pahalı......

birde çamaşır işine girseler

himmm bayılırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…