ayyy beni düşünerek mi yattındı...amanın bu gece rüyamda
maiyi gördum maının evıne gıttım 2 bebesıyle beraber vakıt gecırdık....
başka bı ruyamda da kocamın ve benım yanımızda bı çocuk vardı....
eşime çocuk senın mı dıyorum o da bana dna testı yaptırınca öğrenecem dıyo.....
çokmu uyudum ne uyuyunca sapıtıyom...
neyse yıne uykum var ...
amanın bu gece rüyamda
maiyi gördum maının evıne gıttım 2 bebesıyle beraber vakıt gecırdık....
başka bı ruyamda da kocamın ve benım yanımızda bı çocuk vardı....
eşime çocuk senın mı dıyorum o da bana dna testı yaptırınca öğrenecem dıyo.....
çokmu uyudum ne uyuyunca sapıtıyom...
neyse yıne uykum var ...
saol canim benim, evet evlilik yildönümdü.
pek bisey anlamadim, arkadasimin babasi vefat edince unuttum gitti kendimde.
kocamda yanimda degil zaten1 senelik evliyim ama toplasam kocami 2 ay görmüsümdür :) kader iste...
yanina gidince kutlicaz gecikmeli olarak
ayyy sorma yaaa bende gece halı siliyordum lekesi çıkmıyormuş dün mai 'e üzülmüştüm ondan oldu herhalde
herkese günaydın kızlar...
benim 500 gr cık gitmiş çok şükür...
bu gün çok işim var.... oğlan çikolatalı elleriyle duvarlara dokunmuş zaten ne zamandır gözüme batıyodu her tarafını silicem...
cam kapı halı bi elden geçircem sonra da okula gitcez kız bu gün havuza girecek inşallah sonunda bi de ata seyis buldularsa ata bincek inşallah..
günaydın canım kardeş takımım[/QUOTE
günaydın hayatımmm hoşgeldin:132:
Kızlar günaydın...
Dünkü ekler faciasından sonra bu sabah tartıda yine eksi görmüş olmak benim bu diyete olan inancımı iyice artırdı.. bugün saf pro günüm inşallah daha fazla vercem..
benim oğlan elimi kolumu çekiyoo sonra görüşürüz..
ayy maicim çok sevindim...bu hafta yine 1. olcaz inşallah...
bu arada bu söylediklerin okuldamı yapılıyor yoksa ayrı bir yere mi gidiyorsunuz?
kızlar bu arada akşam eşimle bi film izledik filmin konusu hakkında hiç fikrimiz yoktu belki olsa izlemeye cesaret edemezdik...
biz çok etkilendik sizde mutlaka izleyin...
filmin adı I am Sam....
zeka engeli olan bi adamın 7 yaşındaki kızını kazanma çabasını anlatyor...
mutlaka ama mutlaka izlenmesi gereken bir film bence...
ayy bu dukanda da mı kal.hesabı yapılıyo yani senin bu yediklerinlede dukan oluyomu?Walla çok haklısınız kızlar yaww.. Ama napalım oldu bi kere.. yaa kızlar size bişe sorucam sizce küçük boy eklerin 1 tanesi kaç gr dır yan 30 gr falan varmıdır? Eğer 30 gr civarı ise sorun yok bu günlük kalori sınırımı aşmamışım. yatana kadar hiç bişe yemezsem en azından kg almadan bitiririm günü arkadaşıma sordum 800 gr falanmış aldığı kutu hani diyorum 3 e bölmüş olsak kişi başı 250 den fazla düşerki ben 300 hesapladım aldığım kalori şöyle..
[1] Beyaz Peynir (yağsız) 20 GRAM 20.00
[2] Yumurta Beyazı 1 ADET 15.00
[3] Domates 1 ADET 14.00
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[5] kahve (şekersiz) (250ml) 1 büyük fincan 2.00
[6] pınar light süt 1 100 ml 35.00
[7] Fırında Kabak Mücver 1 porsiyon 180.00
[8] kahve (şekersiz) (250ml) 1 büyük fincan 2.00
[9] Coca Cola Zero 2 KUTU 1.32
[10] Ekler 300 GRAM 750.00
Toplam : 1030.32 kal.
evet ya öyle demiştin demi vuracaktın hatırlattığın iyi oldu canım 2 gün kalmışken.((((saçını çekmek eskidendi fururum didim...:82:
Baklava 1 porsiyon (4 adet) 520 kalori
tahin helvası 1 dilim 50 gr 220 kalori
kestane şekeri 2 adet 150 kalori
lokum çifte kavrulmuş 4 adet 250 kalori
acıbadem kurabiyesi 1 büyük veya 3-4 küçük 420 kalori
profiterol 1 porsiyon 400 kalori
fıstıklı künefe 1 porsiyon 440 kalori
ekler 1 adet 300 kalori
:18::18::18::18:
anliyorum canim, benim burda güvendigim bi dönerci var,
ve sadece tavuk eti ve baharat kullaniyorlar. Kiyma seklinde olmuyor, yaprak yaprak oluyor $i$te bile...
tavugun kendi yagida piserken gidiyor zaten, o yüzden icim rahat.
döner cok hassas bi konu, asla tanimadigim bilmedigim yerde yiyemem bende :S
cok pimpirikliyim bu konuda.
herkese günaydın kızlar...
benim 500 gr cık gitmiş çok şükür...
bu gün çok işim var.... oğlan çikolatalı elleriyle duvarlara dokunmuş zaten ne zamandır gözüme batıyodu her tarafını silicem...
cam kapı halı bi elden geçircem sonra da okula gitcez kız bu gün havuza girecek inşallah sonunda bi de ata seyis buldularsa ata bincek inşallah..
canım yıllar önce izledim ben o filmi hatta iki kere izledim.. Ayrıca o çocuk o adamın bile değil kadın terk edip gidiyor bu adama o da gerçek çocuğu gibi sahip çıkıyor süper bir film gerçekten ağlatmıştı benide bayaa.. hiç unutmam o filmi..kızlar bu arada akşam eşimle bi film izledik filmin konusu hakkında hiç fikrimiz yoktu belki olsa izlemeye cesaret edemezdik...
biz çok etkilendik sizde mutlaka izleyin...
filmin adı I am Sam....
zeka engeli olan bi adamın 7 yaşındaki kızını kazanma çabasını anlatyor...
mutlaka ama mutlaka izlenmesi gereken bir film bence...
ayy bu dukanda da mı kal.hesabı yapılıyo yani senin bu yediklerinlede dukan oluyomu?
yani innuk nerden de bulup yazdın bunları hepside favorim güzel şeyler niye bukadar kalorilikiii.((((((
ay kızlar bide yeni bişey duydum döneri bilhassa daha lezzetli olsun diye şaraba yatırıyolarmış bir gece sizde duydunuzmu yaa en iyisi dışardan helede bilmediğin yerden bişey yememeli
gecen sene tanışsaydık gerçek olur du konyaya gelmıştım hemde hamişken .....benı tostopaqlak görurdun ama işte kader hamıuşkende zayıflama topıgınde ısım olmazdı....ayyy beni düşünerek mi yattındı...
keşke gerçek olsa valla çok isterimmm
kız hiç güleceğim yoktu bastım kahkahayı..........hahahaayyy sorma yaaa bende gece halı siliyordum lekesi çıkmıyormuş dün mai 'e üzülmüştüm ondan oldu herhalde
sende az uyanık değilsin haaaaaaaa....ben o filmi izledim gerçekten görülmeye değer bir film ağlaya ağlaya bi hal olmuştum benimde eşim o zamanlar pek oğlanla ilgilenmiyordu ona zorla seyrettirdim baya bi işe yaradı film
o iş benım dun bitti ...günaydın kızlarrr bende kahvaltımı yaptım şimdi sıra işlerde ramazan gelmeden şöyle bir temizlik yapayım diyorum bu gün cam falan silcem mutfağı bir elden geçireyimhaftayada benim kızların odası boyanacak eşim haftaya izinli beraber yapcezzz boyayı of şimdiden bu sıcakta fenalık basıyoo ama ramazanda oruçlu hiç yapamam şimdiden başlıyayım anca biter herkese bol temizlikli günlerrr:90:
canım yıllar önce izledim ben o filmi hatta iki kere izledim.. Ayrıca o çocuk o adamın bile değil kadın terk edip gidiyor bu adama o da gerçek çocuğu gibi sahip çıkıyor süper bir film gerçekten ağlatmıştı benide bayaa.. hiç unutmam o filmi..
Canım dukanda normalde kalori hesaplanmıyo sınırsız yiyorsun ama kitapta yazandan anladığım kadarı ile eğer kaçamak yaparsan o gün günlük kal. ihtiyacını aşmaman gerekiyor yoksa hoop geri alırsın diyo...
Benim bu menüm sebze+ protein günü menüsü ve evet ekler hariç hepsi dukana uyuyor.. kabak mücveri dukan usulu yaptım yani yağ yok un yerine yulaf kepeği kullandım...
bu gördüğüm tatlı listesini eklerin kaç kalori olduğunu ararken buldum aklımızda bulunsun diye de paylaştım.. ayrıca benim çokj sevdiğim waffle ın kalorisi de 1500 kızlar yerken 2 kere düşünün..
Döneri öyle şaraba falan yatırdıklarına inanmam öyle bişe olsa hemen anlarım.. ayrıca şaraba batırmak maliyetli.. yapamazlar zannetmem..
Tavuk döner yerken dikkat, Star Gazetesi
v
alla ben bu haberi okuduktan sonra bi daha ağzım süremedim...
gecen sene tanışsaydık gerçek olur du konyaya gelmıştım hemde hamişken .....benı tostopaqlak görurdun ama işte kader hamıuşkende zayıflama topıgınde ısım olmazdı....
bıde eşimin konyadakı kankısı niğdeye taşındı.....
kızlaer uyku manyagı mı olacam ben ya....
yada dunun yorgunlugu mu dıyeyım....
yenı kalktım uykudan yıne....
bu sferde eşim bulaşık yıkıyomuş hemde çitileye çitileye......makıneye yerleştırıyomuş......4 senedır 1 bardak yıkamadı.....
hatta ben yurt dısındayken bıle düşünün eve geldım tabaklar küflenmişti.......
ben rüyalarda mı yaşasam....
eşim bulaşık yuıkıyo mainin evine gidiyom ohhhh
kız hiç güleceğim yoktu bastım kahkahayı..........hahaha
sende az uyanık değilsin haaaaaaaa....
canım kaç çocugun var....pek denkgelemedıgımızden senı yakından tanıyamadım.....köpeklerını bılıyodum bı...........
o iş benım dun bitti ...
üzerımden büyük bi yük kalktı ınanın.....
valla ne yalan söliim ben meyvelisini aldım denedim hala dolapta duruyo bide dişlerimi yaptırdığım dönem aldım 1 hafta önce yanii tabii kıtır kıtır yiyemedim süte koyup bekledim yumuşadı iyice bebek maması gibi bişii oldu kaseyi zorla yedim valla ama bitiremedim .aklıma gelmişken yarın devam edeyim belki çok yumuşamayınca daha güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?