güzel sonuçlar alırsın inşallah canım...
süper rondo daha büyük daha çok yer kaplar süper şef daha küçük bence süper şef daha iyi ve süper şefin biraz büyüğüde çıktı biraz daha pahalı ama facede varsan oradan bakabilrsin varsa face adresini yaz özelden canm
ay süper biseymis bu ya
cok mutlu oldum tartida öyle görünce
bu cumaya kesin birinciyizzz
gecen sene tanışsaydık gerçek olur du konyaya gelmıştım hemde hamişken .....benı tostopaqlak görurdun ama işte kader hamıuşkende zayıflama topıgınde ısım olmazdı....
bıde eşimin konyadakı kankısı niğdeye taşındı.....
kızlaer uyku manyagı mı olacam ben ya....
yada dunun yorgunlugu mu dıyeyım....
yenı kalktım uykudan yıne....
bu sferde eşim bulaşık yıkıyomuş hemde çitileye çitileye......makıneye yerleştırıyomuş......4 senedır 1 bardak yıkamadı.....
hatta ben yurt dısındayken bıle düşünün eve geldım tabaklar küflenmişti.......
ben rüyalarda mı yaşasam....
eşim bulaşık yuıkıyo mainin evine gidiyom ohhhh
kız hiç güleceğim yoktu bastım kahkahayı..........hahaha
sende az uyanık değilsin haaaaaaaa....
canım kaç çocugun var....pek denkgelemedıgımızden senı yakından tanıyamadım.....köpeklerını bılıyodum bı...........
o iş benım dun bitti ...
üzerımden büyük bi yük kalktı ınanın.....
Tavuk döner yerken dikkat, Star Gazetesi
v
alla ben bu haberi okuduktan sonra bi daha ağzım süremedim...
hiç bişeyin tadı kalmadı
birde çamaşır işine girseler
himmm bayılırımm
ben başaracağına inanıyorum tatlımm:90:
evt bende bayıldımm
bende bendeeee birinciyimm
bi yerin açıkta kalmış güzelimmmmamanın bu gece rüyamda
maiyi gördum maının evıne gıttım 2 bebesıyle beraber vakıt gecırdık....
başka bı ruyamda da kocamın ve benım yanımızda bı çocuk vardı....
eşime çocuk senın mı dıyorum o da bana dna testı yaptırınca öğrenecem dıyo.....
çokmu uyudum ne uyuyunca sapıtıyom...
neyse yıne uykum var ...
herkese günaydın kızlar...
benim 500 gr cık gitmiş çok şükür...
bu gün çok işim var.... oğlan çikolatalı elleriyle duvarlara dokunmuş zaten ne zamandır gözüme batıyodu her tarafını silicem...
cam kapı halı bi elden geçircem sonra da okula gitcez kız bu gün havuza girecek inşallah sonunda bi de ata seyis buldularsa ata bincek inşallah..
güzel sonuçlar alırsın inşallah canım...
Aramiza Hosgeldin...
Önce bi kendini tanit istersen takimdaki herkes kim oldugunu bilsin :)
Nerdensin, kimin nesisin, ne diyeti yapiyorsun :)
Ayy çok haklısın cnm yaa :) görünş olarak tanıtmıştım zaten yine yazayım 66 kilo 166 boy 24 yasındayım. elektrik mühendisiyim.
ben pek diyet uygulayamıyorum. bi düzene baglı kalamıyorum. yediklerime dikkat ediyorum. bugün kahvaltıda yarım bardak yaglı süt ve 5 kasık nestle nesfit yedim saat 10 da ara ögün yarım paket kraker yedim
Ayy çok haklısın cnm yaa :) görünş olarak tanıtmıştım zaten yine yazayım 66 kilo 166 boy 24 yasındayım. elektrik mühendisiyim.
ben pek diyet uygulayamıyorum. bi düzene baglı kalamıyorum. yediklerime dikkat ediyorum. bugün kahvaltıda yarım bardak yaglı süt ve 5 kasık nestle nesfit yedim saat 10 da ara ögün yarım paket kraker yedim
güzel haberlerini bekliyoruz kuzucum:)
bi yerin açıkta kalmış güzelimmmm
kaptanımmm kızz ne titizsin maşallha sen yaa 2 çocukla iyi vakit buluyosun heeee.
dün yazdıklarım hiç cevap gelmemişş
oh ohhh maşşş. nazar değmesin bugün takımımız dolu dolu ne güzel nerdeyse herkes burdaaa nasılsınız çubuk krakerlerrrr
ara öğün yapmadım sabah meyveyi çok yedim herhalde halaa küp gibiyim iyi mi ettim bilmiyorum gerçii
innukcumm süpersin valla hiç lafını esirgemiyosun
oh ohhh maşşş. nazar değmesin bugün takımımız dolu dolu ne güzel nerdeyse herkes burdaaa nasılsınız çubuk krakerlerrrr
ara öğün yapmadım sabah meyveyi çok yedim herhalde halaa küp gibiyim iyi mi ettim bilmiyorum gerçii
innukcumm süpersin valla hiç lafını esirgemiyosun
canım çok tebrik ederim nice uzun senelere beraber geçirirsiniz inşallah :132::123:
kızlar bu arada akşam eşimle bi film izledik filmin konusu hakkında hiç fikrimiz yoktu belki olsa izlemeye cesaret edemezdik...
biz çok etkilendik sizde mutlaka izleyin...
filmin adı I am Sam....
zeka engeli olan bi adamın 7 yaşındaki kızını kazanma çabasını anlatyor...
mutlaka ama mutlaka izlenmesi gereken bir film bence...
ay kızlar bide yeni bişey duydum döneri bilhassa daha lezzetli olsun diye şaraba yatırıyolarmış bir gece sizde duydunuzmu yaa en iyisi dışardan helede bilmediğin yerden bişey yememeli
kızlar benim ufaklık uyumuşken harry potter izlicem daha melez prensi izlemedim.son filmini sinemada izlemek istiyorumm görüşürüz kuzularrr....
ayy herkes ne güzel kilolar vermiş darısı benim basıma inş :)
dün öglen 14.00 da bi tost ayran
aksam 18.00 da 4 kasık pilav azıcık da sebze yemegi ve ayran
gece 22 de çok acıkınca 1 ceviz yedim aslında ben aksamları dondurma tatlı falan yiyemeden duramazdım. bu grup bana ilham oldu yememek için tuttum kendimi :)
Ayy napiim yaa geldi muhabbetin ortasına girdi..derdi nee..
estetik ameliyatı olmuşta kaç paraya olduğunu yazıcak özelden yazamıyo mesaj sayısı dolmadığı için gelip burda laf kalabalığı yapıyo.. hani tamam gelir güzel sohbet eder anlarım ama yok saçma sapan alıntı yapıp ona buna laf yetiştiriyo dikkat ettiysen 4 kelimeden fazla yazmıyo tasarruf yapıyo aklınca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?