Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

,benim 11 yaşında 1 oğlum var adı da deniz oğlumu çooooooook seviyorum

Tavuk döner yerken dikkat, Star Gazetesi
v
alla ben bu haberi okuduktan sonra bi daha ağzım süremedim...

bu haberi annem bana anlatmıştı bende onla dalga geçmiştim ineğin herbi tarafını yiyonuzda bi memesini yemek mi tuhaf diye ...
Şaka bi yanada ben zaten dışarda tavuk döner et döner tarzı yemem yersemde böyle mahalle arası değil daha bilindik tanındık yerlerde yerim.. onun için pek sorun etmiyorum..

hiç bişeyin tadı kalmadı

birde çamaşır işine girseler

himmm bayılırımm

ben başaracağına inanıyorum tatlımm:90:

evt bende bayıldımm

bende bendeeee birinciyimm

Arkadaşım sen bizin takıma yeni mi geldin? ya da mesaj sayını mı doldurmaya çalışıyorsun anlamadım meraba demeden bodoslama daldın konuya üç beş kelimelik cümlelerle.. yani amaç sadece mesaj sayısını tamamlamaksa geyik topiklerine takıl diycektim..

Son düzenleme:
bi yerin açıkta kalmış güzelimmmm

kaptanımmm kızz ne titizsin maşallha sen yaa 2 çocukla iyi vakit buluyosun heeee.

dün yazdıklarım hiç cevap gelmemişş

kızlar benim ufaklık uyumuşken harry potter izlicem daha melez prensi izlemedim.son filmini sinemada izlemek istiyorumm görüşürüz kuzularrr....

canım sana hoş geldin demişmiydim hatırlamıyorum.. Demediysem hoşgeldin aramıza..
zaten illaki diyet uygulamak gerekmiyo kilo vermek için sadece dengeli beslenmek bile yetiyor biraz uzun sürüyor kilo vermek ama veriyorsun sonuç olarak..

Son düzenleme:
oh ohhh maşşş. nazar değmesin bugün takımımız dolu dolu ne güzel nerdeyse herkes burdaaa nasılsınız çubuk krakerlerrrr
ara öğün yapmadım sabah meyveyi çok yedim herhalde halaa küp gibiyim iyi mi ettim bilmiyorum gerçii

innukcumm süpersin valla hiç lafını esirgemiyosun

ayy herkes ne güzel kilolar vermiş darısı benim basıma inş :)

dün öglen 14.00 da bi tost ayran
aksam 18.00 da 4 kasık pilav azıcık da sebze yemegi ve ayran

gece 22 de çok acıkınca 1 ceviz yedim aslında ben aksamları dondurma tatlı falan yiyemeden duramazdım. bu grup bana ilham oldu yememek için tuttum kendimi :)

bi yerin açıkta kalmış güzelimmmm

kaptanımmm kızz ne titizsin maşallha sen yaa 2 çocukla iyi vakit buluyosun heeee.

dün yazdıklarım hiç cevap gelmemişş

neden kız cam silmek 15-20dk kapı silmek 5 dk pirizler 2 dk halı 15 dk parkeler 5 dk kanapeler çok uğraştırdı yarım saat kadar sürdü 40 dk da salonumu bitirdim bi de üstüne çocuklarımı yıkadım duvarların çok göze batan yerlerini sildim yüksek merdivenimiz yok komşularda evde yok yarına kaldı....

canım dikkat etmemişimdir bişey mi sordun..du tekrar dönüp bakıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

inş çubuk kraker olcaM ama önce 10 kilo vermem lazım :)

Ayy napiim yaa geldi muhabbetin ortasına girdi..derdi nee..
estetik ameliyatı olmuşta kaç paraya olduğunu yazıcak özelden yazamıyo mesaj sayısı dolmadığı için gelip burda laf kalabalığı yapıyo.. hani tamam gelir güzel sohbet eder anlarım ama yok saçma sapan alıntı yapıp ona buna laf yetiştiriyo dikkat ettiysen 4 kelimeden fazla yazmıyo tasarruf yapıyo aklınca...

canım çok tebrik ederim nice uzun senelere beraber geçirirsiniz inşallah :132::123:

cok saol tatlim, insallah

yazdim bikenara, bulursam izlerim

ay kızlar bide yeni bişey duydum döneri bilhassa daha lezzetli olsun diye şaraba yatırıyolarmış bir gece sizde duydunuzmu yaa en iyisi dışardan helede bilmediğin yerden bişey yememeli

maaliyet bi yana sarabin kokusunu alirsisn yerken, inanmam yani... dogru degildir.

kızlar benim ufaklık uyumuşken harry potter izlicem daha melez prensi izlemedim.son filmini sinemada izlemek istiyorumm görüşürüz kuzularrr....

ben daha birinci bölümünü bile izlemedim, filmkolik biri olarak bunu nasil atlamisim bilmiyorum

bu grup gercekten faydali oluyor, ama aksam ceviz yemen biraz kötü olmus, ceviz cok yagli, daha hafif biseyler gecistir bence aksamlari...

gözünden hicbisey kacmiyor, mai gibisin ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…