Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hoş geldin canım aramıza inşş. sende verirsin istediğin kiloya ulaşırsın takımın en eskilerinden olan ben halan yerimde sayıyorum gerçi

canım yaa benimkide çok iştahsız ben de zamanında pekmez polen bal vs ne duyarsam sokuyodum çocuğun ağzına biz bi tek balık yağından fayda gördük... diğerlerinin hiç biri fayda etmedi... o da işte 1 kase çorba içer tamam eskiden onu da yemezdi...
bence pekmez falan yiyosa çok da üstüne gitme zamanla düzelir.. şu an onlar herşeyi karıştırma öğrenme çabasında yemek yemek onlara vakit kaybı gibi geliyo...

ayy bu kız atom karınca resmen yaww.. allahım nası bi enerjidir hemide iki çocukla maii bi ara konyaya gelicem seni bulup sürtüncem sana şu enerjinden azcık bulaşsın ben çok çok uyuşuğum maaleseff.
bu işleri ben yapsam iki gün yerimden kalkamam heleki duvar silmek..

inş çubuk kraker olcaM ama önce 10 kilo vermem lazım :)

olursun canım merak etme ben olduysam herkes olur yeterki azmini kaybetme ve asla vazgeçme..

Bu arada dikkat ettiyseniz ben olduysam dedim... çünkü göbeğimden tamıtamına 5 cm gitmiş...

gözünden hicbisey kacmiyor, mai gibisin ayni

Ayy napiimm takılırım ben böyle tiplere.. zor bişe değil ki gir profiline bak iki dakkada çözersin amacını..

kızlar bilgisayarım aşırı yavaş rahat dolaşamıyorum mesajların çoğunu atlıyorum...
inşallah çökmez yine... iyice yaşlandı zaten...
neyse bu gün okula mama götürme sırası bizde ben de mercimek köfte ve kurabiye götürücem... yavaş yavaş hazırlıyım mercimek köftenin sadece tadına bakıcam söz veriyorum...

kızlar şimdi siz bu eti şaraba konusunda böylemi diyosunuz valla içim rahatladı biraz yoksa bidaha yemeyi düşünmüyodum iskenderide severim laf aramızda zaten belli olmuyomu halimden size güveniyom bak
yoksa ben şarabın fiyatını kokusunu hiiiiiiç bilmem hayatımda elime dahi almadım çünki

maşş canım senin hızına yetişilmez yaa dk larla iş yapıyon bende oturuyom sabah beri 2 cam silecem güyaa

inş çubuk kraker olcaM ama önce 10 kilo vermem lazım :)

inş. olursun canım ben oldum bile ama çubuk değil susamli çubuk oldum

ya benim evimde vitrin vs fazla süs eşyası yok belki o yüzden kolay oluyor eşya az olunca... odamın biri boş zaten...

ben de dicektim de belki daha önceden çağırmışımdır yeni görmüştür mesajımı diye seslenmeim...
neyse galeta olmaktan iyidir

Canım şimdi mai alıntılayınca gördüm de bende aklımdakileri yazayım dedim..
Benimkine biz balık yağı şurubu veriyoruz mult..bs omega3 diye bi şurup çok fayda etti.. birde yeme şekli çok fark ediyor mesela ben yemeklerini hala blendırda eziyorum ezmezsem hayatta yemiyor.. birde çok fazla şeyi birbirine katınca yemiyor o yüzden artık tek tip yapıyorum. İştah şurubu değilde bu şekilde bir vitamin takviyesi alabilirsin iştah açan özelliği olanlardan bu dediğim şurubu bibimki bayıla bayıla içiyor. Hattan bazen ikinci kaşık için ağlıyo ver diye..

Heç merak etme canım zamanında şarabın her türlüsünü tatmışlığım var ayrıca şarapla yapılan yemekleride severim yiyince bıraktığı o aromayı alıyorsun fark ediliyor yani.. ayrıca bu adamlar sürümden para kazanıyorlar hem eti şaraba yatıracak hemide pors. 1,5 2 tl ye satıcak imkansız..

hoşbuldum.. ama bunu çok içten dedim gercekten grubu çok hoş buldum :) sanki net degil de ev ortamı gibi :) inş kilo veririm artık yavas vermeyede razıyım. ama dikkat ediyorum ediyorum sonra yatılı misafir geliyo 1 haftada kilo almayı beceriyorum

birde çamaşır işine girseler
suyunu içse tuzunu getırse razıyım.....

,benim 11 yaşında 1 oğlum var adı da deniz oğlumu çooooooook seviyorum
allah bağışlasın...hiç karnesı ıvır zıvır bahsetmeyınce...yada ben dıkat etmedım en cok köpeklerını anlatıyon....angelıce selam sole...sormuyomu bizi cadı......

eli maşalı kaçın...

bi yerin açıkta kalmış güzelimmmm

kaptanımmm kızz ne titizsin maşallha sen yaa 2 çocukla iyi vakit buluyosun heeee.

dün yazdıklarım hiç cevap gelmemişş
nerem kız anlamadım espriyi....pek safım ya...

bende öle yapıyom çogu kişiyi profilden takip edip nedır ne degıldır az çok çözüyom...

ya benım pc bugun acaıp yavaş kaplumbaga gıbı oldurecek benı....

kılavuzu karga olanın......hahaha kız fetvayı ınnukla benden aldıysan sonunu sen düşün...çok merak ettıysen ara alo fetva hattını sor canımın içi.....bi alo uzakta...

ben sana hoşgeldın dedım mı??demedıysem hoşgeldın....
suudemmm napiyoonnnn..
geçmişte boguluyom pc yavas delırtecek benı

bıde tıukınıyom

ayyy sudem yaww alemsin.. bu arada pclerin yavaşlığı siteden kaynaklı sanırsam herkeste aynı dert olduğuna göre..

yaa şimdi sizinkiler küçük benimkisi büyük konusuda olmayınca durduk yere yazmiim dedim de ondan hiç bahsetmedim yoksa hepsi var yanii bide bizimki büyüdü artık öle komik yada enteresan pek bişey olmuyor kendi havasında takılıyor işte çocuk valla angelic e gelincede burda değil zaten yalovada bende 2 kere telfonla görüştüm biraz canı sıkkın ama önemli şeyler değil gelip geçici sıkıntılar belki ağustosta ben onun yanına giderim bi kaç günlüğüne

slm hatunlar noorrüyonuzz aşağılardaaa
öğlen yemeğimi yedim gecikmeli olarak biraz fazlamı oldu ne sabah akşam nesfit yeyince canım kahvaltı çektii:)))))))

1 kase mercimek çorbası
2 dil. ekmekle yağsız tost
az peynir
3 adet yağsız zeytin
2 kaşık yoğurt
domates yarımda soğan.... kimseler yaklaşmasın bugün yanıma ama soğan ödem söküyomuş ya birazda ondan yedim hem seviyorumda nasıl çokmu olmuş ?????
şimdi azcık erimelerini bekliyom lesli bacımla yürüycemde :)))))))))))

aramiza hosgeldin canim bende basak burcuyum .. bir basak bir hedef belirlediyse ve hedefe mutlaka ulasir
monti diyeti hakkinda bilgi verebilirmisin ? bende suan kendime uygun bi diyet ariyorum

Bende başak burcuyum ama çikolataya çok düşkünüm nasıl atacagım bu çikolata istegini içimden (

bence fazla olmamış. Maşaallah 10 kilo vermişsiniz inş istediginz kiloya varırsınız :)

glseker hoş gelidin canım aramıza azmin daim olsun

amin inş :) suan için hedefim 58 ama 58 e düsersem kesin 56 yı da görmek isterim :) çok yavas kilo verdigim için daha uzun süre buralarda olacagım inş sizde beni seversiniz tüm gün iş için bilg basındayım zaten ohh her an burda takılırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…