ayy herkes ne güzel kilolar vermiş darısı benim basıma inş :)
dün öglen 14.00 da bi tost ayran
aksam 18.00 da 4 kasık pilav azıcık da sebze yemegi ve ayran
gece 22 de çok acıkınca 1 ceviz yedim aslında ben aksamları dondurma tatlı falan yiyemeden duramazdım. bu grup bana ilham oldu yememek için tuttum kendimi :)
geçmişi okudum cevap yazdımmm şimdi sabahtan beri nerdeyidimmm:
kardeşlerim bendeydi kızlar dünden beri.büyük kız kardeşim kayseriye atandı anneyle babey onu götürdüler.2 kardeşim de bendeydi.bu gün sabahtan temizlik , yemek , çamaşır derkeeennn ayaklarıma kara sular indi.sonra annemleer geldi yemek yedik.ancak vakit buldum yazmaya.
ya kızlar bi de benim oğlan çokk iştahsız bu aralar.sizce biraz iştah şurubu versem mii yaaa.aslında çok karşıyım bu şuruplara ama hem diş çıkarıyo hem biraz üşütmüş hem de malum sıcaklar.ne dersinizzz???aslında günlük pekmezini veriyorum bi de doktorumuz zincoford diye şurup vermişti onu veriyorum.
oğlum 18 aylık 9.5 -10 kilo arasında gidip geliyo.bana bi akıl verin yaaa.
bu arada bu günki menüm:
sabah:
1 dilim ekmek
çay
domates salatalık
peynir
1 haşlam yumurta
1 zeytin
tahin helvası
ara:
yok
öğle:
yarım kase de patates ve tavuk göğsü (fırında yapılmış)
ara:
3 tane erik
akşam:
yarım tabak türlü
biraz karpuz
3 litre su,1 kupa nescafe şekersiz.
neden kız cam silmek 15-20dk kapı silmek 5 dk pirizler 2 dk halı 15 dk parkeler 5 dk kanapeler çok uğraştırdı yarım saat kadar sürdü 40 dk da salonumu bitirdim bi de üstüne çocuklarımı yıkadım duvarların çok göze batan yerlerini sildim yüksek merdivenimiz yok komşularda evde yok yarına kaldı....
canım dikkat etmemişimdir bişey mi sordun..du tekrar dönüp bakıyorum..
inş çubuk kraker olcaMama önce 10 kilo vermem lazım :)
gözünden hicbisey kacmiyor, mai gibisin ayni
maşş canım senin hızına yetişilmez yaa dk larla iş yapıyon bende oturuyom sabah beri 2 cam silecem güyaaneden kız cam silmek 15-20dk kapı silmek 5 dk pirizler 2 dk halı 15 dk parkeler 5 dk kanapeler çok uğraştırdı yarım saat kadar sürdü 40 dk da salonumu bitirdim bi de üstüne çocuklarımı yıkadım duvarların çok göze batan yerlerini sildim yüksek merdivenimiz yok komşularda evde yok yarına kaldı....
inş çubuk kraker olcaMama önce 10 kilo vermem lazım :)
ayy bu kız atom karınca resmen yaww.. allahım nası bi enerjidir hemide iki çocukla maii bi ara konyaya gelicem seni bulup sürtüncem sana şu enerjinden azcık bulaşsın ben çok çok uyuşuğum maaleseff.
bu işleri ben yapsam iki gün yerimden kalkamam heleki duvar silmek..
olursun canım merak etme ben olduysam herkes olur yeterki azmini kaybetme ve asla vazgeçme..
Bu arada dikkat ettiyseniz ben olduysam dedim... çünkü göbeğimden tamıtamına 5 cm gitmiş...
Ayy napiimm takılırım ben böyle tiplere.. zor bişe değil ki gir profiline bak iki dakkada çözersin amacını..
neyse galeta olmaktan iyidirkızlar şimdi siz bu eti şaraba konusunda böylemi diyosunuz valla içim rahatladı biraz yoksa bidaha yemeyi düşünmüyodum iskenderide severim laf aramızdazaten belli olmuyomu halimden size güveniyom bak
yoksa ben şarabın fiyatını kokusunu hiiiiiiç bilmem hayatımda elime dahi almadım çünki
maşş canım senin hızına yetişilmez yaa dk larla iş yapıyon bende oturuyom sabah beri 2 cam silecem güyaa
inş. olursun canım ben oldum bile ama çubuk değil susamli çubuk oldum
geçmişi okudum cevap yazdımmm şimdi sabahtan beri nerdeyidimmm:
kardeşlerim bendeydi kızlar dünden beri.büyük kız kardeşim kayseriye atandı anneyle babey onu götürdüler.2 kardeşim de bendeydi.bu gün sabahtan temizlik , yemek , çamaşır derkeeennn ayaklarıma kara sular indi.sonra annemleer geldi yemek yedik.ancak vakit buldum yazmaya.
ya kızlar bi de benim oğlan çokk iştahsız bu aralar.sizce biraz iştah şurubu versem mii yaaa.aslında çok karşıyım bu şuruplara ama hem diş çıkarıyo hem biraz üşütmüş hem de malum sıcaklar.ne dersinizzz???aslında günlük pekmezini veriyorum bi de doktorumuz zincoford diye şurup vermişti onu veriyorum.
oğlum 18 aylık 9.5 -10 kilo arasında gidip geliyo.bana bi akıl verin yaaa.
bu arada bu günki menüm:
sabah:
1 dilim ekmek
çay
domates salatalık
peynir
1 haşlam yumurta
1 zeytin
tahin helvası
ara:
yok
öğle:
yarım kase de patates ve tavuk göğsü (fırında yapılmış)
ara:
3 tane erik
akşam:
yarım tabak türlü
biraz karpuz
3 litre su,1 kupa nescafe şekersiz.
kızlar şimdi siz bu eti şaraba konusunda böylemi diyosunuz valla içim rahatladı biraz yoksa bidaha yemeyi düşünmüyodum iskenderide severim laf aramızdazaten belli olmuyomu halimden size güveniyom bak
yoksa ben şarabın fiyatını kokusunu hiiiiiiç bilmem hayatımda elime dahi almadım çünki
maşş canım senin hızına yetişilmez yaa dk larla iş yapıyon bende oturuyom sabah beri 2 cam silecem güyaa
canım sana hoş geldin demişmiydim hatırlamıyorum.. Demediysem hoşgeldin aramıza..
zaten illaki diyet uygulamak gerekmiyo kilo vermek için sadece dengeli beslenmek bile yetiyor biraz uzun sürüyor kilo vermek ama veriyorsun sonuç olarak..
suyunu içse tuzunu getırse razıyım.....birde çamaşır işine girseler
allah bağışlasın...hiç karnesı ıvır zıvır bahsetmeyınce...yada ben dıkat etmedım en cok köpeklerını anlatıyon....angelıce selam sole...sormuyomu bizi cadı......,benim 11 yaşında 1 oğlum var adı da denizoğlumu çooooooook seviyorum
eli maşalı kaçın...bu haberi annem bana anlatmıştı bende onla dalga geçmiştim ineğin herbi tarafını yiyonuzda bi memesini yemek mi tuhaf diye ...
Şaka bi yanada ben zaten dışarda tavuk döner et döner tarzı yemem yersemde böyle mahalle arası değil daha bilindik tanındık yerlerde yerim.. onun için pek sorun etmiyorum..
Arkadaşım sen bizin takıma yeni mi geldin? ya da mesaj sayını mı doldurmaya çalışıyorsun anlamadım meraba demeden bodoslama daldın konuya üç beş kelimelik cümlelerle.. yani amaç sadece mesaj sayısını tamamlamaksa geyik topiklerine takıl diycektim..
nerem kız anlamadım espriyi....pek safım ya...bi yerin açıkta kalmış güzelimmmm
kaptanımmm kızz ne titizsin maşallha sen yaa 2 çocukla iyi vakit buluyosun heeee.
dün yazdıklarım hiç cevap gelmemişş
bende öle yapıyom çogu kişiyi profilden takip edip nedır ne degıldır az çok çözüyom...ayy bu kız atom karınca resmen yaww.. allahım nası bi enerjidir hemide iki çocukla maii bi ara konyaya gelicem seni bulup sürtüncem sana şu enerjinden azcık bulaşsın ben çok çok uyuşuğum maaleseff.
bu işleri ben yapsam iki gün yerimden kalkamam heleki duvar silmek..
olursun canım merak etme ben olduysam herkes olur yeterki azmini kaybetme ve asla vazgeçme..
Bu arada dikkat ettiyseniz ben olduysam dedim... çünkü göbeğimden tamıtamına 5 cm gitmiş...
Ayy napiimm takılırım ben böyle tiplere.. zor bişe değil ki gir profiline bak iki dakkada çözersin amacını..
ya benım pc bugun acaıp yavaş kaplumbaga gıbı oldurecek benı....kızlar bilgisayarım aşırı yavaş rahat dolaşamıyorum mesajların çoğunu atlıyorum...
inşallah çökmez yine... iyice yaşlandı zaten...
neyse bu gün okula mama götürme sırası bizde ben de mercimek köfte ve kurabiye götürücem... yavaş yavaş hazırlıyım mercimek köftenin sadece tadına bakıcam söz veriyorum...
kılavuzu karga olanın......hahaha kız fetvayı ınnukla benden aldıysan sonunu sen düşün...çok merak ettıysen ara alo fetva hattını sor canımın içi.....bi alo uzakta...kızlar şimdi siz bu eti şaraba konusunda böylemi diyosunuz valla içim rahatladı biraz yoksa bidaha yemeyi düşünmüyodum iskenderide severim laf aramızdazaten belli olmuyomu halimden size güveniyom bak
hoşbuldum.. ama bunu çok içten dedim gercekten grubu çok hoş buldum :) sanki net degil de ev ortamı gibi :) inş kilo veririm artık yavas vermeyede razıyım. ama dikkat ediyorum ediyorum sonra yatılı misafir geliyo 1 haftada kilo almayı beceriyorum
geçmişte boguluyom pc yavas delırtecek benısuudemmm napiyoonnnn..
suyunu içse tuzunu getırse razıyım.....
allah bağışlasın...hiç karnesı ıvır zıvır bahsetmeyınce...yada ben dıkat etmedım en cok köpeklerını anlatıyon....angelıce selam sole...sormuyomu bizi cadı......
eli maşalı kaçın...
nerem kız anlamadım espriyi....pek safım ya...
bende öle yapıyom çogu kişiyi profilden takip edip nedır ne degıldır az çok çözüyom...
ya benım pc bugun acaıp yavaş kaplumbaga gıbı oldurecek benı....
kılavuzu karga olanın......hahaha kız fetvayı ınnukla benden aldıysan sonunu sen düşün...çok merak ettıysen ara alo fetva hattını sor canımın içi.....bi alo uzakta...
ben sana hoşgeldın dedım mı??demedıysem hoşgeldın....geçmişte boguluyom pc yavas delırtecek benı
bıde tıukınıyom
allah bağışlasın...hiç karnesı ıvır zıvır bahsetmeyınce...yada ben dıkat etmedım en cok köpeklerını anlatıyon....angelıce selam sole...sormuyomu bizi cadı......
eli maşalı kaçın...
bende öle yapıyom çogu kişiyi profilden takip edip nedır ne degıldır az çok çözüyom...
kılavuzu karga olanın......hahaha kız fetvayı ınnukla benden aldıysan sonunu sen düşün...çok merak ettıysen ara alo fetva hattını sor canımın içi.....bi alo uzakta...
ben sana hoşgeldın dedım mı??demedıysem hoşgeldın....geçmişte boguluyom pc yavas delırtecek benı
bıde tıukınıyom
hoşgeldin tatlım aramıza.Aramiza Hosgeldin...
Önce bi kendini tanit istersen takimdaki herkes kim oldugunu bilsin :)
Nerdensin, kimin nesisin, ne diyeti yapiyorsun :)
Ayy çok haklısın cnm yaa :) görünş olarak tanıtmıştım zaten yine yazayım 66 kilo 166 boy 24 yasındayım. elektrik mühendisiyim.
ben pek diyet uygulayamıyorum. bi düzene baglı kalamıyorum. yediklerime dikkat ediyorum. bugün kahvaltıda yarım bardak yaglı süt ve 5 kasık nestle nesfit yedim saat 10 da ara ögün yarım paket kraker yedim
maşallah kız sana innuk un dediği gibi atom karıncasın heee.ben de ramazandan önce bi el atıcam artık.halıları da ramazanda yıkamaya vericem bayrama hazır olsun malum çocuklu evde halı duvar pencere tencere tava herşeyin temizliği şart benimki tava ve kaşıkla oynuyo mesela şimdiiiineden kız cam silmek 15-20dk kapı silmek 5 dk pirizler 2 dk halı 15 dk parkeler 5 dk kanapeler çok uğraştırdı yarım saat kadar sürdü 40 dk da salonumu bitirdim bi de üstüne çocuklarımı yıkadım duvarların çok göze batan yerlerini sildim yüksek merdivenimiz yok komşularda evde yok yarına kaldı....
kaçırma derim ama önce kitaplarını oku bence.ben tam bi harry potter hastasıyımmmcok saol tatlim, insallah
yazdim bikenara, bulursam izlerim
maaliyet bi yana sarabin kokusunu alirsisn yerken, inanmam yani... dogru degildir.
ben daha birinci bölümünü bile izlemedim, filmkolik biri olarak bunu nasil atlamisim bilmiyorum
bu grup gercekten faydali oluyor, ama aksam ceviz yemen biraz kötü olmus, ceviz cok yagli, daha hafif biseyler gecistir bence aksamlari...
balık yağı deneyim o zaman canım çıldırıyorum artık yemek yedirirken.bi de ne zaman diş çıkarsa bööle oluyo zaten.sağol tatlım taaa geçmişe gönderdim seni.canım yaa benimkide çok iştahsız ben de zamanında pekmez polen bal vs ne duyarsam sokuyodum çocuğun ağzına biz bi tek balık yağından fayda gördük... diğerlerinin hiç biri fayda etmedi... o da işte 1 kase çorba içer tamam eskiden onu da yemezdi...
bence pekmez falan yiyosa çok da üstüne gitme zamanla düzelir.. şu an onlar herşeyi karıştırma öğrenme çabasında yemek yemek onlara vakit kaybı gibi geliyo...
maicim bu mercimek köfte aşkını biliyorum sen şimdi duramazsın dikkat et kendinee heeeekızlar bilgisayarım aşırı yavaş rahat dolaşamıyorum mesajların çoğunu atlıyorum...
inşallah çökmez yine... iyice yaşlandı zaten...
neyse bu gün okula mama götürme sırası bizde ben de mercimek köfte ve kurabiye götürücem... yavaş yavaş hazırlıyım mercimek köftenin sadece tadına bakıcam söz veriyorum...
sağol tatlım hemen deneyim bakalım.Canım şimdi mai alıntılayınca gördüm de bende aklımdakileri yazayım dedim..
Benimkine biz balık yağı şurubu veriyoruz mult..bs omega3 diye bi şurup çok fayda etti.. birde yeme şekli çok fark ediyor mesela ben yemeklerini hala blendırda eziyorum ezmezsem hayatta yemiyor.. birde çok fazla şeyi birbirine katınca yemiyor o yüzden artık tek tip yapıyorum. İştah şurubu değilde bu şekilde bir vitamin takviyesi alabilirsin iştah açan özelliği olanlardan bu dediğim şurubu bibimki bayıla bayıla içiyor. Hattan bazen ikinci kaşık için ağlıyo ver diye..
eli maşalı kaçın...
bıde tıukınıyom
toton şekerim neren olcakkk
slm hatunlar noorrüyonuzz aşağılardaaa
öğlen yemeğimi yedim gecikmeli olarak biraz fazlamı oldu ne sabah akşam nesfit yeyince canım kahvaltı çektii:)))))))
1 kase mercimek çorbası
2 dil. ekmekle yağsız tost
az peynir
3 adet yağsız zeytin
2 kaşık yoğurt
domates yarımda soğan.... kimseler yaklaşmasın bugün yanıma ama soğan ödem söküyomuş ya birazda ondan yedim hem seviyorumda nasıl çokmu olmuş ?????
şimdi azcık erimelerini bekliyom lesli bacımla yürüycemde :)))))))))))
glseker hoş gelidin canım aramıza azmin daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?