günaydınn
maicim geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur.(
innukcum kaptanlığın hayırlı olsun canıncım:))
aa kaçakın adının funda oldugunu bılmıyodum....canım yok paralı değil ama internetin kotalıysa kotadan bayaa bi götürüyo bilgin olssun..
Afferin kız sudem bak ne güzel eşinide dukancı yaptığına göre sıkıntısız yaparsın bu diyeti en azından evde gözünün önünde yemek götüren biri olmuycak aynı şeyleri yiyceksniz..
Seher ve funda ikinizide bu hafta benimle birlikte kendinizi toparlamaya davet ediyorum kızlar biz ipin ucunu kaçırdık bakın cuma günü kötü sonuçlar elde etmemek için yarından itibaren toparlanmaya geçiyoruz haberniz olaa. Gözüm üzerinizde...
Sudemcim beebeemm kocalarımızın acaba kardeş olama gibi bir durumu falan olabilrimi? bizimkide hep hasta ve yorgundur.. Allahım yaa galiba bu y kromozomunda var bişiler..
ayy ben köpeğe elleyemem bile.....evimde tövbe......canım ya zor bi iş ben asla yapamam....ogluşuna da maşş...işte kızlar köpüşlerimin resmini koyayım sizede side görün çok tatlılar yaaaaEki Görüntüle 229427 Eki Görüntüle 229428 Eki Görüntüle 229429 Eki Görüntüle 229430 Eki Görüntüle 229431 Eki Görüntüle 229432 ilk 2 resimdeki sakız dişi olan yanındakide benim biricik oğlum aşkım herşeyimsonraki 3 resimdeki de dost erkek olan ve son resimdekide benim kızlar bu resimde baya bi kiloluyum sanırım burda 90 a yakının ama şimdi çok iyi durumdayım 10 kiloyu tamamlayınca size yeni resimlerimide koyarım şu anda o göbek ve mideden eser yok diyebilirim
kizlar ben bunca isimin arasinda bide neyle ugrasiyorum bi bilseniz
anlatmadim size
tam dilimin ucunda bi yara var, daha dogrusu aft var .. salidan beri hala gecmedi..
su icerken bile canim yaniyor
o kadar felaket bi agriki konusmak dahi istemiyorum artik ..
agzimi acsam resmen canim aciyor ya .. doktorada gittim cuma gunu bi ilac verdi uzerine suruluyor felaket yakiyor
gunde en az 10 kere surun dedi artik o ilacada dayanamaz oldum ... bir sey yerken acidan dislerimi SIKIYORUM.. cenem filan uyustu iyicene
napicam ben bi akil verin lutfen ilk defa bukadar uzun suruyor .. :85::85::85::85::85:
anlatmadim size
tam dilimin ucunda bi yara var, daha dogrusu aft var .. salidan beri hala gecmedi..
agzimi acsam resmen canim aciyor ya .. doktorada gittim cuma gunu bi ilac verdi uzerine suruluyor felaket yakiyor
gunde en az 10 kere surun dedi artik o ilacada dayanamaz oldum ... bir sey yerken acidan dislerimi SIKIYORUM.. cenem filan uyustu iyicene
napicam ben bi akil verin lutfen ilk defa bukadar uzun suruyor .. :85::85::85::85::85:
canım çok geçmiş olsunnn.türkiyey gelince nöbet şekeri diye bişey var o çok iyi geliyo aklında bulunsun güzelim.
helal olsun size kızlar saat 1 oldu daha 2 kişi uğradı takıma...
umarım daima böyle gitmeyiz..
tekrar puanlama sistemine dönmeyi düşünüyorum..
mai bıraktı diye bir gevşeme oldu böyle bırakırsanız ipin ucunu miss gibi şişmanlarsınız haberiniz olaaa.
helal olsun size kızlar saat 1 oldu daha 2 kişi uğradı takıma...
umarım daima böyle gitmeyiz..
tekrar puanlama sistemine dönmeyi düşünüyorum..
mai bıraktı diye bir gevşeme oldu böyle bırakırsanız ipin ucunu miss gibi şişmanlarsınız haberiniz olaaa.
bebis olmadan once cok gezerdik canim su 1 senedir pek cikamiyoruz
evlendigimizden beri
hollanda, belcika,almanya,misir, turkiyenin karadeniz haric bir cok bolgesini ve fransanin bir cok bolgesini gezdik, 1 defada umre yaptik mekke ve medineyi ziyret ettik ..
kocada bende tam gezme delisiyim
tabi boyle olunca tatil hazirliginada bayiliyorum
anlatmadim size
işte kızlar köpüşlerimin resmini koyayım sizede side görün çok tatlılar yaaaaEki Görüntüle 229427 Eki Görüntüle 229428 Eki Görüntüle 229429 Eki Görüntüle 229430 Eki Görüntüle 229431 Eki Görüntüle 229432 ilk 2 resimdeki sakız dişi olan yanındakide benim biricik oğlum aşkım herşeyimsonraki 3 resimdeki de dost erkek olan ve son resimdekide benim kızlar bu resimde baya bi kiloluyum sanırım burda 90 a yakının ama şimdi çok iyi durumdayım 10 kiloyu tamamlayınca size yeni resimlerimide koyarım şu anda o göbek ve mideden eser yok diyebilirim
Günaydın canım takımım bu sabah kimseler uğramamış kaptanınız olarak ben açıyorum dükkanı..
bu sabah size güzel haberlerim olacak.. önce herkes uyansın kendine gelsin kahvaltılar edilsin...
sonra toplaşalım konuşalım canlarım..
Sizleri seviyom inşallah hafta sonu kilo almamışsınızdır :))
bugun ıtıbarıyle resmen dukana başlamış bulunmaktayım.
kahvaltım
krep,süt,peynir,çay,haş.yum.
1 lt su,yulaflı yogurt...
kızlar bugun tartı 72.5 gösterdı....
cuma bu tartı en az 69.5 göstermeli....
5 gun sonra 70 lerden kurtulucam inş....bugun benım ıcın önemlı bı gun ....
Kızlar maşşallah size çok güzel muhabbet etmişsiniz valla..
ben bugün giremiyorum pek ama yarından itibaren destur diyip kendimize gelicez inşallah..
aslıcım senide pazartesiden itibaren kaçamaksız ve sporlu bir hafta bekliyor haberin ola.. yeter artıl şu yetmiş 72 den bi kurtulalım demi kaç hafta oldu aaaaa...
kaçakçay canım köpeklerine bayıldım çok şekerler yawww yakın olsak gelir severdim.. ben tam bir kedi köpek hastasıyım ama oğlum doğduğundan beri mecbur mesafe koyduk araya.. ama çok seviyorum bende..
anlatmadim size
yahuu takım nerdesiniz yaawww.. saat kaç oldu sudemle seher hariç kimsecikler gelmemiş daha bu nedir anlamış değilim...
yani mai yok diye mi böyle oluyo anlamadım..
25 dk. daha bekliyorum bakalım kimler gelcek kimler gelmiycek gelmeyene ceza var anlaşılan bizim takım cezasız yürümüyo öyle mi kızlar
bugun ıtıbarıyle resmen dukana başlamış bulunmaktayım.
kahvaltım
krep,süt,peynir,çay,haş.yum.
1 lt su,yulaflı yogurt...
kızlar bugun tartı 72.5 gösterdı....
cuma bu tartı en az 69.5 göstermeli....
5 gun sonra 70 lerden kurtulucam inş....bugun benım ıcın önemlı bı gun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?