Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aa kaçakın adının funda oldugunu bılmıyodum....

canım ya kadınn kısmı pek kanlı canlıyız yerımızde duramıyoz....onalrda doğuştan yorgun

ayy ben köpeğe elleyemem bile.....evimde tövbe......canım ya zor bi iş ben asla yapamam....ogluşuna da maşş...

en kısa süreden yenı halınle fotonu beklıyoz

canım çok geçmiş olsun....

canım çok geçmiş olsunnn.türkiyey gelince nöbet şekeri diye bişey var o çok iyi geliyo aklında bulunsun güzelim.

günayyyddııınnnnnn kaptanımmm günaydın sudemcimmmm.1 . takım günaydınnnn.herkese çoooookk güzel bi hafta diliyorum ballarım.
ben 8.30 da kalktım.leslie yaptım,oğlumu doyurdum,kiraz sapını içtim geldiiimmmmm.

yahuu takım nerdesiniz yaawww.. saat kaç oldu sudemle seher hariç kimsecikler gelmemiş daha bu nedir anlamış değilim...
yani mai yok diye mi böyle oluyo anlamadım..
25 dk. daha bekliyorum bakalım kimler gelcek kimler gelmiycek gelmeyene ceza var anlaşılan bizim takım cezasız yürümüyo öyle mi kızlar

helal olsun size kızlar saat 1 oldu daha 2 kişi uğradı takıma...
umarım daima böyle gitmeyiz..
tekrar puanlama sistemine dönmeyi düşünüyorum..
mai bıraktı diye bir gevşeme oldu böyle bırakırsanız ipin ucunu miss gibi şişmanlarsınız haberiniz olaaa.

gunaydin arkadaslar gunaydin kaptanim...
ben erkencilerden degilim canim ya
biz gece 2 gibi yatiyoruz bu aralar sabahda kalkamiyoruz
oglan desen 12 i buluyor uyumasi oda 11 den once kalkmiyor...
evi toparladim kalkali beri daha kahvalti etmedim ..
kahvaltimi edim, tabi bu yarayla ne yiyebilirsem bitki cayimida alip geliyorumm ..

canım çok geçmiş olsunnn.türkiyey gelince nöbet şekeri diye bişey var o çok iyi geliyo aklında bulunsun güzelim.

tamam canim not ettim gelir gelmez alicam.. ama o zamana kadar gecer insallah ..

günaydın güzel bayanlar geldim geldim sabah sabah arkadaşımla adliyeye gittik de ondan anca bu saate kaldım kızlar mazur görün iştee burdayım

canim mai birakti diye degildir bence toplu halde bi gevseme var yaz donemi oldugu icin sanirim
ben zaten 2 haftadir cok gevsedim tatil hazirligi, ramazan hazirligi, alisveris, misafir derken ister istemez saliverdim ipin ucunu
birde saat farki var arada ben zaten erkencilerden degilim bide 1 saat fark
bugun mesela 10:30 de kalktim 1 saat oldu kalkinca oglanla ilgileniyorum hemen giremiyorum evi filanda toparladim ..
bugun tartilmadim insallah almamisimdir hafta sonu ..

bende gezme delisiyim ya, ülke ülke gezicem, görücem, resim cekicem... bayiliyorum
havalimani bana mutluluk veriyor

cok gecmis olsun cnm, ilac fayda etmiyorsa baska ne yapabilirsin bilmiyorum ki :44:

ay yeriiiim cok tatli ya... sari seker :)

ne konuscaksin sekerim... puanlama sistemiyle mi ilgili?

Göbek eritmek için faydalı içecekler. Göbek bölgesindeki fazla yağlardan kurtulmak için yararlı olan içeceklerin listesi. Göbekten kurtulmak için ne yapmalıyım? Göbek nasıl erir? Sadece yemek yiyerek değil yapay tatlandırıcılı yiyeceklerden uzak durarak da kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Göbek büyümesine yol açan asitli içecekler, meyve suları, afili kahvelerden uzak durmalısınız. Bunların yerine size bir reçete verelim:

Su

Bol bol su içmelisiniz bunun nedeni kasların %81’i sudur. Ortalama 3 adet 500 ml’lik pet şişe suyu yeterli olur.

Diyet Türü İçecekler

Diyet içecekler yapay tatlandırıcı içerdiği için 5-10 kalorisi vardır ve kilo alınmasını dire olarak etkilemezler. Kalorisi az diye sürekli içmek midenizi şişirir ve gün boyunca diğer içeceklerden içmenizi engeller. Yapılan araştırmalara göre suni tatlandırıcıyla yapılan içecekleri tüketenler daha sonra daha fazla şekerli ürünleri tükettiğini tespit etmişlerdir.

Kahve İçenler

Kahve neredeyse hiç kalori içermez aynı çay gibi. Ama son zamanlarda kahveler çok süslendi ve kalori bombasına döndü. Kahveden vazgeçmeyin fakat içtiğiniz kahveye dikkat edin.

Çay Tüketenler

Sudan sonra en çok tüketilen içecek çaydır. Çaydaki antioksidanlar birçok hastalığa iyi geliyor ve kansere de iyi geliyor. Kalorisi olmaması artı bir avantajdır.

Meyve Nektarları

Meyve sularının faydalı olduğu yıllarca bizlere yutturuldu hâlbuki hepsi şeker deposu. Ne kadar fazla içersek o kadar faydalı olur diye biliyorduk. Meyve sularında kendi şekerleri yanında ekstradan çok miktarda şeker bulunuyor. Kendimizin yaptığı meyve suları da ekşi diye kaşık kaşık şeker döküyoruz. Böylece aldığımız kalori gitgide artmaktadır. Siz siz olun meyvelerin kendisini yiyin. İlla meyve suyu içmek isterseniz az için ve çok şekerlileri içmeyin.

kadingunlugu.com dan alintidir ..

bugun ıtıbarıyle resmen dukana başlamış bulunmaktayım.

kahvaltım

krep,süt,peynir,çay,haş.yum.

1 lt su,yulaflı yogurt...

kızlar bugun tartı 72.5 gösterdı....

cuma bu tartı en az 69.5 göstermeli....

5 gun sonra 70 lerden kurtulucam inş....bugun benım ıcın önemlı bı gun ....

Amanda amannn takım toaplaşmış gibi sanki ama hala eksiklerimiz var..
hadi bakalım toparlanılsın bir an önce...

hadi hayirlisi tatlim, umarim 6yi görürsün bu hafta

herkesi aynı anda nasıl tamamlıcan? ınnukcum daha beklicez mi ?malum benim tek izin günüm ve ev işlerim duruyor hala nasıl yapalım ???

geç kaldım sanırım kaptanım ama dışardaydım malesef ramazanda oruçla kuran okumak zor olur diye biz bugünden okumaya başladık o yüzden geciktim bide pazartesi benim temizlik günüm haftasonu evde yoktuk öğleden sonraları ev bi batmıştı sormayın anca bitirdim sayılır az kaldı wc ve mutfağın camı kaldı ama bittim üstümdeki tşörtüm sırılsıklam az size bakıyım diye ara verdim
bende öyle ümit ediyorum bakalım canım inş. bu hafta 1 kiloda olsa versem ne iyi olur

geçmiş olsun canım karbonat iyi gelir az sür oraya arada gargara yap rahatlarsın canım inşş.

yok canım olurmu maii gitti diye maiii kendi verdi kiloları gitti bizim daha çokkk işimiz var ben burdan ayrılınca temmelli toparlanamıyorum hadi kızlar sizi takipdeim

hadi hayırlısı sudemcimmm kolay gelsin cana bu sıcakta meyvesiz yapamam ben ama fazla ümitlenme öyle 3 kilo filan senin çok kilon yokki yinede takip ediyom seni bende bayram sonu başlıycam inşşşş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…