Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaptannn yardımmm.....
innukkcum senin dediğin yerden lesliyi indirdim canım 4 part olarak ama sadece 1. açılıyo bide ben bunları nasıl birleştiricem bilemedim zatende pek anlamıyorum nasıl yapacağımı anlatabilirmisinn

hadi hayirlisi tatlim, umarim 6yi görürsün bu hafta

inş cumaya 6 lı rakamalrı görmek istiyıom .....

off mıdem bı tuhaf ya....ilk gün oldugu için mi anlıyamadım....

kakoolu süt içtim....yulaf kepeklı ustune hındıstan cevızı serpılmış yogurt yedım kesmedı .....

yemek yıyım barı....ben bı koşu markete gııdyom gelıyım yemek yapıyım da yıyeyım........

kızlar slm.. millet geldi gelio diyene kadar benim minik uyandı çıkmak durumunda kaldım kusura bakmayın..
Zaten herkesi birarada bulmak çok çok zor..
Ama herkeste kabul ediyor bi salıvermişlik olduğunu herkesin ayrı bir nedeni var tabi..
Ama maicim bizi puanlama sistemi ile çok güzel yola getirmişti..
şimdi burda olanlar şimdi fikir beyan etsin olmayanda gelince söyler fikrini napalım..
kurallardan kısaca bahsedeyim şimdi eskisinden pek farklı olmuycak yine ama bu sefer haftalık olarak yapıcaz puanlamayı..
1. başlangıç için herkesin 20 puanı var standart
2. kilo veren herkes o hafta 10 puan kazanır
3. kilo alan kişiler o hafta 10 puan kaybeder
4. spor yapmak 5 puan ekstra kazandırır (puan haftalık olduğu için haftada en az 3 gün spor yapmak durumunda bu kural geçerlidir.)
6. kaçamak yapmak 10 puan kaybettirir (yine aynı mantık haftada 2 kaçamak tolere edilebilir ama 3. kaçmakta bu kural devreye girer.
7. haftanın taklım birincisi ekstra 5 genel listede ilk 3 e giren ekstra 15 puan kazanır..
8. hafta içinde izinli günler dışında 5 mesajdan az yazan gün başına 2 puan kaybeder..
kurallar hemen hemen eski sistemle aynı çok küçük farklar var..
begendikleriniz begenmediklerinizi söyleyin kızlar.. amaç birlik ve beraberlik olsun.. rekabet olsun.. ayrıca eklemek istediklerinizi söyleyin ekleyelim..
aklımda bi kaç şey daha var onlarıda toparlayınca yazıcam..

canım 4 part ı tek tek indir hepsini indirdikten sonra zıp dosyasını aç dediğinde 4 partı birden seçeceksin o zaten otomatik olarak birleştiriyo..

canım 4 part ı tek tek indir hepsini indirdikten sonra zıp dosyasını aç dediğinde 4 partı birden seçeceksin o zaten otomatik olarak birleştiriyo..

1 ve 2 indirirken sabit diske kaydet dememişiz 3le 4 indirdikten sonra tekrar 1 ve 2 yi yeniden indirdik sorun bundan kaynaklanırmı acaba peş peşe olmadığından olmu yaa açılmıyo video olarak dün birsürü uğraştık kızımla yapamadık:26::26:

bide zıp dosyası ne onuda anlamadım?

Son düzenleme:

ben beyendim sorun yok kabul ediyorum

canım sabit diske katdet demen gerekirdi diğerlerinide kaydet sonra açmayı dene..

puanlama banada uyar kaptan sen ne dersen ben uymaya çalışırım ramazanda nasıl diyet yapıcaz gerçi hiç kestiremiyorum şimdiden çooooooook sıcakkkk ve günler çok uzunnn allah yardım eder inş....
gecikmeli öğlen yemeğimi yedim geldim kimse kalmamış

bu lesliyii ben indiremedimm yaa çok üzgünüm nasıl spor yapıcam bennn

yok canım olurmu maii gitti diye maiii kendi verdi kiloları gitti bizim daha çokkk işimiz var ben burdan ayrılınca temmelli toparlanamıyorum hadi kızlar sizi takipdeim

.....

şöyle bi takıma bakayım demiştim arkadaşlarımı özledim diye...
yazık gerçekten böyle düşünmene üzüldüm şimdi...
demek ben hiç bir şey verememişim buraya...
günümün büyük kısmını hep burda geçirdim ... yeri geldi çocuklarımı evimi ihmal ettim...
herkesi motive etmek için türlü şebeklikler yapmaya çalıştım...
zor günler geçiriyorum rabbim kimsenin başına vermesin takımın motivesini düşürüyorum diye ayrıldım ben takımdan...
yazıklar olsun gerçekten...
ben elimedn gelenin fazlasını yapmaya çalıştım hep...
ama yoruldum napayım...

Bebişim hiç olurmu öyle şey bitanem yawww..
sewn bizim bitanemizsin ve aslı öyle demek istemedi alınma lütfen..
Senin bu takıma ve bizlere verdiğin emekleri kimse inkar edemez tatlım..
sen bizim bitanemizsin ve hep öyle kalacaksın
ve sen hep bizim motivasyonumuzu yüksek tuttun gülüm benimm

alışverişimi yaptım,yerleştirdim,yemegımı pişirdim,

bulşkları makıneye,çamaşırları yerleştrdım,ütümü yaptım,

birazdan yemek yıycem...

bundan sonra dah düzenli olmaya karar verdım...internetı geregınden fazla kulanmıycam,kendımı gelıştrcem,yarım kalan kıtaplarımı bıtırcem başta dukan kıtabım olmak üzere....

benım için farketmez...ıkı turlude aynı sayıda gırecegımı dusunuyom....

ama bence gevşeklik felan yok herkes elınden geldıgınce fırsat buldukça ugruyo....

bahane bulma aslı gıt yürü sahilde....1 saat....

tatlım çok mu moralın bozuk....keşke anlatabileceğin bişey olsaydı da dınleseydık derdını paylaşsaydık....

aslının lafına normalde alınmazdın zaten alınacak biişeyde yazmamış....o da takıdma motıve etmeye çalışmış bizde maı giib kıloalrımızı verelım... demeye calışmış....senın gıbı verıpte arada yazmaya gelelım gıbıısıne....art nıyetlı 9olamdıgını sende bılyıosun....

bence sen gel seherı furmadın bu hafta o kılo aldı onu fur da stresını at......haha....

bebegım allahım ınş..şu mubarek gunlerde sıkıntını gıderır.......ramazan ayı hakkında hayırlı bereketlı olosun.....guzel kızın tıpış tıpış yürüsün inş...

senı çok sevıyoz böcuk üstelık mesajarın ardından çok sey yazdık ama sen fırsat bulup okuyamamışsındır.....yogunlugunu anlıyorum.....hayırlısı olsun herşeyın....

dr gıtın mı ne dedı......dukanla ilgisi var mı?....sağlııgn nasıl merakta koyma bızı yaz mutlaka.....

Bende kendime hep bu sözleri defalarca ve defalarca veriyorum ama klasik boğa burcu sendromu hep kendimi aynı karmaşanın ve aynı boşvermişliğin içinde buluveriyorum bir kez olsun o günlük yapılacak işler listesi tam olark yapılamamıştır yada o gün yapılır ertesi gün yine boş verilir ya hep ya hiç meselesi yani..

maiiicim çok üzüldüm böyle algılamana oysa benim sana karşı söylediğim bi kırıcı laf olduğunu zannetmiyorumm :26::26:
maiii. ne güzel kilo verdi istediği kiloya indi demek istedim

canım bence sen dediğin gibi zor günler geçiriyosun beni yanlış anladın ama ben yine özür dilerim senden çok emeğin var üzerimizde allah yardımcın olsunnn

valla şekerım bır boğa burcu olarak...

elhamdülillah diyorum....

dukan dıyetıme başladım ve bugun bozmadım henuz şeker ihtıyacı hissttıkçe splendalı çay içtim.....

ınternete diğer gunelre göre çok az gırdım....

kendımı gelıştrmek ııcnde 2 sat kıtap okudum inş..hergun de okuycam....bence bırbırımıze destek olaım verdıgımız kararları uygularken...yarım kalan kıtaplarımı bıtırmek ıstıyom çok sıkıldım hazıran ayında kıtap okuma yarışmasına gırdım agustos olacak daha 1 kıtap bıtmedı....ben şimdi böyle olursam ıelrde nasıl çocuguna verımlı bı anne olurum ya da nasıl laf gecırebılırım....kendı kararlarımı uygulmazken....

hattaablamında fransızcaya çalışması gerekıyodu temızlıgı utusu vardı.....netı kapptrdım onu da yönlendırdım elımden geldıgınce.....

bı yerde dur demek lazım....ve kararlı olmak alzım.....inş... karalılıgımız devam eder.....

hayirli olsun dukannin canim .. ben iki defa basladim ama yapamadim sanirim bana uygun bi diyet degil insalah sen devamini getirirsin canim

benim icinde tamamdir kaptan
sadece su 5 msj kurali
bilmiyorum siz ne dersiniz ama
ben genelde her gun girmeye calisiyorum yani msj sayisi degil sohbet onemli katilim onemli benim icin
ama bazi gunler oluyorki ya habersiz bi misafir geliyor ya yemekli misafirim oluyor
yada internette bi problem olabiliyor giremiyorum girsem bile gece giriyorum bakiyorum herkes cikmis gecmisi okuyup cikiyorum bende
o nedenle bu gunluk 5 msj kurali olmasada olur
zaten musait olan bence mutlaka giriyor.. girmeyecek olanda 5 msji takacagini sanmiyorum ..

sağol canım iyiyim çok şükür...

iyi olmana sevindim canim .. bobreklerin ne alemde gittinmi doktora ?

burda cok cok alinganlik yapmissin canim aslinin msjini 10 kez okudum ama alinacak birsey bulamadim ..
zaten kirici birsey yazsaydi bile asla bilerek kasitli yazmazdi .. kendisi en samimi ablalarimizdan biri bugune kadar kimseyi kirdigini gormedim her zaman cok kibar ve nazik hele hele seni kiracagina asla ihtimal vermem ..
geri gel mai.. her gun girmeye calis bu sefer bizim icin degil kendin icin gel
sikintilarini paylas anlat, bize anlatmassan bile en yakinindan birileriyle paylas dertles ben senin halini hic iyi gormuyorum bu aralar ..

Rabbim su mubarek gunler hurmetine alsin tum sikintilarini dertlerini canim .. icini ferahlatsin, sirtindaki yukunu hafifletsin insallah .. cok guzel motive oldum ben 1. takimda ve senin emegin cok buyuk bunda .. hepimize ilk kucak acan sendin bizi takima ilk kabul eden sendin ..

ay ne tevafuk bende bugun ayni kararlari aldim
havadanmi sudanmi yada pazartesi sendromundanmi ne

ben aslinda basagim kizlar cok duzenli ve tertipliyimdir .. gunluk isi yapmassam gozume uyku girmez ama artik yetisemiyorummm
topla topla ayni temizle temizle ayni artik gina geldi
dunden beri 3. makine camasiri yikiyorum
as kurut utule yerlestir daha ben bi ucundan bitirmeden obur uctan camasir sepeti doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…