hadi hayirlisi tatlim, umarim 6yi görürsün bu hafta
geç kaldım sanırım kaptanım ama dışardaydım malesef ramazanda oruçla kuran okumak zor olur diye biz bugünden okumaya başladık o yüzden geciktim bide pazartesi benim temizlik günüm haftasonu evde yoktuk öğleden sonraları ev bi batmıştı sormayın anca bitirdim sayılır az kaldı wc ve mutfağın camı kaldı ama bittim üstümdeki tşörtüm sırılsıklam az size bakıyım diye ara verdim
bende öyle ümit ediyorum bakalım canım inş. bu hafta 1 kiloda olsa versem ne iyi olur
geçmiş olsun canım karbonat iyi gelir az sür oraya arada gargara yap rahatlarsın canım inşş.
yok canım olurmu maii gitti diye maiii kendi verdi kiloları gitti bizim daha çokkk işimiz var ben burdan ayrılınca temmelli toparlanamıyorum hadi kızlar sizi takipdeim
hadi hayırlısı sudemcimmm kolay gelsin cana bu sıcakta meyvesiz yapamam ben ama fazla ümitlenme öyle 3 kilo filan senin çok kilon yokki yinede takip ediyom seni bende bayram sonu başlıycam inşşşş......
kaptannn yardımmm.....
innukkcum senin dediğin yerden lesliyi indirdim canım 4 part olarak ama sadece 1. açılıyo bide ben bunları nasıl birleştiricem bilemedim zatende pek anlamıyorum nasıl yapacağımı anlatabilirmisinn
canım 4 part ı tek tek indir hepsini indirdikten sonra zıp dosyasını aç dediğinde 4 partı birden seçeceksin o zaten otomatik olarak birleştiriyo..
kızlar slm.. millet geldi gelio diyene kadar benim minik uyandı çıkmak durumunda kaldım kusura bakmayın..
Zaten herkesi birarada bulmak çok çok zor..
Ama herkeste kabul ediyor bi salıvermişlik olduğunu herkesin ayrı bir nedeni var tabi..
Ama maicim bizi puanlama sistemi ile çok güzel yola getirmişti..
şimdi burda olanlar şimdi fikir beyan etsin olmayanda gelince söyler fikrini napalım..
kurallardan kısaca bahsedeyim şimdi eskisinden pek farklı olmuycak yine ama bu sefer haftalık olarak yapıcaz puanlamayı..
1. başlangıç için herkesin 20 puanı var standart
2. kilo veren herkes o hafta 10 puan kazanır
3. kilo alan kişiler o hafta 10 puan kaybeder
4. spor yapmak 5 puan ekstra kazandırır (puan haftalık olduğu için haftada en az 3 gün spor yapmak durumunda bu kural geçerlidir.)
6. kaçamak yapmak 10 puan kaybettirir (yine aynı mantık haftada 2 kaçamak tolere edilebilir ama 3. kaçmakta bu kural devreye girer.
7. haftanın taklım birincisi ekstra 5 genel listede ilk 3 e giren ekstra 15 puan kazanır..
8. hafta içinde izinli günler dışında 5 mesajdan az yazan gün başına 2 puan kaybeder..
kurallar hemen hemen eski sistemle aynı çok küçük farklar var..
begendikleriniz begenmediklerinizi söyleyin kızlar.. amaç birlik ve beraberlik olsun.. rekabet olsun.. ayrıca eklemek istediklerinizi söyleyin ekleyelim..
aklımda bi kaç şey daha var onlarıda toparlayınca yazıcam..
1 ve 2 indirirken sabit diske kaydet dememişiz 3le 4 indirdikten sonra tekrar 1 ve 2 yi yeniden indirdik sorun bundan kaynaklanırmı acaba peş peşe olmadığından olmu yaa açılmıyo video olarak dün birsürü uğraştık kızımla yapamadık:26::26:
bide zıp dosyası ne onuda anlamadım?
yok canım olurmu maii gitti diye maiii kendi verdi kiloları gitti bizim daha çokkk işimiz var ben burdan ayrılınca temmelli toparlanamıyorum hadi kızlar sizi takipdeim
.....
kızlar maiden haber varmı ya.nasıl olduki:26:
şöyle bi takıma bakayım demiştim arkadaşlarımı özledim diye...
yazık gerçekten böyle düşünmene üzüldüm şimdi...
demek ben hiç bir şey verememişim buraya...
günümün büyük kısmını hep burda geçirdim ... yeri geldi çocuklarımı evimi ihmal ettim...
herkesi motive etmek için türlü şebeklikler yapmaya çalıştım...
zor günler geçiriyorum rabbim kimsenin başına vermesin takımın motivesini düşürüyorum diye ayrıldım ben takımdan...
yazıklar olsun gerçekten...
ben elimedn gelenin fazlasını yapmaya çalıştım hep...
ama yoruldum napayım...
benım için farketmez...ıkı turlude aynı sayıda gırecegımı dusunuyom....kızlar slm.. millet geldi gelio diyene kadar benim minik uyandı çıkmak durumunda kaldım kusura bakmayın..
Ama herkeste kabul ediyor bi salıvermişlik olduğunu herkesin ayrı bir nedeni var tabi..
şimdi burda olanlar şimdi fikir beyan etsin olmayanda gelince söyler fikrini napalım..
kurallardan kısaca bahsedeyim şimdi eskisinden pek farklı olmuycak yine ama bu sefer haftalık olarak yapıcaz puanlamayı..
4. spor yapmak 5 puan ekstra kazandırır (puan haftalık olduğu için haftada en az 3 gün spor yapmak durumunda bu kural geçerlidir.)
6. kaçamak yapmak 10 puan kaybettirir (yine aynı mantık haftada 2 kaçamak tolere edilebilir ama 3. kaçmakta bu kural devreye girer.
7. haftanın taklım birincisi ekstra 5 genel listede ilk 3 e giren ekstra 15 puan kazanır..
8. hafta içinde izinli günler dışında 5 mesajdan az yazan gün başına 2 puan kaybeder..
begendikleriniz begenmediklerinizi söyleyin kızlar.. amaç birlik ve beraberlik olsun.. rekabet olsun.. ayrıca eklemek istediklerinizi söyleyin ekleyelim..
bahane bulma aslı gıt yürü sahilde....1 saat....puanlama banada uyar kaptan sen ne dersen ben uymaya çalışırım ramazanda nasıl diyet yapıcaz gerçi hiç kestiremiyorum şimdiden çooooooook sıcakkkk ve günler çok uzunnn allah yardım eder inş....
gecikmeli öğlen yemeğimi yedim geldim kimse kalmamış
bu lesliyii ben indiremedimm yaa çok üzgünüm nasıl spor yapıcam bennn
tatlım çok mu moralın bozuk....keşke anlatabileceğin bişey olsaydı da dınleseydık derdını paylaşsaydık....şöyle bi takıma bakayım demiştim arkadaşlarımı özledim diye...
günümün büyük kısmını hep burda geçirdim ... yeri geldi çocuklarımı evimi ihmal ettim...
zor günler geçiriyorum rabbim kimsenin başına vermesin takımın motivesini düşürüyorum diye ayrıldım ben takımdan...
ama yoruldum napayım...
alışverişimi yaptım,yerleştirdim,yemegımı pişirdim,
bulşkları makıneye,çamaşırları yerleştrdım,ütümü yaptım,
birazdan yemek yıycem...
bundan sonra dah düzenli olmaya karar verdım...internetı geregınden fazla kulanmıycam,kendımı gelıştrcem,yarım kalan kıtaplarımı bıtırcem başta dukan kıtabım olmak üzere....
ama yoruldum napayım...
Bende kendime hep bu sözleri defalarca ve defalarca veriyorum ama klasik boğa burcu sendromu hep kendimi aynı karmaşanın ve aynı boşvermişliğin içinde buluveriyorum bir kez olsun o günlük yapılacak işler listesi tam olark yapılamamıştır yada o gün yapılır ertesi gün yine boş verilir ya hep ya hiç meselesi yani..
bugun ıtıbarıyle resmen dukana başlamış bulunmaktayım.
kahvaltım
krep,süt,peynir,çay,haş.yum.
1 lt su,yulaflı yogurt...
kızlar bugun tartı 72.5 gösterdı....
cuma bu tartı en az 69.5 göstermeli....
5 gun sonra 70 lerden kurtulucam inş....bugun benım ıcın önemlı bı gun ....
kızlar slm.. millet geldi gelio diyene kadar benim minik uyandı çıkmak durumunda kaldım kusura bakmayın..
sağol canım iyiyim çok şükür...
ama yoruldum napayım...
alışverişimi yaptım,yerleştirdim,yemegımı pişirdim,
bulşkları makıneye,çamaşırları yerleştrdım,ütümü yaptım,
birazdan yemek yıycem...
bundan sonra dah düzenli olmaya karar verdım...internetı geregınden fazla kulanmıycam,kendımı gelıştrcem,yarım kalan kıtaplarımı bıtırcem başta dukan kıtabım olmak üzere....
Bende kendime hep bu sözleri defalarca ve defalarca veriyorum ama klasik boğa burcu sendromu hep kendimi aynı karmaşanın ve aynı boşvermişliğin içinde buluveriyorum bir kez olsun o günlük yapılacak işler listesi tam olark yapılamamıştır yada o gün yapılır ertesi gün yine boş verilir ya hep ya hiç meselesi yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?