- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
şöyle bi takıma bakayım demiştim arkadaşlarımı özledim diye...
yazık gerçekten böyle düşünmene üzüldüm şimdi...
demek ben hiç bir şey verememişim buraya...
günümün büyük kısmını hep burda geçirdim ... yeri geldi çocuklarımı evimi ihmal ettim...
herkesi motive etmek için türlü şebeklikler yapmaya çalıştım...
zor günler geçiriyorum rabbim kimsenin başına vermesin takımın motivesini düşürüyorum diye ayrıldım ben takımdan...
yazıklar olsun gerçekten...
ben elimedn gelenin fazlasını yapmaya çalıştım hep...
ama yoruldum napayım...
valla şekerım bır boğa burcu olarak...
elhamdülillah diyorum....
dukan dıyetıme başladım ve bugun bozmadım henuz şeker ihtıyacı hissttıkçe splendalı çay içtim.....
ınternete diğer gunelre göre çok az gırdım....
kendımı gelıştrmek ııcnde 2 sat kıtap okudum inş..hergun de okuycam....bence bırbırımıze destek olaım verdıgımız kararları uygularken...yarım kalan kıtaplarımı bıtırmek ıstıyom çok sıkıldım hazıran ayında kıtap okuma yarışmasına gırdım agustos olacak daha 1 kıtap bıtmedı....ben şimdi böyle olursam ıelrde nasıl çocuguna verımlı bı anne olurum ya da nasıl laf gecırebılırım....kendı kararlarımı uygulmazken....
hattaablamında fransızcaya çalışması gerekıyodu temızlıgı utusu vardı.....netı kapptrdım onu da yönlendırdım elımden geldıgınce.....
bı yerde dur demek lazım....ve kararlı olmak alzım.....inş... karalılıgımız devam eder.....
benim icinde tamamdir kaptan
sadece su 5 msj kurali
bilmiyorum siz ne dersiniz ama
ben genelde her gun girmeye calisiyorum yani msj sayisi degil sohbet onemli katilim onemli benim icin
ama bazi gunler oluyorki ya habersiz bi misafir geliyor ya yemekli misafirim oluyor
yada internette bi problem olabiliyor giremiyorum girsem bile gece giriyorum bakiyorum herkes cikmis gecmisi okuyup cikiyorum bende
o nedenle bu gunluk 5 msj kurali olmasada olur
zaten musait olan bence mutlaka giriyor.. girmeyecek olanda 5 msji takacagini sanmiyorum ..
canım hepsi çok güzel de şu 5 msj olayı biraz sakat.mesela ben bu gün teyzemlerdeydim.ancak gelince yazıyorum yani şimdi.ve bzaen öyle oluyoki 5 msjiin saçma sapan şeyler yazılıyo.bence takınım paylaşımı gayet arttı şimdi yaz tatili falan herkes bi gevşedi ama çok da kötü değil.ama karara kesinlikle uyarımmm tatlımmmmkızlar slm.. millet geldi gelio diyene kadar benim minik uyandı çıkmak durumunda kaldım kusura bakmayın..
Zaten herkesi birarada bulmak çok çok zor..
Ama herkeste kabul ediyor bi salıvermişlik olduğunu herkesin ayrı bir nedeni var tabi..
Ama maicim bizi puanlama sistemi ile çok güzel yola getirmişti..
şimdi burda olanlar şimdi fikir beyan etsin olmayanda gelince söyler fikrini napalım..
kurallardan kısaca bahsedeyim şimdi eskisinden pek farklı olmuycak yine ama bu sefer haftalık olarak yapıcaz puanlamayı..
1. başlangıç için herkesin 20 puanı var standart
2. kilo veren herkes o hafta 10 puan kazanır
3. kilo alan kişiler o hafta 10 puan kaybeder
4. spor yapmak 5 puan ekstra kazandırır (puan haftalık olduğu için haftada en az 3 gün spor yapmak durumunda bu kural geçerlidir.)
6. kaçamak yapmak 10 puan kaybettirir (yine aynı mantık haftada 2 kaçamak tolere edilebilir ama 3. kaçmakta bu kural devreye girer.
7. haftanın taklım birincisi ekstra 5 genel listede ilk 3 e giren ekstra 15 puan kazanır..
8. hafta içinde izinli günler dışında 5 mesajdan az yazan gün başına 2 puan kaybeder..
kurallar hemen hemen eski sistemle aynı çok küçük farklar var..
begendikleriniz begenmediklerinizi söyleyin kızlar.. amaç birlik ve beraberlik olsun.. rekabet olsun.. ayrıca eklemek istediklerinizi söyleyin ekleyelim..
aklımda bi kaç şey daha var onlarıda toparlayınca yazıcam..
canım msn iözele göder ben sana göndereyim olurmu???puanlama banada uyar kaptan sen ne dersen ben uymaya çalışırım ramazanda nasıl diyet yapıcaz gerçi hiç kestiremiyorum şimdiden çooooooook sıcakkkk ve günler çok uzunnn allah yardım eder inş....
gecikmeli öğlen yemeğimi yedim geldim kimse kalmamış
bu lesliyii ben indiremedimm yaa çok üzgünüm nasıl spor yapıcam bennn
oyyy güzelim benim içinde bulunduğun durum seni alınganlaştırmış bence bitanem inan aslı seni kırmayı asla istemez.sen bizim bitanecik kaptanımızdın ve emeklerin çok bizde.bunu kimse inkar edemez.canım benim kendine en azzararla bu dönemi atlatmak için kendine yakın hissttiğin biriyle durumunu paylaş bence.acılar paylaştıkça azalır bitanem.Rabbim yardımcın olsun dualarımdasın....şöyle bi takıma bakayım demiştim arkadaşlarımı özledim diye...
yazık gerçekten böyle düşünmene üzüldüm şimdi...
demek ben hiç bir şey verememişim buraya...
günümün büyük kısmını hep burda geçirdim ... yeri geldi çocuklarımı evimi ihmal ettim...
herkesi motive etmek için türlü şebeklikler yapmaya çalıştım...
zor günler geçiriyorum rabbim kimsenin başına vermesin takımın motivesini düşürüyorum diye ayrıldım ben takımdan...
yazıklar olsun gerçekten...
ben elimedn gelenin fazlasını yapmaya çalıştım hep...
ama yoruldum napayım...
evet bak fur beni maicimmmm yaaaaa belki rahatlarsınnn.bak ben de çok sıkıntılıyım birbirimizi anlarız belki.benım için farketmez...ıkı turlude aynı sayıda gırecegımı dusunuyom....
ama bence gevşeklik felan yok herkes elınden geldıgınce fırsat buldukça ugruyo....
bahane bulma aslı gıt yürü sahilde....1 saat....
tatlım çok mu moralın bozuk....keşke anlatabileceğin bişey olsaydı da dınleseydık derdını paylaşsaydık....
aslının lafına normalde alınmazdın zaten alınacak biişeyde yazmamış....o da takıdma motıve etmeye çalışmış bizde maı giib kıloalrımızı verelım... demeye calışmış....senın gıbı verıpte arada yazmaya gelelım gıbıısıne....art nıyetlı 9olamdıgını sende bılyıosun....
bence sen gel seherı furmadın bu hafta o kılo aldı onu fur da stresını at......haha....
bebegım allahım ınş..şu mubarek gunlerde sıkıntını gıderır.......ramazan ayı hakkında hayırlı bereketlı olosun.....guzel kızın tıpış tıpış yürüsün inş...
senı çok sevıyoz böcuk üstelık mesajarın ardından çok sey yazdık ama sen fırsat bulup okuyamamışsındır.....yogunlugunu anlıyorum.....hayırlısı olsun herşeyın....
dr gıtın mı ne dedı......dukanla ilgisi var mı?....sağlııgn nasıl merakta koyma bızı yaz mutlaka.....
valla şekerım bır boğa burcu olarak...
elhamdülillah diyorum....
dukan dıyetıme başladım ve bugun bozmadım henuz şeker ihtıyacı hissttıkçe splendalı çay içtim.....
ınternete diğer gunelre göre çok az gırdım....
kendımı gelıştrmek ııcnde 2 sat kıtap okudum inş..hergun de okuycam....bence bırbırımıze destek olaım verdıgımız kararları uygularken...yarım kalan kıtaplarımı bıtırmek ıstıyom çok sıkıldım hazıran ayında kıtap okuma yarışmasına gırdım agustos olacak daha 1 kıtap bıtmedı....ben şimdi böyle olursam ıelrde nasıl çocuguna verımlı bı anne olurum ya da nasıl laf gecırebılırım....kendı kararlarımı uygulmazken....
hattaablamında fransızcaya çalışması gerekıyodu temızlıgı utusu vardı.....netı kapptrdım onu da yönlendırdım elımden geldıgınce.....
bı yerde dur demek lazım....ve kararlı olmak alzım.....inş... karalılıgımız devam eder.....
kimseler gelmemiş yahuuuu.kızlar tekirdağ merkezli deprem olmuş.hissedenlere geçmiş olsunnn...
anam ben bırıktırıyom gunde 3-4 yıkarım bı makıen yıkadığım pek görulmez
ay ne tevafuk bende bugun ayni kararlari aldim
havadanmi sudanmi yada pazartesi sendromundanmi ne
ben aslinda basagim kizlar cok duzenli ve tertipliyimdir .. gunluk isi yapmassam gozume uyku girmez ama artik yetisemiyorummm
topla topla ayni temizle temizle ayni artik gina geldi
dunden beri 3. makine camasiri yikiyorum
as kurut utule yerlestir daha ben bi ucundan bitirmeden obur uctan camasir sepeti doluyor
tatlim niye böyle düsünüyorsun ki,
bu takimda senin hakkinda zerre kadar kötü düsünen yoktur adim gibi eminim.
herkes senin bizim icin neler yaptigini biliyor.
senin varligin bize motivasyon olur zaten, senin takimin motivasyonunu düsürme ihtimalin yok ki
geri gel lüüütfen.
sensizde yürür buralar tamam ama seninle daha bi güzel yürür
doktora gittin mi, ne dedi? nasilsin simdi?
ooof benimde bi sürü kitabim var okumadigim, eskiden nasil bi kitap kurduydum.
ayda 4-5 kitabi kolaylikla okuyordum
ama su internet denen meret yok mu tüm zamanimi caliyor simdi
yap anacım stresı daah çok yoruyo ınsanı kalk hemen 30 dakıka utule gel.canım hepsi çok güzel de şu 5 msj olayı biraz sakat.mesela ben bu gün teyzemlerdeydim.ancak gelince yazıyorum yani şimdi.ve bzaen öyle oluyoki 5 msjiin saçma sapan şeyler yazılıyo.bence takınım paylaşımı gayet arttı şimdi yaz tatili falan herkes bi gevşedi ama çok da kötü değil.ama karara kesinlikle uyarımmm tatlımmmm
canım msn iözele göder ben sana göndereyim olurmu???
oyyy güzelim benim içinde bulunduğun durum seni alınganlaştırmış bence bitanem inan aslı seni kırmayı asla istemez.sen bizim bitanecik kaptanımızdın ve emeklerin çok bizde.bunu kimse inkar edemez.canım benim kendine en azzararla bu dönemi atlatmak için kendine yakın hissttiğin biriyle durumunu paylaş bence.acılar paylaştıkça azalır bitanem.Rabbim yardımcın olsun dualarımdasın....
evet bak fur beni maicimmmm yaaaaa belki rahatlarsınnn.bak ben de çok sıkıntılıyım birbirimizi anlarız belki.
maşalllahhh balımmm.aynı kararları ben de alsam iyi olacak.şimdi kalkıp birikmiş ütümle başlasam bence...
yemek için bahen arama moralı bozuk için alındıgını sende bılıyon....normal zamanda alınmazdı.....aslı cabuk 1 saat yuru hem stresın gıtsın hemde yedıkelrını sındir....bak cuma 69 olucam sen kal öyle....ye anca....sudemcimmmm....innukcumm....elifsenacımm kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim niyetimi doğru anladığınız ayrıca ..
yoksa benmi yenlış anlıyorum yazımın ifadesini diye çok moralim bozulmuştu bugün sabah beri hep moralim sıfır gezdim ve diyetimide bozdum malesef
in. yarın toparlarım maiiiyi kırmak isteyip yaptıklarını görmezden gelmek yapabileceğim enson şey olurdu neden böyle anladı anlamış değilim özelden kendisinide izah etmeye çalıştım zaten
bugünümüde diyetsiz kapattım yarın inş. toparlıyabilirim yoksa bu 72 yapıştı bana yarın görüşürüz kızlarr iyi akşamlarrr
kimseler gelmemiş yahuuuu.kızlar tekirdağ merkezli deprem olmuş.hissedenlere geçmiş olsunnn...
günaydınnnn bugün geç kalktım diyodum kimsede uğramamış:37
bende kahvaltı hazırlayım bari kızımla banahiç bişey yemiyo benim küçük kızım ne yapacağımı şaşırıyorum hep aynı şeyi istiyo nutella ve krem peynir yanına 1 bardak süt allahtan onu içiyo
öğlenden sonra arkadaşa gideceğim bulgur pilavı yapıcakmış mercimekli filan dedi güzel oluyoımuş kimse bişey yemesin diye tembihlediazcık yerim artık bugün toparlıycam inşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?