Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herkese günaydınnnnn çokkkk güzel birgün dileğiyleeee. benden sevgilerr....
erken kalktım ama ne fayda benim kocişi bekliyorum kahvaltı için.bu gün ben de mutfağa el atayım diyorum ama bakalım.
at kuuzm hatta kocan kalkmadan başla istersen aç müziği yada haberlerı ne sevıyosan...hem dınle hem işini yap yavaştan,,,,çamaşır suyuna ıslıycanı ısla....yaglı yerle dök yağn çözucunu açılsın şimdiden....

günaydın kızlar

dünden beri hiç iyi değilim akşam üstü hastalandım gene midem den çok zorum var bugün dr gidicem bakalım nedicek fazla yorum yapamadım düzeliyim tekrardan incelicem yazılarınızı kendinşze iyi bakın

geçmiş olsun balım yaaaa.

ben de kaydettim adresi ay başında geliyorum aranızaaa...

geçmiş olsun güzelimmm sıcaklardan heralde.

benim ufaklık olmsa eteğimden ayrılmıyo yaaa.uyuyunca başlarım artık.

geçmiş olsun canımm midenimi üşüttün acaba soğuk bişeyler yiyip içtiysen:26:

herkese günaydınnnnn çokkkk güzel birgün dileğiyleeee. benden sevgilerr....
erken kalktım ama ne fayda benim kocişi bekliyorum kahvaltı için.bu gün ben de mutfağa el atayım diyorum ama bakalım.

evin en zor yeri mutfak kolay gelsin şimdiden canımm msn mi göndermiştim aldınmıı :26:

geömiş olsun canım üşüttün mu aceba haftasonu denize mı gıttıydın....sankı

geçmiş olsun balım yaaaa.

ben de kaydettim adresi ay başında geliyorum aranızaaa...
ay başınıbeklem adını yazıdr zaten emrak etme ben yazdıralı 2 ay olacak daha 1 kıtap bıtmedı ama utancımdan bu ay bıtmeden btırdem ıkı kıtap en az....zaten lısteyı görsen çogu benım gıbı adı yazılı ama kıtap okuduğu yok.....

geçmiş olsun güzelimmm sıcaklardan heralde.

benim ufaklık olmsa eteğimden ayrılmıyo yaaa.uyuyunca başlarım artık.
iyi canım

gunyadin kizlar gunaydin gunaydinnnn
bu sabah erken kalktim ve cok dinc uyandim
eltime misafirler gelecekmis onun icin 2 tepsi puf puf pogaca yaptim
koca kisisi 3 tane pogacayi hupletti sabah sabah ben yarim yedim 1 bardak cayla ve onu kahvaltidan saydim
ay sinir oluyorum beraber basladik rejime adam 87 kilodan 77 e indi halada iniyor.. ben ise 7 kilo verdim yerimde sayiyorum ...
isi masa basi is aksama kadar oturuyor .. bide arada bir cok seyi migdeye hupletiyor, guya bide rejim yapiyor ve ustelik inceldikce inceliyor bu nasil is anlamiyorum

bu arada perigülde girmiyor kac gündür :26:
irem özgede vardi, oda kayboldu
son zamanlarda takima yeni dahil olanlar pek kalici olmuyor nedense

benimde dikkatimi cekti, yenileri sanirim motive edemedik .. hic gorunmuyorlar ..

gunaydin gunaydin gunaydinn ))
fazla kacirma bulgur pilavini canim, biseyler atistir oyle gitki kendine engel olabilesin .. cunku ben ac gidersem dayanamayip saldiriyorum ...

anam ben bırıktırıyom gunde 3-4 yıkarım bı makıen yıkadığım pek görulmez

bebis olunca bazen gunde bir makine cikiyor canim

birde dun sevgili kocacigim yuzunden yikadim o makineyi ..
o kadar yorgundum ki sabah gozumu acamiyorum esimde ise gec gitti
gidekende oglan uyanmis getirdi bizim yataga biraz oynastilar, minciklastilar, kikirdastilar ben arkami dondum hala uyumaya calisiyorum
akilli kocacigim sabahlari oglanin bezi cok doldugu icin bizim yatagin ustunde cocugun altini acmis .. oglanda geri bezi taktirmayinca oylece birakmis, kelogsunu yemeye gitmis mutfaga.. alti hava alsin biraz 10 dakika sonra takarim diye dusunmus ..
bebisimde tepeme binmeye calisiyor, sacimi asiliyor, kirpiklerimi yoluyor ve ben hala iki dakika daha kestirme gayreti icerisindeyim
o sirada sirrrrrr diye bi ses geldi allah allah ne bu demeye kalmadan sirtimda bi islaklik hissettim
ve anliycagin carsaf, yorgan, pjamalarim ve ben sabah sabah guzel bi islandik ..
ve 2 dakika daha kestirme hevesi bana 2 saatlik is cikardi ..

gecmis olsun canim .. dinlenmene bak .. migde agrisida kotu olur, gerci neren agriyorsa canin orda derdi babannem . gercekten dogruymus benim dilimde hala gecmedi ..
yazmasi super oluyor ama konusmak resmen eziyet artik
agzimi acip iki kelime edesim yok .. hala canim oyle yaniyor ..

Kızlar canlar günaydın hepinize gerçi saat 12 oldu ben daha yeni girebiliyorum azcık uyuya kalmışımda.. Bu aralar ufak bir deprasyonun eşiğindeyim sanırım hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.. kendimi yemeğe ve uykuya vermiş durumdayım.. Toparlancağıma dair kendime söz veriyorum 1 saat sürmüyo.. herşeyi tatil sonrasına endekslemiş durumdayım.. Mutlu olduğum hiç bir şeyi yapmıyorum yapmak istemiyorum noldu bana bilmiyorum..
Neysde sizide sıkmıyım.. bu arada sizler iyiki varsınız kızlar yaa.. buraya gelince içimi döküp rahatlıyorum en azından..
geçmişi okudum alıntı yapayım dedim yarısını alıntıladım yarısını alıntılamamışım.. artık kusuruma bakmayın.. ama hepsini okudum merak etmeyin..

Ayyy ne güzel yapmışsın bende dün evi söyle bir temizledim yani temizlik denirse sadece süpür sil işleri işte.. o bile içimden gelmiyo nedense..sıcaklardanmıdır nedir..

bu arada perigülde girmiyor kac gündür :26:
irem özgede vardi, oda kayboldu
son zamanlarda takima yeni dahil olanlar pek kalici olmuyor nedense

Canım irem özge ile mai gitmeden konuşmuştu paylaşımı az olduğu için takıma almayacağını söylemişti. cuma günki mesajlarında var mainin.. Perigül arada geliyor yazıp gidiyor.. bakalım hep böylemi devam edecek.. kilo vermesi çok iyi bu hafta gayet güzel kilo verdi.. madem 5 msj kuralını kimse istemiyo bu durumda bu şekilde paylaşımı az olam arkadşlarımız ile ilgili kararları takım olarak birlikte karar vererek belirlemeliyiz.. Şimdilik sıkıntı yok dün msjları vardı diye hatırlıyorum biraz bakalım derim ben..

Kızlar şu 5 msj kuralını kaldırıyoruz o zaman.. Dediğiniz gibi zaten yazan yazıyor yazmayan için yapacak bişe yok.. diğer kurallar kg verme açısından bizi motive eder diye umuyorum.. Oy birliği ile 5 msj kuralı kaldırılmıştır bilginiz olsun.. herkes zaten takım için yapması gerekeni biliyor biz paylaşım yapmazsak motivasyonumuz düşer, motivasyon dşünce takım ruhumuzu kaybederiz kimse buraya uğramaz ve hepimiz tekrar şişmanlamaya başlarız değil mi??

amanın senın işinde zor bacım ya....bende olsam çok sınir olurdum kocvaya da bı guzel söylenırdım...

ınnuk böcüğüm...

dukan kıtabın bıttı mi?

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah önemli bişe değildir. dr. a gidince bizide haberdar et olurmu merakta bırakma..

Aslıcım mai zor günler geçiriyor yanlış anlaması normal uzatmamak gerekir bu konuyu.. Art niyetli olmadığını oda biliyor ama hepimizde zaman zaman böyle hassas dönemler olmuyormu.. Üzme kendini maide anlıycaktır seni merak etme. .
hepimzi birbirimizi çok seviyoz sonuçta onca zamanı paylaşamışız birlikte..
kimseler gelmemiş yahuuuu.kızlar tekirdağ merkezli deprem olmuş.hissedenlere geçmiş olsunnn...

Evet canım dün akşam tam yemek masasındaydık sallandık hafiften.. Benim eşim çok hassastır deprem söz konusun olunca aldık çocuğu aşağı indik. yarım saat falan aşağıda bekledik. komşular dalga geçtiler resmen..
ama deprem yani şakaya gelmez...

Canım sen nerelerdesin yaww bi geliyon sonra kayboluyorsun.. meşgul hatun.. seni daha çok aramızda görmek isteriz

su an yasemin aromali yesil cayimi yudumluyorum
kizlar müthis bisey
misss gibi kokuyor, tadida öyle güzel ki

canım ben aylarca içtim halada içiyorum çok severim.. ayrıca güllüsüde çok güzel denemeni tavsiye ederim..

Son düzenleme:
amanın senın işinde zor bacım ya....bende olsam çok sınir olurdum kocvaya da bı guzel söylenırdım...

ınnuk böcüğüm...

dukan kıtabın bıttı mi?

Canım bitmedi yaww ben zaten dukana geçici olaraktan ara verdim.. ramazandan sonra tam gaz başlıycam tekrardan..

aslind agüzel fikir, su an pek vaktim yok ama isten gelince incelerim bi basligi. gerci ben bütün kitaplarimi koliledim ve kaldirdim, kendi evime gecince rafa koyarim diye
simdi nasilsa okumuyorum ve odamda kalabalik yapiyor

dukan kahvaltım.....

krep,galeta,kaşar,maydonoz,çay,gojı berry,yumurta

öğlene

turşu,yogurt ve tavuk haşlama yıycem.....krepımde var....

goji berry ne kiz? hem krepi nasil yapiyorsun?

benimde dikkatimi cekti, yenileri sanirim motive edemedik .. hic gorunmuyorlar ..

öyle valla. söyle motiveli 1-2 yeni olsa fena olmaz :) ama yaz döneminde cok zor, millet tatilde... ramazanda geliyor
herkesin motivasyonu cok düsük

bazen banada öyle oluyordu, bütün gün uyuyasim geliyordu, hele bu kilo vermeye baslamadan önceki dönemim cok kötüydü..
ama simdi yavas yavas toparliyorum, zayiflayinca giyeceklerim, yapacaklarim aklima geldikce musmutlu oluyorum

canım ben aylarca içtim halada içiyorum çok severim.. ayrıca güllüsüde çok güzel denemeni tavsiye ederim..

ben güllüsünü hic görmedim cnm. direk özel cay satan yerden aldim demlemek icin, poset cay degil yani. ve gercekten enfes
ve cooook faydasi var kizlar
kesinlikle herkese tavsiye ederim, yesil cay icin kizlar

Kızlar size bişe sorucam..

bu cuma bizim evlilik yıl dönümümüz. ilk yıl dönümümüz hariç şimdiye kadar bir kutlama yapamadık birinde küstük birinde de eşim çalışıyordu. Bu sene bişiler yapmak istiyorum ama nasıl ve ne yapıcamı bilmiyorum. Dışarda bişler ayarlasam diyorum ufaklığı kime bırakcaz hemide birde yatılı misafir var evde kuzenim.. Ona çocuğu bırakamayız yani eşim hayatta kabul etmez.. Evde bişiler yapsak oda olmaz yani baş başa olmuycaz. oğlum neyse de misafir çocuk olunca olmaz yani..
Ayy vazmı geçsem napsam bu senede böyle kutlamadan mı geçse.. o da kocamda alışkanlık yapacak bu sefer.. Off yaa bi akıl verin napim??

caNIM YA banada söylesene nerden aldin :) ben bulamiyom burda

canım walla bana zayıflamakmış kıyafetmiş şuymuş buymuş vız geliyo trıs gidiyo yani o derece.. ama yinede tam olarak bırakmadım kendimi off ne biliyim..

yeşilçayın güllüsü tr de satılıyo ama orda bulabilirmisin bilmiyorum doğadan ın var büyülü bohça onun hem güllüsü var hem yaseminlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…