at kuuzm hatta kocan kalkmadan başla istersen aç müziği yada haberlerı ne sevıyosan...hem dınle hem işini yap yavaştan,,,,çamaşır suyuna ıslıycanı ısla....yaglı yerle dök yağn çözucunu açılsın şimdiden....herkese günaydınnnnn çokkkk güzel birgün dileğiyleeee. benden sevgilerr....
erken kalktım ama ne fayda benim kocişi bekliyorum kahvaltı için.bu gün ben de mutfağa el atayım diyorum ama bakalım.
geçmiş olsun balım yaaaa.anam ben bırıktırıyom gunde 3-4 yıkarım bı makıen yıkadığım pek görulmez
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani.html
canım bak burda aylık liste oluşturuluyo....mai de var bende varım sende yazdır adını....hadı bırbırımıze hem kılo konuusnda hem de kıtap konusunda destek olalım.
yap anacım stresı daah çok yoruyo ınsanı kalk hemen 30 dakıka utule gel.
yemek için bahen arama moralı bozuk için alındıgını sende bılıyon....normal zamanda alınmazdı.....aslı cabuk 1 saat yuru hem stresın gıtsın hemde yedıkelrını sındir....bak cuma 69 olucam sen kal öyle....ye anca....
ayy evet akşam saalndım bende kanepe sallandı...avıze sallandı kocam da diğer odfadaydı direk ona seslendim....dışarı çıkmak gerekebılır dıye mini şortumu çıkarıp adam gıbı bışı gıydım.....
kızlar eşimle karar aldık.....inş..uygularız.....dün akşam zorlandım baya.....ama uygulamak ıstıyom.....
akşamları o çok tv izliyodu ben çok nete giriyodum.....ıkımızde bunu kaldırdık......
akşam olunca nette tv de yasak....
dun akşam tv de nette olmadıgı ıcın mecburen kıtap okudum dukanı baya okumuş oldum....sonra kıtaptan sıkılınca bulmaca çözdüm 1 saatte.....sonra tekrar dukanımı okudum.....
kendımı çok verımlı hıssedıyom....
özleme verdım adresı sizde gelın beraber okuyup kurtulalım şu yarım kıtaplardan.....
geçmiş olsun güzelimmm sıcaklardan heralde.günaydın kızlar
dünden beri hiç iyi değilim akşam üstü hastalandım gene midem den çok zorum var bugün dr gidicem bakalım nedicek fazla yorum yapamadım düzeliyim tekrardan incelicem yazılarınızı kendinşze iyi bakın
at kuuzm hatta kocan kalkmadan başla istersen aç müziği yada haberlerı ne sevıyosan...hem dınle hem işini yap yavaştan,,,,çamaşır suyuna ıslıycanı ısla....yaglı yerle dök yağn çözucunu açılsın şimdiden....
günaydın kızlar
dünden beri hiç iyi değilim akşam üstü hastalandım gene midem den çok zorum var bugün dr gidicem bakalım nedicek fazla yorum yapamadım düzeliyim tekrardan incelicem yazılarınızı kendinşze iyi bakın
herkese günaydınnnnn çokkkk güzel birgün dileğiyleeee. benden sevgilerr....
erken kalktım ama ne fayda benim kocişi bekliyorum kahvaltı için.bu gün ben de mutfağa el atayım diyorum ama bakalım.
geömiş olsun canım üşüttün mu aceba haftasonu denize mı gıttıydın....sankıgünaydın kızlar
ay başınıbeklem adını yazıdr zaten emrak etme ben yazdıralı 2 ay olacak daha 1 kıtap bıtmedı ama utancımdan bu ay bıtmeden btırdem ıkı kıtap en az....zaten lısteyı görsen çogu benım gıbı adı yazılı ama kıtap okuduğu yok.....geçmiş olsun balım yaaaa.
ben de kaydettim adresi ay başında geliyorum aranızaaa...
iyi canımgeçmiş olsun güzelimmm sıcaklardan heralde.
benim ufaklık olmsa eteğimden ayrılmıyo yaaa.uyuyunca başlarım artık.
bu arada perigülde girmiyor kac gündür :26:
irem özgede vardi, oda kayboldu
son zamanlarda takima yeni dahil olanlar pek kalici olmuyor nedense
günaydınnnn bugün geç kalktım diyodum kimsede uğramamış:37
bende kahvaltı hazırlayım bari kızımla banahiç bişey yemiyo benim küçük kızım ne yapacağımı şaşırıyorum hep aynı şeyi istiyo nutella ve krem peynir yanına 1 bardak süt allahtan onu içiyo
öğlenden sonra arkadaşa gideceğim bulgur pilavı yapıcakmış mercimekli filan dedi güzel oluyoımuş kimse bişey yemesin diye tembihlediazcık yerim artık bugün toparlıycam inşşş..
anam ben bırıktırıyom gunde 3-4 yıkarım bı makıen yıkadığım pek görulmez
günaydın kızlar
valla şekerım bır boğa burcu olarak...
elhamdülillah diyorum....
dukan dıyetıme başladım ve bugun bozmadım henuz şeker ihtıyacı hissttıkçe splendalı çay içtim.....
ınternete diğer gunelre göre çok az gırdım....
kendımı gelıştrmek ııcnde 2 sat kıtap okudum inş..hergun de okuycam....bence bırbırımıze destek olaım verdıgımız kararları uygularken...yarım kalan kıtaplarımı bıtırmek ıstıyom çok sıkıldım hazıran ayında kıtap okuma yarışmasına gırdım agustos olacak daha 1 kıtap bıtmedı....ben şimdi böyle olursam ıelrde nasıl çocuguna verımlı bı anne olurum ya da nasıl laf gecırebılırım....kendı kararlarımı uygulmazken....
hattaablamında fransızcaya çalışması gerekıyodu temızlıgı utusu vardı.....netı kapptrdım onu da yönlendırdım elımden geldıgınce.....
bı yerde dur demek lazım....ve kararlı olmak alzım.....inş... karalılıgımız devam eder.....
bu arada perigülde girmiyor kac gündür :26:
irem özgede vardi, oda kayboldu
son zamanlarda takima yeni dahil olanlar pek kalici olmuyor nedense
amanın senın işinde zor bacım ya....bende olsam çok sınir olurdum kocvaya da bı guzel söylenırdım...bebis olunca bazen gunde bir makine cikiyor canim
birde dun sevgili kocacigim yuzunden yikadim o makineyi ..
o kadar yorgundum ki sabah gozumu acamiyorum esimde ise gec gitti
gidekende oglan uyanmis getirdi bizim yataga biraz oynastilar, minciklastilar, kikirdastilar ben arkami dondum hala uyumaya calisiyorum
akilli kocacigim sabahlari oglanin bezi cok doldugu icin bizim yatagin ustunde cocugun altini acmis .. oglanda geri bezi taktirmayinca oylece birakmis, kelogsunu yemeye gitmis mutfaga.. alti hava alsin biraz 10 dakika sonra takarim diye dusunmus ..
bebisimde tepeme binmeye calisiyor, sacimi asiliyor, kirpiklerimi yoluyor ve ben hala iki dakika daha kestirme gayreti icerisindeyim
o sirada sirrrrrr diye bi ses geldi allah allah ne bu demeye kalmadan sirtimda bi islaklik hissettim
ve anliycagin carsaf, yorgan, pjamalarim ve ben sabah sabah guzel bi islandik ..
ve 2 dakika daha kestirme hevesi bana 2 saatlik is cikardi ..
günaydın kızlar
sudemcimmmm....innukcumm....elifsenacımm kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim niyetimi doğru anladığınız ayrıca ..
yoksa benmi yenlış anlıyorum yazımın ifadesini diye çok moralim bozulmuştu bugün sabah beri hep moralim sıfır gezdim ve diyetimide bozdum malesef
in. yarın toparlarım maiiiyi kırmak isteyip yaptıklarını görmezden gelmek yapabileceğim enson şey olurdu neden böyle anladı anlamış değilim özelden kendisinide izah etmeye çalıştım zaten
bugünümüde diyetsiz kapattım yarın inş. toparlıyabilirim yoksa bu 72 yapıştı bana yarın görüşürüz kızlarr iyi akşamlarrr
kimseler gelmemiş yahuuuu.kızlar tekirdağ merkezli deprem olmuş.hissedenlere geçmiş olsunnn...
selam selam selam kızlarr ben geldim geç geldim yine araziyim değilmi :)valla bu gün çook işim vardı yine .ev temizliği yaptım ama tam temizlik halılar kalktı camlar silindi vss ev bal dök yala oldu banyolardan biri hariç kendi ebeveyn banyoma giremedim onuda şimdi banyo yapıcam ve temizlicem makinada çamaşır yıkanıyo yatılı misafir gitti ya sabahrtan beri yatak çarşaf yastık yıkanıp duruyo pikeler vss herşey tamamdır ve yarın anaannem ve bekar bi teyzem var onları 3 günlüğüne yatılı alıcam bize artıkın beni idare edin lütfen fırsat bulursam girerim yine ama haberiniz olsun işte
bu arada bu gün yediklerim
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 patatesli poğaça
1 çay tek şekerlisinden
kibrit kutusu kadar peynir
salatalık
domates
3 zeytin
ara yeşil çay 2 kuru kayısı
öğlen iş güç derken saat 15:30 te ancak yiyebildim
2 ad z.yağlı biber dolma (dolmalar ufaktı yanii :) )
3 kaşık kadar yoğurt
sonrasında dışarı çıktım ufaktan bir alışveriş turu ev eksiklerini aldım 1 saat kadar yürüdüm denebilir
ve eve geldim yemek yap yarına hazırlıkları bitir derken bi baktım saat 19:20 bende bir diet sandiviç ekmeğine lıght krem peynir lıght beyaz peynir sürdüm arasına ohhh üzerine salatalık domates inceden dilimli kekik ve accık z.yağı gezdirdim koklattım denebilir 1 çay kaşığı kadarda zeytin ezmesi sürdüm afiyetle 1 b ardak diet kola ile indirdim mideye
spor olaraktan bi halt etmedim ama alışverişte 1 saat yürüdüm dediğim gibi ve sabahtan beri temizlik yapıyorum mıçım yer görmedi gene az sonrada 10-15 dk kadar plates yapıcam banyoya girmeden hallolur gider sanırsam üzerinede afiyetle papatya çayımı içicem
bu arada sabah tartıda 66.7 yi gördüm nihayet inşallah geçen haftaki gibi ce eeee yapmaz bana 66 lı rakam yaww güya temmuz soınuna 65 olmam gerekiyordu nerdeeeeeeee 66 ancak olsam öpüpte başımna koyacam yanii
nese ben gene gevezeliğe başladım işlerimi halledeyim de yatayım artık geçmişede bakamıyom herkese selamlar bol kilo vermelerrr
su an yasemin aromali yesil cayimi yudumluyorum
kizlar müthis bisey
misss gibi kokuyor, tadida öyle güzel ki
amanın senın işinde zor bacım ya....bende olsam çok sınir olurdum kocvaya da bı guzel söylenırdım...
ınnuk böcüğüm...
dukan kıtabın bıttı mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani.html
canım bak burda aylık liste oluşturuluyo....mai de var bende varım sende yazdır adını....hadı bırbırımıze hem kılo konuusnda hem de kıtap konusunda destek olalım.
dukan kahvaltım.....
krep,galeta,kaşar,maydonoz,çay,gojı berry,yumurta
öğlene
turşu,yogurt ve tavuk haşlama yıycem.....krepımde var....
benimde dikkatimi cekti, yenileri sanirim motive edemedik .. hic gorunmuyorlar ..
Kızlar canlar günaydın hepinize gerçi saat 12 oldu ben daha yeni girebiliyorum azcık uyuya kalmışımda.. Bu aralar ufak bir deprasyonun eşiğindeyim sanırım hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.. kendimi yemeğe ve uykuya vermiş durumdayım.. Toparlancağıma dair kendime söz veriyorum 1 saat sürmüyo.. herşeyi tatil sonrasına endekslemiş durumdayım.. Mutlu olduğum hiç bir şeyi yapmıyorum yapmak istemiyorum noldu bana bilmiyorum..
Neysde sizide sıkmıyım.. bu arada sizler iyiki varsınız kızlar yaa.. buraya gelince içimi döküp rahatlıyorum en azından..
geçmişi okudum alıntı yapayım dedim yarısını alıntıladım yarısını alıntılamamışım.. artık kusuruma bakmayın.. ama hepsini okudum merak etmeyin..
Canım irem özge ile mai gitmeden konuşmuştu paylaşımı az olduğu için takıma almayacağını söylemişti. cuma günki mesajlarında var mainin.. Perigül arada geliyor yazıp gidiyor.. bakalım hep böylemi devam edecek.. kilo vermesi çok iyi bu hafta gayet güzel kilo verdi.. madem 5 msj kuralını kimse istemiyo bu durumda bu şekilde paylaşımı az olam arkadşlarımız ile ilgili kararları takım olarak birlikte karar vererek belirlemeliyiz.. Şimdilik sıkıntı yok dün msjları vardı diye hatırlıyorum biraz bakalım derim ben..
canım ben aylarca içtim halada içiyorum çok severim.. ayrıca güllüsüde çok güzel denemeni tavsiye ederim..
caNIM YA banada söylesene nerden aldin :) ben bulamiyom burdaaslind agüzel fikir, su an pek vaktim yok ama isten gelince incelerim bi basligi. gerci ben bütün kitaplarimi koliledim ve kaldirdim, kendi evime gecince rafa koyarim diye
simdi nasilsa okumuyorum ve odamda kalabalik yapiyor
goji berry ne kiz? hem krepi nasil yapiyorsun?
öyle valla. söyle motiveli 1-2 yeni olsa fena olmaz :) ama yaz döneminde cok zor, millet tatilde... ramazanda geliyor
herkesin motivasyonu cok düsük
bazen banada öyle oluyordu, bütün gün uyuyasim geliyordu, hele bu kilo vermeye baslamadan önceki dönemim cok kötüydü..
ama simdi yavas yavas toparliyorum, zayiflayinca giyeceklerim, yapacaklarim aklima geldikce musmutlu oluyorum
ben güllüsünü hic görmedim cnm. direk özel cay satan yerden aldim demlemek icin, poset cay degil yani. ve gercekten enfes
ve cooook faydasi var kizlar
kesinlikle herkese tavsiye ederim, yesil cay icin kizlar
bazen banada öyle oluyordu, bütün gün uyuyasim geliyordu, hele bu kilo vermeye baslamadan önceki dönemim cok kötüydü..
ama simdi yavas yavas toparliyorum, zayiflayinca giyeceklerim, yapacaklarim aklima geldikce musmutlu oluyorum
ben güllüsünü hic görmedim cnm. direk özel cay satan yerden aldim demlemek icin, poset cay degil yani. ve gercekten enfes
ve cooook faydasi var kizlar
kesinlikle herkese tavsiye ederim, yesil cay icin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?