Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyy kız güldürdün beni allahta seni güldürsün emii....
aynı şeyleri bizde çok yaşarız iki dk altı açık kalsın der bırakırım. 1 dk geçmeden fışşşt diye işer biyerlere bi de ilk başta korkuyordu işediğinde bi irkiliyoru çok gülüyordum o haline..

kızlar ben mutfağımı toparlamaya ve yemek yamaya gidiyorum işim bitene kadar uğrayanan gelince görüşürüz. Bol muhabbetler size :))

gojı bery bi üzüm çeşidi.

dukanın serbest meyvesı dıye bılıyom...

bımden aldım ben....

krepe gelınce 1 kaşık yulaf kepeği,2 yumurta yarım çay bardağı sütü karıştır ....

peçeteye 1 damla yag damlatıp tavayı onla yagla karışımı 2-3 krep çıkacak şekılde dök....

yanına maydonoz,peynir çay ohhh sana mis gibi kahvaltı....

benımde bı sen kyanana gelmıştı guem gıtmıştı....sadecedışarda yemek yedıydık.....eşim dedı kı sonra kutluyalım annem gııdnce dedı....bende yok ılla bugun yemek yencek dedıydım......ama kaynana surat yaptydı ona evde yemek sipariş ettik o evde yedı biz dışarda.....üstüne bide harçliği oldu.....yemek parasını da bıraktık.....hahaha.....ne facıa bı gundu yaaaaaaaaa....

caNIM YA banada söylesene nerden aldin :) ben bulamiyom burda
gojı berry ı mıs rodum yeşilçayı mı?

zannımca yeşil çay...

büüyk marketlerde olur bence canım ya ben belçıkadayken diet için çay bulduydum.....hanı bu turk marketlerı varya türk markalrı satan oralar bak bıde....

ben erikli su bile bulduydum orda...ablam garıbım bens evıyuom dıye erıklı alırdı suyu.....

carrefoura bak....orda satılanlar burda olduguna göre burda satılan orda da olur....

burda carfurr yoki :) yesil cayi sordum evet burdada var bir sürü yesil cay,hatta türk bakkalinda besi bi yerde cay bile buldum ama sallama hepsi,yrkadas demlemek icin almis yasemin aromalisini ve cok begenmis oda lamanyada oldugu icin merak ettim,belki bende bulrum burda icemiyorum sallamalari bide etkili degil diyolar

amanın senın işinde zor bacım ya....bende olsam çok sınir olurdum kocvaya da bı guzel söylenırdım...

sinirlendim ama kendime canim ha iki dakika daha uyumayver kalk kocani gecir guzelce dedim
kocanin bi sucu yok tamamen iyi niyetten kaynaklaniyor
genelde boyle jestler yapmak ister ama hep eline yuzunu bulastirir zavallim ..
allahtan yatakta koruma carsafi var yataga gecmemis ama bir suru is cikti yinede ..

ay canim daha nice yillara insallah
bizimkiside yaklasiyor
misafiri gonderme imkanin yokmu ? bebiside annen veya kayinvalidene biraksan olmazmi ?
bence bu sene atlamamalisin mutlaka kutlamaya calis.. cunku bu sene evde misafir var diye zaten beklemez ..
ve tam surpriz olur ..

...............................

ben bi sene evlilik yildonumumuzden 3,4 gun once ona ters davranmaya basladim boyle sinirli sinirli cvp veriyordum
konusmuyordum bu aralar cok kotuyum uzerime gelme filan diyordum tam bunalim takildim (ama dozunu iyi ayarlamak gerekiyor) unuttum sansin suphelenmesin diye
o gun esim evden cikar cikmaz sabahtan aksama kadar evi susledim
antreye salona yatak odasina her yere mumlar koydum salona parkenin ustune gul yapraklariyla seni seviyorum yazdim yine kenarini mumlarla cevirdim
ev muhtesemdi ve guzel bi yemek masasi hazirladim bide benim koca su doku oyununu cok sever hediye olarakda bi tane su doku oyun kitabi aldim tabi onu gecenin sonunda verdim .. beklemedigi icin cok sasirmis ve mutlu olmustu

ve daha bi sasirtmak istiyorsan
gelinligin hala duruyorsa ve icine girebiliyorsan gelinligini giy
o zaman tam sapsala doner

ay sorma benimkide bi korktu, bi suclandi halbuki hic kizarak tepkide vermedim .. hemen dudak buzuldu bi sey desem hazirdi gozyasi

doğru diyorsun ınnuk um 5 msj olayınada sevindim gerçekten

canım yap güzel bişeyler süsle masanı yap pastanı şöle özenli,giyin falan evde kutlayın maksat günü es geçmemk evdekilere gelince nasılsa yabancı değilmiş biri çocuğun öteki yeğenin günün tadını çıkar hiçbişer yapmayınca insanın morali bozuluyor şartlara uuyum sağla malısın bence

geçmiş olsun güzelimmm sıcaklardan heralde.

benim ufaklık olmsa eteğimden ayrılmıyo yaaa.uyuyunca başlarım artık.

geçmiş olsun canımm midenimi üşüttün acaba soğuk bişeyler yiyip içtiysen:26:

hepiniz sağolu kızlar yaa gittim dr a ultrason verdi perşembe günü çektiricem falan işte safrakkesesinden kaynaklı olabilirmiş rahatsızlığım üşetmemişim benim midemde kasılma oluyor ve sıklaşmaya başladı son zamanlarda ne gecem kaldı nede gündüzüm bir anda kramp geliyor kasılıyorum yarım saat 1 saat sonra geçiyor safrakesesinde taş oolllabilirmiş bakalım görücez inş basit birşeydir

yaa kızlar ben geldim herkes gitmiş yaa..
mutfağı tam toparlayamadım işleri yine yarım bıraktım 2 telefon görüşmesi tüm iş yapma azmimi kaçırıverdi. off off...

yaa kızlar ben geldim herkes gitmiş yaa..
mutfağı tam toparlayamadım işleri yine yarım bıraktım 2 telefon görüşmesi tüm iş yapma azmimi kaçırıverdi. off off...

pis boğa senı kalk bakıym kaldır potişi......

hemen mutfağa.....çocugun olsa yap desen yapmasa nasıl kızarsın demı bu sıpa kıme cekmış laf dınlemıyo dıye.....

bak ben 1 saat kıtap okudum molaya geldım.....şimdi 1 saat daha okuycam....

haklısın valla gideyimde şu çamaşır makinesini çalıştırayım değil mi ? kocam yine söylenecek makine yıkıyor sen yıkamıyon ona bile üşeniyon diye.. Adam haklı yani..

hmmm... bu misafirinde ne cok kaldi sende cnm, misafir degil yerlesti artik sanki

caNIM YA banada söylesene nerden aldin :) ben bulamiyom burda

tee geschwender diye bi yerden aldim cnm, her carsinin icinde bi cayci dükkani oluyor mutlaka, arastir bence.
benim cayci internettende satis yapiyor

anladim canim. aslinda burdada vardir bi arastirayim, ama simdilik cok cay depoladim 1-2 ay yeter herhalde.

oh süpermis :) gojiyi ilk defa duydum ama baya saglikli biseymis.

fantaziye bak hatunda seni gidi seni

özlem dukan kitabın bitti mi?

hangi evredesın sen şimdi?

ne yedın bugun?

özlem dukan kitabın bitti mi?

hangi evredesın sen şimdi?

ne yedın bugun?

ben ikinci evdereyim cnm, ikinci evreye kdr okudum kitabi. istedigim kiloya ulasinca ücüncü evreye geciyorum ya daha o güne cok, ve o güne kdr unututum diye o bölümleri okumadim

bugun daha kahvaltiyla duruyorum, bol baharatli domatesli bi menemen yaptim, yaninada bi köfte yedim...
daha acikmadim hayret

ayyyy çok güldüm yaaa fıstığım benimmmm.

evde misafir olmasa evde bişeyler ya bebişi uyut dicem ama.biraz erteleyin istersen tatlım.

oh süpermis :) gojiyi ilk defa duydum ama baya saglikli biseymis.
i
kprebi denedın mı ay çok güzel oluyo ya ben yemeye doyamıyom öğlen yedım hala yıyesım var....

bugunkü hakkım doldu sabahı iple çekiyom.....yanına mis bıde maydonoz off şimdiden ağzım sulandı.....

kızlar ben de mutfağa bi el attım.çok dağılmış bir sürü atılcak şey birikmiş.sil süpür falan.şimdide oğluşumun odasını toplucam.ben iş yaparken o uyuyo o yüzden odası kalıyo hep.halledeyim gelirim yineee...

yok canim sabah zaten 1.5 yumurta yedim
bende bugunluk yumurta dozumu doldurdum,
artik yarin sabaha denerim bende :)
of bugun ne yapcam bilmiyorum
artik ne yiyecegimi sasirdim

sebze gunun mu bugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…