bebis olunca bazen gunde bir makine cikiyor canim
birde dun sevgili kocacigim yuzunden yikadim o makineyi ..
o kadar yorgundum ki sabah gozumu acamiyorum esimde ise gec gitti
gidekende oglan uyanmis getirdi bizim yataga biraz oynastilar, minciklastilar, kikirdastilar ben arkami dondum hala uyumaya calisiyorum
akilli kocacigim sabahlari oglanin bezi cok doldugu icin bizim yatagin ustunde cocugun altini acmis .. oglanda geri bezi taktirmayinca oylece birakmis, kelogsunu yemeye gitmis mutfaga.. alti hava alsin biraz 10 dakika sonra takarim diye dusunmus ..
bebisimde tepeme binmeye calisiyor, sacimi asiliyor, kirpiklerimi yoluyor ve ben hala iki dakika daha kestirme gayreti icerisindeyim
o sirada sirrrrrr diye bi ses geldi allah allah ne bu demeye kalmadan sirtimda bi islaklik hissettim
ve anliycagin carsaf, yorgan, pjamalarim ve ben sabah sabah guzel bi islandik ..
ve 2 dakika daha kestirme hevesi bana 2 saatlik is cikardi ..
gojı bery bi üzüm çeşidi.aslind agüzel fikir, su an pek vaktim yok ama isten gelince incelerim bi basligi. gerci ben bütün kitaplarimi koliledim ve kaldirdim, kendi evime gecince rafa koyarim diye
simdi nasilsa okumuyorum ve odamda kalabalik yapiyor
goji berry ne kiz? hem krepi nasil yapiyorsun?
ben güllüsünü hic görmedim cnm. direk özel cay satan yerden aldim demlemek icin, poset cay degil yani. ve gercekten enfes
ve cooook faydasi var kizlar
kesinlikle herkese tavsiye ederim, yesil cay icin kizlar
benımde bı sen kyanana gelmıştı guem gıtmıştı....sadecedışarda yemek yedıydık.....eşim dedı kı sonra kutluyalım annem gııdnce dedı....bende yok ılla bugun yemek yencek dedıydım......ama kaynana surat yaptydı ona evde yemek sipariş ettik o evde yedı biz dışarda.....üstüne bide harçliği oldu.....yemek parasını da bıraktık.....hahaha.....ne facıa bı gundu yaaaaaaaaa....Kızlar size bişe sorucam..
bu cuma bizim evlilik yıl dönümümüz. ilk yıl dönümümüz hariç şimdiye kadar bir kutlama yapamadık birinde küstük birinde de eşim çalışıyordu. Bu sene bişiler yapmak istiyorum ama nasıl ve ne yapıcamı bilmiyorum. Dışarda bişler ayarlasam diyorum ufaklığı kime bırakcaz hemide birde yatılı misafir var evde kuzenim.. Ona çocuğu bırakamayız yani eşim hayatta kabul etmez.. Evde bişiler yapsak oda olmaz yani baş başa olmuycaz. oğlum neyse de misafir çocuk olunca olmaz yani..
Ayy vazmı geçsem napsam bu senede böyle kutlamadan mı geçse.. o da kocamda alışkanlık yapacak bu sefer.. Off yaa bi akıl verin napim??
gojı berry ı mıs rodum yeşilçayı mı?caNIM YA banada söylesene nerden aldin :) ben bulamiyom burda
gojı bery bi üzüm çeşidi.
dukanın serbest meyvesı dıye bılıyom...
bımden aldım ben....
krepe gelınce 1 kaşık yulaf kepeği,2 yumurta yarım çay bardağı sütü karıştır ....
peçeteye 1 damla yag damlatıp tavayı onla yagla karışımı 2-3 krep çıkacak şekılde dök....
yanına maydonoz,peynir çay ohhh sana mis gibi kahvaltı....
benımde bı sen kyanana gelmıştı guem gıtmıştı....sadecedışarda yemek yedıydık.....eşim dedı kı sonra kutluyalım annem gııdnce dedı....bende yok ılla bugun yemek yencek dedıydım......ama kaynana surat yaptydı ona evde yemek sipariş ettik o evde yedı biz dışarda.....üstüne bide harçliği oldu.....yemek parasını da bıraktık.....hahaha.....ne facıa bı gundu yaaaaaaaaa....
gojı berry ı mıs rodum yeşilçayı mı?
zannımca yeşil çay...
büüyk marketlerde olur bence canım ya ben belçıkadayken diet için çay bulduydum.....hanı bu turk marketlerı varya türk markalrı satan oralar bak bıde....
ben erikli su bile bulduydum orda...ablam garıbım bens evıyuom dıye erıklı alırdı suyu.....
carrefoura bak....orda satılanlar burda olduguna göre burda satılan orda da olur....
amanın senın işinde zor bacım ya....bende olsam çok sınir olurdum kocvaya da bı guzel söylenırdım...
Kızlar size bişe sorucam..
bu cuma bizim evlilik yıl dönümümüz. ilk yıl dönümümüz hariç şimdiye kadar bir kutlama yapamadık birinde küstük birinde de eşim çalışıyordu. Bu sene bişiler yapmak istiyorum ama nasıl ve ne yapıcamı bilmiyorum. Dışarda bişler ayarlasam diyorum ufaklığı kime bırakcaz hemide birde yatılı misafir var evde kuzenim.. Ona çocuğu bırakamayız yani eşim hayatta kabul etmez.. Evde bişiler yapsak oda olmaz yani baş başa olmuycaz. oğlum neyse de misafir çocuk olunca olmaz yani..
Ayy vazmı geçsem napsam bu senede böyle kutlamadan mı geçse.. o da kocamda alışkanlık yapacak bu sefer.. Off yaa bi akıl verin napim??
ayyy kız güldürdün beni allahta seni güldürsün emii....
aynı şeyleri bizde çok yaşarız iki dk altı açık kalsın der bırakırım. 1 dk geçmeden fışşşt diye işer biyerlere bi de ilk başta korkuyordu işediğinde bi irkiliyoru çok gülüyordum o haline..
doğru diyorsun ınnuk um 5 msj olayınada sevindim gerçektenKızlar şu 5 msj kuralını kaldırıyoruz o zaman.. Dediğiniz gibi zaten yazan yazıyor yazmayan için yapacak bişe yok.. diğer kurallar kg verme açısından bizi motive eder diye umuyorum.. Oy birliği ile 5 msj kuralı kaldırılmıştır bilginiz olsun.. herkes zaten takım için yapması gerekeni biliyor biz paylaşım yapmazsak motivasyonumuz düşer, motivasyon dşünce takım ruhumuzu kaybederiz kimse buraya uğramaz ve hepimiz tekrar şişmanlamaya başlarız değil mi??
gecmis olsun canim .. dinlenmene bak .. migde agrisida kotu olur, gerci neren agriyorsa canin orda derdi babannem . gercekten dogruymus benim dilimde hala gecmedi ..
yazmasi super oluyor ama konusmak resmen eziyet artik
agzimi acip iki kelime edesim yok .. hala canim oyle yaniyor ..
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah önemli bişe değildir. dr. a gidince bizide haberdar et olurmu merakta bırakma..
Aslıcım mai zor günler geçiriyor yanlış anlaması normal uzatmamak gerekir bu konuyu.. Art niyetli olmadığını oda biliyor ama hepimizde zaman zaman böyle hassas dönemler olmuyormu.. Üzme kendini maide anlıycaktır seni merak etme. .
hepimzi birbirimizi çok seviyoz sonuçta onca zamanı paylaşamışız birlikte..
Evet canım dün akşam tam yemek masasındaydık sallandık hafiften.. Benim eşim çok hassastır deprem söz konusun olunca aldık çocuğu aşağı indik. yarım saat falan aşağıda bekledik. komşular dalga geçtiler resmen..
ama deprem yani şakaya gelmez...
Canım sen nerelerdesin yaww bi geliyon sonra kayboluyorsun.. meşgul hatun.. seni daha çok aramızda görmek isteriz
canım ben aylarca içtim halada içiyorum çok severim.. ayrıca güllüsüde çok güzel denemeni tavsiye ederim..
geçmiş olsun güzelimmm sıcaklardan heralde.
benim ufaklık olmsa eteğimden ayrılmıyo yaaa.uyuyunca başlarım artık.
geçmiş olsun canımm midenimi üşüttün acaba soğuk bişeyler yiyip içtiysen:26:
geömiş olsun canım üşüttün mu aceba haftasonu denize mı gıttıydın....sankı
ay başınıbeklem adını yazıdr zaten emrak etme ben yazdıralı 2 ay olacak daha 1 kıtap bıtmedı ama utancımdan bu ay bıtmeden btırdem ıkı kıtap en az....zaten lısteyı görsen çogu benım gıbı adı yazılı ama kıtap okuduğu yok.....
iyi canım
yaa kızlar ben geldim herkes gitmiş yaa..
mutfağı tam toparlayamadım işleri yine yarım bıraktım 2 telefon görüşmesi tüm iş yapma azmimi kaçırıverdi. off off...
pis boğa senı kalk bakıym kaldır potişi......
hemen mutfağa.....çocugun olsa yap desen yapmasa nasıl kızarsın demı bu sıpa kıme cekmış laf dınlemıyo dıye.....
bak ben 1 saat kıtap okudum molaya geldım.....şimdi 1 saat daha okuycam....
haklısın valla gideyimde şu çamaşır makinesini çalıştırayım değil mi ? kocam yine söylenecek makine yıkıyor sen yıkamıyon ona bile üşeniyon diye.. Adam haklı yani..
ay ne kadar cok bana benziyosun sen ya
caNIM YA banada söylesene nerden aldin :) ben bulamiyom burda
canım walla bana zayıflamakmış kıyafetmiş şuymuş buymuş vız geliyo trıs gidiyo yani o derece.. ama yinede tam olarak bırakmadım kendimi off ne biliyim..
yeşilçayın güllüsü tr de satılıyo ama orda bulabilirmisin bilmiyorum doğadan ın var büyülü bohça onun hem güllüsü var hem yaseminlisi..
gojı bery bi üzüm çeşidi.
dukanın serbest meyvesı dıye bılıyom...
bımden aldım ben....
krepe gelınce 1 kaşık yulaf kepeği,2 yumurta yarım çay bardağı sütü karıştır ....
peçeteye 1 damla yag damlatıp tavayı onla yagla karışımı 2-3 krep çıkacak şekılde dök....
yanına maydonoz,peynir çay ohhh sana mis gibi kahvaltı......
a
misafiri gonderme imkanin yokmu ? bebiside annen veya kayinvalidene biraksan olmazmi ?
bence bu sene atlamamalisin mutlaka kutlamaya calis.. cunku bu sene evde misafir var diye zaten beklemez ..
ve tam surpriz olur ..
...............................
ben bi sene evlilik yildonumumuzden 3,4 gun once ona ters davranmaya basladim boyle sinirli sinirli cvp veriyordum
konusmuyordum bu aralar cok kotuyum uzerime gelme filan diyordum tam bunalim takildim (ama dozunu iyi ayarlamak gerekiyor) unuttum sansin suphelenmesin diye
o gun esim evden cikar cikmaz sabahtan aksama kadar evi susledim
antreye salona yatak odasina her yere mumlar koydum salona parkenin ustune gul yapraklariyla seni seviyorum yazdim yine kenarini mumlarla cevirdim
ev muhtesemdi ve guzel bi yemek masasi hazirladim bide benim koca su doku oyununu cok sever hediye olarakda bi tane su doku oyun kitabi aldim tabi onu gecenin sonunda verdim .. beklemedigi icin cok sasirmis ve mutlu olmustu
ve daha bi sasirtmak istiyorsan
gelinligin hala duruyorsa ve icine girebiliyorsan gelinligini giy
o zaman tam sapsala doner
özlem dukan kitabın bitti mi?
hangi evredesın sen şimdi?
ne yedın bugun?
bebis olunca bazen gunde bir makine cikiyor canim
birde dun sevgili kocacigim yuzunden yikadim o makineyi ..
o kadar yorgundum ki sabah gozumu acamiyorum esimde ise gec gitti
gidekende oglan uyanmis getirdi bizim yataga biraz oynastilar, minciklastilar, kikirdastilar ben arkami dondum hala uyumaya calisiyorum
akilli kocacigim sabahlari oglanin bezi cok doldugu icin bizim yatagin ustunde cocugun altini acmis .. oglanda geri bezi taktirmayinca oylece birakmis, kelogsunu yemeye gitmis mutfaga.. alti hava alsin biraz 10 dakika sonra takarim diye dusunmus ..
bebisimde tepeme binmeye calisiyor, sacimi asiliyor, kirpiklerimi yoluyor ve ben hala iki dakika daha kestirme gayreti icerisindeyim
o sirada sirrrrrr diye bi ses geldi allah allah ne bu demeye kalmadan sirtimda bi islaklik hissettim
ve anliycagin carsaf, yorgan, pjamalarim ve ben sabah sabah guzel bi islandik ..
ve 2 dakika daha kestirme hevesi bana 2 saatlik is cikardi ..
kprebi denedın mı ay çok güzel oluyo ya ben yemeye doyamıyom öğlen yedım hala yıyesım var....oh süpermis :) gojiyi ilk defa duydum ama baya saglikli biseymis.
i
kprebi denedın mı ay çok güzel oluyo ya ben yemeye doyamıyom öğlen yedım hala yıyesım var....
bugunkü hakkım doldu sabahı iple çekiyom.....yanına mis bıde maydonoz off şimdiden ağzım sulandı.....
ben ikinci evdereyim cnm, ikinci evreye kdr okudum kitabi. istedigim kiloya ulasinca ücüncü evreye geciyorum ya daha o güne cok, ve o güne kdr unututum diye o bölümleri okumadim
bugun daha kahvaltiyla duruyorum, bol baharatli domatesli bi menemen yaptim, yaninada bi köfte yedim...
daha acikmadim hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?