Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

eferım seherıme....
yok canim sabah zaten 1.5 yumurta yedim
bende bugunluk yumurta dozumu doldurdum,
artik yarin sabaha denerim bende :)
of bugun ne yapcam bilmiyorum
artik ne yiyecegimi sasirdim
sen yıen sebze yıyebılıyon ya ben napıyım...ataktayım daha....

sen atagı kaç gun yaptın?

takımda sadece ıkımız kaldık demı dukan yapan???????

sebze gunun mu bugun?

pek dikkat etmiyorum ona cnm ya ben, sebze olarak bi domates yiyorum zaten.
onuda canim ne zaman cekerse o zaman yiyorum

arkadasim bana 100 sayfalik dukan yemek kitabi getirdi bi göz atmadim daha
belki degisik biseyler yaziyodur
hergün ayni seyleri yemekten sikilmaya basladim

eferım seherıme....

sen yıen sebze yıyebılıyon ya ben napıyım...ataktayım daha....

sen atagı kaç gun yaptın?

takımda sadece ıkımız kaldık demı dukan yapan???????

ben 7 gün yapmistim atagi cnm, ama zorlanmamistim hic.
güzel gecmisti.

evet bi ikimiz variz, maida yapiyor gerci daha hala

özlem suyu ne kadar içiyosun sen?

ben acaip susuyom....

dun 3 eyakın içtim....bugun 1 i gectı çoktan.....akşama baya içerim....

suyu ıhmal etme ...

bi arkadaşımın kocası gut hastalığına yakalnmış yıyeceklerdekı pürin adlı bi madde nedenmış....ondada sanırım böbrekte üre mı ürik asit mi ne birikmiş...

diyet yapıcaz dıye sağlıgımızdan olmuyalım inşallah.......

tembellık yapma kız okusana ...

mainin verdiği sitede güzel ben ordan krep tarıfı felan aldım......tatlı vs evre evre tarifler var.....

kk da dukan cıalrın oldugu topc varya bazen oraya da bakıyom...gunluk menulerının resmını bıle çekıp koyan var....gojıyı onlardan duydum bende.....

bende 3-4 litre iciyorum tatlim.
bazen 2ye falan düsüyor ama 2den az icmem asla.
hele simdi yesil caya alistim dahada cok icerim

neydi main verdigi site cnm, bi yazsana. ben kaydetmemisim hic bi yere.
dukan basligi bana cok karmasik geliyor ya, bi sürü msj icinden tarif aricaksin, cok zor is :)

Son düzenleme:
ay ne kadar cok bana benziyosun sen ya

sende mi üşengeçsin?? ayy en sevmediğim huyum bu benim yaa.. işe başlasam büyük ihtimalle bitiriyorum genellikle ama işte başlayana kadar siftinip duruyorum. Birde ben iş yaparken bölünmüycek o iş yoksa kalıyp da kalıyo tekrar başlamak için bi daha siftiniyom.. Şu an olduğu gibi...

evde misafir olmasa evde bişeyler ya bebişi uyut dicem ama.biraz erteleyin istersen tatlım.

Ertelemek istemiyom tatlım yaa erteleyince bir daha hiç kutlanmaz geçti gitti nasılsa diye.. geçen senelerde de öyle oldu çünkü..

kızlar ben şimdi çıkıyorum akşama yine misafir gelicekmiş.. gidem markete 3-5 bişi alam da yemek yapam.. belki tekrar giremem yarın görüşürüz artıkın.. kendinize iyi bakınız hoşçakalın..

hemen hallettim geldim kızlarrrr.şimdi yemek yapim de erkenden yiyim bariii.ayyy ben boş duramıyorum yaaaa iş yapma hastalığına tutuldum heralde.

saol canim bi göz atayim

öglen yemegimi yedim bende, enfes olmus

önce kiymami güzel baharatladim, sogan, sarimsak, aci attim icine
kücük bi borcama dagittim bi güzel
sonra domatesleri küp küp kesip baharatla harmanladim, mincikladim biraz
kiymanin üzerine sürdüm
domateslerin üzerine 2-3 dilim pastirma attim
ve en son azcik peynir serpistirdim ve firina verdim
cok güzel olmus ya, yedikce yiyesim geldi ama yanina 3 kupa bardagi yesil cay ictigim icin fazla yiyemedim.

afiyet olsun canım öyle anlatmışsınki canım çektiiii:)))
ben günde 2 kupadan fazla içilmez diye biliyorum yeşil çayı yanlışmı biliyorum acaba ?????yemekten sonra içmeye çalışıyorum bende bide içine kabuk tarçın koyuyorum güzel oluyo tadi

öğlensonu dışardaydım yeni geldim bi bakınıyım dedim ama kimseler kalmamış
sabah kahvaltımı geç yapmıştım öğlen yemeden gittim arkadaşa oda mercimekli bulgur pilavı yapmıştı çok güzeldi 1.5 tabak yedim 1.5 bardakta ayran içtim tek şekerli çayıda üstüne ohhhh
artık akşam yemem belki 1 dil. karpuz yersem
geçmişi pekte okuyamadım inş.. herkes iyidir görüşürüz bacılarrrr

hahah

benim bugun 4 kupa oldu valla :26: sonra yine iceyim dedim aklima geldi cok ictigim vazgectim.
baska bi cay yaparim kendime aksam vakti.

ic canim ic, hakikatten faydasi cok.
tadi yüzünden pek icemiyordum ben ama simdi tadi güzel olan yesil caylar buldum o yüzden hic zorlanmiyorum
ve etkisi var gercekten
pazar günü inanilmaz bi kacamak yaptim, cin restoranina gittik annemle, acik büfe vardi
2 tabak büfeden yemek, ve sonrasinda 1 tabak dondurma yedim
ama sonradan öyle pisman oldum ki pazartesi tartiya cikmaya korktum
bu sabah bi baktim ayni kilodayim yesil cay saolsun kacamagimi hasarsiz atlatmama yardim etti

hemen hallettim geldim kızlarrrr.şimdi yemek yapim de erkenden yiyim bariii.ayyy ben boş duramıyorum yaaaa iş yapma hastalığına tutuldum heralde.
boş duranı allah ta sevmez bacı çalış....

kız okyrken canım çekti ya ne güzel anlatmışsın..............

bende domates yemek ıstıyom artık neyse cuma başlıycaöm seyıre ya......

inanmiyorum ya bu kadar benzerlik olur bende aynen senin gibiyim baslayana kadar atla karayi secerim basladimmi bitiririm yarim kaldimi bi daha elleyemem

sende mı boğa burcusun yoksa?
aynen öyleyim :))

canim bende bugün carsiya gitmistim reformhausda buldum ben yalniz 100 gr 6.99 du sen akca aldin?bide baska deneyip begendigin varmi? ben daha denemedim bugün canim istemiyo yarina artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…