- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
canim bende bugün carsiya gitmistim reformhausda buldum ben yalniz 100 gr 6.99 du sen akca aldin?bide baska deneyip begendigin varmi? ben daha denemedim bugün canim istemiyo yarina artik :)
bende 6.25 falan verdim cnm,
yalniz yesil cayda japonyadan olmamasina dikkat edin kizlar
malum nükleer santral yüzünden japonyadan gelen herseye daha dikkatli yaklasmak zorundayiz
yesil cay olarak mi diyorsun cnm denedigim var mi diye?
bide grapefruitlusunu denedim, öyle özelligi yoktu begnemedim pek
su an holunderblüten tee iciyorum, oda cok güzel.
elif senanin verdigi 5i bi yerde cayini tamamlamak icin almistim, heidekraut alacagima holunderblüten almisim
ama tadida cok güzel, sevdim
of düsünüyorumda bu ay 30 euro sirf caya vermisim:44:
ay canim hic aklima gelemisti hatirlattigin iyi oldu ins japon degildir benimki,cindi diye hatirliyorum ama bi bakayim bari :)
hepiniz sağolu kızlar yaa gittim dr a ultrason verdi perşembe günü çektiricem falan işte safrakkesesinden kaynaklı olabilirmiş rahatsızlığım üşetmemişim benim midemde kasılma oluyor ve sıklaşmaya başladı son zamanlarda ne gecem kaldı nede gündüzüm bir anda kramp geliyor kasılıyorum yarım saat 1 saat sonra geçiyor safrakesesinde taş oolllabilirmiş bakalım görücez inş basit birşeydir
fantaziye bak hatundaseni gidi seni
tekrar gecmis olsun canim insallah onemli birsey cikmaz
1 ay sonra 9 senelik olcaz canim.. eskiyoruz yavas yavas
arada bi canlandirmak gerekiyor yoksa cok monotonlasiyor evlilik ..
daha bende neler neler var
inanmiyorum ya bu kadar benzerlik olurbende aynen senin gibiyim baslayana kadar atla karayi secerim basladimmi bitiririm yarim kaldimi bi daha elleyemem
biz senle bi özelden konussak iyi olcak galibahaha...
ben daha cömezim bana taktik verirsin
kiz allah iyiligini versintamam bi ara ozelden ozel ders veriyim
bi bak bakim cnm, benimkiler hepsi cin
hahahha benim esim terazi burcu,o deli olmuyor,o da cok genis biri ,aksine o deli eder beni baska konularda bu genisligi yüzünden :)inanmiyorum ayni kiz kardesim
evlenmeden once temizlik gunlerinde deli ederdi beni, o poposunu kaldirasiya ben isi yarilardim ..
degisen bisey yok basak burcu bi kocaya dustu simdide kocasini deli ediyor
bi bak bakim cnm, benimkiler hepsi cin
1 kılo 700gramha gayret cnm...
cumaya az kalmis
ne kdr kilo verdin simdiye kdr?
inş.dua etbende merak ediyorum sudemmmmm....maşşşş. bu sefer istikrarlı gördüm seniiiiihadi kızlar siz verin sonra bana yardımcı olursunuz bende bayram sonu başlıycam mutlaka
sehere ve bana takılşu hastalığa bide ben tutulsam ne güzeel olucak bazen bende çok üşeniyorum yaa
bende boğayım bende...aynen öyleyim :))
canim bende bugün carsiya gitmistim reformhausda buldum ben yalniz 100 gr 6.99 du sen akca aldin?bide baska deneyip begendigin varmi? ben daha denemedim bugün canim istemiyo yarina artik :)
kızlar günaydın bu sabah çok sinirim bozuk olarak uyandım..
İnternetim kesilmiş kotası dolmuş ve paketi aştığım için sağlam bir fatura beni bekliyor..ve bundan sonra yaptığım her bağlantı bana ekstra ücret olrark yansıyacak..
Şimdiye kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım paketi aşsamda 3-5 tl tutardı.. şu an nerdeyse 2 aylık fatura tutarına ulaşmış..
Bu misafir beni batırdı batırdı..
Psikolojim alt üst kızlar yaa..
ne diyeti kaldı, ne para kaldı, ne sinir kaldı.. allahım sen affet ama br daha tövbeler tövbesi evime yatılı misafir kabul etmem...
şimdi ben kalksam eminim gelir pc ye oturur ve yine o abidik gubidik facebook oyunlarını oynar ve 2 fatura daha geçirir bana..
çıldırıcam kızlar az kaldı gitmeyede hiç niyeti yok..
bu arada beni mazur görün vın ı sökücem birazdan.. gün içinde belki bağlanamayabilirim tekrardan cuma gelir listeleri yaparım pazartesi yeni paket tanımlanana kadarda giremem belki kızlar arada kaçamak uğrarım ama sohbete kalamıycam..
.
İnternetim kesilmiş kotası dolmuş ve paketi aştığım için sağlam bir fatura beni bekliyor..ve bundan sonra yaptığım her bağlantı bana ekstra ücret olrark yansıyacak..
Şimdiye kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım paketi aşsamda 3-5 tl tutardı.. şu an nerdeyse 2 aylık fatura tutarına ulaşmış..
ne diyeti kaldı, ne para kaldı, ne sinir kaldı.. allahım sen affet ama br daha tövbeler tövbesi evime yatılı misafir kabul etmem...
şimdi ben kalksam eminim gelir pc ye oturur ve yine o abidik gubidik facebook oyunlarını oynar ve 2 fatura daha geçirir bana..
bu arada beni mazur görün vın ı sökücem birazdan.. gün içinde belki bağlanamayabilirim tekrardan cuma gelir listeleri yaparım pazartesi yeni paket tanımlanana kadarda giremem belki kızlar arada kaçamak uğrarım ama sohbete kalamıycam..
günayyydııııııııııııııın takımımın güzel ve çıtır hatunlarııııııııı(ben hariç)
kızlar bugünlerde kendimi bi yemeğe verdim tutamıyorum hele kocam işyerinden badem getirmiş biri hediye vermiş yoksa hayatta aldırmazdım hiç dayanamıyorum girip çıkıp atıyorum ağzıma
kahvaltım dövmeyin amaaaa:26::26:
1dil krempeynirli kepek ekmek
1 dil nutellalı kepek ekmek
şkersiz çay 15 badem
ben sanırım oruçta tutabilecem boğazımı başka yolu yok ama size söz veriyorum bayramda 70 olucam küsüratsız
bu kaçıncı sözüm unuttum ya
nerdesiniz kızlar kimse uğramamış herkes nerdeeeebende birazdan çıkıcam 2 saat sonra dönerim
bende bım den alıyorum ama hiç bakmak aklıma gelmemişti üzerinde yazıyomu gideyim bi bakayım
Allahım yaa sen bugün benim sabrımı mı sınıyorsun yaa anlamadım gitti yawww...
şimdide kocam aradı yıllık izni iptal olmuş tatil yatar dedi.. alabilirse ağustos 13 haftasına alıcakmış izni bende tam o hafta regli olucam istemem dedim.. napıcam tatile gidip havuza denize girmeden oturcakmıyım?? Ağlıycam şimdi sinirimden yaa.. off yaa offfff kahretsin yaaa....
ben geldimmm kızlar nerdesiniz yine kimseyi yakalayamadım
daha öğlen yemeğimi yemedim ama 8.10 tane badem yedim 1 ısırıkta kızımın muzundan ısırdımhiç bişey yiyesim yok ama yemeyincede akşam saldırıyorum yaa
elifsenacımm haklısın ınnuk benim saçımı çekicek inş.. artıda çıkmam ama eksidede çıkmıycam kesin yerimde saysam razıyım
sudemmm tartıldınmı kaç kilosunn:26:
günayyydııııııııııııııın takımımın güzel ve çıtır hatunlarııııııııı(ben hariç)
kızlar bugünlerde kendimi bi yemeğe verdim tutamıyorum hele kocam işyerinden badem getirmiş biri hediye vermiş yoksa hayatta aldırmazdım hiç dayanamıyorum girip çıkıp atıyorum ağzıma
kahvaltım dövmeyin amaaaa:26::26:
1dil krempeynirli kepek ekmek
1 dil nutellalı kepek ekmek
şkersiz çay 15 badem
ben sanırım oruçta tutabilecem boğazımı başka yolu yok ama size söz veriyorum bayramda 70 olucam küsüratsız
bu kaçıncı sözüm unuttum ya
nerdesiniz kızlar kimse uğramamış herkes nerdeeeebende birazdan çıkıcam 2 saat sonra dönerim
bende bım den alıyorum ama hiç bakmak aklıma gelmemişti üzerinde yazıyomu gideyim bi bakayım
hahahha benim esim terazi burcu,o deli olmuyor,o da cok genis biri ,aksine o deli eder beni baska konularda bu genisligi yüzünden :)
baktim cinmis benimkide,zaten yesil cay genelde cin oluyo :)
1 kılo 700gram
.
Allahım yaa sen bugün benim sabrımı mı sınıyorsun yaa anlamadım gitti yawww...
şimdide kocam aradı yıllık izni iptal olmuş tatil yatar dedi.. alabilirse ağustos 13 haftasına alıcakmış izni bende tam o hafta regli olucam istemem dedim.. napıcam tatile gidip havuza denize girmeden oturcakmıyım?? Ağlıycam şimdi sinirimden yaa.. off yaa offfff kahretsin yaaa....
aslıcım farkındamısın ama haftalardır yerinde sayıyorsun.. ayrıca kendine sürekli yağ depolarsan kilo veremezsin haliyle ... sabah nutella yemişsin, krem peynir yemişsin, 15 tane badem yemişsin.. bunların hepsi yağ hepsi.. farkında olarakmı yapıyorsun bilmiyorum ama bu kadar yağ yetmez gibi birde üzerine 8-10 badem daha yiyorsun..
daha fazla yağ stokluyorsun kendine.. zaten metabolizman yavaş işliyor bugün ne yap ne et daha fazla yağ ve şeker alma lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?