Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim bende bugün carsiya gitmistim reformhausda buldum ben yalniz 100 gr 6.99 du sen akca aldin?bide baska deneyip begendigin varmi? ben daha denemedim bugün canim istemiyo yarina artik :)

bende 6.25 falan verdim cnm,
yalniz yesil cayda japonyadan olmamasina dikkat edin kizlar
malum nükleer santral yüzünden japonyadan gelen herseye daha dikkatli yaklasmak zorundayiz

yesil cay olarak mi diyorsun cnm denedigim var mi diye?
bide grapefruitlusunu denedim, öyle özelligi yoktu begnemedim pek

su an holunderblüten tee iciyorum, oda cok güzel.
elif senanin verdigi 5i bi yerde cayini tamamlamak icin almistim, heidekraut alacagima holunderblüten almisim
ama tadida cok güzel, sevdim

of düsünüyorumda bu ay 30 euro sirf caya vermisim:44:

ay canim hic aklima gelemisti hatirlattigin iyi oldu ins japon degildir benimki,cindi diye hatirliyorum ama bi bakayim bari :)

tekrar gecmis olsun canim insallah onemli birsey cikmaz

fantaziye bak hatunda seni gidi seni

1 ay sonra 9 senelik olcaz canim.. eskiyoruz yavas yavas
arada bi canlandirmak gerekiyor yoksa cok monotonlasiyor evlilik ..
daha bende neler neler var

tekrar gecmis olsun canim insallah onemli birsey cikmaz

1 ay sonra 9 senelik olcaz canim.. eskiyoruz yavas yavas
arada bi canlandirmak gerekiyor yoksa cok monotonlasiyor evlilik ..
daha bende neler neler var

biz senle bi özelden konussak iyi olcak galiba haha...
ben daha cömezim bana taktik verirsin

inanmiyorum ya bu kadar benzerlik olur bende aynen senin gibiyim baslayana kadar atla karayi secerim basladimmi bitiririm yarim kaldimi bi daha elleyemem

inanmiyorum ayni kiz kardesim
evlenmeden once temizlik gunlerinde deli ederdi beni, o poposunu kaldirasiya ben isi yarilardim ..
degisen bisey yok basak burcu bi kocaya dustu simdide kocasini deli ediyor

günayyydııııııııııııııın takımımın güzel ve çıtır hatunlarııııııııı(ben hariç)
kızlar bugünlerde kendimi bi yemeğe verdim tutamıyorum hele kocam işyerinden badem getirmiş biri hediye vermiş yoksa hayatta aldırmazdım hiç dayanamıyorum girip çıkıp atıyorum ağzıma

kahvaltım dövmeyin amaaaa:26::26:
1dil krempeynirli kepek ekmek
1 dil nutellalı kepek ekmek
şkersiz çay 15 badem
ben sanırım oruçta tutabilecem boğazımı başka yolu yok ama size söz veriyorum bayramda 70 olucam küsüratsız
bu kaçıncı sözüm unuttum ya
nerdesiniz kızlar kimse uğramamış herkes nerdeeeebende birazdan çıkıcam 2 saat sonra dönerim

bi bak bakim cnm, benimkiler hepsi cin

bende bım den alıyorum ama hiç bakmak aklıma gelmemişti üzerinde yazıyomu gideyim bi bakayım

inanmiyorum ayni kiz kardesim
evlenmeden once temizlik gunlerinde deli ederdi beni, o poposunu kaldirasiya ben isi yarilardim ..
degisen bisey yok basak burcu bi kocaya dustu simdide kocasini deli ediyor
hahahha benim esim terazi burcu,o deli olmuyor,o da cok genis biri ,aksine o deli eder beni baska konularda bu genisligi yüzünden :)
bi bak bakim cnm, benimkiler hepsi cin

baktim cinmis benimkide,zaten yesil cay genelde cin oluyo :)

Son düzenleme:
ha gayret cnm...
cumaya az kalmis
ne kdr kilo verdin simdiye kdr?
1 kılo 700gram

bende merak ediyorum sudemmmmm....maşşşş. bu sefer istikrarlı gördüm seniiiii hadi kızlar siz verin sonra bana yardımcı olursunuz bende bayram sonu başlıycam mutlaka
inş.dua et

şu hastalığa bide ben tutulsam ne güzeel olucak bazen bende çok üşeniyorum yaa
sehere ve bana takıl

aynen öyleyim :))

canim bende bugün carsiya gitmistim reformhausda buldum ben yalniz 100 gr 6.99 du sen akca aldin?bide baska deneyip begendigin varmi? ben daha denemedim bugün canim istemiyo yarina artik :)
bende boğayım bende...

kızlar günaydın bu sabah çok sinirim bozuk olarak uyandım..
İnternetim kesilmiş kotası dolmuş ve paketi aştığım için sağlam bir fatura beni bekliyor..ve bundan sonra yaptığım her bağlantı bana ekstra ücret olrark yansıyacak..
Şimdiye kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım paketi aşsamda 3-5 tl tutardı.. şu an nerdeyse 2 aylık fatura tutarına ulaşmış..
Bu misafir beni batırdı batırdı..
Psikolojim alt üst kızlar yaa..
ne diyeti kaldı, ne para kaldı, ne sinir kaldı.. allahım sen affet ama br daha tövbeler tövbesi evime yatılı misafir kabul etmem...
şimdi ben kalksam eminim gelir pc ye oturur ve yine o abidik gubidik facebook oyunlarını oynar ve 2 fatura daha geçirir bana..
çıldırıcam kızlar az kaldı gitmeyede hiç niyeti yok..

bu arada beni mazur görün vın ı sökücem birazdan.. gün içinde belki bağlanamayabilirim tekrardan cuma gelir listeleri yaparım pazartesi yeni paket tanımlanana kadarda giremem belki kızlar arada kaçamak uğrarım ama sohbete kalamıycam..
.

Allah akil fikir versin misafirine,ne kadar düsüncesiz insanlar var su hayatta ya:Allah sabir versin canim

Son düzenleme:
gunaydin kizlar
diyet motivasyonum geri geldi
dun epeydir gormedigim tanidiklari gordum, herkes ay ne guzel kilo vermissin filan dedi
acayip hosuma gitti toplamda 7 kilo verdim daha 14 kilo var ama demekki baya bi belli oluyor

ay canim ya kim bu densiz allah askina nasil sabrediyorun ya
kota dolmus de cek internetin fisini
bu ne rahatlikmis hem modemi kapatirsan belkide gider can sikintisindan durumaz sende guzelce kutlarsin evlilik yildomunuzu
sinir oluyorum boyle rahat tiplere
ben kizkardesimin evinde bile cekinirim, ne girip izinsiz bi dolabini acabilirim nede internetini kullanabilirim ..

ay canim ya naptin sen .. saliverme kendini bi saldinmi hemen + ya geciyor tarti ...
hemen bol bol su ic kacamaklarin sana yapismadan geri gitsin..
bak innuk sinirli zaten cuma arti cikarsan sacini ceker :18::18::18:

ben geldimmm kızlar nerdesiniz yine kimseyi yakalayamadım
daha öğlen yemeğimi yemedim ama 8.10 tane badem yedim 1 ısırıkta kızımın muzundan ısırdım hiç bişey yiyesim yok ama yemeyincede akşam saldırıyorum yaa

elifsenacımm haklısın ınnuk benim saçımı çekicek inş.. artıda çıkmam ama eksidede çıkmıycam kesin yerimde saysam razıyım

sudemmm tartıldınmı kaç kilosunn:26:

Son düzenleme:
Allahım yaa sen bugün benim sabrımı mı sınıyorsun yaa anlamadım gitti yawww...
şimdide kocam aradı yıllık izni iptal olmuş tatil yatar dedi.. alabilirse ağustos 13 haftasına alıcakmış izni bende tam o hafta regli olucam istemem dedim.. napıcam tatile gidip havuza denize girmeden oturcakmıyım?? Ağlıycam şimdi sinirimden yaa.. off yaa offfff kahretsin yaaa....

canim üzülme biz göremesekde vardir herseyde bi hayir

aslıcım farkındamısın ama haftalardır yerinde sayıyorsun.. ayrıca kendine sürekli yağ depolarsan kilo veremezsin haliyle ... sabah nutella yemişsin, krem peynir yemişsin, 15 tane badem yemişsin.. bunların hepsi yağ hepsi.. farkında olarakmı yapıyorsun bilmiyorum ama bu kadar yağ yetmez gibi birde üzerine 8-10 badem daha yiyorsun..
daha fazla yağ stokluyorsun kendine.. zaten metabolizman yavaş işliyor bugün ne yap ne et daha fazla yağ ve şeker alma lütfen..

canim bu menüyle seni biz kilo almak isteyenler bölümüne alalim
kiz naptin, vazgec artik su abur cuburdan, dogru düzgün seyler ye
yedikleri ne doyurucu ne faydali
üstelik cok kalorili

hahahha benim esim terazi burcu,o deli olmuyor,o da cok genis biri ,aksine o deli eder beni baska konularda bu genisligi yüzünden :)

baktim cinmis benimkide,zaten yesil cay genelde cin oluyo :)

evet genelde cin ama japonyadanda cok var canim

süpersin cnm tebrikler, benim tartida bu sabah 86,2 gösterdi. cuma günü 87.6ydim daha

düsüncesiz insanlardan nefret ediyorum... kac gün oldu cnm ya, evi yurdu yok mu bu kadinin?

canım benim üzülme bugün çok sitrese girdin sen inşş. tez zamanda düzelir herşeyy
söylediğinde çok haklısın canım ben zaten 72 de kalmışımdır birazda onun psikolojsi var üzerimde nasıl olsa aşağıya inemiyorum diye herhalde bende anlamıyorum kendimi
büyük kızım 16 yaşında o 1 yaşındaydı ben 72 kiloydum yani 15 senedir insemde hiç duramadım 6 lı kilolarda
sabah krem peynir nutella yedim ama 1 er tatlı kaş. ancaymıştır belki dahada az öyle abartmadım yani

öğlen yemeğim
2 dil kepek ekmek
1 por. melemen
1 dil. karpuz
2 çatal beyaz peynir

tmm canım artık bugün yağ şeker yemiycem gidip hemen yeşil çayımı demleyim çubuk tarçınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…