Allahım yaa sen bugün benim sabrımı mı sınıyorsun yaa anlamadım gitti yawww...
şimdide kocam aradı yıllık izni iptal olmuş tatil yatar dedi.. alabilirse ağustos 13 haftasına alıcakmış izni bende tam o hafta regli olucam istemem dedim.. napıcam tatile gidip havuza denize girmeden oturcakmıyım?? Ağlıycam şimdi sinirimden yaa.. off yaa offfff kahretsin yaaa....
ben geldimmm kızlar nerdesiniz yine kimseyi yakalayamadım
daha öğlen yemeğimi yemedim ama 8.10 tane badem yedim 1 ısırıkta kızımın muzundan ısırdımhiç bişey yiyesim yok ama yemeyincede akşam saldırıyorum yaa
elifsenacımm haklısın ınnuk benim saçımı çekicek inş.. artıda çıkmam ama eksidede çıkmıycam kesin yerimde saysam razıyım
sudemmm tartıldınmı kaç kilosunn:26:
:
düsüncesiz insanlardan nefret ediyorum... kac gün oldu cnm ya, evi yurdu yok mu bu kadinin?
kuzenim canım yaa.. aslında ben çağırdım ama keşke çağırmasaydım diyorum şimdi.. zaten hiç bişeye tahammülüm yok bir de üzerine bunu çekemiyorum.. Ben böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim.. Off bu konuda çok doluyum başka şeylerde var.. ama kendime söz veriyorum bir daha asla ama asla eve yatılı misafir kabul etmem kalan da 1 geceden fazla kalmasın evimde bu ne yaaa..
Dün zaten kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı benimle..
Önce hiç bişe söylemedi öğleden sonra saat 3 te falan abisinin akşam yemeğine geleceğini söyledi..onuda ben sorunca söyledi o saatten sonra evde yemek varken kalkıp yemek yaptım tekrardan saatlarimi harcadım.. Sonra akşam saat 7 oldu baktım gelen giden yok abisi işten 5 te çıkıyor.. Dedim abini aradın mı nerde kaldı falan aramış ta abisinin işi uzamış 9 da çıkacakmış gelemiycekmiş..
Saçımı başımı yolasım geldi.. offf yani daha neler...
sinirlerim alt üst kızlar ne yapıcamı bilmiyorum bana biri yardımcı olsun lütfen yokmu şöyle bildiğiniz dua falan sakinleşmek için.. ya kendimi atıcam balkondan aşağı ya başka birilerini...
canım rahat ol....kızlar günaydın bu sabah çok sinirim bozuk olarak uyandım..
İnternetim kesilmiş kotası dolmuş ve paketi aştığım için sağlam bir fatura beni bekliyor..ve bundan sonra yaptığım her bağlantı bana ekstra ücret olrark yansıyacak..
Şimdiye kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım paketi aşsamda 3-5 tl tutardı.. şu an nerdeyse 2 aylık fatura tutarına ulaşmış..
Bu misafir beni batırdı batırdı..
Psikolojim alt üst kızlar yaa..
ne diyeti kaldı, ne para kaldı, ne sinir kaldı.. allahım sen affet ama br daha tövbeler tövbesi evime yatılı misafir kabul etmem...
şimdi ben kalksam eminim gelir pc ye oturur ve yine o abidik gubidik facebook oyunlarını oynar ve 2 fatura daha geçirir bana..
çıldırıcam kızlar az kaldı gitmeyede hiç niyeti yok..
bu arada beni mazur görün vın ı sökücem birazdan.. gün içinde belki bağlanamayabilirim tekrardan cuma gelir listeleri yaparım pazartesi yeni paket tanımlanana kadarda giremem belki kızlar arada kaçamak uğrarım ama sohbete kalamıycam..
.
2 kılo 200 gram gıttı canım ..ben geldimmm kızlar nerdesiniz yine kimseyi yakalayamadım
daha öğlen yemeğimi yemedim ama 8.10 tane badem yedim 1 ısırıkta kızımın muzundan ısırdımhiç bişey yiyesim yok ama yemeyincede akşam saldırıyorum yaa
elifsenacımm haklısın ınnuk benim saçımı çekicek inş.. artıda çıkmam ama eksidede çıkmıycam kesin yerimde saysam razıyım
sudemmm tartıldınmı kaç kilosunn:26:
Allahım yaa sen bugün benim sabrımı mı sınıyorsun yaa anlamadım gitti yawww...
şimdide kocam aradı yıllık izni iptal olmuş tatil yatar dedi.. alabilirse ağustos 13 haftasına alıcakmış izni bende tam o hafta regli olucam istemem dedim.. napıcam tatile gidip havuza denize girmeden oturcakmıyım?? Ağlıycam şimdi sinirimden yaa.. off yaa offfff kahretsin yaaa....
kuzenim canım yaa.. aslında ben çağırdım ama keşke çağırmasaydım diyorum şimdi.. zaten hiç bişeye tahammülüm yok bir de üzerine bunu çekemiyorum.. Ben böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim.. Off bu konuda çok doluyum başka şeylerde var.. ama kendime söz veriyorum bir daha asla ama asla eve yatılı misafir kabul etmem kalan da 1 geceden fazla kalmasın evimde bu ne yaaa..
Dün zaten kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı benimle..
Önce hiç bişe söylemedi öğleden sonra saat 3 te falan abisinin akşam yemeğine geleceğini söyledi..onuda ben sorunca söyledi o saatten sonra evde yemek varken kalkıp yemek yaptım tekrardan saatlarimi harcadım.. Sonra akşam saat 7 oldu baktım gelen giden yok abisi işten 5 te çıkıyor.. Dedim abini aradın mı nerde kaldı falan aramış ta abisinin işi uzamış 9 da çıkacakmış gelemiycekmiş..
Saçımı başımı yolasım geldi.. offf yani daha neler...
sinirlerim alt üst kızlar ne yapıcamı bilmiyorum bana biri yardımcı olsun lütfen yokmu şöyle bildiğiniz dua falan sakinleşmek için.. ya kendimi atıcam balkondan aşağı ya başka birilerini...
kızlar bana maşş. diyin...
kendımı çok verımlı hissedıyorum....
sabah erken kalkıyorum,erken yatyorum,
yaz tatılımı yı degerlendırmeye başladım.....
2 saat kıtap okuudm bugun ......yaz tatılım bıtene kadar da okumak ıstıyom......
öğunblerde ne yemem gerektıgını bılyıorum.....
kaç aydır bazen aç ,bazen tok,bazen aşırı yıyerek saçma sapan şeyler uyguladım....
ne dıyet yaptıgım bellıydı ne yapmadıgım karnım kimi zaman doydu kımı zaman doymadı....
ama şimdi karnımda gözumde doyuyo.....
alternetif çok......yulafla kekını de pogcanı da ne ıstersen pişirebiliyosun.....tatlandırırcı kullanmak şartıyla.....
ınnuk,özlem ve canım maım 3 unuze hatta hasretım34 e de 4 unuze de çok teşekkur ederım kızlar.....
vucudumun yaglardan kurtuldugunu düşünüyorum.....yagsız da yemek yenebılıyomuş...kahvaltı edılebılıyomuş....
oysakı ne kadar çok yag tuketırmişiz gereksız yere....
aslım hıç dakıka bıle katbetme bence....
sonuçta tamamen meyvesız degıl....
gojı berry yıyosun....
diğer evrede gunde1 porsıyon meyve de var....
ramazan bayramına hedefıne ulaşmış ol ve bayramda herkesı şaşırt....
en azından atak yap 3 kılo ver 69 ol devam et eskı dıyetlerıne.....
2 saat kıtap okuudm bugun ......yaz tatılım bıtene kadar da okumak ıstıyom......
kaç aydır bazen aç ,bazen tok,bazen aşırı yıyerek saçma sapan şeyler uyguladım....
ne dıyet yaptıgım bellıydı ne yapmadıgım karnım kimi zaman doydu kımı zaman doymadı....
alternetif çok......yulafla kekını de pogcanı da ne ıstersen pişirebiliyosun.....tatlandırırcı kullanmak şartıyla.....
ınnuk,özlem ve canım maım 3 unuze hatta hasretım34 e de 4 unuze de çok teşekkur ederım kızlar.....
vucudumun yaglardan kurtuldugunu düşünüyorum.....yagsız da yemek yenebılıyomuş...kahvaltı edılebılıyomuş....
gojı berry yıyosun....
MASALLAH MASALLAH MASALLAH canim sana .. hersey beyinde bitiyor
yeterki istesin insanoglunun yapamayacagi sey yok ..
bende dukan diyetini aslinda istiyorum 3 gun atak yapip birakiyim ama korkuyorum o verdigim 3 kiloyu baska bi diyete gecince hemen geri alirsam diye ...
canım korkma bak ben bıraktım nerdeyse 1 hafta oldu ve yediklerime hiç ama hiç dikkat etmiyorum ha bire yiyorum dondurmaydı pastaydı şuydu buydu sadece ilk iki gün tartıda fazla çıktım o da ödemdir diye tahmin ediyorum. nerdeyse 5 gündür falan aynı kilomdayım. yukarıda çıkmıyorum aşağıda inmiyorum suyuda günde 1 litre zor içiyorum yani ben tam dağıttım.. ona rağmen kilo almadım sadece 400 gr aldım o kadar başka oynamadı tartı...
sabahtan beridir tüm hıncımı hırsımı oğlumdan çıkardım.. Bu akşam abisi gelince konuşucam istersen sen götür yanında istersen haftasonu biz gönderelim evine diycem.. Yeter 10 gün oldu daha haftasonunada bi 4-5 gün olur 15 gün yeter oda sıkılıdı bende yazık benim çocuğumun suçu ne.. güya çocuk evde tek benimle sıkılıyo birileri olsun oynasın diye çağırdım.. Ya kendini odaya kitliyo yarım saat çıkmıyo ya elinde telefon kafayı gömüyo pıtıpıtı mesaj yazıyo sürekli, yada internet başında face da oyun oynuyo.. gitsin evinde sıkılsın sıkılacaksa..kafayı yiycem yoksa.. önüne koyduğumu yemez.. konuşmaz.. sormazsan bişe söylemez.. Sürekli gezelim istiyor ama biz hergün dışarı çıkıp gezen insanlar değiliz ki.. ilk hafta 2-3 yere gittik yeter biz bazen haftada 1 kez bile zor çıkıyoruz.. off yaa patlıycam yaa.. Şimdi abisi yemeğe gelmeye karar vermiş işin yoksa yemek yap..
gojı berry yıyosun....
kizlar size bi faydali bilgi
agzimdaki yara 1 haftadir gecmeyince dun sabah tekrar baska bi doktora gitmistim
doktor ayni ilaci kullan degistirme dedi..
demir probleminiz varmi dedi .. asiri sekilde dusuk dedim (benim demirim surekli dusuktur senelerdir demir ilaci kullaniyorum)
bu ara rejim diyet yaptinizmi dedi
evet rejimdeyim dedim
kan tahlili yazdi yaptir sonuclarina bak dusukse demir takviyesi al dedi tamam dedim
demir ilaci bide A-Z ye butun vitaminler olan bi vitamin ilaci verdi
kan tahlilini yaptirmadim hemen demir hapiyla vitamini ictim dun ve bu sabahda ictim
inanirmisiniz dilimdeki yara kuculmus sabaha kadar
1 haftadir cekiyorum nerdeyse tam 1 hafta ne dogru duzgun bisey yiyebildim nede konusabildim
bosuna cekmisim
doktor diyet yaparken mutlaka bi vitamin hapini kullanmak gerekiyor dedi
bende vitaminler kilo yapiyor diye biliyorum dedim
vitamin haplarini icip ayni sekilde duzensiz beslenirsek kilo yapiyormus
yoksa asla kilo yapmaz dedi ..
gojı berry yıyosun....
MASALLAH MASALLAH MASALLAH canim sana .. hersey beyinde bitiyor
yeterki istesin insanoglunun yapamayacagi sey yok ..
bende dukan diyetini aslinda istiyorum 3 gun atak yapip birakiyim ama korkuyorum o verdigim 3 kiloyu baska bi diyete gecince hemen geri alirsam diye ...
kizlar size bi faydali bilgi
agzimdaki yara 1 haftadir gecmeyince dun sabah tekrar baska bi doktora gitmistim
doktor ayni ilaci kullan degistirme dedi..
demir probleminiz varmi dedi .. asiri sekilde dusuk dedim (benim demirim surekli dusuktur senelerdir demir ilaci kullaniyorum)
bu ara rejim diyet yaptinizmi dedi
evet rejimdeyim dedim
kan tahlili yazdi yaptir sonuclarina bak dusukse demir takviyesi al dedi tamam dedim
demir ilaci bide A-Z ye butun vitaminler olan bi vitamin ilaci verdi
kan tahlilini yaptirmadim hemen demir hapiyla vitamini ictim dun ve bu sabahda ictim
inanirmisiniz dilimdeki yara kuculmus sabaha kadar
1 haftadir cekiyorum nerdeyse tam 1 hafta ne dogru duzgun bisey yiyebildim nede konusabildim
bosuna cekmisim
doktor diyet yaparken mutlaka bi vitamin hapini kullanmak gerekiyor dedi
bende vitaminler kilo yapiyor diye biliyorum dedim
vitamin haplarini icip ayni sekilde duzensiz beslenirsek kilo yapiyormus
yoksa asla kilo yapmaz dedi ..
canım korkma bak ben bıraktım nerdeyse 1 hafta oldu ve yediklerime hiç ama hiç dikkat etmiyorum ha bire yiyorum dondurmaydı pastaydı şuydu buydu sadece ilk iki gün tartıda fazla çıktım o da ödemdir diye tahmin ediyorum. nerdeyse 5 gündür falan aynı kilomdayım. yukarıda çıkmıyorum aşağıda inmiyorum suyuda günde 1 litre zor içiyorum yani ben tam dağıttım.. ona rağmen kilo almadım sadece 400 gr aldım o kadar başka oynamadı tartı...
sabahtan beridir tüm hıncımı hırsımı oğlumdan çıkardım.. Bu akşam abisi gelince konuşucam istersen sen götür yanında istersen haftasonu biz gönderelim evine diycem.. Yeter 10 gün oldu daha haftasonunada bi 4-5 gün olur 15 gün yeter oda sıkılıdı bende yazık benim çocuğumun suçu ne.. güya çocuk evde tek benimle sıkılıyo birileri olsun oynasın diye çağırdım.. Ya kendini odaya kitliyo yarım saat çıkmıyo ya elinde telefon kafayı gömüyo pıtıpıtı mesaj yazıyo sürekli, yada internet başında face da oyun oynuyo.. gitsin evinde sıkılsın sıkılacaksa..kafayı yiycem yoksa.. önüne koyduğumu yemez.. konuşmaz.. sormazsan bişe söylemez.. Sürekli gezelim istiyor ama biz hergün dışarı çıkıp gezen insanlar değiliz ki.. ilk hafta 2-3 yere gittik yeter biz bazen haftada 1 kez bile zor çıkıyoruz.. off yaa patlıycam yaa.. Şimdi abisi yemeğe gelmeye karar vermiş işin yoksa yemek yap..
çok sevindim senin adına tekrar geçmiş olsun bu vitamin olayına bizde girsek mi acaba*?
sen dukana bi baslasan baska diyet istemezsin ki :)
benimde vücudumda yaralar cikiyor sürekli :S
bende vitamin alayim yarindan tibaren...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?