Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim herseyde bi hayir vardir .. bugunumuze sagligimiza ve elimizdeki nimetlerin hepsine binlerce sukur .. bi disari cik gez biraz oglusunu gezdir bi hava al inan farki goreceksin .. daha farkli dusuneceksin ..

canim sakin ogun atlama
biliyorsun ki rejimdeki en kotu sey ogun atlamak
o bademleri yiyecegine kendine bi kelogs yap yada kalorisiz guzel bi yemek hazirla inan hem karnin doyacak hemde + ya gecmeyeceksin ..

:

düsüncesiz insanlardan nefret ediyorum... kac gün oldu cnm ya, evi yurdu yok mu bu kadinin?

kuzenim canım yaa.. aslında ben çağırdım ama keşke çağırmasaydım diyorum şimdi.. zaten hiç bişeye tahammülüm yok bir de üzerine bunu çekemiyorum.. Ben böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim.. Off bu konuda çok doluyum başka şeylerde var.. ama kendime söz veriyorum bir daha asla ama asla eve yatılı misafir kabul etmem kalan da 1 geceden fazla kalmasın evimde bu ne yaaa..
Dün zaten kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı benimle..
Önce hiç bişe söylemedi öğleden sonra saat 3 te falan abisinin akşam yemeğine geleceğini söyledi..onuda ben sorunca söyledi o saatten sonra evde yemek varken kalkıp yemek yaptım tekrardan saatlarimi harcadım.. Sonra akşam saat 7 oldu baktım gelen giden yok abisi işten 5 te çıkıyor.. Dedim abini aradın mı nerde kaldı falan aramış ta abisinin işi uzamış 9 da çıkacakmış gelemiycekmiş..
Saçımı başımı yolasım geldi.. offf yani daha neler...

ne kadar kalcak ki daha?
ben hic cekemem valla, isterse canim cigerim olsun
yatili misafirin en fazla 2-3 günlügü cekilir

sinirlerim alt üst kızlar ne yapıcamı bilmiyorum bana biri yardımcı olsun lütfen yokmu şöyle bildiğiniz dua falan sakinleşmek için.. ya kendimi atıcam balkondan aşağı ya başka birilerini...

canım rahat ol....

2 kılo 200 gram gıttı canım ..

bak ramazanın bıtmesını bekleme ramazanda daha rahat yaparsın....

9 yadır dıyet yapıyom dıye 5-7 kıloyu zor verdım....

keşke daha önce dukan yapsaymışım......

karnım doyuyo....

ne yıyecegımı bılyıom.....

önceden yemek yapmaktan acızdım artık her öğün yemek yapıyom guzelce karnım doyuyo.....

hemde sağlıklı yagsız....sabah öğlen mis gibi krep yıyom....yarın başla bak 3 gun atak yapsan yeter....bekleme artık...ramazana daha 4 gun var....

sinirlerim alt üst kızlar ne yapıcamı bilmiyorum bana biri yardımcı olsun lütfen yokmu şöyle bildiğiniz dua falan sakinleşmek için.. ya kendimi atıcam balkondan aşağı ya başka birilerini...

canım kuzenın bayan mı erkek mi?

herşeyde var bi hayır.....bak dua saatın gelmış.....öfken geçsin dıy dua etmek istiyon....allah belki senın dua etmenı istemiş......ve bunları vesıle etmiştir....

canım ya sabır gelıyo aklıma......

nazar için okunan 3 felak 3 nas gelıyo.......

aslı olsa yazardı bişey......la havle vela kuvvete illa billah ......olabilir diye düşünüyom

kızlar bana maşş. diyin...

kendımı çok verımlı hissedıyorum....

sabah erken kalkıyorum,erken yatyorum,

yaz tatılımı yı degerlendırmeye başladım.....

2 saat kıtap okuudm bugun ......yaz tatılım bıtene kadar da okumak ıstıyom......

öğunblerde ne yemem gerektıgını bılyıorum.....

kaç aydır bazen aç ,bazen tok,bazen aşırı yıyerek saçma sapan şeyler uyguladım....

ne dıyet yaptıgım bellıydı ne yapmadıgım karnım kimi zaman doydu kımı zaman doymadı....

ama şimdi karnımda gözumde doyuyo.....

alternetif çok......yulafla kekını de pogcanı da ne ıstersen pişirebiliyosun.....tatlandırırcı kullanmak şartıyla.....

ınnuk,özlem ve canım maım 3 unuze hatta hasretım34 e de 4 unuze de çok teşekkur ederım kızlar.....

vucudumun yaglardan kurtuldugunu düşünüyorum.....yagsız da yemek yenebılıyomuş...kahvaltı edılebılıyomuş....

oysakı ne kadar çok yag tuketırmişiz gereksız yere....

aslım hıç dakıka bıle katbetme bence....

sonuçta tamamen meyvesız degıl....

gojı berry yıyosun....

diğer evrede gunde1 porsıyon meyve de var....

ramazan bayramına hedefıne ulaşmış ol ve bayramda herkesı şaşırt....

en azından atak yap 3 kılo ver 69 ol devam et eskı dıyetlerıne.....

MASALLAH MASALLAH MASALLAH canim sana .. hersey beyinde bitiyor
yeterki istesin insanoglunun yapamayacagi sey yok ..
bende dukan diyetini aslinda istiyorum 3 gun atak yapip birakiyim ama korkuyorum o verdigim 3 kiloyu baska bi diyete gecince hemen geri alirsam diye ...

kizlar size bi faydali bilgi

agzimdaki yara 1 haftadir gecmeyince dun sabah tekrar baska bi doktora gitmistim
doktor ayni ilaci kullan degistirme dedi..
demir probleminiz varmi dedi .. asiri sekilde dusuk dedim (benim demirim surekli dusuktur senelerdir demir ilaci kullaniyorum)
bu ara rejim diyet yaptinizmi dedi
evet rejimdeyim dedim
kan tahlili yazdi yaptir sonuclarina bak dusukse demir takviyesi al dedi tamam dedim
demir ilaci bide A-Z ye butun vitaminler olan bi vitamin ilaci verdi

kan tahlilini yaptirmadim hemen demir hapiyla vitamini ictim dun ve bu sabahda ictim
inanirmisiniz dilimdeki yara kuculmus sabaha kadar
1 haftadir cekiyorum nerdeyse tam 1 hafta ne dogru duzgun bisey yiyebildim nede konusabildim
bosuna cekmisim

doktor diyet yaparken mutlaka bi vitamin hapini kullanmak gerekiyor dedi
bende vitaminler kilo yapiyor diye biliyorum dedim
vitamin haplarini icip ayni sekilde duzensiz beslenirsek kilo yapiyormus
yoksa asla kilo yapmaz dedi ..

canımöncelikle sakin ol her şerde bi hayır vardır sudem çok güzel söylemiş sana belki mevlamız seni bu şekilde imtihan ediyor sabret kazananlardan ol
ve la havle vela guvvete illa billahil aliyyil aziym bu duayı çok çok oku aynı zamanda peygamber ef. duasıdır bu inş.. seni ferahlatır

maşşallah maşşallah maşşallah sana 41 defaa bu sefer çok azimli ve istikrarlısın canım
ahhh ben ne edem ramazan geldi ben haalaa aynı yerimdeyim ama ramazanda daha az yiyerek 70 olucammmmm başka yolu yokk inşşşş.

sudemm bugün dışardaydım aktara yulaf kepeği sordum yulaf unu varmış isteyene bundan veriyoz dedi yulafın öğütülmüşü yani sizinkide böylemi yoksa öğütülmüş yulafın içinden çıkan kepekmi:26:
içeriğine bi bakarmısın canım kutuda ne yazıyo

canım korkma bak ben bıraktım nerdeyse 1 hafta oldu ve yediklerime hiç ama hiç dikkat etmiyorum ha bire yiyorum dondurmaydı pastaydı şuydu buydu sadece ilk iki gün tartıda fazla çıktım o da ödemdir diye tahmin ediyorum. nerdeyse 5 gündür falan aynı kilomdayım. yukarıda çıkmıyorum aşağıda inmiyorum suyuda günde 1 litre zor içiyorum yani ben tam dağıttım.. ona rağmen kilo almadım sadece 400 gr aldım o kadar başka oynamadı tartı...

sabahtan beridir tüm hıncımı hırsımı oğlumdan çıkardım.. Bu akşam abisi gelince konuşucam istersen sen götür yanında istersen haftasonu biz gönderelim evine diycem.. Yeter 10 gün oldu daha haftasonunada bi 4-5 gün olur 15 gün yeter oda sıkılıdı bende yazık benim çocuğumun suçu ne.. güya çocuk evde tek benimle sıkılıyo birileri olsun oynasın diye çağırdım.. Ya kendini odaya kitliyo yarım saat çıkmıyo ya elinde telefon kafayı gömüyo pıtıpıtı mesaj yazıyo sürekli, yada internet başında face da oyun oynuyo.. gitsin evinde sıkılsın sıkılacaksa..kafayı yiycem yoksa.. önüne koyduğumu yemez.. konuşmaz.. sormazsan bişe söylemez.. Sürekli gezelim istiyor ama biz hergün dışarı çıkıp gezen insanlar değiliz ki.. ilk hafta 2-3 yere gittik yeter biz bazen haftada 1 kez bile zor çıkıyoruz.. off yaa patlıycam yaa.. Şimdi abisi yemeğe gelmeye karar vermiş işin yoksa yemek yap..

Son düzenleme:

demekki benim metabilizmam tamamen durdu bende bu hafta diyet yapmadım ama aşırıyada kaçmadım asla ama yinede kilo aldım diye korkuyorum tartıya çıkamıyorum
senin maşşallahın var o zaman ohhhh dondurma pasta ben uzun zamandır yemiyorum o dediklerini bugün işte 1 tatlı kaş nutellaya dayanamadım artık

ayyyy yapma canım küçücük çocuğun ne suçu var öyle olur zaten insan birine kızdımı hersını kendininkinden çıkarırsın
konuş açık açık olmaz böyle de çok sitres yaptın kendinede sıcak zaten çekilmiyo ayyy bide naz hiç çekilmez bu havada:))

maşşalahh kız aferin sana ne güzel darısı benim başıma bende bu ara sapıtım biraz sürekli dışardayım işlerim var bitiremedim bi türlü ya tamamen aç kalıyorum yada mecbur dışardan yiyorum

çok sevindim senin adına tekrar geçmiş olsun bu vitamin olayına bizde girsek mi acaba*?

masallah canim, bende diyorum bu zamana kadar baska diyetlerle bosuna kendimi paralimisim.
dukana basladigimda 94 kiloydum, bu sabah tartida 86yi görünce ciglik attim sevincten.

sen dukana bi baslasan baska diyet istemezsin ki :)

benimde vücudumda yaralar cikiyor sürekli :S
bende vitamin alayim yarindan itibaren...

slm kızlar hepinize merhaba bugün hiç uğrayamadım ama sabahtan beri dışardaydım istanbulda gitmediğim yer kalmadı nerdeyse beşiktaş fındıklı balmumcu mecidiyeköy öğlende anca geldim eve biraz dinlendim ordan da pazarımız vardı bugün oraya bol bol sebzemi aldım pazardan geldim yemek yaptım şimdi işlerim bitti sizlere bakim dedim biraz ihmal ettim burayıda ama mecburen di isteyerek olmadı aklımda hep burda kızlar benim saçlarımı yolcak dedim

yemek yitcem şimdi çıkıyorum menümüde yazayım size akşamada uğrarım bi ara kılzar görüşürüz

öğlen.
1 bardak limonata
1 tost

akşam:
köfta 5 adet
göbek salata
cacık
az pilav

spor tüm gün yürüyüş
yeşil çay gece içiyorum
su 2 lt

canim ramazanda geliyor ya ondan korkuyorum yapamassam diye
en azindan 3 gun atak yapsam cuma sabah kahvaltiya arkadaslar gelecek bozarim diye korkuyorum
cuma aksam gorumceme gidiyoruz ordan kayinvalideme pazar aksama kadar yokuz kesin bozarim kendime guvenemiyorum

ay yapma canim ya
gonder su cocugu yada aksam ailesine oturmaya gidin gitmisken cocuguda birakin gelin ..
kizmi erkekmi kuzenin ? yada ailesiyle konus gelsin alsinlar su cumayi bosa gecirme senede bi geliyo evlilik yildonumu

çok sevindim senin adına tekrar geçmiş olsun bu vitamin olayına bizde girsek mi acaba*?

tesekkur ederim canim
bence kullanalim hep beraber ben zaten basladim birakmiycam diyet bitesiye ..

sen dukana bi baslasan baska diyet istemezsin ki :)

benimde vücudumda yaralar cikiyor sürekli :S
bende vitamin alayim yarindan tibaren...

canim korkuyorum yapamam ben
cunku ne evde duruyorum nede misafirim eksik oluyor
evde durmayincada yada misafir gelince yapilmiyor bu tur diyetler

bu hafta sonu 3 gun yokuz
sonraki hafta sonuda kayinvalidemler bana gelicek
4 gun kalicaklar sonrada turkiyeye gidiyoruz zaten
heralde donunce ancak baslayabilirim dukana hem trden kitabida alirim daha iyi olur ...

vitaminide mutlaka kullan .. ister istemez vucudumuzda bir seyler eksiliyor diyetle birlikte .. bence vitamin takviyesi sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…