- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
canim korkuyorum yapamam ben
cunku ne evde duruyorum nede misafirim eksik oluyor
evde durmayincada yada misafir gelince yapilmiyor bu tur diyetler
bu hafta sonu 3 gun yokuz
sonraki hafta sonuda kayinvalidemler bana gelicek
4 gun kalicaklar sonrada turkiyeye gidiyoruz zaten
heralde donunce ancak baslayabilirim dukana hem trden kitabida alirim daha iyi olur ...
vitaminide mutlaka kullan .. ister istemez vucudumuzda bir seyler eksiliyor diyetle birlikte .. bence vitamin takviyesi sart
canım çok özür dilerim msn adresini aldım ama bu sabah giremedim.heralde sabahtan beri 10 tane işe koşturdum.yarın misafirim var bi de onun telaşı var.cuma sabahı musaitsen göndereyim güzelim.günayyydııııııııııııııın takımımın güzel ve çıtır hatunlarııııııııı(ben hariç)
kızlar bugünlerde kendimi bi yemeğe verdim tutamıyorum hele kocam işyerinden badem getirmiş biri hediye vermiş yoksa hayatta aldırmazdım hiç dayanamıyorum girip çıkıp atıyorum ağzıma
kahvaltım dövmeyin amaaaa:26::26:
1dil krempeynirli kepek ekmek
1 dil nutellalı kepek ekmek
şkersiz çay 15 badem
ben sanırım oruçta tutabilecem boğazımı başka yolu yok ama size söz veriyorum bayramda 70 olucam küsüratsız
bu kaçıncı sözüm unuttum ya
nerdesiniz kızlar kimse uğramamış herkes nerdeeeebende birazdan çıkıcam 2 saat sonra dönerim
bende bım den alıyorum ama hiç bakmak aklıma gelmemişti üzerinde yazıyomu gideyim bi bakayım
kızlar günaydın bu sabah çok sinirim bozuk olarak uyandım..
İnternetim kesilmiş kotası dolmuş ve paketi aştığım için sağlam bir fatura beni bekliyor..ve bundan sonra yaptığım her bağlantı bana ekstra ücret olrark yansıyacak..
Şimdiye kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım paketi aşsamda 3-5 tl tutardı.. şu an nerdeyse 2 aylık fatura tutarına ulaşmış..
Bu misafir beni batırdı batırdı..
Psikolojim alt üst kızlar yaa..
ne diyeti kaldı, ne para kaldı, ne sinir kaldı.. allahım sen affet ama br daha tövbeler tövbesi evime yatılı misafir kabul etmem...
şimdi ben kalksam eminim gelir pc ye oturur ve yine o abidik gubidik facebook oyunlarını oynar ve 2 fatura daha geçirir bana..
çıldırıcam kızlar az kaldı gitmeyede hiç niyeti yok..
bu arada beni mazur görün vın ı sökücem birazdan.. gün içinde belki bağlanamayabilirim tekrardan cuma gelir listeleri yaparım pazartesi yeni paket tanımlanana kadarda giremem belki kızlar arada kaçamak uğrarım ama sohbete kalamıycam..
.
zaten herşey üst üste gelir.olsun canım başka zaman gidersin tatile.bu misafir olay da bayağı uzamışayıp yaaa inan kardeşlerim gelir internet sınırsız olduğu halde hep sorarlar ve asla ööle gerkesiz kullanmazlar.şimdiki neslin çoğu düşüncesiz bence.telefon internet ve gezme delisi çoğu ve boşinsanlar.biraz daha sabret canım ya da bi bahane bulup gönder bece.Allahım yaa sen bugün benim sabrımı mı sınıyorsun yaa anlamadım gitti yawww...
şimdide kocam aradı yıllık izni iptal olmuş tatil yatar dedi.. alabilirse ağustos 13 haftasına alıcakmış izni bende tam o hafta regli olucam istemem dedim.. napıcam tatile gidip havuza denize girmeden oturcakmıyım?? Ağlıycam şimdi sinirimden yaa.. off yaa offfff kahretsin yaaa....
sudemm canım yarın misafirim var da sonra 3 gün bende yapayım yaaa.bana yardımcı olurmusun???kızlar bana maşş. diyin...
kendımı çok verımlı hissedıyorum....
sabah erken kalkıyorum,erken yatyorum,
yaz tatılımı yı degerlendırmeye başladım.....
2 saat kıtap okuudm bugun ......yaz tatılım bıtene kadar da okumak ıstıyom......
öğunblerde ne yemem gerektıgını bılyıorum.....
kaç aydır bazen aç ,bazen tok,bazen aşırı yıyerek saçma sapan şeyler uyguladım....
ne dıyet yaptıgım bellıydı ne yapmadıgım karnım kimi zaman doydu kımı zaman doymadı....
ama şimdi karnımda gözumde doyuyo.....
alternetif çok......yulafla kekını de pogcanı da ne ıstersen pişirebiliyosun.....tatlandırırcı kullanmak şartıyla.....
ınnuk,özlem ve canım maım 3 unuze hatta hasretım34 e de 4 unuze de çok teşekkur ederım kızlar.....
vucudumun yaglardan kurtuldugunu düşünüyorum.....yagsız da yemek yenebılıyomuş...kahvaltı edılebılıyomuş....
oysakı ne kadar çok yag tuketırmişiz gereksız yere....
aslım hıç dakıka bıle katbetme bence....
sonuçta tamamen meyvesız degıl....
gojı berry yıyosun....
diğer evrede gunde1 porsıyon meyve de var....
ramazan bayramına hedefıne ulaşmış ol ve bayramda herkesı şaşırt....
en azından atak yap 3 kılo ver 69 ol devam et eskı dıyetlerıne.....
vayy bilmiyodum ben amileyken bile kullanmadım sadece kan hapını kullandım.kizlar size bi faydali bilgi
agzimdaki yara 1 haftadir gecmeyince dun sabah tekrar baska bi doktora gitmistim
doktor ayni ilaci kullan degistirme dedi..
demir probleminiz varmi dedi .. asiri sekilde dusuk dedim (benim demirim surekli dusuktur senelerdir demir ilaci kullaniyorum)
bu ara rejim diyet yaptinizmi dedi
evet rejimdeyim dedim
kan tahlili yazdi yaptir sonuclarina bak dusukse demir takviyesi al dedi tamam dedim
demir ilaci bide A-Z ye butun vitaminler olan bi vitamin ilaci verdi
kan tahlilini yaptirmadim hemen demir hapiyla vitamini ictim dun ve bu sabahda ictim
inanirmisiniz dilimdeki yara kuculmus sabaha kadar
1 haftadir cekiyorum nerdeyse tam 1 hafta ne dogru duzgun bisey yiyebildim nede konusabildim
bosuna cekmisim
doktor diyet yaparken mutlaka bi vitamin hapini kullanmak gerekiyor dedi
bende vitaminler kilo yapiyor diye biliyorum dedim
vitamin haplarini icip ayni sekilde duzensiz beslenirsek kilo yapiyormus
yoksa asla kilo yapmaz dedi ..
sabahtan beridir tüm hıncımı hırsımı oğlumdan çıkardım.. Bu akşam abisi gelince konuşucam istersen sen götür yanında istersen haftasonu biz gönderelim evine diycem.. Yeter 10 gün oldu daha haftasonunada bi 4-5 gün olur 15 gün yeter oda sıkılıdı bende yazık benim çocuğumun suçu ne.. güya çocuk evde tek benimle sıkılıyo birileri olsun oynasın diye çağırdım.. Ya kendini odaya kitliyo yarım saat çıkmıyo ya elinde telefon kafayı gömüyo pıtıpıtı mesaj yazıyo sürekli, yada internet başında face da oyun oynuyo.. gitsin evinde sıkılsın sıkılacaksa..kafayı yiycem yoksa.. önüne koyduğumu yemez.. konuşmaz.. sormazsan bişe söylemez.. Sürekli gezelim istiyor ama biz hergün dışarı çıkıp gezen insanlar değiliz ki.. ilk hafta 2-3 yere gittik yeter biz bazen haftada 1 kez bile zor çıkıyoruz.. off yaa patlıycam yaa.. Şimdi abisi yemeğe gelmeye karar vermiş işin yoksa yemek yap..
diyette zamanlama cok önemliymis bunuda gecen ki yazida ögrendik :)
sende dogru zamani bekle o zaman.
vitamin almistim ben ama kullanmaya korkuyordum kilo verdirtmez diye
bugun ki menümü yazayimda cikayim...
girmem belki bi daha, gerci belli olmaz benim isim
sabah, bisey yemedim maalesef sabahciyim bu hafta yine isteyken bisey yiyemiyorum
öglen, marullu, tursulu, bol otlu somon salatasi
ve aksam, 2 yumurtadan omlet, yanina biraz tavuk gögsü
saol bitanem yagsız yersen almazsın korkma vucuttakı ödemı atıyosun.MASALLAH MASALLAH MASALLAH canim sana .. hersey beyinde bitiyor
yeterki istesin insanoglunun yapamayacagi sey yok ..
bende dukan diyetini aslinda istiyorum 3 gun atak yapip birakiyim ama korkuyorum o verdigim 3 kiloyu baska bi diyete gecince hemen geri alirsam diye ...
geçmiş oslun böcük hadı gözun aydın kurtulmuşsun.bayramdan sonra inş.hedefe ulaşmış olup dr tahlıller için bende gıdcem...vitamın vs baktırcam.kizlar size bi faydali bilgi
agzimdaki yara 1 haftadir gecmeyince dun sabah tekrar baska bi doktora gitmistim
doktor ayni ilaci kullan degistirme dedi..
demir probleminiz varmi dedi .. asiri sekilde dusuk dedim (benim demirim surekli dusuktur senelerdir demir ilaci kullaniyorum)
bu ara rejim diyet yaptinizmi dedi
evet rejimdeyim dedim
kan tahlili yazdi yaptir sonuclarina bak dusukse demir takviyesi al dedi tamam dedim
demir ilaci bide A-Z ye butun vitaminler olan bi vitamin ilaci verdi
kan tahlilini yaptirmadim hemen demir hapiyla vitamini ictim dun ve bu sabahda ictim
inanirmisiniz dilimdeki yara kuculmus sabaha kadar
1 haftadir cekiyorum nerdeyse tam 1 hafta ne dogru duzgun bisey yiyebildim nede konusabildim
bosuna cekmisim
doktor diyet yaparken mutlaka bi vitamin hapini kullanmak gerekiyor dedi
bende vitaminler kilo yapiyor diye biliyorum dedim
vitamin haplarini icip ayni sekilde duzensiz beslenirsek kilo yapiyormus
yoksa asla kilo yapmaz dedi ..
canım atak yapıp bırakacaksan 3 kılo verip yulaf ezmesi,buğday kepeği de olabilir..kıtaba göre değil ama dukan topiğinde öyle yapanalr da var...ama devamlı yapacaksan netten sipariş et derim.canımöncelikle sakin ol her şerde bi hayır vardır sudem çok güzel söylemiş sana belki mevlamız seni bu şekilde imtihan ediyor sabret kazananlardan ol
ve la havle vela guvvete illa billahil aliyyil aziym bu duayı çok çok oku aynı zamanda peygamber ef. duasıdır bu inş.. seni ferahlatır
maşşallah maşşallah maşşallah sana 41 defaa bu sefer çok azimli ve istikrarlısın canım
ahhh ben ne edem ramazan geldi ben haalaa aynı yerimdeyim ama ramazanda daha az yiyerek 70 olucammmmm başka yolu yokk inşşşş.
sudemm bugün dışardaydım aktara yulaf kepeği sordum yulaf unu varmış isteyene bundan veriyoz dedi yulafın öğütülmüşü yani sizinkide böylemi yoksa öğütülmüş yulafın içinden çıkan kepekmi:26:
içeriğine bi bakarmısın canım kutuda ne yazıyo
her musibette vardır bir hayır...bu olaydan çıkarılcak dersler geçelim...sabahtan beridir tüm hıncımı hırsımı oğlumdan çıkardım.. Bu akşam abisi gelince konuşucam istersen sen götür yanında istersen haftasonu biz gönderelim evine diycem.. Yeter 10 gün oldu daha haftasonunada bi 4-5 gün olur 15 gün yeter oda sıkılıdı bende yazık benim çocuğumun suçu ne.. güya çocuk evde tek benimle sıkılıyo birileri olsun oynasın diye çağırdım.. Ya kendini odaya kitliyo yarım saat çıkmıyo ya elinde telefon kafayı gömüyo pıtıpıtı mesaj yazıyo sürekli, yada internet başında face da oyun oynuyo.. gitsin evinde sıkılsın sıkılacaksa..kafayı yiycem yoksa.. önüne koyduğumu yemez.. konuşmaz.. sormazsan bişe söylemez.. Sürekli gezelim istiyor ama biz hergün dışarı çıkıp gezen insanlar değiliz ki.. ilk hafta 2-3 yere gittik yeter biz bazen haftada 1 kez bile zor çıkıyoruz.. off yaa patlıycam yaa.. Şimdi abisi yemeğe gelmeye karar vermiş işin yoksa yemek yap..
inş..darısı hepimiiznn başına...maşşalahh kız aferin sana ne güzel darısı benim başıma bende bu ara sapıtım biraz sürekli dışardayım işlerim var bitiremedim bi türlü ya tamamen aç kalıyorum yada mecbur dışardan yiyorum
çok sevindim senin adına tekrar geçmiş olsun bu vitamin olayına bizde girsek mi acaba*?
maşş. sanada canım ya 8 kılo dukanla harıkasın....masallah canim, bende diyorum bu zamana kadar baska diyetlerle bosuna kendimi paralimisim.
dukana basladigimda 94 kiloydum, bu sabah tartida 86yi görünce ciglik attim sevincten.
sen dukana bi baslasan baska diyet istemezsin ki :)
benimde vücudumda yaralar cikiyor sürekli :S
bende vitamin alayim yarindan itibaren...
tabıkı yardım ederım canım sen nasıl istersen.....canım çok özür dilerim msn adresini aldım ama bu sabah giremedim.heralde sabahtan beri 10 tane işe koşturdum.yarın misafirim var bi de onun telaşı var.cuma sabahı musaitsen göndereyim güzelim.
zaten herşey üst üste gelir.olsun canım başka zaman gidersin tatile.bu misafir olay da bayağı uzamışayıp yaaa inan kardeşlerim gelir internet sınırsız olduğu halde hep sorarlar ve asla ööle gerkesiz kullanmazlar.şimdiki neslin çoğu düşüncesiz bence.telefon internet ve gezme delisi çoğu ve boşinsanlar.biraz daha sabret canım ya da bi bahane bulup gönder bece.
sudemm canım yarın misafirim var da sonra 3 gün bende yapayım yaaa.bana yardımcı olurmusun???
vayy bilmiyodum ben amileyken bile kullanmadım sadece kan hapını kullandım.
tatlım ben de öyleyim yaaa birine sinirleniyim ya eşimden ya oğlumdan çıkarıyorum ama gerçekten çok yanlış.doğru bi üslupla konuş bence kuzeninle.
şimdiden geçmiş olsun...hayırlı haberlerını beklıyoruz....bende akşamdan yarınki işimi yazayımda heberiniz olsun bnde belki geç girerim duruma bağlı sabah saat 11 gibi ultrasona gidicem sonra dr ordaysa ona bi uğricam sonra işe gidicem herhalde bende anca yarın akşam a girerim en erken
aferın sana....bencede dukana başlayınca daha öncelerı boşa kürek çektiğimi anladım....slm kizlar yine kimsecikler kalmamis
bi arkadasdaydik yeni geldik .. orda hic birsey yemedim sadece cay ictim gurur duyuyorum kendimle
evet canim en onemli sey zaman ve istek...
suan ne kadar istesemde, kendimi hazir hissetsemde en iyisi turkiyeden dondukten sonra geri kalan kilomu vermek icin dukana baslamak ..
ay baligin her cesitine bayilirim ... canim cekti gece gece
merhaba kizlar ablalar...
nisanimizi atlattik... simdiki hedefim nisanda dügün olcak kuzenimin insallah, ozamana kadar YAVAS YAVAS kilo vermek... ve birakmamak korumak!!! en önemlisi korumak... Thirtyfour ablamin azmini gördüm, mail atti bana beni cagirdi, kaptanim sormussun beni... yer varmis... gelirim tabi dedim... busefer olucak insallah... imrendim ablama... CUMA günü gelicem... bekleyin beni anacum
kızlar hepinizden özür dilerim sabahtan beri çok yoğundum giremedim.innuk çokkk sinirli haklı olarak inş diğerleri iyidir.sabahtan beri evle ve pastayla uğraşıyorum.bi ara dakomşuma gittim bebek görmeye.akşam markete gittik yarın misafirim varda.şimdiden haber vereyim yarın anacak gece girebilirim.
aslı sen çok tembel kararsız hep kendını avutan bi boğasın....günaydınnnnn hayırlı sabahlarrrr kızlarrr
sudemcim... sanadaa günaydınnnnn canım nasılsın nasıl gidiyo diyetin maşşşş. keşke senle bende başlasaymışım hele özlemin 8 kilo verdiğini görünce çok pişman oldumm neyse artık
kahvaltım 1 kase nesfit yulaf ezmesi karışımı 5 badem
bugün hiç kaçamak yapmayarak durumu kurtarıcam bide akşama kadar karbonatlı su içmeyi düşünüyorum ödem atıyomuş kızlar aklınızda bulunsunn
canım önemli değil herkes çok yoğun bu aralarr sana kolay gelsin lesliyi sağolsun sudemcimmm yolladı canım gerçi daha yapma fırsatı bulamadım ama
aslıcım ben mai ıle görüştüm...
böbreklerınde ürük asit birikmiş su içmediği için 1 hafat su içip kontrole gıdecek.....dukancıalrın dıkatıne su olmazsa olmaz...kuzumun aklına gelmıyodu içmek....mai okuyasan yazdığımı hemen bı koşu su iç....
onun dışında iyi canım.....buraya yazmamasının en büyük nedeni sorunlarını bize yansıtıp bize üzmemek.....biz üzüldükçe o daha fazla üzülüyo....sanınkıde tuz biber olmuş olabilir...sonuçta bizim için bizden vazgeçti öyle bi fedakarlık yapınca...
neyse sen maıye seslen arada belkı sana kıyamaz yazar.....
ya ben çok sevıyom maıyı ya.....atom karınca gibi ...eşimede anlatıyom bizm takımı çogunuzu tanıyo ismen....yanı nıckmen.....
evet oruç tutucam...sabah sabah bi taş indi ama kafama tuzla buz oldu vallahaalaa kendime gelemedim şaka bi yana çok doğru şeyler yazmışsın sudemcimm valla ne desen haklısın bende bu takımı çok meşkul ettiğimi düşünmüyo değilim valla aslında bu haftaya kadar çok güzel diyet yaptım hemde hiç bu kadar istikrarlı olmamıştım ama dedim ya ben senelerdir 72 de tıkandım diye işte o yüzden oldu herşey ama ben bu takımda olmasaydım 72 yi bile göremezdim hepinize tek tek teşekkür ediyorum öncelikle maiiiye ..tabi huzurunuzda
peki sen ramazanda nasıl devam edicen yada oruç tutucakmısın .? işte zamanlama çok kötü diye başlamadım yoksa ben zamanında kaç defa isveç diyeti yaptım şimdi iftarlar olacak misafirler filan bayramın 3 de 1 haftalık tatil açık büfe yani yaptıklarım boşa gidecek diye düşündüm tatil dönüşü başlarım diyodum sende öyle yazmışınki kafam karıştı şimdi:26::26:
maiiiyede tekrar geçmiş olsun diyorum maiicim bu yazıyı okursan lütfen sende yaz ben seni seviyorum:)))))
canım neden cumayı bekliyorsun ki ?? gel sohbete sonuçta ilk bir hafta deneme süren olcak ne kadar çok alışırsan takıma o kadar iyi olur çabuk kaynaşırsın zaten eskiden biliyoz seni..merhaba kizlar ablalar...
nisanimizi atlattik... simdiki hedefim nisanda dügün olcak kuzenimin insallah, ozamana kadar YAVAS YAVAS kilo vermek... ve birakmamak korumak!!! en önemlisi korumak... Thirtyfour ablamin azmini gördüm, mail atti bana beni cagirdi, kaptanim sormussun beni... yer varmis... gelirim tabi dedim... busefer olucak insallah... imrendim ablama... CUMA günü gelicem... bekleyin beni anacum
her musibette vardır bir hayır...bu olaydan çıkarılcak dersler geçelim...
1.yatılı misafir eve çağırılmıycak...
canım ben artık sana kızmaya başladım....çünkü eve sen çağırıyosun...anladığım kadarıyla ergenlık çagında 16-21 yaşlarında bırı çunku anlattığın şeylerden bu yaşta olacağı çıkıyo....bu yaş insanlar genelde böyledır....sen kuzenının çagırırken bunu düşünecektin ...şimdi kızmaya hakkın yok bence....gezmeye gelmiş gezmek istemezsi normal bizde haftada bır cıkarız...ama misafir gelınce her gun gezırıyoz mecburen....çagırmasak bıle misafiri....kı sen dilinle çagırdın....
bak yakın zamanda yegenım gelecektı kabul etmedım...hem dıyetımı yapamıycaktım ..hemde istedıgı gııb bı tatıl oluycaktı....biliiyorum o da aynı kuzenın gıbı 17 yaşında....sürekli face,teleofn elın de sms çat çat çat...ve süreklı gezmek alışveriş yapmak istiycek....ramazanda bile geldıgınde havuza felan gıtmek ıstedı düşün...hayatında sinemaya gıtmemış sinemaya götur benı dedı göturdum.....
yaptıklarını yengeme benzettım aynısını o da bana yapmıştı ben unv. okurken ısrarla çagırdı benı ve arkadaşımı gittik.....annem arıyo memlektten ayrıl ordan dıyo...anlamıyorum...sonra öğrendım megerse geceleri abimi boğuyomuş gitsin diye ....biz ıkı kız zaten sıkıntı etmiyoduk gezıyoduk kendı kendımız...bi ıkı yere göturduler aynı şekılde bulaşık vs .yapıyoduk....eve yerı geldı meyvemızı vs. aldık...evıne ev hedıyesı aldık ...öğrencı olmamıza ragmen...ama dediğin gibi internete çok giriyoduk sınırsızdı dıye hatırlıyom.....
yanı demem o kı o yaşlarda çocgumuz öyleyız bende öyleydım.....ve benı ısrarla çagırıp arkamdan iş çeviren yengemden nefret ettim....tiksindim adeta bunları duyunca....muhtemelen kuzenın de aynı duruma düşcek....bunların olacagını tahmın ertmelıydın...dıyet yaparken bırını çagıtman zaten senın kabahatın....uzenın bunları duyarsa senden nefret eder ....o yuzden kuzucum......
kendım ettim kendim buldum şarkısını kendın için söyle ve kuzenıne gıtmediği için kızma onu çağırdığın için kendıne kız......o bilmezkı rahtsız oldugunu çagırdı geldım dıyodur....sevındıgını düşünüyodur kendınce.....ben öyle sandıydım ...çok safmışım:...
böbreklerınde ürük asit birikmiş su içmediği için 1 hafat su içip kontrole gıdecek.....dukancıalrın dıkatıne su olmazsa olmaz...kuzumun aklına gelmıyodu içmek....mai okuyasan yazdığımı hemen bı koşu su iç....
onun dışında iyi canım.....buraya yazmamasının en büyük nedeni sorunlarını bize yansıtıp bize üzmemek.....biz üzüldükçe o daha fazla üzülüyo....sanınkıde tuz biber olmuş olabilir...sonuçta bizim için bizden vazgeçti öyle bi fedakarlık yapınca...
ya ben çok sevıyom maıyı ya.....atom karınca gibi ...eşimede anlatıyom bizm takımı çogunuzu tanıyo ismen....yanı nıckmen.....
Canım kolay gelsin seni aramızda dah sık görmek isteriz. Hep böyle cee deyip kaçma..GÜNAYDIN ARKADAŞLAR bu sıralar giremiyorum evde koca var badana boya yapıyoz eee malum temizle yıka ütüle yerleştir offf bittim ama bu arada diyete devam bol bol ter atıyorum valla diyetisyenimede gittim pzt 2 kg varmişim 15 günde umarım bu kadar işe güce bu 15 günde biraz daha fazla veririm haftayada ramazan daha az yemek yicez inşallah 3.5 kg falan veririm fazla giremem bu haftada ama yarın sabah bir girip kg sölerim herkese hayırlı ramazanlar şimdiden
kızlar arşive bir göz attım....
ben ,aslı,magdure,mai ve ınnuk çok eskı uyeler olduğumuz için ....geçmişten günümüze yaptım bi....zamanda yolculuk....
aşağıdakı canyoldaşlarım canım arkadaşlarımın sanırım ilk haftaları....çunku takım yenı kurulmuş daha ben bu topiği keşfedememişim....etap 175
9. takım 175. etap sonuç listesi **etap birincisi**
maviask( 62,2/62,3 /-0,1/-0,16%)
zemus (74/ 73/1/1,35%)
cancum( 65/65 /0/0,00%)
bucakmagduru( 81/80,5/0,5/0,62%)
mataharı (58/56,4 /1,6/2,76%)
asl35 (81/77,5 /3,5/4,32%)
innuk ( 74,5/73,3 /1,2/1,61%)
burda ben yenı keşfetmişim daha ılk haftam...ve 180 etap.....
9. TAKIM * *180.ETAP SONUÇLARI** ETAP 5. Sİ
zemus ( 69/68/1/%1,44 )
bucakmagduru( 79/79/0/%0)
asl35( 75,4/74,9/1/%1,32)
innuk(70,9 /71,6/-0,7/%-0,98 )
selduş(68/67/1/%1,47)
sudem34(77,6/76,3/1,3/%1,67 )yeni üye
portekizli( 63/63/0/%0 )yeni üye
bu da artık kılo verememekten bıktım dıyıp isyanlarda olduğum hala şişko oldugum hafta.....yanı gecen cuma....
1.TAKIM 216. ETAP HAFTANIN 4.SÜ
asl35(72/72/0,0/0,00%)
innuk(58,6/57,9/0,7/1,19%)
maibeyaz(54.4/ 54/0,4/0,73%)
PAPATYAM(67,1/67,1/0,0/0,0%)
thirtyfour(88/87,6/0,4/0,45%)
elifsena(65,7/65/0,7/1,06%)
sudem34(72.8/72,4/0,4/0,55)
kaçakçay(80/78/0,6/0,75%) 214, etapta ayrılmıştı verdiği kilo 3 e bölündü
shryvz(67,2/69,1/-0,6/0,90%) 214. etapta izne ayrılmıştı aldığı kilo 3 e bölündü
perigül(104/102/2/1,92%) yeni üye 13 temmuzda aramıza katıldı hedef=80
1.TAKIM TOPLAM KİLO(729,8/725,1/4,6/0,63%)
bu utanç tablosunu elimle size gösteriyorum.....ne kadar iradesiz ne kadar pisboğaz olduğumu ve bu takımı 36 etaptır meşgul ettiğimi görun dıye....
ve netice 5 kılo 300 gram koca 36 hafta 8 ay 3 hafta.....
1 ay sonra mezun listesinde yer almak istiyom artık.....inş..dukandan doalyı bı sağlık problemi yaşamam da hedefime ulaşırım....
midem kötü bugun biraz suyu dün az içmiştim.....bi de akşam yemedım mıdem döndü...
innukçum seni kocaman tebrik ediyorum.....
180. etaptan beri verdiğin kılo 12 kg 300 gr .......benımse 5 kg 300gr.....
36 haftaya bölersek sen ortalama 3 haftada 1 kılo vermişsin.....ben 7 haftada 1 kilo ortalama.....
günaydınnnnn hayırlı sabahlarrrr kızlarrr
sudemcim... sanadaa günaydınnnnn canım nasılsın nasıl gidiyo diyetin maşşşş. keşke senle bende başlasaymışım hele özlemin 8 kilo verdiğini görünce çok pişman oldumm neyse artık
kahvaltım 1 kase nesfit yulaf ezmesi karışımı 5 badem
bugün hiç kaçamak yapmayarak durumu kurtarıcam bide akşama kadar karbonatlı su içmeyi düşünüyorum ödem atıyomuş kızlar aklınızda bulunsunn
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR bu sıralar giremiyorum evde koca var badana boya yapıyoz eee malum temizle yıka ütüle yerleştir offf bittim ama bu arada diyete devam bol bol ter atıyorum valla diyetisyenimede gittim pzt 2 kg varmişim 15 günde umarım bu kadar işe güce bu 15 günde biraz daha fazla veririm haftayada ramazan daha az yemek yicez inşallah 3.5 kg falan veririm fazla giremem bu haftada ama yarın sabah bir girip kg sölerim herkese hayırlı ramazanlar şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?