Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

diyette zamanlama cok önemliymis bunuda gecen ki yazida ögrendik :)
sende dogru zamani bekle o zaman.
vitamin almistim ben ama kullanmaya korkuyordum kilo verdirtmez diye

bugun ki menümü yazayimda cikayim...

girmem belki bi daha, gerci belli olmaz benim isim

sabah, bisey yemedim maalesef sabahciyim bu hafta yine isteyken bisey yiyemiyorum
öglen, marullu, tursulu, bol otlu somon salatasi

ve aksam, 2 yumurtadan omlet, yanina biraz tavuk gögsü

canım çok özür dilerim msn adresini aldım ama bu sabah giremedim.heralde sabahtan beri 10 tane işe koşturdum.yarın misafirim var bi de onun telaşı var.cuma sabahı musaitsen göndereyim güzelim.

zaten herşey üst üste gelir.olsun canım başka zaman gidersin tatile.bu misafir olay da bayağı uzamışayıp yaaa inan kardeşlerim gelir internet sınırsız olduğu halde hep sorarlar ve asla ööle gerkesiz kullanmazlar.şimdiki neslin çoğu düşüncesiz bence.telefon internet ve gezme delisi çoğu ve boşinsanlar.biraz daha sabret canım ya da bi bahane bulup gönder bece.
sudemm canım yarın misafirim var da sonra 3 gün bende yapayım yaaa.bana yardımcı olurmusun???
vayy bilmiyodum ben amileyken bile kullanmadım sadece kan hapını kullandım.

tatlım ben de öyleyim yaaa birine sinirleniyim ya eşimden ya oğlumdan çıkarıyorum ama gerçekten çok yanlış.doğru bi üslupla konuş bence kuzeninle.

kızlar hepinizden özür dilerim sabahtan beri çok yoğundum giremedim.innuk çokkk sinirli haklı olarak inş diğerleri iyidir.sabahtan beri evle ve pastayla uğraşıyorum.bi ara dakomşuma gittim bebek görmeye.akşam markete gittik yarın misafirim varda.şimdiden haber vereyim yarın anacak gece girebilirim.

bende akşamdan yarınki işimi yazayımda heberiniz olsun bnde belki geç girerim duruma bağlı sabah saat 11 gibi ultrasona gidicem sonra dr ordaysa ona bi uğricam sonra işe gidicem herhalde bende anca yarın akşam a girerim en erken

slm kizlar yine kimsecikler kalmamis
bi arkadasdaydik yeni geldik .. orda hic birsey yemedim sadece cay ictim gurur duyuyorum kendimle

diyette zamanlama cok önemliymis bunuda gecen ki yazida ögrendik :)
sende dogru zamani bekle o zaman.
vitamin almistim ben ama kullanmaya korkuyordum kilo verdirtmez diye

evet canim en onemli sey zaman ve istek...
suan ne kadar istesemde, kendimi hazir hissetsemde en iyisi turkiyeden dondukten sonra geri kalan kilomu vermek icin dukana baslamak ..

ay baligin her cesitine bayilirim ... canim cekti gece gece

merhaba kizlar ablalar...
nisanimizi atlattik... simdiki hedefim nisanda dügün olcak kuzenimin insallah, ozamana kadar YAVAS YAVAS kilo vermek... ve birakmamak korumak!!! en önemlisi korumak... Thirtyfour ablamin azmini gördüm, mail atti bana beni cagirdi, kaptanim sormussun beni... yer varmis... gelirim tabi dedim... busefer olucak insallah... imrendim ablama... CUMA günü gelicem... bekleyin beni anacum

günaydın tükkanı ben açıyorum.kaldırın potişleri nen....fururum ha...mai kuzucum yok dıye uyumayın. saol bitanem yagsız yersen almazsın korkma vucuttakı ödemı atıyosun.
geçmiş oslun böcük hadı gözun aydın kurtulmuşsun.bayramdan sonra inş.hedefe ulaşmış olup dr tahlıller için bende gıdcem...vitamın vs baktırcam.
canım atak yapıp bırakacaksan 3 kılo verip yulaf ezmesi,buğday kepeği de olabilir..kıtaba göre değil ama dukan topiğinde öyle yapanalr da var...ama devamlı yapacaksan netten sipariş et derim.
her musibette vardır bir hayır...bu olaydan çıkarılcak dersler geçelim...
1.yatılı misafir eve çağırılmıycak...
canım ben artık sana kızmaya başladım....çünkü eve sen çağırıyosun...anladığım kadarıyla ergenlık çagında 16-21 yaşlarında bırı çunku anlattığın şeylerden bu yaşta olacağı çıkıyo....bu yaş insanlar genelde böyledır....sen kuzenının çagırırken bunu düşünecektin ...şimdi kızmaya hakkın yok bence....gezmeye gelmiş gezmek istemezsi normal bizde haftada bır cıkarız...ama misafir gelınce her gun gezırıyoz mecburen....çagırmasak bıle misafiri....kı sen dilinle çagırdın....
bak yakın zamanda yegenım gelecektı kabul etmedım...hem dıyetımı yapamıycaktım ..hemde istedıgı gııb bı tatıl oluycaktı....biliiyorum o da aynı kuzenın gıbı 17 yaşında....sürekli face,teleofn elın de sms çat çat çat...ve süreklı gezmek alışveriş yapmak istiycek....ramazanda bile geldıgınde havuza felan gıtmek ıstedı düşün...hayatında sinemaya gıtmemış sinemaya götur benı dedı göturdum.....
yaptıklarını yengeme benzettım aynısını o da bana yapmıştı ben unv. okurken ısrarla çagırdı benı ve arkadaşımı gittik.....annem arıyo memlektten ayrıl ordan dıyo...anlamıyorum...sonra öğrendım megerse geceleri abimi boğuyomuş gitsin diye ....biz ıkı kız zaten sıkıntı etmiyoduk gezıyoduk kendı kendımız...bi ıkı yere göturduler aynı şekılde bulaşık vs .yapıyoduk....eve yerı geldı meyvemızı vs. aldık...evıne ev hedıyesı aldık ...öğrencı olmamıza ragmen...ama dediğin gibi internete çok giriyoduk sınırsızdı dıye hatırlıyom.....

yanı demem o kı o yaşlarda çocgumuz öyleyız bende öyleydım.....ve benı ısrarla çagırıp arkamdan iş çeviren yengemden nefret ettim....tiksindim adeta bunları duyunca....muhtemelen kuzenın de aynı duruma düşcek....bunların olacagını tahmın ertmelıydın...dıyet yaparken bırını çagıtman zaten senın kabahatın....uzenın bunları duyarsa senden nefret eder ....o yuzden kuzucum......

kendım ettim kendim buldum şarkısını kendın için söyle ve kuzenıne gıtmediği için kızma onu çağırdığın için kendıne kız......o bilmezkı rahtsız oldugunu çagırdı geldım dıyodur....sevındıgını düşünüyodur kendınce.....ben öyle sandıydım ...çok safmışım:...
inş..darısı hepimiiznn başına...
maşş. sanada canım ya 8 kılo dukanla harıkasın....
tabıkı yardım ederım canım sen nasıl istersen.....
şimdiden geçmiş olsun...hayırlı haberlerını beklıyoruz....
aferın sana....bencede dukana başlayınca daha öncelerı boşa kürek çektiğimi anladım....

kuzu hoşgeldın ....sen diskalifiye mı oldun....yoksa takımda yer olmadığı için hiç giremedın dışardn mı takip ediyodun....

günaydınnnnn hayırlı sabahlarrrr kızlarrr

sudemcim... sanadaa günaydınnnnn canım nasılsın nasıl gidiyo diyetin maşşşş. keşke senle bende başlasaymışım hele özlemin 8 kilo verdiğini görünce çok pişman oldumm neyse artık

kahvaltım 1 kase nesfit yulaf ezmesi karışımı 5 badem

bugün hiç kaçamak yapmayarak durumu kurtarıcam bide akşama kadar karbonatlı su içmeyi düşünüyorum ödem atıyomuş kızlar aklınızda bulunsunn

canım önemli değil herkes çok yoğun bu aralarr sana kolay gelsin lesliyi sağolsun sudemcimmm yolladı canım gerçi daha yapma fırsatı bulamadım ama

şimdi gideyim evimi toplayıp sileyim yerleri filan öğleden sonra arkadaşa gidecem akşamada misafirim var dünde vardı bu aralar üstüste geldi bugünü bi atlatsam yarına allah kerim:))))

kızlarr maiii... ile görüşeniniz varmı msn de filan hiç gelmiyo acaba bana kırıldığı içinmi çok merak ediyorum zor günler geçiriyodu bide böbrekleri ağrıyodu dr gidecekti gerçi ben özrümü diledim ama benim yüzümden gelmiyosa çok üzülüyorum((

aslı sen çok tembel kararsız hep kendını avutan bi boğasın....

innuktanibenden ve hasretımden de daha tembel bı bogasın.....5 badem ye kaçamaksız de....neresı kaçamaksız.....????

vucudun yağ bağladı artık kurtul şu yağlardan....haftadır ugraşıyon leslı dıye daha onu bıle yapmaışsın......diyetını ya adam gııb yap aslı ya da bırak....böyle hem kendını üzüyosun hemde çevrendekı ınsanları.....senın bu halıne artık çok üzülüyorum.....çun ku dukana başlamadan önce bı bende sendım yani...

bak eşim bile 100 e yaklaşırken ılk kez bi dıyete başladı hayatında dşyet yapamaz....ama dukan yapıyo maşşş...

o da veriyo kılolarını tıkır tıkır....Allah izin verirse bayrama hedefe ulaşıp mezun olucam.....artık bu rtakımı daha fazla meşgul etmenın anlamı yok....

bayrama tam 10 ay yapıyo nerdeyse 1 yıl demek ....bak özleme 2-3 haftada bırden 8 kılo verdı .....9 aydıur dişimizi sıktıkta ne oldu hiç bişey.....1 ay sıkacam sonra hedef....sankı ebn meyve sevmıyomuyum.....kılo vermek ıstıyosan fedakarlık yapmak zorundayım....1 kılo kirazı bi oturuşta yıyecek kadar çok sevıyom ama yemıyom......karpuz kavun meyvelerın hepsı guzel daha ağzıma ıncır atmadım bu yaz....aylardır muz yemıyom....

kaldır potişi git malzemelerını al başla artık şu dukana....

aslı bu sana son ısrarım.....senın ıyılıgını ıstıyom...ama yok sana daha fazla konuşmam gereksız önce kendın şsteyıp beynınde bıtımrn lazım....sen kendını başka baharlarla avut dur....bayram gecer kurban dan sonra dersın....15 tatıl den sonra dersın bu sonralar bıtmez...aşure mevsımı gelrı sonra dersın....kermesınız olur sonra dersın......

ha dıeytın nasıl gıdıyo demişin.....pproteın oldugu için tok tutuyo acıkmıyosun...dun akşam yemegı yemedım canım istemedi....krepıun ıcnde yaglı tursunun yagını süzdüürp ykoyup yemıştım ustune bı de bol damla sakızlı turk kahvesı ıctım.....aç aç onun üstüne de kafeye gıdip 4 bardak çay bi de almalı nargıle içince .....midem çorbaya döndü....turşu,sakızlı kahve,çay elmalı anrgıle ve açlık ....sonra bı guzel çıakrıdm ama acaip rahatladım...gözum açıldı resmen kendıme geldım....sanırım turşunun yagını süzdürsem bıle midem almadı....gıunlerıdr yagsız yıyorum ya.....

normalde 3 gun atak yapmam gerekıyo aman ben 4 gun yapıcam..... dun bıraz ayag bırden kalkınca başım dönuyodu çok az...bu da dıyete uydugum demek sanıırm.....bi de pazrtesiden berı vc ye cıkmıyorum ona ragmen bugun 69.9 ıle 70 arasındayım...tartı en son 70 gösterdi....yanı 3 gunde 2.5 kılo demek.....

aslıcım ben mai ıle görüştüm...

böbreklerınde ürük asit birikmiş su içmediği için 1 hafat su içip kontrole gıdecek.....dukancıalrın dıkatıne su olmazsa olmaz...kuzumun aklına gelmıyodu içmek....mai okuyasan yazdığımı hemen bı koşu su iç....

onun dışında iyi canım.....buraya yazmamasının en büyük nedeni sorunlarını bize yansıtıp bize üzmemek.....biz üzüldükçe o daha fazla üzülüyo....sanınkıde tuz biber olmuş olabilir...sonuçta bizim için bizden vazgeçti öyle bi fedakarlık yapınca...

neyse sen maıye seslen arada belkı sana kıyamaz yazar.....

ya ben çok sevıyom maıyı ya.....atom karınca gibi ...eşimede anlatıyom bizm takımı çogunuzu tanıyo ismen....yanı nıckmen.....

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR bu sıralar giremiyorum evde koca var badana boya yapıyoz eee malum temizle yıka ütüle yerleştir offf bittim ama bu arada diyete devam bol bol ter atıyorum valla diyetisyenimede gittim pzt 2 kg varmişim 15 günde umarım bu kadar işe güce bu 15 günde biraz daha fazla veririm haftayada ramazan daha az yemek yicez inşallah 3.5 kg falan veririm fazla giremem bu haftada ama yarın sabah bir girip kg sölerim herkese hayırlı ramazanlar şimdiden

sabah sabah bi taş indi ama kafama tuzla buz oldu vallahaalaa kendime gelemedim şaka bi yana çok doğru şeyler yazmışsın sudemcimm valla ne desen haklısın bende bu takımı çok meşkul ettiğimi düşünmüyo değilim valla aslında bu haftaya kadar çok güzel diyet yaptım hemde hiç bu kadar istikrarlı olmamıştım ama dedim ya ben senelerdir 72 de tıkandım diye işte o yüzden oldu herşey ama ben bu takımda olmasaydım 72 yi bile göremezdim hepinize tek tek teşekkür ediyorum öncelikle maiiiye ..tabi huzurunuzda

peki sen ramazanda nasıl devam edicen yada oruç tutucakmısın .? işte zamanlama çok kötü diye başlamadım yoksa ben zamanında kaç defa isveç diyeti yaptım şimdi iftarlar olacak misafirler filan bayramın 3 de 1 haftalık tatil açık büfe yani yaptıklarım boşa gidecek diye düşündüm tatil dönüşü başlarım diyodum sende öyle yazmışınki kafam karıştı şimdi:26::26:

maiiiyede tekrar geçmiş olsun diyorum maiicim bu yazıyı okursan lütfen sende yaz ben seni seviyorum:)))))

Son düzenleme:
evet oruç tutucam...

dukan oruçta daha kolay sonuçtra çalışmıyorum halsız düşme vs sorun olmaz dıye düşünüyom....

misafir kısmına gelınce...zaten ekdnıne tatlandırıcyla kek vs yapılıyo....yulaftan krep yapılıyo....mısafıre zaten tavuk vs yapcen kendınkını kızartmasın....ama ben pis bi şişkoyum yağlı yemden duramam.....ılla o yıyecekelrden tıkanan kadar yıyecem dıyosan bılmem...

ramazanda daha kolay dıyet cunku 2 öğun yıyon canın istesede zaten oruç dolayısıyla yemıyceksın....üstelik proteın yedıgın ıcın acıkmıyosun.....ama karbonhıdrat yersen yaglı yersen hem acıkır hem susarsın....

ifatarıda sahurla bol su içtin mi...yanınada doyurucu bı menu....daha hızlı verırısın.....ha çok mu canın cektı bak kenarından.....ne kaybedecen kılodan başka.....ıkımızde 9 aydır burdayız bak verdııgmız kılolara sence iç açıcı mı?

kızlar arşive bir göz attım....

ben ,aslı,magdure,mai ve ınnuk çok eskı uyeler olduğumuz için ....geçmişten günümüze yaptım bi....zamanda yolculuk....

aşağıdakı canyoldaşlarım canım arkadaşlarımın sanırım ilk haftaları....çunku takım yenı kurulmuş daha ben bu topiği keşfedememişim....etap 175

9. takım 175. etap sonuç listesi **etap birincisi**

maviask( 62,2/62,3 /-0,1/-0,16%)
zemus (74/ 73/1/1,35%)
cancum( 65/65 /0/0,00%)
bucakmagduru( 81/80,5/0,5/0,62%)
mataharı (58/56,4 /1,6/2,76%)
asl35 (81/77,5 /3,5/4,32%)
innuk ( 74,5/73,3 /1,2/1,61%)

burda ben yenı keşfetmişim daha ılk haftam...ve 180 etap.....

9. TAKIM * *180.ETAP SONUÇLARI** ETAP 5. Sİ

zemus ( 69/68/1/%1,44 )
bucakmagduru( 79/79/0/%0)
asl35( 75,4/74,9/1/%1,32)
innuk(70,9 /71,6/-0,7/%-0,98 )
selduş(68/67/1/%1,47)
sudem34(77,6/76,3/1,3/%1,67 )yeni üye
portekizli( 63/63/0/%0 )yeni üye

bu da artık kılo verememekten bıktım dıyıp isyanlarda olduğum hala şişko oldugum hafta.....yanı gecen cuma....

1.TAKIM 216. ETAP HAFTANIN 4.SÜ

asl35(72/72/0,0/0,00%)
innuk(58,6/57,9/0,7/1,19%)
maibeyaz(54.4/ 54/0,4/0,73%)
PAPATYAM(67,1/67,1/0,0/0,0%)
thirtyfour(88/87,6/0,4/0,45%)
elifsena(65,7/65/0,7/1,06%)
sudem34(72.8/72,4/0,4/0,55)
kaçakçay(80/78/0,6/0,75%) 214, etapta ayrılmıştı verdiği kilo 3 e bölündü
shryvz(67,2/69,1/-0,6/0,90%) 214. etapta izne ayrılmıştı aldığı kilo 3 e bölündü
perigül(104/102/2/1,92%) yeni üye 13 temmuzda aramıza katıldı hedef=80
1.TAKIM TOPLAM KİLO(729,8/725,1/4,6/0,63%)

bu utanç tablosunu elimle size gösteriyorum.....ne kadar iradesiz ne kadar pisboğaz olduğumu ve bu takımı 36 etaptır meşgul ettiğimi görun dıye....

ve netice 5 kılo 300 gram koca 36 hafta 8 ay 3 hafta.....

1 ay sonra mezun listesinde yer almak istiyom artık.....inş..dukandan doalyı bı sağlık problemi yaşamam da hedefime ulaşırım....

midem kötü bugun biraz suyu dün az içmiştim.....bi de akşam yemedım mıdem döndü...

innukçum seni kocaman tebrik ediyorum.....

180. etaptan beri verdiğin kılo 12 kg 300 gr .......benımse 5 kg 300gr.....

36 haftaya bölersek sen ortalama 3 haftada 1 kılo vermişsin.....ben 7 haftada 1 kilo ortalama.....

canım neden cumayı bekliyorsun ki ?? gel sohbete sonuçta ilk bir hafta deneme süren olcak ne kadar çok alışırsan takıma o kadar iyi olur çabuk kaynaşırsın zaten eskiden biliyoz seni..

Tatlım evet çok haklısın.. Bizlerde o yaşlarda aynı olmasada benzer şeyler yaşadık.. Ama ben bu kadar large olduğumu hatırlamıyorum hiç.. Yani ben rahat davransam bile annem peşimi bırakmazdı yani misafirlik uzadımı hemen arar çağırırdı o kadar uzun süre bırakmazdı.. dün ki konuşmalardan anladığım kadarıyla daha ağustosun 10 una kadar falan kalmayı planlıyor buda 1 ay demek.. ben çocuğumu kendi kardeşim bile olsa 1 ay misafirlikte bırakmam.. ben çağırırken 1 hafta 10 gün kadar kalır gider o zaman zarfında da gezdirir gönlünü yaparız diye planlamıştım.. Ve benim planladığımdan daha uzun süren bir misafirlik kastı beni açıkçası..
Üzerine birde bu derece rahatsız edici davranışlar tuz biber oldu.. anlattıklarımın kat ve kat fazlası var eşimde çok rahatsız olmuş dün laf arasında söyledi.. Ne yapayım bir 15-20 gün daha katlanabildiğim kadar katlanıcam dediğin gibi kendim çağırdığım için git diyemiyorum..o kırılmasın diye aileden kimseye de bişe söylemiyorum burda size dökülüyor ve kafanızı şişiriyorum..
Bilmiyorum bir ay evde internet yok tv yok dışarı çıkma şansı yok sıkılır gider belki umudum o yönde..Kendisinede izah ettim benim çocukla sıcakta kalabalık belediye otobüslerine binipte onu gezdremeyeceğimi, ancak eşimin izinli olduğu günlerde arabayla çıkableceğimizi onunda genelde tek izin güni olduğunu söyledim. buna rağmen geçen gün ümraniyenin ücra köşesinde bir mahhallede gördüğü camiyi burası ayasofya mı hadi gezelim dedi. önce saf saf yok dedim ayasofya karşıda.. sonrada dedim kendi kendime yani bir lise öğrencisi nasıl bilmez.. anladığım kadarıyla ima etti ayasofyaya gitmek istediğini falan...Ayy of neyse hala sizi şişiriyorum
Birazda kendi özel hayatım benim çok önemlidir bir aksilik çıkınca sinirlerim darma duman olur.. bugün 4. evlilik yıl dönümümüz kocam yıl dönümümüzü dün gece sözlü olarak kutladı saolsun ben bişeler yapalım vs. dedim ne gerek var dedi planlarımdan bahsettim ben çalışıcam gerek yok kutladık işte diye öyylecene geçiştirdi napiim canın saolsun dedim ama içim içimi yiyor..Hani birde üzeine tatil planlarıda yatınca..

Canım benim yaa çok özledim mai yi .. bir daha görüşürsen benden de slm söyle mutlaka.. ve gelsin bizi yanlız bırakmasın..
o bizim canımız böyle yaparsa daha çok üzülürüz.. okuyordur umarım bu yazdıklarımızı.

Canım kolay gelsin seni aramızda dah sık görmek isteriz. Hep böyle cee deyip kaçma..

canım nerdende aklına geldi ki böyle bişe yapmak benimde hep aklımdaydı bi kere kim kaç kilo verdi topikinde bakmıştım.. Eee artık eskidik dimi sudemcim bende bayrama mezun olma beklentisindeyim.. son 6 kg kaldı her 3 hafta için 1 kg ise daha ben 18 hafta daha mı burdayım
elimizi azcık çabuk tutmak lazım..hayat geçipp gidiyo walla bari oğlum 2 yaşına grmeden mezun olsam.. 9 ayda aldığım fazladan 20 kg yi 12 ayda verebildim.. şimdi kendi fazlalıklarımla boğuşmaktayım..

gunaydin gunaydin gunaydin gelecegin citirlari

sabah sabah felegimi sasirttin sudem
kizim sana soyluyorum elif sen anla dedim valla karar verdim basliyorum dukana
benim neyim eksik tatil sonunu bekleyesiye kadar belki tatilden donunceye kadar erir gelirim

ama yardim istiyorum atak evresi sorun olmuyorda ben protein+ sebzeda sasiyorum
ozellikle sebze+protein gunlerindeki menulerinizden ornekler istiyorum size zahmet

canim karbonatli su iyi degil diye biliyorum
odem atmiyor bagirsaklari bosaltiyor ve zararli oldugunu okumustum bol su ic odem icin

oy maicim gecmis olsun canim .. giriyorsan arada bir, iki yaz lutfen ..
kizlar sisenizi yaninizda tasiyin suyu ihmal etmeyin ..

kolay gelsin canim
ama arada girmeye calis cok boslama.. suruden ayrilani kurt kaparmis gruptan ayrilanida hain istah mahvediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…