Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar nasılsunız bakalım?? bu arada bende bi isteksizlik var sanki diyet işini fazla sıkı yapamıyorum nedense hiç kilo verememişim üstüne de 1 kilo kadar almışım :18::18::18::18: çok korkuyorum

bu arada dr dan geldim ultrasonum çekildi kızlar safra kesem taş doluymuş ameliyat dedi dr sankim biraz korkuyorum gibi ben daha önce hiç ameliyat olmadım heyecan landım baya bii sabahda heyecan dan 1 dilim börek ve beyaz ekmek yedim

Canım çok çok geçmiş olsun.. ne zaman ameliyat olucaksın hemen acil bişey mi?
isteksizlik olması normal canım benim sonuçta yaz mevsimi ramazanda geliyor herkeste var bu psikoloji ama kısa zamanda atlatmaya bak derim. bu arada takımın kaçamak rekoru aslıda ikincilikte sende haberiniz olaa..

canım herkesın yapısı bır değil...

sen çağırırken 1 hafta 10 gun dıye öellıkle belırtseydın ya da ramazana kadar....

artık 1 çuval inciri berbat etme.....ALLAH rızası de bari katlan bıraz daha.....zaten bu son olur....bi da böyle hataya düşmezsin....

sen bunları anlattıkça yengemın yaptıkalrı gelıyo çok sinir olyuorum ınan......karşındakı senın ne kadar süreyle çagırdığını bilemez....söylemedıysen nerden bılsın....aklını okuyacak hali yokya....

evet haklsıın ailesı de fazla rahatmış....sonuçta kuzende olsa kalması hoş değil.....ama her insanın yetişme tarzı farklı bişey diyemıyosun....
az daha sık dişini bebeğim üzme kendını bu kadar nolur bak o kızcagıza yansıtma ....garıbım daha istanbulu bılmıyo anladıgım kadarıyla küçük bi yerden gelmiş....ben şunu anladım senın yanında anasının babasının yanından daha rahat ettiği için kalıyo.....rahat etmese kalmaz....

yemekler konusnda da mısafırler hep öyle senın düzenıne uyum sağlayamıyo....birgunde gelse 5 gunde gelse aynı.....iftara davet ederdım allahım mantar yapıyom mantar sevmıyo mısafır,mısırlı pılav yapıyom dudak bukuyo....tepsı kebabı yapıyom onu yemıyo....nasıl biz diyette her şeyı yemıyoz mılet bıze uyuz oluyo....aynen öyle ınsanalrın da damak tadıu uymuyo..

ya ablam bıle yemek begendıremedım....benım yemeklerı yemedı dogru dürüst....ben fırında börek yapıyom....kafeye gıdıyoz ordakı gözlemeye aşık olur...evın akrşısındakı uyduruk dürümcünün lahmacununa bayılır her gun onu yer....çocukalra aşağıdakı tavuk dönercıden döner yedırır.....diyeceğim o ki mısafır kım olursa olsun tepene de çıkarsan kıymet bilmez....sonra sen suçlu olursun haha..

bugun çenem düştü dur onu da anlatıyım.ben hamileyken eşimin arkadaşına gitiik düğüne gidemedık dıye altın takmaya....hamıle old. için sık acıkıyorum...

neyse sabah oldu açız ...seslenıyoz duyan yok...mutfaga baktım dolapta yıyecek bışey yok....kettle su felan koydum...çay yapıcam...eşim ark arıyo tel kapalı....

eşimde gördu benı düşün ılk kez gıdıyoz...ben girişkenım bunalrı yapmaya çalışıyom ev sahıpları uyuyo saat 10 sanırım....boşver bırak dışarda kahvaltı yapalım dedi.....açım sonuçta gıttık açıkbüfe kahvaltı yaptık adamlar kaç saat sonra uyanmış.....bize trip yapıyolar.....

yıne biz suçlu olduk....biz dınlenelım dıye uyumuşlar.....aynı gun kahvaltıdan sonra annemgıel gıdıcez yaz tatılı ben daha anamın evıne gıtymeden adamlara gıtım o kadar yol masrafı vs...

ha noldu sildim bitti.....doğuracak yakında bi tel dahi açmam....anca selam gönderıyom eşimle o kadar.....ebbeğimi kaybedınce geldırler başsağlıgına ama...ben alıcamı aldım yani...
ayy canım maşş. var ya dile kolay 20 kılo nerdeyse .....senı çok tebrık edıyom.....
canım hadı beraber bayrama mezun olaım dukana gerı başla sen ....haftada 1 kılo verırısek ınş.bayrama mezunuz.....

beraber yüruduk biz bu yolarda .....şarkısını sana aslıya maıye magdureye armagan edıyom........
canım elifcim ben seyıre henuz geçemdım ama planım...

tavuk mantar sote...

mantar içine köfte fırına olabılır....

yeşil fasülye yemegı oalbılrı....

menemen olabılrı...

yumurtalı yeşil fasülye ....
yemek tariflerı bölümünde dieyte tariflerı yerını aç orda dukan yemek tarıflerı var.....çok çeşitli yıyecekelr var...aklıma gelenlerı yazdım ben....

geçmiş olsun fundacım....sezeryan olamdın mı sen ?

benımde ılk amelıyatım sezeryandı....gayet ıyı geçti....bişey olmaz ALLAHIN izniyle korkma sen...

menumu de yazıyım adet yerini bulsun...

kahvaltım

haş yum...maydonoz,şekrsiz çay,beyaz peynir,yarım krep

ara ve öğlen diyelım hala yıyesım yok.

yulaflı yogurt,sade yogurt,1 bardak süt.....

canım bişey istemıyo.....midem dolu gibi sankı.....bı tuhaf dun suyu az içtim ondan sanırım.....

1.5 lt suyum bitti....

1 saatte kıtap okudum...

yarın seyıre gecıcem ınş.

kızlar bende katılabilirmiyim aranıza boyum 163 kilom 64 e yaklaşmıştı ki 6 günlük diyetimin sonucu 60.3 e indim .ama okullar açılana kadar 53 olmam lazım .destek lütfen

kızlar bende katılabilirmiyim aranıza boyum 163 kilom 64 e yaklaşmıştı ki 6 günlük diyetimin sonucu 60.3 e indim .ama okullar açılana kadar 53 olmam lazım .destek lütfen

bu kiloda kalmamam lazım

Canım sen daha 14 - 15 yaşındaşın ve boyuna göre kilon gayet normal sınırlar içerisinde ayrıca ergenlik dönemindesin ve bu dönemde 6 günde 4 kilo verecek şekilde şok bir diyet yapman sağlığın ve gelişimin açısından son derece sakıncalı.. Zaten kilo almana neden olan sağlık sorunların olduğundan bahsetmişsin bu sorunlar düzeldiğinde çok rahatlıkla formuna kavuşursun. Senin yaşında biri için en doğrusu spor yapmak diyete değil spora kanalize ol ve abur cubur yeme sadece.. Sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin. Ailen bu konuda sana destek olacaktır.Burası pek sana göre değil bitanem..

1,65 boyunda 75 kıloyum maksımum 60 kılo olmam gerek ne yapmam gerekk yardımcı olurmusunuz.

Sudemcim bitanem sana çookk çok teşekkür ederim canım benim..
Kızz sen kesin süper bir öğretmensin.. İnşallah ilerde oğlumunda öğretmeni olursun yada senin gibi akılı başında öğretmenler nasip eder allah oğluşuma yoksa benim gibi deli bir anne birde doğru düzgün öğretmen eline düşmezse vay haline çocuğumun...

hayırdır nıye böyle yazdın şimdi?

halbuki her veli sevmez beni....bazısı deli gibi sever bazısı uyuz olur bana...hahaha

aslında 17 yaşındayım lise 11 öğrencisiyim sağlık srunlarıum çözüldü ama kilolar kaldı bi kilolar taze olduğu için hemen 4 kilo verdim aslında bu kadar çabuk verilecek bi kilo değil .ama teşekkür ederim yinede sağolun çok düşüncelisiniz

nasıl 6 gunde 4 kılo verdınız anlatırmısınız?

aslında bu diyete yeni başlamam ve aburcunuru kesmemden kaynaklanıyo ve gün içerisinde sürekli hareket ediyorum az ve sık yiyorum .bide zorlada olsa günde 3 litre su içiyorum .ama kendi adıma söylersem devamı bu kadar hızlı olmaz :)

hayırdır nıye böyle yazdın şimdi?

halbuki her veli sevmez beni....bazısı deli gibi sever bazısı uyuz olur bana...hahaha

sabahtan yazdıkalrını düşündümde kendi kendime zehir ediyorum harbiden oğluma yine çok bağırdım çok ağladı yavrucağım. başka şeylerin hırsını ondan çıkardım. Kuzenim de benim ne düşündüğümü bilemez. sıkılıyor haliyle onunlada konuştum biir kitap verdim en nefret ettiğim şey kendini odaya kitlemesi onuda yapmamasını istedim..yani beni sen kendime getirdin canım yaa

canım pardon yarışmaya katılmak isteyenler bölümde 8. sınıfta 54 düm demişsin ben onu 8. sınıftayım gibi algılamışım..
senide aramıza almak isterdim ama takımımız full dolu şu anda. Başka takımlardan davet gelmezse bize takıl sohbetleşiriz takımda yer açılırsada alırız seni listeye ne dersin?

Evett kızlar yarın cumaa...
yarın bakıcez kim kilo almışş kim vermiş.. kim ne durumda.. ben yarına kadar en azından kendimi sabitlersem yani aldığım 400 gr ı iade edersem çok mutlu olacağımda takımın durumu nolcak diye düşünürken aklıma bişe geldi..

Şimdi bu puan falan filan sistemini unutuyoruz.. çünkü kimse doğru dürüst sporunu kaçamağımı yazmıyor.. kilo alan veren belli sadece.. ee onuda biaz eğlenceli yapalım dedim..
yarından itibaren takımın birincisi takımda kilo almış olanlara ya da veremeyenlere ödev verecek..

mesela diyelim ki aslı kilo veremedi hatta hüplettiği bademler ve nutella yüzünden 100 gr aldı ve takımın sonuncusu oldu(en azından o kadarcık almış olduğunu umuyorum)
sudemde istikrarlı olarak devam ettiği dukan diyeti sayesinde 2 kg 200 gr verdi ve takımın şampiyonu oldu..
sudem aslı başta olmak üzere takımda kilo almış ve verememiş herkese ödev verecek en çok alana 5 daha az alana 4-3-2 diye gidecek ödev sayısı..
mesela sudem bu hafta aslı ya 5 ödev vericek ya bu ödevler aslının kilo vermesine yönelik şeyler olucak..
1. ödev : 2 lt buzlu su içilecek
2. ödevazartesi çarşamba cuma 30 dk leslie yapılacak
3. ödev :çarşamba günü 50 mekik çekilecek
4. ödev: 1 makina çamaşır elde yıkanacak
5. ödev: 15 dk ip atlanacak gibi..
bunlar benim aklıma gelenler.. birinci olan ödevleri kendi seçicek..(artık hayal gücüne kalmış)
sonuncu olan bu 5 ödevide yapmak zorunda
diğer kilo alan ve veremeyenler aldıkları kilo sıralamasına göre bu ödevlerden 4 ünü 3 ünü seçecekler ve yapacaklar..

beğenen - beğenmeyen varmı?
eklemek / değiştirmek isteyen var mı?
nasıl buldunuz yorumlar neler???
hadi bakalım yarın ki listeyi dört gözle bekliyorum..

Son düzenleme:
yangına körükle giidlmez canım...

oturup sorunu bulmak lazım...sorunu en az hasarla nasıl çözeriz ona bakıcaz..

moralın bozuk gırıyon cıkıyon derdını anlatıyon biz senı anlayıp çözüm üretmek yerine.....uflar puflarsak misafirin gitsin diye çabalarsak senı hepten huzursuz ederız....zaten elınde olan bişey yok...

anladığım kadarıyla kızcağız senın yanında olmaktan çok mutlu ya da rahat.....ıkısınden biri bu yaş ta 2 sendrom vardır...1.. karşı cinse olan yönelım nerde rahat görüşürse orda olur....

2.. ..içine kapanıklık kımseyı görmek ıstememe,ınsnalardan kendını soyutlama vs....

merak etme evlendıp ev sahıbi olduktan sonra seni anlıycak.....ve şu an sana çok mınnettar bıle olabılır.....mantıken o yaşta bırının anne babasından ayrı bu kadar çok kalması buna işaret....

üstelik annesının çagırmadıgını nerden bılıyon belkı çocuk gitmek istemiyo rahat geldi.....

istanbul yaşamayanlar için çok büyük .....bende benzer şeyı yaşadığımı anlattım.....yengem halınden memnun snaıyom senın gıbı megerse arkamdan neler dönuyomuşşşş.....nerden bilebilirdim.....saf oluyosun bıraz....bende istanbuldayım gezıyom dıye aşırı mutluydum hahaha....ne safmışım....

çocuğuna da zehir etme hayatı.....3 gunluk dunya ya....bak benım kızım 3. gunu tamamlamadı bıle 70 saat yaşadı....2 saat daha olsaonun için dünya 3 gün olacaktı....

bardapın dolu tarafına bak biraz....göktuğla şarkı söyle oyun oyna sev çocuğunu.....konuştur dinle....cevap ver....erteleme azarlama......

Son düzenleme:
gül gül öldüm ya....

allah iyiliğini versin emi....

elde çamaşır yıkamak anam 1 kılo verırırm heralde çitilerken.....anam bana parada versn ben elde çamaşır yıkamam ya........suya yazık deterjana yazık......beni topuğumdan fursanız yıkamam....

bu arada 1 saat daha kitap okudum..bugun etti 2 saat

bu arada buzlu suyu herkes içmeyebilir diş hassasiyetı olabilir yaz günü grip nezleolmaktan korkan olabılır....kendılerı secerse olsun....

Son düzenleme:

benimkiler örnek vermek içindi yani daha yaratıcı ödevler verilebilir. artık yarın birinci olursa oda senin yaratıcılığına kalmış güzelim eminim sen daha zekice ödevler bulursun

yani artık 1. takıma kilo almak yok..

canım pardon yarışmaya katılmak isteyenler bölümde 8. sınıfta 54 düm demişsin ben onu 8. sınıftayım gibi algılamışım..
senide aramıza almak isterdim ama takımımız full dolu şu anda. Başka takımlardan davet gelmezse bize takıl sohbetleşiriz takımda yer açılırsada alırız seni listeye ne dersin?[/QUOTE]

teşekkür ederim :) sağolun :) ama yer boşalırsa beni almayı unutmayın :)

aylinim gel cnm ya, konusur muabbet ederiz :)
bu takimda basarisizliga yer yok
bana iyi geldi burasi insallah sanada iyi gelir

kolay gelsin canim...

coooooook gecmis olsun. olcakmisin ameliyat?

hehehe süper bence cok eglenceli olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…