slm kızlar nasılsunız bakalım?? bu arada bende bi isteksizlik var sanki diyet işini fazla sıkı yapamıyorum nedense hiç kilo verememişim üstüne de 1 kilo kadar almışım :18::18::18::18: çok korkuyorum
bu arada dr dan geldim ultrasonum çekildi kızlar safra kesem taş doluymuş ameliyat dedi dr sankim biraz korkuyorum gibi ben daha önce hiç ameliyat olmadım heyecan landım baya bii sabahda heyecan dan 1 dilim börek ve beyaz ekmek yedim
canım herkesın yapısı bır değil...canım neden cumayı bekliyorsun ki ?? gel sohbete sonuçta ilk bir hafta deneme süren olcak ne kadar çok alışırsan takıma o kadar iyi olur çabuk kaynaşırsın zaten eskiden biliyoz seni..
Tatlım evet çok haklısın.. Bizlerde o yaşlarda aynı olmasada benzer şeyler yaşadık.. Ama ben bu kadar large olduğumu hatırlamıyorum hiç.. Yani ben rahat davransam bile annem peşimi bırakmazdı yani misafirlik uzadımı hemen arar çağırırdı o kadar uzun süre bırakmazdı.. dün ki konuşmalardan anladığım kadarıyla daha ağustosun 10 una kadar falan kalmayı planlıyor buda 1 ay demek.. ben çocuğumu kendi kardeşim bile olsa 1 ay misafirlikte bırakmam.. ben çağırırken 1 hafta 10 gün kadar kalır gider o zaman zarfında da gezdirir gönlünü yaparız diye planlamıştım.. Ve benim planladığımdan daha uzun süren bir misafirlik kastı beni açıkçası..
Üzerine birde bu derece rahatsız edici davranışlar tuz biber oldu.. anlattıklarımın kat ve kat fazlası var eşimde çok rahatsız olmuş dün laf arasında söyledi.. Ne yapayım bir 15-20 gün daha katlanabildiğim kadar katlanıcam dediğin gibi kendim çağırdığım için git diyemiyorum..o kırılmasın diye aileden kimseye de bişe söylemiyorum burda size dökülüyor ve kafanızı şişiriyorum..
Bilmiyorum bir ay evde internet yok tv yok dışarı çıkma şansı yok sıkılır gider belki umudum o yönde..Kendisinede izah ettim benim çocukla sıcakta kalabalık belediye otobüslerine binipte onu gezdremeyeceğimi, ancak eşimin izinli olduğu günlerde arabayla çıkableceğimizi onunda genelde tek izin güni olduğunu söyledim. buna rağmen geçen gün ümraniyenin ücra köşesinde bir mahhallede gördüğü camiyi burası ayasofya mı hadi gezelim dedi. önce saf saf yok dedim ayasofya karşıda.. sonrada dedim kendi kendime yani bir lise öğrencisi nasıl bilmez.. anladığım kadarıyla ima etti ayasofyaya gitmek istediğini falan...Ayy of neyse hala sizi şişiriyorum
Birazda kendi özel hayatım benim çok önemlidir bir aksilik çıkınca sinirlerim darma duman olur.. bugün 4. evlilik yıl dönümümüz kocam yıl dönümümüzü dün gece sözlü olarak kutladı saolsun ben bişeler yapalım vs. dedim ne gerek var dedi planlarımdan bahsettim ben çalışıcam gerek yok kutladık işte diye öyylecene geçiştirdi napiim canın saolsun dedim ama içim içimi yiyor..Hani birde üzeine tatil planlarıda yatınca..
Canım benim yaa çok özledim mai yi .. bir daha görüşürsen benden de slm söyle mutlaka.. ve gelsin bizi yanlız bırakmasın..
o bizim canımız böyle yaparsa daha çok üzülürüz.. okuyordur umarım bu yazdıklarımızı.
Canım kolay gelsin seni aramızda dah sık görmek isteriz. Hep böyle cee deyip kaçma..
ayy canım maşş. var ya dile kolay 20 kılo nerdeyse .....senı çok tebrık edıyom.....canım nerdende aklına geldi ki böyle bişe yapmak benimde hep aklımdaydı bi kere kim kaç kilo verdi topikinde bakmıştım.. Eee artık eskidik dimi sudemcim bende bayrama mezun olma beklentisindeyim.. son 6 kg kaldı her 3 hafta için 1 kg ise daha ben 18 hafta daha mı burdayım
elimizi azcık çabuk tutmak lazım..hayat geçipp gidiyo walla bari oğlum 2 yaşına grmeden mezun olsam.. 9 ayda aldığım fazladan 20 kg yi 12 ayda verebildim.. şimdi kendi fazlalıklarımla boğuşmaktayım..
canım elifcim ben seyıre henuz geçemdım ama planım...gunaydin gunaydin gunaydin gelecegin citirlari
sabah sabah felegimi sasirttin sudem
kizim sana soyluyorum elif sen anla dedim valla karar verdim basliyorum dukana
benim neyim eksik tatil sonunu bekleyesiye kadar belki tatilden donunceye kadar erir gelirim
ama yardim istiyorum atak evresi sorun olmuyorda ben protein+ sebzeda sasiyorum
ozellikle sebze+protein gunlerindeki menulerinizden ornekler istiyorum size zahmet
canim karbonatli su iyi degil diye biliyorum
odem atmiyor bagirsaklari bosaltiyor ve zararli oldugunu okumustum bol su ic odem icin
oy maicim gecmis olsun canim .. giriyorsan arada bir, iki yaz lutfen ..
kizlar sisenizi yaninizda tasiyin suyu ihmal etmeyin ..
kolay gelsin canim
ama arada girmeye calis cok boslama.. suruden ayrilani kurt kaparmis gruptan ayrilanida hain istah mahvediyo
geçmiş olsun fundacım....sezeryan olamdın mı sen ?slm kızlar nasılsunız bakalım?? bu arada bende bi isteksizlik var sanki diyet işini fazla sıkı yapamıyorum nedense hiç kilo verememişim üstüne de 1 kilo kadar almışım :18::18::18::18: çok korkuyorum
bu arada dr dan geldim ultrasonum çekildi kızlar safra kesem taş doluymuş ameliyat dedi dr sankim biraz korkuyorum gibi ben daha önce hiç ameliyat olmadım heyecan landım baya bii sabahda heyecan dan 1 dilim börek ve beyaz ekmek yedim
kızlar bende katılabilirmiyim aranıza boyum 163 kilom 64 e yaklaşmıştı ki 6 günlük diyetimin sonucu 60.3 e indim .ama okullar açılana kadar 53 olmam lazım .destek lütfen
bu kiloda kalmamam lazım
Canım sen daha 14 - 15 yaşındaşın ve boyuna göre kilon gayet normal sınırlar içerisinde ayrıca ergenlik dönemindesin ve bu dönemde 6 günde 4 kilo verecek şekilde şok bir diyet yapman sağlığın ve gelişimin açısından son derece sakıncalı.. Zaten kilo almana neden olan sağlık sorunların olduğundan bahsetmişsin bu sorunlar düzeldiğinde çok rahatlıkla formuna kavuşursun. Senin yaşında biri için en doğrusu spor yapmak diyete değil spora kanalize ol ve abur cubur yeme sadece.. Sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin. Ailen bu konuda sana destek olacaktır.Burası pek sana göre değil bitanem..
kızlar bende katılabilirmiyim aranıza boyum 163 kilom 64 e yaklaşmıştı ki 6 günlük diyetimin sonucu 60.3 e indim .ama okullar açılana kadar 53 olmam lazım .destek lütfen
Sudemcim bitanem sana çookk çok teşekkür ederim canım benim..
Kızz sen kesin süper bir öğretmensin.. İnşallah ilerde oğlumunda öğretmeni olursun yada senin gibi akılı başında öğretmenler nasip eder allah oğluşuma yoksa benim gibi deli bir anne birde doğru düzgün öğretmen eline düşmezse vay haline çocuğumun...
aslında 17 yaşındayım lise 11 öğrencisiyim sağlık srunlarıum çözüldü ama kilolar kaldı bi kilolar taze olduğu için hemen 4 kilo verdim aslında bu kadar çabuk verilecek bi kilo değil .ama teşekkür ederim yinede sağolun çok düşüncelisinizCanım sen daha 14 - 15 yaşındaşın ve boyuna göre kilon gayet normal sınırlar içerisinde ayrıca ergenlik dönemindesin ve bu dönemde 6 günde 4 kilo verecek şekilde şok bir diyet yapman sağlığın ve gelişimin açısından son derece sakıncalı.. Zaten kilo almana neden olan sağlık sorunların olduğundan bahsetmişsin bu sorunlar düzeldiğinde çok rahatlıkla formuna kavuşursun. Senin yaşında biri için en doğrusu spor yapmak diyete değil spora kanalize ol ve abur cubur yeme sadece.. Sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin. Ailen bu konuda sana destek olacaktır.Burası pek sana göre değil bitanem..
nasıl 6 gunde 4 kılo verdınız anlatırmısınız?
hayırdır nıye böyle yazdın şimdi?
halbuki her veli sevmez beni....bazısı deli gibi sever bazısı uyuz olur bana...hahaha
aslında 17 yaşındayım lise 11 öğrencisiyim sağlık srunlarıum çözüldü ama kilolar kaldı bi kilolar taze olduğu için hemen 4 kilo verdim aslında bu kadar çabuk verilecek bi kilo değil .ama teşekkür ederim yinede sağolun çok düşüncelisiniz
yangına körükle giidlmez canım...sabahtan yazdıkalrını düşündümde kendi kendime zehir ediyorum harbiden oğluma yine çok bağırdım çok ağladı yavrucağım. başka şeylerin hırsını ondan çıkardım. Kuzenim de benim ne düşündüğümü bilemez. sıkılıyor haliyle onunlada konuştum biir kitap verdim en nefret ettiğim şey kendini odaya kitlemesi onuda yapmamasını istedim..yani beni sen kendime getirdin canım yaa
canım pardon yarışmaya katılmak isteyenler bölümde 8. sınıfta 54 düm demişsin ben onu 8. sınıftayım gibi algılamışım..
senide aramıza almak isterdim ama takımımız full dolu şu anda. Başka takımlardan davet gelmezse bize takıl sohbetleşiriz takımda yer açılırsada alırız seni listeye ne dersin?
gül gül öldüm ya....Evett kızlar yarın cumaa...
yarın bakıcez kim kilo almışş kim vermiş.. kim ne durumda.. ben yarına kadar en azından kendimi sabitlersem yani aldığım 400 gr ı iade edersem çok mutlu olacağımda takımın durumu nolcak diye düşünürken aklıma bişe geldi..
Şimdi bu puan falan filan sistemini unutuyoruz.. çünkü kimse doğru dürüst sporunu kaçamağımı yazmıyor.. kilo alan veren belli sadece.. ee onuda biaz eğlenceli yapalım dedim..
yarından itibaren takımın birincisi takımda kilo almış olanlara ya da veremeyenlere ödev verecek..
mesela diyelim ki aslı kilo veremedi hatta hüplettiği bademler ve nutella yüzünden 100 gr aldı ve takımın sonuncusu oldu(en azından o kadarcık almış olduğunu umuyorum)
sudemde istikrarlı olarak devam ettiği dukan diyeti sayesinde 2 kg 200 gr verdi ve takımın şampiyonu oldu..
sudem aslı başta olmak üzere takımda kilo almış ve verememiş herkese ödev verecek en çok alana 5 daha az alana 4-3-2 diye gidecek ödev sayısı..
mesela sudem bu hafta aslı ya 5 ödev vericek ya bu ödevler aslının kilo vermesine yönelik şeyler olucak..
1. ödev : 2 lt buzlu su içilecek
2. ödevazartesi çarşamba cuma 30 dk leslie yapılacak
3. ödev :çarşamba günü 50 mekik çekilecek
4. ödev: 1 makina çamaşır elde yıkanacak
5. ödev: 15 dk ip atlanacak gibi..
bunlar benim aklıma gelenler.. birinci olan ödevleri kendi seçicek..(artık hayal gücüne kalmış)
sonuncu olan bu 5 ödevide yapmak zorunda
diğer kilo alan ve veremeyenler aldıkları kilo sıralamasına göre bu ödevlerden 4 ünü 3 ünü seçecekler ve yapacaklar..
beğenen - beğenmeyen varmı?
eklemek / değiştirmek isteyen var mı?
nasıl buldunuz yorumlar neler???
hadi bakalım yarın ki listeyi dört gözle bekliyorum..
gül gül öldüm ya....
allah iyiliğini versin emi....
elde çamaşır yıkamak anam 1 kılo verırırm heralde çitilerken.....anam bana parada versn ben elde çamaşır yıkamam ya........suya yazık deterjana yazık......beni topuğumdan fursanız yıkamam....
bu arada 1 saat daha kitap okudum..bugun etti 2 saat
bu arada buzlu suyu herkes içmeyebilir diş hassasiyetı olabilir yaz günü grip nezleolmaktan korkan olabılır....kendılerı secerse olsun....
merhaba kizlar ablalar...
nisanimizi atlattik... simdiki hedefim nisanda dügün olcak kuzenimin insallah, ozamana kadar YAVAS YAVAS kilo vermek... ve birakmamak korumak!!! en önemlisi korumak... Thirtyfour ablamin azmini gördüm, mail atti bana beni cagirdi, kaptanim sormussun beni... yer varmis... gelirim tabi dedim... busefer olucak insallah... imrendim ablama... CUMA günü gelicem... bekleyin beni anacum
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR bu sıralar giremiyorum evde koca var badana boya yapıyoz eee malum temizle yıka ütüle yerleştir offf bittim ama bu arada diyete devam bol bol ter atıyorum valla diyetisyenimede gittim pzt 2 kg varmişim 15 günde umarım bu kadar işe güce bu 15 günde biraz daha fazla veririm haftayada ramazan daha az yemek yicez inşallah 3.5 kg falan veririm fazla giremem bu haftada ama yarın sabah bir girip kg sölerim herkese hayırlı ramazanlar şimdiden
slm kızlar nasılsunız bakalım?? bu arada bende bi isteksizlik var sanki diyet işini fazla sıkı yapamıyorum nedense hiç kilo verememişim üstüne de 1 kilo kadar almışım :18::18::18::18: çok korkuyorum
Evett kızlar yarın cumaa...
yarın bakıcez kim kilo almışş kim vermiş.. kim ne durumda.. ben yarına kadar en azından kendimi sabitlersem yani aldığım 400 gr ı iade edersem çok mutlu olacağımda takımın durumu nolcak diye düşünürken aklıma bişe geldi..
Şimdi bu puan falan filan sistemini unutuyoruz.. çünkü kimse doğru dürüst sporunu kaçamağımı yazmıyor.. kilo alan veren belli sadece.. ee onuda biaz eğlenceli yapalım dedim..
yarından itibaren takımın birincisi takımda kilo almış olanlara ya da veremeyenlere ödev verecek..
mesela diyelim ki aslı kilo veremedi hatta hüplettiği bademler ve nutella yüzünden 100 gr aldı ve takımın sonuncusu oldu(en azından o kadarcık almış olduğunu umuyorum)
sudemde istikrarlı olarak devam ettiği dukan diyeti sayesinde 2 kg 200 gr verdi ve takımın şampiyonu oldu..
sudem aslı başta olmak üzere takımda kilo almış ve verememiş herkese ödev verecek en çok alana 5 daha az alana 4-3-2 diye gidecek ödev sayısı..
mesela sudem bu hafta aslı ya 5 ödev vericek ya bu ödevler aslının kilo vermesine yönelik şeyler olucak..
1. ödev : 2 lt buzlu su içilecek
2. ödevazartesi çarşamba cuma 30 dk leslie yapılacak
3. ödev :çarşamba günü 50 mekik çekilecek
4. ödev: 1 makina çamaşır elde yıkanacak
5. ödev: 15 dk ip atlanacak gibi..
bunlar benim aklıma gelenler.. birinci olan ödevleri kendi seçicek..(artık hayal gücüne kalmış)
sonuncu olan bu 5 ödevide yapmak zorunda
diğer kilo alan ve veremeyenler aldıkları kilo sıralamasına göre bu ödevlerden 4 ünü 3 ünü seçecekler ve yapacaklar..
beğenen - beğenmeyen varmı?
eklemek / değiştirmek isteyen var mı?
nasıl buldunuz yorumlar neler???
hadi bakalım yarın ki listeyi dört gözle bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?