Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

innukcum Rabbim bu mübarek ramazan ayi hürmetine kalbine serinlik versin ins,,snei cok iyi anliyorum bende o nöbetlerden kendi basima kurtulamayip doktora gittim suan ialc kullanyiorum Allahima binlerce skükür cok cok iyiyim sanada tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle kendi kafana göre ilac alip kullanip birakma,bu ilaclar soktor kontrolü altinda kullanilmasi gerekiyor egerki gereketiginden önce birakirsan eskisinden daha kötü oluyorsun ALlah korusun,maddi gücüm yok demisisn sigortaniz karsilamiyormu?

sağol canım bende çok istiyorum inanki kilo verip artık 7li rakamlardan kurtulmayı tatlı yerine arada belki dondurma yiyebilirim ama klorimi aşmadan 3 günde lesli yapıcam inşş. iftardan sonra bakalım artık ne versem kardır değilmi

innukcum bu arada canım şu mübarek ramazan hürmetine mevlam sıkıntılarını gidersin ..bencede dr gitmeden kendin ilaç alıp kullanma en azından sağlık ocağına git aile hekimleri ücretsiz bakıyo biliyosun sana yol gösterir

slm kizlar uc gundur giremedim hemde haber veremedim cok ozurdilerim hepinizden ..

cuma gunu hamile bi arkadasim yuksek tansiyondan hastaneye yatti
3 cocuguda bende kaldi
hastaneye git gel hic giremedim
cuma aksam gorumceye ordan kayinvalideye derken toplam 600 km yol yaptik dun gece 1 de evimize geldik
asiri sekilde yorgunum
butun kemiklerim sizliyor .. arkadasim hala cikmamis hastaneden onun yanina ugrayip evdende cocuklarini alip bana getiricem
esinide aksam iftara davete dicem bugun belki hic giremem ancak iftardan sonra ugrarim insallah ..

........................................

tum gecmisi okudum innukcum allah sabirlar versin canim
oglusunu aksamlari esine birak o ilgilensin .. kuzenindende yemek ve ev islerinde yardim iste .. butun yuku uzerine alirsan tum gun yorgun ve asik suratla dolasmak zorunda kalirsin buda kocalarin hic hosuna gitmiyor canim .. tahammul edemiyorlar
suanki ruh halini biliyorum ama antidepresan sakin alma uzerindeki yukleri hafiflet yeter ...

......................................

kacakcayim hakkinda hayirlisi olsun
insallah senin icin kapatmak daha hayirlidir ...

............................

sudemcim cezalar icin cok sagol canim
benim icin iyi oldu basit olmasi
ip atlamayi cok severim
pilatesede alisik gobecigim mekikde kolay gelicek .. ama yururuyuse ancak iftardan sonra cikabilicem

bu arada hepinize hayirli ramazanlar arkadaslar
Rabbim yaptigimiz tum ibadetleri kabul etsin
dun tvde bi hocadan dinledim namazsiz oruc olmaz, kuranda seksen kusur defa emrediliyor namaz en cok emredilen ibadet namaz ve infak dedi..
namazada basliycam insallah ve birakmiycam
hepimiz icin her anlamda bi donum noktasi olur insallah bu mubarek ay ..
.

tatlım hiç olur mu yaaa kafamızı şişrdin falan.burda birbirimizi göremesek de bi aile gibiyiz.sakın bööle şeyler düşünme.sıkıntılarını çok iyi anlıyorum.ama ilaç için bi doktora başvur güzelim be.ve tüm işleri üstüne almışsın eşinden rica et kuzeninden rica et tatlım.bööle kendien yüklenirsen bi yerde patlarsın.ayrıca bunlar için o güzel çocuğunu hırpamlama tatlım yaaa ne kadar masum o fıstık.hem onun için iyi olması için işi bile bıraktın bak zarar verme masuma güzelim.sakın yanlış anlama niyetim seni yagılamak değil biliyorsun.en kısa zamanda düzelirsin inşşş.Rabbim şifa versin.ayrıca bu mübarek günlerin hikmetni atlam bak bol bol dua et ve bence nacizane fikrim namaza başla bak gör nasıl ferahlicaksın...
ben de bayramdan sonra başlamyı düşünüyorum güzelim yaaa.zaten ramaznda kilo veririm heralde.
canım hakkında hayırlısı olsun .

canım arkadaşına geçmiş olsun.bayağı yoğunmuşsn gerçekten.ayrıca namaza başlamana sevindim.

slm kızlar ramazanın ilk gününden herkese merhaba ancak girebildim kızlar.boğaz ağrısı çok etkiledi beni.ara ara girerim menümü yazayım ben de

sahur:
1 dilim kepek ekmek
2 zeytin
peynir
1 haşlama yumurta
biraz bal
salatalık ve marul
3 bardak çay
1. 5 litre su.

iftar:
eşime içli köfte
bana ızgara tavuk
şehriye çorbası
yoğurt
salata
hoşaf

cuma mutlaka bildirim yaparım ayrıcada gün içinde de girerim ama fazla sık olmaz valla dükkan için bende çok üzgünüm ama kısmet işte evet evde oturmak beni sıkar ama ben kendime işler bulurum ya boş oturamam ben ayrıca bazı müşterilerim var onların evine gidicem ağda manikür falan çokta boş kalmam sanıyorum inaşallah

tatlım piskolog demişsin ama zaten piskologlar ilaç yazma yetkisi yok sen pisikiyatriye gitmelisin onlar ilaç yazabiliyorlar ayrıca piskolog ları ben fazla tavsiye etmiyorum sadece dinleyip fikir veriyorlar onları burdan bizde yapıyoruz zaten öneml, olan pisikiyatrist dir unutma!!!! ben devlet hastanesine gitmiştim çok da memnun kaldım tavsiye ederim yada özel hastanelder yada polikliniklerde de oluyor pisikiyatris onlarıda tavsiye ederim yarısı ssk dan yarısını ödüyorsun oşekilde de yapabilirsin benim nacizane fikrim budur

KUZUM HAYIRLISI olsun.....ramazanın hürmetıne sıkıntıalrın gtsin inşallah......

amin canım çok sağol hepimizin inşşallah kurtuluruz sıkıntılarımızdan

cuma mutlaka bildirim yaparım ayrıcada gün içinde de girerim ama fazla sık olmaz valla dükkan için bende çok üzgünüm ama kısmet işte evet evde oturmak beni sıkar ama ben kendime işler bulurum ya boş oturamam ben ayrıca bazı müşterilerim var onların evine gidicem ağda manikür falan çokta boş kalmam sanıyorum inaşallah

tatlım piskolog demişsin ama zaten piskologlar ilaç yazma yetkisi yok sen pisikiyatriye gitmelisin onlar ilaç yazabiliyorlar ayrıca piskolog ları ben fazla tavsiye etmiyorum sadece dinleyip fikir veriyorlar onları burdan bizde yapıyoruz zaten öneml, olan pisikiyatrist dir unutma!!!! ben devlet hastanesine gitmiştim çok da memnun kaldım tavsiye ederim yada özel hastanelder yada polikliniklerde de oluyor pisikiyatris onlarıda tavsiye ederim yarısı ssk dan yarısını ödüyorsun oşekilde de yapabilirsin benim nacizane fikrim budur

KUZUM HAYIRLISI olsun.....ramazanın hürmetıne sıkıntıalrın gtsin inşallah......

amin canım çok sağol hepimizin inşşallah kurtuluruz sıkıntılarımızdan

canim namaza basliycakmissin rabbim nyietini kabul etsin ins,hic birakmak istemiyorsan kesinlikli cemil tokpinar sabah namazina nasil kalkilir ve senai demirci kil beni ey namaz adli kitaplari okuani tavsiye ederim,,bende yeni basladim sayilir namaza mirac gecesi basladim ve bu iki kitabi okudum simdi bir vakit namazim kacicak diye ödüm kopuyor cok sükür rabbime,,Allahiim namaza baslamak isteyipde baslayamanlara en kisa sürede baslamayi nasip etsin ins..ayrica arkadasinada cok gecmis olsun.

Son düzenleme:
maıde urik asit bırıktı ya bende korkuyom eşime de zorla su içiriyom...azcık belım agrısa böbregım sanıyom....

bence regl de 3 gun atak yap at ödemı ınersın 68 e obdan sonrada dengelı ye koru kılonu...

dun bı arkadaşım geldı 1 hafta gormedı benı belın ıncelmış dedı....3 kılo farkettmışmı dedım...ödem tabı daha cabuk farkeder dei..ççok sevındım...

cezalar ınnuktan ben ödev verırım ...am neyse sen orucluusn bugun luk bole olsun hadi.....yaşın hürmetıne yavyummmmmmm....
ayy canım ne guzel dualar böyle....

ayy inş..bu ramazan hepimize maddi manevi huzur versın...darda olanları çıkarsın rabbım.....yedıklerımızıde abartmazsak suyumuzu bol ıcersek paşalar gıbı kılolar da veırırız hem.....

hepiniz bırbırınden guzel duada bulunmuşsunuz.....bencede ramazanda dıkat edersek zaten kılo verırırz.....ondan sonrada allah kerım.....

karatay diyetıın demerak etmeye başladım....bı arda ona göz atıcam....hedefe ulaşamazsam...gerçi dukan ı sevdım guzel gııdyo ama ramazanda hırapalamıycam vucudumu....sonuçta senede 1 kere ramazan var....dıyetı her zmana yapabılrırm.....oruc ramazanda tutulmazsa bıda zor tutuluyo......gecen senekı borcumu nasıl ödiyeceksem.....

herkes iftar hazırlıyto heralde....

benımmenum ...

fırında patlıcan kebap yagsız....

tavuk ciğer kavurma...

soguk ayran aşı çorbası.....

limonata,turşu...

sm kızlar bi yürüyüş yapıp geldik.iftar menüm
1 kase şehriye çorbası
el içi kadar tavuk ızgara
yarım kase hoşaf
2 hurma
4 kaşık yoğurt
1 litreye yakın su(şimdi 2 litre oldu)

yürüyüşten sonra güllaç yedim az bi de.2 bardak çay içtim.şimdi de azcık meyve yicem.bu kadarrr daha ne yiyim.ama bi anda yüklemedimden çokkk rahatımm...

iftarda yediklerimi sayayım size bakalım

2 bardak su ile başladım
ardından 2 hurma
bir kase mantı çorbası knorun hazır çorbalardan yanii
çorbayı içerken dayanamayıp sıcacık pidenin çeyreğini götürdüm galiba
sonra 1 bardak su içip
1 sigara yaktım :))

nohut yemeğinden 4 kaşık
pirinç pilavından 1 kaşık (pirinç pilavını diete başladığımdan beri yemiyordum iftar şerefine yedim valla )
ykarışık salata 5 kaşık kadar
1 bardak diet kola

yemekten kalkarken 1 bardak su daha

0,5 lik şişemi alıp kızımla bahçeye çıkıp yürüdüm accık kızla ne kadar olursa tabiii park parkk diye bağırıp duruyodu

eve dönünce koşu bandına çıktım ama 20 dk sürdü indim dayanamadım kendimi yorgun hissediyom
0,5 lik bi şişe su daha bitirdim o ara

bu arada lokum aldık kızımla koskadan akşam üzeri sade lokumdan 2 tane götürdüm yürüyüş sonrasında

bu sabah 12 ye kadar yattım kızlar kıza eşim baktı valla kahvaltısını vss o halleti ben kalktım ortalığı topladım accık sonra kızla markete kadar gittik (market sitenin içinde :)
sonra eve döndüm accık çamaşır topladım katlayıp yerleştirdim nohut yemeğimi dün akşamdan hazırlamıştım pilav ve çorba salata işini halledip
minik kızımla sitenin dışına 30 dklık bir gezi yaptık koskaya kadar :)) tüm gün yaptığım hareket bu yediklerimi eritemeyeceğim kilo alacağım diye korkuyom .valla öle bir ağırlık varki üzerimde hastaneye bile gidemedim.eşim teravide büyük kızım teyzesine gitti kızı bırakıp gitmeyede yer yok cnm istemedi dr gitmeyi yanii artık bugün kalsın yarın bakarım şeker olayına .oruç ta korktuğum gibi olmadı gerçi ilk günler 5-10 gün sıkıntı olmuyo sonrasında dökülüveriyodu migrenim tansiyon ve midem ama .bugün süperdi maşallah. nerdeyse hareketsiz geçti günüm ama yinede iyiydi sadece iftara 1 saat kala accık baş ağrısı oldu ilacımı aldım hemen geçti çok şükür

bu arada akşam 11 gibi dayanamayım yassı kadayıftan bir dilim götürdüm

neyse görüşürüz kızlarr ben kaçtım

cnm kendine dikkat et mutlaka bişekilde kendine haftada 1 saat te olsa tek başına bişiiler yap kendine ayır o saati yada saatleri bende bir ara bu şekilde sıkıntıya girmiştim ama çabuk toparlandım psikoloğa gittim ama migren ve fibromiyalji için zaten dr o ara bir antidepresan vermişti kullanmak zorunda olsuğumdan başka ilaç vermedi bana bu şekilde akıl vermişti .denedim işe yaradı .eşlerde bizim gibi bakma ota moka sinirlenim gerilip olmayacak şey için bize patlayabiliyorlar kaldıki bizde bazen öle şeyler yapabiliyoruz.neticede onlarıda çocuğumuz gibi görmemiz gerek tüm yük omuzlarımızda ama güçlüyüz evelallah herşeyin üstesinden geliriz biz kadınlar.
sen herşeyi yüklenip kendini unutma ama çocukta eşte bi şekilde sana bağımlı olabilir ama senin sağlığın fiziki olsun ruhsal olsun sekkeye uğradığında yine sen yalpalıyorsun o nedenle yine kendini önce sen düşüneceksin.eşinle aranız düzelir inşallah bakma sen olur öle şeyler.dr mutlaka bi şekilde zaman ayırmaya çalış .hafta sonu at çocuğu eşine git bir yerlere bi arkadaşına kuaföre alışverişe olmadı git bir deniz kenarına vss otur denizi seyret baya iiiyi geliyor .inan bana .şarj oluyosun sanki birde kitap okuu gelişim kitapları psikoloji üzerine bulabilrsen bakın kitapçılarda kafanı dağıt.

kesinlikle kendine vakit ayırmak çok işe yarıyor bu 1 saat bile olsa sıkıntın hafifliyor.ama malum eşler çocuğa bakmayı kabul etmeyebiliyor.ben çıkıyorum tek sağolsuneşim bakıyo ama zırta arar pırta arar bi yemek yediremez bebeğime.bazen daha fazla gerilip eve gelirim.bi de benim eşim biraz fazla gezer ve bu vakitte hep oğlumlayım istiyorum ki kısa bi süre de olsa ben çıkınca idare etsin.neyse yine de bakmayı kabul ediyoya sağolsun.innukcum güzel fikir bence dne bak.

bir sahur vaktinden herkese merhabaaaa.sahurum bitti şimdi su içiyorum.
menüm:
2 dilim kepek ekmek ile tost yağsız
1 bardak çay
1 zeytin
mmaydanoz ve domates
çokk az bal
iftardan kalan tavuk ızgaradan el içinden küçük bi parça
şimdi de su içiyorum ...hııı unutmdan bi de güllaç yedim yineeee.ya emziriyorum ve tatlıya hiç dayanamıyorum hele güllaca.iftardan sonra yemem artıkın.

kızlarr hepinize günaydınnn.

off tatil sonrası ne zor arkadaşlar ya, işe adapte olmak bi dert, bavul boşalt yıka , evi temizle bi dert insan bin pişman oluyor walla. döneli 4 gün oluyor ama hala adam akıllı kendime gelebilmiş değilim.
minik kızım babannede kucağa alıştı bi hala bi dede amca babanne derken yere değmedi poposu sürekli kucaktaydı. eee eve dönüncede aynısını istiyor. odadan çıktımmı yada kucaktan indirdinmi basıyor çığlığı. bide üstüne ilk dişini çıkarıyor inanılmaz mızmız. doğru düzgün bişide yemiyor. sinirlerim iyice laçka oldu yanii.

günaydın kızlar herkese bende dün bütün işlerimi bitirdim evimi bi temizledim pırıl pırıl oldu her yer eve hiç iş kalmadı bu gün de anneme gidiyorum çok özledim onları epeydir görmüyorum 2 yada 3 gün kalıp gelicem ordan da girerim vakit bulursam buarada sudem ve ınnuk ben dün mekik çekemedim artık bu akşam 100 tane çekerim

allah kolaylık versin canım çocuklar bir yere gidince düzen bozuluyor huyları hemen değişiyor ama 1 hafta 10 gün içinde tekrar alışır eski düzenine

allah kolaylık versin canım çocuklar bir yere gidince düzen bozuluyor huyları hemen değişiyor ama 1 hafta 10 gün içinde tekrar alışır eski düzenine

umarım öyle olur canım, yoksa çok sakin bi çocuktur kızım kendi kendine uyur uyanır. sıkıntısı biraz da dişten diye tahmin ediyorum.

ailenin yanına gidiyormuşsun, sana şimdiden iyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…