Sudemin yazdıklarından sonra bende aynı şeyleri düşünmüştüm aynı anda yazömışız görmemişsin heralde.. iyi bakalım kalaori say ama bak dikkat et kalorimi aşmadım diye tatlıya yağlıya saldırma aslım.. biz senin kilo vermeni istiyoz ona göre..
tatlım hiç olur mu yaaa kafamızı şişrdin falan.burda birbirimizi göremesek de bi aile gibiyiz.sakın bööle şeyler düşünme.sıkıntılarını çok iyi anlıyorum.ama ilaç için bi doktora başvur güzelim be.ve tüm işleri üstüne almışsın eşinden rica et kuzeninden rica et tatlım.bööle kendien yüklenirsen bi yerde patlarsın.ayrıca bunlar için o güzel çocuğunu hırpamlama tatlım yaaa ne kadar masum o fıstık.hem onun için iyi olması için işi bile bıraktın bak zarar verme masuma güzelim.sakın yanlış anlama niyetim seni yagılamak değil biliyorsun.en kısa zamanda düzelirsin inşşş.Rabbim şifa versin.ayrıca bu mübarek günlerin hikmetni atlam bak bol bol dua et ve bence nacizane fikrim namaza başla bak gör nasıl ferahlicaksın...Eveet kızlar gelelim bana..
asabi ve krizli durumdan sakin boşvermiş umursamaz ve bitkin duruma geçtim..
evden günlerdir çıkmıyorum evde de bişe yaptığım söylenemez mutfağı toplamak ve yemek yapmak tüm günümü bitiriyor zaten..
dün sabah 7:30 da kalktım oğluma kahvaltısını yaptırdım.. saat 9:30 dan 11:00 e kadar kahvaltı hazırladım arada markete gidip geldim tabi.. ev ahalisi 11:00 de kalktılar kahvaltılarını yaptılar.. ben sonrasında mutfağa girdim mutfğı topladım bulaşıkları falan sonra oğluma mama hazırladım sonra saat 12:30 gibi onu uyuttum. akşama kadar takrar mutfata yemek hazırlığı sürdü akşam yemeğinden sonra sahur hazırlığı poaça yaptım istek üzerine iki çeşit onlar mayalanırken ütü yaptım. Onlar pişerken ben banyo yaptım.. yatarken baktım saate 1 e geliyordu.. 3 te tekrar kalkıp sahur hazırladım.. 4,30 da yine yatıp 7:30 da kalktım..
bütün bu yoğunluğa rağmen kimseyi memnun edemek te cabası.. eşimle yine kavga ettik intenet yüzünden 90 küsür internet faturası gelmiş. Ama o daha sadece 60 olduğunu biliyor bu sabah sorguladım 90 görünüyordu.. dün eften püften bir sürü sebepten dolayı hak etmediğim bir sürü laf işittim.. Artık sabredecek sabrım kalmadı bu gün gidip eczaneden sakinleştrici antidepresan bişey alıcam..
sahurda 2 yada 3 poaça ve bol bol karpuz peynir yedim.. bol bol da su içtiim..
tüm bunlara rağmen tartıda hala aynı olmak beni sevindirdi..
ruhen yorgun ve bitkinim..
Kafanızışişirdim yine sabah sabah.. hem bunları yazıyorum hemde kendime kızıyorum neden yazıyorsun milletin derdi kendine yeter insanlar buraya motive olmaya geliyor diyee.. ama işte napiim benimde sizden başka paylaşcak kimsem yok
ben de bayramdan sonra başlamyı düşünüyorum güzelim yaaa.zaten ramaznda kilo veririm heralde.çok gözdoyurucu bi diyet hatta dıyet bıle denmez dunyanın şeyını yıyposun neymış bu böyle.....sen yap baaklım kılo verırısen bende denerım belkı kılo korumaya gecınce ya da üçük syudemımızı düşününce olabılir...malum cevız fındık vs...
kız bende zaten senden duyup 300 luk aldıydım ....keşkem 500 alsaymışım benım kocada kullanıyo bende....bırını o işe götürüyodu...
amacım sizi geçmek değil ama bakalım....gecersemde fena olmaz hani....hazır 6 lara ınmışken...bakarsın papatyayı da geçerim...
bebeğim hiç zorunlu olur mu....çayı şekersiz kullanamadığımız i.in....senın zaten çok iyimiş ne guzel şekjersız içiyon boşver o zaman....en fazla granul alır tatlı yaparsın canın çekınce...ama bence bayramdan sonra başla yapıcaksan...
canım eczanede deolmuyo zatne...ben gııdyom bana 300 luk getırt dıyom parasını öduyom 2 bına felan ötede eczane eve getırıyo....
gecende 500 getır dedım....megerse 75 ml granul hedıyeyymış benımde haberım yok onlarında kısa süre için.....granül eczanede de zatılmıyo...hatta onların deposunda da satılmıyo....netten almadım bıde kargo ödemek istemedım....nette 38 artı kargo sanırım splendanınknedı sayfasında yanlış hatırlamıyorsam....
bende anti depresan içme 6 aydan az kullanırsan fayda etmıyo bıde bunyenı alıştırma.....uyurdurusun artık sersem gıbı....zaten oruçta yorgunluktan uyuycan.....bende bı ara aldım da deptresan içmedım......bence en güzel anti depresan DUA......hazır ramazan aç elini dua at......
canım hakkında hayırlısı olsun .kızlar size bir haberim daha olucak ben dükkanımı kapatıyorum son zamanlarda biraz sıkıntıdayım bu aralarda biraz yoğun olucam malzemelerin satışı falan olucak baya bi uğraşmam gerek her gün sık sık giremesemde uğramaya çalışıcam acaba beni biraz idare edebilicekmisiniz en azından ya sabahları girer bişeyler yazmaya çalışırım yada akşamları yazamaya çalışırım sorun olurmu ?????? innukcum cevap yazarsan sevinirimm
slm kizlar uc gundur giremedim hemde haber veremedim cok ozurdilerim hepinizden ..
cuma gunu hamile bi arkadasim yuksek tansiyondan hastaneye yatti
3 cocuguda bende kaldi
hastaneye git gel hic giremedim
cuma aksam gorumceye ordan kayinvalideye derken toplam 600 km yol yaptik dun gece 1 de evimize geldik
asiri sekilde yorgunum
butun kemiklerim sizliyor .. arkadasim hala cikmamis hastaneden onun yanina ugrayip evdende cocuklarini alip bana getiricem
esinide aksam iftara davete dicem bugun belki hic giremem ancak iftardan sonra ugrarim insallah ..
........................................
tum gecmisi okudum innukcum allah sabirlar versin canim
oglusunu aksamlari esine birak o ilgilensin .. kuzenindende yemek ve ev islerinde yardim iste .. butun yuku uzerine alirsan tum gun yorgun ve asik suratla dolasmak zorunda kalirsin buda kocalarin hic hosuna gitmiyor canim .. tahammul edemiyorlar
suanki ruh halini biliyorum ama antidepresan sakin alma uzerindeki yukleri hafiflet yeter ...
......................................
kacakcayim hakkinda hayirlisi olsun
insallah senin icin kapatmak daha hayirlidir ...
............................
sudemcim cezalar icin cok sagol canim
benim icin iyi oldu basit olmasi
ip atlamayi cok severim
pilatesede alisik gobecigim mekikde kolay gelicek .. ama yururuyuse ancak iftardan sonra cikabilicem
bu arada hepinize hayirli ramazanlar arkadaslar
Rabbim yaptigimiz tum ibadetleri kabul etsin
dun tvde bi hocadan dinledim namazsiz oruc olmaz, kuranda seksen kusur defa emrediliyor namaz en cok emredilen ibadet namaz ve infak dedi..
namazada basliycam insallah ve birakmiycam
hepimiz icin her anlamda bi donum noktasi olur insallah bu mubarek ay ...
cuma mutlaka bildirim yaparım ayrıcada gün içinde de girerim ama fazla sık olmaz valla dükkan için bende çok üzgünüm ama kısmet işte evet evde oturmak beni sıkar ama ben kendime işler bulurum ya boş oturamam ben ayrıca bazı müşterilerim var onların evine gidicem ağda manikür falan çokta boş kalmam sanıyorum inaşallahcanım eğer ki cuma bldirimini aksatmazsan sorun yok ama cuma da giremem diyorsan geri dönmek üzere ayrıldı falan yazarız..Ama sorun olmaz yani girebildiğin kadar gir idare ederiz seni.. Peki ne kadar sürcek belli mi?
Bu arada üzüldüm dükkanı kapatmana. Evde oturmak çok ama çok sıkıcı inşallah senin için iyi olur.. bilemedim ne diycemi..
tatlım piskolog demişsin ama zaten piskologlar ilaç yazma yetkisi yok sen pisikiyatriye gitmelisin onlar ilaç yazabiliyorlar ayrıca piskolog ları ben fazla tavsiye etmiyorum sadece dinleyip fikir veriyorlar onları burdan bizde yapıyoruz zaten öneml, olan pisikiyatrist dir unutma!!!! ben devlet hastanesine gitmiştim çok da memnun kaldım tavsiye ederim yada özel hastanelder yada polikliniklerde de oluyor pisikiyatris onlarıda tavsiye ederim yarısı ssk dan yarısını ödüyorsun oşekilde de yapabilirsin benim nacizane fikrim budurHaklısın canım ama ne bileyim şimdi gidip destek alabilecek güçte değilim maddi manevi olarak.. Ama bu şekilde de kaldıramıyorum hep böyle devam edecek hiç bitmeyecek gibi geliyor.. Ve hiç istemediğim halde hepsinin acısı oğlumdan çıkıyor oysa hiç suçu günahı olmayan tek şey o.. Kendimi kontrol edemiyorum bazen.. en azından öfke nöbetlerim dinsin istiyorum kendim kontrol edemiyorum. Daha önceden gittiğim psikologla geçen ay randevumuz vardı oğlumu götürcektik ama gidemedik.. Bu ayda gidemiycez.. Olmazsa telefon açıp yada mail atıp ondan bir tavsiye istiycem ama oda gelin görüşelim diycek ne biliiim yaa offf..
KUZUM HAYIRLISI olsun.....ramazanın hürmetıne sıkıntıalrın gtsin inşallah......
cuma mutlaka bildirim yaparım ayrıcada gün içinde de girerim ama fazla sık olmaz valla dükkan için bende çok üzgünüm ama kısmet işte evet evde oturmak beni sıkar ama ben kendime işler bulurum ya boş oturamam ben ayrıca bazı müşterilerim var onların evine gidicem ağda manikür falan çokta boş kalmam sanıyorum inaşallahcanım eğer ki cuma bldirimini aksatmazsan sorun yok ama cuma da giremem diyorsan geri dönmek üzere ayrıldı falan yazarız..Ama sorun olmaz yani girebildiğin kadar gir idare ederiz seni.. Peki ne kadar sürcek belli mi?
Bu arada üzüldüm dükkanı kapatmana. Evde oturmak çok ama çok sıkıcı inşallah senin için iyi olur.. bilemedim ne diycemi..
tatlım piskolog demişsin ama zaten piskologlar ilaç yazma yetkisi yok sen pisikiyatriye gitmelisin onlar ilaç yazabiliyorlar ayrıca piskolog ları ben fazla tavsiye etmiyorum sadece dinleyip fikir veriyorlar onları burdan bizde yapıyoruz zaten öneml, olan pisikiyatrist dir unutma!!!! ben devlet hastanesine gitmiştim çok da memnun kaldım tavsiye ederim yada özel hastanelder yada polikliniklerde de oluyor pisikiyatris onlarıda tavsiye ederim yarısı ssk dan yarısını ödüyorsun oşekilde de yapabilirsin benim nacizane fikrim budurHaklısın canım ama ne bileyim şimdi gidip destek alabilecek güçte değilim maddi manevi olarak.. Ama bu şekilde de kaldıramıyorum hep böyle devam edecek hiç bitmeyecek gibi geliyor.. Ve hiç istemediğim halde hepsinin acısı oğlumdan çıkıyor oysa hiç suçu günahı olmayan tek şey o.. Kendimi kontrol edemiyorum bazen.. en azından öfke nöbetlerim dinsin istiyorum kendim kontrol edemiyorum. Daha önceden gittiğim psikologla geçen ay randevumuz vardı oğlumu götürcektik ama gidemedik.. Bu ayda gidemiycez.. Olmazsa telefon açıp yada mail atıp ondan bir tavsiye istiycem ama oda gelin görüşelim diycek ne biliiim yaa offf..
KUZUM HAYIRLISI olsun.....ramazanın hürmetıne sıkıntıalrın gtsin inşallah......
slm kizlar uc gundur giremedim hemde haber veremedim cok ozurdilerim hepinizden ..
3 cocuguda bende kaldi
cuma aksam gorumceye ordan kayinvalideye derken toplam 600 km yol yaptik dun gece 1 de evimize geldik
asiri sekilde yorgunum
butun kemiklerim sizliyor .. arkadasim hala cikmamis hastaneden onun yanina ugrayip evdende cocuklarini alip bana getiricem
esinide aksam iftara davete dicem bugun belki hic giremem ancak iftardan sonra ugrarim insallah ..
oglusunu aksamlari esine birak o ilgilensin .. kuzenindende yemek ve ev islerinde yardim iste .. butun yuku uzerine alirsan tum gun yorgun ve asik suratla dolasmak zorunda kalirsin buda kocalarin hic hosuna gitmiyor canim .. tahammul edemiyorlar
suanki ruh halini biliyorum ama antidepresan sakin alma uzerindeki yukleri hafiflet yeter ...
ip atlamayi cok severim
pilatesede alisik gobecigim mekikde kolay gelicek .. ama yururuyuse ancak iftardan sonra cikabilicem
dun tvde bi hocadan dinledim namazsiz oruc olmaz, kuranda seksen kusur defa emrediliyor namaz en cok emredilen ibadet namaz ve infak dedi..
maıde urik asit bırıktı ya bende korkuyom eşime de zorla su içiriyom...azcık belım agrısa böbregım sanıyom....Ya bak sudemcim yaa bunu yazdın şimdi j-hepten vazgeçtim bende bari ramazan sonrasına erteleyim de başla bırak başla bırak olmasın..
kafam allak bullak oldu doğru söylüyorsun tüm gün susuz kalcez şimd ibirde protein fazla alınca. ürik asit durumu korkuttu şimdi beni..Bİrde benim böbrekler çok hassas taş düşürürkene çok çektim dayanamam bi şey olursa..
ayy offf bende bar şu eski diyetisyen listesini alayım da onu iftar sahur olarak ikiye böleyim ona göre besleneyim diyorum..
bence regl de 3 gun atak yap at ödemı ınersın 68 e obdan sonrada dengelı ye koru kılonu...aminnn canım.)))
oooo maşallah canım sahurun çok doyurucu olmuş tam benlik bi menü inşş. bu şekilde deverirsin senin zaten maşallahın var
sağol canım seninde ramazanın mübarek olsunn
bende bugün başlamış gibiydim ama çok zorlanıcağım çünki şimdiden gözüm kararmaya başladı valla hemen yemeğimi yapmalıyım sonra hep yatıcam herhalde
dediğin gibi regl dönemi yapıyım ben bari canım zaten bu hafta içi olucak kesin yani inşşşş..şimdi ben protein ağırlıklı kalori hesabı yapmaya karar verdim 1000 kal geçmezsem 3 kiloyu rahat veririm allahın izniyle ramazan sonuna kadar duruma göre bayramdan sonra başlarım tam anlamıyla artık dukana
cezalar ınnuktan ben ödev verırım ...am neyse sen orucluusn bugun luk bole olsun hadi.....yaşın hürmetıne yavyummmmmmm....sudemcimmmm
az önce 50 mekik çektim canım sabah beride evi silip süpürdüm valla ter içinde kaldım sıksam tişörtümün suyu çıkardı o derece yani
artık bugünlük lesli yerine geçsin ama yarın söz iftardan sonra yapıcam leslimide olmazmı.))))))
şimdi gidip yemeğimi yapayım
ezogelin çorba
etli patlıcan güveç
pilav.(tabi ben yemiycem)
cacık ve karpuz
iftar menüm kızlar hepsinden yarım pors. yemeyi düşünüyorum kal. bakmadım daha beklerimm kızlar gelin beraber yiyelimmm
ayy canım ne guzel dualar böyle....
3 cocuguda bende kaldi
asiri sekilde yorgunum
ip atlamayi cok severim
tatlım hiç olur mu yaaa kafamızı şişrdin falan.burda birbirimizi göremesek de bi aile gibiyiz.sakın bööle şeyler düşünme.sıkıntılarını çok iyi anlıyorum.ama ilaç için bi doktora başvur güzelim be.ve tüm işleri üstüne almışsın eşinden rica et kuzeninden rica et tatlım.bööle kendien yüklenirsen bi yerde patlarsın.ayrıca bunlar için o güzel çocuğunu hırpamlama tatlım yaaa ne kadar masum o fıstık.hem onun için iyi olması için işi bile bıraktın bak zarar verme masuma güzelim.sakın yanlış anlama niyetim seni yagılamak değil biliyorsun.en kısa zamanda düzelirsin inşşş.Rabbim şifa versin.ayrıca bu mübarek günlerin hikmetni atlam bak bol bol dua et ve bence nacizane fikrim namaza başla bak gör nasıl ferahlicaksın...
ben de bayramdan sonra başlamyı düşünüyorum güzelim yaaa.zaten ramaznda kilo veririm heralde.
canım hakkında hayırlısı olsun .
canım arkadaşına geçmiş olsun.bayağı yoğunmuşsn gerçekten.ayrıca namaza başlamana sevindim.
Eveet kızlar gelelim bana..
asabi ve krizli durumdan sakin boşvermiş umursamaz ve bitkin duruma geçtim..
evden günlerdir çıkmıyorum evde de bişe yaptığım söylenemez mutfağı toplamak ve yemek yapmak tüm günümü bitiriyor zaten..
dün sabah 7:30 da kalktım oğluma kahvaltısını yaptırdım.. saat 9:30 dan 11:00 e kadar kahvaltı hazırladım arada markete gidip geldim tabi.. ev ahalisi 11:00 de kalktılar kahvaltılarını yaptılar.. ben sonrasında mutfağa girdim mutfğı topladım bulaşıkları falan sonra oğluma mama hazırladım sonra saat 12:30 gibi onu uyuttum. akşama kadar takrar mutfata yemek hazırlığı sürdü akşam yemeğinden sonra sahur hazırlığı poaça yaptım istek üzerine iki çeşit onlar mayalanırken ütü yaptım. Onlar pişerken ben banyo yaptım.. yatarken baktım saate 1 e geliyordu.. 3 te tekrar kalkıp sahur hazırladım.. 4,30 da yine yatıp 7:30 da kalktım..
bütün bu yoğunluğa rağmen kimseyi memnun edemek te cabası.. eşimle yine kavga ettik intenet yüzünden 90 küsür internet faturası gelmiş. Ama o daha sadece 60 olduğunu biliyor bu sabah sorguladım 90 görünüyordu.. dün eften püften bir sürü sebepten dolayı hak etmediğim bir sürü laf işittim.. Artık sabredecek sabrım kalmadı bu gün gidip eczaneden sakinleştrici antidepresan bişey alıcam..
sahurda 2 yada 3 poaça ve bol bol karpuz peynir yedim.. bol bol da su içtiim..
tüm bunlara rağmen tartıda hala aynı olmak beni sevindirdi..
ruhen yorgun ve bitkinim..
Kafanızışişirdim yine sabah sabah.. hem bunları yazıyorum hemde kendime kızıyorum neden yazıyorsun milletin derdi kendine yeter insanlar buraya motive olmaya geliyor diyee.. ama işte napiim benimde sizden başka paylaşcak kimsem yok
cnm kendine dikkat et mutlaka bişekilde kendine haftada 1 saat te olsa tek başına bişiiler yap kendine ayır o saati yada saatleri bende bir ara bu şekilde sıkıntıya girmiştim ama çabuk toparlandım psikoloğa gittim ama migren ve fibromiyalji için zaten dr o ara bir antidepresan vermişti kullanmak zorunda olsuğumdan başka ilaç vermedi bana bu şekilde akıl vermişti .denedim işe yaradı .eşlerde bizim gibi bakma ota moka sinirlenim gerilip olmayacak şey için bize patlayabiliyorlar kaldıki bizde bazen öle şeyler yapabiliyoruz.neticede onlarıda çocuğumuz gibi görmemiz gerek tüm yük omuzlarımızda ama güçlüyüz evelallah herşeyin üstesinden geliriz biz kadınlar.
sen herşeyi yüklenip kendini unutma ama çocukta eşte bi şekilde sana bağımlı olabilir ama senin sağlığın fiziki olsun ruhsal olsun sekkeye uğradığında yine sen yalpalıyorsun o nedenle yine kendini önce sen düşüneceksin.eşinle aranız düzelir inşallah bakma sen olur öle şeyler.dr mutlaka bi şekilde zaman ayırmaya çalış .hafta sonu at çocuğu eşine git bir yerlere bi arkadaşına kuaföre alışverişe olmadı git bir deniz kenarına vss otur denizi seyret baya iiiyi geliyor .inan bana .şarj oluyosun sanki birde kitap okuu gelişim kitapları psikoloji üzerine bulabilrsen bakın kitapçılarda kafanı dağıt.
kızlarr hepinize günaydınnn.
off tatil sonrası ne zor arkadaşlar ya, işe adapte olmak bi dert, bavul boşalt yıka , evi temizle bi dert insan bin pişman oluyor walla. döneli 4 gün oluyor ama hala adam akıllı kendime gelebilmiş değilim.
minik kızım babannede kucağa alıştı bi hala bi dede amca babanne derken yere değmedi poposu sürekli kucaktaydı. eee eve dönüncede aynısını istiyor. odadan çıktımmı yada kucaktan indirdinmi basıyor çığlığı. bide üstüne ilk dişini çıkarıyor inanılmaz mızmız. doğru düzgün bişide yemiyor. sinirlerim iyice laçka oldu yanii.
allah kolaylık versin canım çocuklar bir yere gidince düzen bozuluyor huyları hemen değişiyor ama 1 hafta 10 gün içinde tekrar alışır eski düzenine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?