kızlarr hepinize günaydınnn.
off tatil sonrası ne zor arkadaşlar ya, işe adapte olmak bi dert, bavul boşalt yıka , evi temizle bi dert insan bin pişman oluyor walla. döneli 4 gün oluyor ama hala adam akıllı kendime gelebilmiş değilim.
minik kızım babannede kucağa alıştı bi hala bi dede amca babanne derken yere değmedi poposu sürekli kucaktaydı. eee eve dönüncede aynısını istiyor. odadan çıktımmı yada kucaktan indirdinmi basıyor çığlığı. bide üstüne ilk dişini çıkarıyor inanılmaz mızmız. doğru düzgün bişide yemiyor. sinirlerim iyice laçka oldu yanii.
vallabi de tatil sonrası dinelenmek için tatil lazımkızlarr hepinize günaydınnn.
off tatil sonrası ne zor arkadaşlar ya, işe adapte olmak bi dert, bavul boşalt yıka , evi temizle bi dert insan bin pişman oluyor walla. döneli 4 gün oluyor ama hala adam akıllı kendime gelebilmiş değilim.
minik kızım babannede kucağa alıştı bi hala bi dede amca babanne derken yere değmedi poposu sürekli kucaktaydı. eee eve dönüncede aynısını istiyor. odadan çıktımmı yada kucaktan indirdinmi basıyor çığlığı. bide üstüne ilk dişini çıkarıyor inanılmaz mızmız. doğru düzgün bişide yemiyor. sinirlerim iyice laçka oldu yanii.
ii bakalım annenlerde biraz kafa toplarsın.günaydın kızlar herkese bende dün bütün işlerimi bitirdim evimi bi temizledim pırıl pırıl oldu her yer eve hiç iş kalmadı bu gün de anneme gidiyorum çok özledim onları epeydir görmüyorum 2 yada 3 gün kalıp gelicem ordan da girerim vakit bulursam buarada sudem ve ınnuk ben dün mekik çekemedim artık bu akşam 100 tane çekerim
allah kolaylık versin canım çocuklar bir yere gidince düzen bozuluyor huyları hemen değişiyor ama 1 hafta 10 gün içinde tekrar alışır eski düzenine
ayyy valla işler iftar sonrasını bekliyo.ben susuzluğa dayanamıyorum.dün iftara yakın ağladım resmen.o yüzden bööle işleri iftardan sonra yapıcam ben.benim de ev berbat silincek süpürülücek toz alınacak balkonlar yıkanacak veeee ütü yapılacak.ee bi de ufaklık olunca yatıp dinlenenmiyosun da.ee akşam mantı yemeyi planlıyorum heralde eritirim artık bu kadar işten sonra.günaydınnn kızlar nasılsınız ...balcım sanada günaydın başka kimseler yok henüz :)))
sabah bi karın ağrısıyle uyandım sormayın regl olmuşum malesef hemde 4 gün önceden bayağı sancılı geçiyo ilk gün benim bide ütü birikmişti mecburen geçtim başına sabah beri terlerim aka aka bitirdim şükür:)))
şimdi azcık uzanıyım
Günaydın kızlar hepinize gerçi öğlen oldu ama yinede günaydın diyim ben...
dün akşam iftardan sonra felaket derecede yorulmuşum sızıp kaldım.. halada dinlanabilmiş değilim.. Sabahta 8 de kalktım.. oğlumun kahvaltısını yaptırdım. Sonra ptt ye gittim maaşı almaya onu bankaya yatırdım 10:30 gibi eve geldim. Dün geceden mutfak savaş alanı haline gelmiş tabi.. Ellerimden öper diye muftağa giriştim,makinaya çamaşır attım, oğlanın mamasını yaptım uyuttum derkene bu saat oldu işte..
Geçmişi okudum kızlar tek tek alıntı yapmadım ama hepinize teşekkür ederim ilaç konusundan vazgeçtim. Doğru söylüyorsunuz cahil gibi gidip kafama göre ilaç almak olmaz.. Eşimle olan sorunlarımız genelde çocuk yüzünden olurdu bu sefer durum farklı tabi.. Onada hak veriyorum kendi evinde rahat edemiyor.. Ben bile dayanamadıktan sonra o napsın.. Sabredelim bakalım 10 gün daha kaldı (yani en azından o kadar olmasını umuyorum)
Gelelim bana..
dün akşam iftarda midemi suyla doldurdum
sonrasında yediklerim
1 kase mercimek çorbası
4 yk kuru fasülye
2 yek pilav
bol bol salata
sonrada yattım hemen zaten
sahurda
bir pizza dilimi büyüklüğünde patatesli sosisi yumurta
1 poaça
5-6 dilim karpuz
1 lt kadar suu
sudemcim ödevlerimden ip hariç dün hepsini yaptım
bugünde 30 dk dan fazla yürüdüm geldim..
sahurda 1 lir soğuk suyumu içtim kalanı iftardan sonra
gün içinde diğerlerinde yapmaya çalışcam...
herkese selamlar....
geçmişi okudum geldım...
kaçakcım dınlen annelerde iyi yapmışsın...cezanı da sen bılirsin sıkma canını...
balcım kolay gelsın umarım bebegın eskı düzene alışır....
aslıcım kolay gelsın ütünde vs....
papatyacım yedıkelrıne bayıldım ne ler yıyon sen öyle ohhh ohhh...şekerın umarım yoktur
seherım çocugun yukunu mızırdan et eşine at biraz.....kız ona ben 1 saat çıkınca az ıdare et ben anasıysam sen babasısın de...
ınnuk cezan ıcın bısey demıycem zaten oruç oyle olsun sen nasıl ıstersen
benım geleleım sahur menume.....kulaklarınıza ınanamayaksınız söluyom....
1 bardak soğuk su sadece......sahura 3 te uyanıp az uyku keyfi yapıyım derken sızmışım ....ezana yakın uyanıp koşarak kalkıp 1 bardak su içip yattım ...mecburen.....
herkese selamlar....
geçmişi okudum geldım...
kaçakcım dınlen annelerde iyi yapmışsın...cezanı da sen bılirsin sıkma canını...
papatyacım yedıkelrıne bayıldım ne ler yıyon sen öyle ohhh ohhh...şekerın umarım yoktur
seherım çocugun yukunu mızırdan et eşine at biraz.....kız ona ben 1 saat çıkınca az ıdare et ben anasıysam sen babasısın de...
1 bardak soğuk su sadece......sahura 3 te uyanıp az uyku keyfi yapıyım derken sızmışım ....ezana yakın uyanıp koşarak kalkıp 1 bardak su içip yattım ...mecburen.....
tebrik ederim senii süper bi menü olmuş heheheheee
inşallah akşama kadar dayanabilirsin..
walla ben dün hiç açlık hissetmedim ama susuzluk çok fenaydı..
ah canım yaaaa çok zorlanırsın şimdi.ben açlığa değil de susuzluğa hiç dayanamıyorummm
Günaydın kızlar hepinize gerçi öğlen oldu ama yinede günaydın diyim ben...
dün akşam iftardan sonra felaket derecede yorulmuşum sızıp kaldım.. halada dinlanabilmiş değilim.. Sabahta 8 de kalktım.. oğlumun kahvaltısını yaptırdım. Sonra ptt ye gittim maaşı almaya onu bankaya yatırdım 10:30 gibi eve geldim. Dün geceden mutfak savaş alanı haline gelmiş tabi.. Ellerimden öper diye muftağa giriştim,makinaya çamaşır attım, oğlanın mamasını yaptım uyuttum derkene bu saat oldu işte..
Geçmişi okudum kızlar tek tek alıntı yapmadım ama hepinize teşekkür ederim ilaç konusundan vazgeçtim. Doğru söylüyorsunuz cahil gibi gidip kafama göre ilaç almak olmaz.. Eşimle olan sorunlarımız genelde çocuk yüzünden olurdu bu sefer durum farklı tabi.. Onada hak veriyorum kendi evinde rahat edemiyor.. Ben bile dayanamadıktan sonra o napsın.. Sabredelim bakalım 10 gün daha kaldı (yani en azından o kadar olmasını umuyorum)
Gelelim bana..
dün akşam iftarda midemi suyla doldurdum
sonrasında yediklerim
1 kase mercimek çorbası
4 yk kuru fasülye
2 yek pilav
bol bol salata
sonrada yattım hemen zaten
sahurda
bir pizza dilimi büyüklüğünde patatesli sosisi yumurta
1 poaça
5-6 dilim karpuz
1 lt kadar suu
sudemcim ödevlerimden ip hariç dün hepsini yaptım
bugünde 30 dk dan fazla yürüdüm geldim..
sahurda 1 lir soğuk suyumu içtim kalanı iftardan sonra
gün içinde diğerlerinde yapmaya çalışcam...
herkese selamlar....
geçmişi okudum geldım...
merhaba kizlar,
dün hic yazamadim, oructan hic halim yoktu.
aksam iftarda diyet miyet kalmadi, saldirdim resmen...
o yüzden bu ramazan oruc tutmamaya karar verdim, ALLAHIM affetsin ama
böyle yaparsam 1 ayda yine verdigim kilolarin hepsini alirim.
ve dukan yaparken susuz kalmak sagligima zararli
bugun caylarim gelmis, yesil cay ismarlamistim
gül
yasemin
lotus
kiraz
cicek
ve karamel aromali... bakalim denemedim daha. deneyince yazarim :)
Slm kizlar yine giremedim cunku yogunluk + birde bilhisayarin kablosuna bi halt etmis evdeki minik fare, laptop sarj olmuyor
Suan telden giriyorum ama ondada internet cok yavas yarim saatte zor yaziyorum
Cvp veremezsem kusura bakmayin yazdiklerinizi hep okuyorum ..
Namaz icin guzel dileklerinize cok tesekkur ediyorum ..
...................
Arkadasim hala hastaneden cikmadi cocuklar bende.. Felaket yogun geciyor ramazan haftaya gidicez turkiyeye ama belki bu haftadan aranizdan ayrilicam ben .. Daha karar vermedkm ama en uygunu ayrklmak sanirim, cuma gunu kayinvalidemler gorumcemler geliyor yatili olarak 4 gun kalcaklar girersem ancak gece girerim ondada halim olurmu bilmiyorum ....
kizlar merhaba....
kusura bakmayin yazamadim...
birden kendimi hazir hissedemedim rejime... ramazan basladi diye...
bu arada hayirli ramazanlar. tuttugunuz oruclar kabul olsun insallah...
8.8. kadar tutacagim oruc... ondan sonra regl olucam... yani pazartesi DUKAN rejimi ile basliyorumn insallah. bugün kitap geldi. okumaya basladim...
1. asama bitsinde... okullarin baslamasina denk getirmiyim zor olur... sonra orucla beraber baslicam dukana iste..
pek giremiyorum( illa da takima gireyim diyede seyim yok... pek girmiyorum cünkü.
öpüldünüz
bu arada kizlar aylin90 su an diyete baslayamayacagini söyledi,
bende bu yüzden bu azimli arkadasi grubumuza davet ettim yer acildi diye...
yine innukcum sen bilirsin tabi
sana inat azimli olcammmbanane banane
niye öyle düşünüyosun canım oruç tuttarken diyet daha kolay bence zaten su ile şişiyor mide sonrasında hafif bi yemek ben dün herşeyin tadına baktım doydum:)))
oruç farz bi ibadet ve namaz gibi değil senede 1 ay hem vücudumuz için ne kadar yararlı bunu yabancı dr bile doğruluyor vücudumuzunda dinlenmeye ihtiyacı var hem böylece ruhumuzda dinleniyo nefsimizde huzur buluyor daha birsürü faydası var o yüzden sağlığın yerindeyse orucu her müslüman tutmalı
pey. efendimizin bedduası var ......sağlığı elverdiği halde tutmayan kıyamet günü burnu üstünde sürünsün diye.....nacizane hatırlatmak istedim sana ve senin nezdinde tutmak istemeyenlere tabi sizler en doğrusunu biliyorsunuz zaten canım iyiliğin için yanlış anlama olurmu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?