ne yazık ki bende tutamıyorum oruç, tansiyon problemi yaşıyorum. ne zaman niyet etsem akşamı zor ediyorum komaya girmiş gibi oluyorum açlıktan yada susuzluktan falan değil, bünyem kaldırmıyo
canım aranızdan ayrılacağım demişsin.. neden böyle düşündün ki sonuçta 1 ay bile gelmesen biz seni geri dönmek üzere ayrıldı yazarız.. gelince de devam edersin olmazmı tatlım.. Çünkü yarışmadan kendi isteğinle dahi ayrılırsan 6 ay tekrar takımlara katılamazsın.. eğer tekrar dönmek istersen geri dönmek üzere ayrıldı yazalım..olmaz mı?
canım cuma gıremeyeceksen bence perşemden yap bilidirimini kılo verdıysen bu haftayı boş gecme ınnuk senı sonra ayırsın izne....yada giremeyeceksen sadece tartı gunu haber edersın......çunku ınsan cuma bıldırım yapmıyosa ıpın ucu kaçıyo.....sen bildirim yapıcam dıye korkundan mısafırler varken az yersın ......Sudemcim dunki cezalarimin hepsini yapabildim canim bugune allah kerim .. En zor olani firsat bulupda yuruyuse cikabilmek ..
canım bak oruç ramzanda hem sevabı fazla hemde tutmazsan ramzanda bı da tutulmuyo....örn. gecen sene ramamanda hamılelık dolayısıyla tutmadım....daha tutacam.....üzerımde borcu var......ve benım kızım ramazanda dogdu ramzanda hayata gözlerını yumdu....yanı hayat bu kadar kısayken bizim yarına garantimiz yokken.....bı daha düşün ....akıllı kızsın en dogru kararı sen verirsin zaten.....merhaba kizlar,
dün hic yazamadim, oructan hic halim yoktu.
aksam iftarda diyet miyet kalmadi, saldirdim resmen...
o yüzden bu ramazan oruc tutmamaya karar verdim, ALLAHIM affetsin ama
böyle yaparsam 1 ayda yine verdigim kilolarin hepsini alirim.
ve dukan yaparken susuz kalmak sagligima zararli
bugun caylarim gelmis, yesil cay ismarlamistim
gül
yasemin
lotus
kiraz
cicek
ve karamel aromali... bakalim denemedim daha. deneyince yazarim :)
saol balım uyanıyomda kalkmaya üseniyom ama bugun uyumadım sahura kadar bekledım nasıl olsa çalışmıyom,çoluk çocuk ta yok gunduz uyurum rahat rahat....belkı bundan sonrada öyle yaparım zaten 12 den önce yatamıyom.....3 tede kalkıyom 3 saatlık uyku için yat kalk yapmıyım.....sabah adam gıbı uyurum.....hem uykum bölunmez hemde eşimle ben sahursuz kalmayız......ben yıne evdeyım yazık o bide çalışıyo....canım allah kolaylık versin yaa ne misafirmiş ama resmen demir attı sizin evebide onun yüzünden eşinle aranızı bozmayın bence yokmuş gibi davranın hatta onada iş yaptır yapabileceği bişey olursa söyle hep oturtma yani şu mübarek günlerde insan kendine hizmet edemiyo ilaçtan vaz geçtiğinede ayrıca sevindim yaşın daha genç şimdiden ilaca başlarsan sonra ne yapacaksın:)))
ayyy canım çok üzüldüm günlerde uzun nasıl dayancan akşama gerçi acıkılmıyo ama ben dün iftarda 1 lt soğuk suyu bikerede içtim sonra midemde başka şeye yer kalmadı:)))))kız sen telini yaz ben seni arar kaldırırım sahurda olmazmı:))))
niye öyle düşünüyosun canım oruç tuttarken diyet daha kolay bence zaten su ile şişiyor mide sonrasında hafif bi yemek ben dün herşeyin tadına baktım doydum:)))
oruç farz bi ibadet ve namaz gibi değil senede 1 ay hem vücudumuz için ne kadar yararlı bunu yabancı dr bile doğruluyor vücudumuzunda dinlenmeye ihtiyacı var hem böylece ruhumuzda dinleniyo nefsimizde huzur buluyor daha birsürü faydası var o yüzden sağlığın yerindeyse orucu her müslüman tutmalı
pey. efendimizin bedduası var ......sağlığı elverdiği halde tutmayan kıyamet günü burnu üstünde sürünsün diye.....nacizane hatırlatmak istedim sana ve senin nezdinde tutmak istemeyenlere tabi sizler en doğrusunu biliyorsunuz zaten canım iyiliğin için yanlış anlama olurmu :)))
canım öncekı sayfalarda yazdım dukana oruç tutarken başlama....oruç bitince başla.....uzun zure susuzoldugun için güçlendirme yapılmalı ramazanda denılıyo.....kizlar merhaba....
kusura bakmayin yazamadim...
birden kendimi hazir hissedemedim rejime... ramazan basladi diye...
bu arada hayirli ramazanlar. tuttugunuz oruclar kabul olsun insallah...
8.8. kadar tutacagim oruc... ondan sonra regl olucam... yani pazartesi DUKAN rejimi ile basliyorumn insallah. bugün kitap geldi. okumaya basladim...
1. asama bitsinde... okullarin baslamasina denk getirmiyim zor olur... sonra orucla beraber baslicam dukana iste..
pek giremiyorum( illa da takima gireyim diyede seyim yok... pek girmiyorum cünkü.
öpüldünüz
yok yanlis anlamadim, biliyorum tüm bunlari
ben orucumu ihmal eden bi insan degilim zaten
ama bu sene tutamicam...
cünkü kendimi biliyorum. kilo almaya baslarsam diyeti tümden birakirim
bu sefer birakirsam bi dahada baslayamam,
hayata küserim yine.
bi kac gün denicem, yine dün ki gibi yaparsam devam etmicem...
inşallah tutarsın canım....bizim gibi yap...bana susuzluk cok dokunuyor, tansiyonum fena düsüyor.
ama yinede tutuyordum, bu senede tutabulirim insallah:85:
herkese günaydınn, millet uyuyor daha, eee tabi sahuha kalk yat anca :)
yaaw mai nerelerde die soracaktım döndüğümden beri görememiştim, tesadüf şöle bi geçmişe bakayım dedim veda yazısını gördümsonraki sayfalarıda okuyamadım geri dönecekmi kızlar ??? bu arada innuk'cum kaptan thirtyfourda yardımcısı olmuş hayırlı olsun şekerler.
Başka önemli bişi olmamıştır umarım ben yokken
Günaydsın kızlar nasılsınız bakemm..
ben bu sabah son bir ayın en mutlu gününü yaşıyorum diyebilirim.. Allahıma çok şükür..
kuzenim sonunda gitti nasıl bir hafifledim nasıl rahatlkadım anlatamam size.. Şimdi ilk iş evdeki misafir odasını kaldıracam.. Ordaki tüm eşyaları satıcam..o odayıda oğluşuma oda yapıcam.. Bundan sonra eve gelen misafir o şekilde bir konfora alışmasın.. Yoksa hotel gibi oluyo ben kaldıramıyorum.Bundan sonra gelen salonda kanepede yatsın 3-5 gün gün kalsın gitsin.. hem peygamber efendimizde demiş misafirliğin 3 günü makbul sonrası eziyettir diye harbiden eziyet oldu.. Şu mübarek günlerde daha fazla günaha girmeden kurtardı beni rabbim. Çok şükür çok...
Günaydsın kızlar nasılsınız bakemm..
ben bu sabah son bir ayın en mutlu gününü yaşıyorum diyebilirim.. Allahıma çok şükür..
kuzenim sonunda gitti nasıl bir hafifledim nasıl rahatlkadım anlatamam size.. Şimdi ilk iş evdeki misafir odasını kaldıracam.. Ordaki tüm eşyaları satıcam..o odayıda oğluşuma oda yapıcam.. Bundan sonra eve gelen misafir o şekilde bir konfora alışmasın.. Yoksa hotel gibi oluyo ben kaldıramıyorum.Bundan sonra gelen salonda kanepede yatsın 3-5 gün gün kalsın gitsin.. hem peygamber efendimizde demiş misafirliğin 3 günü makbul sonrası eziyettir diye harbiden eziyet oldu.. Şu mübarek günlerde daha fazla günaha girmeden kurtardı beni rabbim. Çok şükür çok...
Yaww takım nerdesiniz yaww..
bütün gün burdayım tek bir allahın kulu uğramıyo uğrayanda okuyup gidiyor..
Noldu size oruçmu çarptı anlamadım..
Ben o eski günlerdeki 1. takımı özlüyorum yaaa..
kızlar elif sena banlanmış.....niye düştü ki mapusa baktım bulamadım...yarın öğreniriz......
slm kızlar bugün tartıya çıktım 100 ü gördüm 104,5 tu bakalım cumaya kadar inşallah 99 falan olur ama yavaş yavaş da olsa giden kilolara seviniyorum inşallah devamı da fazla fazla gelir pzt tekrar doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek hafta sonuda iftara davetliyiz umarım kaçırmam bu akşam içinde
tarhana çorbası
semizotu yemeği
domatesli makarna
salata
yoğurt var menümde
saolun kızlar walla bugün yeniden doğmuş gibiyim inanın şimdi o kadar çok şey yapasım varki nerden başlayıp ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. Tartıda sevindirdi beni saolsun...
İyi ki ramazan geldi valla..
bi haftada 4.5 kılo mu verdın nasıl yani?...
inş.cuma görürsün 99 canım....
ınnukcum biz 70 topiğinde perşembe akşam ıftara 5 dakıka kala tartılıp kılo bıldırımı yapıcaz.....
oruç tutanlar bu takımda da öyle yapsak olurmu?.....çunku sahurda yediğimiz içtiğimiz tartıyı etkıler gerçek kılomuzu etkıler....4 te yeme ıcme bıtecek sabah 8 -9 da tartılsan 4-5 saat fark.....
ama diğer türlu akşam 8 de yesen sabah 8 e 12 saat.....
oruç tutmayanlar yıne cuma sabah tartılır.....böylece haksızlık olmaz...ne dersın?.....
oğluşunun yenı odası için fikir üret....sev göktuğ u....çocuga cok ezıyet ettın.....sev garıbı....
niye banlandı acaba kız doğru dürüst giremiyo bile bak merak ettim.9))):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?