Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ne yazık ki bende tutamıyorum oruç, tansiyon problemi yaşıyorum. ne zaman niyet etsem akşamı zor ediyorum komaya girmiş gibi oluyorum açlıktan yada susuzluktan falan değil, bünyem kaldırmıyo

ne yazık ki bende tutamıyorum oruç, tansiyon problemi yaşıyorum. ne zaman niyet etsem akşamı zor ediyorum komaya girmiş gibi oluyorum açlıktan yada susuzluktan falan değil, bünyem kaldırmıyo

bana susuzluk cok dokunuyor, tansiyonum fena düsüyor.
ama yinede tutuyordum, bu senede tutabulirim insallah:85:

Ay canim yanlis soylemisim , ben 6 haftaligina ayrilmak istiyorum tamamen degil.. Bu cuma cikiyim diyorum aslinda daha ayin 13 une kadar burdayim ama cok yogunum ve yorgunum giremiyorum kolay kolay ..

Sudemcim dunki cezalarimin hepsini yapabildim canim bugune allah kerim .. En zor olani firsat bulupda yuruyuse cikabilmek ..
canım cuma gıremeyeceksen bence perşemden yap bilidirimini kılo verdıysen bu haftayı boş gecme ınnuk senı sonra ayırsın izne....yada giremeyeceksen sadece tartı gunu haber edersın......çunku ınsan cuma bıldırım yapmıyosa ıpın ucu kaçıyo.....sen bildirim yapıcam dıye korkundan mısafırler varken az yersın ......

canım bak oruç ramzanda hem sevabı fazla hemde tutmazsan ramzanda bı da tutulmuyo....örn. gecen sene ramamanda hamılelık dolayısıyla tutmadım....daha tutacam.....üzerımde borcu var......ve benım kızım ramazanda dogdu ramzanda hayata gözlerını yumdu....yanı hayat bu kadar kısayken bizim yarına garantimiz yokken.....bı daha düşün ....akıllı kızsın en dogru kararı sen verirsin zaten.....

saol balım uyanıyomda kalkmaya üseniyom ama bugun uyumadım sahura kadar bekledım nasıl olsa çalışmıyom,çoluk çocuk ta yok gunduz uyurum rahat rahat....belkı bundan sonrada öyle yaparım zaten 12 den önce yatamıyom.....3 tede kalkıyom 3 saatlık uyku için yat kalk yapmıyım.....sabah adam gıbı uyurum.....hem uykum bölunmez hemde eşimle ben sahursuz kalmayız......ben yıne evdeyım yazık o bide çalışıyo....
canım öncekı sayfalarda yazdım dukana oruç tutarken başlama....oruç bitince başla.....uzun zure susuzoldugun için güçlendirme yapılmalı ramazanda denılıyo.....

bana susuzluk cok dokunuyor, tansiyonum fena düsüyor.
ama yinede tutuyordum, bu senede tutabulirim insallah:85:
inşallah tutarsın canım....bizim gibi yap...

bak eşimle ıkımızde dukan yapıyoz ben 9 gundur ,o ise 8 gundur.....o kuralları esnetmıyo ınan benden 1 gun az yapmasına rağmen 4 kılo felan verdı.....

ıkımızde seyır evresındeyız onun daha 10 kılo vermesı lazım...benım 4.5....akşamı proteın sebze yıyoz çorbamızı ıcıyoz,sahurdada 2 dılım tam tahıllı ekmek yıyoz....bıde hem bagırsak çalıştırsın hemde enerjı versın diye meyve nıyetıne kuru kayısı....zaten 3 öğun yemedıgımız için vucut onu eritir....

yarı güçlendirme yaparsan kılo almazsın verırıısn bıle inş...canım inan bu günler geri gelmez.....senı çok sevıyoz canım....iyi ki varsın.....güçlü ol.....kendını bu şekılde şartlandırma......

bak iftarı suyla başla yarım lıtre suyunu iç açlık felan kalmıyo.......sonrada az bekle çorbanı iç......midenın yarısı doluyo fazla yıyemıyosun....istesende kılo alamazsın.....tatlıyı abartma tadımlık ucundan ye yada sahurda ye bak kılo verırsin bıle....kımısı ramazanda 7 kılo felan verıyo....ben ıananıyorum hepimiz bu ramazanda suyu bol içip midemızı suyla doldurup mecburen az yıyıp kılo verıcez.....

herkese günaydınn, millet uyuyor daha, eee tabi sahuha kalk yat anca :)

yaaw mai nerelerde die soracaktım döndüğümden beri görememiştim, tesadüf şöle bi geçmişe bakayım dedim veda yazısını gördüm sonraki sayfalarıda okuyamadım geri dönecekmi kızlar ??? bu arada innuk'cum kaptan thirtyfourda yardımcısı olmuş hayırlı olsun şekerler.

Başka önemli bişi olmamıştır umarım ben yokken

Günaydsın kızlar nasılsınız bakemm..
ben bu sabah son bir ayın en mutlu gününü yaşıyorum diyebilirim.. Allahıma çok şükür..
kuzenim sonunda gitti nasıl bir hafifledim nasıl rahatlkadım anlatamam size.. Şimdi ilk iş evdeki misafir odasını kaldıracam.. Ordaki tüm eşyaları satıcam..o odayıda oğluşuma oda yapıcam.. Bundan sonra eve gelen misafir o şekilde bir konfora alışmasın.. Yoksa hotel gibi oluyo ben kaldıramıyorum.Bundan sonra gelen salonda kanepede yatsın 3-5 gün gün kalsın gitsin.. hem peygamber efendimizde demiş misafirliğin 3 günü makbul sonrası eziyettir diye harbiden eziyet oldu.. Şu mübarek günlerde daha fazla günaha girmeden kurtardı beni rabbim. Çok şükür çok...

Canım sanada günaydın..
mai bir süreliğine ayrıldı canım sıkıntılı bir süreç geçiriyordu ve bırakmak istedi.. Pek uğrayamıyor ama arada gelir yine saolsun .. Cuma günü gelir sanırım.. Yoksa çuvallıyoruz biliyor..

Yaww takım nerdesiniz yaww..
bütün gün burdayım tek bir allahın kulu uğramıyo uğrayanda okuyup gidiyor..
Noldu size oruçmu çarptı anlamadım..
Ben o eski günlerdeki 1. takımı özlüyorum yaaa..

hadi gözün aydın....

Allah kavuştursun diyip sana şu mübarek günde beddua etmiycem.....

canım benımde ek odam boş....eşim ılla kanepe vırt zırt alalım dıyo.....ben ısrala hayır dıyom.....çunku bılıyom başıma geleceklerı .....yerım az dıye gelen az kalıyo....ya da açıyom şişme yatak....zaten onuda kımse sevmıyo...alışık olmadığı için yatamıyo.....

diyom ben o odayı ilerde çocuk odası yapıcam dıye 2 senedır oda boşta haha.....

geç bilem kalmışsın oğlusun kocaman oldu bence hemen yap.....bebeşinde rahat rahat odası olur....

dun gece kk da gördum evım evım güzel evimde kadının bırı oglunun odasını yatagını gardrobunu boyamış yeni gibi olmuş....

kızlar elif sena banlanmış.....niye düştü ki mapusa baktım bulamadım...yarın öğreniriz......

merhabalar...

bugun reglm basladim oruc gitti yani... zaten bekliyordum, 2-3 gündür yine ellerim ayaklarim sismeye baslamisti
ne gicik bisey su regl ya. Davul gibi oluyor insan :S

innuk cnm kuzeninin gittigine sevindim, kurtulmusun nihayet

sudem
tavsiyelerin icin cok saol canim....

elife ne olmus ya grilere bürünmüs, hayirdir insallah

hadi gözün aydın canım valla senin yerine ben rahatladım bende sevmiyorum misafirin uzun kalanını malesef(((
Yaww takım nerdesiniz yaww..
bütün gün burdayım tek bir allahın kulu uğramıyo uğrayanda okuyup gidiyor..
Noldu size oruçmu çarptı anlamadım..
Ben o eski günlerdeki 1. takımı özlüyorum yaaa..

yeni geldim canım dışardaydım dr götürdüm büyük kızımı dişine tel takılacak onun için koşturdum sonra devlet hastanesine gittim film çekildi yeni eve geldik
dışarıı çoooooook sıcakk yanıyo resmen allah oruç tutan herkese kolaylık versin ama çok insan tutmuyo herkesin elinde su şişesi allah hidayet versin mübarek ramazandan haberlerimi yok ne anlamadım???

slm kızlar bugün tartıya çıktım 100 ü gördüm 104,5 tu bakalım cumaya kadar inşallah 99 falan olur ama yavaş yavaş da olsa giden kilolara seviniyorum inşallah devamı da fazla fazla gelir pzt tekrar doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek hafta sonuda iftara davetliyiz umarım kaçırmam bu akşam içinde
tarhana çorbası
semizotu yemeği
domatesli makarna
salata
yoğurt var menümde

saolun kızlar walla bugün yeniden doğmuş gibiyim inanın şimdi o kadar çok şey yapasım varki nerden başlayıp ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. Tartıda sevindirdi beni saolsun...
İyi ki ramazan geldi valla..

bi haftada 4.5 kılo mu verdın nasıl yani?...

inş.cuma görürsün 99 canım....

ınnukcum biz 70 topiğinde perşembe akşam ıftara 5 dakıka kala tartılıp kılo bıldırımı yapıcaz.....

oruç tutanlar bu takımda da öyle yapsak olurmu?.....çunku sahurda yediğimiz içtiğimiz tartıyı etkıler gerçek kılomuzu etkıler....4 te yeme ıcme bıtecek sabah 8 -9 da tartılsan 4-5 saat fark.....

ama diğer türlu akşam 8 de yesen sabah 8 e 12 saat.....

oruç tutmayanlar yıne cuma sabah tartılır.....böylece haksızlık olmaz...ne dersın?.....

oğluşunun yenı odası için fikir üret....sev göktuğ u....çocuga cok ezıyet ettın.....sev garıbı....

walla aynı şeyi bende düşündüm çok mantıklı yarın akşam 20:00 e kadar herkes kilo bildirimini yapsın oruç tutmayanlarda sabah yapsın aynı şekilde..

oğluşunun yenı odası için fikir üret....sev göktuğ u....çocuga cok ezıyet ettın.....sev garıbı....

Ayy sorma yaa perişan oldu zavallı yavrum.. İnanırmısın bugün ben keyifliyim ya gelip gelip boynuma sarılıyor oda çok mutlı oldu.. Bakalım önce eşimle bir konuşalım o yıllık izindeyken halledicez bu konuyu ben tek başıma başa çıkamam..
Şimdi alıştırma kitabı geldi kargoyla içinden minik oyuncak arabalar çıktı.. Sevindirik oldu yavrucağım onlarla oynuyo...

innukkk ben 2 hafta bildirim yapmadım yaa benim verdiğim kiloyu kaça bölceksin 2 yemi 3 e miii ??? çok bişi vermedim zatenn bölme sen bölme en iyisi :90: :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…