Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

innukkk ben 2 hafta bildirim yapmadım yaa benim verdiğim kiloyu kaça bölceksin 2 yemi 3 e miii ??? çok bişi vermedim zatenn bölme sen bölme en iyisi :90: :90:

walla kuzum bakıcaz işte kaç hafta yoktun hangi etapta ayrıldın falan felan... Ona göre bölcez ural gereği bölüncek üzgünüm sen dikkat et alma 100 gr da versen kar kardır..

Bu arda elifsenayı bende merak ettim neden banlandı ki acep??

bu arad kızlar ödevleri tek ben mi yapıyorum çok merak ettim doğrusu kimse ben ödev yaptım diye yamıyorda..
Hadi kaçak çay izinli.. elif sena mahpusta.. eee aslı kuzuu senden nber???

oo funda hanımlar gelmiş napıyon kuzum iyi misin?

valla bende yapıyorum bir dün yapamamıştım bugün de birazdan yapıcam sorun yok

oo funda hanımlar gelmiş napıyon kuzum iyi misin?

sağol canım yaaa naapim annemlerde olmanın rahatlığını ve hafifliğini yaşıyorum az evvelde pazara gitttik annem yeğenim ve ben ohh keyfime diicek yok burayı seviyorum yaaa

kaptanım ben cuma günü ankaraya gidicem kilo bildirimini perşembe gece geç saat de yapsam olurmu çünkü sabah çok erken çıkıcaz yola akşamada dönücez orda kalmicaz eşimin işi varmış onun için bi gidip gelicez

Olur hayatım keyfine bak sen ama bildirimi özelden yapta gözden kaçmasın olur mu?

valla ben bugün dr larla uğraştım gelincede yorulmuşum yattım azcık:))) kalkıncada yemek telaşı unuttum doğrusu napıcam şimdi ?????ama benim cezam 20 mekikti dün 50 çekmiştimya olsun yinede ben yarın 2şer defa yapıyım cezamı olmazmı:))))

kızlarr biri bana dur desin acayip karbonhitrat yiyesim varr sıcağın reglin etkisiylemi acabaa durduramıyorum kendimi ben bu cuma kesin artılarla geliyorum çek saçımı kaptannnnn((((

iftar menüme gelelim...

dukan yayla çorbası...

dukan tavuk köftesi...

dukan mantısı....

limonata....ve ...su....

ustune çay....ve dukan çikolatası....

şimdide damla sakızlı türk kahvemi hüpletiyom....

sudemcim sen neler yapıyorsun elif e ne olmuş anlamadım yaaa ????

elif muhtemelen biriyle kapışmıştır banlamışlar....yada başka bişey....öğreniriz yarına belki.....

kuzum ben evdeyım sahura kalkamam korkusundan yatmadım dun sahura kadar oturdum....buugn çok güzel geçti karnım tok...susuz da değildim....ay 24 saat oruç tutmak çok zormuş onu anladım....

gez anacım annende bak keyfıne hakkettın yoruldun sende ne zamandır....ama anne yemeklerı dıye abartma sakın haaaa....

bu hafta galıba seher bıırncı olucak inş.. ben cezalı olmam....

ankarada ıyı olmuş değişiklik olur.....vaktın olursa bı kızılay yaparsın....
kızlarr biri bana dur desin acayip karbonhitrat yiyesim varr sıcağın reglin etkisiylemi acabaa durduramıyorum kendimi ben bu cuma kesin artılarla geliyorum çek saçımı kaptannnnn((((
hiç şaşırmadım desem 9 aydır hep aynı tablo......kes kopyala yapıştır ....hatta sen bende 1 ay önce takıma gırdıgıne göre 10 aydır hep aynı aslı....eziyet edıyon kendıne ......diyet psikolojısıyle....

kızlar ne dıycem boğaz tutulunca kılo verılıyomuş....

örn.kocam tatıl sonu 97.5 larda gezerken 96.3 ıle dukana başladı harfıyyen uyuyo sayılır sahurda 2 dılım ekmek ve hergun sebze dışında....

inanırmısınız adam oldu 91.9 maşşş. dıyorum.....9 gunde böle oldu....4 kılo 400 gram gıtmış.......sıkıyo dişini.....madem dıyet yapıyom hakkını verıyim dıyo....nasıl olsa sonrakı aşamada kaçamak var dıyo....adam kıtabı okumadı ben okuyup ona anlattım ona daha cok fayda etti maşş..ben dun kabızlıgım gıtsın dıye kayısı yedım kuru.....eşim çok az yedı mesela....

dıyecegım o ki boğaz tutulunca verılıyo pıtır pıtır kılolar.....beni aylardır yaptığım kaçamaklar mahvetmiş....yada vucudum direnıyo artık aylardır diyet adı altında onu süründürüyorum.....metabolızma hızımı mı bozdum ne.....depo mu yapıyom yagları....

özlemcim sen yulaf kepegını her gun tuketıyon mu ben baya bı aksattım kılo veremıyom şu an ...eşim aksatmıyo maşş.. güzel kılo veriyo....

kızımla oturuyoz hala uyumaya niyetimiz yok ama uykum geldi valla tabii bu saatten sonra uyunmaz o ayrı beklicez malum sahuru .az sonra kalkar hazırlamaya başlarım yavaştan yavaştan sofrayı..

bu arada iftarımı yazayım unutmadan

1 bardak su ile başladım
1 hurma
yarım kase mercimek çorbası
1 bardak su

10 dk kadar barış çubuğu molası :))

fırında patatesli köfte sulu yemeğinden yanii
2 köfte 1 dilim patates
1 çatal pirinç pilavı (
1 dilim pide
1 bardak su
1 ad şekerpare
1 bardak su

1 çay tek şekerlisinden

saat 11 gibi 1 fincan limonlu yeşilçay
ilaç alıcam diye bir bardak daha su :))

şimdi bir bardak daha içip hazrılığa başlıcam

kızlar elif sena banlanmış.....niye düştü ki mapusa baktım bulamadım...yarın öğreniriz......

ay canlarim geldim geri ...
kocacim sagolsun dun gece bi tane sarj bulmus laptopa idareten 3 gun idare et yenisini aldim anca gelir dedi
gozumu acar acmaz daldim kk ya oda ne kocaman bi mesaj mailime ulasamiyorlarmis mail aktivasyonu gerekiyor yada degistirdiyseniz yeni mailinizi verin diyorlar ..
ben forumlara uye olmak icin bi mail almistim .. onunda sifresini unutmusum aylardir girilmedigi icinde kapanmis sanirim ..
(kendi emailim 7 senelik, eskiden is icinde kullaniyordum o yuzden genelde forumlar icin kullanmam) sabahdan beri denemedigim sifre kalmadi
en sonunda dedim yeni adrs aliyim onunla deniyim ondada hotmail bugun hep hata verdi .. sonra tekrar deneyin dedi
ay nasil sinir oldum nasil nasil nasil

kizlar bi arkadasim camide iftar daveti verdi bugun hemde babasinin olumunun birinci yili oldugu icin bu gune dekketirdi ...
cok muthisdi toplu halde iftar etmek .. dualarla actik sonra namaz kilindi sonra yemek inanin bi corbayla doydum oyle guzeldiki gece 12 ye kadar oturduk camide.. teravi kilindi cay icildi icim bi tuhaf oldu .. babasi icin dualar edildi sesli sekilde arkadasim ve ailesi ozellikle annesi cok agladi .. cok sevilen bir insandi, canimiz kemal amcamizdi, mekani cennet olsun insallah.. rabbim rahmetiyle hasreylesin.. ben cenazesinde donmus kalmis gunlerce hic aglamamis, geleni gideni izlemisim, zaten hamileligimin son 10 gunuydu, turkiyede izinde vefat etti ve orda defnedildi, heralde cenazesinide gormeyince pek anlamamistim ...
bu aksam sanki babami kaybetmisim gibi derinden hissettim acilarini, arkadasimin yaninda ne kadar aglamamaya calissamda durduramadim kendimi .. Rabbim gostermesin ailemizin acilarini .. kac yasinda olursak olalim onlarin yeri bi bambaska hayatimizda

ayyyy ne mutlu bi haber bu yaaaaa teyyy teyyyy teeeeeeeeyyyyyygözün aydın kuzuuuuuuu...yap oğluna bi oda kurtul hayatımmmm en güzelinden şööle.
maş güzel kilo veriyosun..
kal 2 rrekat namaz kıl hayatımmmmm
ohhh ye sudem yeeeeee ne güzel bu dukan kızzz.ben pek yiyemiyorum su içmekten.
ben giremedim de kızlar da merak etmiş seni.iyi hadi biz de banlandın sandıık..

canım yaaaa başınız sağolsun hayatımm.çokk zor sevdiğimiz insanlardan ayrılmak.ama bu geçici bi süre bunu bilmek eminim rahatlatır insanı.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşş..

eveettt yine gezmelerdeydim kayınvalidede.iftarım:
1 kase çorba
yarım kase bamya
küçük 1 tane karnıyarık çok küçük
hoşaf
booolllll salata
utanıyorum ama kadayıfff(((

sahur:
yarım kase çorba
6-7 tane pate kızartma
yarım bardak çay
2 zeytin
peynir
3 hurma
su+maden suyu

Hepinize günaydın kızlar nasılsınız bakalım??
bugün çok ama çok sıcak bir gün yada bana öyle geliyor ev işlerini halledip arkdaşma gidicem. Bakayım size dedim ama daha kimse uyanmamış heralde neyse uyanan gelir zaten..

hoş geldin canım bizde ceza aldın sandık diyorum bu kız takıma zor giriyo ne ara milletle kavga etti genelde karşılıklı atışmalarda alınıyo ya ceza:))))neyseki burdasın

günaydın kızlar hepicinize nasılsınız keyifler nasıl bakemmm :)))))
ben kahvaltımı ettim evimi bigüzel sildim geldim size bi bakem dedim ama kimse yokmuşş (kahvaltımı yazmıyorum canınız çeker sonra istersiniz nasıl ulaştırırım mazallah::)))bugünü bi atlatıyım hayırlısıyle
yarın tartılmak istemiyorum hiçç biliyorum artıdayımm ama neyse korkunun ecele faydası yok dimi

sudemmmm..... niye öyle söylüyosun kızım diyorum ben yaşlı bi kadının benim metebolizma çalışmıyo kilo veremiyosam bu benim suçummu aaaa bakk çok piss gaza getiriyon benii sonra bi başlarım kilo vermeye seni geçerim ayıp olur gençliğine bak benden süüüüülemesiiiiii:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…