innukkk ben 2 hafta bildirim yapmadım yaa benim verdiğim kiloyu kaça bölceksin 2 yemi 3 e miii ??? çok bişi vermedim zatenn bölme sen bölme en iyisi :90: :90:
valla bende yapıyorum bir dün yapamamıştım bugün de birazdan yapıcam sorun yokwalla kuzum bakıcaz işte kaç hafta yoktun hangi etapta ayrıldın falan felan... Ona göre bölcez ural gereği bölüncek üzgünüm sen dikkat et alma 100 gr da versen kar kardır..
Bu arda elifsenayı bende merak ettim neden banlandı ki acep??
bu arad kızlar ödevleri tek ben mi yapıyorum çok merak ettim doğrusu kimse ben ödev yaptım diye yamıyorda..
Hadi kaçak çay izinli.. elif sena mahpusta.. eee aslı kuzuu senden nber???
oo funda hanımlar gelmiş napıyon kuzum iyi misin?
kaptanım ben cuma günü ankaraya gidicem kilo bildirimini perşembe gece geç saat de yapsam olurmu çünkü sabah çok erken çıkıcaz yola akşamada dönücez orda kalmicaz eşimin işi varmış onun için bi gidip gelicez
walla kuzum bakıcaz işte kaç hafta yoktun hangi etapta ayrıldın falan felan... Ona göre bölcez ural gereği bölüncek üzgünüm sen dikkat et alma 100 gr da versen kar kardır..
Bu arda elifsenayı bende merak ettim neden banlandı ki acep??
bu arad kızlar ödevleri tek ben mi yapıyorum çok merak ettim doğrusu kimse ben ödev yaptım diye yamıyorda..
Hadi kaçak çay izinli.. elif sena mahpusta.. eee aslı kuzuu senden nber???
sudemcim sen neler yapıyorsun elif e ne olmuş anlamadım yaaa ????
elif muhtemelen biriyle kapışmıştır banlamışlar....yada başka bişey....öğreniriz yarına belki.....kaptanım ben cuma günü ankaraya gidicem kilo bildirimini perşembe gece geç saat de yapsam olurmu çünkü sabah çok erken çıkıcaz yola akşamada dönücez orda kalmicaz eşimin işi varmış onun için bi gidip gelicez
hiç şaşırmadım desem 9 aydır hep aynı tablo......kes kopyala yapıştır ....hatta sen bende 1 ay önce takıma gırdıgıne göre 10 aydır hep aynı aslı....eziyet edıyon kendıne ......diyet psikolojısıyle....kızlarr biri bana dur desin acayip karbonhitrat yiyesim varr sıcağın reglin etkisiylemi acabaa durduramıyorum kendimi ben bu cuma kesin artılarla geliyorum çek saçımı kaptannnnn((((
kızlar elif sena banlanmış.....niye düştü ki mapusa baktım bulamadım...yarın öğreniriz......
ayyyy ne mutlu bi haber bu yaaaaa teyyy teyyyy teeeeeeeeyyyyyyGünaydsın kızlar nasılsınız bakemm..
ben bu sabah son bir ayın en mutlu gününü yaşıyorum diyebilirim.. Allahıma çok şükür..
kuzenim sonunda gitti nasıl bir hafifledim nasıl rahatlkadım anlatamam size.. Şimdi ilk iş evdeki misafir odasını kaldıracam.. Ordaki tüm eşyaları satıcam..o odayıda oğluşuma oda yapıcam.. Bundan sonra eve gelen misafir o şekilde bir konfora alışmasın.. Yoksa hotel gibi oluyo ben kaldıramıyorum.Bundan sonra gelen salonda kanepede yatsın 3-5 gün gün kalsın gitsin.. hem peygamber efendimizde demiş misafirliğin 3 günü makbul sonrası eziyettir diye harbiden eziyet oldu.. Şu mübarek günlerde daha fazla günaha girmeden kurtardı beni rabbim. Çok şükür çok...
maş güzel kilo veriyosun..slm kızlar bugün tartıya çıktım 100 ü gördüm 104,5 tu bakalım cumaya kadar inşallah 99 falan olur ama yavaş yavaş da olsa giden kilolara seviniyorum inşallah devamı da fazla fazla gelir pzt tekrar doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek hafta sonuda iftara davetliyiz umarım kaçırmam bu akşam içinde
tarhana çorbası
semizotu yemeği
domatesli makarna
salata
yoğurt var menümde
kal 2 rrekat namaz kıl hayatımmmmmsaolun kızlar walla bugün yeniden doğmuş gibiyim inanın şimdi o kadar çok şey yapasım varki nerden başlayıp ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. Tartıda sevindirdi beni saolsun...
İyi ki ramazan geldi valla..
ohhh ye sudem yeeeeee ne güzel bu dukan kızzz.ben pek yiyemiyorum su içmekten.iftar menüme gelelim...
dukan yayla çorbası...
dukan tavuk köftesi...
dukan mantısı....
limonata....ve ...su....
ustune çay....ve dukan çikolatası....
şimdide damla sakızlı türk kahvemi hüpletiyom....
ben giremedim de kızlar da merak etmiş seni.iyi hadi biz de banlandın sandıık..
ay canlarim geldim geri ...
kocacim sagolsun dun gece bi tane sarj bulmus laptopa idareten 3 gun idare et yenisini aldim anca gelir dedi
gozumu acar acmaz daldim kk ya oda ne kocaman bi mesajmailime ulasamiyorlarmis mail aktivasyonu gerekiyor yada degistirdiyseniz yeni mailinizi verin diyorlar ..
ben forumlara uye olmak icin bi mail almistim .. onunda sifresini unutmusum aylardir girilmedigi icinde kapanmis sanirim ..
(kendi emailim 7 senelik, eskiden is icinde kullaniyordum o yuzden genelde forumlar icin kullanmam) sabahdan beri denemedigim sifre kalmadi
en sonunda dedim yeni adrs aliyim onunla deniyim ondada hotmail bugun hep hata verdi .. sonra tekrar deneyin dedi
ay nasil sinir oldum nasil nasil nasil
kizlar bi arkadasim camide iftar daveti verdi bugun hemde babasinin olumunun birinci yili oldugu icin bu gune dekketirdi ...
cok muthisdi toplu halde iftar etmek .. dualarla actik sonra namaz kilindi sonra yemek inanin bi corbayla doydum oyle guzeldiki gece 12 ye kadar oturduk camide.. teravi kilindi cay icildi icim bi tuhaf oldu .. babasi icin dualar edildi sesli sekilde arkadasim ve ailesi ozellikle annesi cok agladi .. cok sevilen bir insandi, canimiz kemal amcamizdi, mekani cennet olsun insallah.. rabbim rahmetiyle hasreylesin.. ben cenazesinde donmus kalmis gunlerce hic aglamamis, geleni gideni izlemisim, zaten hamileligimin son 10 gunuydu, turkiyede izinde vefat etti ve orda defnedildi, heralde cenazesinide gormeyince pek anlamamistim ...
bu aksam sanki babami kaybetmisim gibi derinden hissettim acilarini, arkadasimin yaninda ne kadar aglamamaya calissamda durduramadim kendimi .. Rabbim gostermesin ailemizin acilarini .. kac yasinda olursak olalim onlarin yeri bi bambaska hayatimizda
ay canlarim geldim geri ...
kocacim sagolsun dun gece bi tane sarj bulmus laptopa idareten 3 gun idare et yenisini aldim anca gelir dedi
gozumu acar acmaz daldim kk ya oda ne kocaman bi mesajmailime ulasamiyorlarmis mail aktivasyonu gerekiyor yada degistirdiyseniz yeni mailinizi verin diyorlar ..
ben forumlara uye olmak icin bi mail almistim .. onunda sifresini unutmusum aylardir girilmedigi icinde kapanmis sanirim ..
(kendi emailim 7 senelik, eskiden is icinde kullaniyordum o yuzden genelde forumlar icin kullanmam) sabahdan beri denemedigim sifre kalmadi
en sonunda dedim yeni adrs aliyim onunla deniyim ondada hotmail bugun hep hata verdi .. sonra tekrar deneyin dedi
ay nasil sinir oldum nasil nasil nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?