hoş geldin canım bizde ceza aldın sandık diyorum bu kız takıma zor giriyo ne ara milletle kavga etti genelde karşılıklı atışmalarda alınıyo ya ceza:))))neyseki burdasın
günaydın kızlar hepicinize nasılsınız keyifler nasıl bakemmm :)))))
ben kahvaltımı ettim evimi bigüzel sildim geldim size bi bakem dedim ama kimse yokmuşş(kahvaltımı yazmıyorum canınız çeker sonra istersiniz nasıl ulaştırırım mazallah::)))bugünü bi atlatıyım hayırlısıyle
yarın tartılmak istemiyorum hiçç biliyorum artıdayımm ama neyse korkunun ecele faydası yok dimi
sudemmmm..... niye öyle söylüyosun kızım diyorum ben yaşlı bi kadının benim metebolizma çalışmıyo kilo veremiyosam bu benim suçummu aaaa bakk çok piss gaza getiriyon benii sonra bi başlarım kilo vermeye seni geçerim ayıp olur gençliğine bak benden süüüüülemesiiiiii:))))))
ya merak ediyom bizim kardeş takım kim?
1 tane mı kaç tane? hangileri???
bi haftada 4.5 kılo mu verdın nasıl yani?...
inş.cuma görürsün 99 canım....
canım 1 haftada değil 3 haftada
selam kızlar...
nasılsınız bakalım...
nasıl gidiyo oruç zorlamıyordur inşallah...
ben çok rahatım dukan sağolsun hiç acıktırmıyor çok şükür ve çok hızlı kilo vermeye devam ediyorum.... yakında 49 u görcem sanırım...
maicim nerelerdesin ya arada gir bende çok sık giremiyorum gerçi ama girdiğim zamanda kimse olmuyor şu an olduğu gibi benim oruç iyi gidiyor akşam çabuk tıkanıyorum su içmekten heralde eee canm gönderdiğim üründen memnun kaldınmı varmı bir şikayetin tatlım
kuzu maş. da hangi evreyı yapıyon?selam kızlar...
nasılsınız bakalım...
ben çok rahatım dukan sağolsun hiç acıktırmıyor çok şükür ve çok hızlı kilo vermeye devam ediyorum.... yakında 49 u görcem sanırım...
aslen hangısı normalde 1 tane degıl mi?ben kardeş olmayı çok sevdiğim için bizim kardeş takım sayımız diğerlerinden fazla... tam 3 tane
2. takım,5. takım, 6. takım
4 ve 13. takımlada resmen olmasada kardeş gibiydik...
ne gönderdın kız..........ayy çok meraklıyım haaaaaaaa...maicim nerelerdesin ya arada gir bende çok sık giremiyorum gerçi ama girdiğim zamanda kimse olmuyor şu an olduğu gibi benim oruç iyi gidiyor akşam çabuk tıkanıyorum su içmekten heralde eee canm gönderdiğim üründen memnun kaldınmı varmı bir şikayetin tatlım
selam kızlar...
nasılsınız bakalım...
canım kargon taaa pazartesi geçti elime biliyosundur...
geldiğinde şu çaykaşığı takıp çıkardığımız yer malesef kırık çıktı... ama ben geri gönderecek kadar önemsemedim şimdilik duruyo...
gerçekten süper bir şey ama robotlar rondolar yanında halt etmiş...
minicik boyuyla bir sürü iş beceriyo...ama ceviz çekemedim sanırım sert şeyleri çekemiyor...teşekkür
ederim canım gerçekten herkese tavsiye ederim...
kuzu maş. da hangi evreyı yapıyon?
ramazanda güçlendirme yapın dıyolar....
bide dun dukan yayla çorbası yaptım begenmedım.....senınkı nasıl olduydu.....ben dukan yemeklerını yerken zorlanıyom ya.....küçük çocuklar nasıl yemeklerı yemez bende öle zorlan yıyom ....bakalım ne kadar dayanıcam...
aslen hangısı normalde 1 tane degıl mi?
mesela eskdıen 1. ve 9. takım eeeeee 9 kapandı.......yanı bunu püsküüt le felan ortak belirlemiyosunuz.......herkesın 1 tane kardeşi yokmu aslen.....
bende ne meraklııym ya.....
micim sen neler yıyon kuzum ya....ben zor yıyom dukan yemeklerini....yagsız ya....o yuzden sofradan aç kalkıyom haha.....
ne gönderdın kız..........ayy çok meraklıyım haaaaaaaa...
canim yeter artik ya, üfllesek ucacaksin...
ne aldin öyle kiz? tuppa mi?
canım nikahta aldığım gömleğin içine girince bitiricem inşallah 48 de girerim diyorum...
nasılsın bu arada sen devam ediyor musun dukana...
ay delisin ya. iyiyim cnm ben, dukana devam...
2-3 gün cozuttum bu hafta ama toparlicam insallah yine.
acelem yok diye bu hafta biraz izin verdim kendime, ama sonra feci bi vicdan azabi.
bide ben kacamak yapinca buraya yazamiyorumutaniyor muyum ne, basliga girip biseyler yazasim gelmiyor :90:
cok özledik seni yaw, gelsene gerii
Elifsena canım hoş geldin bir ben varım bugün burda sabit herkes gelip gidiyor..Bende öğleden sonra arkadaşıma gideyim diyorum sıkıldım evde..
yediğin tatlıların hiç suçu yok zaten.....onalr kalorı içermiyo....onlar kılo yapmıyo......tek yaşlı senmısın bebem.....bahen bul hemen.....hadı geç beni yol veriyom...geç hadi geç......
elif senam hoşg. kuzu bende şaşırdım kapıştıgını düşündüm başka nedenle banlanan hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?