Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugün öğlensonu arkadaşa gidicem kuranı kerim okunuyo orda çocuk bakıcam malesef arkadaşlar rahat okusunlar diye bide çok çok okuyoruz hemen bitirelim sıcakta evden çıkmak zor oluyo diye
akşama eşimde iftara davetliymiş işyeri yemeğine bende oruç değilim bugün iftar sofrası kurulmuycak dolayısıyle küçük kızımla kahvaltı türü yiyoruz evde kimse olmayınca sıcakta tencere yemeği yemeyi sevmiyorum :))))

şimdi azcıkta 70 topiğine bakınıyım anam orasıda çok kalabalık gerçi çoğunu tanıyorum ama bazen faydalı bilgi paylaşıyolar çok şey öğrendim burdan ben

Son düzenleme:
gunaydin kizlar saat 11 30 da ancak acabildim gozumu
sanirim 3 de yattim 5 de sabah namazi derken bu saate kalmisim
seytan kulagina kursun derdi annem ole diyim benim oglan hala uyuyor cocugum 1 de yatti oda acamadi hala gozunu ...

hoş geldin canım bizde ceza aldın sandık diyorum bu kız takıma zor giriyo ne ara milletle kavga etti genelde karşılıklı atışmalarda alınıyo ya ceza:))))neyseki burdasın

ay canim sonunda gelebildim .. hosbuldum .. cok damarima basmasslarsa ben kolay kolay kavga etmem .. zaten bi size ceee diyip gidiyordum baska bolumlere bakamiyorum bile

Elifsena canım hoş geldin bir ben varım bugün burda sabit herkes gelip gidiyor..Bende öğleden sonra arkadaşıma gideyim diyorum sıkıldım evde..

yediğin tatlıların hiç suçu yok zaten.....onalr kalorı içermiyo....onlar kılo yapmıyo......tek yaşlı senmısın bebem.....bahen bul hemen.....hadı geç beni yol veriyom...geç hadi geç......

elif senam hoşg. kuzu bende şaşırdım kapıştıgını düşündüm başka nedenle banlanan hiç duymadım

ya merak ediyom bizim kardeş takım kim?

1 tane mı kaç tane? hangileri???

selam kızlar...
nasılsınız bakalım...
nasıl gidiyo oruç zorlamıyordur inşallah...
ben çok rahatım dukan sağolsun hiç acıktırmıyor çok şükür ve çok hızlı kilo vermeye devam ediyorum.... yakında 49 u görcem sanırım...

ya merak ediyom bizim kardeş takım kim?

1 tane mı kaç tane? hangileri???

ben kardeş olmayı çok sevdiğim için bizim kardeş takım sayımız diğerlerinden fazla... tam 3 tane
2. takım,5. takım, 6. takım

4 ve 13. takımlada resmen olmasada kardeş gibiydik...

Son düzenleyen: Moderatör:

maicim nerelerdesin ya arada gir bende çok sık giremiyorum gerçi ama girdiğim zamanda kimse olmuyor şu an olduğu gibi benim oruç iyi gidiyor akşam çabuk tıkanıyorum su içmekten heralde eee canm gönderdiğim üründen memnun kaldınmı varmı bir şikayetin tatlım

canım kargon taaa pazartesi geçti elime biliyosundur...
geldiğinde şu çaykaşığı takıp çıkardığımız yer malesef kırık çıktı... ama ben geri gönderecek kadar önemsemedim şimdilik duruyo...
gerçekten süper bir şey ama robotlar rondolar yanında halt etmiş...
minicik boyuyla bir sürü iş beceriyo...ama ceviz çekemedim sanırım sert şeyleri çekemiyor...teşekkür
ederim canım gerçekten herkese tavsiye ederim...

kuzu maş. da hangi evreyı yapıyon?

ramazanda güçlendirme yapın dıyolar....

bide dun dukan yayla çorbası yaptım begenmedım.....senınkı nasıl olduydu.....ben dukan yemeklerını yerken zorlanıyom ya.....küçük çocuklar nasıl yemeklerı yemez bende öle zorlan yıyom ....bakalım ne kadar dayanıcam...
ben kardeş olmayı çok sevdiğim için bizim kardeş takım sayımız diğerlerinden fazla... tam 3 tane
2. takım,5. takım, 6. takım

4 ve 13. takımlada resmen olmasada kardeş gibiydik...
aslen hangısı normalde 1 tane degıl mi?

mesela eskdıen 1. ve 9. takım eeeeee 9 kapandı.......yanı bunu püsküüt le felan ortak belirlemiyosunuz.......herkesın 1 tane kardeşi yokmu aslen.....

bende ne meraklııym ya.....

micim sen neler yıyon kuzum ya....ben zor yıyom dukan yemeklerini....yagsız ya....o yuzden sofradan aç kalkıyom haha.....

ne gönderdın kız..........ayy çok meraklıyım haaaaaaaa...

mai bana menunu yaz....

simlanın sayfasındakı tavuk köfteyle yayla çorbam kötu oldu.....bida töbe......ee ben ne pişircem.....

kk dakı dukan yemek tariflerındekı mantı ve börege benzer şeyı yaptım oda pek hoş olmadı......

canim yeter artik ya, üfllesek ucacaksin...

ne aldin öyle kiz? tuppa mi?

Merhabalar herkese. Nasil keyifler?
Ben iyi gibimsi.

bu aralar cok yogun calisiyorum, felaket yorgunum hic halim yok...
o yüzden pek ugramadim son günlerdir.
gecmisi okumaya üseniyorum, gecmisi okumadanda cevap yazamiyorum

bu arada caylarimi denedim, hepsi süüüüüüper.
visneli yesil cay özellikle

soru 1 cevabı===ben hala seyirdeyim... 48 olunca güçlendirmeye geçeceğim inşallah...
soru 2 cevabı==benim dukan yayla çorbam mükemmel oldu geçenlerde misafire yaptım içinde pirinç olmadığını anlamadılar bile...
ama tabi ben kendi elcezlerimle mayaladığım yoğurttan yapıyom...
3/4 su bardağı kadar yoğurt yani 1 bardaktan biraz az..
1 yumurta
2 kaşık yulaf kepeğini iyice çırpıyom çatalla
sonra üzerine 1.5 litre kadar su katıyorum soğuk...
sonracıma çorba kaynayana kadar tahta kaşıkla durmadan karıştırıyorum... tabi bu arada ocağın başında sauna etkisi oluyo ve baya kalori yakıyorum...
kaynayınca 2-3 dk daha kaynatıp altını kapatıyorum yiyeceğim zaman tabağıma tuz atıyorum...
normal yayla çorbasını seviyosan bunu sevmemen imkansız çünkü hiç bir farkı olmuyo...
ama kullandığın yoğurtla doğru orantılı tabi tadı...
istersen süzme yoğurtla dene bir de

soru 3 cevabı==kardeş takım canım biz 9. takımla kardeşkene kardeşler birleşti biz kardeşsiz kaldık bize 2. ve 5. takım kucak açtı resmi olarak kardeş olduk... sonra 6. takım açıldığında biz listeleri beraber hazırlayacağız diye onlarla da kardeş olduk resmen...
1 olması şart değil maksat kardeşlik olsun...

soru 4 cevabı==valla canım benim şu hayatta en sevdiğim yemek mangalda tavuk budu... ben de mangallık hazırlatıyorum butları onu yiyorum...miss gibi... bayılıyorum...
dukan çorbası yapıyorum
çılbır, dukan omleti, krep vs... işte...
ben şu an sadece kilo vermeye odaklandım... güzel şeyler yiyim yok lezzeti yok aramıyorum valla yedikçe zayıflıyorum zayıfladıkça yiyorum....
zaten ağız tadımda kalmadı pek...
soru 5 cevabı== tupperware mini şef gönderdi canım...

canım nikahta aldığım gömleğin içine girince bitiricem inşallah 48 de girerim diyorum...
nasılsın bu arada sen devam ediyor musun dukana...

ay delisin ya. iyiyim cnm ben, dukana devam...
2-3 gün cozuttum bu hafta ama toparlicam insallah yine.
acelem yok diye bu hafta biraz izin verdim kendime, ama sonra feci bi vicdan azabi.
bide ben kacamak yapinca buraya yazamiyorum utaniyor muyum ne, basliga girip biseyler yazasim gelmiyor :90:

cok özledik seni yaw, gelsene gerii

fırsatım olunca girip yazıyorum canım...
onun dışında çocuklar çok vaktimi alıyor...
şimdi hastaneden geldik yoruldular uyudular da öyle oturdum...

Elifsena canım hoş geldin bir ben varım bugün burda sabit herkes gelip gidiyor..Bende öğleden sonra arkadaşıma gideyim diyorum sıkıldım evde..

ben oglan uyuyor yazmaya kalmadi ogulcanim uyandi ona kahvalti ettirdim sonrasinda ev isi, camasir, mutfak derken bu saati buldu geri gelmem ..oglan suan yine uyuyor ama size soylemiycem

canim mailini aylarca guncellemiyorsan hotmail kapatiyormus, kapanincada kk maile ulasamiyor o nedenle tekrar bi mail adresi almani istiyor yada eski adresini guncellemeni .. bende yeni ogrendim

sudem cadısı... birini gri görünce hemen atlama mapısta diye... ortalığı velveleye vermişin...
adının altında kapsama alanı dışında yazıyosa banlanmıştır...
elif senada mail aktivasyonu bekleniyor yazıyomuştur aslında ama sen görmemişsin sanırım...
bunun dışında üyelik iptali, reklam amaçlı üyelik falan yazarki onlar süresiz uzaklaştırılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…