Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım nikahta aldığım gömleğin içine girince bitiricem inşallah 48 de girerim diyorum...
nasılsın bu arada sen devam ediyor musun dukana...
simle 2 bardak su demiş benımkı resmen lapa oldu 2 bardak suya 3 kaşık kepek...üstelık sıcak su demiş hepten lapa oldu yani....bööö....tadını hatırladıkça içim kötu olıy...yogurtta tabı yagsız hazır yoğurt...keşke tarıfı sendne alsymışım kendıme eziyet etmezdım boşuna kocamda yemedı zaten....
kardeşler bbolmuş maş..bazen gıdıyım gezıyım dıyom sonra hangııs kardeştı hatırlmıyom 3te cok ya hangı brıne gııdyım ben hanı 1 tenyse gıderım dıydoum...

hasretım34
papatya06
akrep 33 demı oraların kaptanları gercı amonrada var.....neyse ....baya karışık....

bu arada kılo vermene sevındım ....

suyunu ıhmal etmıyon ınşallah......

ama 48 çok az degıl mı kuzum???????

maş..iyi azmettin....eferım sana...ben senı özluyom...ya...gunde 1 msj at barı vaktın olursa.....profılden gecmiş mesajalrını buluyom benım kuzucum napıyo ne zaman gırıyo dıye.....böcüğüm benim..........

canim is bi taraftan rejim bi taraftan birde oruc normal valla halinin kalmamasi
ben evde geberiyorum resmen aksami zor ediyorum
elim ayagim titriyo cok sinirli oluyorum
kocacimda hist hist sakin ol sinirlerine hakim ol orucu bana tutmuyorsun diyor daha bi delleniyorum

hosgeldin canim bu ara cok uzadi ozlettin kendini

gerci oruc mayistirdi hepimizi acayip gevseme var bizde ..

bende merak etmistim okur okumaz ne gonderdi diye ben kadar merakli olanlarda varmis

dukan corbasini bende yapmistim
sudemin aksine bende bayildim corbaya 2 gunluk diyet maceramda en nefis dukan diyeti yemegim o olmustu hatta

canım nikahta aldığım gömleğin içine girince bitiricem inşallah 48 de girerim diyorum...
nasılsın bu arada sen devam ediyor musun dukana...

ay napiyon mai valla ucarsin kisin konyanin ruzgarlarinda demedi deme

bende sayende öğrendım

haha sayemde herkes elif senayı merak etti....

oyy ben senın cadı dıyen .....kuzum cadı demenı bıle özlemişim ya.........ınnukta 70 topııgnın kapatnıda cadı dıyo ama.....senın cadı dıyışın daha başka....en bana ılk cadı dıyen olabılirsin.....yada make olabılır....

canım onlar önce suyu kaynatıp sonra yoğurdu katıyolar... ama ben yoğurdum kesiliverir diye yoğurt çorbasını nasıl yapıyosam bunu da öyle yapıyorum eşim falan anlamıyo yulaf kepeği olduğunu...
ama damak tadı değişik oluyo tabi herkesin...

he biliyim mesajlarımı beğeniyon ya sudem gene takipte diyim...

selam millet .dün akşam dahurda yaptığım sosisli kaşarlı milföy böreğine karşı koyamadım 2 ad yedim yanında 1 domates 2 zeytin yedim akşam bir fincan da çay içtim 4 bardak ta su yattım ve bugün accayip susamış durumdayım .allah yardımcım olsun yanii o derece börekler tırmaladı beni

bu arada dün akşam yeşilçay içmiştim 11 gibiydi sanırım ve 3 gündür de wc ye çıkmadığımdan dolayı 9 adet kuru kayısı yedim onun eseri sanırım az önce tartıldım 65.4 gösteriyo baskül beni yaşasınnn

Son düzenleme:

maicim sana iki soru

- suan kac kilosun

- bide sen bi ara bi sikilastirici kremden (gelden) bahsediyordun sanirim papatyayla (insallah yanlis hatirlamiyorumdur) o hangi kremdi ?
cunku benim gobus kuculdukce, heralde hamileligin etkisinden ortasi boyle hafif hafif kirismaya basladi, yani boyle yuvarlak yuvarlak daireler olusuyor gibi bilmem anlatabildimmi .. sence sikilastiricinin faydasi olurmu ?
halbuki hamileligim boyuncada hic catlamamistim

Son düzenleme:

sen hem sosisli borekleri gotur hemde 65.5 cik .. cok buyuk haksizlik bu cok cok

aynı sorun bende de var cnm o jeli kullandım bende ama düzenli kullanamadım valla ama işe yaradı yaa devam edicem tekrar ben

senı ne kadan özlediği anla diye yapıyom.....kuzucum benım.........seni çok seviyom....

bıde ne dıycem buraya acaip alışmışım gecen bı kankamla konuştum upuzun zamandır konuşmadığım ıcın konusacak bişi dogru düzgün bulamadım.....burda akşama kadar kaynatıyoz....halbukı canımın içiydi.....iste araya mesafe çoluk çocuk girince (ark. çocuklu)....

burada bırbırmızın hakkında o kadar cok sey bılıyoz ki....samımıyetımız hepten artıyı......ya bana bağımlılık yaptı....hedefe ulaşıp mezun olsamda her gun girerım heralde.....

aynı sorun bende de var cnm o jeli kullandım bende ama düzenli kullanamadım valla ama işe yaradı yaa devam edicem tekrar ben

ay canim hicmi faydasini gormedin ?
burdan aldim ben lorealin ve garnieninkilerden cokda duzenli kullandim 3 ay kadar fazla ise yaramiyor zaten kutusu 12€
sadece kokulari cok hosdu ..
heralde ise yarayan bisey olsaydi daha pahali olurdu dedim dun esime
oda sana gore her pahali olan iyi demek demi dedi.. bende sinirlendim evet illa bi 100 200 lira vercemki psikolojik olarak rahatliycam dedim
simdi onuda alirsam ise yaramazsa adamin dilinden kurtulamam alimallah

slm millet ben geldim annemden valla tartılmaya korkuyorum yaw annemin yemekleri ama bu haftada ceza almak istemiyorum bakalım sonuç ne çıkıcak neyse ben gidiyorum biraza cezalarımı yapim ipimi atliim mekik çekim sonra gene uğrarım

bende ceza almak istemiyom bende

hoş geldin maicimm seni buralarda görmek ne güzel özlettin kendini sen nasılsın çocuklarında iyidir inş..

sudemm bende aynı sabah ilk düşündüğüm şey kızlar kalktımı acaba kim ne yazdı oluyo valla o kadar alıştımki buraya ..zaten bende o yüzden kilo vermiyorum hedefe yaklaşıp durdum mezun olmayayım diye:))))

öğleden sonra yoktum bayağı kalabalıkmış buralar maşşş. sohbetler yapılmış ..
arkadaşa gitmiştim sonra söylemesi ayıp kısır yaptık sonra muhabbet derken bayağı oturmuşuz yeni geldim hemen size bi bakınıyım dedim ama kimseler kalmamış ben gelesiye:))

bahaneye bak çay demle........

hiç şaşırmadım aslı.....seni kılo alma topiğine gönderelım olara nasıhat ver biraz....

hem noldu senın açlık otu? hanı haftad 1 kılo verıyodun onla sen?

bu sabah itibariyle 50.3 kiloyum canımcım...
evet hot jel acı biber jeli...
manyak bi krem...bi sürüyosun üzerini streçliyosun sanki derini yüzüyolar acayip yakıyo...ordan oraya koşturuyosun ben kışın kullandım akşam sürdüm sardım herbi tarafımı sabah çözdüm...
1 haftada 5 cm inceldim... sonra callenetics yapmaya başladım 20 gün sonra 12 cm daha gitmişti...
sonra nolduysa diyeti de sporu da bırakmıştım hatızrlarsınız hoopp verdiğim kiloları aldım ama dışardan belli olmadı yani sıkılaşma bozulmadı...ama bu krem sıkılaşma için, çatlaklara faydası olmuyor malesef...
çatlaklar için kahve ile limonu karıştırıyosun giriyosun banyoya yıkanıyosun sonra kahve limonu kızarana kadar sürüyosun... her gün sabah ya da akşam düzenli yapıyosun 1 ay sonr farkı görmeye başlıyosun... denenmiştir garantilidir...

bu arada kızlar üst bacaklar için dukan kitabının sonundaki hareketi mutlaka yapın accayip bişey yaaa... 1 haftada falan fark etti... selülitlerim azaldı gibi yani eşim öyle diyo...

sağol canım ben de seni çok seviyorum biliyosun sen benim bitanecik cadımsın..

işe yaradı demiş ya bacııı...

teşekkür ederim iyiyiz çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…