slm kizlar gunlerdir giremiyorum yine kusura bakmayin
kayinvalidemler ve gorumceler geldiler 3 gundur bendelerdi bugun gorumcemler gitti .. kayinvalidemlerde eltime gectiler onlarda yarin turkiyeye gidecekler ..
cok yogunum kizlar bu cumartesi turkiyeye ucuyoruz .. cok cok isim var ve ben bitmis durumdayim .. bu arada hic tartilmak aklima gelmedi ama sanirim verdim bu donemde ..
ve oglusum dunden beri yuruyor, yasina 1 hafta kala yurudu ..
ben artik 1, 2 ay daha yurumez derken o dun ilk adimlarini atti .. dusmeden odanin bir kosesinden digerine gidebiliyor ... ve o ayaga kalktimi kendide olmak uzere herkesde bi heyecan furyasi basliyor
dedesi babannesi alkislayip tempo tutuyorlar oda sanki gosteris yapar gibi neseli neseli yuruyor .. ay cok mutluyum dunden beri .. belki sacma gelir ama nedense paylasmak istedim sizinle
günaydınlaarrrr,,
kızlar görüşmeyeli herkes iyi değilmi? haftasonu hiç giremedim üzgünüm. pek evde durmadık, bi ananeye bi anne gezdik bu hafta sonu.
cuma akşamı şirketin yemeği vardı, orda iş arkadaşlarımın eşleri çok zayıflamışın dedilernazar mı değdi noldu bilmiyorum ama o günden beri kendimi kontrol edemiyorum. vee haliyleee tartıdada 1 kilo fazla çıkmaya başladım 2 gündür. oysa ki uzun zamandır hiç + çıkmıyodum 100-200 gramda olsa gidiyordu
durum böle olunca, bugün eşimle nesfit diyetine başladık. 14 gün devam edicez bakalım ( ki o kadar dayanacağımı hiiç sanmıyorum aynı tarz şeyleri uzun süre yediiğim zaman tiksiniyorum ben ) bilmiyorum sonum ne olcak.
slm hanımlarrr ben geldim ama kimseler yok malesef uyuyonuzmuu yoksa tabiiiiii geç vakte kadar muhabbet etmişiniz bu saatte ayılamadınız:)))))
perigülllll.... cezalarımı beğendim canım aldım kabul ettim :))) tek zorlayan ip atlamak olacak gerisisevdiğim şeyler zorlanmıycam sanırım sağol canım
innukcumm.. iyi tatiller canım marmariste eltimler var 1 defa da ben gitmiştim tatile oraya inş.. kilo almadan dönersinn
özlemcim ...maşş diyetinde istikrarlısın hedefe çabuk ulaşacaksın canım o kadar yemek yaptın veee hiç yemedin nerdeyse bravooo:=))))
sudem cadısııı .....ben bi kere bulaşık yıkamayı seviyorum canım seninkileride yıkıyabilirim valla hatta hep elde yıkıyodum makine uzun süre çalışmazsa bozulur dediler o yüzden haftada 1 açıyorum yoksa elde yıkarım kızlarda yokya dolmuyo sıcakta koku yapıyo o yüzden onu ceza olarak almadım bile canım
diyetin nasıl gidiyo bu arada 67 oldum deme çatlarım şimdi valla :))))ama ben tavuk balık yiyemiyorum yinede 1+1 olarak başlıycam ama sabahları 2 dil. ekmek ilavesiyle yani sahurda bakalım bayramda kaç olucam
sabah 2dil kepek ekmeğine yağsız tost yedim 1 domatesle
öğlen... mikrodalgada yağsız yumurta yemeyi düşünüyorum deniycem daha doğrusu nasıl olacak(ekmeksiz)
böyle akşama allah kerim yine pro olacak belki yulaf ezmeli yoğurt yerim aralarda kahve
anlıycanız başladım kızlar o kadar lafı işittikden sonra başlamazsam ayıp olurdu demi:)))))
kayinvalidemler ve gorumceler geldiler 3 gundur bendelerdi bugun gorumcemler gitti .. kayinvalidemlerde eltime gectiler onlarda yarin turkiyeye gidecekler ..
cok yogunum kizlar bu cumartesi turkiyeye ucuyoruz .. cok cok isim var ve ben bitmis durumdayim .. bu arada hic tartilmak aklima gelmedi ama sanirim verdim bu donemde ..
ben artik 1, 2 ay daha yurumez derken o dun ilk adimlarini atti .. dusmeden odanin bir kosesinden digerine gidebiliyor ... ve o ayaga kalktimi kendide olmak uzere herkesde bi heyecan furyasi basliyor
dedesi babannesi alkislayip tempo tutuyorlar oda sanki gosteris yapar gibi neseli neseli yuruyor .. ay cok mutluyum dunden beri .. belki sacma gelir ama nedense paylasmak istedim sizinle
günaydınGünaydin kizlar...
hadı bakalım haftaya bulaşıklar sana kalmasın....günaydınlaarrrr,,
kızlar görüşmeyeli herkes iyi değilmi? haftasonu hiç giremedim üzgünüm. pek evde durmadık, bi ananeye bi anne gezdik bu hafta sonu.
cuma akşamı şirketin yemeği vardı, orda iş arkadaşlarımın eşleri çok zayıflamışın dedilernazar mı değdi noldu bilmiyorum ama o günden beri kendimi kontrol edemiyorum. vee haliyleee tartıdada 1 kilo fazla çıkmaya başladım 2 gündür. oysa ki uzun zamandır hiç + çıkmıyodum 100-200 gramda olsa gidiyordu
durum böle olunca, bugün eşimle nesfit diyetine başladık. 14 gün devam edicez bakalım ( ki o kadar dayanacağımı hiiç sanmıyorum aynı tarz şeyleri uzun süre yediiğim zaman tiksiniyorum ben ) bilmiyorum sonum ne olcak.
ayy ben sevmem bulaşık felan...slm hanımlarrr ben geldim ama kimseler yok malesef uyuyonuzmuu yoksa tabiiiiii geç vakte kadar muhabbet etmişiniz bu saatte ayılamadınız:)))))
perigülllll.... cezalarımı beğendim canım aldım kabul ettim :))) tek zorlayan ip atlamak olacak gerisisevdiğim şeyler zorlanmıycam sanırım sağol canım
innukcumm.. iyi tatiller canım marmariste eltimler var 1 defa da ben gitmiştim tatile oraya inş.. kilo almadan dönersinn
özlemcim ...maşş diyetinde istikrarlısın hedefe çabuk ulaşacaksın canım o kadar yemek yaptın veee hiç yemedin nerdeyse bravooo:=))))
sudem cadısııı .....ben bi kere bulaşık yıkamayı seviyorum canım seninkileride yıkıyabilirim valla hatta hep elde yıkıyodum makine uzun süre çalışmazsa bozulur dediler o yüzden haftada 1 açıyorum yoksa elde yıkarım kızlarda yokya dolmuyo sıcakta koku yapıyo o yüzden onu ceza olarak almadım bile canım
diyetin nasıl gidiyo bu arada 67 oldum deme çatlarım şimdi valla :))))ama ben tavuk balık yiyemiyorum yinede 1+1 olarak başlıycam ama sabahları 2 dil. ekmek ilavesiyle yani sahurda bakalım bayramda kaç olucam
sabah 2dil kepek ekmeğine yağsız tost yedim 1 domatesle
öğlen... mikrodalgada yağsız yumurta yemeyi düşünüyorum deniycem daha doğrusu nasıl olacak(ekmeksiz)
böyle akşama allah kerim yine pro olacak belki yulaf ezmeli yoğurt yerim aralarda kahve
anlıycanız başladım kızlar o kadar lafı işittikden sonra başlamazsam ayıp olurdu demi:)))))
okurken ben bıkle heycanlandım canım ya gözumde canlandı ne güzel....çok sevındımslm kizlar gunlerdir giremiyorum yine kusura bakmayin
amin inş.allah kolaylık versin canı valiz hazırlamak çokk zoruma gider benim:::))oğluşuna çok sevindim ne mutlu olmusundur tahmin edebiliyorum benim büyük kızımda 9 aylıkken yürümüştü o heyecan ve şaşırmamızı hiç unutmam bide aniden kalktı ve yürüdü işte büyüyolar öyle yada böyle allah acılarını göstermesin inşşşş...
ayyyy Allah korusun yaaaa.inş değildir.çok sancım var lekelenme de var ama bi türlü sökemedi.bu arada şimdi dün iftardan sonra lekelenme oldu .gece gusül aldım.biraz önce de yine lekelenme oldu.orucum noldu acaba.amanın ayşebahrdan sonra bi bombada sen patlatma sonra...
neyse üzme kendını yoktur bişi olsa hissederdik....bazen oluyo öyle 2 gun önce ya da 2 gun sonra.....ne kadar düzenli olursa olsun sapıtıyo arada.....
ayyyy Allah korusun yaaaa.inş değildir.çok sancım var lekelenme de var ama bi türlü sökemedi.bu arada şimdi dün iftardan sonra lekelenme oldu .gece gusül aldım.biraz önce de yine lekelenme oldu.orucum noldu acaba.
Allah kolaylık versin güzelim.bayağı yoğunsun.paşaya da maşallh benim oğlum da 1 yaşına az kala yürümüştü.şimdi maşallah merdiven çıkmaya başaladı.19 aylık...
yine bahanelere siginiyorsun tatlim. sürekli erteliyorsun...
atak evresinde biraz zor, yogurt getirebilirsin yaninda anca, vanilyali veya hindistan cevizli...
atak evresini gecince dukan ekmegi, pogcasi falan yaparsin kendine, onlardan götürürsün
benim tartim bu sabah 83.7 gösterdi
bahane bahane bahaneeeee....düşünsen bu kadar bahaneyi sıralayamazsın.madem çok kilo vermen gerekiyooo bir an önce başlamalısınnnn....illa dukan şart mı az yemeyle başla mesela
bahane felan degil!!! ORUC TUTUYORUM.. orucluykende rejim yapamam ben... neyse..
son bahar tatilinde allah izin verirse 3 kardes izine gidecez... ozamana kadar 85 olucam!
allaha emanet olun
bu arada bu gün diyetisyenime gittim 15 günde 3 kg daha verdiğim için çok beğendi böyle devam dedi ve su kaybımda 500 gr mış çok fazla yok normalde ramazanda 2 kg gibi su kaybı olabiliyomuş seninki çok iyi dedi bol su içmeye devam yağ kaybımda fazlaymış süperr ya kendimi çok iyi ve azimli hissediyorum bence gidebilen herkes diyetisyene gitsin keşke daha önce başlasaydım diyorum şimdi 1 ayda 5 kg verdim 5 -6 ay da bayağı bir kilo veriirm inşş ve aç kalmadan veriyorum en önemliside bu sanırım
slm kızlarr iftarımı yaptım gerçi bozulmuştu regl oldum ama yememiştim.yazayım bulaşığımı toplayım.sonrada rezene çayı içicem sütüm iyice azaldı.zavallı oğlum birini emiyo süt gelmeyine kalkıyo diğerini açtırıyo.
bahane felan degil!!! ORUC TUTUYORUM.. orucluykende rejim yapamam ben... neyse..
son bahar tatilinde allah izin verirse 3 kardes izine gidecez... ozamana kadar 85 olucam!
allaha emanet olun
bu arada bu gün diyetisyenime gittim 15 günde 3 kg daha verdiğim için çok beğendi böyle devam dedi ve su kaybımda 500 gr mış çok fazla yok normalde ramazanda 2 kg gibi su kaybı olabiliyomuş seninki çok iyi dedi bol su içmeye devam yağ kaybımda fazlaymış süperr ya kendimi çok iyi ve azimli hissediyorum bence gidebilen herkes diyetisyene gitsin keşke daha önce başlasaydım diyorum şimdi 1 ayda 5 kg verdim 5 -6 ay da bayağı bir kilo veriirm inşş ve aç kalmadan veriyorum en önemliside bu sanırım
ayyyy yerim ben onu kaç aylıktı canım ??şimdiki çocuklar çok akıllı maş... bizim arkadaşında var 6 aylık oldu pek tatlı maskot resmen:)))
bulgur pilavı ve dereotuda sütü artırırmış canım bilgine.
bugünkü cezalarımın hepsini yaptım lesliyle 3 mil bilem yürüdümmmm:)))))))
duşumuda aldım yarımlt suyumuda içtim yatıyorum şimdi kızlarr ...bugün biraz fazla yedim gibi ama inş. lesli eritmiştir
cümleten hayırlı gecelerrrrr hayırlı sahurlarrrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?