Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

pcm de sorun var sanırım alıntı yapamıyorum ben inşş.. düzelir

bu arada iyi haftalar güzel kilo vermeler hepimize gazamız mübarek olsun bakalımm:)))))

slm kizlar gunlerdir giremiyorum yine kusura bakmayin
kayinvalidemler ve gorumceler geldiler 3 gundur bendelerdi bugun gorumcemler gitti .. kayinvalidemlerde eltime gectiler onlarda yarin turkiyeye gidecekler ..
cok yogunum kizlar bu cumartesi turkiyeye ucuyoruz .. cok cok isim var ve ben bitmis durumdayim .. bu arada hic tartilmak aklima gelmedi ama sanirim verdim bu donemde ..

ve oglusum dunden beri yuruyor, yasina 1 hafta kala yurudu ..
ben artik 1, 2 ay daha yurumez derken o dun ilk adimlarini atti .. dusmeden odanin bir kosesinden digerine gidebiliyor ... ve o ayaga kalktimi kendide olmak uzere herkesde bi heyecan furyasi basliyor
dedesi babannesi alkislayip tempo tutuyorlar oda sanki gosteris yapar gibi neseli neseli yuruyor .. ay cok mutluyum dunden beri .. belki sacma gelir ama nedense paylasmak istedim sizinle

kizlar gecmisi okumadim firsatim olursa bi ara okuycam
insallah herkesler iyidir opuyorum hepinizi
firsat buldugum ilk anda burdayim

allah kolaylık versin canı valiz hazırlamak çokk zoruma gider benim:::))oğluşuna çok sevindim ne mutlu olmusundur tahmin edebiliyorum benim büyük kızımda 9 aylıkken yürümüştü o heyecan ve şaşırmamızı hiç unutmam bide aniden kalktı ve yürüdü işte büyüyolar öyle yada böyle allah acılarını göstermesin inşşşş...

ah o kacamaklar...insanin 1 haftalik emegi bi günde gidiyor valla,cok kötü bisey.

hadi aslicim görelim seni :) bu hafta cok güzel kilo verceksin insallah, tatli yasak unutma cezalisin

oy oy cnm benim, cok sevindim senin adina. oglusun büyüyor istte ne güzel...
tatil öncesi güzel moral olmus sizede

Günaydin kizlar...
günaydın

hadı bakalım haftaya bulaşıklar sana kalmasın....
ayy ben sevmem bulaşık felan...
okurken ben bıkle heycanlandım canım ya gözumde canlandı ne güzel....çok sevındım
amin inş.

amanın ayşebahrdan sonra bi bombada sen patlatma sonra...

neyse üzme kendını yoktur bişi olsa hissederdik....bazen oluyo öyle 2 gun önce ya da 2 gun sonra.....ne kadar düzenli olursa olsun sapıtıyo arada.....
ayyyy Allah korusun yaaaa.inş değildir.çok sancım var lekelenme de var ama bi türlü sökemedi.bu arada şimdi dün iftardan sonra lekelenme oldu .gece gusül aldım.biraz önce de yine lekelenme oldu.orucum noldu acaba.

Allah kolaylık versin güzelim.bayağı yoğunsun.paşaya da maşallh benim oğlum da 1 yaşına az kala yürümüştü.şimdi maşallah merdiven çıkmaya başaladı.19 aylık...

korkma canım...

gözünaydın canm en zor ama en keyifli zamanı şu an oğlunun öperim onu

bahane bahane bahaneeeee....düşünsen bu kadar bahaneyi sıralayamazsın.madem çok kilo vermen gerekiyooo bir an önce başlamalısınnnn....illa dukan şart mı az yemeyle başla mesela

bahane felan degil!!! ORUC TUTUYORUM.. orucluykende rejim yapamam ben... neyse..
son bahar tatilinde allah izin verirse 3 kardes izine gidecez... ozamana kadar 85 olucam!
allaha emanet olun

bu arada bu gün diyetisyenime gittim 15 günde 3 kg daha verdiğim için çok beğendi böyle devam dedi ve su kaybımda 500 gr mış çok fazla yok normalde ramazanda 2 kg gibi su kaybı olabiliyomuş seninki çok iyi dedi bol su içmeye devam yağ kaybımda fazlaymış süperr ya kendimi çok iyi ve azimli hissediyorum bence gidebilen herkes diyetisyene gitsin keşke daha önce başlasaydım diyorum şimdi 1 ayda 5 kg verdim 5 -6 ay da bayağı bir kilo veriirm inşş ve aç kalmadan veriyorum en önemliside bu sanırım

bahane felan degil!!! ORUC TUTUYORUM.. orucluykende rejim yapamam ben... neyse..
son bahar tatilinde allah izin verirse 3 kardes izine gidecez... ozamana kadar 85 olucam!
allaha emanet olun

canm bende oruçluyum ama hem yiyiyorum hemde diyetimede uyuyorum hatta doktorum 3 dilim ekmek vermişti iftara bana fazla dedim 2 dilim yesem olmazmı dedi hayır eğer yiyemiyosan gece 2 dilim galete yazayım dedi bende neyse ekmek kalsın yerim onu bir şekilde dedim yani aslında zor değil ama yinede sen bilirsin cnm iyi tatiller sende allaha emanet ol

hu huuu kızlar ben geldim herkes nasıl bakalım kilolar veriliyormu?? ya bu cezalar belimi büküyor valla yaa
ağrıdan ölüyorum ip hadi neysede şu mekik beni fena yapıyor aldığım 1 kilomu vermiş bulunmaktayım in cuma günü 1 kg eksik çıkarım bu hafta ceza almak istemiyorum hafta sonu 1 kere girdim ama bişey yazamadan çıktım ama bugun de bakıyorum sayfalar pek ilerlememiş hafta sonu pek gelen giden olmamış anlaşılan

maşşş canım çok sevindim senin adına bende gidiyodum diyetisyene ilk 15 gün yağdan 3 kilo verdim sonraları veremedim özeldi parası çok geldi bıraktım halaa aynı yerimde sayıyorum(

hayırlı iftarlarr hanımlar
bende yedim yemeğimi size bi bakınıyım dedim yeşil çay koyucam bulaşıklarımı elcağızlarımla yıkayıp içeyim bari bakın cezamı çekiyorum inş... cumaya tartıya yansırr:)))))))))))))))))

slm kızlarr iftarımı yaptım gerçi bozulmuştu regl oldum ama yememiştim.yazayım bulaşığımı toplayım.sonrada rezene çayı içicem sütüm iyice azaldı.zavallı oğlum birini emiyo süt gelmeyine kalkıyo diğerini açtırıyo.

ayyyy yerim ben onu kaç aylıktı canım ??şimdiki çocuklar çok akıllı maş... bizim arkadaşında var 6 aylık oldu pek tatlı maskot resmen:)))
bulgur pilavı ve dereotuda sütü artırırmış canım bilgine.

allaha emanet olun

kizmana gerek yok canim, ben senin iyiligini istiyorum bunu sende biliyorsun.
nereye gidiyorsunz, istanbula mi?

tebrikler cnm, cok sevindim senin adina

bugünkü cezalarımın hepsini yaptım lesliyle 3 mil bilem yürüdümmmm:)))))))
duşumuda aldım yarımlt suyumuda içtim yatıyorum şimdi kızlarr ...bugün biraz fazla yedim gibi ama inş. lesli eritmiştir
cümleten hayırlı gecelerrrrr hayırlı sahurlarrrrr.....

19 aylık tatlım.valla çok akıllılar aslıcım parmağında oynatıyo ufaklık yaaa.kız maşallah iyi gidiyosun hadi bakalım bu hafta kesin vereceksin güzelimmm.güveniyorum sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…