- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
canım kılo fazlana göre 10 gun gerekmeyebılrı örn eşim 96 kılo ıle başladı 14 kılo vermesı lazım 4 gun atak yapması gerekıyodu.....dukanın sayfasından hesaplıyosun.....benım 7.5 kılo vermem gerekıyodu bana 3 gun atak yap çıktı....ve regl ımın ılk gunu başladım.....bişicikte olmadı 3kılo gıttı ılk 4 gunde....sonrakı hafta 1 kılo gıttı.....ha ılla regl bıtınce başlıycam dıyosan sen bılırsın.....ömürde 2 kez en fazla baştan sona bu duyetı yapmak gerekiyomuş....o yüzden adam gıbı kararını ver...başla ve bırakma bı daha.....kendın kek,çikolata ıvır zıvır her şey yapıyosunn evde zaten dukan usulü....
okulda ne yıycem konusunda ne yazıkki evden götürcen....benım kocam bıle kazık kadar adam evden götürüyo ben hazırlıyom hergun götur getır yapıyo.....kı her gun kabapları,lahmacunları,çiğ köftelerı tatlıları yıyen adam.....yaşam stılı halıne getırelım dıyo kıloalrımızı verıp...yagsıuz süt,yagsız peynır,yagsız yogurt böle devam edelım sağlıgımız ıcın dıyo..... 2 haftadır dıyette maşş. benden bılınöçlı ben 9 aydır dıyetı agzımda boşuna sakız etmişim.....9 ay önce kocayla beraber başlasaydık.....şimdiye fıstık gibi hatun olduydum.....
kılo verdiğimi hiç hissetmiyom ya hala iri yarıyım.....ne olacak benım bu halım doguma gecen sene bu zaman 84.5 la gıttım 1 sene gectı 68.5 um ama hala şişkoyum...hala koca popoluyum...
Diet discussions, diet testimonials, Pierre Dukan forum
slmm kızlar bi sudem uğramışş.valla çok boş kalıyo topik haftasonundan dolayı heralde.
ben bu gün tatlının dibine vurdum kızlarrrr furun beniiiii.
reglim yaklaştıyaaa ölüyorummmm.hertarafım yanıyoooo.
Kızlar günaydın..
sabah sabah kalktım yine uğramadan edemedim size :)) çok alışmışım yaa...
dün hiç bir halt edemedim evde oruçtan dolayı olsa gerek kolumu kıpırdatacak halim yoktu günün yarısı uyuyarak geçti hiç olmazdı böyle.. Bugün tutmadım artık allah affetsin bayramdan sonra borç olarak tutcam allah ömür verirse...
Dün akşam pis boğazlığım tuttu kızartma yaptım yoğurtlu üzerinede bütün gün nutella aş erdiğim için 2 yk kadar nutella götürdüm sabah kalktım çok umutsuzdum kesin kg aldım diye çıkmıştım tartıya annaa ne göreyim 300 gr gitmiş kızlar çok sevindim. Ama tatilde boğazı tutmak lazım ki nasıl mümkün olcak bilmiyorum bu herşey dahil sistemi insana çok kilo aldırıyo en son balayımızda gitmiştik tatile 54 gidip 61 dönmüştüm..
Mazallah bu sefer almamam lazım..
Neyse ben şimdi gidip şu otele bir daha bakayım daha rezervasyon yaptırmadık akşama yola çıkcaz yada yarın sabah.. Daha çamaşır yıkanacak, valiz hazırlanıcak, ev toparlanıp temizlenecek, dün hiç bir işe elimi süremediğim için şuan ev savaş alanından beter.. Minik haylaz heryeri katmış birbirine eşim saolsun dün azcık toparlamış ama kalaktık şimdi aynı haline çevirdi haylaz.. Bide naptın göktuğ diye kızınca "anne cicii cicii" diyo kızamıyosunda...
Neyse kızlar hade kendinize iyi bakın öptüm hepinizi..
Bu arada aslı 2 gündür uğramıyo farkındamısınız inşallah kötü bişey yoktur.. Merak ettim valla..
Kızlar günaydın hepinize :))
dün akşam eşim ani bir kararla yıllık izne çıkmış ve dün tatile gitme kararı aldık.. Çok ani oldu ama öyle aynı zamanda da süpriz oldu...
bu durumda kızlar ben bugünden itibaren 1 hafta yokum.. cuma günü bildirimde bulunamıycam tartılamıycam için beni izinli geçersiniz. özlemcim bu cuma listeler sende bebeğim eğer zorlanırsan 5.veya 2. takımdan yardım alabilirsin. Gerçi maiciğim saolsun her cuma yetişiyor bizim yardımımıza ama ben yinede yazayım dedim :))
Neyse kızlar çok iş var yapılacak benim çıkmam lazım..
Bu arada aslıyı boş bırakmayın bu hafta 500 gr dan fazla vermesi gerekiyor.. Sık sık hatırlatın olurmu? sudemcim sen yaparsın
perigül cezaları verince aslı ve kaçakçay uygulayacaklar gelince bakıcam kim yapmış kim yapmamış..
Lütfen takımımızı boş bırakmayın hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere canlarım.. Hadi bana iyi tatiller
bugün kimseler yok haftasonu rehavetimi acaba ????
özlemcim diyetin nasıl gidiyo maşşş sudemle çok güzel ilerliyosunuz bu arada resimlerine baktım canım çok tatlısın allah kocana bağışlasın seni:)))))))
eşimde diyet yapıcak diyonda hiç kilolu değil sanki zayıf gibi geldi bana düğünden sonramı aldı kiloyu yoksa....
benim eşimde yapıcak güyada oda benim gibi adıyla oyalanıyo şimdilik..
bende çıkıyom yarın girerim artık kızlar bugün işlerim var :)
böcüğüm buzlu su iç barı....yangınını anca o söndürür.......slmm kızlar bi sudem uğramışş.valla çok boş kalıyo topik haftasonundan dolayı heralde.
ben bu gün tatlının dibine vurdum kızlarrrr furun beniiiii.
reglim yaklaştıyaaa ölüyorummmm.hertarafım yanıyoooo.
bulaşık yıkamaya bayıldım......ıfrata mısafır davetlıyken yıkasınlar ...bundan buuyk ceza olamaz heralde......hehehe......şimdi gelelim cezalara
kaçakçay ve asl35 sizin cezalarınız şunlarrr şekerler
1. ödev : hergün 2 lt su içilecek
2. ödev:hergün 20 mekik
3. ödev :haftanın 3 günü tüm gün bütün bulaşıklar elde yıkanacak
4. ödev: 1 gün 15 dk ip atlanacak
5. ödev: kesinlikle 1 hafta boyunca tatlı yok dondurmada dahil
kızlar cezalarınız yarın başlayacak ve lütfen yapıp yapmadığınızı bilidirin tmm şekerlerr öptüm cuma günü kilo vermeniz dileği ile görüşürüz
diyet iyi gidiyor canim, dün aksam mangal yapmistik fzla mi kacirdim ne, tarti 83.7 gösteriyordu, bu sabah 84.2 gösterdi.
nabim can sagligi :) veririm insallah cumaya kadar.
esimin "üst kismi" normal, hatta zayif. onun basenleri var, ondan rahatsiz oluyor.
hem dügünden sonrada 5 kilo falan aldi yine, benim icin kilolu degil. ama kendince bi 10-15 kilo fazlasi var, vermek istiyor.
Hatta yanindayken altin cilek haplari falan aldirmisti banakendi utaniyormus almaya benim gelmemi beklemis deli adam haha
SORMA CANIM YAAA BEN DE çok kızdım kendime de işte iş işten geçti.bu gün çok dikkat edicem ve yürüyüşe de çıkıcam iftardan sonra.takdir ettim esini valla, sana böyle eslik etmesi cok güzel.
benim esimde kilo vermek istiyor, yanima gelsin bizde birlikte yapariz.
ben simdi basla diyorum, senin türkiyede ki et fiyatlarindan haberin var mi diyor
aslinda türkiye icin cok zor bi diyet ya, et fiyatlarini düsününce gercekten sadece durumu iyi olanlar yapabilir...
burda öyle degil mesela, bi kg kiymayi 10 liraya, bi kilo eti 15 liraya alabiliyorsun en kalitelisinden...
ne yaptin seherbiz hafta birinci olmaliyiz diyoruz sen tatlilari götürüyorsun löpür löpür
off ya benimde tatile gidesim var
böcüğüm buzlu su iç barı....yangınını anca o söndürür.......
bulaşık yıkamaya bayıldım......ıfrata mısafır davetlıyken yıkasınlar ...bundan buuyk ceza olamaz heralde......hehehe......
kız altın çilekten ölenler var tr de.....ona göre ıçmeyın.....
innuk balım ıyı tatıller guzelce eglenmene bak....
aslı cadısı cumaya gecıcen hepimizi ellam...
geldim canım burdayım tatile gidiyorsun öylemi güle güle git kilo almadan dön ama keşke ramazan sonu gitseydiniz bizde gidicez bayram sonrası bakalım hayırlısıyle
2 gündür giremedim kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir geçmişe pek bakamadım dr davetler derken haftasonumuz çok yoğun kızlarda evde izne geldiler onlardanda fırsat bulamıyorum malesef biri kalkıyo biri oturuyo:))))
innukcummm canım benim kilo vermemi çok istediğini anladım nasılda üşenmeyip geçmiş bildirimlerimi bulmuşsun bende şaşırdım valla bu taployu görünce ve kendime çok kızdım adıyla eğlenmişim yani aslında hedefim çokta değil öyle 50lerde filan gözüm yok 67 olsam süperrr olacak ama olacak inş.....bugünde davet var azar azar yeyip yarın başlıyorum bakalım bayrama kaç kilo vericem
perigülmüydü bize ceza verecek arkadaş daha yazmamış cezamıda alsaydım girmişken ama gün içinde yine uğrarım kızlar seviyorum sizlerii:))))
off ya benimde tatile gidesim var
iyi tatiller innukcum çoook eğlenin ama sakın kilo alma heeee bol bol yüz hem yesende eritirsin yüzerek gelince görüşürüz
Kızlar tekrar slm..
İşleri kolayladım geldim yine duramadım..
Oğlum uyuyo kocişte dışarı çıktı. Bende valizi hazırladım çamaşırları yıkadım, duş aldım, şimdi evi toparlıycam buzdolabındakiler ziyan olmasın diye dondurucuya atıcam falan filan işler kaldı..
Tatil yeri belli oldu rezervasyonumuzu yaptırdık marmarise gidiyoruz yarın sabah çok erken çıkıcaz yola.. Otelde güzele benziyo.. Eşimin arkadaşlarıda oradaymışeğlenceli bir tatil olcak inşallah.. Ama sizi özlüycem valla...
İnşallah en kısa zamanda sende istediğin gibi bir tatil yaparsın canım.. Darısı başına :))
kız altın çilekten ölenler var tr de.....ona göre ıçmeyın.....
SORMA CANIM YAAA BEN DE çok kızdım kendime de işte iş işten geçti.bu gün çok dikkat edicem ve yürüyüşe de çıkıcam iftardan sonra.
güzel gecicek tatilin eminim. güzelde dinlen öyle gel, hak ettin fazlasiyla.
benim tatil seneye yazin insallah bodrumda :) esimle ayriyiz ya su an, vizesi ciktiginda istanbulda 1 hafta tatil yapicaz ayrica.
evet duymustum ama ne kdr dogru bilmiyorum. biz aktardan almistik, pek kullanmadim. kullandigimdada hic bi etkisini görmedim acikcasi. ne iyi ne kötü.
esim kutuyu bitirdi ama ayni tas ayni hamam.
nasil gecti günün? toparlayabildin mi?
eh işte tatlım yemekte sorun yok zaten ama tatlıya dayanamıyorum kiiii.yürüyüşe çıktım.bu arada regl oldum sanırım (lekelenme oldu ama anlayamadım)
kocaman alkışbugun iftara misafirlerimiz vardi, yemekleri ben yaptim. döktürdüm iyice, neler neler yaptim
ama yaparkende dua ediyorum ALLAHIM bana güc verde diyetimi bozmim nolur diye :)
kacamak yapicam diye cok korktum
ve günün sonunda sadce 2 lahana dolmasi ve bi köfte yedim.
lahana dolmasina baiyldgim halde 2 taneyle yetindim,
baklava vardi tadina bile bakmadim
yani bu gece vicdanim rahat uyuyabilcm :)
kız ılk gunler öyle oluyo ya....başlıyodur...gününü bilmiyon mu sen?eh işte tatlım yemekte sorun yok zaten ama tatlıya dayanamıyorum kiiii.yürüyüşe çıktım.bu arada regl oldum sanırım (lekelenme oldu ama anlayamadım)
kocaman alkış
kız ılk gunler öyle oluyo ya....başlıyodur...gününü bilmiyon mu sen?
canım biliyorum da aslında 11 i ben de o yüzden şaşırdım.şimdi tekrar gelmeyince yeniden gusül aldım bakalım yarına Allah kerim.bi de ria taktırdım tüm düzenim alt üst oldu valla.korkuyorum da kaza olacak diyeeee:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?