Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

takdir ettim esini valla, sana böyle eslik etmesi cok güzel.
benim esimde kilo vermek istiyor, yanima gelsin bizde birlikte yapariz.
ben simdi basla diyorum, senin türkiyede ki et fiyatlarindan haberin var mi diyor
aslinda türkiye icin cok zor bi diyet ya, et fiyatlarini düsününce gercekten sadece durumu iyi olanlar yapabilir...
burda öyle degil mesela, bi kg kiymayi 10 liraya, bi kilo eti 15 liraya alabiliyorsun en kalitelisinden...

ne yaptin seher biz hafta birinci olmaliyiz diyoruz sen tatlilari götürüyorsun löpür löpür

off ya benimde tatile gidesim var

bugün kimseler yok haftasonu rehavetimi acaba ????

özlemcim diyetin nasıl gidiyo maşşş sudemle çok güzel ilerliyosunuz bu arada resimlerine baktım canım çok tatlısın allah kocana bağışlasın seni:)))))))
eşimde diyet yapıcak diyonda hiç kilolu değil sanki zayıf gibi geldi bana düğünden sonramı aldı kiloyu yoksa....
benim eşimde yapıcak güyada oda benim gibi adıyla oyalanıyo şimdilik..
bende çıkıyom yarın girerim artık kızlar bugün işlerim var :)

iyi tatiller innukcum çoook eğlenin ama sakın kilo alma heeee bol bol yüz hem yesende eritirsin yüzerek gelince görüşürüz

şimdi gelelim cezalara

kaçakçay ve asl35 sizin cezalarınız şunlarrr şekerler

1. ödev : hergün 2 lt su içilecek
2. ödev:hergün 20 mekik
3. ödev :haftanın 3 günü tüm gün bütün bulaşıklar elde yıkanacak
4. ödev: 1 gün 15 dk ip atlanacak
5. ödev: kesinlikle 1 hafta boyunca tatlı yok dondurmada dahil

kızlar cezalarınız yarın başlayacak ve lütfen yapıp yapmadığınızı bilidirin tmm şekerlerr öptüm cuma günü kilo vermeniz dileği ile görüşürüz

diyet iyi gidiyor canim, dün aksam mangal yapmistik fzla mi kacirdim ne, tarti 83.7 gösteriyordu, bu sabah 84.2 gösterdi.
nabim can sagligi :) veririm insallah cumaya kadar.
esimin "üst kismi" normal, hatta zayif. onun basenleri var, ondan rahatsiz oluyor.
hem dügünden sonrada 5 kilo falan aldi yine, benim icin kilolu degil. ama kendince bi 10-15 kilo fazlasi var, vermek istiyor.
Hatta yanindayken altin cilek haplari falan aldirmisti bana kendi utaniyormus almaya benim gelmemi beklemis deli adam haha

böcüğüm buzlu su iç barı....yangınını anca o söndürür.......

bulaşık yıkamaya bayıldım......ıfrata mısafır davetlıyken yıkasınlar ...bundan buuyk ceza olamaz heralde......hehehe......

kız altın çilekten ölenler var tr de.....ona göre ıçmeyın.....

innuk balım ıyı tatıller guzelce eglenmene bak....

aslı cadısı cumaya gecıcen hepimizi ellam...

SORMA CANIM YAAA BEN DE çok kızdım kendime de işte iş işten geçti.bu gün çok dikkat edicem ve yürüyüşe de çıkıcam iftardan sonra.

valla nacak söndürür heeeee.reglin etkisi heralde.

ınnnukcummm iyi tatiller şekerrrr.

Kızlar tekrar slm..
İşleri kolayladım geldim yine duramadım..
Oğlum uyuyo kocişte dışarı çıktı. Bende valizi hazırladım çamaşırları yıkadım, duş aldım, şimdi evi toparlıycam buzdolabındakiler ziyan olmasın diye dondurucuya atıcam falan filan işler kaldı..
Tatil yeri belli oldu rezervasyonumuzu yaptırdık marmarise gidiyoruz yarın sabah çok erken çıkıcaz yola.. Otelde güzele benziyo.. Eşimin arkadaşlarıda oradaymışeğlenceli bir tatil olcak inşallah.. Ama sizi özlüycem valla...

Aslıcım geldiğini gördüm çok sevindim walla.. Tatil dileklerin için teşekkürler, bende isterdim ramazan sonu olsun ama eşime işyerinden ancak bir hafta izin verdiler kullanmazsa onuda alamıycaktı.. İstanbulda kalalım dedik ama hem çocuk için bir değişiklik olsun hemide adamcağız bütün sene sabah 9 akşam 9 çalıştı o kadarcık tatil hakkı diye düşündük. Artık ramazandan sonra telafi edicez tutamadığımız günleri napalım..

off ya benimde tatile gidesim var

İnşallah en kısa zamanda sende istediğin gibi bir tatil yaparsın canım.. Darısı başına :))

iyi tatiller innukcum çoook eğlenin ama sakın kilo alma heeee bol bol yüz hem yesende eritirsin yüzerek gelince görüşürüz

Saol tatlım çok severim zaten yüzmeyi.. bol bol yüzücem inşallah :))

selam millet

sabah
kibrit kutusu kadar peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek (normal) misafirlikteydim mecburen yedim
3-4 patates kızartması
1 domates

öğlen bişii yemedim midem kötüydü ayran içtim bir bardak kadar

akşam

1 bardak su

3 köfte
1 dilim pide
3-4 kaşık salata
2 bardak su

etimek tatlısı yarım dilim kadar
1 çay tek şekerli
1 bardak su

güzel gecicek tatilin eminim. güzelde dinlen öyle gel, hak ettin fazlasiyla.
benim tatil seneye yazin insallah bodrumda :) esimle ayriyiz ya su an, vizesi ciktiginda istanbulda 1 hafta tatil yapicaz ayrica.

kız altın çilekten ölenler var tr de.....ona göre ıçmeyın.....

evet duymustum ama ne kdr dogru bilmiyorum. biz aktardan almistik, pek kullanmadim. kullandigimdada hic bi etkisini görmedim acikcasi. ne iyi ne kötü.
esim kutuyu bitirdi ama ayni tas ayni hamam.

SORMA CANIM YAAA BEN DE çok kızdım kendime de işte iş işten geçti.bu gün çok dikkat edicem ve yürüyüşe de çıkıcam iftardan sonra.

nasil gecti günün? toparlayabildin mi?

bugun iftara misafirlerimiz vardi, yemekleri ben yaptim. döktürdüm iyice, neler neler yaptim
ama yaparkende dua ediyorum ALLAHIM bana güc verde diyetimi bozmim nolur diye :)
kacamak yapicam diye cok korktum
ve günün sonunda sadce 2 lahana dolmasi ve bi köfte yedim.

lahana dolmasina baiyldgim halde 2 taneyle yetindim,
baklava vardi tadina bile bakmadim
yani bu gece vicdanim rahat uyuyabilcm :)

eh işte tatlım yemekte sorun yok zaten ama tatlıya dayanamıyorum kiiii.yürüyüşe çıktım.bu arada regl oldum sanırım (lekelenme oldu ama anlayamadım)

eh işte tatlım yemekte sorun yok zaten ama tatlıya dayanamıyorum kiiii.yürüyüşe çıktım.bu arada regl oldum sanırım (lekelenme oldu ama anlayamadım)

bende diyetten önce tatlikoliktim, zaten o yüzden bu hale geldim.
ama su an hic aramiyorum.
mai demisti bi zaman sonra vücut unutuyor o tadi, eksikligini hissetmiyorsun diye
gercektende öyle. tatliyi unuttum sanirim :)

kocaman alkış

kız ılk gunler öyle oluyo ya....başlıyodur...gününü bilmiyon mu sen?

koğuş hizaya gel.....

nerde bu millet yaffffff....

bi seher onlıne....

aslım....ne hüpletiyon sahurda....

bulaşıkları elde yıkamaya başladın mı?.....

aslıcım benım bulaşıklara da bi el atıversene.....

ayy çok kötüyüm.....

kocaman alkış

kız ılk gunler öyle oluyo ya....başlıyodur...gününü bilmiyon mu sen?

canım biliyorum da aslında 11 i ben de o yüzden şaşırdım.şimdi tekrar gelmeyince yeniden gusül aldım bakalım yarına Allah kerim.bi de ria taktırdım tüm düzenim alt üst oldu valla.korkuyorum da kaza olacak diyeeee:18::18::18:

amanın ayşebahrdan sonra bi bombada sen patlatma sonra...

neyse üzme kendını yoktur bişi olsa hissederdik....bazen oluyo öyle 2 gun önce ya da 2 gun sonra.....ne kadar düzenli olursa olsun sapıtıyo arada.....

günaydınlaarrrr,,

kızlar görüşmeyeli herkes iyi değilmi? haftasonu hiç giremedim üzgünüm. pek evde durmadık, bi ananeye bi anne gezdik bu hafta sonu.

cuma akşamı şirketin yemeği vardı, orda iş arkadaşlarımın eşleri çok zayıflamışın dediler nazar mı değdi noldu bilmiyorum ama o günden beri kendimi kontrol edemiyorum. vee haliyleee tartıdada 1 kilo fazla çıkmaya başladım 2 gündür. oysa ki uzun zamandır hiç + çıkmıyodum 100-200 gramda olsa gidiyordu

durum böle olunca, bugün eşimle nesfit diyetine başladık. 14 gün devam edicez bakalım ( ki o kadar dayanacağımı hiiç sanmıyorum aynı tarz şeyleri uzun süre yediiğim zaman tiksiniyorum ben ) bilmiyorum sonum ne olcak.

slm hanımlarrr ben geldim ama kimseler yok malesef uyuyonuzmuu yoksa tabiiiiii geç vakte kadar muhabbet etmişiniz bu saatte ayılamadınız:)))))
perigülllll.... cezalarımı beğendim canım aldım kabul ettim :))) tek zorlayan ip atlamak olacak gerisisevdiğim şeyler zorlanmıycam sanırım sağol canım

innukcumm.. iyi tatiller canım marmariste eltimler var 1 defa da ben gitmiştim tatile oraya inş.. kilo almadan dönersinn

özlemcim ...maşş diyetinde istikrarlısın hedefe çabuk ulaşacaksın canım o kadar yemek yaptın veee hiç yemedin nerdeyse bravooo:=))))

sudem cadısııı .....ben bi kere bulaşık yıkamayı seviyorum canım seninkileride yıkıyabilirim valla hatta hep elde yıkıyodum makine uzun süre çalışmazsa bozulur dediler o yüzden haftada 1 açıyorum yoksa elde yıkarım kızlarda yokya dolmuyo sıcakta koku yapıyo o yüzden onu ceza olarak almadım bile canım
diyetin nasıl gidiyo bu arada 67 oldum deme çatlarım şimdi valla :))))ama ben tavuk balık yiyemiyorum yinede 1+1 olarak başlıycam ama sabahları 2 dil. ekmek ilavesiyle yani sahurda bakalım bayramda kaç olucam

sabah 2dil kepek ekmeğine yağsız tost yedim 1 domatesle
öğlen... mikrodalgada yağsız yumurta yemeyi düşünüyorum deniycem daha doğrusu nasıl olacak(ekmeksiz)

böyle akşama allah kerim yine pro olacak belki yulaf ezmeli yoğurt yerim aralarda kahve

anlıycanız başladım kızlar o kadar lafı işittikden sonra başlamazsam ayıp olurdu demi:)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…