Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

maş..canım azmin daim olsun inş.

kuzum bu hafta aslıyla sen mı cezalısın....kız mekık ıyı işte göbüşün erir...taş gibi hatun olursun....ajda bılem halt eder yanında....

bulgur pilavı gaz yapıyo sanırım ama olsun zaten 2 yaşına yaklaştı seherın bebesi...
19 aylık tatlım.valla çok akıllılar aslıcım parmağında oynatıyo ufaklık yaaa.kız maşallah iyi gidiyosun hadi bakalım bu hafta kesin vereceksin güzelimmm.güveniyorum sana..
aslıyı lafla taciz ede ede zayıflatamadık...
şimdi yeni bi yöntem uyguluyoruz üzerinde....olumlu motivasyon....gaza gel aslı gaza gel.....fırça olmuyo artık sana işlemiyo....hehe

kizmana gerek yok canim, ben senin iyiligini istiyorum bunu sende biliyorsun.
nereye gidiyorsunz, istanbula mi?

tebrikler cnm, cok sevindim senin adina

biliyorum... ama bahana diyip durmayin üzülüyorum... sende biliyorsun rejime baslamak kolay degil.. baskasinin dedigiylede olmuyor malesef malesef malesef... beyinde bitiyor... sen nasil kendini hazir hissedip basladiysan bende öyle basaricam insallah... hem simdi bahanem de var TR gidicem... annem bizi 3 kardesi yollamak istiyor.. babami ikna ettik gibi... ilk defa yanliz gidecez 3 kardes... cok seviniyorum... ve zayiflicam... 21 ekim-5 kasim sanirim... bileti almadik daha..
yukardaki komsum varya.. levent bebeye bakiyorum hani... annesi bel fitigi olmus (bandscheibe) ameliyat sart demisler... kardesleri ve annesi TR de... birtek ben varim yardimci olacak... bugün ögrendim... bebeye bakiyorum temizligini yapiyorum adamin... anneside ameliyat oldukdan sonra bakima ihtiyaci var adamda calismasi lazim... anliyacagin is verdiler bana... 3 hafta boyunca 9-22 yukarda olcam.. her türlü isi bakimi yapcam... sanirim adam bilet parami vericek hem sevaba girdim hemde izin parami cikardim... oruc tutamayacagima üzüldüm.. zorlanicam diye tutmicam... bebek bakmak kolay degil... acemi biri icin ama seve seve sevaptir...
yaniiii kendimi hazir hissediyoruuum, CUMA baslicam... ama KK ya ugrayamicam malesef... arada bir ugrarim yada Özlem abla sana gelismeleri sms ile yazarim... insallah busefer azimli olucam... izine giderken 85 olsam bile yeter bana ISTANBULA dedeme teyzeme gidecem, ve Zonguldaga babanneme... süpriz yapmayi düsünüyoruz ona insallah

bir kac sorum olcakti ablam:

1.VANILYA YOGURTlari oluyorya lidl de özlem abla... 0,1 yagli... onlari yiyebiliyormuyum? günde 2 tane yaziyor kitap da...
karbonhidrat degeri önemlimi yoksa yag oranimi daha önemli?

2.ve Sosis kizartti annem diyet silex de... yaglari cikiyorr.... öyle yiyebiliyormuyum? cünkü yagsiz sosis yok satilmiyor.

Özlem abla kac gün icinde 14 kg verdin?
21 ekime kadar 85 olurmuyum sence? su an 98 im sanirim... tam blmiyorum...
2,5 ayim var...

canım tutabilirsen orucunu senın için daha iyi olur...
hanı ramazanda 1e 10 verılıyo ya en az.....yanı ramazandan sonra tutsanda sevabı ramazandakı kadar cok olmuycak....yınede sen bılrısın....

canım hem karbonhıdrat hem yag degerlerı cok önemlı mumkun oldugunca yagsız ve karbonhıdratsız yıyceksın...
yagsız sosıs yoksa dayanabılrısen tüketme...
biz kıymayı felan kasaptan yagsız çekitiryoz....
tavugun derısını yemıyoz...
0.1 yaglı olur ondan bişi olmaz....
ama bulursan % 0 yaglı daha ıyı....
kılo vermenı hızlandırır...

2,5 ayim var...
canım eşimi örnek vereyım sana...
13 gun önce dukana başladı 96.3 kılo ıle bugun ku kılosu 90.5 .....
yani 13 gunde 5 kilo 700 gram.....
o bıle verdıyse sen haydı haydı verırsın....yeterkı kararlı ol....hem orucunu da tutuyo işe de gidiyo....yürüyüş de yapıyo.....

herkesee günaydınnn.

dün itibariyle eşimle yine sıkı bi diyete girdik. kasıma kadar doğum öncesi kiloma dönmem lazımmmmm. bilmiyorum ne kadar sağlıklı ama sabah- akşam sadece müsli yedik, öğlende normal yemek. bide bu 14 günlük programı uygulayalım dedik bakalım ne olcak. gerçi ben daha ilk günden cıvımaya başladım ama eşim kararlı. acıktıkça meyve yiyoruz şimdilik. umarım işe yarar....

bu arada kızlar bu yaz tatil yapamadık biz, iznimi eşimin memleketinde geçirdik. o yüzden bayramda 4-5 günlüğüne biyerlere kaçalım diyoruz ama bi türlü karar veremedik. 3 gündür sabah akşam otel arıyoruz. bayram dolayısıyla fiyatlar uçmuşş dudak uçuklatıyor.ee bide kızım daha 7 aylık olduğu için annemide götüreceğiz bana yardımcı olması için, 3 kişi oluncada fiyyat tavan yapıyor.

ne zor işmiş bu tatil seçimi yaaaa. var mı sizin önerebileceğiniz yerler ?

seni üzdüysem kusura bakma canim
bebegini birakipta mi gidiyor kadin? ne cesaret ya
ben sevmedim canim bu isi, komsu momsu adamla bi basina evde :26:
istanbulu kocaman kocaman yazmis uyuz gözüme sokar gibi nispet mi yapiyon kizim bana sen gidemiyorsun diye

canim yag oranida önemli seker oranida sudemin demesi gibi. zaten 0 yagli yogurt bulamazsin hic bi yerde, en iyisi aldininkiler bu durumda.
sosisi atakta yeme bence canim, hizli kilo vermek istiyorsan. sosisin icinde ne var bilemiyorsun, ve cok yagli oluyorlar cogu zaman. bitek pennyde falan var az yagli tavuk sosileri, ama onlarda helal kesin degil iste. (gerci türk markalari ne kdr helal kesim oda bilinmez ama)
eger pratik seyler istiyorsan sey yap, git kendine marketten yagsiz kiyma cektir
sonra o kiymayi güzelce baharatla, hazirla, köfte yap... buzluga at. aciktikca cikarir silexe atarsin.
bak bu cok önemli, cünkü birden heißhunger tutunca insan yicek bisey ariyor ve baska seylere saldirabiliyor. o yüzden elinin altinda hazir bisey olsun...

2,5 ayim var...

canim ben haziran basi baslamistim. yani 2 ay 1 hafta falan oldu.
dukanla azimle yaparsan olursun bence.

valla kocisler süper sizin ya

tatil isi cok zor cnm valla haklisin, ben balayini secesiye kadar neler cekmistim.
benim tavsiye edebilecegim uygun bi yerler yok maalesef
biz hep antalya lara veya istanbulda yaptik tatilimizi... antalya cok tuzlu, istanbulda aile tatili icin uygun degil...

tünaydın kızlarrrr nasılsınız bakemmm????
sabah kahvaltımı ettim
yağsız tost
domates
karpuz
yeşilçaylı karışık çayımı içtim sonraaa evimi toparlayıp temizledimm biraz sonra arkadaşlar gelecek mukabele okuyacağız bu hafta bende olucak cumaya kadar bi terledim sormayın ama kilo vermeme faydası olmaz sanırım oturduğum yerde ıslandım çünki:::))))))
karpuza dayanamıyorum yoksa bennn dukanı yapmış tığ gibi olmuştum çoktann demekki karpuz çok şekerli o yüzden kilo veremiyorum yoksa çok yediğim filan yok yani:)))))

sana tatli seyler yasak degil miydi :))

günaydın kızlar nerelerdesiniz bakemmm bu gün biraz tmzlik yapıcam perşembeye iftara misafir çağırıcam bu günden başlıyayım işe güce anca biter 2 günde ev 2 kat olunca zor oluyo temizlemesi yarında yemeklerden zeytinyağlı olanlarını yaparım cmt de iftara davetliyiz anlıyacağınız bu ramazan yoğun geçiyo yanii...

cezalar nasıl gidiyor canm cumaya kadar verirsin kilolardan biraz inş. karpuz ne kadar yiyosun çok yersen tabi olmaz ama uzun 1 dilim yersen bir şey olmazmış

cezalar nasıl gidiyor canm cumaya kadar verirsin kilolardan biraz inş. karpuz ne kadar yiyosun çok yersen tabi olmaz ama uzun 1 dilim yersen bir şey olmazmış

şimdilik güzel canım dün bulaşık yıkadım lesliyle yürüdüm:))ama mekik çekmeyi unuttum malesef neyse bugün 50 çekerim
karpuzuda hiç dilimleyerek tüketmiyorum dolaba sığması rahat oluyo diye tepesinden kesiyorum o yüzden küçük küçük oluyo dilimlerim ama bi yemek tabağı dolusu diyebilirim:))
oruca başlayınca sahurda yiycem susatmıyomuş??
sende bayağı yoğunsun anlaşılan davetler filan bende haftasonu davetliydim yani cumartesi davetliydim pazarda biz davet verdik allah kabul etsin cümlemizinkini:)

dondurma ve tatlı cezam karpuzdamı giriyo hiç öyle düşünmedim meyve ya sonuçta???

canm bence olmaz dediğin gibi meyve ama sınırı aşmamak lazım tabi meyvede olsa benim diyet listemdede var meyve ama hepsi ölçülü yani 1 porisyon karpuzdada 1 porsiyon 1 uzun dilim yani 5 küçük dilim oluyo bunu geçmemeye dikkat et mesela kiraz bile 12 tane 1 porsiyon oluyoo

tmm ablam önemli degil..

ablam kadin hastanede... bebegi nasil alsin yanina... orda harab olur... eltisi var o bakiyor su an... (eltisinin de sakat cocugu var yük olmak istemedigi icin 3 haftaligina vermek istemiyor) kocasi alman cok iyi biridir... ben yanliz oluyorum evde merak etme cok iyi biridir... babam bilmese yanliz yollamaz merak etme eve gelecek kadin... ama cocugu almasi bile yasak... oturdugu yerde sevecek, bende yardim edecem iste... haftaya da ameliyat görünüyor...

ayyy cokkk özürr istanbulu büyük mü yazmisim hic farkinda degilim ya :76: ozamana kadar insallah kocisin gelir senin ...

bak köfte hazirlamak iyi fikir... onu yapayim koyayim buzluga ben... yayla corbasi var tarife aldim dün dukandiyet den... onuda yaparim...
yagsiz lor peyniri ariyim ben... omlet yaparim... tamam sosis yemiyim... salam da yemiyim...

bir sorum daha var., ATAK evresinde SALATA yiyebiliyormuyum? marul domates havuc salatalik? yoksa hakikaten SADECE ET TAVUK mu?
(salatalik tursusu yeniyor biliyorum)

ATAK EVRESINDE 10 kategori var....

yagsiz süt ürünleri diyor ya... YAYLA corbasi da yapabilirmiyim???? tarifeler arasindaydi dukan diyet de..
domates felan yasak sanirim?

dondurma ve tatlı cezam karpuzdamı giriyo hiç öyle düşünmedim meyve ya sonuçta???

meyve canim evet ama bi tabak cok fazla.

kadinin kendisi mi hastahaneye yaticak? ben annesi yaticak sandim nedense, ondan öyle dedim.
atakta sebzede yasak. sadece et ve süt ürünleri. nette listeler var, onlari cikart buzdolabina as bence, hep görürsün ne yasak ne degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…