Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bencede tatlım ya adam evde olursa kabul etme....tek sensen sorun yok tabi....hatta çocugu aşagı kendı evınıze getırsen olmaz mı annen de yardım eder çocuga bakmana.....

canım maydonoz hariç sebze yasak dıye bılıyom...

bıde havuç ve bezelye mesela zaten karbonhıdratlıu sebze oldugu ıcın onlarda yasak.....ılla tüketcem dersen seyır evresınde cok nadır havuca ızın var....
ATAK EVRESINDE 10 kategori var....

yagsiz süt ürünleri diyor ya... YAYLA corbasi da yapabilirmiyim???? tarifeler arasindaydi dukan diyet de..
domates felan yasak sanirim?
yayla yaparsın canım
domates yasak...

günaydın hatunlar....

sersemim yine ben....

sahurda beyaz peynirli krep yaptım ohh mis olmuş aslı mis.....

karpuzu 15 temmuzdan berı yemıyom.......

tsk ederiiimm

tamam domates yasak... yayla yaparim

kadin geldi hastaneden... dr lara gidecekler simdi... tekrar yatacak ameliyat icin hastane ariolar...

bebek gelcek simdi öptüm sizii by

slm kıızlarr nasılsınız bakalım.bu gün misafirim var.yoğunum giremedim hiç.yarın da gündüz arkadaşımla gezicez,akşam da iftara davetliyiz.eeeee perşembe deyıldönümümüz . yani pek buralarda olamıcam beniidare edersiniz demi?arada girip bakarım size.bu gün itibariyle regl oldum Allah kerm artık

Özlem abla, SPLENDA tatlandirici nerden alabilirim? Süßstoff demi?

herkese selamlar özledim valla kızlar sizlerle muhabbet etmeyi ama az kaldı sanıyorum haftaya işleri toparlıcam 2 gündür dükkanı boşaltmakla meşgulum yorgunluktan geberiyorum şimdi firsat buldum bi bakayım dedim kızlar nasıllar diye ayrıca kaptanım ben 2 gündür cezalarımı yapmıyorum haberin ola belki bu hafta yapamasam bile haftaya söz bitiricem cezalarımı mutlaka noolur bana geç yaptın cezası vermeyin !!!!:18::18::18::18: kızlar bana biraz daha sabır gösterin dükkan kapama gerçekten zor bir iişmiş git sular idaresine git elektirik idaresine git bankaya git vergi dairesine git muhasebeciye evraklaer o bu dergen günler bana yetmez oldu vallaha diyete devam sanıyorum bu hafta 1 kilocuk da olsa vericem çok sıkı tutamıyorum yemek işini işlerin arasında hazır şeylere kaçıyorum mecburen ama gene de dikkat etmeye çalışıyorum inş şu işler bitsin çok sıkı yapıcam en kısa sürede vericem kilolarımı hepinizi öptüm bir daha fırsat bulunca gene girerim olmadı cuma günü bildirmlerde görüşürüz çıtır bayanlar

Son düzenleme:
Özlem abla, SPLENDA tatlandirici nerden alabilirim? Süßstoff demi?

tatlandiricinin kalitelisi canim splenda. bildigim kadariyla almanyada normal marketlerde satilmiyor, ebay ve yategoda var ama istersen.

canim kolay gelsin sana... ALLAH yardimcin olsun

Son düzenleme:
kolay gelsın kuzucum

nen.... nıye bu takıma benden başkası uğramıyo.......

herkesee günaydıınnn....

kızlar pzrtsiden beri açımmmm ben yaaa sabahları sadece müsli yiyorum, öğlen ofiste ne çıkarsa azar azar tadına bakıyorum, akşamda ya müsli yada haşlanmış sebze ( börülce,ıspanak, semizotu vs. ) pazar akşamından beri ağzıma ekmek sürmedim daha. gündüz ara öğünde yapmıyorum en fazla bi armut, akşamda tatlı niyetine sadece karpuz yiyorum. bakalım bunlar cuma günü tartıya nasıl yansıcak.

canim bu diyet pek iyi degil sanirim. cünkü ac gecmek hic iyi degil...
sen cumaya kadar yap sonra baska diyete gec bence. 2 hafta ac mi geziceksin

kız gecenin bi yarısı kim napsın takımda deliiiiiiii:)))
ben gündüz girebiliyorum anca yine kimse olmuyooo daha oruca başlayamadım zaten bi stresliyim sormayın arkadaşlar mukabelelerini bitirdiler ben nasıl yetişcemmm yaaaa
ben bu haftada pek bişey bekemiyorum kızlar artık beni naparsınız ne ceza verirsiniz bilmiyorum ama dikkat ettim hep valla
yinede aynı gibiyim küçülme yok yani:))))))bu 72 bana yapıştı resmen

sudemm bugün dukan krep yaptım ama çok sulu kaldı birsürü kepek ilave ettim yinede anca koyuldu tadı güzeldi ama
günde kaç krep yiyebiliyosunuz dukancılar????

kız gecenin bi yarısı kim napsın takımda deliiiiiiii:)))
ben gündüz girebiliyorum anca yine kimse olmuyooo daha oruca başlayamadım zaten bi stresliyim sormayın arkadaşlar mukabelelerini bitirdiler ben nasıl yetişcemmm yaaaa
ben bu haftada pek bişey bekemiyorum kızlar artık beni naparsınız ne ceza verirsiniz bilmiyorum ama dikkat ettim hep valla
yinede aynı gibiyim küçülme yok yani:))))))bu 72 bana yapıştı resmen

sudemm bugün dukan krep yaptım ama çok sulu kaldı birsürü kepek ilave ettim yinede anca koyuldu tadı güzeldi ama
günde kaç krep yiyebiliyosunuz dukancılar????

1.5 yemek kaşıgı yulaf kepegı ve 2 yumrtayı gecmıycek gunluk tuketımın....
ama gun içinde meyve vs yersen karbon alırsan yag tüketırsen ne anladım ben bu dukandan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…