- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
ATAK EVRESINDE 10 kategori var....
yagsiz süt ürünleri diyor ya... YAYLA corbasi da yapabilirmiyim???? tarifeler arasindaydi dukan diyet de..
domates felan yasak sanirim?
bencede tatlım ya adam evde olursa kabul etme....tek sensen sorun yok tabi....hatta çocugu aşagı kendı evınıze getırsen olmaz mı annen de yardım eder çocuga bakmana.....seni üzdüysem kusura bakma canim
bebegini birakipta mi gidiyor kadin? ne cesaret ya
ben sevmedim canim bu isi, komsu momsu adamla bi basina evde :26:
istanbulu kocaman kocaman yazmis uyuz gözüme sokar gibinispet mi yapiyon kizim bana sen gidemiyorsun diye
canim yag oranida önemli seker oranida sudemin demesi gibi. zaten 0 yagli yogurt bulamazsin hic bi yerde, en iyisi aldininkiler bu durumda.
sosisi atakta yeme bence canim, hizli kilo vermek istiyorsan. sosisin icinde ne var bilemiyorsun, ve cok yagli oluyorlar cogu zaman. bitek pennyde falan var az yagli tavuk sosileri, ama onlarda helal kesin degil iste. (gerci türk markalari ne kdr helal kesim oda bilinmez ama)
eger pratik seyler istiyorsan sey yap, git kendine marketten yagsiz kiyma cektir
sonra o kiymayi güzelce baharatla, hazirla, köfte yap... buzluga at. aciktikca cikarir silexe atarsin.
bak bu cok önemli, cünkü birden heißhunger tutunca insan yicek bisey ariyor ve baska seylere saldirabiliyor. o yüzden elinin altinda hazir bisey olsun...
canim ben haziran basi baslamistim. yani 2 ay 1 hafta falan oldu.
dukanla azimle yaparsan olursun bence.
valla kocisler süper sizin ya
tatil isi cok zor cnm valla haklisin, ben balayini secesiye kadar neler cekmistim.
benim tavsiye edebilecegim uygun bi yerler yok maalesef
biz hep antalya lara veya istanbulda yaptik tatilimizi... antalya cok tuzlu, istanbulda aile tatili icin uygun degil...
canım maydonoz hariç sebze yasak dıye bılıyom...
tmm ablam önemli degil..
ablam kadin hastanede... bebegi nasil alsin yanina... orda harab olur... eltisi var o bakiyor su an... (eltisinin de sakat cocugu var yük olmak istemedigi icin 3 haftaligina vermek istemiyor) kocasi almancok iyi biridir... ben yanliz oluyorum evde merak etme cok iyi biridir... babam bilmese yanliz yollamaz merak etme eve gelecek kadin... ama cocugu almasi bile yasak... oturdugu yerde sevecek, bende yardim edecem iste... haftaya da ameliyat görünüyor...
ayyy cokkk özürr istanbulu büyük mü yazmisim hic farkinda degilim ya:76: ozamana kadar insallah kocisin gelir senin ...
bak köfte hazirlamak iyi fikir... onu yapayim koyayim buzluga ben... yayla corbasi var tarife aldim dün dukandiyet den... onuda yaparim...
yagsiz lor peyniri ariyim ben... omlet yaparim... tamam sosis yemiyim... salam da yemiyim...
bir sorum daha var., ATAK evresinde SALATA yiyebiliyormuyum? marul domates havuc salatalik? yoksa hakikaten SADECE ET TAVUK mu?
(salatalik tursusu yeniyor biliyorum)
yayla yaparsın canımATAK EVRESINDE 10 kategori var....
yagsiz süt ürünleri diyor ya... YAYLA corbasi da yapabilirmiyim???? tarifeler arasindaydi dukan diyet de..
domates felan yasak sanirim?
meyve canim evet ama bi tabak cok fazla.
kadinin kendisi mi hastahaneye yaticak? ben annesi yaticak sandim nedense, ondan öyle dedim.
atakta sebzede yasak. sadece et ve süt ürünleri. nette listeler var, onlari cikart buzdolabina as bence, hep görürsün ne yasak ne degil...
günaydın hatunlar....
sersemim yine ben....
sahurda beyaz peynirli krep yaptım ohh mis olmuş aslı mis.....
karpuzu 15 temmuzdan berı yemıyom.......
herkese selamlar özledim valla kızlar sizlerle muhabbet etmeyi ama az kaldı sanıyorum haftaya işleri toparlıcam 2 gündür dükkanı boşaltmakla meşgulum yorgunluktan geberiyorum şimdi firsat buldum bi bakayım dedim kızlar nasıllar diye ayrıca kaptanım ben 2 gündür cezalarımı yapmıyorum haberin ola belki bu hafta yapamasam bile haftaya söz bitiricem cezalarımı mutlaka noolur bana geç yaptın cezası vermeyin !!!!:18::18::18::18: kızlar bana biraz daha sabır gösterin dükkan kapama gerçekten zor bir iişmiş git sular idaresine git elektirik idaresine git bankaya git vergi dairesine git muhasebeciye evraklaer o bu dergen günler bana yetmez oldu vallaha diyete devam sanıyorum bu hafta 1 kilocuk da olsa vericem çok sıkı tutamıyorum yemek işini işlerin arasında hazır şeylere kaçıyorum mecburen ama gene de dikkat etmeye çalışıyorum inş şu işler bitsin çok sıkı yapıcam en kısa sürede vericem kilolarımı hepinizi öptüm bir daha fırsat bulunca gene girerim olmadı cuma günü bildirmlerde görüşürüz çıtır bayanlar
............................
allah kolaylık versin canım fazla bi muhabbet kaçırmıyosun merak etme kimseler yok bu günlerde herkes bi slm verip çıkıyo ben burdayım adetli olduğum için başka bi işim yok sıcaktan dışarıda çıkamıyorum yazıyorum ara ara işte:::))))
Özlem abla, SPLENDA tatlandirici nerden alabilirim? Süßstoff demi?
herkese selamlar özledim valla kızlar sizlerle muhabbet etmeyi ama az kaldı sanıyorum haftaya işleri toparlıcam 2 gündür dükkanı boşaltmakla meşgulum yorgunluktan geberiyorum şimdi firsat buldum bi bakayım dedim kızlar nasıllar diye ayrıca kaptanım ben 2 gündür cezalarımı yapmıyorum haberin ola belki bu hafta yapamasam bile haftaya söz bitiricem cezalarımı mutlaka noolur bana geç yaptın cezası vermeyin !!!!:18::18::18::18: kızlar bana biraz daha sabır gösterin dükkan kapama gerçekten zor bir iişmiş git sular idaresine git elektirik idaresine git bankaya git vergi dairesine git muhasebeciye evraklaer o bu dergen günler bana yetmez oldu vallaha diyete devam sanıyorum bu hafta 1 kilocuk da olsa vericem çok sıkı tutamıyorum yemek işini işlerin arasında hazır şeylere kaçıyorum mecburen ama gene de dikkat etmeye çalışıyorum inş şu işler bitsin çok sıkı yapıcam en kısa sürede vericem kilolarımı hepinizi öptüm bir daha fırsat bulunca gene girerim olmadı cuma günü bildirmlerde görüşürüz çıtır bayanlar
kolay gelsın kuzucumherkese selamlar özledim valla kızlar sizlerle muhabbet etmeyi ama az kaldı sanıyorum haftaya işleri toparlıcam 2 gündür dükkanı boşaltmakla meşgulum yorgunluktan geberiyorum şimdi firsat buldum bi bakayım dedim kızlar nasıllar diye ayrıca kaptanım ben 2 gündür cezalarımı yapmıyorum haberin ola belki bu hafta yapamasam bile haftaya söz bitiricem cezalarımı mutlaka noolur bana geç yaptın cezası vermeyin !!!!:18::18::18::18: kızlar bana biraz daha sabır gösterin dükkan kapama gerçekten zor bir iişmiş git sular idaresine git elektirik idaresine git bankaya git vergi dairesine git muhasebeciye evraklaer o bu dergen günler bana yetmez oldu vallaha diyete devam sanıyorum bu hafta 1 kilocuk da olsa vericem çok sıkı tutamıyorum yemek işini işlerin arasında hazır şeylere kaçıyorum mecburen ama gene de dikkat etmeye çalışıyorum inş şu işler bitsin çok sıkı yapıcam en kısa sürede vericem kilolarımı hepinizi öptüm bir daha fırsat bulunca gene girerim olmadı cuma günü bildirmlerde görüşürüz çıtır bayanlar
herkesee günaydıınnn....
kızlar pzrtsiden beri açımmmm ben yaaasabahları sadece müsli yiyorum, öğlen ofiste ne çıkarsa azar azar tadına bakıyorum, akşamda ya müsli yada haşlanmış sebze ( börülce,ıspanak, semizotu vs. ) pazar akşamından beri ağzıma ekmek sürmedim daha. gündüz ara öğünde yapmıyorum en fazla bi armut, akşamda tatlı niyetine sadece karpuz yiyorum. bakalım bunlar cuma günü tartıya nasıl yansıcak.
nen.... nıye bu takıma benden başkası uğramıyo.......
nen.... nıye bu takıma benden başkası uğramıyo.......
kız gecenin bi yarısı kim napsın takımda deliiiiiiii:)))
ben gündüz girebiliyorum anca yine kimse olmuyooo daha oruca başlayamadım zaten bi stresliyim sormayın arkadaşlar mukabelelerini bitirdiler ben nasıl yetişcemmm yaaaa
ben bu haftada pek bişey bekemiyorum kızlar artık beni naparsınız ne ceza verirsiniz bilmiyorum ama dikkat ettim hep valla
yinede aynı gibiyim küçülme yok yani:))))))bu 72 bana yapıştı resmen
sudemm bugün dukan krep yaptım ama çok sulu kaldı birsürü kepek ilave ettim yinede anca koyuldu tadı güzeldi ama
günde kaç krep yiyebiliyosunuz dukancılar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?