Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben geldimmmmmmmm:))))
sudemcim dukan yapmıyorum sadece ekmek yerine bugün krep yaptım onu yedim 1 bardak süt 1 yumurta koyulana kadar kepek ruşeym yulaf unu ne bulduysam kattım :))tadı güzeldi 2 tane çıktı sabah öğlen yedim arasına lor koyarak arada ayran içtim akşamada yağsız sebzeli omlet yaptım kendime allahın izniyle yarında oruca başlıyorummmmmm

kız 1 bardak süt naptın öyle....
hiç mi krep yapmadın azcık sütle bıle 2 krep cıkıyo...
koyulaşsın diye doldurdun desene unu...

kız 1 bardak süt naptın öyle....
hiç mi krep yapmadın azcık sütle bıle 2 krep cıkıyo...
koyulaşsın diye doldurdun desene unu...

nasıl azcık sütle 2 tane çıkarıyon sen ben 1 bardak sütle anca 2 tane çıkardım seninkiler küçükmü oluyo acaba??
zaten normalde de ölçü 1 bar.süt 1 yumurta dır ben un koymayınca kepek koyulaştırmadı bidaha yaptığında ölçsene sütü
kepeği ne kadar koyuyosun artık uzman oldun sen:)))zahmet olmazsa

bugün yine dr lardaydım büyük kızımın dişine tel taktırdım sonunda 1.5 2 sene kalacakmış bakalım zor olacak ama gerekliydi başım ağrıdı sıcaktan allahtan oruç değildim kaldı 20 gün kızlar.....mevlam tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşşşşş... hayırlı iftarlarrrrr herkeseee:))

slm kizlar her zamanki gibi yine giremiyorum .. insallah hepiniz iyisinizdir
son 3 gun kaldi yolculugumuza, cok cok heyecanliyim valizlerimi bi turlu kapatamiyorum cunku oglanin eksikleri bitmiyor
ne zormus bebisle yolculuk yapmak ..
tarttim tam 77 kilo bagaslarim, hakkimiz 70 kilo 7 kilo fazlam var insallah sorun cikmaz :44:
kilomdan hic haberim yok tam bugun tartiliyim dedim ondada gece regl oldum insallah yarin + cikmam ..
daha ev temizlenecek, 1 makine camasir var, 3 makine utu ve bosalip temizlenmesi gereken 1 buzdolap beni beklemekte ..
ve suan oglum 2 metre ilerimde gozumun icine baka baka cicegin topragini yere bosaltiyor ve benim kalkip onu ordan alacak hatta oturdugum yerden kizacak bile halim yok

günaydınn herkeseee,

kızlar sabah sabah çok moralim bozuk...... tartıda eksi çıkmam bile moralimi düzeltmedi o derece yani.

eşim alyansını kaybetmiş dün gece ben uyuduktan sonra farketmiş olmadığını, heryeri aramış taramış bulamamış. bi yerde çıkarıp unuttunmu dedim yok dio ki banyo harici hiç çıkardığını görmedim bende. kilo verdiği için epey bollaşmıştı ama parmağından çıkıp düşecek kadar da değildi. nasıl olduğunu kocamda anlamadı. sabaha kadar uyumamış üzüntüsünden, sabah banada söleyince çok moralim bozulduu. o alyansları bulana kadar bursa kapalı çarşının altını üstüne getirmiştim, çok severek almıştık. benimkide parmağıma olmuyor doğumdan sonra onun içinde çok üzülüyordum, sürekli deniyorum kilo verdim acaba olurmu die.

aynısından gördüm internette az önce, eşime süpriz yapıp alayım dedim ama çiftine 2300 lira dio. hem maddi hem manevi üzdü bizi bu durum.

geçmiş olsun canım inş.. bulursunuz bende bi zaman yeni aldığım kolyemi kaybetmiştim o kadar üzülmüştümki anlatamam
ve birgün rüyamda kardropda aradığımı gördüm sabah kalkınca olabilirmi acaba bide oraya bakıyım dedim veee kolyem ordaydı o kadar sevinmiştim anlatamaminş sende bulursun canım:))))

günaydınn kızlar ben geldimm ama kimseler yokmuş ((
şübhelide olsa oruca başladım allahıma şükür bugün reglde 10 günüm sanki tam bitmedi gibi gelmiyoda bende oruca başladım ama kaza edicem bugünü tabi yaaa iyikide başladım yoksa doymaz oldum gündüzleri gece kısa hiç olmazsa bayrama azcık eksilebirim yaa aslında çok bişey yemiyorum emin olun ama benim meto. tamamen durdu sanırım diyetisyenin verdiği listeler duruyo bakıyorum arada hepsini yesem ne olurum acabaki o kadar yemiyorum bakalım önümde 20 gün var inşşş. 70 olmalıyım :)))

sahurda yediklerim
1.5 yağsız tost
1 domates
ve karpuz
çokmu sizce kızlar bi akıl verin banaaa????

akşamada
1 paket çabuk çorba
1 yağsız karnıyarık
1 kase cacık
2 kaşık makarna düşünüyorum(belkide makarna yemem)

yatmadanda 1 elma
buraya yazıyım yiyeceklerimi liste dışına çıkmayayım haydi kızlar sizde yazın bakalım kim hangi menüyle haftaya kaç kilo verecek :))))hep kopya çekelim birbirimizden ve yemememiz gerekenleri söyleyelim yani ben listemi yazdım ama daha yemedim yeme dediklerinizi listeden çıkarıcam size güveniyorum .......ahhh keşke innukum yada maiiiii..olsaydı yönlendirirdi beni ama siz varsınız:)))

çok saol tatlım, inşallah buluruz dediğin gibi. başka bişey kaybolsaydı bu kadar üzülmezdim belki ama alyans olunca ikimizde çok üzüldük nede olsa manevi değeri yüksek. ama napalım sağlık olsun. eşim de inanılmaz üzgün ama canı sağolsun yenisini alırız artık :)

neresi çok tatlım sahurda az bile yemişsin. akşama kadar nasıl dayanacaksın ?? walla benim sana örnek olabilecek bi menüm bile yok sabahları sadece müsli yiyorum ( pzrts.den beri ) öğlenleri ofiste ne çıkarsa ( çorba, yemek, salata vs. ) akşamlarıda sebze ve meyveyle giçiştiriyorumm. kaçamak olarakta güllaça taktım bu ara her akşam bi porsiyon yiyorum nerdeyse.

gunaydin kizlar regl oldugum icin bugun degil yarinsabah bildiricem kilomu ..

canim insallah bulursun o kadar dert etme kendine
allah caresi olmayan bi dert vermesin
esimde 2 sene once rejim yaparken kaybetmisti
benimki normalde banyoda bile cikartmaz heralde parmagimdan dustu diyor 12 kilo vermisti ve epey bollasmisti ..
bulamadik yenisini aldi ama dedigin gibi gunlerce uzulmustuk ..

insallah vericeksin canim

:) ya ama benimde türkiyeye gideism geliyor siz böyle yazdikca

insallah bulursunuz canim, altin fiyatlari uctu bu ara bu kdr pahali olmasi normal.
nasil bi modelmis bu merak ettim simdi
benim alyansimda kücük geliyordu 25 kilo aldim diye, artik oluyor cok mutluyum

hadi insallah güzelim, reglden dolayi vücudun su toplamistir. bence bol yesil cay ic aksam, maydanoz ye. biraz ödem at...

selam kızlarr..
benim bi sorum varşimdi mainin önerisi vardıya yüzdeleri hesaplayıp takım sayısına bölelim diye..o kabul oldu sayalırya.herkes onay vermiş.şimdi bu haftadanmı geçilecek o sisteme yoksa haftayamıkii?

valla canim hic bilmiyorum, bizim kaptan innuk oda yok bu hafta maida yok. ben yardimciyim ama benimde hic bi fikrim yok

asl35 (72,5/...)
innuk (57,5/...)
PAPATYAM (65,4/...)
ThirtyFouR (85/... )
elifsena (64.5/...)
sudem34 (68,5/...)
kaçakçay (79/...)
shryvz (67,2/...)
perigül (99/...)
bal10 (61,3/...)

Listemiz bu kizlar, ya bu aksam ya yarin sabah bildirim yaparsiniz.
Ben yarin öglen calisacagim, o yüzden en gec 12ye kadar bildirim yapilirsa sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…