slm millet herkez iyidir inşallah bugun dükkandna son malzremelride alıyorum ve yarın da bir kaçiş var sonra işler bitiyor umarım hakımda hayırlısı olur bu hafta çok yoruldum bunlar yetmez miiş gibi bide en yakın arkadaşımdan aramız bozuldu çok sinirliyim tansiyonum bile yükseldi dün akşam eşimde bende hastanelik olduk bu dünyada kendinden başka kimseye güvenmicekmisin onu öğrendim hala yapılanları kabul edemiyorum moralim çok bozuk ...
yıllar geçse bile insanlar birbirlerini tanıyamıyormuş ne acı bi durum !
slm millet herkez iyidir inşallah bugun dükkandna son malzremelride alıyorum ve yarın da bir kaçiş var sonra işler bitiyor umarım hakımda hayırlısı olur bu hafta çok yoruldum bunlar yetmez miiş gibi bide en yakın arkadaşımdan aramız bozuldu çok sinirliyim tansiyonum bile yükseldi dün akşam eşimde bende hastanelik olduk bu dünyada kendinden başka kimseye güvenmicekmisin onu öğrendim hala yapılanları kabul edemiyorum moralim çok bozuk ...
Allahım sevinçten uçacağım.....
ayy bekarlığımdaki kilolarıma döndüm....
öğrenciyken ki kıloma.....
Allahımsana şükürler olsun.....
aylardır veremediğim kilolar pıtır pıtır gidiyo.....
kızlar hepinize çok teşekkür ederım kılo vermeden aylardır bana destek çıktığınız için....
aylardır benım kahrımı çektiğiniz için.....
acaip mutluyum....
sevıncımı hemen sizle paylaşmak istedim...
gardrobumdakı kıyafetlerım bol gelıyo düşüyo artık belımden....
dar gelenelr deya tam oluyo yada hafıf bol......
baş:77.6
gecen h:68.5
bu ha:67.6
giden:900 gram
toplam gıden 10 kılo....
ilk hedefım 68 di artık 68 den kurtuldum ....
yenı hedef 65...
darısı bütün kılo vermeyenlerın başına olsun inş...
inş. kılo vermem durmaz tekrar veremeye devam edebılirim....
kızlar çıkmama lazım kocişle yemeğe gidecez....hazırlanayım....hepinizi öpüyorum...
selam millet iftara misafirim var yoğunum yarında ben misafirlikteyim sonraki günde.bu hafta diete çok dikkat edemedim regl de dün bitti bu hafta gr veremedimdurum bundan ibaret ama tek tesellim regl döneminde olmam artık haftaya gider ödem vss yağlar herhalde diye düşünüyorum
başlangıç :75 kg
geçen hafta :65.4
bu hafta : 65.7
gelen : 300 gr
toplamda giden :9 kg
hedef :60 kg
slm arkadaşlar moralman eksilerdeyim kilo olarak artıda malesef((((((((((((
ya çok moralim bozuk neden kilo veremiyorum herkes grm da olsa verirken ben yine almışım 10 gündür regldim bugün bitti şükür yediklerimde çok değil sabah yazdığım gibi aşağı yukarı belki karpuzu kaçırıyorum ama oda çok değil kaç gündür tatlı yemedim
bide 3 gün 3mil lesliyle yürüdüm olmuyo olmuyo olmuyo......daha ne yapsaydım bilemedim ben kendime 1 hafta mühlet verdim kızlar yine veremezsem aranızdan ayrılmayı düşünüyorum boşuna buraları meşkul etmiyim diyorum belki takıma girmek isteyen başkaları vardır((((
kilom malesefkiii.... 73....
1 hafta daha buralardayım kızlar kendinize iyi bakın kilo veren herkesi tebrik ediyorum....
canımm üzme tatlı canını güzelim.gerçekten kimsye değmiyor.ama bööle samimi bi arkadaşınsa belki bi yanlış anlama vardır.insan sevdiğine çabuk gönül koyuyo malesef.slm millet herkez iyidir inşallah bugun dükkandna son malzremelride alıyorum ve yarın da bir kaçiş var sonra işler bitiyor umarım hakımda hayırlısı olur bu hafta çok yoruldum bunlar yetmez miiş gibi bide en yakın arkadaşımdan aramız bozuldu çok sinirliyim tansiyonum bile yükseldi dün akşam eşimde bende hastanelik olduk bu dünyada kendinden başka kimseye güvenmicekmisin onu öğrendim hala yapılanları kabul edemiyorum moralim çok bozuk ...
kızlar hepinize çok teşekkür ederım kılo vermeden aylardır bana destek çıktığınız için....
acaip mutluyum....
toplam gıden 10 kılo....
yenı hedef 65...
kızlar çıkmama lazım kocişle yemeğe gidecez....hazırlanayım....hepinizi öpüyorum...
kzı sen kafana göre yap...şidi bu sferde unu fazla yada az yaparsın ne bılem...her ınsnaın elı farklı olur...nasıl azcık sütle 2 tane çıkarıyon sen ben 1 bardak sütle anca 2 tane çıkardım seninkiler küçükmü oluyo acaba??
zaten normalde de ölçü 1 bar.süt 1 yumurta dır ben un koymayınca kepek koyulaştırmadı bidaha yaptığında ölçsene sütü
kepeği ne kadar koyuyosun artık uzman oldun sen:)))zahmet olmazsa
geçmiş olsun kızına..bugün yine dr lardaydım büyük kızımın dişine tel taktırdım sonunda 1.5 2 sene kalacakmış bakalım zor olacak ama gerekliydi başım ağrıdı sıcaktan allahtan oruç değildim kaldı 20 gün kızlar.....mevlam tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşşşşş... hayırlı iftarlarrrrr herkeseee:))
hayırdır canım...bi felak nas oku...kizlar ben bugun hic iyi degilim, sekerim mi düstü ne oldu bilmiyorum
ruh gibiyim...
ayy çok heycanlı canım abzen valızı hava alanında boşalttırıyolar....slm kizlar her zamanki gibi yine giremiyorum .. insallah hepiniz iyisinizdir
son 3 gun kaldi yolculugumuza, cok cok heyecanliyim valizlerimi bi turlu kapatamiyorum cunku oglanin eksikleri bitmiyor
ne zormus bebisle yolculuk yapmak ..
tarttim tam 77 kilo bagaslarim, hakkimiz 70 kilo 7 kilo fazlam var insallah sorun cikmaz :44:
kilomdan hic haberim yok tam bugun tartiliyim dedim ondada gece regl oldum insallah yarin + cikmam ..
daha ev temizlenecek, 1 makine camasir var, 3 makine utu ve bosalip temizlenmesi gereken 1 buzdolap beni beklemekte ..
ve suan oglum 2 metre ilerimde gozumun icine baka baka cicegin topragini yere bosaltiyor ve benim kalkip onu ordan alacak hatta oturdugum yerden kizacak bile halim yok
altın fıyatları düşün ce alırsınız...nasıl olsa düşecek...belkı bulruusnuz kısmet..günaydınn herkeseee,
kızlar sabah sabah çok moralim bozuk...... tartıda eksi çıkmam bile moralimi düzeltmedi o derece yani.
eşim alyansını kaybetmişdün gece ben uyuduktan sonra farketmiş olmadığını, heryeri aramış taramış bulamamış. bi yerde çıkarıp unuttunmu dedim yok dio ki banyo harici hiç çıkardığını görmedim bende. kilo verdiği için epey bollaşmıştı ama parmağından çıkıp düşecek kadar da değildi. nasıl olduğunu kocamda anlamadı. sabaha kadar uyumamış üzüntüsünden, sabah banada söleyince çok moralim bozulduu. o alyansları bulana kadar bursa kapalı çarşının altını üstüne getirmiştim, çok severek almıştık. benimkide parmağıma olmuyor doğumdan sonra onun içinde çok üzülüyordum, sürekli deniyorum kilo verdim acaba olurmu die.
aynısından gördüm internette az önce, eşime süpriz yapıp alayım dedim ama çiftine 2300 lira dio. hem maddi hem manevi üzdü bizi bu durum.
mıbarek kız ya...maşş..geçmiş olsun canım inş.. bulursunuz bende bi zaman yeni aldığım kolyemi kaybetmiştim o kadar üzülmüştümki anlatamam
ve birgün rüyamda kardropda aradığımı gördüm sabah kalkınca olabilirmi acaba bide oraya bakıyım dedim veee kolyem ordaydı o kadar sevinmiştim anlatamaminş sende bulursun canım:))))
kız sen hep mi 10 gun oluyon nıye öyle?günaydınn kızlar ben geldimm ama kimseler yokmuş((
şübhelide olsa oruca başladım allahıma şükür bugün reglde 10 günüm sanki tam bitmedi gibi gelmiyoda bende oruca başladım ama kaza edicem bugünü tabi yaaa iyikide başladım yoksa doymaz oldum gündüzleri gece kısa hiç olmazsa bayrama azcık eksilebirim yaa aslında çok bişey yemiyorum emin olun ama benim meto. tamamen durdu sanırım diyetisyenin verdiği listeler duruyo bakıyorum arada hepsini yesem ne olurum acabaki o kadar yemiyorum bakalım önümde 20 gün var inşşş. 70 olmalıyım :)))
sankı ınnukla maının dedıklerını yapıyodun...sahurda yediklerim
1.5 yağsız tost
1 domates
ve karpuz
çokmu sizce kızlar bi akıl verin banaaa????
akşamada
1 paket çabuk çorba
1 yağsız karnıyarık
1 kase cacık
2 kaşık makarna düşünüyorum(belkide makarna yemem)
yatmadanda 1 elma
buraya yazıyım yiyeceklerimi liste dışına çıkmayayım haydi kızlar sizde yazın bakalım kim hangi menüyle haftaya kaç kilo verecek :))))hep kopya çekelim birbirimizden ve yemememiz gerekenleri söyleyelim yani ben listemi yazdım ama daha yemedim yeme dediklerinizi listeden çıkarıcam size güveniyorum .......ahhh keşke innukum yada maiiiii..olsaydı yönlendirirdi beni ama siz varsınız:)))
kız benım eşimde takmaz bende bı yere gıdeken ancak ....ıkımızde takmıyoz yanı...çok saol tatlım, inşallah buluruz dediğin gibi. başka bişey kaybolsaydı bu kadar üzülmezdim belki ama alyans olunca ikimizde çok üzüldük nede olsa manevi değeri yüksek. ama napalım sağlık olsun. eşim de inanılmaz üzgün ama canı sağolsun yenisini alırız artık :)
canım bu hafta uygulancak...maıyle konuştum ben kesın....diğer takımlara da sor...ya da paylaşıma bak...selam kızlarr..
benim bi sorum varşimdi mainin önerisi vardıya yüzdeleri hesaplayıp takım sayısına bölelim diye..o kabul oldu sayalırya.herkes onay vermiş.şimdi bu haftadanmı geçilecek o sisteme yoksa haftayamıkii?
canım hayırdır...slm millet herkez iyidir inşallah bugun dükkandna son malzremelride alıyorum ve yarın da bir kaçiş var sonra işler bitiyor umarım hakımda hayırlısı olur bu hafta çok yoruldum bunlar yetmez miiş gibi bide en yakın arkadaşımdan aramız bozuldu çok sinirliyim tansiyonum bile yükseldi dün akşam eşimde bende hastanelik olduk bu dünyada kendinden başka kimseye güvenmicekmisin onu öğrendim hala yapılanları kabul edemiyorum moralim çok bozuk ...
dılımde tüy bitti.....dukan dukan dukan......................delirecem...............slm arkadaşlar moralman eksilerdeyim kilo olarak artıda malesef((((((((((((
ya çok moralim bozuk neden kilo veremiyorum herkes grm da olsa verirken ben yine almışım 10 gündür regldim bugün bitti şükür yediklerimde çok değil sabah yazdığım gibi aşağı yukarı belki karpuzu kaçırıyorum ama oda çok değil kaç gündür tatlı yemedim
bide 3 gün 3mil lesliyle yürüdüm olmuyo olmuyo olmuyo......daha ne yapsaydım bilemedim ben kendime 1 hafta mühlet verdim kızlar yine veremezsem aranızdan ayrılmayı düşünüyorum boşuna buraları meşkul etmiyim diyorum belki takıma girmek isteyen başkaları vardır((((
1 hafta daha buralardayım kızlar kendinize iyi bakın kilo veren herkesi tebrik ediyorum....
bu da hala bırıncılık düşünüyo....canim ne oldu ya, niye üzdü seni arkadasin. hastahanelik olmusun bide baya büyük bisey herhalde
cok sevindim cnm senin adina... tebrikler, harikasin
hadi insallah...
dicek bisey yok canim.... gecen haftada almistin, bu haftada almisin...
bizim birincilik yine uctu yani :26:
eferım kız senı kım eğiitti böle....canımm üzme tatlı canını güzelim.gerçekten kimsye değmiyor.ama bööle samimi bi arkadaşınsa belki bi yanlış anlama vardır.insan sevdiğine çabuk gönül koyuyo malesef.
kız sen varya seeeennnn süpersin bana yetiştin balımmm.anaaammm reglim bitsin artıkkkk ben de yarışmak istiyorum seninleeeee..
slmmmm ballarımmmm ben döndüm.neler old neler.şimdi en son eşimle saat alacaktık.internetten baktık ama fikir edinemedik.perşembe ben arkadaşımla çıkmıştım saatlere de baktım.eşim de giderken al demişti , ben de sadece bakıcam seninle bakarız dedim.çünkü eşim çok seçici.sonra ben kendimme cicler aldım saatlere baktım ama beğenemedim geldim eve.kıyamet koptu yaaaaaa.vay efendim düşüncesizsin hediye almadın ben bekliyodum falaaan filan.çok fena tartıştık.iftara a davetliyiz tam çıkıcakken de bişeyler oldun bayağı darıldım.
eeee bu gün yıldönümüz .sabahtan annemler tatilden geldi ben de onlara giittim.sonra eşim hiç beklemiyo.akşam üzeri çıktım saat aldım,rezervasyaon yaptırdım bi yerde.sonra eşimin arkadaşını aradım.eşimi arayıp saat 7 de buluşup iftar yapalım demesini sööledim.eşimde beni aradı ben arkadaşlarla çıkıyorum,sen annenlerle iftar yap dedi.sonra o çkınca ben koşup eve gittim hazırlandım,bebişi hazırladım ve restoranta gittik.kapıda karşılaştık.süpriiiizzzzz oldu.uzattım demiii???neyse eve gelince de o başka odadayken ben saati herzaman oturdğu yere koydum yatak odasına gittim.çok sevindi va barıştık.bittiiiiiii.....
ayyy bu arada ben reglim şimdi sabah tartılıp söölicem ok????
slmmmm ballarımmmm ben döndüm.neler old neler.şimdi en son eşimle saat alacaktık.internetten baktık ama fikir edinemedik.perşembe ben arkadaşımla çıkmıştım saatlere de baktım.eşim de giderken al demişti , ben de sadece bakıcam seninle bakarız dedim.çünkü eşim çok seçici.sonra ben kendimme cicler aldım saatlere baktım ama beğenemedim geldim eve.kıyamet koptu yaaaaaa.vay efendim düşüncesizsin hediye almadın ben bekliyodum falaaan filan.çok fena tartıştık.iftara a davetliyiz tam çıkıcakken de bişeyler oldun bayağı darıldım.
eeee bu gün yıldönümüz .sabahtan annemler tatilden geldi ben de onlara giittim.sonra eşim hiç beklemiyo.akşam üzeri çıktım saat aldım,rezervasyaon yaptırdım bi yerde.sonra eşimin arkadaşını aradım.eşimi arayıp saat 7 de buluşup iftar yapalım demesini sööledim.eşimde beni aradı ben arkadaşlarla çıkıyorum,sen annenlerle iftar yap dedi.sonra o çkınca ben koşup eve gittim hazırlandım,bebişi hazırladım ve restoranta gittik.kapıda karşılaştık.süpriiiizzzzz oldu.uzattım demiii???neyse eve gelince de o başka odadayken ben saati herzaman oturdğu yere koydum yatak odasına gittim.çok sevindi va barıştık.bittiiiiiii.....
hayırdır canım...bi felak nas oku...
çok kılo verdın ya nazar mı var üzerınde....
bu da hala bırıncılık düşünüyo....
aslıyı kılo alma topıgıne yoluuycam onalra yön verecek....
karpuz yedırıp yedıırp onalra kılo aldırcak....
aslı karpuz çok şekerlı dukanda o da yasak........
kılo aldırır.......
acaip mutluyum....
toplam gıden 10 kılo....
yenı hedef 65...
selam millet iftara misafirim var yoğunum yarında ben misafirlikteyim sonraki günde.bu hafta diete çok dikkat edemedim regl de dün bitti bu hafta gr veremedimdurum bundan ibaret ama tek tesellim regl döneminde olmam artık haftaya gider ödem vss yağlar herhalde diye düşünüyorum
başlangıç :75 kg
geçen hafta :65.4
bu hafta : 65.7
gelen : 300 gr
toplamda giden :9 kg
hedef :60 kg
slm arkadaşlar moralman eksilerdeyim kilo olarak artıda malesef((((((((((((
ayy çok heycanlı canım abzen valızı hava alanında boşalttırıyolar....
sen yanına küçük canta poşet bişey al..
senı ugurlamaya gelen yakınına verırısın gerekrıse...
boşalt derlerse..
cunku fazladan ödedıgın paraya degmıyo...
hanıgısı hesabına gelırse...
2-3 kılo olsa ıyı de 7 ınşallah sorun olmaz..
ne bileyim cnm dün cok fenaydim, diyet oruc falan carpti herhalde, zor calistim, eve kendimi zor attim...
birincilik düsüncem tabiasli onca laftan sonrada zayiflamadiysa daha ne yapabiliriz bilmiyorum artik :97:
dukana sokalım onu...ne bileyim cnm dün cok fenaydim, diyet oruc falan carpti herhalde, zor calistim, eve kendimi zor attim...
birincilik düsüncem tabiasli onca laftan sonrada zayiflamadiysa daha ne yapabiliriz bilmiyorum artik :97:
canım çok saolasın...inşallah senınkını de görücez...saglik olsun kacakcayim
kimse icin kendini uzmeye degmez herseyde bi hayir vardir
azmine, istegine ve dirayetine binlerce kere masallah guzelim.. insallah bende 2012 ye girmeden senin bu yazdiklarina benzer seyler yazabilirim
mesajin icin cok tesekkur ederim papatyam bide burdan teskur ediyim dedim
canim senin acilen bi sok diyete ihtiyacin var en fazla uc gun herhangi bi sok diyet yapsanda su metobolizmani bi sasirtsan eminimki kilo vermeye baslayabilirsin ..
senin vucudun suan kilo vermeye direniyor..
cunku uzun zamandir 200 gram alip 500 veriyorsun, 500 verip 400 aliyorsun..
vucudunda tum kalkanlarini acip senin tutarsiz rejimlerine karsi savasiyor .. cunku bi yandan kisiyorsun ama o gun iki tatli hupleterek tum emegini bosa cikartiyorsun ..
ne olur yanlis anlama ve burdanda sakin ayrilma inan ayrilirsan daha kotu olur
ve sen geri cikarsin 80 e .. istersen bayram sonuna kadar kendine izin ver ve normal bi sekilde beslen abartmadan sonra geri gel ve adamakilli bi rejimle yeniden basla ..
ne olur yanlis anlama
samimiyetini, sicakligini, durustlugunu cok sevdim asli sen hedefine ulasirsan kendim hedefime ulasmis kadar sevinicem
bencede 1 kılo yuke degmez 8 euro..ablamdan bılıyom yok kahve,süt tozu,bonbon bı dunya yuk edıyo kendıne...sankı tr de yok...tamam ferro çıkolatanı...1-2 kalıtelı çiko getirilır ama abartmamak lazım....hadı ınşallah memurlar sorune tmez..kucuk canta aldim canim yedek bi kacta poset
turk hava yollariyla ucuyoruz genelde sorun cikartmiyorlar ama gorevli bayanin yada erkegin o gunki ruh haline bakiyor bazende bu yuk hakki ..
bugun sitelerine baktim kilo basi ceza 8 € imis
esimede dedim odeyveririz diye, cope atarim yinede 1 kiloya 8 € odemem dedi oda hakli .. bakicas bakalim kazasiz belasiz bide en onemlisi kavgasiz varalim baska bisey istemiyorum
hadı canım iyi yolculuklar....kizlar kapanis konusmasini yapip cikiyim ben
bugun kahvaltida dahil olmak uzere dogru duzgun agzima bisey koymadim .. dogrusu iki uc gundur fazla bisey yiyemedim
regl olmama ragmen suan 64 kilo gosterdi tarti
sabah tartilsam 63 kusurlerde olucam eminim ama sabah nete giremiycem
esim kabloyu is yerinden idareten getirmisti yarin geri vermesi gerekiyor o yuzden bugunden aranizdan ayriliyorum ..
bu kisa surede sizinle cok guzel zaman gecirdim .. yalniz basima 5 kilo siznle birlikte nerdeyse 4 kilo verdim
insallah kalan 10 kilomuda geri donunce yine aranizda vermek isterim ..
beni tamamen ayrildi olarak saymayin lutfen 6 hafta sonra insallah yine burdayim..
annemler interneti kapatmis
ara ara girmeye calisirm sohbet icin
kendinize cok iyi bakin hepinizi opuyorum simdiden iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?