slm arkadaşlar moralman eksilerdeyim kilo olarak artıda malesef((((((((((((
ya çok moralim bozuk neden kilo veremiyorum herkes grm da olsa verirken ben yine almışım 10 gündür regldim bugün bitti şükür yediklerimde çok değil sabah yazdığım gibi aşağı yukarı belki karpuzu kaçırıyorum ama oda çok değil kaç gündür tatlı yemedim
bide 3 gün 3mil lesliyle yürüdüm olmuyo olmuyo olmuyo......daha ne yapsaydım bilemedim ben kendime 1 hafta mühlet verdim kızlar yine veremezsem aranızdan ayrılmayı düşünüyorum boşuna buraları meşkul etmiyim diyorum belki takıma girmek isteyen başkaları vardır((((
kilom malesefkiii.... 73....
1 hafta daha buralardayım kızlar kendinize iyi bakın kilo veren herkesi tebrik ediyorum....
kizlar kapanis konusmasini yapip cikiyim ben
bugun kahvaltida dahil olmak uzere dogru duzgun agzima bisey koymadim .. dogrusu iki uc gundur fazla bisey yiyemedim
regl olmama ragmen suan 64 kilo gosterdi tarti
sabah tartilsam 63 kusurlerde olucam eminim ama sabah nete giremiycem
esim kabloyu is yerinden idareten getirmisti yarin geri vermesi gerekiyor o yuzden bugunden aranizdan ayriliyorum ..
bu kisa surede sizinle cok guzel zaman gecirdim .. yalniz basima 5 kilo siznle birlikte nerdeyse 4 kilo verdim
insallah kalan 10 kilomuda geri donunce yine aranizda vermek isterim ..
beni tamamen ayrildi olarak saymayin lutfen 6 hafta sonra insallah yine burdayim..
annemler interneti kapatmis
ara ara girmeye calisirm sohbet icin
kendinize cok iyi bakin hepinizi opuyorum simdiden iyi bayramlar
kucuk canta aldim canim yedek bi kacta poset
turk hava yollariyla ucuyoruz genelde sorun cikartmiyorlar ama gorevli bayanin yada erkegin o gunki ruh haline bakiyor bazende bu yuk hakki ..
bugun sitelerine baktim kilo basi ceza 8 € imis
esimede dedim odeyveririz diye, cope atarim yinede 1 kiloya 8 € odemem dedi oda hakli .. bakicas bakalim kazasiz belasiz bide en onemlisi kavgasiz varalim baska bisey istemiyorum
masallah canim ya ne guzel toparlamissin durumu
cok sevindim evlilik yildonumunuzun guzel gecmesine
kimden acabakzı sen kafana göre yap...şidi bu sferde unu fazla yada az yaparsın ne bılem...her ınsnaın elı farklı olur...
geçmiş olsun kızına..
hayırdır canım...bi felak nas oku...
çok kılo verdın ya nazar mı var üzerınde....
ayy çok heycanlı canım abzen valızı hava alanında boşalttırıyolar....
sen yanına küçük canta poşet bişey al..
senı ugurlamaya gelen yakınına verırısın gerekrıse...
boşalt derlerse..
cunku fazladan ödedıgın paraya degmıyo...
hanıgısı hesabına gelırse...
2-3 kılo olsa ıyı de 7 ınşallah sorun olmaz..
altın fıyatları düşün ce alırsınız...nasıl olsa düşecek...belkı bulruusnuz kısmet..
mıbarek kız ya...maşş..
kız sen hep mi 10 gun oluyon nıye öyle?
sankı ınnukla maının dedıklerını yapıyodun...
şimdi onalr yokta kılo aldım dıyıp uste cıkma...
azmı yorum yaptık mensune az mı senı gaza getırdık...sen gaza gelmıyon kı anam...
kız benım eşimde takmaz bende bı yere gıdeken ancak ....ıkımızde takmıyoz yanı...
eşime satalım mı dedim....dursun hatıra dedii.
ben çok kötüyüm sanırım....
canım bu hafta uygulancak...maıyle konuştum ben kesın....diğer takımlara da sor...ya da paylaşıma bak...
canım hayırdır...
en kısa zamanda kendıne gelırısn ınşallah...
sakın stresten çok yeme...hepten psıkolojın bozulur...
dılımde tüy bitti.....dukan dukan dukan......................delirecem...............
bu da hala bırıncılık düşünüyo....
aslıyı kılo alma topıgıne yoluuycam onalra yön verecek....
karpuz yedırıp yedıırp onalra kılo aldırcak....
aslı karpuz çok şekerlı dukanda o da yasak........
kılo aldırır.......
eferım kız senı kım eğiitti böle....
sen neymişsin cadı........
hadı bakem bı bombada sen patlat....
kizlar kapanis konusmasini yapip cikiyim ben
bugun kahvaltida dahil olmak uzere dogru duzgun agzima bisey koymadim .. dogrusu iki uc gundur fazla bisey yiyemedim
regl olmama ragmen suan 64 kilo gosterdi tarti
sabah tartilsam 63 kusurlerde olucam eminim ama sabah nete giremiycem
esim kabloyu is yerinden idareten getirmisti yarin geri vermesi gerekiyor o yuzden bugunden aranizdan ayriliyorum ..
bu kisa surede sizinle cok guzel zaman gecirdim .. yalniz basima 5 kilo siznle birlikte nerdeyse 4 kilo verdim
insallah kalan 10 kilomuda geri donunce yine aranizda vermek isterim ..
beni tamamen ayrildi olarak saymayin lutfen 6 hafta sonra insallah yine burdayim..
annemler interneti kapatmis
ara ara girmeye calisirm sohbet icin
kendinize cok iyi bakin hepinizi opuyorum simdiden iyi bayramlar
saglik olsun kacakcayim
kimse icin kendini uzmeye degmez herseyde bi hayir vardir
azmine, istegine ve dirayetine binlerce kere masallah guzelim.. insallah bende 2012 ye girmeden senin bu yazdiklarina benzer seyler yazabilirim
mesajin icin cok tesekkur ederim papatyam bide burdan teskur ediyim dedim
canim senin acilen bi sok diyete ihtiyacin var en fazla uc gun herhangi bi sok diyet yapsanda su metobolizmani bi sasirtsan eminimki kilo vermeye baslayabilirsin ..
senin vucudun suan kilo vermeye direniyor..
cunku uzun zamandir 200 gram alip 500 veriyorsun, 500 verip 400 aliyorsun..
vucudunda tum kalkanlarini acip senin tutarsiz rejimlerine karsi savasiyor .. cunku bi yandan kisiyorsun ama o gun iki tatli hupleterek tum emegini bosa cikartiyorsun ..
ne olur yanlis anlama ve burdanda sakin ayrilma inan ayrilirsan daha kotu olur
ve sen geri cikarsin 80 e .. istersen bayram sonuna kadar kendine izin ver ve normal bi sekilde beslen abartmadan sonra geri gel ve adamakilli bi rejimle yeniden basla ..
ne olur yanlis anlama
samimiyetini, sicakligini, durustlugunu cok sevdim asli sen hedefine ulasirsan kendim hedefime ulasmis kadar sevinicem
canım kardeş takımlar listeyi kontrol edince paylaşıma veriyosun
kontrol eden oldu mu ben etmedim de
papatya bakmisti, sende bi bak istersen. emin olamiyorum kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?