Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar çok üzgünüm yine 1. olmanıza engel oldum sanırım((((hiçde fazla yemiyorum ama neden böyle oluyo anlamış değilim acaba sorun az yemek olabilirmi?*
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar darısı bana inşaaalllllaaah....

merhaba kizlar....
allahin izniyle bugün rejime basliyorum...
annem kosu bandini oturma odasina aldi benim icin... yatak odasinda cnmiz skliyor diye kimse yapmiyordu...
ve annem tehtit etti beni Türkiyeye yollamam seni ZAYIFLICAKSIN 10 haftan kaldi dedi
hemen anneciiiim hemeen
dukana bugün basliyorum...
bana sans dileyin... allah korusun yine yapamazsam da kizmayin
ama basaricam insallah...

kızlar çok üzgünüm regl etkisi heralde 67.5 çıktı.regl bitince ekside gelicem inşşşş...
anam aramızda 100 gram mı kalmış sana yetiştim desene....senı ya gecersem...
hadı hayırlısı..

ay kaç saattir ne kadar sürede kılo verdım onu hesaplıyom ve sonuç....

diyetı bırakmalarım dahıl başladığım günden dukana kadar süre....

30 ekim-24 temmuz:77.6-72.5:5 kilo 100 gram.....güne vurursak 267 gün ne diyet yaptım ,ne dıyetı bıraktım,ne de adam gibi kilo verdim...

aya vurursak 8 ay 3 hafta....durum vahim....aylarca sadece 5 kılo 100 gram...boşuna çabalamışım....

şimdi gelelim dukana....25 temmuz sabahı başladım ve o gunku kılom 72.5 idi...

25temmuz-11 ağustos:72.5-67.6:4 kılo 900 gram.....gun hesabı 17 günde 4 kılo 900 gram vermişim...

ve bu süreçte benı yalnız bırakmayıp benle bırlıkte dıyet yapan eşime teşekkür ediyorum....

o da 26 temmuzda başladı....96.3 kılo ıle şu anda 90.1 kılo....o da 16 günde 6 kilo 200 gram verdi...maşallah benden hızlı veriyo....

bende wc sorunu olduğu için ona göre daha geç kılo veriyorum bıde kaçamak yapıyorum....

Son düzenleme:

senin düzgün bi menün yok, gelisi güzel yiyorsun... cok karmasik geliyor bana senin menülerin... bence belirli bi diyet uygula... bide öyle dene...

kolay gelsin canim, umarim dukan senide zayiflatir :)

bu dukan ne süper bi diyetmis, bosuna eziyet cekmisik önceden demi?
bende temmuz basi baslamistim 94 kiloyla dukana
su an 82 kiloyum... daha 1.5 ay oldu olmadi...

canım senınde maş.. var..
40 günde 12 kılo maş...
ayrıca bireyselde birincisin dercenı tebrık ediyorum

kılo veren bütün takım arkadaşlarımı tebrıke dıyorum...

veremeyenlere de cezalarında kolaylık diliyorum...

özlemcim güzel cezalar vermeni beklıyoruz....

Son düzenleme:
kizlar tebrik ediyorum sizleride,1.ligi paylasiyoruz

saol tatlim, sizede tebrikler :)

cok saol dukandasim ay sonu kocisin yanina gidiyorum o zamana kdr daha 5 kilo vermem lazim

kizlar dukana basladim bugün ve kendimi iyi hissediyorum...
alisverisimi de yaptim bol et tavuk aldim... yogurt aldim..
bakalim :)
yulaf kepegini yogurt ile karistirdim cok lezzetli geldi bana ve tok tutuyo gercekten inanamadim... ve wc cikartiyor

yahuu şu dukanı bi ben yapamadım herhalde ramazan sonrası ilk yapacağım şeyler arasında şuan pek diet miyet beceremiyom iftar sofraları accayip davetkar ne kadar kendimi tutsam da ucundan kıyısından kaçamaklar oluyo bu akşam 6 da yedim evden çıktım kardeşime iftara gittik sülale boyu orda bişii yemeyeceğim dedim ama makarnasından 1 kaşık salatasından bir kaşık alıyım derken közlenmiş biber salatasına dayanamayıp 3 çatal aldım 2 lokma da pide e üstüne diet kola 1 bardak revanisinden 2 çatal e daha nolsun battımmm yawwwwww

selaammmm.9. takımdan geldiim thirty four tebrik ediyorum 1. liğini. azcık bakabilir miyim neler yapmışsın bende dukan yapıyorum ama çok yavaş veriyorum biraz motivem düşmüştü. seni görünce moralim düzeldi.

simdi daha azimliyim, ay sonuna kdr vermeliyim kilolari.
önceden tartida 8leri görmek hayaldi
simdi 7ye bile yaklastim

evet ya mucize gibi bi şey...
senına dına çok sevınıyorum..
bu kadar kısa sürede bu kadar çok kıloyu verdın...maş..
eşin bayılacak sana bayılacak.....

hoşgeldin canım....

özlemcım paylaşıma bu hafta nasıl 1. oldun onu yazman gerekıyo biliyomusun?
gecen hafta nev yazmıştı bu hafta sıra sende unutma sakın...
senden tıyo alacak çok ınsan var....

hoşgeldin canım....

sudem seni hatırlıyorum sende dukan yapıyosun ne güzel yardımlaşıyosunuz takımda. ben sadece 300 gr verdim veremediğimi görünce inancımı kaybediyorum.o kadar dikkatli uyguladım bu hafta gitmedii.son gün nasıl olsa gitmiyo diye 1 tane dolma yedim.çook pişmanım...ama nerde yanlış yapıyorum acaba. ara öğün olayı yapıyo musunuz.sınırsız protein diye ben hoop birden pro yiyom sahura kadar bişe yemiyom..ondan mı acebaa?

hosgeldin canim.
benimde yavaslamisti 1-2 hafta sonra ben yesil cay icmeye basladim hergün 3 kupa ve kilolar kendi kendine gider oldu....
ve ben maibeyazin tavsiyesi üzerine
suyumu artik hep soguk iciyorum, arada bi buz emiyorum... oda kalori yakiyormus

evet ya mucize gibi bi şey...
senına dına çok sevınıyorum..
bu kadar kısa sürede bu kadar çok kıloyu verdın...maş..
eşin bayılacak sana bayılacak.....

cok saol canim. ay esim bana hep bayiliyor oda kizmaya basladi cok hizli veriyorsun diye. ama bu hafta cok güzel verdim, öyle özel gayrette göstermedim

hoşgeldin canım....

yazmistim cnm kisa bisey...

kitapta yazıyodu buz meselesi hatırladım.sen dökme yeşilçay kullanıyosun sanırım şu sallamalar pek bi işe yaramıyo mu?pes etme diyosun yanii.. ben arad bir gelebilir miyim kızlar takımınıza ya bilgilenmek açısından.çünkü dukan çok teferruatlı. sizde bize gelin 9 a arad bir.

canim sinirsiz densede ben yine sinirlar icinde kalmaya dikkat ediyorum
her ne olursa olsun 1000 kaloriyi asmamaya dikkat ediyorum.
gün icinde sadece 3 ögün yiyorum, ara ögün yapmiyorum cünkü ihtiyac duymuyorum.
sabahlari genelde yulaf kepekli omlet yapiyorum ( peynirli, jambonlu, tavuk gögsü veya otlu), yanina bi kac salatalik tursusu, biraz domates...
öglenleri ya tavuk gögsü yapiyorum izgarada, ya somon yiyorum bol otlu (maydanoz, dereotu) salatayla
aksamlari ton baligi salatasi yapiyorum yine otlu, tursulu...
cok acikirsam aralarda ki cok nadir oluyor bi bardak süt iciyorum, o acligimi aliyor benim
ve cok cok su iciyorum, 3 litre kadar... buna bide 1 litre cay kahve ekleniyor...

bende poset cay ise yaramadi, ama demleme yaptigim zaman aninda ödem söküyor fark ediyorum. 10 kere tuvalete gidiyorum cünkü :)
ve gercekten demleme kullandigimdan beri cok daha rahat kilo veriyorum, fayda ediyor bana.
gel canim gel, sudem benden daha bilgili dukan konusunda... bende bildigim kadar yardim ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…