ThirtyFouR canım beni de gaza getirdinbende poset cay ise yaramadi, ama demleme yaptigim zaman aninda ödem söküyor fark ediyorum. 10 kere tuvalete gidiyorum cünkü :)
ve gercekten demleme kullandigimdan beri cok daha rahat kilo veriyorum, fayda ediyor bana.
gel canim gel, sudem benden daha bilgili dukan konusunda... bende bildigim kadar yardim ederim.
canim sinirsiz densede ben yine sinirlar icinde kalmaya dikkat ediyorum
her ne olursa olsun 1000 kaloriyi asmamaya dikkat ediyorum.
gün icinde sadece 3 ögün yiyorum, ara ögün yapmiyorum cünkü ihtiyac duymuyorum.
sabahlari genelde yulaf kepekli omlet yapiyorum ( peynirli, jambonlu, tavuk gögsü veya otlu), yanina bi kac salatalik tursusu, biraz domates...
öglenleri ya tavuk gögsü yapiyorum izgarada, ya somon yiyorum bol otlu (maydanoz, dereotu) salatayla
aksamlari ton baligi salatasi yapiyorum yine otlu, tursulu...
cok acikirsam aralarda ki cok nadir oluyor bi bardak süt iciyorum, o acligimi aliyor benim
ve cok cok su iciyorum, 3 litre kadar... buna bide 1 litre cay kahve ekleniyor...
ThirtyFouR canım beni de gaza getirdinEylüle bıraktığım Dukan diyetime bu gece başlıyorum sahurda.Merak ettiğim oruç tutuyor musun,şu açıdan merak ediyorum oruçta negatif bir etkilenme oluyor mu diye
Gülçin'im sen de mi burdasınyok cnm ben regldim tutamadim, simdide saglik nedeniyle tutamiyorum.
ama bi arkadasim yazmisti ramazan ayinda atak evresi yapilmasi saglikli degil diye, cünkü atak evresinde cok su icmen lazim kilolarin atilmasi icin
buda orucluyken mümkün degil :26:
o zaman ben kendime bi liste yapayım şu satte şu ve kalorisine dikkat ederek(gerçi benim 1000 il bulmuyordur genelde). bide az az sık sık deneyeyim bakalım.. yaklaşık aynı menüler tavuk göğüs değilde but yedim bazen derisiz ama çook sıkıntı olmaz sanırım değilmi?acaba light dondurma light puding denedim bu hafta kızlar hep yediklerini yazmışlardı acaba o mu bende ters etki yaptı..off neyse canımm sağol haftaya inşallh sana teşekkür etmeye gelirim hemen yarın yeşilçayımı alayımm..
Gülçin'im sen de mi burdasınAy kararsız kaldım bilemedim şimdi,bi düşüneyim bu gece
Gülçin'im sen de mi burdasınAy kararsız kaldım bilemedim şimdi,bi düşüneyim bu gece
dettttt önce ben geldiydiimm. misafir misafiri istemezmişş..
bende bi tane light pudding buldum sekersiz ama yinede tereddütdeyim yesem mi yemesem mi diye.
sen hangi evredesin, ne zamandir yapiyorsun dukani?
bi günlük menün nasil mesela? ayrintilariyla anlat, belki bi yerde yanlis yapiyorsundur
iki cadi sokmusuk fakirhaneye haberimiz yok
neyse ben iyi degilim bi kac gündür simdide hic iyi degilim
ghrsrzzzz
evet canım bende senı gözum ısırıyo...sudem seni hatırlıyorum sende dukan yapıyosun ne güzel yardımlaşıyosunuz takımda. ben sadece 300 gr verdim veremediğimi görünce inancımı kaybediyorum.o kadar dikkatli uyguladım bu hafta gitmedii.son gün nasıl olsa gitmiyo diye 1 tane dolma yedim.çook pişmanım...ama nerde yanlış yapıyorum acaba. ara öğün olayı yapıyo musunuz.sınırsız protein diye ben hoop birden pro yiyom sahura kadar bişe yemiyom..ondan mı acebaa?
canım istediğin kadar gel...tabiki...kitapta yazıyodu buz meselesi hatırladım.sen dökme yeşilçay kullanıyosun sanırım şu sallamalar pek bi işe yaramıyo mu?pes etme diyosun yanii.. ben arad bir gelebilir miyim kızlar takımınıza ya bilgilenmek açısından.çünkü dukan çok teferruatlı. sizde bize gelin 9 a arad bir.
canım ben oruç tutuyorum seyırdeysen sorun olmuyo...ThirtyFouR canım beni de gaza getirdinEylüle bıraktığım Dukan diyetime bu gece başlıyorum sahurda.Merak ettiğim oruç tutuyor musun,şu açıdan merak ediyorum oruçta negatif bir etkilenme oluyor mu diye
kız hepinize yer var..dettttt önce ben geldiydiimm. misafir misafiri istemezmişş..
17 gün oldu 76.9 dum 74.8 e düştüm ama ataktan sonra sadece 900 gr verdim.stres yapıyorum çabuk vereyim diye ondan olabilir mi?
örnek bir günümü yazayım..
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 krep
2 bardak süt
1 dilim light peynir
1 yeşilçay
iftar
tavuk but 2 parça derisiz
yoğurt
yayla çorbası dukana göre.
sahura kadar uyumuyorum 1 kase light puding oluyor bazen
bolll suuu içiyorum
30 dk spor yapıyorum elitik bisiklette.
kizlar kaynatilmis yesil cay nasil oluyor`??
poset cay icmiyormus özlem abla... o nedemek
17 gün oldu 76.9 dum 74.8 e düştüm ama ataktan sonra sadece 900 gr verdim.stres yapıyorum çabuk vereyim diye ondan olabilir mi?
örnek bir günümü yazayım..
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 krep
2 bardak süt
1 dilim light peynir
1 yeşilçay
iftar
tavuk but 2 parça derisiz
yoğurt
yayla çorbası dukana göre.
sahura kadar uyumuyorum 1 kase light puding oluyor bazen
bolll suuu içiyorum
30 dk spor yapıyorum elitik bisiklette.
dukancıalr sakın buz yemeyın......
eşimle dişlerimiz sızlıyo....benım hala gecmedı....deli gibi buz emdım.....onun yerıen soguk su için yeter....duşta ılık suyla duş alın....yada bacagınızı hafıfı soguk suyla yıkayın....
dukancıalr sakın buz yemeyın......
eşimle dişlerimiz sızlıyo....benım hala gecmedı....deli gibi buz emdım.....onun yerıen soguk su için yeter....duşta ılık suyla duş alın....yada bacagınızı hafıfı soguk suyla yıkayın....
aktardan satın alıp evde demelrsen kaynamış olur...
hazır poşet alır suya katarsan poşet olur....
ben poşet içiyorum.....üstelık bitki çayları fazla beklememeli.....hemen içilmesi gerekıyo.....portakalı bıle sıkınca hemen ıcmek gerekıyo.....
evet canım bende senı gözum ısırıyo...
bak sana şunu deyım kendı başıma 267 gunde 5 kılo 100 gram verdım...
dukanla 17 gunde 4 kılo 900 gram verdım...
canım istediğin kadar gel...tabiki...
canım ben oruç tutuyorum seyırdeysen sorun olmuyo...
kız hepinize yer var..
takımızı neşelendirdiniz...
menun güzelde suyun mıktarını göremedım....
bıde yulaf kepeğı gunde 1.5 kaşık civarı senın yayla çorbasıyla kaç kaşık oluyo gunde.....??????
bende poset cay ise yaramadi, ama demleme yaptigim zaman aninda ödem söküyor fark ediyorum. 10 kere tuvalete gidiyorum cünkü :)
ve gercekten demleme kullandigimdan beri cok daha rahat kilo veriyorum, fayda ediyor bana.
gel canim gel, sudem benden daha bilgili dukan konusunda... bende bildigim kadar yardim ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?