Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ThirtyFouR canım beni de gaza getirdin Eylüle bıraktığım Dukan diyetime bu gece başlıyorum sahurda.Merak ettiğim oruç tutuyor musun,şu açıdan merak ediyorum oruçta negatif bir etkilenme oluyor mu diye

o zaman ben kendime bi liste yapayım şu satte şu ve kalorisine dikkat ederek(gerçi benim 1000 il bulmuyordur genelde). bide az az sık sık deneyeyim bakalım.. yaklaşık aynı menüler tavuk göğüs değilde but yedim bazen derisiz ama çook sıkıntı olmaz sanırım değilmi?acaba light dondurma light puding denedim bu hafta kızlar hep yediklerini yazmışlardı acaba o mu bende ters etki yaptı..off neyse canımm sağol haftaya inşallh sana teşekkür etmeye gelirim hemen yarın yeşilçayımı alayımm..

ThirtyFouR canım beni de gaza getirdin Eylüle bıraktığım Dukan diyetime bu gece başlıyorum sahurda.Merak ettiğim oruç tutuyor musun,şu açıdan merak ediyorum oruçta negatif bir etkilenme oluyor mu diye

yok cnm ben regldim tutamadim, simdide saglik nedeniyle tutamiyorum.
ama bi arkadasim yazmisti ramazan ayinda atak evresi yapilmasi saglikli degil diye, cünkü atak evresinde cok su icmen lazim kilolarin atilmasi icin
buda orucluyken mümkün degil :26:

Gülçin'im sen de mi burdasın Ay kararsız kaldım bilemedim şimdi,bi düşüneyim bu gece

bende bi tane light pudding buldum sekersiz ama yinede tereddütdeyim yesem mi yemesem mi diye.
sen hangi evredesin, ne zamandir yapiyorsun dukani?
bi günlük menün nasil mesela? ayrintilariyla anlat, belki bi yerde yanlis yapiyorsundur

bende bi tane light pudding buldum sekersiz ama yinede tereddütdeyim yesem mi yemesem mi diye.
sen hangi evredesin, ne zamandir yapiyorsun dukani?
bi günlük menün nasil mesela? ayrintilariyla anlat, belki bi yerde yanlis yapiyorsundur

17 gün oldu 76.9 dum 74.8 e düştüm ama ataktan sonra sadece 900 gr verdim.stres yapıyorum çabuk vereyim diye ondan olabilir mi?
örnek bir günümü yazayım..
sahur

2 haşlanmış yumurta
1 krep
2 bardak süt
1 dilim light peynir
1 yeşilçay

iftar

tavuk but 2 parça derisiz
yoğurt
yayla çorbası dukana göre.

sahura kadar uyumuyorum 1 kase light puding oluyor bazen
bolll suuu içiyorum
30 dk spor yapıyorum elitik bisiklette.

evet canım bende senı gözum ısırıyo...
bak sana şunu deyım kendı başıma 267 gunde 5 kılo 100 gram verdım...

dukanla 17 gunde 4 kılo 900 gram verdım...
canım istediğin kadar gel...tabiki...

canım ben oruç tutuyorum seyırdeysen sorun olmuyo...
dettttt önce ben geldiydiimm. misafir misafiri istemezmişş..
kız hepinize yer var..
takımızı neşelendirdiniz...

menun güzelde suyun mıktarını göremedım....
bıde yulaf kepeğı gunde 1.5 kaşık civarı senın yayla çorbasıyla kaç kaşık oluyo gunde.....??????

kizlar kaynatilmis yesil cay nasil oluyor`??
poset cay icmiyormus özlem abla... o nedemek

dukancıalr sakın buz yemeyın......

eşimle dişlerimiz sızlıyo....benım hala gecmedı....deli gibi buz emdım.....onun yerıen soguk su için yeter....duşta ılık suyla duş alın....yada bacagınızı hafıfı soguk suyla yıkayın....

kizlar kaynatilmis yesil cay nasil oluyor`??
poset cay icmiyormus özlem abla... o nedemek

aktardan satın alıp evde demelrsen kaynamış olur...

hazır poşet alır suya katarsan poşet olur....

ben poşet içiyorum.....üstelık bitki çayları fazla beklememeli.....hemen içilmesi gerekıyo.....portakalı bıle sıkınca hemen ıcmek gerekıyo.....

canim bende bugün basladim dukana...

sahurda 2 kati yumurta yersen inan o tok tutar seni yeter...
hadi 1 kagse yogurt da ye...
1 bardak süt yeterli

krep fazla bence... yulaf kepegide var sanirim onda

ve yayla corbasindada var... fazla olmus...

bak sen sahurda 2 yumurta ye... ve 1 kagse yogurtun icine 1,5 kasik yulaf kepegi karistir... acayip tok tutar seni

iftarda da yagsiz et tavuk ye... salatalik tursusu ye...

bol su.. spor ya yapiyorsun süper..

hayatta yiyemem buz ama soguk dus herzaman yaparim... soguk su icmiyorum buz dolabinda yer yok havalarda sicak degil

hayatta yiyemem buz ama soguk dus herzaman yaparim... soguk su icmiyorum buz dolabinda yer yok havalarda sicak degil

hmm demlenmis yesil cay nerden alacamki ben hmmm... özlem ablaya sorarim ben

sudem abla... menüme bakarmisin bugün icin...

sabah yemedim gec kalktigimdan

öglen:

7 kasik 0,1 yagli yogurt
1,5 yulaf kepegi karistirdim yedim
1 yesil cay

aksam:

4 dilim sigir eti, diyet izgarada yaptim yagi cikti hep
5 tane kücük salatalik tursu...
50 ml 0,1 yagli süt... (farkli bir süt ayni bozulmus ayran gibi igrenc icemedim valla)

2,2 litre su...
carsida gezdim... 20 dk zorunlu yürüyüsü gecmistir

evet canım dukan topiğinde görmüşsündür geçen haftalarda.
maşallah çok gzel vermişsin darısı bize
bugünden itibaren kaçamaksız light da olsa tatlsıız pudingsiz sıkı dukan yapayım bakalım haftaya ne olacak...
sahurumuz da nev ile aynı olacak bu gece o da başlaıyor şöle kiii:
1kaşık yulaf kepeği ile 3 kaşık light yoğurt karışım,2 bardak light süt,2 haşlanmış yumurta..

sudemm madem yer var misafiriniz oluruz artık ben yüz buldumm ya gayrı

Son düzenleme:

canim bizim listede yalnislik olmus,paylasima ekledim yenisini dereceleri etkiliyor,düzeltebilirmisn acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…