ılk gun için güzel...sadece turşu tuzlu olduğu için vucutta su tutar onu azaltırsan mükemmel....sudem abla... menüme bakarmisin bugün icin...
sabah yemedim gec kalktigimdan
öglen:
7 kasik 0,1 yagli yogurt
1,5 yulaf kepegi karistirdim yedim
1 yesil cay
aksam:
4 dilim sigir eti, diyet izgarada yaptim yagi cikti hep
5 tane kücük salatalik tursu...
50 ml 0,1 yagli süt... (farkli bir süt ayni bozulmus ayran gibi igrenc icemedim valla)
2,2 litre su...
carsida gezdim... 20 dk zorunlu yürüyüsü gecmistir
istediğin zaman gel canım zaten bıızmkılerde ramazan rehavetı çöktü girip çıkıp kendı yazdıkalrımı okuyom....evet canım dukan topiğinde görmüşsündür geçen haftalarda.
maşallah çok gzel vermişsin darısı bize
bugünden itibaren kaçamaksız light da olsa tatlsıız pudingsiz sıkı dukan yapayım bakalım haftaya ne olacak...
sahurumuz da nev ile aynı olacak bu gece o da başlaıyor şöle kiii:
1kaşık yulaf kepeği ile 3 kaşık light yoğurt karışım,2 bardak light süt,2 haşlanmış yumurta..
sudemm madem yer var misafiriniz oluruz artık ben yüz buldumm ya gayrı
17 gün oldu 76.9 dum 74.8 e düştüm ama ataktan sonra sadece 900 gr verdim.stres yapıyorum çabuk vereyim diye ondan olabilir mi?
örnek bir günümü yazayım..
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 krep
2 bardak süt
1 dilim light peynir
1 yeşilçay
iftar
tavuk but 2 parça derisiz
yoğurt
yayla çorbası dukana göre.
sahura kadar uyumuyorum 1 kase light puding oluyor bazen
bolll suuu içiyorum
30 dk spor yapıyorum elitik bisiklette.
geçmiş olsun canmmm.
kizlar kaynatilmis yesil cay nasil oluyor`??
poset cay icmiyormus özlem abla... o nedemek
dukancıalr sakın buz yemeyın......
eşimle dişlerimiz sızlıyo....benım hala gecmedı....deli gibi buz emdım.....onun yerıen soguk su için yeter....duşta ılık suyla duş alın....yada bacagınızı hafıfı soguk suyla yıkayın....
sudem abla... menüme bakarmisin bugün icin...
sabah yemedim gec kalktigimdan
öglen:
7 kasik 0,1 yagli yogurt
1,5 yulaf kepegi karistirdim yedim
1 yesil cay
aksam:
4 dilim sigir eti, diyet izgarada yaptim yagi cikti hep
5 tane kücük salatalik tursu...
50 ml 0,1 yagli süt... (farkli bir süt ayni bozulmus ayran gibi igrenc icemedim valla)
2,2 litre su...
carsida gezdim... 20 dk zorunlu yürüyüsü gecmistir
evet canım dukan topiğinde görmüşsündür geçen haftalarda.
maşallah çok gzel vermişsin darısı bize
bugünden itibaren kaçamaksız light da olsa tatlsıız pudingsiz sıkı dukan yapayım bakalım haftaya ne olacak...
sahurumuz da nev ile aynı olacak bu gece o da başlaıyor şöle kiii:
1kaşık yulaf kepeği ile 3 kaşık light yoğurt karışım,2 bardak light süt,2 haşlanmış yumurta..
sudemm madem yer var misafiriniz oluruz artık ben yüz buldumm ya gayrı
canim bizim listede yalnislik olmus,paylasima ekledim yenisini dereceleri etkiliyor,düzeltebilirmisn acaba?
ılk gun için güzel...sadece turşu tuzlu olduğu için vucutta su tutar onu azaltırsan mükemmel....
istediğin zaman gel canım zaten bıızmkılerde ramazan rehavetı çöktü girip çıkıp kendı yazdıkalrımı okuyom....
sizin sahur menunüzde güzelmiş....yulaf kepeği 1.5 kaşık ama olsun bende bu gece 1 kaşıkla omlet yaptım....sevmiyom yulaf kepeğini...ancak krepte yada omlette yıyom.....
ılk gun için güzel...sadece turşu tuzlu olduğu için vucutta su tutar onu azaltırsan mükemmel....
.....
canim teehauslari bilmiyor musun? abgefüllten tee satiyorlar. ordan aliyorsun iste
ben internetten siparis verdim ama, bayernden geldi. öyle güzel ki caylari. 50 grammdan 7-8 cesit yesil cay siparis ettim güllü, cicekli, kirazli, yaseminli, karamelli falan :)
menün güzel canim, söylemistim zaten. aynen böyle devam et...
...
dukan amca kitapta yazmış sabah akşam kullananlar daha başarılı oluyor diye. o sebepten sabah 1 akşam 1 kaşık atalım dedik.. bir hafta aynı listeyi uygulaycaz arkadaşımla bakalım nolacak..
8-9 yil boyunca rejim yapip almaktayim hep... mahfettim vucutumu... ve kendimi... saclarimi... hep döküldü... cok cektim...
ama ilk defa 1 GÜN icinde... 1,5 verdiigmi gördüm... dukan amca sayesindecok mutlu oldum... halen inanamiyorum
tam gaz devam insallah
özlem abla sagol benide bilgilendirdigin icin bu rejimle... faydasini görürüm de 1 yil dayanirsam tutarsam kilomu... iste ozaman dile benden ne dilersen...
kocan gelsin fotograflarin benden olsun:13: :97:
8-9 yil boyunca rejim yapip almaktayim hep... mahfettim vucutumu... ve kendimi... saclarimi... hep döküldü... cok cektim...
ama ilk defa 1 GÜN icinde... 1,5 verdiigmi gördüm... dukan amca sayesindecok mutlu oldum... halen inanamiyorum
tam gaz devam insallah
özlem abla sagol benide bilgilendirdigin icin bu rejimle... faydasini görürüm de 1 yil dayanirsam tutarsam kilomu... iste ozaman dile benden ne dilersen...
kocan gelsin fotograflarin benden olsun:13: :97:
slm kızlar geçiyodum uğradımm:::::))))))))))))amanda dukancılar istila etmiş takımımızı şaka bi yana kızlar hoşş geldiniz benim pc sorunlı bu günlerde alıntı yapamıyorum??
özlemcimmmm... tebrik ederim canım birinciliğini süper kilo vermişsin bu hafta dediğin demleme çayı bende deniycem canım poşetler banada fayda etmiyo sen deyince fark ettim
sudemcimm sende süpersin patır patır gidiyo kiloların maşşş....
benim tansiyon yine yerlerde bugün dışarı çıktım az çok fenayım size bi bakıyım dedim içim gitti bende yapabilirmiyimki bayrama kadrar yoksa bayram tatilinden sonramı yapsam bilemedim
tansiyonum düşüyo şekerim düşüyo çok halsizleşiyorum bu günlerde havada çoooooook sıcakkkk.
kızlar tam yapamasamda menülerinizden fikir ediniyorum yazmaya devam edin olurmu :)))))
slm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.
herkese çokkkkk teşekkür ederim sizleri çok seviyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve sizlerle olucam beni unutmayın olurmu????innuk dönünce ona da slm söyleyin kızlar.denke gelirsem konuşurum gerçi ayyyyy tamamne gidiyomuş gibi oldu çok alıştım sizlereeeee.thirtyfour cum beni çıkarırsın artık olurmu??öpüyorm herkesi.
sudemmm cadı seninle msnde de görüşürüzzzz.kib...
slm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.
herkese çokkkkk teşekkür ederim sizleri çok seviyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve sizlerle olucam beni unutmayın olurmu????innuk dönünce ona da slm söyleyin kızlar.denke gelirsem konuşurum gerçi ayyyyy tamamne gidiyomuş gibi oldu çok alıştım sizlereeeee.thirtyfour cum beni çıkarırsın artık olurmu??öpüyorm herkesi.
sudemmm cadı seninle msnde de görüşürüzzzz.kib...
canım tebrike derimmm süper bişey. şimdilik sular gitti ilk gün ama sonra yağdan gidecek inşallah. bende dukana güveniyorumm.
sen verde kilolari gerisi mühim degil :) bu diyete baslayinca insanin baska diyeti gözü görmüyor zaten cünkü bundan iyisi yok.
en azindan benim icin.
tsk ederiiim evet bencede süper birseybende güveniyorum...
valla sana katiliyorum... AZ YEMEK bana göre degil... bide az yerken ben hep karbonhidrat yiyordumm... ve acayip sekilde aciktiriyordu...
ama 2 gündür hakketen az yiyorum... aclik hissediyorum ama olsun dayancam...
özlem abla yer varsa cuma günü girebilirmiyim listeye? 2 haftadir aslinda paylasim yapiyorum cok SIK giremesemde...
azimli hissediyorum kendimi... cikolata teklif ettiler bugün ALMADIM... eger alsaydim AMAAN bosver bitanecikten birsey olmaz deseydim icimden.. inan o rejim aksam biterdi ama öyle olmadi... yani yine o azim geldi... insallah busefer yüzünüzü kara cikarmam... cikarmicam... ve burda kalicamm insallah... listede olursam hic ayrilmam...bi konus kaptanla... 1. oluruz valla
bugün yediklerim
sabah yok
öglen:
1 haslanmis yumurta
8 kasik 0,1% yagli yogurt
1,5 kasik yulaf kepegi
aksam:
3 dilim sigir eti (yagsiz silex de)
1 yumurta tavada (azicik sütle karistirdim)
4-5 minik salatalik tursusu
carsida gezdim... yürüyüs yani
ve 2,5 litreden fazla su olur bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?