slm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.
herkese çokkkkk teşekkür ederim sizleri çok seviyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve sizlerle olucam beni unutmayın olurmu????innuk dönünce ona da slm söyleyin kızlar.denke gelirsem konuşurum gerçi ayyyyy tamamne gidiyomuş gibi oldu çok alıştım sizlereeeee.thirtyfour cum beni çıkarırsın artık olurmu??öpüyorm herkesi.
sudemmm cadı seninle msnde de görüşürüzzzz.kib...
tamam canim cumaya aliriz seni listeye... sen bi cumaya kadar dayanda :))
menün cok güzel, tam dukan... iyi yapmisin...
bu arada iyice bosladiniz kizlar burayi, hickimse ugramaz oldu.
mai gittiginden beri bi durgunluk vardi zaten
simdi iyice dibe vurduk yani.
böyle devam ederse kimsenin motivasyonu kalmaz.
benim takimda yarisma motivasyonum azalmaya basladi
cünkü son 1 haftadir takim diye bisey yok ortada, herkes kendi halinde...
slm kızlar, geçmişi okudum geldim.
dün akşam iftara misafirim vardı, işten gel sofra hazırla kaldır ikram şu bu derken yatana kadar oturmadım, sabahta Deniz kızım sağolsun çalar saat gibi 7 de uyandırdı beni. öğleden sonra da alışverişe gittik. bugün yiğenimin 1. yaş günü ona hediyeler baktık sonra abimlerde iftardı doğum günüydü derken anca atabildik eve kendimizi. kızımı uyutup koştum hemen buraya. off ne yoğun geçti dünden beri yazarken bile yoruldum ben alışkın değilim böyle tempoya. rutin yaşamayı seviyorum ben. böle olunca bünye şaşırıyo tabi.
thirtyfour'cum birilinciliğini tebrik ederim canım böyle yaparak dukana özendiriyosunuz valla insanı :)
ThirtyFouR canım,Dukan'a başladım
Çok rahat geçirdim canım çok şükür.2 litre suyumu bitirdim,sabah 5 e kadar 4 litreye tamamlıycam inşallah.aa cok sevindim cnm, nasil gecti ilk günün`?
Çok rahat geçirdim canım çok şükür.2 litre suyumu bitirdim,sabah 5 e kadar 4 litreye tamamlıycam inşallah.
insallah böyle devam eder, aylinde dün basladi dukana. dukancilar cogaliyor git gide... istila oldu hakikatten :))
O kadar güzel ve istikrarlı kilo vermişsin ki maşallah,insanı Dukan konusunda ister istemez bir iştah alıyor Sağlıkla kurtuluruz inşallah hepimiz canım :13:
Biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz canım benimbende sasiyorum kendime valla nasil böyle kilo verdim diye, pek fark etmemistim bu haftaya kadar
ama simdi bakiyorumda baya gitmis yani...
daha yolumuz uzun :) ama bu yolda böyle tatli yol arkadaslari bulmak cok güzel
bu arada iyice bosladiniz kizlar burayi, hickimse ugramaz oldu.
mai gittiginden beri bi durgunluk vardi zaten
simdi iyice dibe vurduk yani.
böyle devam ederse kimsenin motivasyonu kalmaz.
benim takimda yarisma motivasyonum azalmaya basladi
cünkü son 1 haftadir takim diye bisey yok ortada, herkes kendi halinde...
canim simdi seni cikarirsam uzun bi süre hic bi takima giremezsin biliyorsun demi? geri dönmek üzere diye mi yazayim
canım herşey gönlünce olsun ..benim de durum aynı senin gibi ramazanınetkisiyle bi ileri iki geriyim moralim çok bozuk bakalım haftaya allah kerim tamamen ayrılma istersen buralara alıştık başka bi takıma girememek korkutuyo beni açıkcası biraz tatil iyi gelir belki seni görmek isteriz buralarda kendine iyi bak...
umarımyine aramızda görürüz seni tatlımm
kızlar çok sağolun.biliyorum 6 ay tekrar geri dönemiyosun.ama geri dönmek üzere ayrılırsam boş yere yer kaplarım tatlım.meşgul etmek istemiyorum.ama kabul ederseniz buraya yazıcam hep yani yine aranızda olucam olur muuuuu??
aa motivasyon azalması diye bişe duydum hemen geldim. canım sanırım ramazandan dolayı genelde takımlar böyle. sudem gelmemiş bugün. olsun kız ne sıkılıyon sende bize gel olmazsa bizde geliriz sık sık.yeterki bir dukandaşımız pes etmesin. biz nevle senin sayende motive olduk bu hafta inan ki. o da bence seni görünce başladı benimde ümidim tazelendi.
dün mesajini görmemisim canim nedense.
diyet icin motivasyonum ilk günkindende üstün
sadece grupta yarismanin motivasyonunu diyorum.
grupta paylasim olursa güzel, o olmazsa ha kendin yapmisin ha burda kendi kendine yazmisin bi fark etmiyor...
onu demek istedim. yoksa dukanimdan vazgecmem :)) yola devam... hedefim 70di ama sanirim artik 65 falan olucak...
günaydınnn özlemcimm..... kız ben hep buralardayım görmüyonmu sen benii sadece dün 1 defa girdim ramazan yoğun oluyo o yüzden pek vakit ayrılamıyo malesef buraya bide ben 2 haftadır artıda olunca çok moralim bozuk dün okudum yazılarınızı içim gitti keşke sudemle başlasaydım diye ama güvenemedim kendime oruçla zorlanırım diye bide böbrek susuz kalır felan dendi korktum açıkcası
ama sizi takip ediyorum süpersiniz valla bende bayram sonu kesin başlıyorum ve in... bu sefer hedefe ulaşıyorum bıktım valla 1 senedir buralardayım gerçi ben buralarım muhabbetini seviyorum 1 senenin tamamında diyet yapmadım ama sıkıldım artık şöyle zayıflayıp yeni gelenlere yol göstermek fikir vermek istiyorum şimdi :))))))
Kızlar slm ben geldimm..
tatil bitti maalesef güzel şeyler çabuk geçiyor...
dün akşam geldik eve bir dünyta iş var gözümde büyüyor şimdi size bir bakem dedimde geçmişi okuyamadım daha doğrusu seher gitcem falan yazmış geçmşi şu an okumak hiç içimden gelmedi..
ben biraz kendimi toparlıyım gelcem canlarım.. yarın sabah görüşürüz..
bu arada tahmin ettiğiniz gibi kilo alarak döndüm maaaalesef.. kendimi kampa alıcam acilen..
herkes hemen toparlansın bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?