az kaldi zaten ramazanin bitmesine, ramazan sonu bende 1-2 hafta yokum ama. türkiyeye kocamin yanina gitmek istiyorum bi terslik olmazsa
insallah orda verdigim kilolari almam :)
Kızlar slm ben geldimm..
tatil bitti maalesef güzel şeyler çabuk geçiyor...
dün akşam geldik eve bir dünyta iş var gözümde büyüyor şimdi size bir bakem dedimde geçmişi okuyamadım daha doğrusu seher gitcem falan yazmış geçmşi şu an okumak hiç içimden gelmedi..
ben biraz kendimi toparlıyım gelcem canlarım.. yarın sabah görüşürüz..
bu arada tahmin ettiğiniz gibi kilo alarak döndüm maaaalesef.. kendimi kampa alıcam acilen..
herkes hemen toparlansın bakalımmm
bu arada kızlar bu yaz tatil yapamadık biz, iznimi eşimin memleketinde geçirdik. o yüzden bayramda 4-5 günlüğüne biyerlere kaçalım diyoruz ama bi türlü karar veremedik. 3 gündür sabah akşam otel arıyoruz. bayram dolayısıyla fiyatlar uçmuşş dudak uçuklatıyor.ee bide kızım daha 7 aylık olduğu için annemide götüreceğiz bana yardımcı olması için, 3 kişi oluncada fiyyat tavan yapıyor.
ne zor işmiş bu tatil seçimi yaaaa. var mı sizin önerebileceğiniz yerler ?
hosgeldin tatlim, sen geldin ben gidicem insallah :)) bu ayin sonunda ben yolcuyum bi hafta
ne kdr kilo aldin ki?
hoş geldin canım tahmin edebiliyorum işlerini valiz boşalt yıka ütüle yerleştir sana çoook kolay gelsin canımmm ne kadar kilo aldınki ??*
canım iyi etmişsin...dukan amca kitapta yazmış sabah akşam kullananlar daha başarılı oluyor diye. o sebepten sabah 1 akşam 1 kaşık atalım dedik.. bir hafta aynı listeyi uygulaycaz arkadaşımla bakalım nolacak..
maşş.canım süpersin....bırakmazsın inş..8-9 yil boyunca rejim yapip almaktayim hep... mahfettim vucutumu... ve kendimi... saclarimi... hep döküldü... cok cektim...
ama ilk defa 1 GÜN icinde... 1,5 verdiigmi gördüm... dukan amca sayesindecok mutlu oldum... halen inanamiyorum
tam gaz devam insallah
özlem abla sagol benide bilgilendirdigin icin bu rejimle... faydasini görürüm de 1 yil dayanirsam tutarsam kilomu... iste ozaman dile benden ne dilersen...
kocan gelsin fotograflarin benden olsun:13: :97:
saol canım...slm kızlar geçiyodum uğradımm:::::))))))))))))amanda dukancılar istila etmiş takımımızı şaka bi yana kızlar hoşş geldiniz benim pc sorunlı bu günlerde alıntı yapamıyorum??
özlemcimmmm... tebrik ederim canım birinciliğini süper kilo vermişsin bu hafta dediğin demleme çayı bende deniycem canım poşetler banada fayda etmiyo sen deyince fark ettim
sudemcimm sende süpersin patır patır gidiyo kiloların maşşş....
benim tansiyon yine yerlerde bugün dışarı çıktım az çok fenayım size bi bakıyım dedim içim gitti bende yapabilirmiyimki bayrama kadrar yoksa bayram tatilinden sonramı yapsam bilemedim
tansiyonum düşüyo şekerim düşüyo çok halsizleşiyorum bu günlerde havada çoooooook sıcakkkk.
kızlar tam yapamasamda menülerinizden fikir ediniyorum yazmaya devam edin olurmu :)))))
kuzucum sen bılırsın ...slm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.
herkese çokkkkk teşekkür ederim sizleri çok seviyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve sizlerle olucam beni unutmayın olurmu????innuk dönünce ona da slm söyleyin kızlar.denke gelirsem konuşurum gerçi ayyyyy tamamne gidiyomuş gibi oldu çok alıştım sizlereeeee.thirtyfour cum beni çıkarırsın artık olurmu??öpüyorm herkesi.
sudemmm cadı seninle msnde de görüşürüzzzz.kib...
canımaz yemıyosun zaten....su ve kepek senı doyurdugu için zorlasan da fazla yıyemıyosun miden almıyo....tsk ederiiim evet bencede süper birseybende güveniyorum...
valla sana katiliyorum... AZ YEMEK bana göre degil... bide az yerken ben hep karbonhidrat yiyordumm... ve acayip sekilde aciktiriyordu...
ama 2 gündür hakketen az yiyorum... aclik hissediyorum ama olsun dayancam...
özlem abla yer varsa cuma günü girebilirmiyim listeye? 2 haftadir aslinda paylasim yapiyorum cok SIK giremesemde...
azimli hissediyorum kendimi... cikolata teklif ettiler bugün ALMADIM... eger alsaydim AMAAN bosver bitanecikten birsey olmaz deseydim icimden.. inan o rejim aksam biterdi ama öyle olmadi... yani yine o azim geldi... insallah busefer yüzünüzü kara cikarmam... cikarmicam... ve burda kalicamm insallah... listede olursam hic ayrilmam...bi konus kaptanla... 1. oluruz valla
bende bu yuzden ugramak ıstemıyom ......kendı yazdıklarımız okuyup durmaktan gına geldı.....bu arada iyice bosladiniz kizlar burayi, hickimse ugramaz oldu.
mai gittiginden beri bi durgunluk vardi zaten
simdi iyice dibe vurduk yani.
böyle devam ederse kimsenin motivasyonu kalmaz.
benim takimda yarisma motivasyonum azalmaya basladi
cünkü son 1 haftadir takim diye bisey yok ortada, herkes kendi halinde...
iyi yapmışsın canım....ThirtyFouR canım,Dukan'a başladım
canım benım yoklugumu farkettıgın için teşekkur ederım ....canımsın....aa motivasyon azalması diye bişe duydum hemen geldim. canım sanırım ramazandan dolayı genelde takımlar böyle. sudem gelmemiş bugün. olsun kız ne sıkılıyon sende bize gel olmazsa bizde geliriz sık sık.yeterki bir dukandaşımız pes etmesin. biz nevle senin sayende motive olduk bu hafta inan ki. o da bence seni görünce başladı benimde ümidim tazelendi.
hoşgeldın canım..Kızlar slm ben geldimm..
dün akşam geldik eve bir dünyta iş var gözümde büyüyor şimdi size bir bakem dedimde geçmişi okuyamadım daha doğrusu seher gitcem falan yazmış geçmşi şu an okumak hiç içimden gelmedi..
bu arada tahmin ettiğiniz gibi kilo alarak döndüm maaaalesef.. kendimi kampa alıcam acilen..
inşş. almazsın canım o kadar uğraştınn bu kadar ayrılıktan sonra eşinle kavuşman ne güzel olur allah ayırmasın bidaha senin adına sevindim canım:)))
Kaç kilo aldığımı şimdi söylemesem daha iyi olur .. Ama aldım yani bayaa kendimi hiç kasmadan yedim de yedim.. şimdi aldıklarımı vermem için bir kaç hafta geçmesi gerekecek cumaya öğrenirsiniz kaç kilo aldığımı..(
sudemmmm... kız bende fark ettim yokluğunu nerdesin sen bugün saat 3 e kadar uynurmu gecede uykun gelmiyo oturuyon değilmi..:)))okullar açılınca zorlanırsın söyleyim bak sonra demedin demee:))
Kızlar slm ben geldimm..
ThirtyFour canım Dukanda 2. günümdü,herşey yolunda.Merak ettiğim sen takviye vitamin kullanıyor musun,ben şu anda calsium sandoz kullanıyorum.Bir de saç dökülmesi sende oldu mu,Dukancılar en çok bundan muzdarip de,merak ettim :26:
slm millet amaan neler olmuş neler ben yokken ayrılanlar tatilden gelenler konulara çok uzak kaldım o yüzden alıntı yapmadım aklımda kaln sadece trthy four un 1 .olduğu kaldı tebrik ederim başarılarının devamını dilerim canım bu dukkan herkese yaradı imreniyorum size valla ama ben yapamıyorum proteyin in fazlası bana yaramıyor sancılanıyorum şu ameliyat işi de bitsin bende başlamayı düşünüyorum hepinizi kıskanıyorum yaw sanıyorum yeni gelenler olmuş hepsine kocaman bi hoş geldin diyorum bende bu hafta biraz saldım ama hiç kilo almadım geçen hafta 1 kilo vermiştim ceeza falan almadım sanıyorum umarım ledir herhangi bi yazıda görmedim cezalarla ilgili... bu arda kızalar uzuuuun saçlarımı kısacık kestirdim herkes çok beyendi daha genç göstermişim öle dediler bu da ayrıca kendimi daha iyi hissetmemi sağladı artık burdayım her gün girerim hepinizi selamlarım
hosgeldin kaptan
verirsin kilolari bosver... kücük bir tatil yapmissin tadini cikartmissin, yemeden de tadi olmaz
kizlar saat 1 de uyandim... cok uyuyorum bu aralar... öyle bir acikmisimkiiiii hic sormayinn...
yiyorum ama DOYMUYORUM... zorlaniyorum kizlar... ama VERIYORUM :76:
bugün yine tartildim... tam 2,1 kg gitti :) 97,6kg dan 95,5 kg gösterdi tarti 2 günde
cok sevindim... ben haftada 2 kiloyu zor veriyordum, hangi rejimi yaparsam yapayim...
simdi menüme gelelim...
sabah yok: uyudum :44:
öglen:
3 dilim sigirt eti (annem tavada domatesli biberli yapmis, cok cok az zeytinyagi kullandigini söyledi, domates biberi yemeden suyundan almadan 3 dilim yedim)
1 yumurta tavada (azicik sütle karistirdim)
1 kase 0,1 yogurt
2 salatalik tursu
aksam:
atak evresi YAYLA corbasi denedim, fena degil... 3 kasik yulaf kepegi oldugu icin corbanin yarisini yedim yani 1 kase
HIC DOYMADIM hemde HIC elim ayagim titriyordu
300 gr tavuk gögüsü kusbasi dogradim tavada 1 damlacik yag ile tavuk baharati ile kavurdum yedim
2 salatalik tursusu
ANCA doydum!
1,5 litre su tamamlicam ins geceye kadar... evde yoktum pek icemedim... yürüyüs pek olmadi bugün...
ThirtyFour canım Dukanda 2. günümdü,herşey yolunda.Merak ettiğim sen takviye vitamin kullanıyor musun,ben şu anda calsium sandoz kullanıyorum.Bir de saç dökülmesi sende oldu mu,Dukancılar en çok bundan muzdarip de,merak ettim :26:
slm millet amaan neler olmuş neler ben yokken ayrılanlar tatilden gelenler konulara çok uzak kaldım o yüzden alıntı yapmadım aklımda kaln sadece trthy four un 1 .olduğu kaldı tebrik ederim başarılarının devamını dilerim canım bu dukkan herkese yaradı imreniyorum size valla ama ben yapamıyorum proteyin in fazlası bana yaramıyor sancılanıyorum şu ameliyat işi de bitsin bende başlamayı düşünüyorum hepinizi kıskanıyorum yaw sanıyorum yeni gelenler olmuş hepsine kocaman bi hoş geldin diyorum bende bu hafta biraz saldım ama hiç kilo almadım geçen hafta 1 kilo vermiştim ceeza falan almadım sanıyorum umarım ledir herhangi bi yazıda görmedim cezalarla ilgili... bu arda kızalar uzuuuun saçlarımı kısacık kestirdim herkes çok beyendi daha genç göstermişim öle dediler bu da ayrıca kendimi daha iyi hissetmemi sağladı artık burdayım her gün girerim hepinizi selamlarım
Ay öyle mi Aylin'cim ya,panik yaptım şimdi bak.Zaten saçım bebeklikten beri az ve ince tellidir,bi de dökülürse kabus.Hemen hallediyim o çünko ve biotin işini,çok sağol.Korktum ama valla,bi yerden yaparken öbür yerden yıkmayalımayyy sac dökülmesi en büyük kabusumhemen cinko haplari kullan 3 ay. Toparlanuyo. Ve biotin
Bunları not aldım.Hepsi birarada vitamin,biotin ve magnezyum tablet,sağolun canlarımben arada bi aklima gelirse bi vitamin aliyorum canim, a-zye diye vitaminler oluyorya hepsi bi arada ondan. bide benim magnesium almam gerekiyor arada, bacaklarima falan kramp giriyor almayinca. cok su kaybediyorum ya, suyla birlikte magnesiumda kaybediyormus vucut, kaybedincede kramplar olurmus böyle.
sac dökülmeis olmadi bende hic...
menün iyi canim, böyle devam edersen daha cok güzel kilo verirsin...
ama niye doymuyorsun ben onu anlamiyorum, ben hic acikmadim en basindan beri... protein baya tok tutuyor
ben arada bi aklima gelirse bi vitamin aliyorum canim, a-zye diye vitaminler oluyorya hepsi bi arada ondan. bide benim magnesium almam gerekiyor arada, bacaklarima falan kramp giriyor almayinca. cok su kaybediyorum ya, suyla birlikte magnesiumda kaybediyormus vucut, kaybedincede kramplar olurmus böyle.
saol canim... ceza dedinde aklima geldi benim daha ceza bulmam lazim, tamamen unutmustum. fikir verin kizlar ya aklimda hicbisey yok
Ay öyle mi Aylin'cim ya,panik yaptım şimdi bak.Zaten saçım bebeklikten beri az ve ince tellidir,bi de dökülürse kabus.Hemen hallediyim o çünko ve biotin işini,çok sağol.Korktum ama valla,bi yerden yaparken öbür yerden yıkmayalım
Tamam canım,tavsiyen için çok teşekkür ederim.En kısa zamanda temin edicem.Bu arada resimdeki sen misin?Çok güzelsinay canim ben ömür boyu rejim halinde oldugum icin baya bi cinko kabetmisim. Dr kan tahlilinde 100 üzrinden 20 idi cinko. Her yil 3 ay cinko kullaniyorum... Halen dökülüyo... Cok verip aldim kg. O yüzden oluyo. Ama ilk kez rejim yapiyosan sorun yok ama yerinde olsam cinko hapi kullanirdim günde 1 tane
allah allah dukanda nıye dökülüyomuş...ilk kez duydu...kitapta da öel bişi hatırlamıyom.....ThirtyFour canım Dukanda 2. günümdü,herşey yolunda.Merak ettiğim sen takviye vitamin kullanıyor musun,ben şu anda calsium sandoz kullanıyorum.Bir de saç dökülmesi sende oldu mu,Dukancılar en çok bundan muzdarip de,merak ettim :26:
canım kıloda verdın ya güzel olmuştur emınım....sen hedefe ulaş fıstık gıbı olucan daha...kociş sana bayılacak...slm millet amaan neler olmuş neler ben yokken ayrılanlar tatilden gelenler konulara çok uzak kaldım o yüzden alıntı yapmadım aklımda kaln sadece trthy four un 1 .olduğu kaldı tebrik ederim başarılarının devamını dilerim canım bu dukkan herkese yaradı imreniyorum size valla ama ben yapamıyorum proteyin in fazlası bana yaramıyor sancılanıyorum şu ameliyat işi de bitsin bende başlamayı düşünüyorum hepinizi kıskanıyorum yaw sanıyorum yeni gelenler olmuş hepsine kocaman bi hoş geldin diyorum bende bu hafta biraz saldım ama hiç kilo almadım geçen hafta 1 kilo vermiştim ceeza falan almadım sanıyorum umarım ledir herhangi bi yazıda görmedim cezalarla ilgili... bu arda kızalar uzuuuun saçlarımı kısacık kestirdim herkes çok beyendi daha genç göstermişim öle dediler bu da ayrıca kendimi daha iyi hissetmemi sağladı artık burdayım her gün girerim hepinizi selamlarım
bence aslı her gun 1.5 saat tempolu yürüsün...bide karpuz dahıl bütün meyveler dahıl tatlı tamamen yasak olsun....hatta karbonhıdrat yasak olsun tamamen.....1 hafta barı cezasıını tutsunda bu hafta hem aslı bireyselde 1. olsun hem takım 1. olsun....aylınde süper kılo verıyo zaten.....menün iyi canim, böyle devam edersen daha cok güzel kilo verirsin...
ama niye doymuyorsun ben onu anlamiyorum, ben hic acikmadim en basindan beri... protein baya tok tutuyor
ben arada bi aklima gelirse bi vitamin aliyorum canim, a-zye diye vitaminler oluyorya hepsi bi arada ondan. bide benim magnesium almam gerekiyor arada, bacaklarima falan kramp giriyor almayinca. cok su kaybediyorum ya, suyla birlikte magnesiumda kaybediyormus vucut, kaybedincede kramplar olurmus böyle.
saol canim... ceza dedinde aklima geldi benim daha ceza bulmam lazim, tamamen unutmustum. fikir verin kizlar ya aklimda hicbisey yok
canım suyu az içme sakın su da tok tutuyo....accıktırmıyo...yemekten önce su iç,yemek esnasında iç,bıde yemekten sonra iç....bende anlamadim niye doymuyomm... Migdem hem sis hem bos gibi...
Et yerken 4 dilime cikarayim bari...
ay canim ben ömür boyu rejim halinde oldugum icin baya bi cinko kabetmisim. Dr kan tahlilinde 100 üzrinden 20 idi cinko. Her yil 3 ay cinko kullaniyorum... Halen dökülüyo... Cok verip aldim kg. O yüzden oluyo. Ama ilk kez rejim yapiyosan sorun yok ama yerinde olsam cinko hapi kullanirdim günde 1 tane
sana da iyi geceler canım....dönemne sevındım...kimse kalmamışiyi geceler hepinize
Sudecim fazlaca protein yüklenmemiz sonucu,vücudun magnezyum depoları boşalıyor ve çinko eksikliği başlıyormuş.Çinko eksikliği de saç döküyormuş.Çinko içerikli şampuan almayı düşünüyorum eczaneden,dukan topiğinde herkes bunu önermiş.allah allah dukanda nıye dökülüyomuş...ilk kez duydu...kitapta da öel bişi hatırlamıyom.....
proteının alıyoz....zaten seyır evresındeyız....sebzelerden de vitamını alıyoz......kitaptan hatırladıgımmkadarıyla vuuct aldıgı proteınden kendısı ıhtıyacı kadar karbonh.ve yag üretmıyo mu zaten....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?