Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

az kaldi zaten ramazanin bitmesine, ramazan sonu bende 1-2 hafta yokum ama. türkiyeye kocamin yanina gitmek istiyorum bi terslik olmazsa
insallah orda verdigim kilolari almam :)

inşş. almazsın canım o kadar uğraştınn bu kadar ayrılıktan sonra eşinle kavuşman ne güzel olur allah ayırmasın bidaha senin adına sevindim canım:)))

hoş geldin canım tahmin edebiliyorum işlerini valiz boşalt yıka ütüle yerleştir sana çoook kolay gelsin canımmm ne kadar kilo aldınki ??*

Canım ben dün marmaristen döndüm çok güzel bir yer tavsiye ederim.. Gittiğimiz otelde güzeldi ama tabi dönemsel fiyatları fırlamıştır talep çok olunca..
Antalyada güzel ama çok rus var ben çok sıkılmıştım antalyada marmaris çok daha güzel hem türk tatilci çok tavsiye ederim..

hosgeldin tatlim, sen geldin ben gidicem insallah :)) bu ayin sonunda ben yolcuyum bi hafta
ne kdr kilo aldin ki?

hoş geldin canım tahmin edebiliyorum işlerini valiz boşalt yıka ütüle yerleştir sana çoook kolay gelsin canımmm ne kadar kilo aldınki ??*

Kaç kilo aldığımı şimdi söylemesem daha iyi olur .. Ama aldım yani bayaa kendimi hiç kasmadan yedim de yedim.. şimdi aldıklarımı vermem için bir kaç hafta geçmesi gerekecek cumaya öğrenirsiniz kaç kilo aldığımı.. (

dukan amca kitapta yazmış sabah akşam kullananlar daha başarılı oluyor diye. o sebepten sabah 1 akşam 1 kaşık atalım dedik.. bir hafta aynı listeyi uygulaycaz arkadaşımla bakalım nolacak..
canım iyi etmişsin...
maşş.canım süpersin....bırakmazsın inş..
saol canım...
kuzucum sen bılırsın ...
ama msn ye de hiç gelmiyosun kı..........
canımaz yemıyosun zaten....su ve kepek senı doyurdugu için zorlasan da fazla yıyemıyosun miden almıyo....
bende bu yuzden ugramak ıstemıyom ......kendı yazdıklarımız okuyup durmaktan gına geldı.....
ThirtyFouR canım,Dukan'a başladım
iyi yapmışsın canım....
canım benım yoklugumu farkettıgın için teşekkur ederım ....canımsın....
hoşgeldın canım..

inşş. almazsın canım o kadar uğraştınn bu kadar ayrılıktan sonra eşinle kavuşman ne güzel olur allah ayırmasın bidaha senin adına sevindim canım:)))

saolasin tatlim, bakalim bilet fiyatalri cok pahali. belkide gitmem, tam karar veremedim henüz...

anladim canim. 1 hafta seni kac hafta geriye atti desene...

sudemmmm... kız bende fark ettim yokluğunu nerdesin sen bugün saat 3 e kadar uynurmu gecede uykun gelmiyo oturuyon değilmi..:)))okullar açılınca zorlanırsın söyleyim bak sonra demedin demee:))

sudemmmm... kız bende fark ettim yokluğunu nerdesin sen bugün saat 3 e kadar uynurmu gecede uykun gelmiyo oturuyon değilmi..:)))okullar açılınca zorlanırsın söyleyim bak sonra demedin demee:))

aslı ben sana kızgınım sen kendın için olmasa bıle bızım için bile kılo vermiyosun....tutmuyosun boğazını.....nolur ölürmüüsn 1 hafta karpuz yemesen....ekmek yemesen..... tatlı yemesen......haftalardır kılo vermiyosun....sen vermedıkçe ben üzülüyorum ...ne zamana kadar kılo vermeyeceksın.......takımca sana destek olduk....yıne vermedın....hiçmi hatrımız yok.......

hosgeldin kaptan
verirsin kilolari bosver... kücük bir tatil yapmissin tadini cikartmissin, yemeden de tadi olmaz

kizlar saat 1 de uyandim... cok uyuyorum bu aralar... öyle bir acikmisimkiiiii hic sormayinn...

yiyorum ama DOYMUYORUM... zorlaniyorum kizlar... ama VERIYORUM :76:
bugün yine tartildim... tam 2,1 kg gitti :) 97,6kg dan 95,5 kg gösterdi tarti 2 günde
cok sevindim... ben haftada 2 kiloyu zor veriyordum, hangi rejimi yaparsam yapayim...

simdi menüme gelelim...

sabah yok: uyudum :44:

öglen:

3 dilim sigirt eti (annem tavada domatesli biberli yapmis, cok cok az zeytinyagi kullandigini söyledi, domates biberi yemeden suyundan almadan 3 dilim yedim)
1 yumurta tavada (azicik sütle karistirdim)
1 kase 0,1 yogurt
2 salatalik tursu

aksam:

atak evresi YAYLA corbasi denedim, fena degil... 3 kasik yulaf kepegi oldugu icin corbanin yarisini yedim yani 1 kase
HIC DOYMADIM hemde HIC elim ayagim titriyordu
300 gr tavuk gögüsü kusbasi dogradim tavada 1 damlacik yag ile tavuk baharati ile kavurdum yedim
2 salatalik tursusu

ANCA doydum!

1,5 litre su tamamlicam ins geceye kadar... evde yoktum pek icemedim... yürüyüs pek olmadi bugün...

ThirtyFour canım Dukanda 2. günümdü,herşey yolunda.Merak ettiğim sen takviye vitamin kullanıyor musun,ben şu anda calsium sandoz kullanıyorum.Bir de saç dökülmesi sende oldu mu,Dukancılar en çok bundan muzdarip de,merak ettim :26:

slm millet amaan neler olmuş neler ben yokken ayrılanlar tatilden gelenler konulara çok uzak kaldım o yüzden alıntı yapmadım aklımda kaln sadece trthy four un 1 .olduğu kaldı tebrik ederim başarılarının devamını dilerim canım bu dukkan herkese yaradı imreniyorum size valla ama ben yapamıyorum proteyin in fazlası bana yaramıyor sancılanıyorum şu ameliyat işi de bitsin bende başlamayı düşünüyorum hepinizi kıskanıyorum yaw sanıyorum yeni gelenler olmuş hepsine kocaman bi hoş geldin diyorum bende bu hafta biraz saldım ama hiç kilo almadım geçen hafta 1 kilo vermiştim ceeza falan almadım sanıyorum umarım ledir herhangi bi yazıda görmedim cezalarla ilgili... bu arda kızalar uzuuuun saçlarımı kısacık kestirdim herkes çok beyendi daha genç göstermişim öle dediler bu da ayrıca kendimi daha iyi hissetmemi sağladı artık burdayım her gün girerim hepinizi selamlarım

hosbulduk sende hosgeldinn... Basarilar snada ve gecmis olsun

ayyy sac dökülmesi en büyük kabusum hemen cinko haplari kullan 3 ay. Toparlanuyo. Ve biotin

menün iyi canim, böyle devam edersen daha cok güzel kilo verirsin...
ama niye doymuyorsun ben onu anlamiyorum, ben hic acikmadim en basindan beri... protein baya tok tutuyor

ben arada bi aklima gelirse bi vitamin aliyorum canim, a-zye diye vitaminler oluyorya hepsi bi arada ondan. bide benim magnesium almam gerekiyor arada, bacaklarima falan kramp giriyor almayinca. cok su kaybediyorum ya, suyla birlikte magnesiumda kaybediyormus vucut, kaybedincede kramplar olurmus böyle.
sac dökülmeis olmadi bende hic...

saol canim... ceza dedinde aklima geldi benim daha ceza bulmam lazim, tamamen unutmustum. fikir verin kizlar ya aklimda hicbisey yok

ayyy sac dökülmesi en büyük kabusum hemen cinko haplari kullan 3 ay. Toparlanuyo. Ve biotin
Ay öyle mi Aylin'cim ya,panik yaptım şimdi bak.Zaten saçım bebeklikten beri az ve ince tellidir,bi de dökülürse kabus.Hemen hallediyim o çünko ve biotin işini,çok sağol.Korktum ama valla,bi yerden yaparken öbür yerden yıkmayalım

Bunları not aldım.Hepsi birarada vitamin,biotin ve magnezyum tablet,sağolun canlarım

bende anlamadim niye doymuyomm... Migdem hem sis hem bos gibi...
Et yerken 4 dilime cikarayim bari...

ay canim ben ömür boyu rejim halinde oldugum icin baya bi cinko kabetmisim. Dr kan tahlilinde 100 üzrinden 20 idi cinko. Her yil 3 ay cinko kullaniyorum... Halen dökülüyo... Cok verip aldim kg. O yüzden oluyo. Ama ilk kez rejim yapiyosan sorun yok ama yerinde olsam cinko hapi kullanirdim günde 1 tane

Tamam canım,tavsiyen için çok teşekkür ederim.En kısa zamanda temin edicem.Bu arada resimdeki sen misin?Çok güzelsin

allah allah dukanda nıye dökülüyomuş...ilk kez duydu...kitapta da öel bişi hatırlamıyom.....
proteının alıyoz....zaten seyır evresındeyız....sebzelerden de vitamını alıyoz......kitaptan hatırladıgımmkadarıyla vuuct aldıgı proteınden kendısı ıhtıyacı kadar karbonh.ve yag üretmıyo mu zaten....?
canım kıloda verdın ya güzel olmuştur emınım....sen hedefe ulaş fıstık gıbı olucan daha...kociş sana bayılacak...

bence aslı her gun 1.5 saat tempolu yürüsün...bide karpuz dahıl bütün meyveler dahıl tatlı tamamen yasak olsun....hatta karbonhıdrat yasak olsun tamamen.....1 hafta barı cezasıını tutsunda bu hafta hem aslı bireyselde 1. olsun hem takım 1. olsun....aylınde süper kılo verıyo zaten.....
canım suyu az içme sakın su da tok tutuyo....accıktırmıyo...yemekten önce su iç,yemek esnasında iç,bıde yemekten sonra iç....
kimse kalmamış iyi geceler hepinize
sana da iyi geceler canım....dönemne sevındım...

Sudecim fazlaca protein yüklenmemiz sonucu,vücudun magnezyum depoları boşalıyor ve çinko eksikliği başlıyormuş.Çinko eksikliği de saç döküyormuş.Çinko içerikli şampuan almayı düşünüyorum eczaneden,dukan topiğinde herkes bunu önermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…