Sudecim fazlaca protein yüklenmemiz sonucu,vücudun magnezyum depoları boşalıyor ve çinko eksikliği başlıyormuş.Çinko eksikliği de saç döküyormuş.Çinko içerikli şampuan almayı düşünüyorum eczaneden,dukan topiğinde herkes bunu önermiş.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
Geçmişi oku oku oku bitiremedim.. Ama gördüğüm bazı mesajlar üzdü beni doğrusu.. anlıntı yapamadım ama hepinize teker teker yazıcam mesajımı..
Özlemcim..geçtiğimiz hafta birinci olmuşsun öncelikle bu başarın için tebrik ediyorum seni.. ayrıca listeyi va takımı çok iyi toparlamışsın canımonun içinde çok teşekkürler.. emeklerin için saol tatlım..
Sudemcim..sende güzel kilo vermişsin gözümden kaçmadı yani.. ayrıca takımımızı süper motive ediyorsun.içlerinde bir aslı var onada başka bi formül gerekiyo ne gaza geliyo bu hatun ne fırça ya...
Aslıcım güzel bacım ben bir umut 100 gr bile olsa kilo vermiş olmanı beklerken sen yağlarına yağ katmışsın inanamıyorum sana yaaaww..bişrde öyle ben gidecem falan filan yazmışsın.. Yapma lütfen biz hepimiz sen kilo ver diye çaba harcarkene sen böyle yaparsan olmaz.. Şimdi bir topla kendinii kenidne gel silkelen seni burdan zayıflamadan yollamam haberin olsun ama sen çaba göstermezsen bizim yapacak bişeyimiz kalmaz biliyorsun ..
Elif sena tatile gitmiş yan Türkiyeye gelmiş hoşgelmiş. 6 hafta yokmuş sanırım döndüğünde devam ederiz artık onunlada..
Kaçakçay canım sende işlerini haletmişsin sanırım zor bir süreç olmuş geçmiş olsun.. Bundan sonra daha sıkı sarıl buraya kalan kiloları hep beraber verelim inşallah..
Sehercim ayrılmak istemişsin oğlumla ilgilenmek istediğini yamışsın seni çok iyi anlıyorum ama ben seni tamamen gitmiş saymıyorum haberin ola vazgeçtiğin anda tekrar aramıza dönebilirsin tatlım.. Sana her zaman yerimiz var unutma canım.. İnşallah kısa zamanda toparlanır kaldığın yerden devam edersin bebişim :))
Aylin canım hoş geldin bu seferki gelişin kalıcıdır umarım.. Gerçi dukana başlamış ve güzelde kilo vermişsin canım azmin daim olsun .. Bol bol kilo vermeler..
Bal10 kuzum seninde mesajlarını gördüm ama sankim biraz az gibi geldi bana buraya gün içinde biraz daha fazla uğrarsan hepimiz için daha güzel olur..Motivasyon açısından..
Papatyam aynı şey senin içinde geçerli...
Perigül canım seninde az uğradığını görüyorum gerçi uğradığın zamanki paylaşımların ve kilo verme hızın çok güzel ama fırsat buldukça bize biraz daha takılmalısın..
Kızlar umarım unuttuğum atladığım arkadaşım yoktur ..
Bu arada takıma genel olarak söyleceklerimde var en başta kendim olmak üzere.. Kızlar motivasyon düşüklüğü bir takım için en tehlikeli durum biliyorsunuz eski 9. takım bu nedenle kapanmıştı.. 5. takım kapanmaktan döndü.. birilerinin bişeyleri eksik yapması başkalarını olumsuz etkiliyor. Mai varken disiplin vardı farkındasınız değilmi?? Disiplini biraz bırakınca ipin ucu kaçıveriyor.. bundan sonra sıkı takipteyim.. kural falan yok kimseyi hiçbir şey için zorlayamayız ama takıma yeterli zamanı ayırmayan,motivasyonu düşük en başta kendisi için çaba göstermeyen arkadaşlarımızı takip ediyor olucam sonuçlarıda zaman gösterecek..
Hadi bakalım herkese hayırlı haftalar kızlar... Bu hafta herkesten full performans bekliyorum..
hmmm :125::125::125:1 tepside 2 yemek 2 salata
kızlar bakın size ne diycem evde 1 yada 2 kişiyseniz
yaqptığımm yemek ertesi güne kalmasın taze yıyım dıyosanız...
çokta vaktiniz yoksa size pratik bişey ben öle yaptım...
hazırlama süresi 15 dakıka
kıymanın içine soğanı doğradım bi güzel baharatladım..
mantarların içine doldurdum...(400gram mantar 2 kışıye yetıyo)
yaglı kagıt serilmiş tepsinin 1/4 une yerleştirdim..
hatta ırı saplarıda dograyıp tepsiye koydum ...pişmeye yakında kaşar..enfes oldu..saplarıda ziyan etmemiş oldum...
(afrikada açlık çekerken insanlar ziyan etmez olmazdı..)
artan kıymayı tepsinin küçük bi yerıne yaydım...1/4 u de buna yetti
kalan yere de bütün domates ve patlıcan koydum..
200 derece fırında 40 dakıka pişirdim...(fırının pişirme gücü ve büyüklüğüne göre değişir...herkes kendı fırınını tanır)
mantarların uzerıne kaşar koydum..
kebap gibi olan bölumu de ıkı dilim pastırma ve üzerıne kaşar serptım..bi kaç dakıka daha beklettım kaşarlar erıyınce çıkardım...
yani 1 tepside pişen 2 çeşit yemegım patlıcan salatam ve közlenmiş domatesım oldu.....iftarada güzel az kalorılı bi sofra oldu...
not:kıymayı yagsız çektirirsenız,kaşarıda yagsız yada diet kaşar kullanırsanız alın size diet iftar menü....
evde olmadığı için yapamadım kırmızı biberde yepsiye koyulup çeşitli salatalar yapılabilir....
örnek közlenmiş biberin içi peynir maydonoz ve baharatlarla doldurulup...sonra kesılıp servis edilebilir....
innukcum ve diğer arkadaşlar herkese günaydın gece saat 1 lere kadar süren bir haftasonu yoğunluğundan sonra buradayım yoğunluktan dolayı giremedim ama heralde bundan sonra hiç giremicemm üzgünüm sizi yalnız bırakmakdan dolayı vede tam istikrarlı bir şekilde kilo veriyodum ama işte hayırlısı buymuş bir yandan da sevinçliyim çünkü HAMİLEYİMMMMMbu kiloyla nasıl olcak onuda bilmiyorum ama bebişim 5 kilo vermemi beklemiş 5 kilodan sonra hop geldi bakalım nasıl olcak
aslı ben sana kızgınım sen kendın için olmasa bıle bızım için bile kılo vermiyosun....tutmuyosun boğazını.....nolur ölürmüüsn 1 hafta karpuz yemesen....ekmek yemesen..... tatlı yemesen......haftalardır kılo vermiyosun....sen vermedıkçe ben üzülüyorum ...ne zamana kadar kılo vermeyeceksın.......takımca sana destek olduk....yıne vermedın....hiçmi hatrımız yok.......
günaydın kızlarrr
innukcum ve diğer arkadaşlar herkese günaydın gece saat 1 lere kadar süren bir haftasonu yoğunluğundan sonra buradayım yoğunluktan dolayı giremedim ama heralde bundan sonra hiç giremicemm üzgünüm sizi yalnız bırakmakdan dolayı vede tam istikrarlı bir şekilde kilo veriyodum ama işte hayırlısı buymuş bir yandan da sevinçliyim çünkü HAMİLEYİMMMMMbu kiloyla nasıl olcak onuda bilmiyorum ama bebişim 5 kilo vermemi beklemiş 5 kilodan sonra hop geldi bakalım nasıl olcak
tatlım hayırlı olsun senin adına çok sevindimallah sağlıklı sıhatlı bebiş nasip etsin sana
çok sevindim canım mevlam tamamına erdirsin sağlıklı sihhatli kucağına alırsın inşşşş...
darısı sudemciğimeeee inşalllllaaaaaaaaaaaaaaaaahh..:))
Ay öyle mi Aylin'cim ya,panik yaptım şimdi bak.Zaten saçım bebeklikten beri az ve ince tellidir,bi de dökülürse kabus.Hemen hallediyim o çünko ve biotin işini,çok sağol.Korktum ama valla,bi yerden yaparken öbür yerden yıkmayalım
1 tepside 2 yemek 2 salata
kızlar bakın size ne diycem evde 1 yada 2 kişiyseniz
yaqptığımm yemek ertesi güne kalmasın taze yıyım dıyosanız...
çokta vaktiniz yoksa size pratik bişey ben öle yaptım...
hazırlama süresi 15 dakıka
kıymanın içine soğanı doğradım bi güzel baharatladım..
mantarların içine doldurdum...(400gram mantar 2 kışıye yetıyo)
yaglı kagıt serilmiş tepsinin 1/4 une yerleştirdim..
hatta ırı saplarıda dograyıp tepsiye koydum ...pişmeye yakında kaşar..enfes oldu..saplarıda ziyan etmemiş oldum...
(afrikada açlık çekerken insanlar ziyan etmez olmazdı..)
artan kıymayı tepsinin küçük bi yerıne yaydım...1/4 u de buna yetti
kalan yere de bütün domates ve patlıcan koydum..
200 derece fırında 40 dakıka pişirdim...(fırının pişirme gücü ve büyüklüğüne göre değişir...herkes kendı fırınını tanır)
mantarların uzerıne kaşar koydum..
kebap gibi olan bölumu de ıkı dilim pastırma ve üzerıne kaşar serptım..bi kaç dakıka daha beklettım kaşarlar erıyınce çıkardım...
yani 1 tepside pişen 2 çeşit yemegım patlıcan salatam ve közlenmiş domatesım oldu.....iftarada güzel az kalorılı bi sofra oldu...
not:kıymayı yagsız çektirirsenız,kaşarıda yagsız yada diet kaşar kullanırsanız alın size diet iftar menü....
evde olmadığı için yapamadım kırmızı biberde yepsiye koyulup çeşitli salatalar yapılabilir....
örnek közlenmiş biberin içi peynir maydonoz ve baharatlarla doldurulup...sonra kesılıp servis edilebilir....
Özlemcim..geçtiğimiz hafta birinci olmuşsun öncelikle bu başarın için tebrik ediyorum seni.. ayrıca listeyi va takımı çok iyi toparlamışsın canımonun içinde çok teşekkürler.. emeklerin için saol tatlım..
Bu arada takıma genel olarak söyleceklerimde var en başta kendim olmak üzere.. Kızlar motivasyon düşüklüğü bir takım için en tehlikeli durum biliyorsunuz eski 9. takım bu nedenle kapanmıştı.. 5. takım kapanmaktan döndü.. birilerinin bişeyleri eksik yapması başkalarını olumsuz etkiliyor. Mai varken disiplin vardı farkındasınız değilmi?? Disiplini biraz bırakınca ipin ucu kaçıveriyor.. bundan sonra sıkı takipteyim.. kural falan yok kimseyi hiçbir şey için zorlayamayız ama takıma yeterli zamanı ayırmayan,motivasyonu düşük en başta kendisi için çaba göstermeyen arkadaşlarımızı takip ediyor olucam sonuçlarıda zaman gösterecek..
Hadi bakalım herkese hayırlı haftalar kızlar... Bu hafta herkesten full performans bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?