hayırlı olsun canım çok sevındım..innukcum ve diğer arkadaşlar herkese günaydın gece saat 1 lere kadar süren bir haftasonu yoğunluğundan sonra buradayım yoğunluktan dolayı giremedim ama heralde bundan sonra hiç giremicemm üzgünüm sizi yalnız bırakmakdan dolayı vede tam istikrarlı bir şekilde kilo veriyodum ama işte hayırlısı buymuş bir yandan da sevinçliyim çünkü HAMİLEYİMMMMMbu kiloyla nasıl olcak onuda bilmiyorum ama bebişim 5 kilo vermemi beklemiş 5 kilodan sonra hop geldi bakalım nasıl olcak
canım ben artık sıkıldım..Günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
Geçmişi oku oku oku bitiremedim.. Ama gördüğüm bazı mesajlar üzdü beni doğrusu.. anlıntı yapamadım ama hepinize teker teker yazıcam mesajımı..
Özlemcim..geçtiğimiz hafta birinci olmuşsun öncelikle bu başarın için tebrik ediyorum seni.. ayrıca listeyi va takımı çok iyi toparlamışsın canımonun içinde çok teşekkürler.. emeklerin için saol tatlım..
Sudemcim..sende güzel kilo vermişsin gözümden kaçmadı yani.. ayrıca takımımızı süper motive ediyorsun.içlerinde bir aslı var onada başka bi formül gerekiyo ne gaza geliyo bu hatun ne fırça ya...
Aslıcım güzel bacım ben bir umut 100 gr bile olsa kilo vermiş olmanı beklerken sen yağlarına yağ katmışsın inanamıyorum sana yaaaww..bişrde öyle ben gidecem falan filan yazmışsın.. Yapma lütfen biz hepimiz sen kilo ver diye çaba harcarkene sen böyle yaparsan olmaz.. Şimdi bir topla kendinii kenidne gel silkelen seni burdan zayıflamadan yollamam haberin olsun ama sen çaba göstermezsen bizim yapacak bişeyimiz kalmaz biliyorsun ..
Elif sena tatile gitmiş yan Türkiyeye gelmiş hoşgelmiş. 6 hafta yokmuş sanırım döndüğünde devam ederiz artık onunlada..
Kaçakçay canım sende işlerini haletmişsin sanırım zor bir süreç olmuş geçmiş olsun.. Bundan sonra daha sıkı sarıl buraya kalan kiloları hep beraber verelim inşallah..
Sehercim ayrılmak istemişsin oğlumla ilgilenmek istediğini yamışsın seni çok iyi anlıyorum ama ben seni tamamen gitmiş saymıyorum haberin ola vazgeçtiğin anda tekrar aramıza dönebilirsin tatlım.. Sana her zaman yerimiz var unutma canım.. İnşallah kısa zamanda toparlanır kaldığın yerden devam edersin bebişim :))
Aylin canım hoş geldin bu seferki gelişin kalıcıdır umarım.. Gerçi dukana başlamış ve güzelde kilo vermişsin canım azmin daim olsun .. Bol bol kilo vermeler..
Bal10 kuzum seninde mesajlarını gördüm ama sankim biraz az gibi geldi bana buraya gün içinde biraz daha fazla uğrarsan hepimiz için daha güzel olur..Motivasyon açısından..
Papatyam aynı şey senin içinde geçerli...
Perigül canım seninde az uğradığını görüyorum gerçi uğradığın zamanki paylaşımların ve kilo verme hızın çok güzel ama fırsat buldukça bize biraz daha takılmalısın..
Kızlar umarım unuttuğum atladığım arkadaşım yoktur ..
Bu arada takıma genel olarak söyleceklerimde var en başta kendim olmak üzere.. Kızlar motivasyon düşüklüğü bir takım için en tehlikeli durum biliyorsunuz eski 9. takım bu nedenle kapanmıştı.. 5. takım kapanmaktan döndü.. birilerinin bişeyleri eksik yapması başkalarını olumsuz etkiliyor. Mai varken disiplin vardı farkındasınız değilmi?? Disiplini biraz bırakınca ipin ucu kaçıveriyor.. bundan sonra sıkı takipteyim.. kural falan yok kimseyi hiçbir şey için zorlayamayız ama takıma yeterli zamanı ayırmayan,motivasyonu düşük en başta kendisi için çaba göstermeyen arkadaşlarımızı takip ediyor olucam sonuçlarıda zaman gösterecek..
Hadi bakalım herkese hayırlı haftalar kızlar... Bu hafta herkesten full performans bekliyorum..
bahane bahene bahane..sudemcimm canım benim kızmakta haklısın bana ama benimde elimde olan bişey değil inanki belki aranızda kilo vermeyi benim kadar isteyen yoktur ama oruçla olmuyo malesefki tansiyonum düşüyo herhalde o kadar halsiz kalıyorum ki sebebini bende çözemedim yoksa bıktım artık aşağı yukarı 10 senedir hep diyet hep diyet dr da gidemiyorum neyseki 15 gün kaldı bayram tatilide geçsin belki diyetisyen eşliğinde devam edicem büyük ihtimalle dukana başlıycam ama artık 67 olucammmmmmmmm....
yoksa sizlerin desteği hep üzerimde farkında yım canım innuk.. sen ..diğer kızlar hepinizden allah razi olsun
git ordada 78 kılo ol gel alıştık zaten...innukcumm ....çok sağol canım desteğin için inanki bende bişeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyo malesefki buralar çok sıcak bide oruçla çok zorlandım vucudum ödem yapıyo sanırım sabahları şiş halde kalkıyorum çünki sabaha kadar klimanın karşısında yatıyoz suyuda çok içiyorum iftarda karpuzsuz hiç yapamıyorum ama yinede abartmıyorum inanınki olmuyo olmuyo ama olacak hele bi şu tatiller geçsin
napsam acaba 3 haftalığına iznlimi olsam haftaya memlekete gidecez büyük ihtimalle 15 gün ordayız tatil yapıcaz bu süre zarfında denizede gidicez sonra fulll burda olucamm ve artık diyet işini sonlandırıcamm hayırlısıylee ...kızlar iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdımm hepinize teşekkürlerrrr
hayırlısıyla inşallah canımçok sevindim canım mevlam tamamına erdirsin sağlıklı sihhatli kucağına alırsın inşşşş...
darısı sudemciğimeeee inşalllllaaaaaaaaaaaaaaaaahh..:))
yumurtayı 2 tane yesendekızlarrr nerdesiniz huuuuuuuuuhuuuuuuuuu demin yazıyorum sonra kendim okuyorum valla(
sahurda yediklerim
1 yağsız tost
yarım domates
yarım salatalık
yarımda haşlama yumurta
1 bardak meyve suyu
1 bardak süt
çokmu sizce (meyve suyu hariç)(
kiz korma bisey olmaz. aylinin demesi gibi hayati diyetle gectigi icin öyle oluyor
ohh miss miss... bende su an dukan pizzasi yapiyorum. güzel olursa haber ederim
tskler canim.... motivasyon düsüklügü benimde gözüme batti, bi kac kerede söledim zaten. hem yaz hem ramazan bi arada olunca topik iyice durgunlasti.
umarim toparlayabiliriz. cünkü sudemden baska hickimse diyetle ilgili fikir veya paylasimda bulunmuyor
canim tebrik ederiim....
bi bakınıyım dedim öğlen tenefüsündeyimde :::::))))
özlemcim nasılsın ..
sudemcim günaydın bugün erkencisin maşşş...
kızlar siz spor yapmıyosunuz değilmi bu dukanla beraber sporsuz nasıl gidiyo böyle kilolar valla size çok imreniyorum ama bende başlıycam bayram sonu....
süperCezalara gelince:
asli ve papatyam icin
Sudem bacimin önerisiyle:
1inci ceza cumaya kadar meyve ve tatli yasak ( özellikle asli sana)
2inci ceza hergün en az yarim saat tempolu yürüyüs
3ncü ceza hergün 2 bardak yesil cay icilecek
4üncü ceza bulasiklar elde yikanacak
5nci ceza cumaya kadar hergün 2 tane diyet yemek tarifi eklenecek
he 1.15 te kalktımbi bakınıyım dedim özlemcim nasılsın.....sudemcimm günaydın erkencisin bugün:)))
sen öyle san yemekten sonra yürüyoruz kocamla tempolubi bakınıyım dedim öğlen tenefüsündeyimde :::::))))
özlemcim nasılsın ..
sudemcim günaydın bugün erkencisin maşşş...
kızlar siz spor yapmıyosunuz değilmi bu dukanla beraber sporsuz nasıl gidiyo böyle kilolar valla size çok imreniyorum ama bende başlıycam bayram sonu....
süper
aslı sakın dıet tatlı atrıfı verme...
yemek bak dıkakrını cekerım..
he 1.15 te kalktım
sen öyle san yemekten sonra yürüyoruz kocamla tempolu
senın gibi toto büyütmüyoz
süper
he 1.15 te kalktım
süper
he 1.15 te kalktım
süper
he 1.15 te kalktım
sudem sende mi gitcen
sen bana msnini verir misin? dukanla ilgili biseyler olursa sorarim, sen benden dah abilgilisin.
özlemcım aslıya yemın ettir...cezalara hergun harfıyen uyacagına daır...4 hafta dır kılo alıyo olacak...
aslıya 1ceza da benden hergun 3 lıtra su içilecek...
kızlar gayet ciddi bi açıklama yapıcam şaka sanmayın...
aslı bu hafta kılo veremezse takımı bırakıcam...........
şakam yok aslı eğer yerınde sayar yada kılo vermessen 1 aydır kılo verdiremediğim canım arkadaşım için takımı bırakıcam.................
özelıne atıcam canım...
sabah nevle dukan konusunda baya konuştuk...
7. takıma bak sondan 2. ve3. sayfalarda nev de güzel araştırıyo...
bende ıondan çok şey öğrendim...
bu arda kızlar bi karar aldım size açıklıycam sakın şaka sanmayın....
aslı bu hafta kılo vermezse takımı bırakıcam.....kesın kararlıyım.....en yakın arkadaşıma bıle 1 aydır gram kılo verdiremıyorum....
takım 1. olmayı unuttu kaç zamandır....aslının bizi bu hafta zafere taşıması şart....
bu hafta en az 2 kılo verıp 71 olması lazım bence....
özlemcım cezana 3 lıtre suyu da ekle canım....
bıde aslıya yemın ettir...artık başka yolu kalmadı....yoksa bu takımı bırakıcam.....
sudemcimmmm canım vermek istemediğimi mi sanıyorsun aşkolsun ne demek takımı bırakıcam felan kız çok üzülürüm kahrımdan ölürüm bak bana öyle mesuliyet veriyonki tamm elimden geleni yapıcam ama gitmek filan yok tamam mı inşşş görürüm 71(((((((((((
pcm de sorun var yazdıklarım çok geç gidiyo çökmese bariii
özelıne atıcam canım...
aslı bu hafta kılo vermezse takımı bırakıcam.....kesın kararlıyım.....en yakın arkadaşıma bıle 1 aydır gram kılo verdiremıyorum....
takım 1. olmayı unuttu kaç zamandır....aslının bizi bu hafta zafere taşıması şart....
bıde aslıya yemın ettir...artık başka yolu kalmadı....yoksa bu takımı bırakıcam.....
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
Geçmişi oku oku oku bitiremedim.. Ama gördüğüm bazı mesajlar üzdü beni doğrusu.. anlıntı yapamadım ama hepinize teker teker yazıcam mesajımı..
Özlemcim..geçtiğimiz hafta birinci olmuşsun öncelikle bu başarın için tebrik ediyorum seni.. ayrıca listeyi va takımı çok iyi toparlamışsın canımonun içinde çok teşekkürler.. emeklerin için saol tatlım..
Sudemcim..sende güzel kilo vermişsin gözümden kaçmadı yani.. ayrıca takımımızı süper motive ediyorsun.içlerinde bir aslı var onada başka bi formül gerekiyo ne gaza geliyo bu hatun ne fırça ya...
Aslıcım güzel bacım ben bir umut 100 gr bile olsa kilo vermiş olmanı beklerken sen yağlarına yağ katmışsın inanamıyorum sana yaaaww..bişrde öyle ben gidecem falan filan yazmışsın.. Yapma lütfen biz hepimiz sen kilo ver diye çaba harcarkene sen böyle yaparsan olmaz.. Şimdi bir topla kendinii kenidne gel silkelen seni burdan zayıflamadan yollamam haberin olsun ama sen çaba göstermezsen bizim yapacak bişeyimiz kalmaz biliyorsun ..
Elif sena tatile gitmiş yan Türkiyeye gelmiş hoşgelmiş. 6 hafta yokmuş sanırım döndüğünde devam ederiz artık onunlada..
Kaçakçay canım sende işlerini haletmişsin sanırım zor bir süreç olmuş geçmiş olsun.. Bundan sonra daha sıkı sarıl buraya kalan kiloları hep beraber verelim inşallah..
Sehercim ayrılmak istemişsin oğlumla ilgilenmek istediğini yamışsın seni çok iyi anlıyorum ama ben seni tamamen gitmiş saymıyorum haberin ola vazgeçtiğin anda tekrar aramıza dönebilirsin tatlım.. Sana her zaman yerimiz var unutma canım.. İnşallah kısa zamanda toparlanır kaldığın yerden devam edersin bebişim :))
Aylin canım hoş geldin bu seferki gelişin kalıcıdır umarım.. Gerçi dukana başlamış ve güzelde kilo vermişsin canım azmin daim olsun .. Bol bol kilo vermeler..
Bal10 kuzum seninde mesajlarını gördüm ama sankim biraz az gibi geldi bana buraya gün içinde biraz daha fazla uğrarsan hepimiz için daha güzel olur..Motivasyon açısından..
Papatyam aynı şey senin içinde geçerli...
Perigül canım seninde az uğradığını görüyorum gerçi uğradığın zamanki paylaşımların ve kilo verme hızın çok güzel ama fırsat buldukça bize biraz daha takılmalısın..
Kızlar umarım unuttuğum atladığım arkadaşım yoktur ..
Bu arada takıma genel olarak söyleceklerimde var en başta kendim olmak üzere.. Kızlar motivasyon düşüklüğü bir takım için en tehlikeli durum biliyorsunuz eski 9. takım bu nedenle kapanmıştı.. 5. takım kapanmaktan döndü.. birilerinin bişeyleri eksik yapması başkalarını olumsuz etkiliyor. Mai varken disiplin vardı farkındasınız değilmi?? Disiplini biraz bırakınca ipin ucu kaçıveriyor.. bundan sonra sıkı takipteyim.. kural falan yok kimseyi hiçbir şey için zorlayamayız ama takıma yeterli zamanı ayırmayan,motivasyonu düşük en başta kendisi için çaba göstermeyen arkadaşlarımızı takip ediyor olucam sonuçlarıda zaman gösterecek..
Hadi bakalım herkese hayırlı haftalar kızlar... Bu hafta herkesten full performans bekliyorum..
innukcum ve diğer arkadaşlar herkese günaydın gece saat 1 lere kadar süren bir haftasonu yoğunluğundan sonra buradayım yoğunluktan dolayı giremedim ama heralde bundan sonra hiç giremicemm üzgünüm sizi yalnız bırakmakdan dolayı vede tam istikrarlı bir şekilde kilo veriyodum ama işte hayırlısı buymuş bir yandan da sevinçliyim çünkü HAMİLEYİMMMMMbu kiloyla nasıl olcak onuda bilmiyorum ama bebişim 5 kilo vermemi beklemiş 5 kilodan sonra hop geldi bakalım nasıl olcak
özelıne atıcam canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?