Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bi bakınıyım dedim öğlen tenefüsündeyimde :::::))))
özlemcim nasılsın ..
sudemcim günaydın bugün erkencisin maşşş...
kızlar siz spor yapmıyosunuz değilmi bu dukanla beraber sporsuz nasıl gidiyo böyle kilolar valla size çok imreniyorum ama bende başlıycam bayram sonu....

hayırlı olsun canım çok sevındım..
ama bence dıyetı bırakma doktor kontrolunde hem zayıflar hemde bebşini çok güzel beslersin...
dun şubat2012 annelerıne baktım.
16 haftada hıç kılo almamış olanlar hatta 1 kılo verenelr bile var...
sakın hamıleyım dıye yıyıp kılo alma bunun emzirmesı var varda var...
kılo vermeye devam et..

canım ben artık sıkıldım..
kısme ne yemek ğaylaşıyo,ne salata ne menu,,,
zaten hedefın %80 ını tamamlayan mezun oluyo.
200 gram daha verırsem mezun olabilirim.
aylardır bu takıma emek vermekten artık yoruldum...
tek taraflı olmuyo...
kılo versın dıye aslı ıcın kendımızı paralıyoz aslı kılo alıyo her hafta...demekkı boşa konuşuoyz faydalı olamıyoz....
bahane bahene bahane..
bence sana yemın ettirelim..
yemınını bozmazsın heralde...
kuran hocası olduğuna göre seni zayıf noktandan vuralım...
yemın etcen aslı karpuz bıle yemıycen...
git ordada 78 kılo ol gel alıştık zaten...
aslı 1 sne olacak eylulde sen bu takıma gelelı
verdıgın kıloya bak 11 ayda 8 kılo ayda 1 kılo bile değil....
ocak ayındakı kılon 75 8. aydayız...8 ayda verdıın kılo 2 kılo yanı 4 ayda 1 kılo verıyon aslı............
çok sevindim canım mevlam tamamına erdirsin sağlıklı sihhatli kucağına alırsın inşşşş...

darısı sudemciğimeeee inşalllllaaaaaaaaaaaaaaaaahh..:))
hayırlısıyla inşallah canım

yumurtayı 2 tane yesende
kepekle krep yapsan ekmek yemeyıp krep yesn
meyve suyu içmesen nolur.........??????

tamam canım

iyiyim bitanem sen nasilsin?
ben spor yapmiyorum ama isim cok yogun ve hareketli zaten...
karbonhidrat yemeyince gidiyor... insallah sende basarili olursun dukanla
sudemle ben herkesi dukanci yapiyoruz valla tek tek
mai baslatti biz devraldik...
bu arada mai banli görünüyor kizlar

süper
aslı sakın dıet tatlı atrıfı verme...
yemek bak dıkakrını cekerım..
bi bakınıyım dedim özlemcim nasılsın.....sudemcimm günaydın erkencisin bugün:)))
he 1.15 te kalktım
sen öyle san yemekten sonra yürüyoruz kocamla tempolu
senın gibi toto büyütmüyoz

sudem sende mi gitcen
sen bana msnini verir misin? dukanla ilgili biseyler olursa sorarim, sen benden dah abilgilisin.

özlemcım aslıya yemın ettir...cezalara hergun harfıyen uyacagına daır...4 hafta dır kılo alıyo olacak...
aslıya 1ceza da benden hergun 3 lıtra su içilecek...

kızlar gayet ciddi bi açıklama yapıcam şaka sanmayın...

aslı bu hafta kılo veremezse takımı bırakıcam...........
şakam yok aslı eğer yerınde sayar yada kılo vermessen 1 aydır kılo verdiremediğim canım arkadaşım için takımı bırakıcam.................

süper

he 1.15 te kalktım

sudemmmmmm demin beri bi taşlar geliyo yandan yandannn başıma feleğim şaştı haaa kız valla ben yaşlandım diyom sana metom.da yaşlı eritmiyo ne yesem kalıyo bünyemde 3 gündür wc ye çıkmamıştım
dün açlık otu aldım onunla çıktım :)))ben sizden daha çok istiyorum kilo vermeyi siz gençsinizdaha çabuk veriyonuz benim öyle olamıyo malesef sağolun var olunn benim için yaptıklarınızın hakkını nasıl öderim kız cezalarınız bile benim için ben daha ne diyeyimsiz görün işte ((

özlemcimm cezaların süper canım sudemden insaflısın yarım saat yürüycem bakalım inş..cumaya şu son aldığımı bari versem??

süper

he 1.15 te kalktım

sudemmmmmm demin beri bi taşlar geliyo yandan yandannn başıma feleğim şaştı haaa kız valla ben yaşlandım diyom sana metom.da yaşlı eritmiyo ne yesem kalıyo bünyemde 3 gündür wc ye çıkmamıştım
dün açlık otu aldım onunla çıktım :)))ben sizden daha çok istiyorum kilo vermeyi siz gençsinizdaha çabuk veriyonuz benim öyle olamıyo malesef sağolun var olunn benim için yaptıklarınızın hakkını nasıl öderim kız cezalarınız bile benim için ben daha ne diyeyimsiz görün işte ((

özlemcimm cezaların süper canım sudemden insaflısın yarım saat yürüycem bakalım inş..cumaya şu son aldığımı bari versem??

süper

he 1.15 te kalktım

süper

he 1.15 te kalktım

sudem sende mi gitcen
sen bana msnini verir misin? dukanla ilgili biseyler olursa sorarim, sen benden dah abilgilisin.

özelıne atıcam canım...
sabah nevle dukan konusunda baya konuştuk...
7. takıma bak sondan 2. ve3. sayfalarda nev de güzel araştırıyo...
bende ıondan çok şey öğrendim...

bu arda kızlar bi karar aldım size açıklıycam sakın şaka sanmayın....

aslı bu hafta kılo vermezse takımı bırakıcam.....kesın kararlıyım.....en yakın arkadaşıma bıle 1 aydır gram kılo verdiremıyorum....

takım 1. olmayı unuttu kaç zamandır....aslının bizi bu hafta zafere taşıması şart....
bu hafta en az 2 kılo verıp 71 olması lazım bence....

özlemcım cezana 3 lıtre suyu da ekle canım....
bıde aslıya yemın ettir...artık başka yolu kalmadı....yoksa bu takımı bırakıcam.....

aslı bişey sorcam mecbursak adetlıyken diş dolgusu ya da tedavisi yaptırabılır miyiz?

sudemcimmmm canım vermek istemediğimi mi sanıyorsun aşkolsun ne demek takımı bırakıcam felan kız çok üzülürüm kahrımdan ölürüm bak bana öyle mesuliyet veriyonki tamm elimden geleni yapıcam ama gitmek filan yok tamam mı inşşş görürüm 71 (((((((((((

pcm de sorun var yazdıklarım çok geç gidiyo çökmese bariii

aslicim sen cezalarini uygulayacagin söz veriyor musun?
bak sudemin takimdaki gelecegi senin elinde... bu hafta vermek zorundasin...

tamam tatlim bakarim yazdiklariniza. senide ekledim

sudem pizzam güzel oldu, ve asiri doyurcuydu. sabah bisey yiyemistim isten dolayi, aksamada bisey yiyemedim
hala tokum, patlicam sanki...

tsk ettim kaptan abla basarili olucam insallah.. azimliyim... bu hafta birinci oluruz benim sayemde belki

tebrik ederimm allah saglikli kucagina almayi nasip etsin

bu hafta oluruuuuz 1. merak etme seen

pek giremedim kizlarr komsumun temizligini aaptim 3 saat, bol bol terledim spor niyetine oldu iyi oldu

gelelim menüme:

sabah yok

öglen:

dukan köfte 2 tane (el avucum kadar büyük yaptim izgara yagsiz kiymadan)
dünden dukan yayla corbasi 1 kepce
=böylelikle 1,5 kasik yulaf kepegini tamamlamis oldum
2 salatalik tursusu

aksam:

300gr. Tavuk gögüsü Soganli tavada yaptim baharatladim
250gr. 0,1 Yogurt
1 kücük dilim Tavuk Salam, 0,2 Yagli

3 Litreden fazla Su
Spor: Temizlik 3 saat

kimse var mii :26:

bugun dolabimdan büyük gelen seyleri cikardim, cuvalladim. ALLAHIM böyle müthis bi duygu olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…