Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aslicim sen cezalarini uygulayacagin söz veriyor musun?
bak sudemin takimdaki gelecegi senin elinde... bu hafta vermek zorundasin...

yapıyorum canım sadece bulaşık kısmını yapamadım malesef çoktu bide dolabı boşalttım baktım namaz geçecek mecburen doldurdum makineye suyumu içtim yeşilçayımıda veeee lesliyle 3 mil yürüdüm şimdi duştan çıktım yatıyodumki size bi rapor vereyim dedim:)))
kimse var mii :26:

bugun dolabimdan büyük gelen seyleri cikardim, cuvalladim. ALLAHIM böyle müthis bi duygu olamaz

inş... bende atıcam bi zaman gelecek gerçi bollaştı çoğu eee 81 den indim ben durduğu anda pes ettim ibre yukarı doğru çıkmaya başlayınca açıkcası motivasyonum düşmüştü sizide etkilediğimi fark edemedim kızlar hakkınızı helal edin ama sudemin giderim demesi yeniden motivasyon sağladı istemiyorum gitmesini gerçi o artık zayıf bi bayan ama yinede burda olmasını istiyorum onun taşlamalarına alıştım ben biz ilk bu takıma gelenlerdeniz huyumuzu suyumuzu iyi biliyoz yani.....sudemmmmm bu hafta senin için kilo veriyom bak ama veremesemde gitmeeeeeeeeeeeee(((
haftayada kendim için vericem bayrama 70 le inşşşş... giricem

canlarımmm... hepicinize iyi gecelerr hayırlı sahurlarr..
yarın akşama doğru girebilirim o zamana kadar allaha emanet olun kendinize iyi bakınn:)))))

sudem pizzam güzel oldu, ve asiri doyurcuydu. sabah bisey yiyemistim isten dolayi, aksamada bisey yiyemedim
hala tokum, patlicam sanki...
dukan dıyet tarıflerıne ekledıgın pizza mı canım baktım dün...
tsk ettim kaptan abla basarili olucam insallah.. azimliyim... bu hafta birinci oluruz benim sayemde belki

tebrik ederimm allah saglikli kucagina almayi nasip etsin

bu hafta oluruuuuz 1. merak etme seen
hadı bakalım inş..
5 kılo verdın heralde...

kimse var mii :26:

bugun dolabimdan büyük gelen seyleri cikardim, cuvalladim. ALLAHIM böyle müthis bi duygu olamaz
ayy müthiş bi duygu ya....
almaya hiç niyetın yok o kıloları geri.
inş..ılerde hamıle felan oluncada almazsın...
herkesın hakkı var üzerınde kul hakkını yemezsın sanırım aslıııııııııııı

çok sağol güzel dileklerin için canm evt bu hafta kadın doğumcuya gidicem pzt de diyetisyen kontrolüm var devam etmeyi düşünüyorum zaten kilom normalden fazla iyice almak istemiyorum oyüzden diyetisyene devam edicem canm arada mutlaka uğrarım haberleri veririm size doğumdan ve emzirmeden sonra diyete devam ay buda tam benlik yaa

sudem abla 2.5kg gitti 3 günde. Cuma ne olacakk bakalim. 92 olur insallah

menüme 2 bardak soguk süt 1,5yagli ekleyin unuttum yazmaya

herkese günaydınnn,

kızlar dün ben hiç giremedim foruma siz nasıl girdiniz yaaaa, bakım mı ne varmış sürekli uyarı verdi. ofisten çıkana kadar kontrol ettim hep aynıydı. ee o saatlerde siz hep bişiler yazmışsınız nasıl oldu şaşırdımm yani :)

yaa ben mehteran takımı gibi ilerliyorum bu diyette 2 ileri bi geriii. hafta içi herşey iyi ama haftasonu olunca ipin ucu kaçıyor. pzrtes,den cumaya kadar sabahları hep müsli yedim ama haftasonu 5 günün acısını çıkardım eee olan oldu tabi sonra + ları gördüm tartıda. sizden tüyaoda alamıyorum takımın nerdeyse tamamına yakını dukan yapıyor. bende kendi çapımda bişiler yapmaya çalışıyorum iştee.

kızlar herkese tünaydın...
bugün hiç formumda değilim..benim minik tatilden geldiğimizden beri çok huysuz sürekli ağlıyor buynumdan kucağımdan inmiyor. dün gecce 2 de kalktı 5 e kadar oturduk haliyle sabahta kalkamadık.
dün birde regl oldum fenayım kızlar sanırım şişlik gitmiş o nedenle 1 kg kadar eksik çıktım yada aldığım ilaçlardanmıdır nedir bilemiyorum..

bu arada sudemcim yazdıklarını konusunda sonuna kadar haklısın bu takımda en eski sen ben ve aslı kaldık. Hedeflerimizede bişe kalmadı ama aslının bu şekilde azmini kaybetmesi ve tüm suçu metabolizmasına atmasına bende anlam veremiyorum..

Aslı bayramdan sonra dukana başlıycam demiş.. çok geç aslıcım çünkü bayramdan sonra bende sudem de burdan mezun olmuş olucaz..istersen sende bizimle birlikte mezun olursun istemezsen de sen bilirsin artık..bu başladım başlıycam la olmuyo farkındasın değil mi?

slm kızlar dışarı çıkıyodum bi bakınıyım dedim kim var kim yok kızlar hakkınızı helal edin valla elimden geleni yapıyorum bu hafta çok sıkı tutuyorum inşşş azcık da olsa gidecek bıktım bende aslında bi ileri 2 geri (((((

sahurda yediklerim
1dukan krep
haşlanmış yumurta
salata
azcıkta beyaz peynir
şekersiz çayyy

yani ben bu yediklerimle kilo veremezsem şimdi metobolizmaya atmayımda kime atayım suçuu innukcummm... söylermisin iftardan sonra yeşiyçay açlık otu içiyorum 2.5 lt altına düşmüyo suyum bide gün aşırı lesliyle yürüyorum başka napıyım söyleyin kızlarrr artık böylede veremezsem yine diyetisyene başlıycam herhalde

öğlen oldu daha kimseler uğramamışş, nerdesiniz yahuuu :):)

sudemm yatıyodur dahaa gece kuşu gece ayakta gündüz yatıyo o:)))diğer kızlarda gelir herhalde bende cüzlerim vardı onları bitrdim sabah beri annemle babama birer hatim yaptım hayırlı evladım ben yaaaaa:))

evet canım bende çok zor girdim dün bi acayiplik vardı hem girilmiyodu hemde bi yazdığım 3 tane çıkıyodu
sinir oldum nesfiti bende denedim ama hiç fayda etmedi sanki çünki çok tatlı severek yedim aslında hiçde bıkmazdım veremeyince bıraktım bide meyveliydi benimki resmen lokum vardı içinde nasıl kilo verdirecekse::::)))))

Allah kabul etsin canım..

şu açlıkotu dediğn şey ne aslı'cım ne için içiyosun ssen ?

evet canim o pizza, dün ondan baska bisey yemedim. cok tok tuttu.
ben hamile kalmayi düsünmüyorum cnm bi kac sene, pek cocuk delisi degilim, hatta bana kalsa hic cocuk istemiyorum

haftasonlari cok tehlikeli ya, kacamaga cok müsait. bende diyeti bozarsam anca haftasonlari bozuyorum nedense...

dett duymiyim bidahaa, cocuk olmadan olurmu hiic... 30 una gelmeden cocuk yaparsin iste... öyle deme... hayirlisi olsun de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…