aslicim sen cezalarini uygulayacagin söz veriyor musun?
bak sudemin takimdaki gelecegi senin elinde... bu hafta vermek zorundasin...
kimse var mii :26:
bugun dolabimdan büyük gelen seyleri cikardim, cuvalladim. ALLAHIM böyle müthis bi duygu olamaz
dukan dıyet tarıflerıne ekledıgın pizza mı canım baktım dün...sudem pizzam güzel oldu, ve asiri doyurcuydu. sabah bisey yiyemistim isten dolayi, aksamada bisey yiyemedim
hala tokum, patlicam sanki...
hadı bakalım inş..tsk ettim kaptan ablabasarili olucam insallah.. azimliyim... bu hafta birinci oluruz benim sayemde belki
tebrik ederimmallah saglikli kucagina almayi nasip etsin
bu hafta oluruuuuz 1. merak etme seen
ayy müthiş bi duygu ya....kimse var mii :26:
bugun dolabimdan büyük gelen seyleri cikardim, cuvalladim. ALLAHIM böyle müthis bi duygu olamaz
herkesın hakkı var üzerınde kul hakkını yemezsın sanırım aslııııııııııııyapıyorum canım sadece bulaşık kısmını yapamadım malesef çoktu bide dolabı boşalttım baktım namaz geçecek mecburen doldurdum makineye suyumu içtim yeşilçayımıda veeee lesliyle 3 mil yürüdüm şimdi duştan çıktım yatıyodumki size bi rapor vereyim dedim:)))
inş... bende atıcam bi zaman gelecek gerçi bollaştı çoğu eee 81 den indim ben durduğu anda pes ettim ibre yukarı doğru çıkmaya başlayınca açıkcası motivasyonum düşmüştü sizide etkilediğimi fark edemedim kızlar hakkınızı helal edin ama sudemin giderim demesi yeniden motivasyon sağladı istemiyorum gitmesini gerçi o artık zayıf bi bayan ama yinede burda olmasını istiyorum onun taşlamalarına alıştım ben biz ilk bu takıma gelenlerdeniz huyumuzu suyumuzu iyi biliyoz yani.....sudemmmmm bu hafta senin için kilo veriyom bak ama veremesemde gitmeeeeeeeeeeeee(((
haftayada kendim için vericem bayrama 70 le inşşşş... giricem
Harika bir haber canım buuuu.. çok çok sevindim senin adına allahım bebeğini hayırlarla kucağına almayı nasip eder inşallah :))
ayrılığın böylesi çok güzel walla perigülcüm çok sevindim. sen yine gel sohbete..bu arada diyetisyene mutlaka devam et o seni ve bebeğini en sağlıklı ve en güzel kiloda tutacaktır emin ol.. Doğumdan sonra kilo vermeye bekleriz..:81::81:
kiz korma bisey olmaz. aylinin demesi gibi hayati diyetle gectigi icin öyle oluyor
canim tebrik ederiim....
hayırlı olsun canım çok sevındım..
ama bence dıyetı bırakma doktor kontrolunde hem zayıflar hemde bebşini çok güzel beslersin...
dun şubat2012 annelerıne baktım.
16 haftada hıç kılo almamış olanlar hatta 1 kılo verenelr bile var...
sakın hamıleyım dıye yıyıp kılo alma bunun emzirmesı var varda var...
kılo vermeye devam et..
sağol canımcım kilo verme belki olmazda almamaya dikkat edicem şekerimm
tsk ettim kaptan ablabasarili olucam insallah.. azimliyim... bu hafta birinci oluruz benim sayemde belki
tebrik ederimmallah saglikli kucagina almayi nasip etsin
tşk edsrim canm amin inşallah
sudem abla 2.5kg gitti 3 günde. Cuma ne olacakk bakalim. 92 olur insallah
hadı bakalım cuma takımalrında derece yapacan desene.....
perigulcum ara ara haber et bize..
öğlen oldu daha kimseler uğramamışş, nerdesiniz yahuuu :):)
sudemm yatıyodur dahaa gece kuşu gece ayakta gündüz yatıyo o:)))diğer kızlarda gelir herhalde bende cüzlerim vardı onları bitrdim sabah beri annemle babama birer hatim yaptım hayırlı evladım ben yaaaaa:))
evet canım bende çok zor girdim dün bi acayiplik vardı hem girilmiyodu hemde bi yazdığım 3 tane çıkıyodu
sinir oldum nesfiti bende denedim ama hiç fayda etmedi sanki çünki çok tatlı severek yedim aslında hiçde bıkmazdım veremeyince bıraktım bide meyveliydi benimki resmen lokum vardı içinde nasıl kilo verdirecekse::::)))))
dukan dıyet tarıflerıne ekledıgın pizza mı canım baktım dün...
hadı bakalım inş..
5 kılo verdın heralde...
ayy müthiş bi duygu ya....
almaya hiç niyetın yok o kıloları geri.
inş..ılerde hamıle felan oluncada almazsın...
herkesın hakkı var üzerınde kul hakkını yemezsın sanırım aslıııııııııııı
herkese günaydınnn,
kızlar dün ben hiç giremedim foruma siz nasıl girdiniz yaaaa, bakım mı ne varmış sürekli uyarı verdi. ofisten çıkana kadar kontrol ettim hep aynıydı. ee o saatlerde siz hep bişiler yazmışsınız nasıl oldu şaşırdımm yani :)
yaa ben mehteran takımı gibi ilerliyorum bu diyette 2 ileri bi geriii. hafta içi herşey iyi ama haftasonu olunca ipin ucu kaçıyor. pzrtes,den cumaya kadar sabahları hep müsli yedim ama haftasonu 5 günün acısını çıkardım eee olan oldu tabi sonra + ları gördüm tartıda. sizden tüyaoda alamıyorum takımın nerdeyse tamamına yakını dukan yapıyor. bende kendi çapımda bişiler yapmaya çalışıyorum iştee.
evet canim o pizza, dün ondan baska bisey yemedim. cok tok tuttu.
ben hamile kalmayi düsünmüyorum cnm bi kac sene, pek cocuk delisi degilim, hatta bana kalsa hic cocuk istemiyorum
haftasonlari cok tehlikeli ya, kacamaga cok müsait. bende diyeti bozarsam anca haftasonlari bozuyorum nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?