Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlarr cok mutluyumm askima gidiyorum 1 ay görüsemedik... kavuscam simdi kardeslerimlede tanisicak
grsrz aksam

yaa kızlar sudem bugün hiç uğramadı farkındamısınız?
bu kadar süre uyuyacağını hiç sanmıyorum inşallah iyidir merak ettim şimdi hee..

çocuksuz olurmu hiç bence hemen değil belki ama bi ailenin olmazsa olmazı öyle deme sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat versin mevlam herkese aminnnnn

bu kadar süre uyuyacağını hiç sanmıyorum inşallah iyidir merak ettim şimdi hee..

bencede uyumaz bu saate belki iftara filan davetliyse erken gitmiştir umuyorum yaniinşşş. öyledir
ben bu kadar çabalarken bırakıp giderse saçını başını yolarım yoksaaa:)))

akşam menüm
knor çabuk çorba( kal. düşük diye yiycem sırf)
zeytinyağlı fasulye
salata
yoğurt

yorumları alıyım lütfennn???

dett duymiyim bidahaa, cocuk olmadan olurmu hiic... 30 una gelmeden cocuk yaparsin iste... öyle deme... hayirlisi olsun de..

niye olmasin cocuksuz yahu...
herkesin hayattan beklentileri farkli benim beklentilerimin arasinda cocuk yok maalesef... ileride fikrim degisir mi bilmem ama istemiyorum su an...

asli zeytinyaglu fasulye ne yahu fasulye iyide zeytinyag hec olmamis bacim...

aslicim cezalarin nasil gidiyor? hergün 2 diyet tarifi eklemeni rica etmistim hala bekliyorum :)
vaktin yok sanirim...bu arada papatyada cezali ama ugramadigi icin görmüyor tabi...

innukcum ÖM attim sana bakarsan sevinirim

sudem hala yoksun kuzum

aylin canikommmmmm... nasil gecti ask böceginle günün

bugun yediklerim:
sabah 2 tane sütlü kahve ictim
öglen az salatalikli bol sarimsakli yogun bi cacik, yanina tavuk gögsü yaptim tavada yagsiz... köri baharatliydi baya güzel olmus... sonra tavuk gögsünü parca pincik ettim, döner eti gibi oldu
aksama bisey yemedim... kilo vermem zayifladi bu hafta yine... bana hep böyle oluyor ya bi hafta cok iyi verirsem
öbür hafta veremiyorum nedense...
o yüzden daha cok dikkat etmem lazim, bide malum ay sonu kocisle bulusma var... azcik daha vereyim

bu arada sudemcim nerdesin hakikatten bugun, sensiz bos kaldi buralar :))

hastane işlerım vardı.
morelım atık biraz..
hamılelıgmde doktorun çok ıhmalı olmuş.
hangi dr gıtsem aynı şeyı söyledı..
bide üstüne bebek yaşamayınca..
bırazda kendımı suçlamaya başladım..
2. bi hastaney gıtmedım..
sıra beklemek istemedıgım için..
doktor ne derse ınandım..
arştırmalıydım ınanmamalıydım..
burda gecemı gunduuzmu sohbet ederek gecırıyorum..
oysakı cocugumun daha hamıleyken gelecegıunı tehlıkeye atmışım farkında degılmışım..
hamılelıkte bıle ben ona ıyı bıa nen olamazken dogurunca nasıl olucam..
yrd.doç. bı dr bugun tekrar erken dogum yapabılme ıhtımalım oldugunu ve bu sefer daha dıkkatlı olamma gerektıgını söyledı...
ben dieğrınde de çok dıkaktlıydım...
daha fazla nasıl dıkkatlı olabılirim..
hem çocuk istiyorum hemde yenıden bu sürecı göze alamıyorum..
bıde ıkız olması bıel tehlıkelı hamılelıgın...
allahım aklıma mukayet ol....

allah yardimcin olsun ablam üzülme hayirliysa saglikli geelecek bebegin insallah

özlem ablaa güzeldii :) gezdik orlari. Kayincosuylada iyi anlasti fotolar cekindik :) doyamadim tabiki... Ay rejimim bozuldu azzzicik bugün yaa... Olsun yarin kosu bandi yaparim ve dahada az yerim yarin olur biiter askum israr etti valla ya...

Menüm

sabah:

2 yumurta tavada
2 salatlikk tursusu
250gr yogurttan ayran

öglen:

300gr tavada soganli tavuk gögüsü

aksam askimla:

schinitzel 2 tane mantar soslu (dukan usulu degil tabiki)
cok az salata yanina
yannina patates kizartmasi koymuslar yemedim
kardesimden 1 kücük 3ken dilim pizza malesef...

45dk yürüyüs diyelim

3 bardak cola light
ve cok su icemedim

yarin menü daha iyi olcak pesss etmek yoook

Son düzenleme:

aslıcım menün gatey güzel ama bi kaç şey dikkatimi çekt benim şen şimdi bu yadıklarından ne kadar yedin öncelikle bu nokta çok önemli.. ikincisi sırf kalorisi düşük diye neden hazır çorba içiyorsun anlamadım hiç içmesen nolcak ki? yan illa çorba içmen gerekiyordu ve kal. düşük olduğu için mi tercih ettin yoksa içmesende olurdu ama kalorisi düşük diye mi içtin anlamadım??
menün güzel miktarlarınıda yazarsan sevinirim ayrıca bundan sonra bu şekilde olan yemeklerine önce çorba sonra salata sonra yoğurt en son ana yemek şeklinde yemeni rica edicem... faydasını göreceksin..

Sudemcim bebeğim ne kadar kendini üzme desemde elinden bişe gelmez biliyorum.. Ama kendini suçlama bitanem daha önceki hamileliğin ve bebeğini neden kaybettiğini tam olarak bilmiyorum.. Ama hayatta herkesin sınav olduğu bişeyler var inan..
Ama asla ben iyi bir anne olmamam diye düşünme hiç kimse çok iyi bir anne değil. Ama bir defa kötü bir durum yaşadın diye aynısı olacak diye bir sonuç yok.. Allah bilir ne olacağını bir dünya zenginliğini birde çocuğu ne zaman ve nasıl vereceğini allah biliyor canım. Bazı durumlarda doktorları da fazla büyütüyoruz gözümüzde. kısacası bitanem bu mübarek günlerde bol bol dua et, hayırlısını ve sağlıklısını dile Allahtan..
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla ve huzurla kavuşursun bebeğine canım.. Sana bol bol dua edicem..ama sakın kendini üzme ve canını sıkma sen çok iyi bir insansın ve çok iyi bir anne olacaksın..

slm kızlar hepinize günaydın

bu ne ya allah aşkına 2 gündür site bakımda yok onarımda ay sinir oldum heee

sabah:
1 kase nesfit

bundan sonra sıkı tutucam bu işi çook dikkat edicem

Kızlar slm herkese tekrar..
bugünden itibaren aramıza yeni katılacak arkadaşlarımız olacak.. bilginiz olsun..
ayrıca kızlar takımın gidişatının hayırlı olması açısından yeni ek kurallar olması gerektiğini düşünüyorum.
1. yeni kural..
1 takım üyesi eğer 3 hafta üst üste ceza alırsa (bu kilo veremediği yada kilo aldığı anlamına gelir) takımdan diskalifiye edilecek..
2. yeni kural..
Haftalık ceza alan takım üyelerinin 5 cezasından 1 tanesi 1 hafta boyunca hergün menüsünü ve uyguladığı cezaları yazmak.. bu şekilde takımın topiğine en az 5 mesaj yazmış olacak.. bu kuralı uygulamayan diskalifiye olacak.. ayrıca diğer takım üyeleri tarafından günlük menü ve ceza mesajları yorumlanacak..

3. kural..
3 gün üst üste haber vermeden takıma uğramayan ve geldiğinde gerçekten geçerli bir mazeret belirtmeyen takım üyeleri takımın ortak kararı ile diskalifiye olur.. İşlerin yoğun olması geçerli bir mazeret değildir arkadaşlar bilginize..
bu yeni bir kural değil daha öncede vardı ama uzun zamandır çok tolere edilmişti ama takımın çok boş kaldığını görüyorum bu nedenle tekrar devreye girmesinin hepimizin iyiliğine olduğunu düşünüyorum..

Umarımki bu kurallar takıma tekrar bir disiplin kazandırır.. Amacımız kilo vermekse hep beraber verelim.. Veremeyen arkadaşımızı motive edelim.. Ama bir kişi kendisi bunun için çaba göstermiyorsa zaten takımda olmasının bir anlamı yok diye düşünüyorum..

hepinize bol kilo vermeler arkadaşlar...

özlemcim fasulyeme azcık zeytin yağı koydum malesefki hiç yağsız nasıl olur hiç denemedim??

sudemcimm geçmiş için üzülmeyi bırak canım olan olmuş takdiri ilahi de geç. önemli olan bundan sonrası artık daha biliçlendin gerçekten her dr inanmamak lazım helede önemli bi operasyon geçireceksek ikinci bi dr fikri almak en doğrusu kötü düşünme bak benimde ilk çocuğum yaşamadı hemde sebepsiz yere ama arkasında sağlıklı sıhhatli 3 tane oldu seninde aynı olacak ben inanıyorum inş...bugünler hürmetine mevlam sana sağlıklı ve sıhhatlı hayırlı bi evlat verecek dualarım seninle canım..sen çok iyi bi anne olacaksın hemde üzülme olurmu:))

tmm kaptan ben kurallara uyarım inş.. bundan sonra şu bayramıda bi atlatalım artık tek hedefim ve çabam 68 görmek olacak ilk etapta

cezama gelince hergün lesliyle yürüyorum.. menümüde paylaşıyorum ..yeşilçayımı suyumuda içiyorum..
sadece bulaşık yıkıyamadım elde bu hafta çünki akşamla yatsı arası çok kısa bide camiye gidiyoruz teravih için çokkk zevkli oluyo kızlar gitmediyseniz mutlaka gidin ramazanın ayrı bi tadı oda..oyüzden zamanım olmuyo yıkamak için canımm

sahurda yediklerim

2 dil kepek ekmeğiyle yağsız tostt
1 azcık zeytinyağında yumurta
domates
salatalık
bol maydanoz
2 zeytin
1 ısırık muz

akşam yiyeceklerim
1 hurma
1 kase çorba (daha karar vermedin ne yapacağıma)
salata
buharda kabak haşlama üzerine sarımsaklı yoğurtla
azcık pide 1 dil ekmek kadar(
şimdilik böyle kızlarr görüşürüz mukabeleye gidiyorum öğlen sonu alışverişe gidip deniz eşyası alıcam tatil için bugünkü sporum bu olacak malesef..

sudem cim canım üzülme lütfen arkadaşlarında dediği gibi bu işler istemeyle olmuyor canım bazı şeyleri zamana bırkmak lzım kafaya taktıkca hiç olmuyor nasip kısmet allah tan hayırlısını dile canım inşallah kısa sürede sende kavuşursun istediğine ve sakın kendini suçlama bu sadece seni daha çok bunalıma ve stres de sokar canım

aslıcım shur menün güzel olmuş.. 1 ısırık muz olmasa da olurmuş farkındasın değil mi? birde zeytinyağında yumurta demişsin yine ne kadar zeytin yağında kaç yumurta aslıcım ? mesela ideal olanı 1 tatlı kaşığı zeytin yağında 2 yumurta dır ama bu durumda tost fazla kaçar..
ben sana yediklerinden olması gereken menüyü yazayım mı ?
1 tatlıkaşığı zeytinyağına güzelce 2 yumurta kırarsın yanına 2 dilimkepek ekmeğini yersin (burda fazladan peynirden kal. almamış oluyorsun)
domates
salatalık
bol maydonoz çok güzel
2 zeytin zeytin yağı ile yumurta yediğin için fazla olur onun yerine 1 kk kadar beyaz peynir yerdin muzu da hiç ısırmazdın al sana süper bir menü..

yada
kepekli ve yağsız tostunu yer..
yanına 1 tane yumurta haşlardın
2 zeytin
bol maydonoz
domates
salatalık
al işte buda çok güzle bir menü...

fazla olanları anlatabilmişimdir umarım...

merhabalarrrr. Iyi bir gün diliyorum herkese.
Kacamaksiz bir gün özellikle... Dün kacamagim oldugu icin atak evresini 10 gün yapacam yani pazartesi sebzeye baslicam...
Kosu bandina da cikacam

96 gösterdi sinir oldum

innuk anlasilmistir kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…