Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hadi bakalım aylincim senden bu cuma çok iyi performans bekliyoruz ona göre :))

ilk kez 1 saat kosu bandi yaptim. Yuppiii. Dus yapmaya gidiyorum su gibi oldum

allah yardimcin olsun ablam üzülme hayirliysa saglikli geelecek bebegin insallah

saolun kızlar..
desteğiniz için allah razı olsun...

Selamlar hanımlar,
bundan sonra bende sizinleyim inş.2,5 yaşında bir kızım var 1 yaşına girecek olan bir oğlum var,biyoloğum aynı zamanda atanamayan bir biyoloji öğretmeniyim,ev hanımıyım kısacabekarken 57 kilo idim hep,işi bırakınca 62 oldum sonra doğumlar derken en son 70-72 arası gidip geldi,bi kaç aydır dikkat ediyorum,66 civarıyım şimdi,2 ay sürecek bir diyete başladım bugün bakalım inş verebilirim.hedefim 55 olmak yada en azından 57 olmak.spora vaktim hiç kalmıyor ne yalan söyleyeyim anca evimin işini yemeğimi yapıyorum çocuklara oynuyorum akşam oluyor:78:29 yaşındayım,bir süredir 9.takımdaydım buraya transfer oldum,şimdilik aklıma gelenler bunlar,hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız inş.

Canım öncelikle hoşgeldin aramıza sefalar getirdin..
umarımburda bizimle birlikte hedefine ulaşırsın..

çok güzel anlatmışın canım sağoll 2. yazdığın gibi zaten menüm canım ben anlatamamışım galiba neyse artık çoktan eridiler bilee darısı bu geceye :)))))

hoş geldin canım aramızaa ben takımın en kilolularından en eskilerinden ve ennnn iradesiziyim :)))
ama yok bu hafta işi sıkı tutuyorum bakalım
sen maşş çok kilon yokmuş zaten yenide doğum yapmışsın sayılır allah bağışlasın canım çocuklarını:)))
bide yaşının avantajıyle çok çabuk verirsin inşşşş...hep beraber vericezz

cnm ALLAH yardimcin olsun... insan yasamadan anlayamaz böyle seyleri, o yüzden ne diyecegimide bilmiyorum acikcasi...

kalbimiz birmis cnm, bende tam bu konuya degincektim bugun. paylasim yapmayan, kilo alanlarla ilgili... iyi olmus bence kurallar...

cezalarinin hepsini uygulamiyorsun cnm, meyve yasakti muz yemisin...
diyet tarifleride paylasmadin hic...

kacamak hemen belli ediyor kendini demi cok gicik bi durum

hosgeldin tatlim aramiza

valla ben bugun kacamak yapmadim ama yapmis gibi hissediyorum kendimi... bilincli degildi en azindna
öglen alis veris merkezindeydik, bende disaridayken yemek yersek eger döner yiyorum anca
bu seferki dönerd eöyle yagliydi, yedim ama su an cok pismanim
döner nasil yagli oluyor ya hic anlamiyorum....

sabahta vanilyali light pudding yemistim ise giderken. bugun ki menümde bundan ibaret.

hoşbulduk aslı abla,yaşça büyüksün sanırım abla dememde sakınca var mı?inş vericez abla
hoşbulduk

ya az önce tvde bir program vardı,döner et serbest diyette dedi,kuru fasulye yiyin ama pilav yok,ekmek yok yanına dedi,dert etme yani menüyü

ya az önce tvde bir program vardı,döner et serbest diyette dedi,kuru fasulye yiyin ama pilav yok,ekmek yok yanına dedi,dert etme yani menüyü

bende sakinca görmemistim hic yemekte, ama hic bu kadar yagli olmamisti döner. sasirdim bu sefer
her zaman tavuk döner aliyordum, bu sefer normal döner eti istedim acaba ondan mi bilemedim.

neyse canim, sen ne diyeti yapiyorsun? bizim grubun cogunlugu dukanci...
sudem, aylin, ben, innuk....

tabiki diyebilirsin ne sakıncası olacak ben ablalığı seviyorumda burada yapamadım beni örnek almayın yanii:))37 yaşındayım tatlımm..

beyaz abla hosgeldin aramiza. Bol sans dilerim

özlem abla bazi dönerler cokk yagli oluyo malesefff. Tavuk sis döner salatasi yiyebilirdin. En yagsizi o ve doyurucuuu. Evet hemen belli ediyo kacamak...

O yüzden bugünkü menüm böyle olacak:

öglen: 2 dukan köfte, yesil cay
aksam: 1 haslanmis derisiz but, 300 gr soganli tavada tavuk gögsü
belki yatmadan 1b süt olabiilir

1 saat tempolu kosubandi yürüyüs 3.7 hizdan
3litre su olur rahat

kacamagi telafi etmis oldum mu?????

özlemcim yapmaya çalışıyorum canım şimdi lesliyle 3 mil yürüdüm iftardan önce aç karna iyi geldi valla
kızım muz yiyodu azcık ucundan tadına baktım yoksa yemiyorum(diyet tarifte inanki yemek yapmıyorum bu günlerde eşimde üst üste iş yemeğindeydi bende çorba salata yoğurt yedim hep bide yeşil fasulye az yiyince bitmiyooo yaa bide benden başka seven yok maleseff:))

ben bu diyete bugünb başladım burda kk da buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/450023-3-ayda-10-kilo-verdiren-diyet-listem.html
fena değil işte kendime uydurdum biraz,bakalım işe yarar inş.Dukanı bende düşündüm de kitabı okumam lazım,okumaya çok vaktim olmuyor ama bu diyet olmazsa onu yapıcam artık
tabiki diyebilirsin ne sakıncası olacak ben ablalığı seviyorumda burada yapamadım beni örnek almayın yanii:))37 yaşındayım tatlımm..
sağol ablam

hoşbulduk cnm,özlem abla yazmışssın ya,bi an bana dedin sandım :89:benim adım da özlem debu arada menü ve spor güze:81:

insallah cnm, yarin sabah tartida anlarsin telafi etmisin mi etmemisin mi:)
tavuk sis yoktu hayatim, centroya gittik. ordada malum dukana uygun bi dönerci var baska bisey yok.
sana bisey dicem orda Mc Chickende sakin sakin sakiiiiiiiiin bisey yeme
bugun yemegimden sac degil kil cikti. ölecektim mide bulantisindan...
sonra sivas dönerden döner aldim ( salak kafam yeme iste bisey)
oda asiri yagli cikti ya....
nyse... gecti artik, yarin sabah arti gösterirse tarti kafayi yerim

anliyorum hayatim, ama tarif eklemen icin illa yemek yapman gerekmiyor ki. diyet sitelerinden arastirip, begendigin tarifleri paylasabilirsin mesela...
hay masallah 3 mil süper cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…