merhabalarrrr. Iyi bir gün diliyorum herkese.
Kacamaksiz bir gün özellikle... Dün kacamagim oldugu icin atak evresini 10 gün yapacam yani pazartesi sebzeye baslicam...
Kosu bandina da cikacam
96 gösterdi sinir oldum
innuk anlasilmistir kaptan
kimse yok bari bende pazara gideyim
hadi bakalım aylincim senden bu cuma çok iyi performans bekliyoruz ona göre :))
allah yardimcin olsun ablamüzülme hayirliysa saglikli geelecek bebegin insallah
aslıcım menün gatey güzel ama bi kaç şey dikkatimi çekt benim şen şimdi bu yadıklarından ne kadar yedin öncelikle bu nokta çok önemli.. ikincisi sırf kalorisi düşük diye neden hazır çorba içiyorsun anlamadım hiç içmesen nolcak ki? yan illa çorba içmen gerekiyordu ve kal. düşük olduğu için mi tercih ettin yoksa içmesende olurdu ama kalorisi düşük diye mi içtin anlamadım??
menün güzel miktarlarınıda yazarsan sevinirim ayrıca bundan sonra bu şekilde olan yemeklerine önce çorba sonra salata sonra yoğurt en son ana yemek şeklinde yemeni rica edicem... faydasını göreceksin..
Sudemcim bebeğim ne kadar kendini üzme desemde elinden bişe gelmez biliyorum.. Ama kendini suçlama bitanem daha önceki hamileliğin ve bebeğini neden kaybettiğini tam olarak bilmiyorum.. Ama hayatta herkesin sınav olduğu bişeyler var inan..
Ama asla ben iyi bir anne olmamam diye düşünme hiç kimse çok iyi bir anne değil. Ama bir defa kötü bir durum yaşadın diye aynısı olacak diye bir sonuç yok.. Allah bilir ne olacağını bir dünya zenginliğini birde çocuğu ne zaman ve nasıl vereceğini allah biliyor canım. Bazı durumlarda doktorları da fazla büyütüyoruz gözümüzde. kısacası bitanem bu mübarek günlerde bol bol dua et, hayırlısını ve sağlıklısını dile Allahtan..
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla ve huzurla kavuşursun bebeğine canım.. Sana bol bol dua edicem..ama sakın kendini üzme ve canını sıkma sen çok iyi bir insansın ve çok iyi bir anne olacaksın..
özlemcim fasulyeme azcık zeytin yağı koydum malesefki hiç yağsız nasıl olur hiç denemedim??
sudemcimm geçmiş için üzülmeyi bırak canım olan olmuş takdiri ilahi de geç. önemli olan bundan sonrası artık daha biliçlendin gerçekten her dr inanmamak lazım helede önemli bi operasyon geçireceksek ikinci bi dr fikri almak en doğrusu kötü düşünme bak benimde ilk çocuğum yaşamadı hemde sebepsiz yere ama arkasında sağlıklı sıhhatli 3 tane oldu seninde aynı olacak ben inanıyorum inş...bugünler hürmetine mevlam sana sağlıklı ve sıhhatlı hayırlı bi evlat verecek dualarım seninle canım..sen çok iyi bi anne olacaksın hemde üzülme olurmu:))
tmm kaptan ben kurallara uyarım inş.. bundan sonra şu bayramıda bi atlatalım artık tek hedefim ve çabam 68 görmek olacak ilk etapta
cezama gelince hergün lesliyle yürüyorum.. menümüde paylaşıyorum ..yeşilçayımı suyumuda içiyorum..
sadece bulaşık yıkıyamadım elde bu hafta çünki akşamla yatsı arası çok kısa bide camiye gidiyoruz teravih için çokkk zevkli oluyo kızlar gitmediyseniz mutlaka gidin ramazanın ayrı bi tadı oda..oyüzden zamanım olmuyo yıkamak için canımm
saolun kızlar..sudem cim canım üzülme lütfen arkadaşlarında dediği gibi bu işler istemeyle olmuyor canım bazı şeyleri zamana bırkmak lzım kafaya taktıkca hiç olmuyor nasip kısmet allah tan hayırlısını dile canım inşallah kısa sürede sende kavuşursun istediğine ve sakın kendini suçlama bu sadece seni daha çok bunalıma ve stres de sokar canım
Selamlar hanımlar,
bundan sonra bende sizinleyim inş.2,5 yaşında bir kızım var 1 yaşına girecek olan bir oğlum var,biyoloğum aynı zamanda atanamayan bir biyoloji öğretmeniyim,ev hanımıyım kısacabekarken 57 kilo idim hep,işi bırakınca 62 oldum sonra doğumlar derken en son 70-72 arası gidip geldi,bi kaç aydır dikkat ediyorum,66 civarıyım şimdi,2 ay sürecek bir diyete başladım bugün bakalım inş verebilirim.hedefim 55 olmak yada en azından 57 olmak.spora vaktim hiç kalmıyor ne yalan söyleyeyim anca evimin işini yemeğimi yapıyorum çocuklara oynuyorum akşam oluyor:78:29 yaşındayım,bir süredir 9.takımdaydım buraya transfer oldum,şimdilik aklıma gelenler bunlar,hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız inş.
Canım öncelikle hoşgeldin aramıza sefalar getirdin..
umarımburda bizimle birlikte hedefine ulaşırsın..
aslıcım shur menün güzel olmuş.. 1 ısırık muz olmasa da olurmuş farkındasın değil mi? birde zeytinyağında yumurta demişsin yine ne kadar zeytin yağında kaç yumurta aslıcım ? mesela ideal olanı 1 tatlı kaşığı zeytin yağında 2 yumurta dır ama bu durumda tost fazla kaçar..
ben sana yediklerinden olması gereken menüyü yazayım mı ?
1 tatlıkaşığı zeytinyağına güzelce 2 yumurta kırarsın yanına 2 dilimkepek ekmeğini yersin (burda fazladan peynirden kal. almamış oluyorsun)
domates
salatalık
bol maydonoz çok güzel
2 zeytin zeytin yağı ile yumurta yediğin için fazla olur onun yerine 1 kk kadar beyaz peynir yerdin muzu da hiç ısırmazdın al sana süper bir menü..
yada
kepekli ve yağsız tostunu yer..
yanına 1 tane yumurta haşlardın
2 zeytin
bol maydonoz
domates
salatalık
al işte buda çok güzle bir menü...
fazla olanları anlatabilmişimdir umarım...
Selamlar hanımlar,
bundan sonra bende sizinleyim inş.2,5 yaşında bir kızım var 1 yaşına girecek olan bir oğlum var,biyoloğum aynı zamanda atanamayan bir biyoloji öğretmeniyim,ev hanımıyım kısacabekarken 57 kilo idim hep,işi bırakınca 62 oldum sonra doğumlar derken en son 70-72 arası gidip geldi,bi kaç aydır dikkat ediyorum,66 civarıyım şimdi,2 ay sürecek bir diyete başladım bugün bakalım inş verebilirim.hedefim 55 olmak yada en azından 57 olmak.spora vaktim hiç kalmıyor ne yalan söyleyeyim anca evimin işini yemeğimi yapıyorum çocuklara oynuyorum akşam oluyor:78:29 yaşındayım,bir süredir 9.takımdaydım buraya transfer oldum,şimdilik aklıma gelenler bunlar,hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız inş.
hastane işlerım vardı.
morelım atık biraz..
hamılelıgmde doktorun çok ıhmalı olmuş.
hangi dr gıtsem aynı şeyı söyledı..
bide üstüne bebek yaşamayınca..
bırazda kendımı suçlamaya başladım..
2. bi hastaney gıtmedım..
sıra beklemek istemedıgım için..
doktor ne derse ınandım..
arştırmalıydım ınanmamalıydım..
burda gecemı gunduuzmu sohbet ederek gecırıyorum..
oysakı cocugumun daha hamıleyken gelecegıunı tehlıkeye atmışım farkında degılmışım..
hamılelıkte bıle ben ona ıyı bıa nen olamazken dogurunca nasıl olucam..
yrd.doç. bı dr bugun tekrar erken dogum yapabılme ıhtımalım oldugunu ve bu sefer daha dıkkatlı olamma gerektıgını söyledı...
ben dieğrınde de çok dıkaktlıydım...
daha fazla nasıl dıkkatlı olabılirim..
hem çocuk istiyorum hemde yenıden bu sürecı göze alamıyorum..
bıde ıkız olması bıel tehlıkelı hamılelıgın...
allahım aklıma mukayet ol....
Kızlar slm herkese tekrar..
bugünden itibaren aramıza yeni katılacak arkadaşlarımız olacak.. bilginiz olsun..
ayrıca kızlar takımın gidişatının hayırlı olması açısından yeni ek kurallar olması gerektiğini düşünüyorum.
1. yeni kural..
1 takım üyesi eğer 3 hafta üst üste ceza alırsa (bu kilo veremediği yada kilo aldığı anlamına gelir) takımdan diskalifiye edilecek..
2. yeni kural..
Haftalık ceza alan takım üyelerinin 5 cezasından 1 tanesi 1 hafta boyunca hergün menüsünü ve uyguladığı cezaları yazmak.. bu şekilde takımın topiğine en az 5 mesaj yazmış olacak.. bu kuralı uygulamayan diskalifiye olacak.. ayrıca diğer takım üyeleri tarafından günlük menü ve ceza mesajları yorumlanacak..
3. kural..
3 gün üst üste haber vermeden takıma uğramayan ve geldiğinde gerçekten geçerli bir mazeret belirtmeyen takım üyeleri takımın ortak kararı ile diskalifiye olur.. İşlerin yoğun olması geçerli bir mazeret değildir arkadaşlar bilginize..
bu yeni bir kural değil daha öncede vardı ama uzun zamandır çok tolere edilmişti ama takımın çok boş kaldığını görüyorum bu nedenle tekrar devreye girmesinin hepimizin iyiliğine olduğunu düşünüyorum..
Umarımki bu kurallar takıma tekrar bir disiplin kazandırır.. Amacımız kilo vermekse hep beraber verelim.. Veremeyen arkadaşımızı motive edelim.. Ama bir kişi kendisi bunun için çaba göstermiyorsa zaten takımda olmasının bir anlamı yok diye düşünüyorum..
hepinize bol kilo vermeler arkadaşlar...
özlemcim fasulyeme azcık zeytin yağı koydum malesefki hiç yağsız nasıl olur hiç denemedim??
sudemcimm geçmiş için üzülmeyi bırak canım olan olmuş takdiri ilahi de geç. önemli olan bundan sonrası artık daha biliçlendin gerçekten her dr inanmamak lazım helede önemli bi operasyon geçireceksek ikinci bi dr fikri almak en doğrusu kötü düşünme bak benimde ilk çocuğum yaşamadı hemde sebepsiz yere ama arkasında sağlıklı sıhhatli 3 tane oldu seninde aynı olacak ben inanıyorum inş...bugünler hürmetine mevlam sana sağlıklı ve sıhhatlı hayırlı bi evlat verecek dualarım seninle canım..sen çok iyi bi anne olacaksın hemde üzülme olurmu:))
tmm kaptan ben kurallara uyarım inş.. bundan sonra şu bayramıda bi atlatalım artık tek hedefim ve çabam 68 görmek olacak ilk etapta
cezama gelince hergün lesliyle yürüyorum.. menümüde paylaşıyorum ..yeşilçayımı suyumuda içiyorum..
sadece bulaşık yıkıyamadım elde bu hafta çünki akşamla yatsı arası çok kısa bide camiye gidiyoruz teravih için çokkk zevkli oluyo kızlar gitmediyseniz mutlaka gidin ramazanın ayrı bi tadı oda..oyüzden zamanım olmuyo yıkamak için canımm
merhabalarrrr. Iyi bir gün diliyorum herkese.
Kacamaksiz bir gün özellikle... Dün kacamagim oldugu icin atak evresini 10 gün yapacam yani pazartesi sebzeye baslicam...
Kosu bandina da cikacam
96 gösterdi sinir oldum
innuk anlasilmistir kaptan
Selamlar hanımlar,
hoşbulduk aslı abla,yaşça büyüksün sanırım abla dememde sakınca var mı?inş vericez ablaçok güzel anlatmışın canım sağoll 2. yazdığın gibi zaten menüm canım ben anlatamamışım galiba neyse artık çoktan eridiler bilee darısı bu geceye :)))))
hoş geldin canım aramızaa ben takımın en kilolularından en eskilerinden ve ennnn iradesiziyim :)))
ama yok bu hafta işi sıkı tutuyorum bakalım
sen maşş çok kilon yokmuş zaten yenide doğum yapmışsın sayılır allah bağışlasın canım çocuklarını:)))
bide yaşının avantajıyle çok çabuk verirsin inşşşş...hep beraber vericezz
hoşbuldukcnm ALLAH yardimcin olsun... insan yasamadan anlayamaz böyle seyleri, o yüzden ne diyecegimide bilmiyorum acikcasi...
kalbimiz birmis cnm, bende tam bu konuya degincektim bugun. paylasim yapmayan, kilo alanlarla ilgili... iyi olmus bence kurallar...
cezalarinin hepsini uygulamiyorsun cnm, meyve yasakti muz yemisin...
diyet tarifleride paylasmadin hic...
kacamak hemen belli ediyor kendini demi cok gicik bi durum
hosgeldin tatlim aramiza
valla ben bugun kacamak yapmadim ama yapmis gibi hissediyorum kendimi... bilincli degildi en azindna
öglen alis veris merkezindeydik, bende disaridayken yemek yersek eger döner yiyorum anca
bu seferki dönerd eöyle yagliydi, yedim ama su an cok pismanim
döner nasil yagli oluyor ya hic anlamiyorum....
sabahta vanilyali light pudding yemistim ise giderken. bugun ki menümde bundan ibaret.
ya az önce tvde bir program vardı,döner et serbest diyette dedi,kuru fasulye yiyin ama pilav yok,ekmek yok yanına dedi,dert etme yani menüyü
hoşbulduk aslı abla,yaşça büyüksün sanırım abla dememde sakınca var mı?inş vericez abla
hoşbulduk
ya az önce tvde bir program vardı,döner et serbest diyette dedi,kuru fasulye yiyin ama pilav yok,ekmek yok yanına dedi,dert etme yani menüyü
cnm ALLAH yardimcin olsun... insan yasamadan anlayamaz böyle seyleri, o yüzden ne diyecegimide bilmiyorum acikcasi...
kalbimiz birmis cnm, bende tam bu konuya degincektim bugun. paylasim yapmayan, kilo alanlarla ilgili... iyi olmus bence kurallar...
cezalarinin hepsini uygulamiyorsun cnm, meyve yasakti muz yemisin...
diyet tarifleride paylasmadin hic...
kacamak hemen belli ediyor kendini demi cok gicik bi durum
hosgeldin tatlim aramiza
ben bu diyete bugünb başladım burda kk da buldumbende sakinca görmemistim hic yemekte, ama hic bu kadar yagli olmamisti döner. sasirdim bu sefer
her zaman tavuk döner aliyordum, bu sefer normal döner eti istedim acaba ondan mi bilemedim.
neyse canim, sen ne diyeti yapiyorsun? bizim grubun cogunlugu dukanci...
sudem, aylin, ben, innuk....
sağol ablamtabiki diyebilirsin ne sakıncası olacak ben ablalığı seviyorumda burada yapamadım beni örnek almayın yanii:))37 yaşındayım tatlımm..
beyaz abla hosgeldin aramiza. Bol sans dilerim
özlem abla bazi dönerler cokk yagli oluyo malesefff. Tavuk sis döner salatasi yiyebilirdin. En yagsizi o ve doyurucuuu. Evet hemen belli ediyo kacamak...
O yüzden bugünkü menüm böyle olacak:
öglen: 2 dukan köfte, yesil cay
aksam: 1 haslanmis derisiz but, 300 gr soganli tavada tavuk gögsü
belki yatmadan 1b süt olabiilir
1 saat tempolu kosubandi yürüyüs 3.7 hizdan
3litre su olur rahat
kacamagi telafi etmis oldum mu?????
beyaz abla hosgeldin aramiza. Bol sans dilerim
özlem abla bazi dönerler cokk yagli oluyo malesefff. Tavuk sis döner salatasi yiyebilirdin. En yagsizi o ve doyurucuuu. Evet hemen belli ediyo kacamak...
O yüzden bugünkü menüm böyle olacak:
öglen: 2 dukan köfte, yesil cay
aksam: 1 haslanmis derisiz but, 300 gr soganli tavada tavuk gögsü
belki yatmadan 1b süt olabiilir
1 saat tempolu kosubandi yürüyüs 3.7 hizdan
3litre su olur rahat
kacamagi telafi etmis oldum mu?????
özlemcim yapmaya çalışıyorum canım şimdi lesliyle 3 mil yürüdüm iftardan önce aç karna iyi geldi valla
kızım muz yiyodu azcık ucundan tadına baktım yoksa yemiyorum(diyet tarifte inanki yemek yapmıyorum bu günlerde eşimde üst üste iş yemeğindeydi bende çorba salata yoğurt yedim hep bide yeşil fasulye az yiyince bitmiyooo yaa bide benden başka seven yok maleseff:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?