- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
aaa beyaz adasim cikti :) ne hos...
aramiza girmek isteyen
17.08.2011 çarşamba günkü menüm
sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak yarım yağlı süt
2 dilim domates
1/2 kk peynir
ara:
2 bardak su
2 ceviz
1 hurma
öğle:
ufak bir porsiyon yoğyrtlu mantı yağsız
bol domates ve salatalık
ara:
1 galeta
yarım bardak yarım yağlı süt
ara:
5-6 çubuk kraker
2 hurma (çok acıktığım için 2.arayı yaptım)
akşam:
5-6 yk yağsız taze fasulye
közde biber,patlıcan,domates salatası
toplamda 2 lt su içmişimdir yada yatana kadar olur,sporum yok,1 saat yürüyüş yaptım.annemdeyim fırsatım oldu yapmaya.öğle yemeği olmadı ama idare edelim,adapte olmaya çalışıyorum diyete
bende sevindim valla adaşımın olmasına,şimdi özlem deyince hangimiz üstüne alınacak
çok az yedim kendimle guru duyuyorummmm
yarım tabak fasulye
1 por. salata
1 kase cacık
1 bardaklıght gazoz spordan sonra yemek yenmiyo gerçekten keşke hep yapabilsem(
kızlar yinede veremezsem diye korkuyorum yarın tartıya çıkamıycam korkudan(((
tamam özlemcim,suyu 3 lt ye çıkarayım,ramazana kadar öyleydi zaten de ramazanda düzenim bozuldu,dün regl oldum,normal yeme düzenine geçmeye çalışıyorum.canim diyet icin 2 litre su az... biraz daha icmeye calis bence....
zaten "normal" beslenirken 2- 2.5 litre öneriyor doktorlar, diyetteyken daha cok icmek zorundayiz...
onun disinda menü fena degil. diyeti tam bilmedigim icin tam yorum yapamicam gerci...
innukcan daha iyi yorumlar
tamam özlemcim,suyu 3 lt ye çıkarayım,ramazana kadar öyleydi zaten de ramazanda düzenim bozuldu,dün regl oldum,normal yeme düzenine geçmeye çalışıyorum.
evet çok az yemişssin,maşallah ablam:81::81::81::81:çok az yedim kendimle guru duyuyorummmm
yarım tabak fasulye
1 por. salata
1 kase cacık
1 bardaklıght gazoz spordan sonra yemek yenmiyo gerçekten keşke hep yapabilsem(
kızlar yinede veremezsem diye korkuyorum yarın tartıya çıkamıycam korkudan(((
tmm anlaştık:90::90::90::90::90:ben özlem1 sen özlem2 ol emi
:
ah su basa bela regldiyet düsmani.
ben günde 3 litre su, yarim litre yesil cay, yarim litrede mate cay iciyorum
yesil cayin cok faydasini gördüm.
bi kac haftadir sürekli yesil cay icin diyorum, millet bikacak benden artik :78:
bu arada avatarina bayildim ya gördükce gülesim geliyor, diyetten önceki halim
toplamda kaç kilo verdin özlemcim,yeşil çay içiyordum önceleri 2 kupa,onu da bıraktım başlayayım bari
canim ben haziranin 10 gibi katildim takima, o zamanlar 97 kiloydum... 94 kiloya kadar kalori diyeti yaptim, sonra dukana gectim temmuz basi...
dukana basladigimda 92-94 falandim, simdi 80 kiloyum.
ic canim ic... hele reglken... ben 2 kupayi arka arkaya iciyorum, acaip ödem söküyor o zaman...
herkese hayırlı akşamlar kzılar,annem kızmadan gideyim,çocukları başıma bıraktın diye kızar şimdizaten düştü diye gelmiştim,yürüyüş yaprken düşmüş başıbnı çarpmış dikiş falan atmışlar off of,neyse,öptüm sizi yarın görrürüşüz
ah su basa bela regldiyet düsmani.
ben günde 3 litre su, yarim litre yesil cay, yarim litrede mate cay iciyorum
yesil cayin cok faydasini gördüm.
bi kac haftadir sürekli yesil cay icin diyorum, millet bikacak benden artik :78:
bu arada avatarina bayildim ya gördükce gülesim geliyor, diyetten önceki halim
herkese hayırlı akşamlar kzılar,annem kızmadan gideyim,çocukları başıma bıraktın diye kızar şimdizaten düştü diye gelmiştim,yürüyüş yaprken düşmüş başıbnı çarpmış dikiş falan atmışlar off of,neyse,öptüm sizi yarın görrürüşüz
ben de araniza katiliyorum arkadaslar yarin sabah tartilicam. hedefim 50 kilo...cabucak mezun olmam lazim bebek yapamak istiyoruuummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?