Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

17.08.2011 çarşamba günkü menüm

sabah:

2 dilim kepekli ekmek
1 bardak yarım yağlı süt
2 dilim domates
1/2 kk peynir

ara:

2 bardak su
2 ceviz
1 hurma

öğle:

ufak bir porsiyon yoğyrtlu mantı yağsız
bol domates ve salatalık

ara:

1 galeta
yarım bardak yarım yağlı süt

ara:

5-6 çubuk kraker
2 hurma (çok acıktığım için 2.arayı yaptım)

akşam:

5-6 yk yağsız taze fasulye
közde biber,patlıcan,domates salatası

toplamda 2 lt su içmişimdir yada yatana kadar olur,sporum yok,1 saat yürüyüş yaptım.annemdeyim fırsatım oldu yapmaya.öğle yemeği olmadı ama idare edelim,adapte olmaya çalışıyorum diyete

çok az yedim kendimle guru duyuyorummmm

yarım tabak fasulye
1 por. salata
1 kase cacık
1 bardaklıght gazoz spordan sonra yemek yenmiyo gerçekten keşke hep yapabilsem(
kızlar yinede veremezsem diye korkuyorum yarın tartıya çıkamıycam korkudan (((

canim diyet icin 2 litre su az... biraz daha icmeye calis bence....
zaten "normal" beslenirken 2- 2.5 litre öneriyor doktorlar, diyetteyken daha cok icmek zorundayiz...
onun disinda menü fena degil. diyeti tam bilmedigim icin tam yorum yapamicam gerci...
innukcan daha iyi yorumlar

bende sevindim valla adaşımın olmasına,şimdi özlem deyince hangimiz üstüne alınacak

ben özlem1 sen özlem2 ol emi

canim asma suratini... insallah vericeksin... veremezsende sana zoraki dukan uygulaticaz

tamam özlemcim,suyu 3 lt ye çıkarayım,ramazana kadar öyleydi zaten de ramazanda düzenim bozuldu,dün regl oldum,normal yeme düzenine geçmeye çalışıyorum.

tamam özlemcim,suyu 3 lt ye çıkarayım,ramazana kadar öyleydi zaten de ramazanda düzenim bozuldu,dün regl oldum,normal yeme düzenine geçmeye çalışıyorum.

ah su basa bela regl diyet düsmani.
ben günde 3 litre su, yarim litre yesil cay, yarim litrede mate cay iciyorum
yesil cayin cok faydasini gördüm.
bi kac haftadir sürekli yesil cay icin diyorum, millet bikacak benden artik :78:
bu arada avatarina bayildim ya gördükce gülesim geliyor, diyetten önceki halim

evet çok az yemişssin,maşallah ablam:81::81::81::81:
ben özlem1 sen özlem2 ol emi

:
tmm anlaştık:90::90::90::90::90:

toplamda kaç kilo verdin özlemcim,yeşil çay içiyordum önceleri 2 kupa,onu da bıraktım başlayayım bari

toplamda kaç kilo verdin özlemcim,yeşil çay içiyordum önceleri 2 kupa,onu da bıraktım başlayayım bari

canim ben haziranin 10 gibi katildim takima, o zamanlar 97 kiloydum... 94 kiloya kadar kalori diyeti yaptim, sonra dukana gectim temmuz basi...
dukana basladigimda 92-94 falandim, simdi 80 kiloyum.

ic canim ic... hele reglken... ben 2 kupayi arka arkaya iciyorum, acaip ödem söküyor o zaman...

ay maşallah cnm ya dukanla çok iyi vermişssin,tebrik ederim,şu bi,r ay listedeki diyeti deneyeceğim kilo veririsem devam ederim ,olmazsa bana dukan kitabı alırız,yardım edersiniz sizde:)

herkese hayırlı akşamlar kzılar,annem kızmadan gideyim,çocukları başıma bıraktın diye kızar şimdizaten düştü diye gelmiştim,yürüyüş yaprken düşmüş başıbnı çarpmış dikiş falan atmışlar off of,neyse,öptüm sizi yarın görrürüşüz

geçmiş olsun canım anneciğine görüşürüzz...

menüme 100gr 3,5yagli yogurt ve 1 tatli kasigi yulaf kepegi ekledim... yemem lazimdi
yogurtum kalmamis az yagli, almam lazim.

ay hangi mr. chicken????? bizim burdakimi? hic girmiyom valla nadir gidiyorum zentruma.. ve orasi pahali, dönerciye girerim daha iyi...

bende bayildim o avatara hahaha

özlem 1 naber
özlem 2 bol sans

yesil cay iceyim bari

canım annene çok geçmiş olssun.. yarın görüşür dah çok sohbet ederiz inşallah bugün ben pek yetişemedim..

Herkese iyi akşamlar bayanlar...
Benim yaramaz bu günlerde çok fene tepemden inmiyor dersem yeridir.. Sabahtan beri sayfam hep açık gidip gelip bakıyorum tam bişe yazcam geliyor elimden tutup içeri götürüyor.. Saat 4 gibi aldım parka götürdüm 1,5 saat parkta oynadı yetmedi eve geldik 1 saatte balkonda oynadı, iki kaşık yemek yesin diye evin içinde sırtımda turlar attık vee niyayet 10 dk önce uyudu..
Şimdi de eşim gelir eli kulağında çıkmam lazım o yüzden..
bugün yine 5 gün 5 kilo fiyetine başladım 1 gün bitti bütün gün patates yedim mideme oturdu resmen bakalım yarına fark edcekmi..
herkes kendine iyi baksın yarın görüşürüz..

ben de araniza katiliyorum arkadaslar yarin sabah tartilicam. hedefim 50 kilo...cabucak mezun olmam lazim bebek yapamak istiyoruuummmmm

annene cok gecmis olsun canim

ben de araniza katiliyorum arkadaslar yarin sabah tartilicam. hedefim 50 kilo...cabucak mezun olmam lazim bebek yapamak istiyoruuummmmm

hosgeldin tatlim aramiza.
önce bi kendini tanit bakalim, kimsin, kimlerdensin, kilon kac, boyun kac, ne diyeti yapmayi düsünüyorsun :)

Beyazımm nasılsın canım

Ay özledim seni Annenin yanına mı gittin, annene mi geldi? annenin saglıgındaki son durum nedir?

beyazcım çok doğru bi yerdesin inşallah. özlem zaten geçen hafta 1. oldu. sudemde dukanda üstaddır gözümde. ben ya 1 ya 13 diyordum 13 erken davrandı oraya geçtik. ama ben buraya önceden de gelir giderdim şimide gelicem innuk izin verirse. özlem (thirty özlem)açık yeşilçay aldım bugün 3 bardağa 3 tatlı kaşığı kadar koydum biraz acı oldu. acaba çok mu kaynattım.fokur fokur kaynatıyo musun yoksa kaynamış suda bekletiyomusun çayı.midem gurul gurul fena etki ettti hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…