Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cnm ALLAH yardimcin olsun... insan yasamadan anlayamaz böyle seyleri, o yüzden ne diyecegimide bilmiyorum acikcasi...
saol canım..
hayat her zaman farklı bişey sunuyor bize...
hepside ımtıhan...

ayy canım utandım şimdi bunları duyunca...
halbukı ben hedefe yakınım dıye şımardıydım...
ve bu hafta kılo vereceğimi hiç sanmıyorum...
yınede saol 4 kılo 900 gramı dukanla vermeyı becerdıgım ıcın bana bunu layık görmuşsun....

nev trıpto özlem ve bütün dukancıalrın dıkkatine...
calsıyum ve magnezyum testıni yaptırdım değerlerım ıyı çıktı...
her gun sebze ve proteın ağırlıklı besleniyorum...
24 gun dukan sonrası değerlerım ıyı cıktı..
bıraz daha kılo versın eşimde tahlıllerını yaptırcak
bu arada eşim 88 lerı gördü maş.. 96 larda başlamıştı 26 temmuzda

bu arada yenı gelen beyaz ve yenılık hoşgeldınız....

Son düzenleme:

ayyy çok sveindim vitamin kullanıyordun değil mi? şu suda eriyenlerden kullnıyorum ben uygun mu sence? kızz 100 gr da benden hediye olsun 5 kilo vermek kolay mı? tabi ki benim gibi yavaş kilo veren birisi için aylarr alırr. maşallah canım yaa ben test filan yaptırmadım bayramdan sonra yaptırayım bakalım kolstrolün nasıl peki? senin bu mesajını kopyalayabillri miyim? telif hakkı istemzsin demi?

kız vitamın felan hiçbişey içmedım..
nevle konuştuk...
saç dökülmesınden çinkodan vs bahsetti
süt içsekte yeterlı calsıyum olmuyo..
magnezyum depolarını eritıyo dıyınce tırstım..
gittim dr. aproteın agırlıklı dıyet yaptım magnezyum ve calsıyum degerlerıme baktırmak istiyom dedım..
sonuç çıkmış baktım bugun degerler ıyı..
ama ben atagı 4 gun yaptım..
seyırıde her gun hem sebze hem et yıyom ...dukandakı gıbı bıgun et dıger gun et ve sebze yapmıyom..
bıde hedefe vardım dıye sımarıklıktan arada kaçamagımda oluyo ya da tahıllı ekmek götürebılıyom...
ama tabı kılo vermem kaçamak dolayısıyla baya baya yavaşladı...
kolestrol sormuşsun...
onu yaptırmadım ama benım yuksek degıldı zaten şubatta yaptırdım hazıranda yaptırdım ıyıydı..
şubatta 75 kıloydum hazıranda 71 felandım ...

Son düzenleme:

ayyy darısı ban inşallah 10.kilomu görürüm. kaçamak derken. mesela sucuk kaçamak mı sence? yada sebzeleri yağsız çiğ mi yiyosun yoksa yemek şeklinde olunca kaçamak mı oluyo. kitabı tekrar oksam iyi olacak sanırım. ben pek sebze yemiyorum şimdilik. bayramdan sonra düzenli 1+1 yapcam ama şimdi ucunu tutamam kilo alırım diye korkuyorum bayramda biraz daha zayıf olmak istiyorum ama az zaman kaldı zaten daha da pek değişmez sanırımm

sucuk yaglı oldugu için kaçamak bence..
ama kıtapta yuzde 10 a kadar yaglı ürünler alınıyo dıye hatırlıyom..
ama ben markete gııdnce yuzde 10 yaglıysa almıyorum canım...sutü bıle 0.01 yaglı yada yagsız tukeıtyom,
peynırı yagı azltılmış yada diet,
yogurdu lıght...
benım kaçamaklarım mesela tahıllı ekmek,
kabızlık için nev lıght cartedor dondurma ıkı kaşık demişti onu yedım mesela,
yıne kabızlık için kuru kayısı yemek bunalr kaçamak,
yemekte havuç bezelye yedım bunlar kaçamak canım,
yaglı kaşar yedım kaçamak...
canım zaten 10 kıloya yakın vermışsın sımdı daha rahat verırsın...

hoşgeldin canım aramıza, inşallah hedefine bian önce ulaşırsın. çocuklarınıda allah bağışlasın tatlım.

ben de araniza katiliyorum arkadaslar yarin sabah tartilicam. hedefim 50 kilo...cabucak mezun olmam lazim bebek yapamak istiyoruuummmmm

yenilik sende hoşgeldin... hedefin 50 kiloymuş, boyun kaç bilmiyorum ama az değil mi canım yaaa :):)

hepinize günaydın arkadaşlarr..

kusura bakmayın dün hiç giremedim. cenazemiz vardı teyzemin eşi vefat etti kallp krizi geçirmiş gece sahurda haber geldi. daha 46 yaşındaydı, ölüm hepimiz için ama genç olunca insan biraz daha fazla üzülüyor. teyzemde henüz 41 yaşında 3 çocukla bi başına kaldı. en büyük oğlu cizrede asker 4-5 günü kalmıştı terhisine. birliğine haber verdiler ama komutanları yollayamayız tek başına konvoyla çıkmaları lazım en erken 1 haftada gelir demiş çocuğun haberi yok daha.

Kızlar herkese günaydın bu sabah yine tartı beni ihya etti valla.. tatilde aldığım kilolardan son 500 gr kaldı onuda yarına kadar gönderebilirmiyim bilmiyorum ama en azından takımı ne kadar az olumsuz etkilersen o kadar iyi olacak kanaatimdeyim..

Gece yine ben uyurken muhabbetler edilmiş yarından itibaren bende başlıyorum oruca tekrar gece yetişirsem size bende uğrar sohbet ederim

ben de araniza katiliyorum arkadaslar yarin sabah tartilicam. hedefim 50 kilo...cabucak mezun olmam lazim bebek yapamak istiyoruuummmmm

canım hoşgeldin takıma sen sanırım ilk defa katılıyorsun..
öncelikle yarışmanın genel kuralı olarak 1 haftalık deneme süren var 1 hafta boyunca bol paylaşımda bulunursan sonraki cuma listeye girmiş olucaksın..her hafta düzenli bildirim yapmamız gerekiyor..
takımına hergün o günkü menünü , sporunu vs. ni yazıyorsun onun haricinde günlük hayattan sohbetler ediyoruz..
bunun dışında takımımızın kuralı gereği her hafta takımın birincisi takımda kilo almış veya kilo verememiş diğer takım üyelerine cezalar veriyor. 3 hafta üst üste ceza alan diskalifiye oluyor..
bunun dışında takıma 3 gün izinsiz ve mazeretsiz uğramayanda diskalifiye oluyor..
şimdilik aklıma gelenler bunlar hayırlı ve bol kilo vermeler.,
İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya ulaşır ve bebeğine kavuşursun :))

izin vermek ne demek hayatm gelin herzaman bekleriz..Bizde sizden ne öğrenirsek kar bizim için paylaşalım ki incecik olalım dimi...

Canım başınız saolsun çok üzüldüm.. Allah kalanlara sağlık ve hayırlı ömürler versin inşallah..İnsan genç ölümlere tanımasa bile üzülüyor ki birde yakının olunca daha kötü..Allahsabırlar versin. Oğluna ayrı üzüldüm yaa allah başka acı göstermesin..

amin innuk'cum. teyzem perişan halde onu görünce insan ölene başka geride kalana başka üzülüyor. 3 erkek çocukla kaldı kadın, çocukların tam deli çağları en küçüğü lise 2 ye gidiyor normalde zaptedemiyordu şimdi hali ne olur bilemiyorum.

Allah yardımcısı olsun canım Teyzenin ama inan babası olmayan erkek çocuklar bir farklı oluyo etrafında çok var başta ailemde erkek kardeşim,eşim,teyzemin oğlu hepsine bakıyorumda ayrı br sorumluluk sahibi oluyorlar.. İnşallah senin teyzenin çocuklarınada Allah o hidayeti verir hepsi hayatlarını kurtarırlar..

Son düzenleme:
mrb innuk..galiba takım kaptanı sensin..ben 9. takımdan hepbera...boş yeriniz varsa sizin takıma geçmek istiyorum..huzursuzluktan bıktım

BASINIZ SAGOLSUN...sozler anlamsiz kaliyor canim gercekten...hayat devam edecek tabi Allah sabirlar versin

arkadaslarim ben dukan diyetinde karar verdim. bu sabah 60kilo geldim. 10 kilo vermem lazim boyum fena sayilmaz 1.70 ama 52 kilolardan 8 ayda bu kiloya ciktim tamamen is stresiyle...buzdolabi canavari gibi geciyordu gunler...dun aksam bile buzdolabinda yasadim yaaaaaa:84: aranizda dukan diyeti yapanlariniz var mi....malum ben yeni uye oldugum icin gecmisi o kadar kolay okuyup bitiremedim

bal10'cum seni kalori sayımından tanıyorum...başınız sağolsun canım..45-50 yaş civarı erkeklerde kalp krizi riski yüksek maalesefAllah mekanını cennet etsin inş.

BASINIZ SAGOLSUN...sozler anlamsiz kaliyor canim gercekten...hayat devam edecek tabi Allah sabirlar versin

amin canım saol.

dukana başladıysan, tam yerindesin bizim takımda dukancılar epey var. onlar sana yardımcı olurlar merak etme.

bal10'cum seni kalori sayımından tanıyorum...başınız sağolsun canım..45-50 yaş civarı erkeklerde kalp krizi riski yüksek maalesefAllah mekanını cennet etsin inş.

çok saol hepbera. ani ölümler çok sarsıyor insanı. Sözler yetersiz kalıyor, tek sığınak dua etmek.

mrb innuk..galiba takım kaptanı sensin..ben 9. takımdan hepbera...boş yeriniz varsa sizin takıma geçmek istiyorum..huzursuzluktan bıktım

Merhaba canım hoşgeldin.. şu anda 1 kişilik yerimiz şöyle var.. bir arkadaşımız 6 hafta burada olmayacak izinli, seni onun yerine alalım. o dönene kadarda zaten sudem ve ben mezun olmuş olucaz inşallah, o zaman onada yer açılmış olucak. Bu durumda hoş geldin sende takımımıza..

basiniz sagolsunn cok üzüldüm

abla ben aliniyorum saniyodum yarin listeye

dukancilar sorum olacakkkk! :

seyir evresini okuyorum su an...

Siz nasil yapiyorsunuz?

1/1 mi, 2/7 mi, 5/5 mi???

2/7 basen ve selulit olan bayanlar icin diyo ama 5/5 daha hizli verdiriyomus ama 20gün icinde öbür gruplara yetisiyormussun

hangiisini yapayim bilemedim ya

sudem özlem1 siz ne yapiyosunuz?

balcım başınız sağolsun mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versinn inş...ölüm gençte olsa yaşlıda olsa çok zor en büyük imtihan mevlam kazanamayacağımız imtihana tabi tutmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…