Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar nasılsınız ben bugün çok halsizim yaaa((
sabah beri yemeğimi yaptımbirazdan dışarı çıkıcam akşama anca iftara yakın gelirim gelir gelmez tartılıp söylerim sabah tartılmadım inşşşş.. tartı yüzümü güldürür bakalım dua edin banaa:))

innukcum tebrik ederim valla nerdeyse tatilde aldığın kilolar gitmiş naptın da gitti kaç kilo almıştın ki
menünüzü paylaşın diyorsunda senin menünü göremiyorum benn geleli sahurda senin dediğin gibi yedim bugün

vazgeçilmezim yağsız kepekli tost
bol söğüş maydanoz
1 haşlama yumurta
azcık peynir
1 kasede yoğurt

akşamki menüm
yarım kase tarhana çorba
1 pors.fırında köfte
yine fırında az yağlı sebze ızgara
ayran

görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınnn

geçmiş olsun canım anneciğine görüşürüzz...
çok sağol ablam
bende bayildim o avatara hahaha

özlem 1 naber
özlem 2 bol sans

yesil cay iceyim bari
sağol aylincim
canım annene çok geçmiş olssun.. yarın görüşür dah çok sohbet ederiz inşallah bugün ben pek yetişemedim..
çok sağol kaptan,inş güzel muhabbetlerimiz olur,mezun olupta ayrılmak nasip olur inş aranızdan
innuk çok iyi kilo vermişssin,sende dukancı mısın? nasıl verdin kilolarını bak merak ettim şimdi.aslında dukana başlamak isterim ama yulaf kepeği falan bulup alamam ben ya,netten zaten alışveriş yapmıyorum,ilk iş önce kitap alınmalı,bi süre elimdeki diyeti yapayım da olmadı acil duıkana başlarım artık
ben de araniza katiliyorum arkadaslar yarin sabah tartilicam. hedefim 50 kilo...cabucak mezun olmam lazim bebek yapamak istiyoruuummmmm
hoşgeldin yenilik,bende yeniyim senin gibi
annene cok gecmis olsun canim

hosgeldin tatlim aramiza.
önce bi kendini tanit bakalim, kimsin, kimlerdensin, kilon kac, boyun kac, ne diyeti yapmayi düsünüyorsun :)
sağol özlemcim
Beyazımm nasılsın canım

Ay özledim seni Annenin yanına mı gittin, annene mi geldi? annenin saglıgındaki son durum nedir?
iyiyim mutemmm,valla benmde özledim seni ya,alışmışım kızz,bewn annemdeyim cnm,bi kaç gün oldu,bugün evime geçicem cnm,anenm daha iyi,baş ağrısı geçti en azından,baya derin olmuş yarası,Verilmiş sadakası varmış,Allah korumuş valla,sağol cnm sorduğun için.
hoşgeldin triptofann,ay çok zölemişim sizi ben ya,mutlu oldum görünce,gel cnm arada,bende uğrarım size:)
hoşbulduk

selam kızlar .bu ara diete konusunda pek başarılı olamıyorum midemden dolayıda biliyorsunuz bazı ilaçlar kullanmaya başladım.3 gündür de su pek içmiyorum dışarda işlerim vardı elime su şişesi alıp dolaşamadım malum oruçtayız artık ondanmı ilaçlardanmı bilmem ödem oldu bende ellerim ayaklarım fena şiştiler. bu haftayı ve önümüzdeki haftayı es geçmek istiyorum ben bayramdan sonraki haftaya bildirime başlayabilirim ancak .çünki 3 günde nerdeyse 2 kilo farketti bende bu sabah 67,6 çıktım e doğru değil bu kilom malum. ödem için çay vs de içemiyorum ilaçlar bitene kadar bitkisel şeylerde kullanamıyacağım.artık bana 2 hafta izin verirsiniz yemeklerime hem dikkat etmeye çalışıyorum hemde mideden dolayı yasak olan şeyler var baya o nedenle karışığım bu ara patates yemekle meşgulüm genelde (((

bu hafta ve önümüzdeki hafta bildirimde ben bildirim yapmayacağım ama bayramdan sonra başlıcam bildirime yine o zamana dek ilaçlar da biter gerçi 2 kademe ilaca geçicem ama bakarız artık ben yine arada girer bakarım size ok

KAPTAAANNNNNNNNNNNN duy sesimiii :))

çocuklar hiç durmuyor,sonra uğrarım yine,bugün evime geçicem inş,akşam eşimişn pc de dersi var uğrayamam sanırım,ilk boşlukta burdayım:80:akşam menümü paylaşırım.

Canım bizim takımın nerdeyse yarısı dukancı..
şu an aktif olarak devam eden thirtyfour, sudem ve aylin var.. bende kararsızım tekrar başlasam mı başlamasam mı diye.. ama yarın itibariyle başlıycam galiba ayy yine kararsız kaldım hee..

abla ben aliniyorum saniyodum yarin listeye
aylincim sen yarın listeye alınıyorsun zatenn.. geçen hafta 1. haftandı listede değildin bu hafta listedesin ok canım sorun yok. zaten yeni gelen ilk cumasında bildirim yapıyorki başlangıç kilosu olarak yazılıyor ok canım..

canım sen 1+1 yap en kolay o çünkü.. 5+5 den farkı yok 20 günden fazla süreceği için zaten aradaki fark bu süreçte kapanıyormuş kitap öyle diyordu.. Sen 1+1 yap ki sıkılma.. Özlemde 1+1 yapıyor sudem tam bilmiyom ama galiba o da 1+1 yapıyordur.

Valla aslıcım geldiğim günün hemen ertesi sabahı tartıldığımda 60,1 gördüm yuhh dedim.. Ama nasıl bir şişlik vardı birde tatilde reglim gelmesin diye ilaç falan kullanmıştım onu bıraktım birde üzerine regli oldum 1,5 kilo zaten öyle gitti.. Ödem attım yani.. Kalan kiloyuda geldiğimden beri sık sık ama az az yiyerek verdim, dünde sadece patates rejimi yaptım az önce bozdum bu tek besin hiç bana göre deell yapamıyorum ben..
Netica olarak yarın sabah bu sabah tartıldığım kiloyu yazcam çünkü bugün oruç değilim ve gece sahura kalkcam için sabahta tartılamam ondan yani.. Kısacası bana tatilin maliyeti + 300 gr oldu malesef...

Ben yarından itibaren tekrar dukanamı başlasam bilemedim eğer benimle başlarsan gel birlikte yapalım beraber şurda kalmış 5-6 kilo verelim gitsin be aslı hee nediyon bak eylülde tam bir yılımız olcak ayıp bize beaaa

Son düzenleme:

dukan zor bi diyet galiba...önceki takımdan da deneyen arkadaşlar vardı..pek uygulayamadılar..

aylincim bu yazdıklarının hepsi olur..
yani saf protein günlerinde atak dönimdeki gib besleniyorsun..
protein+sebze günlerinde ise yazdığım seide sadece sebze ile yapılmış yemekte yiyebilirsin yada kıyma et tavuk vs. ile beraber hazırlanmış sebzede yiyebilirsin sonuç olarak önemli olan yasak olanları yemek örn. sebzelerden patates, bezelye yasak.. havuçta sanırım ya pişmiş yada çiğ tüketiliyor belli bir sınırı var..
onun dışında
közlenmiş patlıcan yoğurt ok,
taze fasülye ok ama zeytin yağı katma ben onu tüm malzemeleri bir tencereye doğrayıp yapıyordum yağsız yani kavurmadan..
kıymalı yumurta ok
fırında kaşarlı mantar ok ama kaşar light olsun yani yağ oranı 10 u geçmeyen kaşar olucak..
fırında kabak tarifin ok ama patates olmasın içinde..
umarım yeteri kadar açıklayabilmişimdir..

Son düzenleme:
dukan zor bi diyet galiba...önceki takımdan da deneyen arkadaşlar vardı..pek uygulayamadılar..

yok canımaslında zor bir diyet değil eğer kitabı okursan kolayca yapabiliyorsun ama kitap olmadan çok karışık geliyor insana elinin altında kitap varsa açıp baklıyorsun sorun kalmıyo..

SÜPERRRRRRRRRR cok sevindimm , anladim anladim
tamam yüzde 10 yag gecmicek... yag katmadan kiymayi nasil kavuracam ben? kiymali soganli kabak yemegini de cok severim ben...
yada kiymali pirasa yemegi... ???

SÜPERRRRRRRRRR cok sevindimm , anladim anladim
tamam yüzde 10 yag gecmicek... yag katmadan kiymayi nasil kavuracam ben? kiymali soganli kabak yemegini de cok severim ben...
yada kiymali pirasa yemegi... ???

azıcık su eklersen yağsız olur bu iş:)....ben yemek yaparken soğana az su ekliyorum.pişmiş-kavrulmuş arası bişey oluyo..yemek piştikten sonra istiyorsam yağ ve tuz ekliyorum...

azıcık su eklersen yağsız olur bu iş:)....ben yemek yaparken soğana az su ekliyorum.pişmiş-kavrulmuş arası bişey oluyo..yemek piştikten sonra istiyorsam yağ ve tuz ekliyorum...

anladim olmustur bu is

ay ay ay kimler gelmis, arada ugra kiz buraya, nese getiriyorsun :)

ee süper cnm cok sevindim. bende 2 hafta sonra tekrar bi kan kontrölüne gideyim, hem guatrama baktiririm...

canim basiniz saolsun. inan sanki ben yazmisim msji. benimde arkadasimin babasi vefat etmisti gecen ay, yazmistim buraya belki hatirlarsiniz.
oda 46-47 yaslarindaydi ve kalp krizi gecirdi, 3 tanede cocugu var
canim arkadasimda perisan oldu...

mrb innuk..galiba takım kaptanı sensin..ben 9. takımdan hepbera...boş yeriniz varsa sizin takıma geçmek istiyorum..huzursuzluktan bıktım

hosgeldin cnm, 9 takim dagildi resmen... herkes kacti

papatyacim cok gecmis olsun, sagligina kavusunca bol bol paylasim bekliyoruz bu günlerin telafisi olarak :)

canim yag kullanma... veremezsin kilo... yagdan vazgec. ben teflon tava ve tencere aldim kendime. yagsizda gayet iyi oluyor hersey, hic yapismiyor...

canim hic zor degil, o kadar kolay ve rahat bi diyet ki...

kız o zaman beni Allah söyletti diyelim:)...inşallah o kiloya inersin..

ayy yoook 50 kim ben kim, hem 50 kilo yakismaz bana, kemik olurum 70 yetiyor bana

ayy ben hep 1 tatli kasigi kullaniyordum yag, tavuk gögsünü yaparken tavada... 3 gündür tüüüh
neyse pazara kadar yag yoook tmm teflon var bizde orda kavururum kiymayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…