evime geldimmmmmmm
çocuklar yolda uyudu,koydum beşeiklerine,evi toplamam lazım,ev talan olmuş,mutfak ve salon berbatt,eşim geleceğimizi bilmiyordu yoksa az da olsa toplardı,bi el atayım,bakalım yemek yapmaya zaman kalcak mı?
başınız saolsun çok üzüldüm ya...hepinize günaydın arkadaşlarr..
kusura bakmayın dün hiç giremedim. cenazemiz vardıteyzemin eşi vefat etti kallp krizi geçirmiş gece sahurda haber geldi. daha 46 yaşındaydı, ölüm hepimiz için ama genç olunca insan biraz daha fazla üzülüyor. teyzemde henüz 41 yaşında 3 çocukla bi başına kaldı. en büyük oğlu cizrede asker 4-5 günü kalmıştı terhisine. birliğine haber verdiler ama komutanları yollayamayız tek başına konvoyla çıkmaları lazım en erken 1 haftada gelir demiş çocuğun haberi yok daha.
kız sen manken misin?arkadaslarim ben dukan diyetinde karar verdim. bu sabah 60kilo geldim. 10 kilo vermem lazimboyum fena sayilmaz 1.70 ama 52 kilolardan 8 ayda bu kiloya ciktim tamamen is stresiyle...buzdolabi canavari gibi geciyordu gunler...dun aksam bile buzdolabinda yasadim yaaaaaa:84: aranizda dukan diyeti yapanlariniz var mi....malum ben yeni uye oldugum icin gecmisi o kadar kolay okuyup bitiremedim
canım ben oruç tuttuğum için 1+1 yapmam gerekır ama yapmıyorum..dukancilar sorum olacakkkk! :
seyir evresini okuyorum su an...
Siz nasil yapiyorsunuz?
1/1 mi, 2/7 mi, 5/5 mi???
2/7 basen ve selulit olan bayanlar icin diyo ama 5/5 daha hizli verdiriyomus ama 20gün icinde öbür gruplara yetisiyormussun
hangiisini yapayim bilemedim ya
sudem özlem1 siz ne yapiyosunuz?
canım sen sağlıgına bak..selam kızlar .bu ara diete konusunda pek başarılı olamıyorum midemden dolayıda biliyorsunuz bazı ilaçlar kullanmaya başladım.3 gündür de su pek içmiyorum dışarda işlerim vardı elime su şişesi alıp dolaşamadım malum oruçtayız artık ondanmı ilaçlardanmı bilmem ödem oldu bende ellerim ayaklarım fena şiştiler. bu haftayı ve önümüzdeki haftayı es geçmek istiyorum ben bayramdan sonraki haftaya bildirime başlayabilirim ancak .çünki 3 günde nerdeyse 2 kilo farketti bende bu sabah 67,6 çıktım e doğru değil bu kilom malum. ödem için çay vs de içemiyorum ilaçlar bitene kadar bitkisel şeylerde kullanamıyacağım.artık bana 2 hafta izin verirsiniz yemeklerime hem dikkat etmeye çalışıyorum hemde mideden dolayı yasak olan şeyler var baya o nedenle karışığım bu ara patates yemekle meşgulüm genelde(((
bu hafta ve önümüzdeki hafta bildirimde ben bildirim yapmayacağım ama bayramdan sonra başlıcam bildirime yine o zamana dek ilaçlar da biter gerçi 2 kademe ilaca geçicem ama bakarız artık ben yine arada girer bakarım size ok
KAPTAAANNNNNNNNNNNN duy sesimiii :))
hoşgeldin...burası hayırlı olsun hakkında...innuk teşekkür ederim.ayrıca takımdaki tüm arkadaşlara merhaba..
teflon tavada peçeteye 1 damla yag damlatıp peçeteyı tavaya süreceksın ben hep öyle yapıyom süper oluyo..SÜPERRRRRRRRRRcok sevindimm , anladim anladim
tamam yüzde 10 yag gecmicek... yag katmadan kiymayi nasil kavuracam ben? kiymali soganli kabak yemegini de cok severim ben...
yada kiymali pirasa yemegi... ???
ayy yoook 50 kim ben kim, hem 50 kilo yakismaz bana, kemik olurum70 yetiyor bana
ayy ben hep 1 tatli kasigi kullaniyordum yag, tavuk gögsünü yaparken tavada... 3 gündür tüüüh
neyse pazara kadar yag yoooktmm teflon var bizde orda kavururum kiymayi
canim sen netten film indiriyodun dimi( yalnismi hatirliyom yoksa)ınnuk ne zaman mezun olucaz...
hedefın yuzde 80 ını de ulaşsan mezun oluyosun ya..
sen kaçta mezun olucan 52 ye kadar direnecen mi?
canım bence % 10 bile kulanma..
bizim aldığımız dıet ürünlerdekı yag oaranı okadar azki...
süt te felan ya % sıfır yada %0.01
o yüzden mumkun odugunca yagı minımuma ındır..
hızlı kılo verırsın böylece..
slm kızlarrr gece mrb diyim dedim ama site bakımdaydı.sizleri çoookkkkk özledim ben yaaaaa.inş herşey yolundadır.şööle bi göz attım ama ayrıntılı okuyamadım.
sudem değerlerin iyi çıkmış sevindim güzelim.
bal10 başın sağolsun güzelim çok zor teyzen için.
takıma yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlarr...
innukcum dönmüş hoşgeldin balımmm.bakıorum tatil kilolarını da vermişsin ne güzel...
şimdi iftar hazırlığı yapıcam gece yine girerim kızlarrr sizleri seviyorummm görüşürüüüüzzzz.....
ınnuk ne zaman mezun olucaz...
hedefın yuzde 80 ını de ulaşsan mezun oluyosun ya..
sen kaçta mezun olucan 52 ye kadar direnecen mi?
ThirtyFour,Sudem;canlarım 1.3 kg vermişim atakta,15 gün önce de yarım atak yapıp 1 kg vermiştim;işte atakta toplamda 2.3 kg vermiş oldum.Yarın seyire geçiyorum kısmetse.Öpüyorum kocaman sizleriiiiii
özletiyon kendını ama..slm kızlarrr gece mrb diyim dedim ama site bakımdaydı.sizleri çoookkkkk özledim ben yaaaaa.inş herşey yolundadır.şööle bi göz attım ama ayrıntılı okuyamadım.
sudem değerlerin iyi çıkmış sevindim güzelim.
bal10 başın sağolsun güzelim çok zor teyzen için.
takıma yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlarr...
innukcum dönmüş hoşgeldin balımmm.bakıorum tatil kilolarını da vermişsin ne güzel...
şimdi iftar hazırlığı yapıcam gece yine girerim kızlarrr sizleri seviyorummm görüşürüüüüzzzz.....
ben senden 71 beklerdım ama olsun...slm kızlarr ben geldimmmm ..yemeğimi yedim kim var kim yok bi bakayım dedimmm
iftardan önce tartıldım aldıklarımı vermiş allahıma bin şükür motivasyonum yerine geldi artık bayrama 70 olucamm ucundan 71 gördüm ama yinede kilom ...72... diyorum
sudemcim ........senin sayende oldu inanki artık inancımı kaybetmiş yukarı doğru gidiyodum tekrar aşağı iniyorumm allah razi olsun senden canımın içiii
artık gitmezsin demi ben veremiyorum diye( (((gidersende hamiş olda git mezun olmuş olarak çok sevinirim
senin adına:))))
yine uğrarım kızlarrrr şimdi işim varr
ThirtyFour,Sudem;canlarım 1.3 kg vermişim atakta,15 gün önce de yarım atak yapıp 1 kg vermiştim;işte atakta toplamda 2.3 kg vermiş oldum.Yarın seyire geçiyorum kısmetse.Öpüyorum kocaman sizleriiiiii
yok canım yaaaa sadece sizleri özledim.arada yazarım dedimyaaa.epeydir meşguldüm ancak vakit bulabildim.sanırım beni geri dönmek üzere ayrıldı yazmışsınız.şimdi hiç dikkat edemiyorum ama kilo da almıyorum.ramazandan sonra tam gaz devam edicem inşşş....hosgeldim tatlim, gitmekten vazgectin sanirim :))
özletiyon kendını ama..
msn ye de gelmıyon hiç...
neyse sevldiğini bil yeter..
evet ca ve mg degerlerım ıyı ama başka degerlerım kötu cıktı bakalım dr. ne dıycek....
halbukı hazırandakı testte ıyıdı herşey...
hayırlısı artık teslımıyetcı olucam ınşallah..
çok stres yapıp çok takıyorum..
rahat olmaya çalışıcam allahın izniyle..
ben senden 71 beklerdım ama olsun...
kızlar yarın hastane ısım var yıne dişçiye gıdıcem sabah 12 ye kadar kılo bıldırımı yapamazsam 300 gram vermış yazın...
canım çok sevındım tebrıkler...
bence çok ıyı..
ataga ara vermene ragmen guzel gıtmış..
zaten süreklı diyette oldugun için ödemın yoktur senın..
ben tatıl sonrası şişmiş bı vazıyette başladıgım ıcın ödemın atmıştım..
sen yaglarını atmışın bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?