- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Canımmmm,çok teşekkür ederimoo harikasin cnm, cok sevindim senin adina....
Ayyyy,Sudem ağzından bal damlıyor.İncelmeyi ben de farkettim,inşallah canım benimcanım çok sevındım tebrıkler...
bence çok ıyı..
ataga ara vermene ragmen guzel gıtmış..
zaten süreklı diyette oldugun için ödemın yoktur senın..
ben tatıl sonrası şişmiş bı vazıyette başladıgım ıcın ödemın atmıştım..
sen yaglarını atmışın bence...
yok canım yaaaa sadece sizleri özledim.arada yazarım dedimyaaa.epeydir meşguldüm ancak vakit bulabildim.sanırım beni geri dönmek üzere ayrıldı yazmışsınız.şimdi hiç dikkat edemiyorum ama kilo da almıyorum.ramazandan sonra tam gaz devam edicem inşşş....
canııımmmm ben de seni çok özledim.hangi değerlerin kötü çıktı fıstıkkk.sakın boşverme düzeltmeye çalış bitanem.
sevgili arkadaşlarım..
8 ay 3 hafta süren cuma takımları yarışmasındaki yolculuğum sona ermiş bulunmaktadır...
son 4 haftasını dukan yaparak ve her hafta kılo vererek tatmin olacak bi rakama ındım...
artık nasıl beslenmem gerektiğini öğrenmiş bulunmaktayım...
9 takımda başlayan ve 1. takımda sonlanan kılo verme serüvenımde bana destek çıktığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim...
hedef kılomun % 81.74 üne ulaştığım için mezuniyetı ve mezuniyet karnesini haketmiş bulunmaktayım....
geride kalan arkadaşlarıma güzel kilo vermeler diliyorum...
burada çok güzel günler geçirdim...
hatta bağımlılık halıne geldı..
sabah ılk yaptığım iç pc yı açıp buraya gelmekti..
kılo vermeye devam edersem yıne haber ederım sızı..
arada uğrar okurum yazdıklarınızı kım kaç kılo verdı..
kım mezun oldu bakarım...
hepinizi çok seviyorum..
allaha emanet olun..
dualarınızda olmak temennisiyle...
77.7 ıle başladığım serüveni 67.3 ile sona erdiriyorum...
sude mezun mu oluyosun balımm. tebrik ederiimm. 67 ile mezun olduğuna göre boyun uzun dememki. boyun uzun olduğuna göre de manken gibi bi kız canlandı gözümde. canımm darısı bize inşallah. vermekten zor olan korumak diyorlarr.inşallah korursun..geride ömür boyu almazsın inşallah. tabi bir şey hariç
1. Takim 220. Etap Sonuclari
asl35 (73/72/1/1,37 %)
ThirtyFouR (82,4/81/1,4/ 1,7 %)
innuk (57,5/57,7/- 0,2 /-0,17 %) gecen hafta izinli oldugu icin aldigi kilo 2ye bölündü
sudem34 (67,6/67,3/0,3/0,44 %) (hedefinin % 81.74 'üne ulaştı mezun olmak istiyor.)
kaçakçay (78,2/...)
bal10 (61/...)
aylin90 (.../.../ yeni üye,12 agustosta gruba katildi, hedefi 85 kilo)
beyaz16 (65,4/66.5/ 9. Takimdan bize gecis yapti, hedefi 50 kilo)
PAPATYAM (65,7/geri dönmek üzere ayrildi)
elifsena (64/geri dönmek üzere ayrildi)
shryvz (67,5/geri dönmek üzere ayrildi)
perigül (98,7/hamilelik nedeniyle ara verdi)
sevgili arkadaşlarım..
8 ay 3 hafta süren cuma takımları yarışmasındaki yolculuğum sona ermiş bulunmaktadır...
son 4 haftasını dukan yaparak ve her hafta kılo vererek tatmin olacak bi rakama ındım...
9 takımda başlayan ve 1. takımda sonlanan kılo verme serüvenımde bana destek çıktığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim...
hedef kılomun % 81.74 üne ulaştığım için mezuniyetı ve mezuniyet karnesini haketmiş bulunmaktayım....
hepinizi çok seviyorum..
allaha emanet olun..
sevgili arkadaşlarım..
hepinizi çok seviyorum..
allaha emanet olun..
Sudemcim tebrik ederim canım.. sabah sabah şoka uğrattın beni.. Gerçi bekliyordum senden böyle bir haberi ama bu kadar erken olacağını hiç düşünmemiştim :))
Birde kendin güzelce yazmışsın listeye mezun omak istiyor diye.. O kadar kararlı olduğunu görmek sevindirdi beni açıkcası.. Süreç çok uzayınca insan kendini kötü hissediyor değil mi??
Bundan sonrası için kilolalarını bir müddet koru k dukan a göre vücut o kilo yu hafızasına alsın.. sonrada seni artık hamişler topiğinden takip ederiz inşallah.. ama bizleride boş bırakma bu kadar sık olmasada uğra mutlaka olurmu canım.. Bu takımdan ilk seni mezuniyet karnesi ile uğurlamak müthiş güzel.. Çok seviniyorum senin adına canım arkadaşım..
SUDEM MEZUN OLUYOR KIZLAR DARISI SİZEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?