Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sudem ablaaa gitmee beaa, birakma biziii. ihtiyacimiz olur sanaa.... tmm rejim yapma ama ugra buraya lütfen... bi kac sorumuz olursaa dukan icin...
ama tebrik ederim keske bende görsem 7 rakkami

aynı duyguları yasamısız bundan sonra yasamalıyız ..her gıydıgım seyde problem yasamak kadar acı bı durum yok ...senınde yasın cok genc benımde oyuzden ne kadar cabuk verırsek psıkolojımız ve bedenımız okadar saglıklı olucak ..hep bırlıkte basarıcaz inş. cunku bırının destek vermesı cok önemlı dıye dusunuyorum oyuzden sızın takımınızda olmak istedim..
bi kaç bılgı sormak ıstıyorum 1. cuma gunu kaca kadar kg bıldırımı yapmam gerekıyo
2. 5 paylasım yapmam gerekıyo bunun acıklaması şölemı benmı yanıldım..dıyetımle ılgılı paylasımmı örnegın dıyet yeemk tarıfı v.s gıbımı aylincim
3. kg çizelgesı yapmaya calıstım ama kontrol panelınde ımza bölumu dıye bı yer bulamadım yardımcı olabılırmısın bana ....
bıanda bu kadar sey sordugum ıcın uzgunum ama cok fazla bılgım yok oyuzden yanlıs bısı yapmak ıstemedıgımden ,ılgın ıcın tesekkur ederım

saol bebem ..
amin diyorum güzel dualarına..
en kısa sürede senınde mezunıyet karnenı kutluycaz inş..
atacaz göbecikleri...
aslı mezun olsun hatta ona kep fırlatma töreni bile yapalım.

Sudem'cim seni tebrik ediyorumm, ne mutlu sana.. Darısıda bizlerin başına. Mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun..
saol canım darısı hepinize...canım yenı bı başlangıç olacak benim için bakalım hayırlısı.
geldımm kulağını çekmeye dayanamadım.
evi temızlelmem laızm yıne girdim ya..
bagımlılık yapıyo bu meret..

aslım gece gece senın mezunyetını hesapladım 70.5 olursan hedefının yuzde 80 ını geçmiş oluyosun.
zaten bu hafta 71 lerdesın...
bence sık bı hafta daha dişini sende cumaya mezun ol..
araya bayram girecek..2 haftalıgına bı yere gıdecem dıyodun...o bu şu...derken tekrar kılo alma ıhtımalın var...
bence değer sık dişini mezun ol sende...
gel yanımda ılk senı götüreyım...
2. mezun da sen ol...
sanada karne yapsın püsküüt abla..
naptin cnm ya tebrik ederim seni... darisi hepimizin basina...

evet cnm toplam 5,2 kilo. azaldik evet. ama düzelir ilerki haftalarda...
saol bebem sende çok hızlı ılerleıyosun yakındır senınde mezunıyetın..
hatta bu hızla gıdersen aslıdan bıle önce mezun olursun....
aslı takımın demırbaşı olmazsa....

sudem ablaaa gitmee beaa, birakma biziii. ihtiyacimiz olur sanaa.... tmm rejim yapma ama ugra buraya lütfen... bi kac sorumuz olursaa dukan icin...
ama tebrik ederim keske bende görsem 7 rakkami

merak etme girmeden duramam zaten..
maşş. tebrıkelr guzel kılo vermissin..
yaga dıkat etseydın bıde o gun kaçamak yapmasaydın 5 kılo bıle verırımıssın..
darısı hepinize..
tez zamanda diyet okulundan karnenızı alın inşallah...

walla yaprak dökümü gibi olduk inan ki. herkes birer birer gidiyo takımdan innuk da yakında mezun olur. ee thirtyfour bu hızla giderse çok durmaz buralarda ....

selam vermeden geçmeyım dedım..
gezmedıydım bugun kendıme kıyafet degıl dıet ürünlerı aldım geldım...hahaha...
temızlık yapıp kuaföre gııdp ,akşamda kocişle yemeğe çıkıcaz..
akşama ben yokum bacılar...
hepinizi al yanaktan öperim ...muck...

ah ahhhhh demeseydin keske bunu bana pisman oldum simdi tam
saglik olsun... veririm ben insallah... pazara kadar yapacam zaten atak evresini... veririm daha bakalim insallah 93 ü görürüm pazartesi... sebze özledim yauu...
tsk ettim

ah ahhhhh biktim biktim bu kilolardan
canim maksat BURDA GÖRÜNMEN... o 5 mesaj istedigin sey olabilir... sohbete katil yani, menünü yaz felan filan iste
bildirim cumalari saat 12 ye kadar
cizelgenin linki png ile mi bitiyor? onu kopyala ve profilim gir yukarda sag tarafta... cizelge diye göreceksin, kaleme tikla yapistir oraya linkini

teş. ederm canım ..bide bısı daha dıycem ben cumartesi pazar nete gıremıyorum cunku yenı tasındık net daha baglanmadı problem olurmu hafta içi hep burdayım

teş. ederm canım ..bide bısı daha dıycem ben cumartesi pazar nete gıremıyorum cunku yenı tasındık net daha baglanmadı problem olurmu hafta içi hep burdayım

yoo problem olmaz. cuma en önemlisi bildirim icin

bi tatlici daha geldi gruba, aslida senden :) oda tatli düskünü cok...

1 ay 19 oluyo ...yavasmı ılerlıyorum sence...

ne yavasi canim harikasin... cok iyi 1 ay icin

canim bi takima dahil olmak diyeti kolaylastiriyor, ben mesela buraya girmeden sürekli diyetlerimi bozuyordum, ama buraya girdigimden beri 16 kilo verdim...
hem motivasyon hem desrek... cuma günleri saat 12ye kadar bildirim yapilmasi gerekiyor, eger cuma gelemiceksen persembe aksamindanda bildirim yapabilirsin...
paylasim konusunda tarif olabilir, o gün ki menün olabilir, diyetle ilgili buldugun yazilar, bilgiler olabilir... veya sadece sohbet olabilir...
her ne istersen...

kaptanimiz innuk, takima dahil olacak kisiler konusunda son karari o veriyor. kabul eder diye düsünüyorum, ama kabul edersede zaten 1-2 hafta deneme sürecin oluyor, sonra sende yarismaya ve listeye dahil oluyorsun...

bi sorun olursa sormaya cekinme canim, rahat olabilirsin burda...

saol bebem sende çok hızlı ılerleıyosun yakındır senınde mezunıyetın..
hatta bu hızla gıdersen aslıdan bıle önce mezun olursun....
aslı takımın demırbaşı olmazsa....

hahah asliya tas atmadan olmuyor demi ben seni cok özlerim cnm ya, özletme sakin kendini bak...

walla yaprak dökümü gibi olduk inan ki. herkes birer birer gidiyo takımdan innuk da yakında mezun olur. ee thirtyfour bu hızla giderse çok durmaz buralarda ....

ben hedefimi yükseltmeyi düsünüyorum cnm. daha en az 2-3 ay buralardayim...

arkadaslar dun listeye dahil oldum mu bilemedim.kilo bildirimini mesajlarin arasinda yapmistim ama surec nasil isliyor bilemiyorum acemilik iste...simdi ne yapmam gerek dun cok da yogun calisiyodum biri beni yonlendirebilir mi rica etsem?

teşekkur ederım ılgınız ıcın ..daha önce baska bı takıma gırmek ıstemıstım.ama olmadı bazı deneyımlerımı bahsettım fıkır almak ıcın siz neler yaptınız dedım herkese nıe aynı soruyu soruyosun die üyelerden bırınden tepkı geldı .neye ugradıgımı sasırdım üzüldüm oyuzden uzun sure gırıp deneyımlerınızı okumadım sımdıde çekınmeden her seyı sorabılecegımı söeyınce ınanın cok mutlu oldum çekımserımdır bıraz ben ama suan cok mutlu oldum herseyı konusup sorabılecegım paylasabılecegım arkadaslarımın oldugunu bılmek dahada azimle başarıya ulasmamı saglıcak ..sımdıden tesekkur ederım hepinizee ....

yok cnm bizim takimda öyle sey olmaz. istedigini sorabilirsin...
bilgisi olan biri varsa cvp verir zaten.
cumartesi pazara gelememen sorun olmaz cünkü haftasonu zaten takimdan cogu kisi gelemiyor evle, kocasiyla ilgilendigi icin
baslik baya bos kaliyor...

arkadaslar dun listeye dahil oldum mu bilemedim.kilo bildirimini mesajlarin arasinda yapmistim ama surec nasil isliyor bilemiyorum acemilik iste...simdi ne yapmam gerek dun cok da yogun calisiyodum biri beni yonlendirebilir mi rica etsem?

canim sen su an deneme sürecinde oldugun icin listeye dahil olmadin, haftaya insallah...
kilo bildirimini görmedim ben zaten... nerde yazmistin ki?
biz cuma günleri sabahtan girip saat 12ye kadar kilo bildirimi yapiyoruz.

kolay gelsin,bende başlasam iyi olacak valla yaa
maşallah aylin süper vermişssin
kaptanım hedef kilom 55 ,50 olsam keşke ama nerdee 55 bile olsam mutluluktan uçarım.

hoşgeldin aramıza

sinecmcim,hedef kilo,şimdiki kilon,başlangıç kilonu yazarsan senin için yapabilirim cnm?

Son düzenleme:

ınan cok sevındım sizinle takımda oldugum ıcın cok mutluyum azimliyim yüzünüzü kara cıkarmıcamm

ismini ögrenebılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…