Evet gün yazmayı unutmusum .
rica ederiz... tabi hergün en az 5 paylasimda bulunman gerekiyor... hergün menünü yaziyorsun. 3 litre su icmeye devam et.
olabildigince karbonhidrati az yemeye calis... hic olmazsa aksamlari hic karbonhidrat alma... izgara et tavuk haslama yogurt ye... yagsiz olmasina dikkat et.
cogu kisiler burda protein diyeti yapiyor DUKAN DIYET adi... bende gecen hafta girdim buraya. 21 BUCUK yasindayim
ben kücüklügümden beri afedersin pis pogazimhep 83 kg ile 95 arasi degisiyorum malesef her yil her yil her yilll ayni sey ayni stres ayni caba... ama yine aliyorum... inallah bidaha olmicak.. rejim sayisini hatirlamiyorum bile...
saol bebem ..Sudemcim tebrik ederim canım.. sabah sabah şoka uğrattın beni.. Gerçi bekliyordum senden böyle bir haberi ama bu kadar erken olacağını hiç düşünmemiştim :))
Birde kendin güzelce yazmışsın listeye mezun omak istiyor diye.. O kadar kararlı olduğunu görmek sevindirdi beni açıkcası.. Süreç çok uzayınca insan kendini kötü hissediyor değil mi??
Bundan sonrası için kilolalarını bir müddet koru k dukan a göre vücut o kilo yu hafızasına alsın.. sonrada seni artık hamişler topiğinden takip ederiz inşallah.. ama bizleride boş bırakma bu kadar sık olmasada uğra mutlaka olurmu canım.. Bu takımdan ilk seni mezuniyet karnesi ile uğurlamak müthiş güzel.. Çok seviniyorum senin adına canım arkadaşım..
SUDEM MEZUN OLUYOR KIZLAR DARISI SİZEEE
saol canım darısı hepinize...canım yenı bı başlangıç olacak benim için bakalım hayırlısı.Sudem'cim seni tebrik ediyorumm, ne mutlu sana.. Darısıda bizlerin başına. Mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun..
geldımm kulağını çekmeye dayanamadım.sudemmmmm ...hani gitmiycektin sabah sabah şoka uğrattın kızz sen gitme diye o kadar uğraştımm((
neyseki mezun olarak gidiyorsun beni çoktannnnnn geçtin rakibemm çok seviniyorum senin adınaa inş...
tez zamanda bebek haberinide alıcaz darısı bana inş... bayramdan sonra bende başlıycam bu dukana bide senin gibi örnek olunca önümde başlamazsam ayıp olur :)))demek bi ileri iki geri serüvenimiz sona erdi herşey gönlünce olsun kardeşimm özletme kendini arada kulağımı çekmeye gell öğrtmenimmmmmmmm:)
aminnnnnn......
saol bebem sende çok hızlı ılerleıyosun yakındır senınde mezunıyetın..naptin cnm yatebrik ederim seni... darisi hepimizin basina...
evet cnm toplam 5,2 kilo. azaldik evet. ama düzelir ilerki haftalarda...
sudem ablaaa gitmee beaa, birakma biziii. ihtiyacimiz olur sanaa.... tmm rejim yapma ama ugra buraya lütfen... bi kac sorumuz olursaa dukan icin...
ama tebrik ederim keske bende görsem 7 rakkami
merak etme girmeden duramam zaten..
maşş. tebrıkelr guzel kılo vermissin..
yaga dıkat etseydın bıde o gun kaçamak yapmasaydın 5 kılo bıle verırımıssın..
darısı hepinize..
tez zamanda diyet okulundan karnenızı alın inşallah...
aynı duyguları yasamısız bundan sonra yasamalıyız ..her gıydıgım seyde problem yasamak kadar acı bı durum yok ...senınde yasın cok genc benımde oyuzden ne kadar cabuk verırsek psıkolojımız ve bedenımız okadar saglıklı olucak ..hep bırlıkte basarıcaz inş. cunku bırının destek vermesı cok önemlı dıye dusunuyorum oyuzden sızın takımınızda olmak istedim..
bi kaç bılgı sormak ıstıyorum 1. cuma gunu kaca kadar kg bıldırımı yapmam gerekıyo
2. 5 paylasım yapmam gerekıyo bunun acıklaması şölemı benmı yanıldım..dıyetımle ılgılı paylasımmı örnegın dıyet yeemk tarıfı v.s gıbımı aylincim
3. kg çizelgesı yapmaya calıstım ama kontrol panelınde ımza bölumu dıye bı yer bulamadım yardımcı olabılırmısın bana ....
bıanda bu kadar sey sordugum ıcın uzgunum ama cok fazla bılgım yok oyuzden yanlıs bısı yapmak ıstemedıgımden ,ılgın ıcın tesekkur ederım
ah ahhhhh demeseydin keske bunu banapisman oldum simdi tam
saglik olsun... veririm ben insallah... pazara kadar yapacam zaten atak evresini... veririm daha bakalim insallah 93 ü görürüm pazartesi... sebze özledim yauu...
tsk ettim
ah ahhhhh biktim biktimbu kilolardan
canim maksat BURDA GÖRÜNMEN... o 5 mesaj istedigin sey olabilir... sohbete katil yani, menünü yaz felan filan iste
bildirim cumalari saat 12 ye kadar
cizelgenin linki png ile mi bitiyor? onu kopyala ve profilim gir yukarda sag tarafta... cizelge diye göreceksin, kaleme tikla yapistir oraya linkini
teş. ederm canım ..bide bısı daha dıycem ben cumartesi pazar nete gıremıyorum cunku yenı tasındık net daha baglanmadı problem olurmu hafta içi hep burdayım
kendı cabalarımla herhamgı bır diyetısyene gıtmedım . gunde 3 lt su içtim ekmek ve tatlıya cok düşkünüm tatlı yemeyi azalttım o sekılde ama spor yapamıyorum nedenıde canım hıc ıstemıyo .evde kosu bandım var ama işkence gıbı gelıyo yapmak. bı ara yeşil elma dıyetı yapmıstım hızlı kılo verdırıyo ama tekara geri alınıyo dıkkat etmedıgımızde.. burada yenıyım :) herhangı bı kusurum bılemedıgım eksik kaldıgım seyler olursa lutfen uyarın benı şimdiden tesekkur ederım :) :)
1 ay 19 oluyo ...yavasmı ılerlıyorum sence...
aynı duyguları yasamısız bundan sonra yasamalıyız ..her gıydıgım seyde problem yasamak kadar acı bı durum yok ...senınde yasın cok genc benımde oyuzden ne kadar cabuk verırsek psıkolojımız ve bedenımız okadar saglıklı olucak ..hep bırlıkte basarıcaz inş. cunku bırının destek vermesı cok önemlı dıye dusunuyorum oyuzden sızın takımınızda olmak istedim..
bi kaç bılgı sormak ıstıyorum 1. cuma gunu kaca kadar kg bıldırımı yapmam gerekıyo
2. 5 paylasım yapmam gerekıyo bunun acıklaması şölemı benmı yanıldım..dıyetımle ılgılı paylasımmı örnegın dıyet yeemk tarıfı v.s gıbımı aylincim
3. kg çizelgesı yapmaya calıstım ama kontrol panelınde ımza bölumu dıye bı yer bulamadım yardımcı olabılırmısın bana ....
bıanda bu kadar sey sordugum ıcın uzgunum ama cok fazla bılgım yok oyuzden yanlıs bısı yapmak ıstemedıgımden ,ılgın ıcın tesekkur ederım
saol bebem sende çok hızlı ılerleıyosun yakındır senınde mezunıyetın..
hatta bu hızla gıdersen aslıdan bıle önce mezun olursun....
aslı takımın demırbaşı olmazsa....
walla yaprak dökümü gibi olduk inan ki. herkes birer birer gidiyo takımdaninnuk da yakında mezun olur. ee thirtyfour bu hızla giderse çok durmaz buralarda ....
bi tatlici daha geldi gruba, aslida senden :) oda tatli düskünü cok...
Ne yavasi canim harikasin... Cok iyi 1 ay icin
canim bi takima dahil olmak diyeti kolaylastiriyor, ben mesela buraya girmeden sürekli diyetlerimi bozuyordum, ama buraya girdigimden beri 16 kilo verdim...
Hem motivasyon hem desrek... Cuma günleri saat 12ye kadar bildirim yapilmasi gerekiyor, eger cuma gelemiceksen persembe aksamindanda bildirim yapabilirsin...
Paylasim konusunda tarif olabilir, o gün ki menün olabilir, diyetle ilgili buldugun yazilar, bilgiler olabilir... Veya sadece sohbet olabilir...
Her ne istersen...
Kaptanimiz innuk, takima dahil olacak kisiler konusunda son karari o veriyor. Kabul eder diye düsünüyorum, ama kabul edersede zaten 1-2 hafta deneme sürecin oluyor, sonra sende yarismaya ve listeye dahil oluyorsun...
Bi sorun olursa sormaya cekinme canim, rahat olabilirsin burda...
Hahah asliya tas atmadan olmuyor demiBen seni cok özlerim cnm ya, özletme sakin kendini bak...
Ben hedefimi yükseltmeyi düsünüyorum cnm. Daha en az 2-3 ay buralardayim...
teşekkur ederım ılgınız ıcın ..daha önce baska bı takıma gırmek ıstemıstım.ama olmadı bazı deneyımlerımı bahsettım fıkır almak ıcın siz neler yaptınız dedım herkese nıe aynı soruyu soruyosun die üyelerden bırınden tepkı geldı .neye ugradıgımı sasırdım üzüldüm oyuzden uzun sure gırıp deneyımlerınızı okumadım sımdıde çekınmeden her seyı sorabılecegımı söeyınce ınanın cok mutlu oldum çekımserımdır bıraz ben ama suan cok mutlu oldum herseyı konusup sorabılecegım paylasabılecegım arkadaslarımın oldugunu bılmek dahada azimle başarıya ulasmamı saglıcak ..sımdıden tesekkur ederım hepinizee ....
arkadaslar dun listeye dahil oldum mu bilemedim.kilo bildirimini mesajlarin arasinda yapmistim ama surec nasil isliyor bilemiyorum acemilik iste...simdi ne yapmam gerek dun cok da yogun calisiyodum biri beni yonlendirebilir mi rica etsem?
yoo problem olmaz. cuma en önemlisi bildirim icin [/QUOT
[/B]
canım benım çizelgeyi yapmaya calıstım ama olmadı .msj sayımla alakalı olabılırmı acaba kopyaladım ama kalem seklınde bı sekıl yoktu ..sağlık olsun :) denerım bı ara yine
benım bel bölgemde fazlalıgım cok göbek de dahilbelimize takılan titresımlı kemerlerden takıorum 1 haftadır gunde 1 saat sankı ıncelme toparlanma var ilk basta ölçmedim gerçi ..ama sankı kalbımı zorluyo öyle hıssedıyorum oyuzden 2 gundur takıp kullanmadım,
rejım dısında ek olarak yaptıgınız bısı varmı ...
kolay gelsin,bende başlasam iyi olacak valla yaaKızlar slm..
sabah oğlumun kahvaltısını yaptırınca yatağı toplamak için yatak odasına bir girdim bir daha çıkamadım. Nevresimleri değiştir,gardorabı düzenle, yastıkların iç kılıflarını değiştir falan filan derken baktım oğlanın mama saati gelmiş, ona mama kendime de kahve yaptım geldim..Daha işler bitmedi yarıladım sayılır..bugün yatak odasını kökten bir temizlersem iyi olacak ufaktan bayram temizliğine başlamış olurum orası göz önü olmadığı için ilk yapayım ki bayrama kadar salona ancak sıra gelir..
ayy bugün hamarat girdi içime sankimm.. halbuki hiç sevmem ev işini offf nefret ederim hatta..
neyse bakıyorum hala bildirim yapmayanlar var..
kaçakçay yok kaç gündür gelmiyo haberi olan varmı??
aylinde gelmemiş dahaa
maşallah aylin süper vermişssinay geldiim geldiiiiim beni mi beklediniiz
sudeem tebrik ederiiimm mezun olmussun darisi bizim basimizaaa
dukan diyet: atak evresi pazara kadar yapicam:
baslangic kilom: 97.6 kg
simdiki kilom: 94.6 kg
verilen kilo: 3000 gr
simdiki hedefim: 85 kg
boy: 1.68m
ayyy cok sevindiiiiiiimmmm
kaptanım hedef kilom 55 ,50 olsam keşke ama nerdee 55 bile olsam mutluluktan uçarım.1. Takim 220. Etap Sonuclari
asl35 (73/72/1/1,37 %)
ThirtyFouR (82,4/81/1,4/ 1,7 %)
innuk (57,5/57,7/- 0,1 /-0,17 %) gecen hafta izinli oldugu icin aldigi kilo 2ye bölündü
sudem34 (67,6/67,3/0,3/0,44 %) (hedefinin % 81.74 'üne ulaştı mezun olmak istiyor.)
kaçakçay (78,2/78,2/0/00%)Bildirim yapmadı.
bal10 (61/60,7/0,3/0,49%)
aylin90 (97,6/94,6/3/3,07%) yeni üye,12 agustosta gruba katildi, hedefi 85 kilo)
beyaz16 (65,4/66/-0,6/-0,92%) 9. Takimdan bize gecis yapti, hedefi 50 kilo)
PAPATYAM (65,7/geri dönmek üzere ayrildi)
elifsena (64/geri dönmek üzere ayrildi)
shryvz (67,5/geri dönmek üzere ayrildi)
perigül (98,7/hamilelik nedeniyle ara verdi)
1.Takım Toplam kilo (582,7/577,5/5,2/0,66%)
Kızlar listenin son hali budur kaçakçay bildirimde bulunmudığı için kilosunu aynı geçtim maleseff.. eksk varmı bi bakarmısınız başka ??
HOSBULDUK AYLİN tesekkur ederım aranıza benıde dahıl ettgıınız için...24 yasındayım eylulde 25 olucam inş. sende ulasırsın sende istedıgın kıloya canı gönulden dua edıyorum herkes ıcın ..cunku kılo stres cok yapıyo..tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın
canım benım çizelgeyi yapmaya calıstım ama olmadı .msj sayımla alakalı olabılırmı acaba kopyaladım ama kalem seklınde bı sekıl yoktu ..sağlık olsun :) denerım bı ara yine
benım bel bölgemde fazlalıgım cok göbek de dahilbelimize takılan titresımlı kemerlerden takıorum 1 haftadır gunde 1 saat sankı ıncelme toparlanma var ilk basta ölçmedim gerçi ..ama sankı kalbımı zorluyo öyle hıssedıyorum oyuzden 2 gundur takıp kullanmadım,
rejım dısında ek olarak yaptıgınız bısı varmı ...
yok cnm bizim takimda öyle sey olmaz. istedigini sorabilirsin...
bilgisi olan biri varsa cvp verir zaten.
cumartesi pazara gelememen sorun olmaz cünkü haftasonu zaten takimdan cogu kisi gelemiyor evle, kocasiyla ilgilendigi icin
baslik baya bos kaliyor...
hosbulduk aranızda tesekkur ederımm
kolay gelsin,bende başlasam iyi olacak valla yaa
maşallah aylin süper vermişssin
kaptanım hedef kilom 55 ,50 olsam keşke ama nerdee 55 bile olsam mutluluktan uçarım.
hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?