sinecmcim,hedef kilo,şimdiki kilon,başlangıç kilonu yazarsan senin için yapabilirim cnm?
sinecmcim,hedef kilo,şimdiki kilon,başlangıç kilonu yazarsan senin için yapabilirim cnm?
hosbulduk aranızda tesekkur ederımm
teşekkur ederım ılgınız ıcın ..daha önce baska bı takıma gırmek ıstemıstım.ama olmadı bazı deneyımlerımı bahsettım fıkır almak ıcın siz neler yaptınız dedım herkese nıe aynı soruyu soruyosun die üyelerden bırınden tepkı geldı .neye ugradıgımı sasırdım üzüldüm oyuzden uzun sure gırıp deneyımlerınızı okumadım sımdıde çekınmeden her seyı sorabılecegımı söeyınce ınanın cok mutlu oldum çekımserımdır bıraz ben ama suan cok mutlu oldum herseyı konusup sorabılecegım paylasabılecegım arkadaslarımın oldugunu bılmek dahada azimle başarıya ulasmamı saglıcak ..sımdıden tesekkur ederım hepinizee ....
o nebicim takimmis öylePisler Sor tabi herseyiii, bu yüzden burda degilmiyiz zaten
teşekkur ederım ..kendımı tanıtim 97 kg tartıda gördükten snr sağlıklı beslenmeye karar verdim ..suan 89 kg ulaştım ..hedefim 68 inş. :) sizinde yardımlarınızla mayıs ayında düğün olucak zarıf bı gelın olmak ıstıyorum..genelde iş yerınde oldugum sure ıcerısınde sureklı takıp edebılıyorum.
arkadaslar dun listeye dahil oldum mu bilemedim.kilo bildirimini mesajlarin arasinda yapmistim ama surec nasil isliyor bilemiyorum acemilik iste...simdi ne yapmam gerek dun cok da yogun calisiyodum biri beni yonlendirebilir mi rica etsem?
canım benım baslangıc kılom 97kg şimdiki kılom 89 hedef kılom 68 tesekkur ederım
Canım hoşgeldiinn aramıza 1 haftalık bir deneme süren var bu süre içerisinde bol bol paylaşımda bulunman gerekiyor. perfonmansın iyi olursa bir sonraki cuma listede olursun. haydi bakalım bol zayıflamalar..
Canım hoşgeldiinn aramıza 1 haftalık bir deneme süren var bu süre içerisinde bol bol paylaşımda bulunman gerekiyor. perfonmansın iyi olursa bir sonraki cuma listede olursun. haydi bakalım bol zayıflamalar..
canım benım çizelgeyi yapmaya calıstım ama olmadı .msj sayımla alakalı olabılırmı acaba kopyaladım ama kalem seklınde bı sekıl yoktu ..sağlık olsun :) denerım bı ara yine
benım bel bölgemde fazlalıgım cok göbek de dahilbelimize takılan titresımlı kemerlerden takıorum 1 haftadır gunde 1 saat sankı ıncelme toparlanma var ilk basta ölçmedim gerçi ..ama sankı kalbımı zorluyo öyle hıssedıyorum oyuzden 2 gundur takıp kullanmadım,
rejım dısında ek olarak yaptıgınız bısı varmı ...
ınan cok sevındım sizinle takımda oldugum ıcın cok mutluyum azimliyim yüzünüzü kara cıkarmıcamm
ismini ögrenebılırmıyım
o nebicim takimmis öylepisler sor tabi herseyiii, bu yüzden burda degilmiyiz zaten
pekı lısteye dahıl olursam kılo bildirimimi sana yazıcam bildiricem dıymı canım ?
Iyi aksamlar arkadaslarrr görüşmek uzere . Haftasonunuz cok keyıflı gecmesı dileğimle
cok menun oldum aarnıza gırıp dilek tutmak ısterdım hepınızı öpuyorummmcnm bak burda ayrintili yaziyor hersey, gerci beyaz yapivermis ama
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ay ay cok saol :) benim ismim özlem, beyaz arkadasimizinda özlem... iki özlem arasina düstün yani
pisler diyo ya hahahahahah
canim baslik icine yazsan yeterli, cuma sabahi geliyorsun, kilonu yaziyorsun...
ssu an ramazanda oldugumuz icin ve iftar ve sahurdan sonra kilo fazla gösterir diye persembe iftardan önce tartilip bilidirimde yapiyoruz...
iyi aksamlar cnm iyi haftasonlari, dikkat et kendine...
Evet kzılar içerde çılgın bir yumurcak kendini yırtıyor çığlık çığlığa o yüzden hemen gitmem lazım..
kusura bakmayın bu hafta listelerlede çok meşgul olamadım saolsunlar düzelten arkadaşlar.. düşününki kimin düzelttiğine bile bakamadım..
kızlar henüz dereceler açıklanmamış ama galiba 2. liği başka bir takımla paylaşıyoruz..
Aylin90 bu haftanın takım birincisi.. bu hafta takımın sonuncusu Beyaz16 sonra ben deniz,sonrada kilo bildiriminde bulunmayan ve henüz nerelerde olduğunu bilmediğmiz arkadaşımız kaçakçay.. bu hafta üçümüzde cezalıyız..
Aylincim cezaları sen belirliyorsun haberin ola pazartesiye kadar vaktin var..
yeni gelen arkadaşlarım için bir tekrar olsun hatırlatma olaraktan yazayım..
takımda en çok kilo veren arkadaşımız en çok kilo alana 5, ondan sonrakine 4, ondan sonrakine 3, 2,1 şeklinde kilo veremeyende dahil (takımın totalini olumsuz etkileyen herkes bildirim de bulunmayanda olumsuz etkilediği için onlarda dahil) ceza veriyor..
Bu cezaları herkes hergün uygulayıp buraya harfiyen yazıyor kızlar cezaları yapmayan ve 3 hafta üst üste ceza alan diskalifiye olur aslı bu hafta diskalifiye olmaktan son anda yırttı gördüğünüz gibi etkisi oluyor demekki.. heheheh
neysde kızlar ben kaçar işleri bitiremedim ve alışverişe gitmem lazm bacaksızda ağlayıp duruyo hadi kaçtım ben..
Takimimiz ikinci olmus,
aylinde bireysellerde ikinci olmus :) biri seni gecmis tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?