pekı lısteye dahıl olursam kılo bildirimimi sana yazıcam bildiricem dıymı canım ?
tsk ederim birinciyiiim insallah hep öle olurum dermisim
ben mi ceza vericem??? hmmm ceza olayini anlamadim pek
beyaz16 5 ceza?
innuk 4 ceza?
kacakcay 3 ceza?
dogrumu anladim?
tamam güzelim.ben de sizden ayrılmak istemiyorum zaten.sehercim evet geri dönmek üzere ayrildi yazicaz, dönmek istersen dönebil diye :)
ayrildi yazarsak 6 ay hic bi gruba giremezsin cünkü, kötü olur...
sevgili arkadaşlarım..
8 ay 3 hafta süren cuma takımları yarışmasındaki yolculuğum sona ermiş bulunmaktadır...
son 4 haftasını dukan yaparak ve her hafta kılo vererek tatmin olacak bi rakama ındım...
artık nasıl beslenmem gerektiğini öğrenmiş bulunmaktayım...
9 takımda başlayan ve 1. takımda sonlanan kılo verme serüvenımde bana destek çıktığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim...
hedef kılomun % 81.74 üne ulaştığım için mezuniyetı ve mezuniyet karnesini haketmiş bulunmaktayım....
geride kalan arkadaşlarıma güzel kilo vermeler diliyorum...
burada çok güzel günler geçirdim...
hatta bağımlılık halıne geldı..
sabah ılk yaptığım iç pc yı açıp buraya gelmekti..
kılo vermeye devam edersem yıne haber ederım sızı..
arada uğrar okurum yazdıklarınızı kım kaç kılo verdı..
kım mezun oldu bakarım...
hepinizi çok seviyorum..
allaha emanet olun..
dualarınızda olmak temennisiyle...
77.7 ıle başladığım serüveni 67.3 ile sona erdiriyorum...
İstersen özelden yaz tatlım istersen buraya yaz hiç fark etmez..
Çok doğru canım aynen öyle..
ne ceza vereceğine gelince bu biraz senin yaratıcılığına bağlı geçmişte verilen cezalara bakabilirsin..
ThirtyFour,Sudem;canlarım çok şükür seyir dönemime geçtim.Dukan'ın tavsiye ettiği şekilde 1+1 yapıyor ve 20 dk sporumu yapıyorum.Ama sanırım o özlemle bugün sebze ağırlıklı beslendim içlerine protein katsam da.Sizler bu konuda nasıl bir uygulama yapıyorsunuz,protein-sebze gününde bile proteini çok almaya dikkat ediyor musunuz canlarım?
merhaba..bugün hastalandım arkadaşlar(
tüm gün yattım.buraya da uğrayamadım...galiba ben de kilo bildirimini haftaya yapıcam ...neyse herkese iyi geceler...ilaçlarımı alıp yatayım biraz daha..
ThirtyFour,Sudem;canlarım çok şükür seyir dönemime geçtim.Dukan'ın tavsiye ettiği şekilde 1+1 yapıyor ve 20 dk sporumu yapıyorum.Ama sanırım o özlemle bugün sebze ağırlıklı beslendim içlerine protein katsam da.Sizler bu konuda nasıl bir uygulama yapıyorsunuz,protein-sebze gününde bile proteini çok almaya dikkat ediyor musunuz canlarım?
merhaba..bugün hastalandım arkadaşlar(
tüm gün yattım.buraya da uğrayamadım...galiba ben de kilo bildirimini haftaya yapıcam ...neyse herkese iyi geceler...ilaçlarımı alıp yatayım biraz daha..
canım oruç dolayısıyla ben ıkisinede ağırlık verdım.ThirtyFour,Sudem;canlarım çok şükür seyir dönemime geçtim.Dukan'ın tavsiye ettiği şekilde 1+1 yapıyor ve 20 dk sporumu yapıyorum.Ama sanırım o özlemle bugün sebze ağırlıklı beslendim içlerine protein katsam da.Sizler bu konuda nasıl bir uygulama yapıyorsunuz,protein-sebze gününde bile proteini çok almaya dikkat ediyor musunuz canlarım?
saol bebem..tamam güzelim.ben de sizden ayrılmak istemiyorum zaten.
canımm nereye yaaaa.bak bıraktın bizi.ağlarız heeeeee
şaka bi yana tebrik ederim fıstığımmm.inşşş hamiş topiğinde takip ederiz seni.
Aylin'cim gerçekten çok mantıklı.Ben de bugün sebzeyi çoookkk özlememe rağmen,yine de gram-porsiyon olarak daha çok protein aldım.1+1 Dukan'ın önerdiği sistem,Ona güveniyorum bakalım nasıl geçecekcanim bende pazartesi seyire gecicem. 1+1 yapicam bende.
Ben protein sebze gününde kiymayi cok kullanmayi düsünüyorum
kiymali sebze yemekleri iste. Diger gün de sirf protein.
Harikasın,sistemli ve doğru yaptığın neticelerinden belli bitanem.Ayyy söylemeden geçemiycem canım,profilinde resimlerini gördüm.Maşallah sana,sen nasıl güzel bir kadınsın,Allah nazarlardan saklasın bitanemcanim ben yari yariya diyebilirim... yemegimin yari porsiyonu sebzeyse, yari porsiyonu proteindir...
sanirim proteine daha cok agirlik vermek daha mantikli...
Çıtırımmmmmmmmm,sen mezun mu olduncanım oruç dolayısıyla ben ıkisinede ağırlık verdım.
ve her gun hem sebze hem proteın yedım..
ramazandan sonra düzene sokarsın merak etme.
Aylin'cim gerçekten çok mantıklı.Ben de bugün sebzeyi çoookkk özlememe rağmen,yine de gram-porsiyon olarak daha çok protein aldım.1+1 Dukan'ın önerdiği sistem,Ona güveniyorum bakalım nasıl geçecek
Harikasın,sistemli ve doğru yaptığın neticelerinden belli bitanem.Ayyy söylemeden geçemiycem canım,profilinde resimlerini gördüm.Maşallah sana,sen nasıl güzel bir kadınsın,Allah nazarlardan saklasın bitanem
Çıtırımmmmmmmmm,sen mezun mu oldunBizleri unutmaaa,arada takımlarımıza uğra olur mu canımmmmmmm,özletme kendini lütfen
kızlarr günaydınlarr. herkese iyi hafta sonları.
sanırım herkes uyuyor bu saatte, sağolsun benim deniz kızım daha 7 de dikti beni ayağa. şimdi yine uyudu. bu seferde karın ağrısından ben uyuyamıyorum
bu arakda kaçakçay dan haber alan varmı ??? dün bildirimde yapmamış. Noldu ki acaba :44:
Aylin'cim gerçekten çok mantıklı.Ben de bugün sebzeyi çoookkk özlememe rağmen,yine de gram-porsiyon olarak daha çok protein aldım.1+1 Dukan'ın önerdiği sistem,Ona güveniyorum bakalım nasıl geçecek
Harikasın,sistemli ve doğru yaptığın neticelerinden belli bitanem.Ayyy söylemeden geçemiycem canım,profilinde resimlerini gördüm.Maşallah sana,sen nasıl güzel bir kadınsın,Allah nazarlardan saklasın bitanem
Çıtırımmmmmmmmm,sen mezun mu oldunBizleri unutmaaa,arada takımlarımıza uğra olur mu canımmmmmmm,özletme kendini lütfen
kizlar dün aksam diyetimin en büyük kacamagini yaptim.
neler yedim buraya yazmak istemiyorum ama inanin ki tartiya cikmaya bile korkuyorum
cok sevdigim bi arkadasim iftara davet etti, cocukluk arkadasim. ilk defa kendi basina tüm yemekleri yapmis,
bende ilk defa onun elinden yemek yedim. onu ye, sunu dene derken kaloriler kaloriler kaloriler... arkasindan bide güzel pasta yedim, ohhhhhh...
kesin 2 kilo falan almisimdir, artik cumaya kadar bunlari eritmeye calisirim...
pisman miyim? hayircocukluk arkadasimin elinden yemek yemek müthis bi mutluluktu cünkü
ve dayanamaidm tartildim, yarim kilo almisim... ühü
yine onada sükür ben 2 kilo flan almisimdir zannettim.
bu hafta spor flan yapayimda gitsin yediklerim
Herkese slm takım arkadaşlarım..
Dün sudemin mezun olması beni çok etkiledi arkadaşlar bende dün onun gazıyal yeniden dukana başladım.. şurda kalmış 5,5 kg ki zaten benim bildirdiğim ilk hedefim 54 tü, hesap ettim bayrama 10 gün var ve ben 4 kg verebilirsem bu sürede bayram itibariyle mezun olur güçlendirmeye geçerim.. zaten bayramdan sonra tekrar spora başlıycam..eylül sonuna kadar 52 yi hatta 50yi bilem görürüm
bu durumda arkadaşlar bu takımızda olan son iki haftam ona göre üzmeyin beni heee..
Aslıda daha bayramdan sonra dukana başlıycaktaaa....kilo verecekkteeeeee mezun olacak... haaahhhaaaayyytttt..
aslı bak bi sen kalıyon ona göre ben bayram haftası mezuniyetini kutluycam haberin olaa...
Şu takımdan ilk mezun olamadım bari sona kalmıyım.. Gerçi hedefimin %80 ini tutturalı 1 ay oldu ama mezun olmak istemedim daha vereyim onuda sizinle vereyim istedim..
ay ne çok konuştum ben yawww..
Bu arada uzun süren aradan sonra bugün orucumada tekrar başladım..Şu an sersem gidiyim hem oruç hem dukan çok sarstı galiba ama neyse ki bünye kuvvetli yarına alışmış olarım..
Şu an sular kesik hala yemek yapamadım çok sinirliyim iski ye sayıp duruyorum sabhatan beri mübarek gün yapılcak iş mi bu diye...
neyse menümüde yazayımda bi dukan çorbası yapayım gidip....
Sahur
1 yumurta ve 2 kaşık lor peyniri ile yapılmış yağsız omlet
1 büyük bardak süt
750 ml kadar su
İftar
dukan usulü yayla çorbası
ızgara tavuk göğsü
soğan söğüş
cola zero
bol bol su..
iftardan sonra yeşil çay..
yatmadan 1 bardak ılık süt yada soğuk ayran :)) sırf keyif olsun diye içicem hee..
bu arada bugün 600 gr gitmiş durumda az önce tartıldım 57,1 çıktım süper dimi...
demek mezun olacaklar sırasında ilk sen varsın innuk'cum :)
innukk demek sende gidiyon bizi bırakıyon öylemi kız benide gaza getirdin bende mezun olucam bayrama o zaman hadi bakalım gazamız mübarek olsun o zaman ama ben pazartesi başlıycam yarın bol bol meyve yemek istiyorum sonrada başlarım allahın izniyle zaten çok değil 2 kilo versem yeter70 olurum inş.. benim hedefim 68 belki çoğumuz için diyete başlama rakamı bu ama benim 15 senedir göremediğim bi rakam ve kendimi çooooo çokkk iyi hissettiğim bi rakam ben çok kemikliyim ve daha aşağısı çok çirkin duruyo evlendiğimde 59 60 kiloydum ruh gibiydim kendimi hiç beğenmiyorum o kilolarda tabi herkesin bünyesi farklı
o zaman innukcum hergün menünü paylaşırmısın canım bana fikir olsun benim kitabım yok şu anda alma imkanında yok o yüzden sizlerden öğrendiğimle yapıcam inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?