Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

pekı lısteye dahıl olursam kılo bildirimimi sana yazıcam bildiricem dıymı canım ?

İstersen özelden yaz tatlım istersen buraya yaz hiç fark etmez..

tsk ederim birinciyiiim insallah hep öle olurum dermisim
ben mi ceza vericem??? hmmm ceza olayini anlamadim pek

beyaz16 5 ceza?
innuk 4 ceza?
kacakcay 3 ceza?

dogrumu anladim?

Çok doğru canım aynen öyle..
ne ceza vereceğine gelince bu biraz senin yaratıcılığına bağlı geçmişte verilen cezalara bakabilirsin..

ThirtyFour,Sudem;canlarım çok şükür seyir dönemime geçtim.Dukan'ın tavsiye ettiği şekilde 1+1 yapıyor ve 20 dk sporumu yapıyorum.Ama sanırım o özlemle bugün sebze ağırlıklı beslendim içlerine protein katsam da.Sizler bu konuda nasıl bir uygulama yapıyorsunuz,protein-sebze gününde bile proteini çok almaya dikkat ediyor musunuz canlarım?

merhaba..bugün hastalandım arkadaşlar(
tüm gün yattım.buraya da uğrayamadım...galiba ben de kilo bildirimini haftaya yapıcam ...neyse herkese iyi geceler...ilaçlarımı alıp yatayım biraz daha..

sehercim evet geri dönmek üzere ayrildi yazicaz, dönmek istersen dönebil diye :)
ayrildi yazarsak 6 ay hic bi gruba giremezsin cünkü, kötü olur...
tamam güzelim.ben de sizden ayrılmak istemiyorum zaten.

canımm nereye yaaaa.bak bıraktın bizi.ağlarız heeeeee

şaka bi yana tebrik ederim fıstığımmm.inşşş hamiş topiğinde takip ederiz seni.

yarin bildiririm

canim bende pazartesi seyire gecicem. 1+1 yapicam bende.
Ben protein sebze gününde kiymayi cok kullanmayi düsünüyorum
kiymali sebze yemekleri iste. Diger gün de sirf protein.

tüm gün yattım.buraya da uğrayamadım...galiba ben de kilo bildirimini haftaya yapıcam ...neyse herkese iyi geceler...ilaçlarımı alıp yatayım biraz daha..

gecmis olsun canim

canim ben yari yariya diyebilirim... yemegimin yari porsiyonu sebzeyse, yari porsiyonu proteindir...
sanirim proteine daha cok agirlik vermek daha mantikli...

cok gecmis olsun canim...

canım oruç dolayısıyla ben ıkisinede ağırlık verdım.
ve her gun hem sebze hem proteın yedım..
ramazandan sonra düzene sokarsın merak etme.

tamam güzelim.ben de sizden ayrılmak istemiyorum zaten.

canımm nereye yaaaa.bak bıraktın bizi.ağlarız heeeeee

şaka bi yana tebrik ederim fıstığımmm.inşşş hamiş topiğinde takip ederiz seni.
saol bebem..
inşallah hayırlısıyla main diyorum güzel duana..
hayırlı sağlıklı bi evlat olsun...
hem bu dünyada hem ahirette anne olabileyim...

canim bende pazartesi seyire gecicem. 1+1 yapicam bende.
Ben protein sebze gününde kiymayi cok kullanmayi düsünüyorum
kiymali sebze yemekleri iste. Diger gün de sirf protein.
Aylin'cim gerçekten çok mantıklı.Ben de bugün sebzeyi çoookkk özlememe rağmen,yine de gram-porsiyon olarak daha çok protein aldım.1+1 Dukan'ın önerdiği sistem,Ona güveniyorum bakalım nasıl geçecek

canim ben yari yariya diyebilirim... yemegimin yari porsiyonu sebzeyse, yari porsiyonu proteindir...
sanirim proteine daha cok agirlik vermek daha mantikli...
Harikasın,sistemli ve doğru yaptığın neticelerinden belli bitanem.Ayyy söylemeden geçemiycem canım,profilinde resimlerini gördüm.Maşallah sana,sen nasıl güzel bir kadınsın,Allah nazarlardan saklasın bitanem

canım oruç dolayısıyla ben ıkisinede ağırlık verdım.
ve her gun hem sebze hem proteın yedım..
ramazandan sonra düzene sokarsın merak etme.
Çıtırımmmmmmmmm,sen mezun mu oldun Bizleri unutmaaa,arada takımlarımıza uğra olur mu canımmmmmmm,özletme kendini lütfen

kızlarr günaydınlarr. herkese iyi hafta sonları.

sanırım herkes uyuyor bu saatte, sağolsun benim deniz kızım daha 7 de dikti beni ayağa. şimdi yine uyudu. bu seferde karın ağrısından ben uyuyamıyorum

bu arakda kaçakçay dan haber alan varmı ??? dün bildirimde yapmamış. Noldu ki acaba :44:

ayyyyyyy utandim. cok saol cnm ya

canim dükkani kapatiyordu ondan dolayi baya yogundu... ondan gelememistir herhalde

kizlar dün aksam diyetimin en büyük kacamagini yaptim.
neler yedim buraya yazmak istemiyorum ama inanin ki tartiya cikmaya bile korkuyorum
cok sevdigim bi arkadasim iftara davet etti, cocukluk arkadasim. ilk defa kendi basina tüm yemekleri yapmis,
bende ilk defa onun elinden yemek yedim. onu ye, sunu dene derken kaloriler kaloriler kaloriler... arkasindan bide güzel pasta yedim, ohhhhhh...
kesin 2 kilo falan almisimdir, artik cumaya kadar bunlari eritmeye calisirim...
pisman miyim? hayir cocukluk arkadasimin elinden yemek yemek müthis bi mutluluktu cünkü

ve dayanamaidm tartildim, yarim kilo almisim... ühü
yine onada sükür ben 2 kilo flan almisimdir zannettim.

bu hafta spor flan yapayimda gitsin yediklerim

vallla bakalim hayirlisi :) sebzeli günümde ben muhakkak aksam sebze agirlikli yicem, sabah öglen protein... Aralarda salatalik citir citir yemeyi özledim

ve dayanamaidm tartildim, yarim kilo almisim... ühü
yine onada sükür ben 2 kilo flan almisimdir zannettim.

bu hafta spor flan yapayimda gitsin yediklerim

bravoo valla yarim kilocukmu hehe. Süper. Oh yarasin. Lezzetlimiydi :)

Herkese slm takım arkadaşlarım..
Dün sudemin mezun olması beni çok etkiledi arkadaşlar bende dün onun gazıyal yeniden dukana başladım.. şurda kalmış 5,5 kg ki zaten benim bildirdiğim ilk hedefim 54 tü, hesap ettim bayrama 10 gün var ve ben 4 kg verebilirsem bu sürede bayram itibariyle mezun olur güçlendirmeye geçerim.. zaten bayramdan sonra tekrar spora başlıycam..eylül sonuna kadar 52 yi hatta 50yi bilem görürüm

bu durumda arkadaşlar bu takımızda olan son iki haftam ona göre üzmeyin beni heee..

Aslıda daha bayramdan sonra dukana başlıycaktaaa....kilo verecekkteeeeee mezun olacak... haaahhhaaaayyytttt..
aslı bak bi sen kalıyon ona göre ben bayram haftası mezuniyetini kutluycam haberin olaa...

Şu takımdan ilk mezun olamadım bari sona kalmıyım.. Gerçi hedefimin %80 ini tutturalı 1 ay oldu ama mezun olmak istemedim daha vereyim onuda sizinle vereyim istedim..

ay ne çok konuştum ben yawww..

Bu arada uzun süren aradan sonra bugün orucumada tekrar başladım..Şu an sersem gidiyim hem oruç hem dukan çok sarstı galiba ama neyse ki bünye kuvvetli yarına alışmış olarım..

Şu an sular kesik hala yemek yapamadım çok sinirliyim iski ye sayıp duruyorum sabhatan beri mübarek gün yapılcak iş mi bu diye...
neyse menümüde yazayımda bi dukan çorbası yapayım gidip....
Sahur
1 yumurta ve 2 kaşık lor peyniri ile yapılmış yağsız omlet
1 büyük bardak süt
750 ml kadar su
İftar
dukan usulü yayla çorbası
ızgara tavuk göğsü
soğan söğüş
cola zero
bol bol su..
iftardan sonra yeşil çay..

yatmadan 1 bardak ılık süt yada soğuk ayran :)) sırf keyif olsun diye içicem hee..

bu arada bugün 600 gr gitmiş durumda az önce tartıldım 57,1 çıktım süper dimi...

innukk demek sende gidiyon bizi bırakıyon öylemi kız benide gaza getirdin bende mezun olucam bayrama o zaman hadi bakalım gazamız mübarek olsun o zaman ama ben pazartesi başlıycam yarın bol bol meyve yemek istiyorum sonrada başlarım allahın izniyle zaten çok değil 2 kilo versem yeter70 olurum inş.. benim hedefim 68 belki çoğumuz için diyete başlama rakamı bu ama benim 15 senedir göremediğim bi rakam ve kendimi çooooo çokkk iyi hissettiğim bi rakam ben çok kemikliyim ve daha aşağısı çok çirkin duruyo evlendiğimde 59 60 kiloydum ruh gibiydim kendimi hiç beğenmiyorum o kilolarda tabi herkesin bünyesi farklı
o zaman innukcum hergün menünü paylaşırmısın canım bana fikir olsun benim kitabım yok şu anda alma imkanında yok o yüzden sizlerden öğrendiğimle yapıcam inş..

kızlar haftasonu çok yoğun oluyorum bide benim kızlar yatılı kalıyolar izne geldiler onlardan fırsat kalmıyo bana pek oturamıyorum pc başına haberiniz olsun pazartesi görüşürüz artık dukana başlamış olarak
ınnukcum sen 2 günde bayağı yol alırsın ama banada yardım edersin değilmi artık?? bizim tatilde gecikti eşimin işi dolayısıyle bayram sabahına kadar burdayım inş...veee mezun olarak ayrılıcam bende bayramdansonra 2 hafta yokum çünki

demek mezun olacaklar sırasında ilk sen varsın innuk'cum :)

Evet canım geç bile kaldım bizlen beraber başlayanlar ya pes etti ya mezun oldu kala kala biz kaldık eylülün 24 ünde 1 yıl olacak resmi olarak.. Ama benim kendi kendime başladığım tarih çoktan geçti 1 seneyi.. utanıyom artık burda olmaktan..

Aslıcım geç bile kaldın 1 haftada 3 kilo bile verirsin sen bayrama da güçlendirmeye geçeriz tatlınıda yersin meyvenide.. niye kendine eziyet ediyon ki. Gel başla bak oruç olunca daha iyi kaçamak yapma ihtimalin de yok ohh ne güzle ver kilolarını gitsin be güzelim yaww...

aynen paylaşmıştım yazdım dı menümü ama bir daha yazarım sein için aslıcım bu gece sahurda başla olmamı.. 1 gün 1 günüdür ye şimdi meyveni doya doya sahurda bismillah de başla.. zate altı üstü 1 hafta on gün meyvesiz kalcan dünyanın sonu deel ki..

Şimdi sahur menünü yazıyorum..
kalkınca hemenh 2 bardiak suyu hüplet
sonra bi teflon tavayı peçeteye damlattığın sıvı yağ ile sil güzelce.. içine evde varsa 2 kaşık yağsız lor peynir yoksa yağsız beyaz peynir koy, varsa maydaoz pul biber ekle.. şöyle bir çevir..
sonra 2 yumurtayı çırp dök tavaya güzelcene pişir.
yanınada büyük bir bardak yağsız süt soğuk soğuk ohhhh misss.
yatmadan br bardak daha su karnın küp gibi olcak..

İftarıda azsonra yazarım oğlanı yedirip uyutmam lazım..

İftar Menümüde yazayım hemen
dukan usulü yayla çorbası...
Nasıl yaptım.. Önce 3-4 tepeleme kaşık yağsız yoğurtdu tencereye koyur 1 yumurta ile iyicene çırptım. sonra içine 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği ekledim yine karıştırdım ocağa koymadan üzerine su ilave ettim ve ocağa alıp yavaş yavaş karıştırarak pişirdim. Kaynamaya başlayınca 2-3 dk daha pişirdim bu arada pul biber ve nane kattım.. ocağı kapattıktan az sonra da tuzunu ekledim işte bu kadar..

tavada ızgara tavuk göğsü
bunun içinde yine peçete ile yağlanmış tavada azcık sarımsakla ve kekikle pişirdim tavukları
yanına 3 küük kornişon turşu ve sumakla ovulmuş soğan... işte bu kadar..
yanınada kola zero..hatta şu an 2 bardağımı içmekteyim..

İftarımı 1 bardak su ile açıp 1 kase çorbmı içtim..
sonra yarım bardak daha su içip biraz dinlendm.. sonra kalanları yedim..

Bu arada ramazan dolayısıyla acayip tatlı çekiyo canım ftardan sonra hadi bugün tatlı yok amma yarınna krem vanilya yapıcam dukan usulü.. napiim bizde bunlarla idare edelim sonrasında harbiden diyet bitince rahat edicez..

bak ilk başladığımda dukana 57,5 a düşüp bırakmıştım sonra ödem aldım ama kilo almamışım onu fark ettim tatilden döndüğümde 3 kg nerdeyse fazlam vardı tamamı ödemmiş ki regli bitince hepsi gitti nerdeyse.. ki tatilde hastanelik olana kadar yedim.. hahahaaa

ben size onu anlatmadım dimi kızlar...

tatilin 2. günü sabah öğle akşam çikolata sosuyla tüm yiyecekelri banyo yaptırıp yaptırp yedim.. ,
sabah kahvaltıda üzerine çkolata sosu döküülecek ne varsa tabağa koyuyordum mesela kuru meyveler, cornflakes çeşitleri ve fındık fıstık onların üzerine 1-2 kepçe çikolata sosu..
öğle yemeğinden sonra yine bir tatlı tabağı yapıyor tüm tabağın üzerine lop lop çikolata sosu döküyordum..
alşam daha beter.. aynı öğlen ki gibii..
sonra 2. gece ben saat 3 felaket bir kaşıntı ile uyandım ama nasıl bir kaşıntı yatakta 10-15 dk kaşındım baktım olmuyo kalktım lavaboya gittim aynada kendimi gördüğümde inanamadım..
göz kapaklarım, burnum dahil tüm yüzüm şşmiş ve tüm vucüdü lapa lapa kabarmış kıpkırmızı..
sabah olsun diye dualar ettim çünkü uyumak mümkün deel kaşın kaşın.. balkona oturdum hem ağladım hem kaşındım..
sabahta eşimi erkenden kaldırdım hastanenin yolunu tuttuk eşim senoryalar yazıyor yok havuzdan mantar kaptın yok uyuz oldun bilmem ne diye..
ben meseleyi biliyorum ama sesimi çıkarmıyorum. Tabi dr. görür görmez söyledii neye alerjiniz var biliiyrmusunuz diye?? eee tabiki çikolataya neye olcak yani aslında bu kalıp çikolatalar yada nutella tarzı olanlar değil ama daha akışkan sos gibi olanlar beni bu hale getirior maleseff içene ne koyuyorlarsa..
ni tekim acilde süper bir iğne vuulup bir düzüne ilaç verildikten sonra otele gittik.. Dr. alerji yapabilecek bir çok yiyeceği yasakladı çünki ona tam olarak bilmiyorum dedim 1 gün dr. dediklerine uyup ,şişlerim indikten sonra yine çikolata sosu banyolarına devam ettim..
kabarık kızarıklarım daha 2 gün önce geçti..
yani kızlar bu şekilde yememe rağmen sadece 1 haftada eski kiloma dönmekte dukan mucizesi diye düşünüyorum ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…