Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ALLAH allah herkes tek tek gitme planlari yapiyor yahu
balin deidgi gibi yaprak dökümü olduk iyice.

Özlemcim bebişim gitme planı değil benimksi ama artıkın mezun olmak istiyor insan 1 yılı aşkın süredir kilo vermek çabası ve gayreti içindeyim..Artık bitsin istiyorum..
Son zamanlarda o kadar çok olumlu tepkiler almaya başladım ki son vuruşumu bayram sonrası kuzenim düğüne gittiğimde yapmak istiyorum..Orda beni çok üzmüşlerdi.. Şimdi onları şok edicem fena kararlıyım..
Bak listeme şimdi.. bu benim kara listem..
1.Geçen yıl 80 kg civarındayken eşimin çok samimi bir arkaşı var ailesiyle falanda görüşüyoruz.. Kim olduğunu tam olarak eşim söylemesede o aileden biri benim için" doğumdan sonra yaratık gibi olmuş " cümlesini kullanmış. Çok fena gücenmiştim.. Şimdi hepsi hayranlar kilo verişimee..
2. Karşı komşum ve onun 4. kattaki kankisi geçen sene ramazan ayında iftara gdiyorlardı beraberce. Bende oğlumu bahçeye çıkarmıştım.. 4. kattaki hatun bana durup duruken bana.."Ah canımm ne kadar kilo almışsın sen öyle yaşında pek genç be güzelim. Nasıl vereceksin o kiloları sen yazıkkk " demişti öyyle kala kaldım. Karşı komşumda kikirdemişti.. İkiside yeni evlilerdi fidan gibi sayılmasalarda zayıflardı.. Şimdi o cümleyi kuran zavallı boşandı ve binadan taşındı. Diğeri ise geçen aralık doğum yaptı şimdi benim geçen yılki halim gibi.. Her kapıda karşılaşmamızda sorar sen nasıl kilo verdin böyle çok güzel verdin falan filan hep iğneleyici cevaplar vermeye çalışıyorum çok başaramasamda..
3. Eşimin ailesi ve eşim... Doğumdan sonra ki o kilolu sürecimde eşimin ailesinden duyduğum envai çeşit laf sofrada lokmaları boğazıma dizmeler.. Eşim tarafından düğüne nişana götürülmeyişim ve sebebinin kilom olmasının açıkça söylemesi "sana şimdi yengem falan orda bi laf eder üzülürsün boş ver gelme sen" gibi...daha neler neler..

4. Senelerce görüşmediğimiz ve pek sevmediğim amcamla geçen yaz bir arsa satışında biraraya geldik en son düğünümde görmüştü beni.. Söylediği tek şey "sen ne olmuşsun böyle dağılmışsın, bi çocukla bu kadar bozulduysa vucüdün sen başka doğurma toparlanmazsın" oldu..
5.Teyzemin çok bilmiş eşi.. Şaka amaçlı güyaa.. Bana sen daha doğurmadın mı ded.. Sonra kucağımdaki çocuğu sanki yeni fark etmiş gibi yapıp anna yoksa ikinciyemi hamilesin puhahaaa diye saçmalamıştı..

Annem ve diğer tüm tüm akrabalarımızında süper incitici ara cümleleri olmuştu..Daha neler neler..

En çokta karşı caddede ki bir mağazadan üzerime kıyafet bakıp bulamam ve yılan kadar sıska satıcı kızın sorularımdan sıkılıp size göre kıyafet yok bizde hanfendii demesi de ayrı bir trawma.. Allahtan mağaza kapandı yoksa şimdi gidip ona güzel bir işlem yapardım ben ona.. mağazadaki tüm kıyafetleri en büyük bedenden başlayıp en küçüğüne kadar deneyip sonra beğenmedim hiçbirini deyip çıkmak istiyordum..

Ayy amma çok uzun yazdım heee...
Kısacası artık emeğimin meyvesini yeme vakti gelmiştir diye düşünüyorum.. Sizede bu yazdıklarımda ne demek istediğimi görebileceğiniz öncesi sonrası fotolarımı koycam mezun olurken inşallah..

insanlar cok dengesiz ve düsüncesiz olabiliyor maalesef. kilon varsa bastan keybettin, herkes sana karsi önyargili... direk bogazini tutamayan, aciz biri olarak görülüyorsun.
sen 80 kiloyla bunlari yasamisin, ben 100 kiloyla neler yasadim ve neler duydum tahmin edebilirsin...
mezun olacagina senin adina seviniyorum, ama grup adina bu kadar kisinin gitmis olmasi cok üzücü
mai, seher, sudem, sen, asli... elif izinde, bucakmagduru yok, angelic yok...
bana kalsa güclendirme evresindede burda kalin dicem :) oda bi diyet nede olsa...

Zaten ben burda kopabileceğimi pek sanmıyom bitanem yaww. Bak sudem mezun oldu ama halen geliyo inşallah gelirde..
Angelic ile Bucakmağduru dönecekler tahminimce onlar tatildeler biraz uzun onların tatili eylülde gelirler...Seherle elifte dönerler 1-2 ay içinde ama ma üyelik iptali yapmış neden nasıl hiç anlam veremedim.. Msn yok benim görüşemiyorumda .. Siz haber alırsanız banada haberedin olar mı?
Aslı inşaallah caymazsa oda benim gibi mezun olsa bile buraya uğramadan edemez çünkü büzde 1 yıldır feci bağımlılık yaptı bu topic..
Bende son 1 yıla bakınca kmler geldi kimler geçti başlangıçta takımda ne kadar farklı insanlar vardı onlardan kalan sudem, aslı, mai ve ben sonrasında hep gelenler gidenler oldu.. inşallah sizlerde kalanlar ve mezun olanlardan olursunuz..

benim yolum uzun daha buralardayim :) biraz daha vereyim, söyle bi 70lere yaklasayim hedefimi yükseltmeyi düsünüyorum. ama bakalim...
pek vazgecmeye niyetim yok.
mai kendi istemis üyelik iptalini ama neden bende bilmiyorum, iyice kayiplara karisti

HaHAHAAAA bakın ne buldum aslının birinci takıma ilk geçtiğindeki bir mesajı.. Tarih 11.12.2010..
Aslı ne demiş en geç 2. ayın başında ulaşıcan hedefime çok değil demiş birde kızmızı ile kendisi yazmış..
şu an biz kaçıncı aydayız.. 2011 in 08 inci ayındayız..
Wayy be asslııı artık ver şu 3 kiloyu allah aşkına yaww..

Yaa ben çok üzüldüm yaww mainin üyelik iptaline ama galiba sudemde msn i var sabah yada pazartesi sudem gelince bir soralım bakalım nie iptal ettirmiş.. Belki sudem konuşmuştur..

bebem nasıl unuturum..
zaten her gun pc yı acıp burayı okumadan yapamıyom ki...

çok doğru düşünmüşsün canım
sakız gibi uzaması çok sıkıcı..
ben versem bıle artık kendı arademle verıcem.
nasıl beslenmem gerektığını dukan sayesınde öğrendım şükür..
bazen düşünüyom şöyle 63 felan olsam mı kalç agöbek ıyıcı küçülsün diye...
bu akşam yemekte manken gibisin boyun 1.75 ten fazladır..
kılon felan ıyı dıye övdüler bı dunya nasıl mutlu oldum..
aylardır cektiğim işkencelere değdi..
artık sagımdan solumdan pırtlayan yaglarım yok,
belım ıncecık...ohhh...sefam olsun....
bakalım bi muddet 67 yı koruy
cam sonra kafam atarsa 66,65,64,63.....
insan zayıfladıkça zayıflayası gelıyo...
bıde o laflar varya eşimin daha 33 yaşında teyzesı en küçük çocugu 9 yaşında olan bıle...
kendısı annemden daha kılolu olmasına ragmen ve kılolarının sezeryandan oldugunu ıddıa edıp bana zayıfla demişti çok komik....
ve şu an daha da çok kılo almış üstelik...diet yapıp 3-5 kılo verip gerı almış...
insanalr kendılerı şişko olsalarda başkalarının kılosuna cok takıyolar..
bencede kızlar bayrama mezun olun..
aha ben mezun oldumda ne oldu yıne duramıyom..
gelıyom muhabbete...
magdure de dukan yapıyodu en son,
maı de sanırım kızıyla ilgilenmek istediği için iptal etti diye düşünüyorum..
tam bılımıyorum nedenını..
kız alemsın nasıl buldun...

ben geldiiimmmmm fıstıklarım nasıl bakalımmm.geçmiş okudum ama alıntı yapmadım.
ınnukcum hayırlı olsun sen de mezun ollma yolundasın darısı başımızaaaa inşş...ayrıca o sözleri çok güzel iade etmişsin etrafındakilere.bravo sana bbebemmm.bu arada boyun kaç canım?ben de 80 kiloydum doğumdan sonra seni çok iyi anlıyorum.

thirtyfourcummmm canım bak ben de kopmuş değilim hedefime ulaşıp 60 a yükseltmeyi düşünüyorum ama bu 67 benim için kabus gibi.kurtulamadım.bayramdan sonrra vericem inşş yaaa olmuyo bööle.

insallah cnm... benimde diyet gitti 2 gündür... nasil toparlicam bakalim.
kendimi acaip siskin hissediyorum

merhba kimse yok tabi bu saatde :) dün giremedim pek evde yoktum... Kimler gidiyoo öyle yaa? Innuk nereyeeee, senn gidersen kaptan thirtyfour mu olacak? Ay bosaldi takim olmuyo böle ama yaaa.... Mezun olanlar ayda bikere kilo bildirimi yapsinnn. Bakalim kilo alinmismiiii?

Menümü yazayim:

sabah yok
öglen:

kiymali 2 yumurta

aksam:

400gr yogurt dan ayran
az yogurtla 1 kasik yulaf k.
300gr. Tavada soganli tavuk gögsü

1 yesil cay
2l su

cezalari yarin yazacam. Öptüm

bu saat olmus kimse ugramamis, herkes pazar keyfinde :)
bende bugun 12ye kadar uyumusum oooh mis gibi sefam olsun...

kahvaltimi yaptim simdi,

2 haslanmis yumurta, biraz ton baligi, 4-5 tane salata tursusu, siyah cay

su an kendime yine 3 bardak yaseminli yesil cay hazirladim, onu hüpleticem...

Son düzenleme:
kızlar ben bıle mezun oldum daha çok ugrayıp yazıyom....
inş. takım kapatılmaz.....
2 gundur iftarı dı sahurudu dışarda yapmama ragmen vakıt bulup giriyom.....
yeniler eskıler silkelenın..........
takımı böyle görunce çok üzüldüm...

kiz niye kapatilsin takim :) agzindan yel alsin...
yarin dolar yine burasi, haftasonlari hep bombos kaliyor.

temizlik yaptim 2 saattir suyum cikti, iyi kalori yakmisimdir herhalde

ne tesadüf, bende iki haslanmis yumurta yedim... ve 250 gr yogurt dan ayran oooh
bende 12,30 kalktim... ama 10.30 simsek yagmura uyandim o ne havaydi öle... 10 dk sürdü tek

ne tesadüf, bende iki haslanmis yumurta yedim... ve 250 gr yogurt dan ayran oooh
bende 12,30 kalktim... ama 10.30 simsek yagmura uyandim o ne havaydi öle... 10 dk sürdü tek

ay evet felaket bi havaydi... nasil yagmur yagdi... :26: yer delincek sandim, o kadar siddetliydi ki.
ben yogurt yiyemiyorum ya, o ayni aldigimiz sey varya, ona bile elimi sürmedigim daha

Evvet kızlar pazar gezmesinden geldik oruç beni hırpalamakta ve ben ne yemek yapsam diye düşünmekteyim:))
bugün yine sular kesikti sabahtan beri hiç bişe yapamadım evin hali harap ben daha fenayım evdenn offf offf..
Gelelim menümeee
sahurda..
3 ad. dukan krep..
2 kk kadar yağsız beyaz peynir..
1 büyük bardak süt
1 litreye yakın su

İftar içinde dünden kalan dukan çorbam var..
yanına 3-4 kötfe yada soğan ile kavrulmuş kıyma yapmayı planlıyorum
birde ayran ohhh misss.
sahuruda atak gibi yapayım yarın iftara seyire geçicem..
şimdiden 56,5 gördüm bile çok mutluyum.. İnşallah bu hızla giderde bayrama 52 ile mezun olmak nasip olur hehehe..

Evet tatlım inşanın zayıfladıkça zayıflayası geliyo.. Mesela ben 60 kilo ile hamile kaldım ki evlendkten sonra uzuuunn bir süre 60-63 arası gdip geliyordum ama zayıflamaya başladıkça neden 54 olmayayım evlendiğimdeki kiloya inebilirim falan derken şimdi içinden bir ses 50 de 50 diye dürtüyo beni bilemiyorum neden olmasın dimi..

Aslı bu defa yan çizmezse bence bayrama kesin mezun olur ben metabolimamım ağzına ..çtm resmen ona rağmen saolsun hala kilo veriyo.. Aslı niye veremesin dimi hele birde dukanla..

Demek mağdurede Dukan yapıyoo vayy hınzır vayyy.. Ee nezaman gelcekmiş takıma?? Mai ağustos sonu demişti amma hala ses soluk yok hatundan.. Senin haberin varmı?

Aslının o yazısınıda takımında şööööyle bir geçmişe gittim kim vardı biz ilk başladığımızda hatırlamak için kimler mezun oldu falan diye onlara bakarkene gördüm.. Sen hatırlıyormusun takıma ilk geldiğimizde kaptanımız make ti..
ezgi ilknur, gizem, teodase, cumbo, jnaz, elakerem,bunlardı takım arkadaşlarımız ve hemen hemen hepsi bi şekilde bırakmışlar mezun olan yok aralarında.. Ama make, mai bunlar hedefine ulaşıp gidenler gerisi karambole gitmiş valla..
Heyy gidi günler heyyyttt beeeaa
Birde senemmesut mu ne vardı hani mai ile beraber asker yolu beklemişlerdi ondanda bir daha haber çıkmadı dimi..
Yani mezun olmak en iyisi kayıplara karışmaktan iyidir dimi..

Seher bebeğim ben kısmetsiz ve kısa bir insanım boyum 1,57 di platesten sonra 1,60 falan gelmeye başladı galiba biraz omurgam düzeldi ondan..Hatta hafif kamburlukta var bende kilo ile beraber çok berbat bir görüntü oluyor tahmin edersiniz.. Yukardan tepeme bişe düşmüş gibi Tövbe tövbeee...

Aylin bebişim üzülme sen takım asla boş kalmaz boş kalmaması sizin elinizde biz sohbete gelir boll boll sohbet ederiz ama takımın üyeleri olarak görev ençok size düşüyor burayı yürüten siz olucaksınız sonuçta hem yeni gelenler olur kaynaşırsınız.. Kaptan muhtemelen Özlem olucak zaten çok süper bi yardımcı çok süperde bi kaptan olur.. Eee ona birde süper yardımcı bulunca daha ne olsun dimi amma..
Ayyy sanki bi an gitmişim gibi geldi bana yokk lennn daha 2 hafta burdayım ince hesaplara sokmnayın benii..

Evet özlemcim her pazarki durum burda herkes eşiyle keyifte birde ramazan oluncaa
kimse uğramıyo takımaa
Afiyet olsun kahvaltı menün çok güzel olmuş..

Sus kızzz tövbe de niye kapatılsın takım herkes burda ve gayet güzel takipte sadece bugün pazar diye bölee.. AAAAA sen mezun olunca bi şımardınmı nee

mrb innuk..şu anda sadece sen varsın...pazar günü olunca herkes bişeylerle meşgul..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…